PDA

View Full Version : proti epafi me asfalto(savoura)

heloo
27/06/2006, 01:12
mia kai leme ta strava kai anapoda mas leo na po kai to diko mou!!:uplate: san kameno 17xrono pigena mes stin poli me kamia 65aria xlm me ena 50ari. e na kalokeri einai leo na tto kapso ligo to runner:dizzy: (ela poy den eprepe) trexontas piso apo mia bmw se enan dromo . ksafnika ayti stribi apotoma xoris flas:sick: proti antidrasi kagkeloma frenon:eyepop: :eyepop: :::epakoloytho??diploni to timoni ego pefto kato,plepo na agapito moy runner na sernete gia kana 7ari metra:cry: :cry: :cry: e meta apo ayto ena xeri sto gipso kai liges pliges..... to mixanaki liga gtharsimata. eprepe na fao saboura gia na matho na kopso tis mlkies.:sad:

div400
27/06/2006, 07:53
καταρχας ''συχαριτιρια'' για το ''ξεπαρθενιασμα'' η πρωτη φορα μενει παντα αξεχαστη :rolleyes: :D

κατα δευετρον ελπιζω (για το δικο σου καλο και μονο) να πηρες οντως το μαθημα σου και να οδηγας απο εδω και περα πιο συνηδητα και προσεκτικα. οπως επισης και φορας τον απαραιτητο εξοπιλισμο ωστε τετοιες μικροσαβουρδες (που θα ξαναφας οπως ολοι μας ,αυτο ειναι δεδομενο, δυστυχος ) να ειναι οσο πιο ανοδυνες γινεται....

μην σκσας ομως φιλε, δες το σαν ενα μεγαλο λιθαρι που μολις εβαλες στο σακκούλι με τις εμπειριες σου.......

ταχεια αναρωση φιλτατε

:beer: :beer: :wave2:

ΥΓ: να αναρωτηθεις ποια ειναι τα λάθη σου, ποιες ειναι αδυναμιες σου που τελικα σε οδηγησαν στην πτωση. ετσι θα ξερεις τι να βελτιωσεις στην οδηγηση σου και τι να αποφυγεις απο εδω και περα.....

Giorgos19
27/06/2006, 07:54
Αφου το παθημα εγινε μαθημα νταξ.....Και αφου εσυ δεν επαθες κατι πιο σοβαρα,ε τοτε ολα μελι γαλα.
Περαστικα σου!

:wave2:

EVI
27/06/2006, 08:31
ρε .....Ε ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΩΡΑ

καλα καλα

λοιπον για αρχη περαστικα σου

για συναιχεια θα πω οτι ΕΧΕΤΕ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΑΣ

αν παρω παραδειγμα τον αδελφο μου που ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΞΥΣΕΙ ΜΕ 50ΡΙ ΣΚΟΥΤΕΡ

και εξυσε

και μαζι εξυσε και χερια

μονο που εξυσε το ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ

και τρεχει και κανει και.....και μετα λεει

ΑΑΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΩ

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ

αλλα φορα κρανος ε δε πιανετε..........................

λοιπον ξερω οτι ειστε κολοπαιδακια οπως ημουν και εγω στα 17-18
αλλα Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η

Ξερω οτι τωρα ειναι που θα κανετε ολες τις μαλακιες σας αλλα με μετρο

με μετρο και καλα περνας και βγαινεις αλωβιτος απο την ''μαχη''

:beer: :wave2: :wave2: :smokin:

b_bong12
27/06/2006, 12:04
65 χλμ ειναι πολλα.Για μεσα στην πολη και ειδικοτερα για το runner που ουτε φρενα καλα εχει ουτε και καλο κρατημα.
Ειμαι σιγουρος οτι δεν τηρουσες αποσταση ασφαλειας αλλα να μου πεις με τοσα που πηγαινες.......

Ελπιζω να συνεχισεις με το runner για αρκετο καιρο ακομα.

Και μη νομιζεις.Θα την ξανακανεις τη μαλακια νομιζοντας πως εχεις μαθει τα αντιμετρα αλλα την επομενη φορα μπορει να συμβει κατι διαφορετικο το οποιο θα σε στειλει αδιαβαστο.

Καλη αναρρωση και να ειναι το τελευταιο σου.

Τελος, για πρωτη επαφη με την ασφαλτο ισως αυτο να ηταν και καλο που σου συνεβει για αν δεις οτι οταν εισαι σε 2 τροχους ολα σου ερχονται απο το πουθενα οσο σωστος και αν εισαι και οτι αυτο το χομπι απαιτει μεγιστη προσοχη.

oulas
27/06/2006, 14:47
Ειχα και εγω το runner, exei dynata frena kai mplokaroun sxetika eukola, kirios giati ta mama lastixa ine athlia.

Bale pano Bridgestone (ML 50 ta elegan, den thimame kala) kai tha dis terastia diafora sto frenarisma:wave2:

Alx 84
28/06/2006, 15:22
περαστικά σου. όπως όμως είπε ο Div 400 Ε Ξ Ο Π Λ Ι Σ Μ Ο Σ ! ! !

μπορεί να είναι υπερβολή ορισμένες φορές, αλλά ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται.

περαστικά κ προσοχή!

Nikoskazer2000
29/06/2006, 05:06
Αχ αυτά τα κ@#$παίδια που δε λένε μυαλό να βάλουνε και ολο πηγαίνουν με κάτι 90άρες και 100άρες κοντερίσιες οταν έχουν ντέρτια και καημούς ή οταν βιάζονται το βράδυ να πάνε στη δουλειά τους :a13: :a05: .

EVI
29/06/2006, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Αχ αυτά τα κ@#$παίδια που δε λένε μυαλό να βάλουνε και ολο πηγαίνουν με κάτι 90άρες και 100άρες κοντερίσιες οταν έχουν ντέρτια και καημούς ή οταν βιάζονται το βράδυ να πάνε στη δουλειά τους :a13: :a05: .

τωρα αυτο ειναι κατι που λες?..............

90ρες? ΧΑ ΧΑ ΧΑ οσο μπορουν δλδ....ας το παω και εγω με 200ρες

αφου παει

και ντερτια εχω και βιαζομε

και μετα να χαμογελω και να λεω...αχχχ ειχα ντερτια και το 200σαρισα

και αν δεν ειχα και αυτο το μαλακισμενο το αμαξι μπροστα μου θα το τελικιαζα κιολας 250+

μαγκια?

τους αλλους τους σκευτεστε ? η μονο η παρτη μας?

γιατι οπως και να το κανουμε

καποιοι εκει

μας αγαπανε και πονανε πιο πολυ απο εμας........

:wave2: :wave2: :wave2:

the_passenger
29/06/2006, 09:43
Περαστικά φίλε!

Ένας γενικός κανόνας για όλους και με όλα είναι οτι δεν ακολουθούμε τον προπορευόμενο πιό κοντά από τα δύο (2) δευτερόλεπτα. Σε γενικές γραμμές, βέβαια και αυτό πάνω - κάτω αναλόγως συνθηκών..

Όπως είπε και ο φίλος πρίν, να μάθεις από αυτό.. περαστικά κ πάλι!..

:wave2:

GeoGlx
29/06/2006, 19:46
Περαστικά :wave2:
Κ όσο για τον εξοπλισμό.. μην λυπάσαι το οποιοδήποτε ποσό, λόγο κυβισμού!!

miraze
29/06/2006, 20:13
Φιλε heloo περαστικά και απο μένα.:wave2: :wave2: :wave2:
Μην ανχώνεσαι, όλοι έχουμε πέσει τουλάχιστον από μία φορά.
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην έχει φάει τα μούτρα του, δυστυχώς πολλές φορές, από δική μας μ@λ@κί@.

Πάντως ένα είναι το σίγουρο, με αυτό τον τρόπο λίγο δύσκολο να την ξαναπατήσεις!

tifoefs
30/06/2006, 00:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από heloo
mia kai leme ta strava kai anapoda mas leo na po kai to diko mou!!:uplate: san kameno 17xrono pigena mes stin poli me kamia 65aria xlm me ena 50ari. e na kalokeri einai leo na tto kapso ligo to runner:dizzy: (ela poy den eprepe) trexontas piso apo mia bmw se enan dromo . ksafnika ayti stribi apotoma xoris flas:sick: proti antidrasi kagkeloma frenon:eyepop: :eyepop: :::epakoloytho??diploni to timoni ego pefto kato,plepo na agapito moy runner na sernete gia kana 7ari metra:cry: :cry: :cry: e meta apo ayto ena xeri sto gipso kai liges pliges..... to mixanaki liga gtharsimata. eprepe na fao saboura gia na matho na kopso tis mlkies.:sad:

Περαστικα !!

Κρανοκεφαλος παντα και μια και εμαθες πως τσουζει η ασφαλτος ξανακαντο να το βιωσεις ...

Προσεχε απο δω και περα και κοιτα πιο μακρυα απο τη ροδα σου !

:alien:

makis206
30/06/2006, 06:59
Περαστικά σου κι ας είναι το τελευταίο σου πέσιμο !

Προσπάθησε να κάνεις εξάσκηση στο φρενάρισμα του μηχανακιού σου, θα σε βοηθήσει πολύ να αντιδράσεις στα δύσκολα !

:beer: :beer:

heloo
03/07/2006, 11:31
thnks guys gia to endiaferon sas;) ta mathima mou pisteyo oti to pira(nomizo). euxomai kai se olous toys ipolipoys ligotera atiximata kai traymatismoys . cyaaa.:rotflmao:

megatim
03/07/2006, 11:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
καταρχας ''συχαριτιρια'' για το ''ξεπαρθενιασμα'' η πρωτη φορα μενει παντα αξεχαστη :rolleyes: :D

Ωχ αμάν, λέτε να είμαι πουτ@να;;;;;;

:lol: :rotflmao: