PDA

View Full Version : ΠΛΑΓΙΟΣΤΑΤΗΣ Η ΟΡΘΟΣΤΑΤΗΣ ??

viking31
22/06/2006, 23:44
Όπως το λέει και ο τίτλος , παρκάρουμε με τον πλαγιοστατη η τον ορθοστατη ;; Φίλος μου είπε ότι οι BOXER κινητήρες πρέπει να παρκάρουν με τον ορθοστάτη γιατί σε διαφορετική περίπτωση καίνε περισσότερο λάδι. Εσείς τι λέτε για αυτό(Έχετε ακούσει η προσέχει κάτι );; :eek: :eek:

zolotas
22/06/2006, 23:53
α ρε βικινγκ ,ακομη δεν την πηρες τρωγεσαι βλεπω ........:D .......εφιαλτες εχεις τα βραδυα??? :lol:

bzrmiltos
22/06/2006, 23:57
ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ
ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΑΝΤ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΤΑ ΒΜW KAINE ΛΑΔΙΑ ΠΟΥ
ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΣ !!!
ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ? ΠΣΙΛΟΑΡΒΙΛΑ ΜΠΟΡΕΙ
ΑΜ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ

bzrmiltos
23/06/2006, 00:00
ΑΣΤΟ ΝΑ ΚΑΕΙ ,ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΟΣΟ
ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΓΑΝΗΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΔΙΑ
ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΟΥ ΛΕΩ!!
ΚΑΛΗ ΑΓΟΡΑ
:winka: :D

lord_dimos76
23/06/2006, 00:02
ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΤΑΝΤ

Giannis_L
23/06/2006, 08:15
Οταν είναι για πολύ ώρα στο πλαινο σταντ,πρέπει να έρθει λίγο στα ίσια του πριν βάλουμε μπροστα και φύγουμε,γιατι τα λάδια είναι απο τη μια μεριά.Οχι τιποτα συνταρακτικό,απλα ελάχιστο χρόνο. Μου το εχει πει ενα παιδι που δουλευει στη BMW.

Εγω προσωπικα,οταν μπορω το βαζω στο κεντρικο,αλλιως,πλαϊνό και ανεβαινω,καθομαι ελαχιστα δευτερόλεπτα,και βάζω μπροστά !

sapila racing
23/06/2006, 10:30
Ολα τα Boxer και Κ καλό είναι να παρκάρουν στο όρθιο σταντ αν πρόκειται να το αφήσετε αρκετή ώρα.
Για λίγο δεν τρέχει τίποτα.

Ο λόγος είναι οτι λογω αρχιτεκτονικής του κινητήρα, όταν είναι στο πλαινό σταντ, περνάει λίγο λάδι σιγα σιγά από τα ελατήρια προς τον (τους στα Κ) θάλαμο καύσης.

Το αποτέλεσμα είναι το γνωστό ντουμάνι από την αριστερή εξάτμιση των Boxer η την μια των Κ.
Είναι το λάδι που μαζευτόταν σιγα σιγά στο θάλαμο καύσης όσο το μηχανάκι ήταν στο πλαι, και μολις βάλεις μπρος καιγεται. Μετά από λίγο καθαρίζει, αλλά καλύτερα να αποφεύγεται.

viking31
23/06/2006, 12:24
Oπότε έχει κάποια βάση αυτό που μου είπε...:wave2: :wave2: :wave2:

bzrmiltos
23/06/2006, 16:01
λογικο ο φιλος σαπιλας εχει δικιο
ρωτησα και παλιο bmwεδακια
ειναι πραγματι οπως τα λεει!!!::D

GATHAN
26/06/2006, 08:20
δλδ πρέπει να μας φεύγει ο κώλος να την σηκώνουμε κάθε φορά???:confused: :confused: Εχουμε και μέση εμεις οι γηραιότεροι :a024:

53102

madtank
28/06/2006, 08:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από viking31
Όπως το λέει και ο τίτλος , παρκάρουμε με τον πλαγιοστατη η τον ορθοστατη ;; Φίλος μου είπε ότι οι BOXER κινητήρες πρέπει να παρκάρουν με τον ορθοστάτη γιατί σε διαφορετική περίπτωση καίνε περισσότερο λάδι. Εσείς τι λέτε για αυτό(Έχετε ακούσει η προσέχει κάτι );; :eek: :eek:

Αντε να δούμε τι άλλο θ' ακούσουμε!!!!!!!!!!!! για τους πιό αξιόπιστους χιλιομετροφάγους κινητήρες στην ιστορία της μοτοκινήσης. Τερμα εγώ αποφάσισα, θα παρκάρω με την σέλα.

Είμαι και " ψωμωμένο" παλλικάρι. Α ρε πατέρα έβαλες καλά υλικά.
:rotflmao: :rotflmao:

Ξέρετε πολλά σημεία στην Αθήνα που να μπορείς να παρκαρεις το GS με το κεντρικό σταντ;; Εκτός από τα πεζοδρόμια!!!!! Επί το πλήστον διπλοπαρκαρισμένο το έχω στο πλαινό.

Το μόνο "παρατράγουδω" όταν είναι παρκαρισμένα με το πλαινό σταντ είναι ότι το φλοτερ της βενζινης ψιλοτρελένεται τόσο στο 1200 όσο και στο 1150 GS και μόνο όταν το ρεζερβουάρ είναι μισοάδειο , οχι μισογεμάτο.

Όσο για τα καινούργια Κ1200S / 1200R ( εκτός από το GT ) αλλά και στην νέα σειρά F 800 S & ST, το κεντικό σταντ δεν περιλαμβάνεται καν στον standard εξοπλισμό αλλά το δίνουν σαν extra. Α!!! επίτηδες το κάνει η BMW για να έχουν να λένε λόγια οι ανταγωνιστές. ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙΤΑΙ.............