View Full Version : ΤΗΝ ΠΗΡΑ !!!! ΤΗΝ ΠΗΡΑ!!!
kostakisK
22/06/2006, 20:13
Την αγόρασα την κούκλα !! Μόλις πριν μία ώρα ! Είναι ίδια με του Twingeorge. Την ερχόμενη Τρίτη και αφού ρυθμιστούν τα της τράπεζας και της ασφάλειας θα την παραλάβω και θα ακολουθήσει η απαραίτητη φωτογράφηση. Γυρίζοντας από τον έμπορο το XT μου στενοχωρέθηκε και ψιλορετάριζε !! Τι να το κάνω όμως ? Εγώ πάντως πετάωωωωω ! Θα τα πούμε σύντομα με φωτογραφίες.
μπραβο ,καλοριζικη ...........:beer: :beer: .........κουκλα εννοεις την αφρικα η κανω λαθος ?? :confused:
καλορίζικη και καλοτάξιδη, πες μας και τι πήρες όμως :D
καλορίζικη!!!:beer: :beer:
TWINGEORGE
23/06/2006, 10:55
μπραβο φιλε μου καλοριζικη και καλοταξιδι η αφρικανα σου, και προσεχε μη σου παρει τον αερα γιατι μετα θα τρεχεις συνεχεια απο πισω της:lol: :rotflmao: :lol:
:beer:
Καλοτάξιδη να είναι :beer:
:wave2:
Αινιγμα τι μηχανη πηρε :rotflmao:
TWINGEORGE
23/06/2006, 11:08
AFRICA TWIN πηρε ο ανθρωπος. KAI POLY KALA EKANE:wave2:
caesarsk
23/06/2006, 14:35
Τελικά τη μηχανή ΠΗΡΕ??????
:rotflmao: Λολάθηκε ο άνθρωπος από τη χαρά του και ξέχασε να μας πει τι αγόρασε. :lol:
Καλοτάξιδη :D :a46: :a46: :beer:
Καλοριζικη,καλοταξιδη με παρα πολλες βολτες!!!!!:beer: :beer:
Καλοριζικη και καλοταξιδη παντα ορθιος:a46: :a46: :a46: :a18:
kostakisK
23/06/2006, 19:52
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ έχετε δίκιο , δεν σας είπα τι πήρα !
Αφρικάνα πήρα που ήταν και όνειρο ζωής !!! Λολάθηκα από τη χαρά μου ! Τέλος το ΧΤ ( το παλιό μου μηχανάκι ) και οποιοδήποτε άλλο μονοκύλινδρο ! Είναι μοντέλο RD07AT που σημαίνει κατασκευή 1996 , ανοιχτό μοντέλο , κυκλοφόρησε πρώτη φορά 1997 στη Γερμανία και εχει 14500 πραγματικά χιλιόμετρα (καρατσεκαρισμένο). Είναι σε αρίστη κατάσταση λες και δεν την έχει δεί ο ήλιος. Το μόνο αξεσουάρ που έχει είναι ένα top-case. Ο έμπορος θα μου τοποθετήσει κάγκελα και συναγερμό και θα την παραλάβω την ερχόμενη Τρίτη. Προβληματίζομαι τί να κάνω μόλις την παραλάβω: να τη φωτογραφήσω ή να τραβήξω μια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη έτσι για να ανάψουν τα αίματα !? Γιά πείτε μου.....
kostakisK
23/06/2006, 19:54
Απο την χαρά μου δεν σας ευχαρίστησα γιά τις ευχές σας!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ να είστε όλοι καλά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostakisK
ή να τραβήξω μια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη
Από άσφαλτο ? :smokin: :o
naxiotis
23/06/2006, 20:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostakisK
Προβληματίζομαι τί να κάνω μόλις την παραλάβω: να τη φωτογραφήσω ή να τραβήξω μια Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη έτσι για να ανάψουν τα αίματα !? Γιά πείτε μου.....
καταρχήν καλοτάξιδος και καλορίζικη.
θα σου προτεινα προτού ξεκινήσεις για ταξίδια να τσεκάρεις ένα μίνι service που να αλλάξεις λάδια,φίλτρα κια μπουζί.
ότι χρειαστείς ρώτα μας και από εδώ αλλά και στο
www.africatwin.gr (www)
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2: :wave2:
Καλοταξιδη, καλολασπωτη !!
:beer: :beer: :beer:
mixanobio$
01/07/2006, 13:56
Καλοταξιδι παντα ορθιος κ θα δεις που θα την ευχαριστηθεις!!!
Βγαζε φωογραφιες κ ειδικα σε μερη που μονο με το Αφρικα θα μπορεις να πας!!!
Φιλικα
Χαρης
AFROPANTELOS
02/07/2006, 17:55
Καλωστον Καλοταξιδη φιλε
Οσο για τα χιλιομετρα με την ΑΦΡΙΚΑ μονο καλα μπορουν να ειναι.
Για πρωτο ταξιδι ελα Ορεστιαδα να πιουμε μερικες:beer: και ξαναγυρνας πισω:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
kostakisK
02/07/2006, 23:56
Νά'μαι πάλι εδώ !! Εγραψα κιόλας 950 χιλιόμετρα δικάβαλος ( λίμνη Πλαστήρα ). Τα μισά απο αυτά ήταν υπο βροχή και καταιγίδα--κυρίως σήμερα την Κυριακή κατά την επιστροφή στη Θεσσαλονίκη.Αναφέρω τις πρώτες εντυπώσεις :
1. Είχα φοβερό αγχος την ημέρα που την παρέλαβα.Μου έφυγε όμως μετά τα πρώτα 100 μέτρα.Πολύ ζυγισμένο μηχανάκι.Σαν να το είχα ξαναοδηγήσει.
2. Κινητήρας : Τι ροπή - Τι γραμμικότητα !!! Κατέβαζα ταχύτητα μόνο στα διόδια.Μου κάνει κατι ψιλοδισταγμούς στο πολύ γκάζι και η εξάτμιση μυρίζει άκαυστη βενζίνη.Αύριο πάει για σέρβις (μπουζί και ρύθμιση καρμπυρατέρ) αφού όταν την πήρα άλλαξα μόνο τα λάδια.
3. Σαζμάν : Χμμμμμ !! Μεγάλες διαδρομές και αρκετός θόρυβος.Ελαφρά δυσκολία εύρεσης της νεκράς στα φανάρια (εν στάση ). Οχι βέβαια σαν σαζμάν YAMAHA αλλά άλλα είχα ακούσει για τα σαζμάν της HONDA.
4. Κατανάλωση : Ικανοποιητικότατη. Δύο άτομα ( 90 + 60 ) κιλά + 30 κιλά αποσκευές με 130 χιλιόμετρα στην εθνική και 100 - 110 στους επαρχιακούς δρόμους : περίπου 6 λίτρα στα 100 χιλιόμετρα.
5. Φώτα : Κάνουν τη νύχτα μέρα.Αύριο θα της βάλω και δύο λάμπες osram cool blue (στα ίδια watt εννοείται ) για παραπάνω βελτίωση
6. Φρένα :Πολύ καλά - χρειάζομαι λίγη προσαρμογή ακόμα ειδικά με το πίσω- συμετέχει αρκετά στο φρενάριμα και δεν είναι < διακοσμητικό >.Τα μπροστινά τακάκια είναι πολύ σκληρά και είναι nissin.Κυκλοφορούν αυτά στο εμπόριο ? Βρε μπας και είναι τα μαμίσια της ? Τεσπα εγώ θα τα αλλάξω και θα ψάξω για μαλακά Ferodo.
7. γκρίπ τιμονιού : Απαράδεκτα. Πολύ λεπτά και αιχμηρά .Μου κοκκίνισαν οι παλάμες. Αναγκάστηκα να αγοράσω γάντια (αυτά με τα κομένα δάκτυλα ) και είχα κάποια βελτίωση.
8. Οδηγική συμπεριφορά : Τα είπα και παραπάνω. Πολυ ζυγισμένη μοτοσυκλέτα και ακλόνητη στον αέρα. Ακόμα και την ώρα που προσπερνάω την νταλίκα μόλις βγαίνω στο υψος του μπροστινού τροχού της και τρώω την σφαλιάρα απο τον αέρα δεν καταλαβαινω τίποτα
9. Ενοχλητικός κραδασμός με 5150 - 5200 στροφές . Είναι υψίσυχνος και ενοχλεί τα πόδια και τα χέρια μου. Στα δικά σας άραγε συμβαίνει ή είναι κουσούρι μόνο της δικής μου ?
10. Λάστιχα : sahara 3 με λίγη ζωή ακόμα.Μακριά απο μένα. Εκανα Θεσσαλονίκη - Κατερίνη με 140 καταμεσήμερο με καύσωνα και όταν τα έπιασα τρόμαξα. Λαμπάδιασαν. Μετά έκοψα ρυθμό για να μήν κλατάρει κανένα.Αντε να βγει το καλοκαίρι και θα πάω για τα καινούρια bridgestone bw.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ !!!!!! :sun: :sun:
Τι μηχανάκι ειναι αυτό που πήρα:lol: :lol:
Κι αν ποτέ το άλλαζα πάλι Africa θα έπαιρνα !!
I'llbeback.....σύντομα με νεότερες εντυπώσεις ,
παρατηρήσεις αλλά και ερωτήσεις !!!
afrolykos
07/07/2006, 08:13
καλοριζικο φιλε καλα χιλιομετρα
αν βαλεις 43 γραναζι πισω θα δεις μεγαλη διαφορα σε ταξιδη αν δεν εχει φισικα βαλει ο προηγουμενος απο σενα
καλοταξιδο :)
NikdeV82
07/07/2006, 08:44
Αλήθεία πόσο την πήρες ?
Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος !:sun:
kostakisK
09/07/2006, 23:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από afrolykos
αν βαλεις 43 γραναζι πισω θα δεις μεγαλη διαφορα σε ταξιδη αν δεν εχει φισικα βαλει ο προηγουμενος απο σενα
καλοταξιδο :) [/B]
Δεν μέτρησα αυτό που φοράει αλλά είναι το μαμίσιο της οπότε έχει 45 δόντια.Συμφωνώ απόλυτα με την συμβουλή σου και θα το κάνω οποσδήποτε.Έχει αρκετή ροπή και νομίζω οτι θα σηκώσει άνετα τη μακρύτερη σχέση.Θα μου ρίξει και καμιά τριακοσαριά στροφές με 5η -καλοοοοοοο!
ευχαριστώ για τις ευχές σου - Κώστας
kostakisK
09/07/2006, 23:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από NikdeV82
Αλήθεία πόσο την πήρες ?
Καλοτάξιδη και πάντα όρθιος !:sun:
Ευχαριστώ κι εσένα για τις ευχές σου.Την πήρα 5500 με 15000 πραγματικά χιλιόμετρα.Είναι εισαγωγή απο Γερμανία αλλά είναι το ανοικτό μοντέλο βάση αριθμού πλαισίου.Έλεγξα και το φιλτροκούτι και είναι ανοικτές και οι δύο τρύπες εισαγωγής του αέρα.