PDA

View Full Version : RE ama to exeis sto aima sou to enduro!!!

Kenai
26/06/2006, 07:12
Τα εντουρο στο χωμα και τα CBF250 στην ασφαλτο τελειωσε!!!σημερα επρεπε 7:30 ωρα να ειμαι στο μαγαζι που βρισκεται απεναντι απο την σχολη Ευελπιδων.Ωπος ξερετε στο τελος της σχολης εχει ενα ποταμι.εγω ερχομουν απο την πισο πλευρα της βαρης κοροπιου και πηγαινα παραληλα μαζι της,παλαιοτερα ειχε ενα δρομακι που περναγες πανο απο το ποταμι και γλυτονες ενα καρο δρομο αλλα αφτο επεσε τον χειμωνα οποτε ειχα μπροστα μου τον εναν μεγαλο κυκλο.σε μια σιγκεκριμενη στροφη αραζουν σκυλοι οι οποιοι δεν με χεουν πειραξει ποτε αλλα σημερα ειχαν ερθει 2 καινουργιοι (ενας αριστερα και ενας δεξια του δρομου)οι οποιοι μου ξεκαθαρισαν οτι δεν θελουν να περασουν και οτι στην τελικοι με χουν...οποτε ξεκιναω να κανω εναν ακομη μεγαλιτερο κυκλο βγαινοντας στην λεωφορο ωσπου για κακη μου τυχη σκφτικα το ΠΟΤΑΜΙ!!!παω εκει λεω μπουλντοζες περασαν πολυ μεγαλη ανηφορα δεν βλεπω ξαφνου ξυπναει ο εντουρας μεσα μου "ΤΣΙΤΑ!!!"φωναζω και χυμαω μεσα στο ποταμι...Αυτο εγινε στις 7:15.Το να βγω εξω ηταν μια αλλη ιστορια,η μικρη ανηφορα ηταν ενα τερας για το CBF ανεβαινα ο μισος οαλλος εσκαβα πισω.με ποιο πολυ φορα ,τιποτα...η μηχανη δεν κουνιωταν!!!πηγα να δοκιμασω μια αλλη εξοδος εβρισκε το μοτερ στην ανοδο του λοφισκου...αληθεια απελπιστηκα ηταν οτι ποιο τραγικο εχω παθει με αυτη την μηχανη!!!ειμαι σιγουρος οτι αν ειχα παπι θα ειχα ανεβει αλλα...η λογικη επικρατισε εναντια στα στοιχεια της φυσης,δενω το κρανος ανοιγω γκαζι και ξεκιναω με πρωτη συμπλεκτη μονο να οδηγαω μεσα στο ποταμι.οποιαδηποτε αλλη ταχυτητα η θα με πεταγαν περα δωθε οι ΑΠΕΙΡΕς πετρες η θα βουλιαζα στο χωμα.Θυμομουν οτι το ποταμι διασταβρονοταν με τον δρομο που ηταν οι σκυλοι 5-10 μετρα μετα απο αυτους οταν εφτασα εκει χαμογελασα...με ειδαν τους ειδα...ειδα την αγαπημενη μου ασφαλτο(οχι απο κοντα ετσι!)ξεραν οτι τους νικισα ενα αερακι φυσιξε καθως η φυση δεχθηκε την ητα της...εφτασα στην δουλεια 7:50.ακομα πονανε τα χερια μου ελπιζω τουλαχιστον να σας εφτιαξα την μερα...

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑ CBF250 ΣΤΗΝ Α Σ Φ Α Λ Τ Ο!!!
(πρεπει να παρω κανα ΚΤΜ125 ρε π0υστη)

devil's animal
26/06/2006, 12:15
δεσ'το και αλλιως...

η μηχανη ανακαλυψε μια "δευτερη" φυση που δεν την ηξερε και της την εμαθες εσυ....

κοινως την...:a021: :a021: :a021:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vassilis88
26/06/2006, 12:35
ΧΑχΑΧαΧΑχχΑ γαματος!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Todi
27/06/2006, 10:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
δεσ'το και αλλιως...

η μηχανη ανακαλυψε μια "δευτερη" φυση που δεν την ηξερε και της την εμαθες εσυ....

κοινως την...:a021: :a021: :a021:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mpouaxaxaxaxaxaxaxaa

sostoos

basika tis petakses ta matia ekso..
axaxaxaxaxaxaxa

"deyteri fysi":eyepop: :rotflmao: