View Full Version : Moνο για τα ανεκδοτα ειναι αυτο.....
ktm640lc4
23/06/2006, 09:42
Χτες ειμαι με την μηχανη εγω και η φιλη μου με το αμαξι.
Ως εδω καλα. Μεσα στο αμαξι κολλητος απο θεσσαλονικη με την αραβωνιαστικια του. Αυτος καθεται δεξια στην θεση του συνοδηγου.
Παμε να φαμε σε μια ταβερνα ομορφα και ωραια.
Εκει που παμε λεω, θα παω απο δεξια τωρα που σταματησαν να πω καμια μαλακια με το φιλαρακι μου μεχρι να αναψει πρασινο. Αριστερα η φιλη μου, δεξια εγω και πιο δεξια ενα παρκαρισμενο αμαξι. Η αποσταση μεταξυ του ενος απο το αλλο αμαξι ενα μετρο.
Χωραω για πλακα.
Εκει που καθομουν και μιλαγα παει να ξεκινησει αλλα εχει κοψει το τιμονι ολο αριστερα, συμπλεκταρει αλλα το χανει, και φευγει πισω το αμαξι με χτυπαει και με ριχνει πανω στο αλλο. :eyepop: Απο το αγχος τρομαξε και δεν πατησε τιποτα ουτε φρενο ουτε χειροφρενο τιποτα.
Εγω εχω παθει σοκ, δεν το πιστευω και εχουμε μεινει μαλακες ολοι.
Να υπενθυμισω οτι το μηχανακι το πηρα πριν 2 εβδομαδες και εχει κανει 700 χιλιομετρα. Καινουργιο δηλαδη.
Το μηχανακι δεν επαθε τιποτα σχεδον, απλα κατι γρατσουνιες στο αριστερο πλαστικο που δεν φαινονται καθολου, αλλα τα αμαξια γαματα.
Με το αριστερο και το δεξι αντιβαρο αντιστοιχα εκανα απο μια λακουβα και μια γρατσουνια στον καθενα. Ενα αριστερα ενα δεξια.
Τεσπα ηρθε ασφαλεια εγραψε το γεγονος ο τυπος θα πλερωθει κανονικα του ζητησα εγω προσωπικα συγνωμη ισα με 1000 φορες.
Τωρα θα μου πεις τι δουλεια ειχες απο δεξια να πας. Αλλα ενταξει χιλιες φορες το εχουμε κανει. Σταματημενοι ειμασταν.
Μονο για τα ανεκδοτα ειναι παιδια. Και να θελαμε να το κανουμε δεν γινοταν. Σε οσους το εχω πει εχουν λιωσει απο τα γελια.
Δεν πειραζει τελικα ισως παει γουρι για να μην το ματιαζουν. Τι μπορεις να παθεις στα καλα του καθουμενου. (στην κυριολεξια)
:lol: :wave2:
Δεν καταλαβα, γιατι βγηκες εσυ με το φταιξιμο και ζητησες συγνωμη?
Giorgos19
23/06/2006, 09:50
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Απο την στιγμη που εσυ και η καλη σου εισαστε οκ τοτε ολα ειναι μια χαρα!!!!!!!!!!Με το κρανακι τι εκανες τελικα????
makis206
23/06/2006, 09:51
:eyepop: :eyepop: :eyepop:
Όντως έχει πλάκα αλλά ας είναι η τελευταία επαφή της κούκλας με άλλο όχημα !
Ας την ακουμπάει ΜΟΝΟ το οδόστρωμα στα λάστιχά της και στο κάτω μέρος του σταντ της !
:lol: :lol: :beer: :beer: :lol: :lol:
ktm640lc4
23/06/2006, 09:52
Γιατι ημουν δεξια και γιατι δεν ηθελα να μπλεξει η κοπελα μου με τον τυπο γιατι αρχισε να λεει οτι δεν θελει να μπλεξει με ασφαλειες και οτι ηθελε τα λεφτα εκει επιτοπου. :mad: :confused:
Ενταξει δικιο ειχε τι να του πεις του ανθρωπου. Και η φιλη μου του ζητησε συγνωμη αλλα τι να το κανεις. Η ζημια εγινε. Βεβαια δεν χτυπησε κανεις, πως να χτυπησει θα μου πεις αφου ειμασταν σταματημενοι. Τεσπα τι να πεις.
Απο τα απιστευτα.!!!!!!! :look:
makis206
23/06/2006, 09:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Δεν καταλαβα, γιατι βγηκες εσυ με το φταιξιμο και ζητησες συγνωμη?
Το αμάξι το οδηγούσε η φίλη του λέμε !
:lol: :lol: :lol:
ktm640lc4
23/06/2006, 09:54
Ναι αυτο ευχομαι και εγω να ειναι η πρωτη και η τελευταια επαφη.
Εκτος αν εχει σκοπο να μου το κανει συνεχεια. Θα την χωρισω λεμε...:lol:
ktm640lc4
23/06/2006, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Το αμάξι το οδηγούσε η φίλη του λέμε !
:lol: :lol: Ναι εμεις δεν θελουμε αλλους, τρακερνουμε και μονοι μας. :rotflmao: :rotflmao:
Ναι, δεν ειχα διαβασει καλα τι εγραψε!
Με συγχωρεις, αλλα αν η φιλη σου ειναι κουλαδι καλυτερα να δωσει το τιμονι σε αλλον
Συγνωμη ετσι
makis206
23/06/2006, 09:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
:lol: :lol: Ναι εμεις δεν θελουμε αλλους, τρακερνουμε και μονοι μας. :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μωρέ παλαβέ ! Φτου φτου φτου λέμε κιόλας !
:lol: :beer: :beer: :beer: :lol:
ktm640lc4
23/06/2006, 10:03
Φτου φτου λεμε ναι σιγουρα. Και παλι φτου.
:lol:
Μωρε κουλαδι δεν ειναι, μια χαρα παει. Αλλα τρομαξε νομιζε οτι δεν χωρουσα εκοψε αριστερα και ακολουθησαν τα πιο πανω.
Εδω εβαλε τα κλαματα για την μηχανη, μην την γρατσουνισε και τετοια.
Σου λεω για σουρεαλιστικες καταστασεις. :lol:
ola kala
δε την μαλωσες εεεε?
:wave2: :beer:
:smokin:
Φτου φτου λεμε ναι σιγουρα. Και παλι φτου.
:lol:
Μωρε κουλαδι δεν ειναι, μια χαρα παει. Αλλα τρομαξε νομιζε οτι δεν χωρουσα εκοψε αριστερα και ακολουθησαν τα πιο πανω.
Σου λεω για σουρεαλιστικες καταστασεις. :lol:
Εγω θα ειχα λιποθημησει! :lol: :cry:
makis206
23/06/2006, 10:07
Αυτό είναι ρε αλληλεγγύη !
Η δικιά μου θά'κλαιγε επειδή δεν θα ήταν εμφανείς οι γραντζουνιές απ'το εξηνταμίλι !
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
PortisHead
23/06/2006, 10:09
Αφου δεν επαθε κανεις τπτ όλα καλά.:beer:
Αλλα λύσε μου μια απορία....
Εκει που παμε λεω, θα παω απο δεξια τωρα που σταματησαν να πω καμια μαλακια με το φιλαρακι μου μεχρι να αναψει πρασινο.
Εκει που καθομουν και μιλαγα παει να ξεκινησει αλλα εχει κοψει το τιμονι ολο αριστερα, συμπλεκταρει αλλα το χανει, και φευγει πισω το αμαξι με χτυπαει και με ριχνει πανω στο αλλο.
Πως σε βρήκε ? ? ? ?
Giorgos19
23/06/2006, 10:13
Με το κωλο ισως??????
Με το μπροστινο δεξιο φτερο απο οτι καταλαβα, οπως της εφυγε πισω!
Τι κερδιζω? :rolleyes:
ktm640lc4
23/06/2006, 10:15
Οχι δεν την μαλωσα φυσικα. Αλλα ξενερωσα απιστευτα.
Θα λυποθυμουσα αλλα δεν μπορουσα ειχε κοσμο και επρεπε να κρατηθω. Οι αντρες δεν λυποθυμανε. :sick:
Ημουνα δεξια της στην πορτα του συνοδηγου. Κοβει ολο αριστερα το τιμονι. Χανει το συμπλεκταρισμα, τα χανει γενικοτερα (μην πω καμια κακια τωρα δεν κανει) και την παιρνει πισω. Εγω κανω πισω αλλα ποσο πισω να κανω? Δεν προλαβαινω. Και σταματαει το αμαξι πανω στο χερι μου, στο αριστερο αντιβαρο και το δεξι αντιβαρο πανω στο αλλο αμαξι.
Κορυφαιο σου λεω, σκηνικο για καμερα.
PortisHead
23/06/2006, 10:23
...Χανει το συμπλεκταρισμα...
:rolleyes: αυτο δεν ειχα δει.........:rolleyes:
ktm640lc4
23/06/2006, 11:21
Τελικα εγω εχω προηγουμενα με τους δικους μου ανθρωπους ρε φουστη μου.
Μια φορα ειχα τρακαρει με εναν ξαδερφο μου μεσα στην θαλασσα με 2 jet ski. 3 εκατομυρια τετραγωνικα χιλιομετρα θαλασσα και τρακαραμε. Ημαρτον.
Γιαυτο λεω εμεις δεν θελουμε αλλους χτυπαμε και μεταξυ μας.
Τελευταιο νεο. Η μηχανη πηγε μηχανικο την οδηγησε πορισμα τιποτα. Ολα καλα.
Μια φορα ειχα τρακαρει με εναν ξαδερφο μου μεσα στην θαλασσα με 2 jet ski. 3 εκατομυρια τετραγωνικα χιλιομετρα θαλασσα και τρακαραμε. Ημαρτον.
Μηπως εχεις κληρονομησει τιποτε και προσπαθουν να σε φανε? :rotflmao:
makis206
23/06/2006, 11:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Μηπως εχεις κληρονομησει τιποτε και προσπαθουν να σε φανε? :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σωστή εκδοχή !
:lol: :lol: :beer: :beer:
ktm640lc4
23/06/2006, 11:44
Οχι δεν εχω κληρονομηση τιποτα, ουτε θελω. Φτου σκορδα. :lol:
Δεν βαριεσαι τουλαχιστον το παιρνω σαν καλη τυχη αφου ειναι μικρα και απο δικους μου ανθρωπους.
Τρελλλααααααα:lol: :beer: :beer:
devil's animal
23/06/2006, 16:47
Τελευταιο νεο. Η μηχανη πηγε μηχανικο την οδηγησε πορισμα τιποτα. Ολα καλα.
ρε π0υστη μου πεθανα στα γελια!!!
αφου ειναι ολα καλα και η μηχανη καλα...τι να πω....
να προσεχετε ρε σεις...
να παιρνετε τηλ ολοι στο σοϊ οταν ειναι να βγητε εξω για να μην γινει κανενα κακο...:lol: :lol:
αφου μονο μεταξυ σας τρακαρετε ετσι θα λυθει το προβλημα!!!
:rotflmao: :rotflmao:
εγω θα την ειχα βαλει (την κοπελια ντε) να μου παρει μια ολοσωμη acrapovic, φιλτρο Κ&Ν.....και μια πιπ@ ετσι για το γαμωτο!:lol: :lol:
χωρις παρεξηγηση το τελευταιο...:beer: :beer:
:rotflmao:
:eek: :eek: :eek: ρε και να το θελατε δε γινεται αυτο το πραμα!!! πωωωω τι λες τωρα?!?!?!
ας ειναι η μονη στραβη που θα σου τυχει με τις καλες σου!!! :winka: :smilea:
ας παει εκει το κακο ρε παιδι!!
πω πω κουφαθηκα λεμε :beer: :beer: :beer: :wave2:
ktm640lc4
26/06/2006, 08:55
Οντως ας ειναι η μονη στραβη.
Οχι ρε ντεβιλα δεν τρεχει τιποτα. Κουλ.:lol: Ειναι λιγο ακριβα ρεσυ αυτα. Επρεπε να βαλει και οπισθεν για να μου τα παρει αυτα. :lol:
Θενκς αδέρφια.
:wave2: