PDA

View Full Version : Service R1100GS

BELZEBOYLIS
21/06/2006, 19:30
To service!!! 60.000
Πριν από λίγο παρέλαβα την μοτοσικλέτα μου , από τον κ Παναγιωτόπουλο . Το service μου στοίχισε 436 ευρό ! Λοιπόν έχουμε και λέμε : Τα εργατικά με ΦΠΑ 101 ε
(ρυθμίσθηκε ότι ήταν να ρυθμιστεί ,βαλβίδες , ψεκασμός κτλ )
Αλλάχτηκαν : Φίλτρα λαδιού αέρα και βενζίνης , τα μπουζί , ο ιμάντας του δυναμό , ο δείκτης λαδιού ( δεν έχω ιδέα τι εννοεί ) λιπαντικά , βαλβολίνες υγρά φρένων , η κλειδαριά ( η π@π@ριά που κλειδώνει το κάθισμα του συνοδηγού ) , ένας διακόπτης (αυτός για την μικρή ή μεγάλη σκάλα ) και τα τακάκια των φρένων ! Επίσης ρυθμίσθηκε η κόρνα , που με είχε εγκαταλείψει !
Αξίζει να αναφέρω ότι η συμπεριφορά του ιδίου και των συνεργατών του ήταν άψογη! Επίσης μου δώσανε και μηχανάκι αντικατάστασης !!!!!
Αυτά τα ολίγα ....τα συμπεράσματα δικά σας !!!

Αααα.....Η μοτοσικλέτα έχει 60.000 χλμ (τουλάχιστο τόσα γράφει το κοντέρ )

…..Καπετάνιε sorry αλλά δεν βρήκα άλλο ποστ για το θέμα , ούτε αυτό που είχα γράψει για το service των 60.000 χλμ .!!!! …….
:wave2:

φατα μουτρα
21/06/2006, 21:54
πολλά δεν είναι¨?

Πόσο έκανε το ΚΝ ?

Cpt. Haddock
22/06/2006, 09:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
…..Καπετάνιε sorry αλλά δεν βρήκα άλλο ποστ για το θέμα , ούτε αυτό που είχα γράψει για το service των 60.000 χλμ .!!!! …….

Δεν πειράζει παιδί μου...

:D

Να έχουμε και δουλειά να κάΜωμε!!

:lol: :lol: :lol:

:wave2: :beer: :wave2:

BELZEBOYLIS
22/06/2006, 17:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από φατα μουτρα
πολλά δεν είναι¨?

Πόσο έκανε το ΚΝ ?

50 e:wave2:

Tigas
23/06/2006, 12:18
Eγώ νομίζω ότι είναι πανακριβος.
Στο 1000RR λάδια φίλτρο λαδίου + αέρα + ρθμιση βαλβίδων
160ευρο και εννοείτε ότι στο τετρακύλινδρο εν σειρά είναι χοντρή
πο...τσα μέχρι να καταφέρεις να κάνεις ρύθμιση βαλβίδων καθώς ξηλώνεις φιλτροκουτι μπεκιέρες μέχρι να σου δώσει χέρι, ενώ στη μπέμπα ρυθμιση βαλβίδων πάνω απο 15 λεπτά αποκλείεται να σου πέρνει να κάνεις. :rolleyes:

BELZEBOYLIS
23/06/2006, 17:16
Τα αναλώσιμα μόνο είχαν 265 ευρό ! Ενδεικτικά τα τακάκια κοστίζουν 80 ε ….Το φλάς με την βάση του περίπου 30 …΄Εβαλα φίλτρο ΚΝ …Η εργασία έφτασε τα 65 ευρό ….Δεν νομίζω ότι είναι πανάκριβα !!!! :wave2:

nkbl
23/06/2006, 18:36
Κυριοι
r1100gs service 80000 klm με λαδια ,ξυδια, βαλβολινες, φιλτρα μπουζι, τακακια μονο πισω ,και οτι αλλο γινεται στο service των 80, plus εξτρα αλλαγη ματιου ενδειξης λαδιου λογω διαρροης και δισκων αμπραγιαζ, 620 ευρω στον ιδιο μαστορα διοτι σε αλλον δεν παω.
Μανουλα μου!!!!!!
Παντως απ'οτι ξερω το κοστος των ανταλλακτικων και το κοστος για καθε εργασια ειναι στανταρ σε ολα τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια της bmw οποτε δεν τιθεται θεμα ακριβου και φτηνου μαστορα αλλα καλου και κακου μαστορα.Ονοματα δεν λεμε και υποληψεις δεν θιγουμε.(Ο Παναγιωτοπουλος ειναι χειρουργος παντως με οτι καλο και κακο σημαινει αυτο)
Νικος

GATHAN
26/06/2006, 07:26
Ρε παιδιά. εγώ λόγω του ότι μενω Μεσολόγγι με βολεύει να πάω για σέρβις στον Ανδρεόπουλο στην Πάτρα. το θέμα είναι ότι κανόνισα το σέρβις και μου είπε ότι για ρύθμιση βαλβίδων, αλλάγή φίλτρου βενζίνης, έλεγχο του ιμάντα δυναμό, τακάκια εμπρός, και ρύθμιση ψεκαμού, θα μου στοιχίσει 200-250 €. εμένα μου φένεται πανάκριβος γιατί ουσιαστικά τα μόνα αναλώσιμα είναι το φίλτρο και τα τακάκια. Η γνώμη σας???? :(

Κύριε Βελζεβούλη, μήπως θυμάσαι τον κωδικό του Κ&Ν? Έβαλα και εγώ ένα αλλά δεν κουμπώνει καλά το κουτί:rolleyes:

BELZEBOYLIS
26/06/2006, 17:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από GATHAN
Ρε παιδιά. εγώ λόγω του ότι μενω Μεσολόγγι με βολεύει να πάω για σέρβις στον Ανδρεόπουλο στην Πάτρα. το θέμα είναι ότι κανόνισα το σέρβις και μου είπε ότι για ρύθμιση βαλβίδων, αλλάγή φίλτρου βενζίνης, έλεγχο του ιμάντα δυναμό, τακάκια εμπρός, και ρύθμιση ψεκαμού, θα μου στοιχίσει 200-250 €. εμένα μου φένεται πανάκριβος γιατί ουσιαστικά τα μόνα αναλώσιμα είναι το φίλτρο και τα τακάκια. Η γνώμη σας???? :(

Κύριε Βελζεβούλη, μήπως θυμάσαι τον κωδικό του Κ&Ν? Έβαλα και εγώ ένα αλλά δεν κουμπώνει καλά το κουτί:rolleyes:

Άμα σας πω ότι δεν έχω ιδέα , θα με περάσετε για άσχετο ;;;
:lol:

Θα κοιτάξω να δω αν γράφει απάνω στο φίλτρο τίποτα….. :wave2:

BELZEBOYLIS
05/12/2006, 19:46
Εχτές έκανα το service των 70.000 χλμ ! Την πήγα το πρωί στον κ. Παναγιωτόπουλο και το μεσημέρι στις 15.00 την πήρα ,όπως ακριβώς είχαμε συμφωνήσει ! Λοιπόν , το service είχε τα εξής … Λάδι για τον κινητήρα , βαλβολήνες για τον άξονα , ρυθμίσαμε βαλβίδες και ψεκασμό , μια βάση για το φλασάκι …αααα φυσικά φίλτρο λαδιού και αέρα (έβαλα της ΚΝ ) , τέλος έκανε μια στεγανοποίηση ,όπως την ανέφερε , γιατί είδε λαδάκι έξω από την τάπα στον αριστερό κύλινδρο!!!
…Σύνολο 330 !
Αξίζει να αναφέρω την άψογη συμπεριφορά του ίδιου και των συνεργατών του !

BELZEBOYLIS
06/12/2006, 12:54
Σήμερα έκανα το σέρβις των 80000χλμ !!! Λοιπόν έχουμε και λέμε
Αφού ρυθμίσθηκε ότι ήταν να ρυθμιστεί , βαλβίδες και ψεκασμός , αλλάχτηκαν τα μπουζί
το φίλτρο της βενζίνης , το φίλτρο του λαδιού ,η τσιμούχα απο το αριστερό καλάμι , φυσικά τα λαδάκια μαζί με την βαλβολίνη του άξονα , τα τακάκια (80 ευρό :a53: )και η λάμπα μπροστά !
Πλήρωσα 218 ευρό ανταλλακτικά και 109 εργασία ....327 σύνολο !!

Αξίζει να αναφέρω ότι το σέρβις έγινε στον κ Παναγιωτόπουλο και ότι η συμπεριφορά τού ίδιου και των συνεργατών του άψογη ! Επίσης μου έδωσαν ένα μηχανάκι για να κάνω την δουλειά μου , μέχρι να παραλάβω την μοτοσικλέτα μου !!!Την οποία παρέλαβα ακριβώς στην ώρα που είχε πει …

Καπετάνιε αν μπορείς να τα βάλεις στην σωστή σειρά θα το εκτιμήσω αφάνταστα !!!!

:wave2: :beer: :beer:

Cpt. Haddock
06/12/2006, 12:56
Καπετάνιε αν μπορείς να τα βάλεις στην σωστή σειρά θα το εκτιμήσω αφάνταστα !!!!

Έγινε!

:beer: :beer:

Vstrommer71
06/12/2006, 23:43
Επίσης μου έδωσαν ένα μηχανάκι για να κάνω την δουλειά μου , μέχρι να παραλάβω την μοτοσικλέτα μου !!!
Κανονικα επρεπε να σου δωσουν κανα μηχανακι για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα,κι αμα ηταν κανα DRZ επρεπε να αφησεις το καραβι σου στο συνεργειο!:evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ειναι λιγο σπαμακι,αλλα με ετρωγε τι να κανω????:rotflmao: :rotflmao:

Cpt. Haddock
07/12/2006, 08:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Κανονικα επρεπε να σου δωσουν κανα μηχανακι για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα,κι αμα ηταν κανα DRZ επρεπε να αφησεις το καραβι σου στο συνεργειο!:evil: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ειναι λιγο σπαμακι,αλλα με ετρωγε τι να κανω????:rotflmao: :rotflmao:

:smokin:

You are being watched...:evil:

BELZEBOYLIS
17/06/2008, 14:26
Την πέμπτη έκανα το σέρβις των 120.000 χιλ. ! Αυτή την φορά δεν το πήγα στον Παναγιωτόπουλο αλλά στο ΜοτοΖιτα .
Αρχικά να αναφέρω ότι ο Άλκης είναι συμπαθέστατος ,άνετος, φιλικός και έτοιμος να ασχοληθεί με όποια απορία έχεις !

Το κόστος ήταν 220 ευρό και είχε τα παρακάτω:
Τακάκια μπροστά -πίσω
Λάδια - φίλτρο λαδιού
Βαλβολίνη για τον άξονα
μπουζί .
Ρυθμίστηκε ότι έπρεπε να ρυθμιστεί και άλλαξε και τα υγρά των φρένων !

Ο μάστορας ασχολήθηκε με την μοτοσικλέτα αρκετά , έλεγξε διάφορα πράγματα , από βίδες εώς λουράκια και τσουμπλεκοστσουμπλεκα !

Για το ''ραντεβού'' του σέρβις χρειάστηκε ένα τηλέφωνο την προηγούμενη μέρα !

stavrouliasp
17/06/2008, 20:19
Την πέμπτη έκανα το σέρβις των 120.000 χιλ.....

Έεεεεετσι! Βάζε χιλιόμετρα! :wave2:

Bavarian
17/06/2008, 22:27
Το 1100 δεν καταλαβαίνει χριστό...όσα χιλιόμετρα και να του κάνεις θέλει περισσότερα και πάλι δεν καταλαβαίνει τίποτα :winka: .Οχι σαν κάτι ρούλικα 1200άρια που ούτε τη μπαταρία τους δεν μπορούν να φορτίσουν :lol: Τότε η BMW έφτιαχνε μοτοσυκλέτες όχι XBOX :lol: Aν σου δείξω μερικά πραγματάκια πάνω του θα γλυτώνεις αρκετά λεφτά στα σέρβις αν και ο Αλκης είναι από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο και δεν πρόκειτε να σε κοροϊδέψει ποτέ.Ξέρω ότι σου έβγαλε κάποια προβλήματα αλλά μάλλον έπεσες στην περίπτωση...:beer: :beer:

BELZEBOYLIS
17/06/2008, 23:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Το 1100 δεν καταλαβαίνει χριστό...όσα χιλιόμετρα και να του κάνεις θέλει περισσότερα και πάλι δεν καταλαβαίνει τίποτα :winka: .Οχι σαν κάτι ρούλικα 1200άρια που ούτε τη μπαταρία τους δεν μπορούν να φορτίσουν :lol: Τότε η BMW έφτιαχνε μοτοσυκλέτες όχι XBOX :lol: Aν σου δείξω μερικά πραγματάκια πάνω του θα γλυτώνεις αρκετά λεφτά στα σέρβις αν και ο Αλκης είναι από τα καλύτερα παιδιά στο χώρο και δεν πρόκειτε να σε κοροϊδέψει ποτέ.Ξέρω ότι σου έβγαλε κάποια προβλήματα αλλά μάλλον έπεσες στην περίπτωση...:beer: :beer:

O Άλκης με κέρδισε κανονικά !! Σέβεται την δουλεία του και τον πελάτη !
Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορώ να κάνω μόνος μου και να γλιτώνω κάποια χρήματα στα σέρβις ,αλλά επειδή έχει πολλά χιλιόμετρα και θα κάνει και αλλά , θέλω να την βλέπει ένας μηχανικός που και που !
Τώρα για τα προβλήματα ,αν εξαιρέσεις το σασμάν που μάλλον ήμουν άτυχος , τα υπόλοιπα πάνε και έρχονται με τα χιλιόμετρα που έχει και την χρήση που της έχω ! Απλά μου τα έβγαλε μαζεμένα και μου την έσπασε ...:beer: :wave2:

BELZEBOYLIS
07/01/2009, 19:26
Σήμερα ,έκανα το service των 130.000 ... Φυσικά την πήγα στον Άλκη -μοτοζήτα ... Φίλτρα ,λάδια ,μπουζί βαλβολίνες ,ρυθμίσεις και τα εργατικά 150 ευρώ !
Να σημειώσουμε ότι ο μάστορας τσέκαρε πολλά πράγματα στο μηχανάκι ,λόγο ηλικίας (της μηχανής ,οχι του ίδιου) και έφτιαξε διάφορα αντί να τα αντικαταστήσει με καινούργια...( πιο εύκολο για αυτόν , πιο δύσκολο για την τσέπη μου )...
100% ικανοποιημένος !!!!!

BELZEBOYLIS
08/01/2009, 15:40
....άσχετο Κουίζ :

-Πόσο έχει ο δεξιά μαρσπιές του συνοδηγού ... ???

98 ευρώ κομπλέ ( τι θέλει να πεί ο ποιητής με το κομπλε , δεν το κατάλαβα ....)

...φυσικά δεν τα πλήρωσα ....

kostas_1100gs
28/02/2009, 14:36
Ποιον λέτε Αλκη παιδιά.
Τον Καφετζάκη?

filipp0s
28/02/2009, 14:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_1100gs
Ποιον λέτε Αλκη παιδιά?

http://www.motozita.gr/index.htm :wave2:

BELZEBOYLIS
13/07/2009, 12:38
πάμε για τρόμπα φρένου και δεν μου αρέσει καθόλου λέμε..... :(

iliasktm
18/07/2009, 22:07
Kαλησπερα! Μολις εφερα ενα r 1200gs adv απο Γερμανια με 17000χλμ και θελω να παω για service. Εκτος απο τον Τρικαλιωτη ποιον αλλο προτεινετε στην Θεσσαλονικη; επισης ποσο περιπου κοστιζει το service των 20000;

BELZEBOYLIS
05/08/2009, 08:52
Λοιπόν ,εχτές έκανα το σέρβις των 140.000 ,το οποίο είχε τα τυπικά φίλτρα, λάδια, μπουζί βαλβολίνες , την κλασσική ρύθμιση βαλβίδων και έναν έλεγχο σε λουράκια και άλλα διάφορα τσουμπλέκια ! Άλλαξε και το σωληνάκι του φρένου με ένα υψηλής γιατί είχα διαρροή...Όλα καλά και όμορφα ! Το συνολο στα 200 ευρώ !

Το σέρβις έγινε φυσικά στο Άλκη http://www.motozita.gr/index.htm και ήταν υπέροχο :lol: :wave2:

Vstrommer71
05/08/2009, 11:13
Αντι να μας ενημερωνετε αγαπητε καθε ποτε κανετε συντηρηση στο κοτερο σας δεν βρισκομαστε σε καμμια Περδικοβρυση για κανα μπανακι στον Ευηνο λεω εγω?:lol:
[/SPAM]

BELZEBOYLIS
05/08/2009, 11:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Αντι να μας ενημερωνετε αγαπητε καθε ποτε κανετε συντηρηση στο κοτερο σας δεν βρισκομαστε σε καμμια Περδικοβρυση για κανα μπανακι στον Ευηνο λεω εγω?:lol:
[/SPAM]

θα γίνει και αυτό ! Προς το τέλος του Αυγούστου ....θα ενημερώσω !!

.... άκου εκεί κότερο....:lol: :wave2:

geoploumid
24/10/2009, 23:15
για θεσν/ικη μαστορασ καλωσ ειναι ο κυριακοσ που εργαζεται στον πιτουλι αμπελοκηπουσ

BELZEBOYLIS
22/02/2010, 15:04
Την Τετάρτη το πρωί έκλεισα πρώτο τραπέζι πίστα ,στον Άλκη φυσικά για το σέρβις των 150.000 χλμ ....!!! Μπύρες σαμπάνιες κτλ θα σερβιριστούν κατά την παραλαβή!!!!

DrBig
22/02/2010, 16:47
Ρε παιδια εχετε μια απο τις μοναδικες μηχανες που μπορειτε να κανετε τα παντα μονοι και σεις δινετε 300αρες και 400αρες και μετα χτυπατε και παλαμακια? (Μιλαω για τα 1100+1150)

Παρτε ενα haynes manual, δωστε 200 ευρω για εργαλεια και για ο,τι προβλημα/θεμα εχετε το moto.gr ειναι εδω.

Και ανταλλακτικα mail order απο αγγλια στη μιση τιμη. Ιτς νο ροκετ σαϊενς.

BELZEBOYLIS
22/02/2010, 20:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Ρε παιδια εχετε μια απο τις μοναδικες μηχανες που μπορειτε να κανετε τα παντα μονοι και σεις δινετε 300αρες και 400αρες και μετα χτυπατε και παλαμακια? (Μιλαω για τα 1100+1150)

Παρτε ενα haynes manual, δωστε 200 ευρω για εργαλεια και για ο,τι προβλημα/θεμα εχετε το moto.gr ειναι εδω.

Και ανταλλακτικα mail order απο αγγλια στη μιση τιμη. Ιτς νο ροκετ σαϊενς.

και ο μάστορας κλέφτης θα γίνει ??? :lol:

φαντάζομαι τον Oldman να δίνει συμβουλές σε ερωτήσεις του στυλ -και αυτό το παπαρδέλι στην βάση του ψεκασμού πετάχτηκε και δεν θέλει να μπει με τίποτα, τι κάνω ???

:lol: :rotflmao: :wave2:

DrBig
22/02/2010, 21:01
και ο μάστορας κλέφτης θα γίνει ??? :lol:

Ο μαστορας ειναι κλεφτης μεχρις αποδειξεως του αντιθετου :wave2:

BELZEBOYLIS
22/02/2010, 23:23
Ο μαστορας ειναι κλεφτης μεχρις αποδειξεως του αντιθετου :wave2:

Τώρα σοβαρά , προτείνεις στα αλήθεια να αναλάβω την συντήρηση εγώ ? Με μπούσουλα κάποιο εγχειρίδιο και οδηγίες από το φόρουμ ? Θεωρείς κάτι τέτοιο ασφαλές και ότι αξίζει ???

DrBig
22/02/2010, 23:57
Τώρα σοβαρά , προτείνεις στα αλήθεια να αναλάβω την συντήρηση εγώ ? Με μπούσουλα κάποιο εγχειρίδιο και οδηγίες από το φόρουμ ? Θεωρείς κάτι τέτοιο ασφαλές και ότι αξίζει ???

Οτι αξιζει, αξιζει, αρκει να εχεις κι αλλο μεταφορικο μεσο, ωστε να μην χρειαστει να βιαστεις.
Σαν προχειρο μπουσουλα παντως, στο GS

Βαλβιδες ρυθμιζεις σε 2 ωρες το πολυ την πρωτη φορα, την δευτερη σε μιση-μια (και στους δυο κυλινδρους). Εκτος αν εχεις καγκελα που πρεπει να βγουν για να ανοιξουν τα καπακια των κυλινδρων. Ελεγχος μονο παιρνει 10-15 λεπτα ανα κυλινδρο, χωρις καθολου βια.

Λαδι και φιλτρο κινητηρα σε 10 λεπτα και απο 5 λεπτα για τα λαδια του κιβωτιου και final drive

Φιλτρο αερα δεν αναφερω χρονο καν, περιπου ντετε.

Σωματα ψεκασμου εξισορροπεις σε 5 λεπτα.

Μπουζι ντετε χ 2.

Αυτα ειναι τα βασικα σερβις μαζι με τακακια και υγρα φρενων και συμπλεκτη. Το πιθανοτερο ειναι οτι μεχρι να πεθανει η μηχανη δεν θα χρειαστει κατι αλλο. Πιο περιπλοκα σερβις ειναι γρασσαρισματα αξονων, ρουλεμαν εμπρος τροχου και final drive και ρουλεμαν παραλεβερ. Αυτα ομως ειναι πραγματα που πρεπει να κανεις μια φορα καθε 100,000 κμ αν δεν κανεις αλματα.

Μετα θα πρεπει να εχεις τα αυτια σου και τα ματια σου ανοιχτα για παραξενους ηχους και συμπεριφορες ωστε αν νοιωσεις κατι περιεργο να το προλαβεις, που ετσι κι αλλιως το κανεις.

Αν αποφασισεις ποτε να κανεις κατι μονος σου, ανοιξε θρεντ και πολλοι (μαζι και εγω) ευχαριστως θα βοηθησουμε.

BELZEBOYLIS
23/02/2010, 09:09
Οτι αξιζει, αξιζει, αρκει να εχεις κι αλλο μεταφορικο μεσο, ωστε να μην χρειαστει να βιαστεις.
Σαν προχειρο μπουσουλα παντως, στο GS

Βαλβιδες ρυθμιζεις σε 2 ωρες το πολυ την πρωτη φορα, την δευτερη σε μιση-μια (και στους δυο κυλινδρους). Εκτος αν εχεις καγκελα που πρεπει να βγουν για να ανοιξουν τα καπακια των κυλινδρων. Ελεγχος μονο παιρνει 10-15 λεπτα ανα κυλινδρο, χωρις καθολου βια.

Λαδι και φιλτρο κινητηρα σε 10 λεπτα και απο 5 λεπτα για τα λαδια του κιβωτιου και final drive

Φιλτρο αερα δεν αναφερω χρονο καν, περιπου ντετε.

Σωματα ψεκασμου εξισορροπεις σε 5 λεπτα.

Μπουζι ντετε χ 2.

Αυτα ειναι τα βασικα σερβις μαζι με τακακια και υγρα φρενων και συμπλεκτη. Το πιθανοτερο ειναι οτι μεχρι να πεθανει η μηχανη δεν θα χρειαστει κατι αλλο. Πιο περιπλοκα σερβις ειναι γρασσαρισματα αξονων, ρουλεμαν εμπρος τροχου και final drive και ρουλεμαν παραλεβερ. Αυτα ομως ειναι πραγματα που πρεπει να κανεις μια φορα καθε 100,000 κμ αν δεν κανεις αλματα.

Μετα θα πρεπει να εχεις τα αυτια σου και τα ματια σου ανοιχτα για παραξενους ηχους και συμπεριφορες ωστε αν νοιωσεις κατι περιεργο να το προλαβεις, που ετσι κι αλλιως το κανεις.

Αν αποφασισεις ποτε να κανεις κατι μονος σου, ανοιξε θρεντ και πολλοι (μαζι και εγω) ευχαριστως θα βοηθησουμε.

Η ιδέα θα μου άρεσε ,για να είμαι ειλικρινής! Αλλά η μηχανή είναι το μοναδικό μου μέσο μεταφοράς , κλειστό χώρο για ''παιχνίδι'' δεν έχω ! Χρόνο δεν έχω ! Και το βασικότερο ,στα ταξίδια έχω συνοδηγό ! Η μηχανή έχει και τα χρονάκια της και τα χιλιόμετρα της και θέλει ενα έμπειρο μάτι ....

BELZEBOYLIS
25/02/2010, 10:18
Το έμπειρο μάτι που λέγαμε ....!

Λοιπόν στα 150.000 το σέρβις είχε :
αλλαγή λαδιού ,φίλτρου λαδιού και βενζίνης ,καθαρισμός του φίλτρου αέρα , βαλβολίνες σασμάν και διαφορικό ,μπουζί , ρύθμιση ψεκασμού ,βαλβίδες !

έσφιξε ότι είχε ξεσφίξει , έδεσε ότι είχε λυθεί ,έφτιαξε και τον δείκτη βενζίνης που άλλα είχε και άλλα έδειχνε .....

αυτό που δεν μου άρεσε ήταν οτι βρήκε ρινίσματα στο σασμάν .... (αν υποψιαστώ οτι θα το ξαναπληρώσω... :a023: )!!!

Φυσικά για άλλη μια φορά είμαι 100% ευχαριστημένος από τον Άλκη -Μοτοζήτα !!!