PDA

View Full Version : περι ουσιων και περι ελενχων.

stavrogin
26/06/2006, 17:10
Το σαββατοκυριακο περασαμε απο Ραφηνα -Μαρμαρι με το φερρυ.
Στη εξοδο Αστυνομικοι με πολιτικα εκαναν νοημα σε ορισμενους "υποπτους" αυτοκινητιστες και μοτοσυκλετιστες και τους εψαξαν αυτοκινητα ,μηχανες ,αποσκευες και ατομα ,και με αστυνομικο σκυλο.
Δεν κανω χρηση ουσιων,αλλα δεν μπορω να παραβλεψω οτι ενας τεραστιος αριθμος ανθρωπων κανει,χωρις βεβαια να ειναι εμποροι ναρκωτικων ,και βασικα μιλαω για χορτο,που ειναι πολυ διαδεδομενο,αλλα παρανομο,οπως και οι ξεταπωτες εξατμισεις.

Αν δεν θελουν καποιοι να χαλασουν τις διακοπες τους και να φορτωθουν επιπλεων μπελαδες ας λαβουν τα μετρα τους γιατι το περιστατικο μου εδωσε την εντυπωση οτι θα επαναληφθει

Κι επειδη ειμαι νομοταγης και δεν θελω να παρακινω σε παρανομες συμπεριφορες.Προτεινω σε ολους να ταπωσουν τις akrapovich τους .
Το νου σας ρεμαλια:smokin:

RapidShade
26/06/2006, 21:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
Στη εξοδο Αστυνομικοι με πολιτικα εκαναν νοημα σε ορισμενους "υποπτους" αυτοκινητιστες και μοτοσυκλετιστες και τους εψαξαν αυτοκινητα ,μηχανες ,αποσκευες και ατομα ,και με αστυνομικο σκυλο.
Δεν κανω χρηση ουσιων,αλλα δεν μπορω να παραβλεψω οτι ενας τεραστιος αριθμος ανθρωπων κανει,χωρις βεβαια να ειναι εμποροι ναρκωτικων ,και βασικα μιλαω για χορτο,που ειναι πολυ διαδεδομενο,αλλα παρανομο,οπως και οι ξεταπωτες εξατμισεις.

Αν δεν θελουν καποιοι να χαλασουν τις διακοπες τους και να φορτωθουν επιπλεων μπελαδες ας λαβουν τα μετρα τους γιατι το περιστατικο μου εδωσε την εντυπωση οτι θα επαναληφθει

Κι επειδη ειμαι νομοταγης και δεν θελω να παρακινω σε παρανομες συμπεριφορες.Προτεινω σε ολους να ταπωσουν τις akrapovich τους .

EEEEEEΠ!

Copyright!

ΥΓ1. Εχεις δίκιο... ταπώστε τις γιατί... :evil:

adam_tsouk
26/06/2006, 22:37
δεν πολυκταλαβα το σκεπτικο σου...

αλλα θα βαλω την πορια μου...
αμα σου κανουν νοημα ενω ειναι μεπολιτικα και φυγεις μπορουν να σου κανουν τπτ? δε μιλαμε να σου εχουν κολλησει στη μαπα ταυτοτητες φυσικα...

stavrogin
26/06/2006, 23:05
Ειμασταν μεσα στο λιμανι.Που σημαινει οτι δεν μπορεις να φυγεις.Το σκεπτικο μου ηταν το χορτο,αυτο εψαχναν οι λιμενικοι.Οι ξεταπωτες εξατμισεις ηταν χιουμορ.

gcrook
26/06/2006, 23:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
δεν πολυκταλαβα το σκεπτικο σου...

αλλα θα βαλω την πορια μου...
αμα σου κανουν νοημα ενω ειναι μεπολιτικα και φυγεις μπορουν να σου κανουν τπτ? δε μιλαμε να σου εχουν κολλησει στη μαπα ταυτοτητες φυσικα...

Γι'αυτο θυμησου Αδαμαντιε.
Στην Ολλανδια οτι φας και οτι πιεις.....:rotflmao:

AFTER
26/06/2006, 23:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

Κοιτα μονο μην σε σαγηνευσει καμια μικρη Ολλανδεζα!!

:bigcry:

DUKASII
27/06/2006, 07:51
φίλε..

θα ταπωσω τις ακραπες με ΦΟΥΝΤΑ...:lol: :lol:

Nostra
27/06/2006, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook

και ότι αρπάξει ο πισινός σου.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol:

GST
27/06/2006, 14:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
φίλε..

μονο να μου το πεις να μη σε προσπερασω!!!!!!!:lol:

Cpt. Haddock
27/06/2006, 14:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
φίλε..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

alximistis
27/06/2006, 14:56
Προσοχή παιδιά...
οι λιμενικοί δεν είναι μπάτσοι!
Κοπανάνε άσχημα...

zephyr1
27/06/2006, 15:32

Και το αποτελεσμα ειναι να σε κανουν :smokin: και μετα να παιρνουν 2κ εως 3κ ευρα και δεν τρεχει τπτ.

Αλλη μια υπηρεσια παραγωγης χρηματος, με κανεναν ενδιαφερον για την πραγματικη διασταση του προβληματος.

Δεν κανω χρηση ουσιων

Αυτο γιατι το αναφερες?
Θα κανουμε μετρηση ποιος κανει χρηση και ποιος οχι?
Μπορει κανενας να μην κανει χρηση,αλλα οι διακοπες ειναι αυτο που λεει η λεξη,οποτε κανεις οτι σε ξεκουραζει ,σε χαλαρωνει η οτι θες ρε αδερφε.:wave2:

stavrogin
27/06/2006, 18:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1

...Αυτο γιατι το αναφερες?
Θα κανουμε μετρηση ποιος κανει χρηση και ποιος οχι?
Μπορει κανενας να μην κανει χρηση,αλλα οι διακοπες ειναι αυτο που λεει η λεξη,οποτε κανεις οτι σε ξεκουραζει ,σε χαλαρωνει η οτι θες ρε αδερφε.:wave2:

Σωστά.