PDA

View Full Version : για γελια και για ΜΠΟΥΝΙΕΣ

EVI
22/06/2006, 10:45
Θελω να σας πω 2 περιστατικα χτες στο δρομο

μιλαμε για τρελο γελιο και τρελα νευρα

εχουμε και λεμε

σκηνικο 1

σχολαω απο την δουλεια και φοραω το κρανος μου να παω να βρω το ετερον μου ημιση

εκεινη την στιγμη ακουω φρεναρισμα και βλεπω ενα φιατακι ασπρο να σταματα στη μεση του δρομου και μια κοπελα
να πεταγετε εξω αφηνωντας το αμαξι εκει και την πορτα ανοιχτη

!!! εμεινα και την κοιταγα

παιρνει το κινιτο της και τι λεει.................

ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΗ ΕΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ

ΑΧΧ ΠΩΣ ΔΕ ΤΡΑΚΑΡΑ

ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ

ΟΧΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ

ΕΛΑ ΕΣΥ

ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ

ΕΛΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΦΟΒΑΜΕ

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: :bigcry: :lol:

ηρωας ο αντωνης λεμεεεεεεεεεεεεεεεε

σκηνικο δευτερο

ειμαι πασαλιμανι γυρνωντας απο το μικρολιμανο

σε μια δεξια στροφη εχω μπροστα μου μερσεντες κομπρεσορ με την γνωστη ξανθια γκομενα μεσα

μιλαει στο κινιτο
και παει

και στη κορυφη της στροφης ειμαι πισω της και παμε προς το τελος λοιπον κανω να φυγω να την περασω

και τι κανει

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ

ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΝΑ ΠΑς ΚΟΒΕΙ ΤΙΜΟΝΙ ΝΑ ΣΤΡΙΨΕΙ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ

ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ

κορναρω φρεναρω

τιποτα και ριχνο μπουνια στο τζαμι

στο τσακ

παραλιγο

με κοιτα την κοιταω αυτη μιλαγε στο τηλ ακομα!!!!!!!
και μου λεει

ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΥΓΕ

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΑΜΟ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ

ξερω οτι δεν ιενια ωραιο μια γυναικα ουτε να βριζει ουτε να τσακωνετε

ξερω οτι δεν καταφερνεις τιποτα

πες η κουραση της μερας δε ξερω δε κρατηθηκα

σταματαω σταντ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ ΡΕ?

ΦΥΓΕ μου λεει ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

!!!!!!

ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ

πηγε να με σκωτοσει με απειλουσε

βασικα της λεω Θα παρεις τα τρια αν δεν ζητησεις συγγνωμη

θα μου πειτε τι θα εβγαζα?

τιποτα για το γαμοτο

με κοιτα και μου λεει

συγγνωμη

αι γαμισου

της λεω

και φευγω

δεν εγκρινω τα νευρα στο δρομο αλλα μερικες φορες σε βγαζουν εκτος εαυτου

αυτα.....

:smokin:

Alx 84
22/06/2006, 10:53
το πρώτο πάει άααανετα στα ανέκδοτα!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

όσο για το δεύτερο, καλά έκανες κ επέμενες. έ ρε ξύλο που θέλουν ορισμένοι!:mad: :mad: :mad:

DUKASII
22/06/2006, 10:54
ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ να καλεσει την αστυνομία...

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΣΤΗ ΜΠΟΥΝΙΑ.:mad: :mad:

Η ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΑΤ..

ΕΛΑ ...ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ ΕΔΩ..ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ..ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΡΟΠΑΛΟ ΚΑΙ ΕΛΑ .
ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ..ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.

DUKASII
22/06/2006, 10:58
(και για τους αλλους αυτο..)

εκει κοντα μένει ο Julius o TIMΩΡΟς!!!
TOY KANΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛ ...

ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΡΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΩΝΤΑΣ...

ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ..

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΛΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ -ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ..:rotflmao: :lol:
ή παει το σκυλάκι της πεθεράς στο παρκο για πιπι...:rotflmao:

dessert
22/06/2006, 11:05
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κ Α Τ Σ Α Ρ Ι Δ Α Α Α Α Α!!!!!!!!!

Καλά δεν είχες ένα κινητο, κάτι, να το καταγράψεις;;;; Θα ήταν το κορυφαίο βίντεο!!!!

Η σκηνή με την προσπέραση είναι φαινόμενο που συναντάτε συχνά. Ένας θείος μεσα σ'ένα κόκκινο Nissan, και ενώ μάλωνε με τη θεία, αποφασίζει να κόψει αριστερά ενώ τον περνούσα,κορνάρω, μαρσάρω. Μετά το μαρσάρισμα βγάζει φλάς αριστερό. Φρενάρω σταματάω και τον μπενιλικώνω. Καλά, μου λέει, δεν το βλέπεις το φλάς;;;;
:dizzy: :dizzy: :dizzy:

Και πάλι καλή ήσουν που δεν τη βούτηξες...

EVI
22/06/2006, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ..ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ.

:lol:

+100000000

sniper
22/06/2006, 11:06
......

ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΛΕΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ -ΑΓΓΑΡΕΙΑ ΣΠΙΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ..:rotflmao: :lol:

ή πηδάει κάτι παιδικά κωλ@ράκια στο τάβλι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

AFTER
22/06/2006, 11:11
Καλα εκανες EVI!

Επειδη δωσανε μερικες στο σωστο ατομο το \|/ τους, νομιζουν οτι μπορουν να κουμανταρουν ολους ετσι!

Το καλυτερο ειναι τα τους παρεις τα κλειδια, ωστε να μην ειναι δημοσιος κινδυνος εστω για τις επομενες 2-3 ωρες(μεχρι να τους φερει ο λαλακας το δευτερο ζευγαρι)

Μερικοι θα πουνε, δεν ειναι σωστο, πολιτισμος κτλ.

Eat my shorts, καθιστε να σας πηδ@ανε ολοι, εγω δεν θα κατσω

Julius
22/06/2006, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI z750

Sthn proth, eprepe na perimeneis kana pentalepto na arxisoune na kornaroune oi apo piso kai na pas na tis peis... "dose 50 euro na kathariso gia parti sou to teras"

tha tsimpages kai penintarikaki

EVI
22/06/2006, 11:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Sthn proth, eprepe na perimeneis kana pentalepto na arxisoune na kornaroune oi apo piso kai na pas na tis peis... "dose 50 euro na kathariso gia parti sou to teras"

:bigcry: :lol: :bigcry:

de to σκευτικα

:lol: :lol: :lol:

devil's animal
22/06/2006, 11:23

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

EVI
22/06/2006, 11:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Καλα εκανες EVI!

Επειδη δωσανε μερικες στο σωστο ατομο το \|/ τους, νομιζουν οτι μπορουν να κουμανταρουν ολους ετσι!

Το καλυτερο ειναι τα τους παρεις τα κλειδια, ωστε να μην ειναι δημοσιος κινδυνος εστω για τις επομενες 2-3 ωρες(μεχρι να τους φερει ο λαλακας το δευτερο ζευγαρι)

πεστα Γιωργη................

cityfly
22/06/2006, 11:26

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

κορυφαίο

EVI
22/06/2006, 11:36
μα ξερετε ποιο ειναι το θεμα?

ο τραμπουκισμος

καλα λεει ο idi ................

αλητες δεν εχετε λευτα να παρετε αμαξι και περνετε μηχανες

:beer:

evvou
22/06/2006, 11:45

:lol: :lol: :lol: :bigcry: :lol: :lol: :lol: κορυφηηηηηηη :lol: :lol:

Κοριτσαρα μου...αυτα δυστηχως ειναι μεσα στο προγραμμα οταν εισαι στον δρομο..:sad: σημασια εχει οτι εσυ εισαι καλα!!!! Ασχετα με το αν ειναι ωραιο για μια γυναικα να βριζει η οχι...καλα εκανες και την εκραξες :mad: και εγω στη θεση σου ετσι θα της μιλαγα και χειροτερα :mad:

ρε τι κυκλοφορει γμτ στους δρομους :mad:

Todi
22/06/2006, 11:51
(και για τους αλλους αυτο..)

εκει κοντα μένει ο Julius o TIMΩΡΟς!!!
TOY KANΕΙΣ ΕΝΑ ΤΗΛ ...

ΚΑΙ ΣΚΑΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΠΕΡΤΑ ΤΟΥ ΠΕΤΩΝΤΑΣ...

ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ..

εμενα παντως ολο παινευεται οτι σκιζει κατι Δουκες λεει στο ταβλι , και μια φορα λεει εχασε και ψαχνανε τον δουκα στην ομονια που πανιγυριζε...

τετοια πραματα διαδιδει..

τωρα για μπερτες κτλ.. δεν εχω ακουσει τιποτα και μενω διπλα..:rotflmao: :rotflmao:

DUKASII
22/06/2006, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Todi
εμενα παντως ολο παινευεται οτι σκιζει κατι Δουκες λεει στο ταβλι , και μια φορα λεει εχασε και ψαχνανε τον δουκα στην ομονια που πανιγυριζε...

τετοια πραματα διαδιδει..

τωρα για μπερτες κτλ.. δεν εχω ακουσει τιποτα και μενω διπλα..:rotflmao: :rotflmao: δηλαδή για κουρτίνες και

το γαμημένο το σκυλάκι ΔΕΝ έχεις ακούσει τίποτις εσύ Τοντιε?:rotflmao:

Todi
22/06/2006, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ή πηδάει κάτι παιδικά κωλ@ράκια στο τάβλι.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

μουαχαχαχαχαχα

δε προσεξα ρε Νικο οτι με προλαβες..

το ακουσες και συ ε?

Todi
22/06/2006, 12:04
δηλαδή για κουρτίνες και

το γαμημένο το σκυλάκι ΔΕΝ έχεις ακούσει τίποτις εσύ Τοντιε?:rotflmao:

εδω που τα λεμε εχω προσεξει οτι καθε φορα εχει και αλλου κοκκινο αποτυπωμα Μιτσουκο στο σωμα, στο κουτελο και τετοια..

το σκυλακι ελεγε πως ειναι μιας γκομεναρας γειτονησας..

Julius "o ποιο γνωστος παντοφλας αγγαριας του Φαληρου"

:p

H.A.Balafoutre
22/06/2006, 13:46
Για την κατσαρίδα οκ, τραγέλαφος αλλά συμβαίνει, τι να κάνει η κοπέλα, είναι στην φύση της να φοβάτε έστω και στην μέση του δρόμου.

Για το 2ο όμως πρέπει να το συζυτήσουμε λίγο πιο σοβαρα.

Επειδή δηλαδή η γκόμενα που ή έχει η ίδια τα φράγκα ή αυτός που την πηδ......ει έχει φράγκα, δηλαδή τι, μπορεί να κάνει ότι θέλει στο δρόμο. Δηλαδή επίδή έχει 2 @@ να την προστατεύουν και να την πηδ.....νε, πρέπει εμείς να κάνουμε τουμπεκί στο σκατοϋφάκι της. Δηλαδή ενώ μπορεί και να μας σκοτώσει και να βγεί και λάδι στα δικαστήρια πρέπει να βρίζει με πλάτες και να γαμάει με @@ αλλουνού. Και υπάρχουν πολλές τέτοιες και στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη οπότε θέλει προσοχή.

Κι αν εγώ έχώ όλα τα δίκια του κόσμου και αυτή συνεχίζει να με γράφει και να με βρίζει κανονικά λες και το να με κάνει κάποια ζημιά ή να με σκοτώσει είναι δικό μου σφάλαμα που δεν είχα και τάνκς να την περάσω από πάνω για να μην κινδυνεύω.....και τυχαίνει να κοπεί μια κλοστή μέσα στο μυαλό μου εκείνη τη στιγμή και όλος τυχαίος να είναι εκείνη της λογικής.........τι κάνω........?

Πείτε ρε παιδιά, τι κάνω? Για να λένε στις ειδήσεις την καημένη, αβοήθητη νεαρά κοπέλα σαν τα κρύα τα νερά ξυλοκοπήθηκε άγρια από μοτοσικλετιστή αγνώστων λοιπών στοιχείων διότι φορούσε δερμάτινη στολή?

Για πείτε ρε μάγκες διότι δεν υπάρχει πλέον ντροπή στον κόσμο ούτε για τα αυτονόητα.

tsoukas77
22/06/2006, 21:54
Πολλα γελοια περιστατικα στον δρομο.

Τις προαλλες,μια κοπελιτσα μπροστα μου,δεν μπορουσε να ξεκινησει σε ανηφορα.Εκανε 4 προσπαθειες και την επαιρνε συνεχως πισω.Ωσπου καποια στιγμη κατεβαινει και ερχεται προς εμενα."Μπορειτε να μου το πατε στο τελος της ανηφορας;",με ρωτα.Αφηνω την Duc στην ακρη και οδηγω το Seicento φορωντας το κρανος,για 100 μετρα ανηφορας περιπου.Αυτη ετρεχε πισω μου.Δεν την εκοψε καν να ανεβει συνοδηγος!

zolotas
22/06/2006, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Τις προαλλες,μια κοπελιτσα μπροστα μου,

καλη????? :blush: .......μαλλον ,αν ηταν καμια πατσαβουρα σιγα μην πηγαινες ........προσκοπε :lol:

idi
22/06/2006, 22:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Για την κατσαρίδα οκ, τραγέλαφος αλλά συμβαίνει, τι να κάνει η κοπέλα, είναι στην φύση της να βοβάτε έστω και στην μέση του δρόμου.

Ε ΟΧΙ !!!! ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΜΑΞΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΣΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ...) ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.... ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ?????

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΡΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

ΑΜΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 10 ΔΕΥΕΤΡΟΛΕΠΤΑ..... ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ...

zireous
23/06/2006, 18:30
Θα πώ μόνο τούτο:

Κάθε μέρα μου τυχαίνουν 4 τουλάχιστον ανάλογα περιστατικά (με το 2ο εννοώ). Οι άνθρωποι στην επαρχεία είναι πιο ευάλωτοι από ότι φαίνεται στη μǻλǻκίǻ που τους δέρνει.

Στις 30 προσπεράσεις κορνάρω πρώτα στις 28 και συχνά βρίζω τον εαυτό μου που δε κόρναρα και στις υπόλοιπες.

EVI z750, καμμία εμπιστοσύνη στα κουτιά...

AFTER
23/06/2006, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

ΑΜΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 10 ΔΕΥΕΤΡΟΛΕΠΤΑ..... ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΙΑΤΟ...

ΕΤΣΙ ΕΤΣΙΙΙΙΙΙΙ
Μονο για μαγειρικη και κανα πιατο η γεναικαα!!!!
Θελετε να δωσετε μεγαλυτερη ελευθερια σε μια γυναικα?
ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ!!!!!

tsoukas77
23/06/2006, 19:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
καλη????? :blush: .......μαλλον ,αν ηταν καμια πατσαβουρα σιγα μην πηγαινες ........προσκοπε :lol:

Καλη ηταν!

Αλλα και να μην ηταν,αν δεν προχωρουσε αυτη,δεν θα μπορουσα να φυγω ουτε εγω,δεν χωρουσα...

Πορνομυαλοι...

Dionisisk5
23/06/2006, 21:15
Καλα εκανες EVI!

Ρε φιλε το εχω απορια. Μ@λ@κας ειναι ο αλλος να κατσεις να του παρεις τα κλειδια? Θα πρεπει να τον εχεις ριξει νοκ ουτ πριν:)

sotpag
23/06/2006, 22:30
Τι γελάτε ρε εγώ σήμερα κοιμήθηκα στην αυλή γιατί είδα ένα μικρό δεινόσαυρο στο δωμάτιο μου

:bawl: :bawl: :bawl: :bawl:

AFTER
23/06/2006, 23:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dionisisk5
Ρε φιλε το εχω απορια. Μ@λ@κας ειναι ο αλλος να κατσεις να του παρεις τα κλειδια? Θα πρεπει να τον εχεις ριξει νοκ ουτ πριν:)

Ξερω καποιον που ειχε παρει ενθυμιο ενα λεβιε ταχυτητων μαζι του για service, επειδη δεν ''δουλευε'' τα τελευταια χρονια....:rolleyes:

latris mixanis
24/06/2006, 00:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius

:lol: :lol: :lol:

bzrmiltos
24/06/2006, 01:32
:confused: μαλλον αντι για ΦΑΣΤ
ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ !!!ΑΕΡΟΧΟL
AEROXOL KAI KOYNOYΠΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ:bigcry:

ΚΑΙ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ:rotflmao:

ΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΝΕΡΟΚΟΤΕΣ ΘΕΛΛΟΥΝ ΠΑΝΤΟΦΛΙΕΣ

Υ.Γ ΣΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΤΟ
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΝΑΥΛΟΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΚΑΦΕ (προτιμουντε αυτες
με τι διχαλα)..ΔΕΞΙΑ 46 ΝΟΥΜΕΡΟ ...ΜΙΑ ΠΑΝΤΟΦΛΙΑ:bigcry: :bigcry: ::hypnotize ΣΤΗ ΜΟΥΤΡΑΚΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
ΠΑΝΤΟΦΛΙΕΣ ΣΤΙΣ ΝΕΡΟΚΟΤΕΣ !!!!
:bawl: :bigcry:

Ζ109
24/06/2006, 01:59
Το πρώτο σκηνικό διασκεδαστικό και ... τι τέζα και αροξόλ... το κινητό του Αντώνη να έχουμε και κατσαρίδες τέλος! :rotflmao:
Όσο για το δεύτερο περιστατικό η γνώμη μου είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις τα νεύρα μόνο μπελάδες μπορούν να φέρουν.Η συγκεκριμένη όμως κατηγορία οδηγών αρσενικών και μη,που πιστεύει πως ο δρόμος της ανήκει δεν επιτρέπεται να αφήνεται στην γαιδουροσύνη της ατσαλάκωτη! Σήμερα ήταν η ΕΥΗ,αύριο ίσως κάποιος απο μας...

H.A.Balafoutre
24/06/2006, 02:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Ε ΟΧΙ !!!! ΝΑ ΠΕΣΩ ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΜΑΞΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ (ΣΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΜΙΑΟΥΛΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ...) ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.... ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΤΑ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ?????

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΡΜ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ...

Αμα το πάς τάπα θα πέσεις επάνω της.... :lol:

Πέρα από την πλάκα μαν, καταλαβαίνω τι θες να πεις, γι'αυτό και το έθεσα ως πρώτη παρατήρηση διότι η ουσία κρύβετε στην 2η παρατήρηση. Και δεν μου απάντησες. Και στο κάτω κάτω σε πολλά πράγματα στη ζωή, κάποιοι κάνουν κάτι απλά και μόνον επειδή τους δίνεται η δυνατότητα αλλά στην ουσία δεν έχουν ιδέα να διαχειριστούν το αντικείμενο. π.χ. πολιτικοί και πάει λέγοντας μέχρι και τα διπλώματα.

Όμως πχ ο φίλος που είπε κάτι ενδιαφέρον.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζ109 Το πρώτο σκηνικό διασκεδαστικό και ... τι τέζα και αροξόλ... το κινητό του Αντώνη να έχουμε και κατσαρίδες τέλος!
Όσο για το δεύτερο περιστατικό η γνώμη μου είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις τα νεύρα μόνο μπελάδες μπορούν να φέρουν.Η συγκεκριμένη όμως κατηγορία οδηγών αρσενικών και μη,που πιστεύει πως ο δρόμος της ανήκει δεν επιτρέπεται να αφήνεται στην γαιδουροσύνη της ατσαλάκωτη! Σήμερα ήταν η ΕΥΗ,αύριο ίσως κάποιος απο μας...

Ναι ρε μαν, αλλά με τον άντρα αν του μιλήσεις, σε πάνω από τις μισές περιπτώσεις θα σου πεί ΟΚ μλκία και το κατανοεί και πιθανός θα είναι πιο σωστός στο μέλλον.

Με την γυναίκα τι κάνεις?

Διότι από ότι φαίνεται από την πρώτη φάση από την στιγμή που δεν αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο στο πουθενά μέσα στην κίνηση να τα κάνουν πουτ...ν@, όταν το περιστατικό ελέγχεται λες, ΟΚ.

Όταν όμως πας να πεις μια κουβέντα (και μάλιστα με το χαμόγελο και την ευγένεια ζωγραφισμένη στη μάπα μου), κάτι αυτονόητο και ειπράτεις απαντήσεις τους στύλ (όπως χθές το πρωί μου είπε μια θυληκή οδηγός που πέρασε το στόπ σαν να μην υπήρχε), ".....είστε δάσκαλος οδήγησης και μου κάνετε παρατήρηση?...." ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ:confused: :confused: :confused:

Καταλαβαίνεις τώρα τι θέλω να πω?

Μιλάμε για περιπτώσεις που δεν παίζει επιχείρημα για να καταλάβει τι έκανε ώστε τουλάχιστον να διορθωθεί. Απλά μιλάμε για νοοτροπία άντε γειά....αυτό παλεύεται.....?

Δυστηχός όσα πιάτα και να παλέψει στην κουζίνα, πάλι δεν παλεύεται η νοοτροπία.

Nikoskazer2000
24/06/2006, 03:13

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

Έκλασα στο γέλιο μιλάμε! :rotflmao: :lol:

Μπράβο ρε DukasII :beer: :sun: :beer:

Nikoskazer2000
24/06/2006, 03:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsoukas77
Πολλα γελοια περιστατικα στον δρομο.

Τις προαλλες,μια κοπελιτσα μπροστα μου,δεν μπορουσε να ξεκινησει σε ανηφορα.Εκανε 4 προσπαθειες και την επαιρνε συνεχως πισω.Ωσπου καποια στιγμη κατεβαινει και ερχεται προς εμενα."Μπορειτε να μου το πατε στο τελος της ανηφορας;",με ρωτα.Αφηνω την Duc στην ακρη και οδηγω το Seicento φορωντας το κρανος,για 100 μετρα ανηφορας περιπου.Αυτη ετρεχε πισω μου.Δεν την εκοψε καν να ανεβει συνοδηγος!

Μα έχετε βαλθεί να με ξεντερίσετε ολοι σας σήμερα;
:cry: :rotflmao: :bigcry:

EVI
25/06/2006, 20:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Μα έχετε βαλθεί να με ξεντερίσετε ολοι σας σήμερα;
:cry: :rotflmao: :bigcry:

nai :smokin: :smokin: :lol:

conkark
29/06/2006, 00:55
Η κατσαρίδα δεν είναι τίποτα. Σκέψου να έβλεπε κανα γυμνό άντρα (φτιαγμένο) στο πίσω κάθισμα,τί θ'ακανε!:winka:
Όσο για την άλλη,δυστυχώς δεν είναι η μόνη. Ένας μεγάλος αριθμός γυναικών, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι στην οδήγηση δεν υπάρχει το "σαβουάρ βίβρ" της καλής συμπεριφοράς (βλέπε Ζαμπούνης-αγαθο*ούνης), και καλά επειδή είμαι γυναίκα έχω προταιρεότητα. Αυτό δεν αναφέρεται πουθενά στον κοκ. Κι επειδή έχουν συνηθίσει στα κορόιδα που τους κάνουν όλα τα χατίρια και τους ανοίγουν τις πόρτες, και τις βάζουν να καθήσουν και τις πληρώνουν σε κάθε έξοδο σαν τις πόρνες, νομίζουν ότι και στο δρόμο ισχύει το ίδιο καθεστώς. Επί πλέον είναι και άσχετες στην οδήγηση και στη μηχανολογία, αλλά ο μπαμπάς λάδωσε τα λαμόγια του υπουργείου και εξαγόρασε το δίπλωμα, κι έτσι έχουμε δημόσιο κίνδυνο εν δυνάμει. Και μου αρέσει ιδιαίτερα το γεγονός του ότι απαιτούν ισότητα. Δηλαδή να κερνάει ο μπούλης και να της κάνει όλα τα χατίρια κι αυτή να τον κερατώνει κιόλας. Αυτό καλείται "ισότητα" για τις περισσότερες. Δυστυχώς αυτή η σάπια και απαίδευτη κοινωνία ωθεί τις γυναίκες να μην έχουν αξιοπρέπεια και ισοτιμία-διότι ισότητα είναι εσφαλμένη έκφραση-και ωθεί στη κατεύθυνση της γυναικούλας και όχι της Γυναικάρας.
Αν δεν ξυπνήσουν τα κορόιδα, που τις κυτάζουν έτσι:a48: :a8: :eyepop: κι αυτές τους σέρνουν απ'τη μύτη, σύντομα θα αποθρασύνονται χειρότερα. Αλλά εμείς οι υπόλοιποι τί τους φταίμε;
Κωνσταντίνος.

tsiros_temp
29/06/2006, 01:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ναι ρε μαν, αλλά με τον άντρα αν του μιλήσεις, σε πάνω από τις μισές περιπτώσεις θα σου πεί ΟΚ μλκία και το κατανοεί και πιθανός θα είναι πιο σωστός στο μέλλον.

Ευσεβείς πόθοι.

Το πιθανότερο είναι να σε συνουσιαζοαυνανομουτζώσει. ("άει γαμήσου μαλάκα" + _\||/ )

AFTER
29/06/2006, 09:53
Τελικα δεν μαθαμε....

Την σκοτωσε ή δεν την σκοτωσε την κατσαριδα ο Μπαμπης?

Αντε και ειμαι σε αγωνια!!!!!

EVI
29/06/2006, 10:32
Τελικα δεν μαθαμε....

Την σκοτωσε ή δεν την σκοτωσε την κατσαριδα ο Μπαμπης?

Αντε και ειμαι σε αγωνια!!!!!

αντωνης ρε γιωργο

και μαλλον ναι για να μην ειναι ακομα εδω αυτη

sapila racing
29/06/2006, 10:41
Γειά σου Εvι, μου αρέσει πως τα λές :rotflmao:

Λοιπόν να σου πώ τη γνώμη μου.....

Εσύ φταις!!!!!!!
Γιατί αν είχες βοηθήσει την καυμένη την κοπέλλα που τρόμαξε με την κατσαρίδα, θα ήταν διαφορετική η όλη εξέλιξη!!

Επρεπε να πιάσεις την κατσαρίδα, ζωντανή η νεκρή, αλλά καλύτερα ζωντανή! Να την βάλεις σε ενα σπιρτόκουτο και να την έχεις στην τσέπη.
Μετά όταν η κυράι κομπρεσσορ έκανε τη Μ@λ@κια της, και σταμάτησες δίλπα της, της πετάς την κατσαρίδα μέσα στο αυτοκίνητο και φεύγεις κυρία!!!
Δεν θα το ξεχναγε ποτέ!!!

EVI
29/06/2006, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Εσύ φταις!!!!!!!
Γιατί αν είχες βοηθήσει την καυμένη την κοπέλλα που τρόμαξε με την κατσαρίδα, θα ήταν διαφορετική η όλη εξέλιξη!!

Επρεπε να πιάσεις την κατσαρίδα, ζωντανή η νεκρή, αλλά καλύτερα ζωντανή! Να την βάλεις σε ενα σπιρτόκουτο και να την έχεις στην τσέπη.
Μετά όταν η κυράι κομπρεσσορ έκανε τη Μ@λ@κια της, και σταμάτησες δίλπα της, της πετάς την κατσαρίδα μέσα στο αυτοκίνητο και φεύγεις κυρία!!!

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

POLY ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΟΥΜΕ

να γραψουμε ιστοριες με μηχανες αστειες και τις καλυτερες να τις κανουμε βιβλιο

εγω παντως θα βοηθαγα να γινει κατι τετοιο

τρελο γελιο

ολα τα εσοδα θα πηγαινουν σε θυματα τροχαιων

ε?

H.A.Balafoutre
29/06/2006, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Εσύ φταις!!!!!!!

Τα ρέστα μου.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: