PDA

View Full Version : Ένα συγνώμη να ζητήσω...

dimmeneidis
27/06/2006, 18:50
Εχτές με ένα ER-6n Kawasaki δανεικό είμουν στη ποσειδόνος μέσα στη κίνηση. Πήγαινα με 30-35 χλμ ανάμεσα απο τα αμάξια για να προλάβω να αντιδράσω σε κανένα περίεργο κλείσιμο. Απο πίσω μου ένα ΧΤ επι 10 λεπτά να μου κορνάρει και να με πιέζει να τρέξω ή να κάνω επικύνδυνο ελιγμό για να περάσει. Εν τέλη να ακούω απο πίσω μου: "Άντε ρε φίλε κάνε στην άκρη" που στο τέλος κατέληξε: "κοίτα το γελοίο τον άσχετο". Εγώ είχα αρχίσει να φορτώνώ που γενικά είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος αλλά δέν μίλαγα ούτε έδινα καθόλου σημασία. Απο την άλλη παραξενέυτηκα γιατί απο τόσες διόδους που υπήρχαν δέν έφευγε παρα ήταν κολλητά απο πίσω μου. Εν τέλη άρχισα να πιέζομαι και να τρέχω με 60-70 χλμ και αυτός απο πίσω ακόμα να πιέζει. Εγώ εκνευριστικά ψύχραιμος, λέω πού θα πάει, θα περάσει.
Και τελικά:
Ένα αυτοκίνητο πάει να αλλάξει λωρίδα, πέφτω επι τόπου στα φρένα και χτυπάω λιγάκι τον μπροστινό τροχό χωρίς να πέσω ή καμιά ζημιά. Κατεβαίνω κάτω, τον κλωτσάω και πέφτει κάτω μαζί με τη μηχανή του (μές τη κίνηση όλα αυτά) και τον αρχίζω στις χριστοπαναγίες και στις κλοτσιές απο τα νέυρα μου. Βέβαια ρε φιλαράκο με το υφάκι που έχεις και την συμπεριφορά αυτή δέν άντεξα άλλο, να μας σκοτώσεις θέλεις δλδ? Απλά σου ζητάω συγνώμη γιατί δέν είχα σκοπό να σε χτυπήσω αλλα ήταν τα νεύρα της στιγμής που δέν τα κράτησα. Εσυ τη ζωή σου δέν τη σέβεσαι; Και άν όχι να σεβαστείς των άλλων. Και πάλι συγνώμη που σε χτύπησα. Ειλικρινά...:(

evvou
27/06/2006, 19:00
:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate:

απλα τους αγνοεις ολους και πας με τον ρυθμο σου....

δε θα πω τιποτα αλλο γιατι ειμαι ηδη σκατα σημερα μετα απο 2 πτωσεις φιλων...οποτε δε θα μιλησω καν για την απαραδεκτη συμπεριφορα σου :mad: :sad:

Alx 84
27/06/2006, 19:17
χμμ. καθαρο αποτελεσμα δε βγαινει. και ναι, και οχι. και κρυο και ζεστη... δε ξέρω, από τη μία να τα ήθελε, από την άλλη όμως...:rolleyes: :rolleyes:

όπως είπε όμως η a-mixani

απλα τους αγνοεις ολους και πας με τον ρυθμο σου....

oulas
27/06/2006, 19:30
Εγω παω με το ρυθμο μου, σε τετοιες περιπτωσεις. Αν καταλαβω οτι ο αλλος θελει να περασει, αν υπαρχει διοδος κανω λιγο στην ακρη και του αφηνω χωρο να περασει. Στον δρομο μην βαρας γιατι εχουμε δει πολλα παραδειγματα ενας απο τους δυο να πηγενει στον αγυριστο....

dimmeneidis
27/06/2006, 19:35
Den prokeite na po tipota allo gia auto kai zitisa signomi mipos kai einai kapoio paidi apo do mesa. Aparadekti i simpirifora mou kai einai i proti fora pou antidro etsi. Alloi tha antidrousan kai xeirotera alla as min dikaiologoumai, eimai kai poli malakas me M kefalaio

evvou
27/06/2006, 19:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimmeneidis
Den prokeite na po tipota allo gia auto kai zitisa signomi mipos kai einai kapoio paidi apo do mesa. Aparadekti i simpirifora mou kai einai i proti fora pou antidro etsi. Alloi tha antidrousan kai xeirotera alla as min dikaiologoumai, eimai kai poli malakas me M kefalaio

μη φρικαρεις...απλα μη το ξανακανεις και μην αφηνεις τους αλλους να σε αγχωνουν στο δρομο :wave2:

odt
27/06/2006, 19:47
Βασικά όταν βρίσκουμε πιο αργό οδηγό που δεν μπορεί ή δεν θέλει να πάει πιο γρήγορα δεν του γεμίζουμε τους καθρέφτες (άμα έχει), έιναι επικίνδυνο γιατί μπορεί να το πάρει πατριωτικά όπως ο φίλος dimmeneidis ή μπορεί άμα είναι άπειρος να κάνει κάποιο λάθος και να πέσει, και να πέσουν από πίσω του όλοι όσοι ακολουθούν...άσε που δεν είναι και ευγενικό...

NikosZX9
27/06/2006, 20:44
Βασικα εμενα μου εχει τύχει πολλες φορες αριστερι λωριδα αναμεσα απο αυτοκινητα στην εθνικη η ακομα και σε λεωφόρους διαφορα παπακια που πανε με 20-30 και δεν μπορεισ να τους προσπερασεις και ουτε κανουν στην ακρη..Αυτοι με πικραινουν εμενα γιατι για να τους προσπερασει καποιος βαζει σε κινδυνο τον εαυτο του και τους αλλους κανοντας ταρζανιες σε στενους χωρους..
Και εγω οδηγαω παπακι τωρα τελευταια και ειδα την πικρα αλλα δεν παω ποτε αριστερη λωριδα ουτε καν στη Κηφισιας..
Αλληλοσεβασμος πρεπει να υπαρχει και κατανοηση τουλαχιστον μεταξυ μας..
Εμενα μου κορναρε και με εβρυζε πιτσιρικας ακρανοτος με γκομενακι πισω του πανω σε Duke επειδη πηγαινα μονο με 80χλμ στην εθνικη αναμεσα απτα σταματημενα αμαξια!!!:eyepop:
Εκανα στην ακρη τον αφησα να περασεσει και εκανα τον σταυρο μου να φτασει σωος..
Παντα φιλικα..

zolotas
27/06/2006, 20:45
διμενιδη σε καταλαβαινω απολυτα ......απο την πιεση η θα κανεις λαθος και πιθανη τρακα η θα τα παρεις στο κρανιο και επεισοδιο.

και επειδη εχει πολλους σουμαχερ εξω ,προτιμω να κανω δεξια και δινω τοπο στην οργη .....παροτι τα παιρνω στο κρανιο ειδικα με τα αυτοκινητα που κολλανε σαν βδελλες.....και σου παιζουν τα φωτα .

σταματησα να παιζω φωτα πλεον γιατι καταλαβαινω την οργη και τον εγωισμο πιο πολυ του μπροστινου οδηγου .........αν δεν τα αναβεις θα κανουν πιο ευκολα στην μπαντα .

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ο μοτοσυκλετιστης που σε πιεσε .......μετα σου λεει αλληλεγγυη ........ΤΡΙΧΕΣ λεω γω

AFTER
27/06/2006, 23:18
Αχχχ ρε φιλε με σακατεψες :sick:
Ακομα ποναω απο τα κλοτσιδια, μα καλα τι σημαδι εχεις μωρε αδελφακι μου, στα ματ εχεις κανει?
Και καλα, τα κοκκαλα και να σπασουνε, κολλανε μονα τους, αλλα τα πλαστικα θελουν λεφτα!
Θα μου παρεις ενα ζευγαρι φλασακια μοναστηριακιά, να βαλω στο εργαλειο μου, γιατι σπασανε οπως με πεταξες κατω?

:sick: :wacko:

Akis@SF
28/06/2006, 01:45
Ερωτηση....
Δηλαδη....αν αυτος ο τυπας τσιτωνει και κραζει ετσι μηχανοβιο σε κινηση......στη στραβη/κλεισιμο απο αμαξι...τι κανει?????
....κατεβαινει και αρχιζει να γαζωνει κοσμο:confused: :confused: :confused:
λιγο chill ρε παιδια.....

(sorry αλλα κατι τετοιοι τη θελουν τη σφαλιαρα τους για να στρωσουν λιγο :a39: )

620
28/06/2006, 07:56
Maxhmos o deimenidis :smokin:

zanny
28/06/2006, 09:06
Βασικά, όσο πιο τσιτωμένος είσαι, τόσο πιο εύκολα αφαιρείσαι και μπορεί να σου κάτσει η στραβή, επομένως κάνεις ότι μπορείς (αφήνεις δίοδο δλδ) για γρήγορη αποφόρτιση.
Χαλαρά που λενε και οι φίλοι ;)

tifoefs
28/06/2006, 10:04
Να παρω φουλ πανοπλια τωρα που θαρθω Ελλαδα ;;

Αλεξισφαιρο χρειαζεται ;;

:uplate: :uplate: :uplate: :uplate: :uplate:

alximistis
28/06/2006, 10:53
Ρε μπας και το έχει ο μήνας;;;
Τι γίνεται πολλά νεύρα ακούω και έχουμε...
Τεσπα φιλαράκι ορθά ζητάς συγνώμη όπως και σωστά λες ότι σου 'σπασε τα νεύρα ο βλάκας.
Αλλά είδες τι μπορεί να γίνει αν αφήνεις τον κάθε έναν να στο κάνει αυτό... εσύ την πληρώνεις τελικά...

alfa156
28/06/2006, 11:41
θεωρω οτι η σωστοτερη κινηση ειναι,να αφηνουμε τον γρηγοροτερο να περναει....αυτος για να πηγαινει ετσι σημαινει οτι το κατεχει περισσοτερο το αθλημα.
το να το βλεπουμε εγωιστικα,εγω ειμαι μπροστα και δεν περναει κανεις γιατι αυτα ειναι τα λογικα κμ που θεωρω εγω οτι πρπει να περναμε αναμεσα απο τα αυτοκινητα,δεν βγαζουμε ακρη,και δεν ειναι σωστο.
εισαι αριστερη?
υπαρχει απο πισω γρηγοροτερος?
με την πρωτη ευκαιρια κανεις δεξια να περασει!
τελος!

fazerakis
28/06/2006, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
θεωρω οτι η σωστοτερη κινηση ειναι,να αφηνουμε τον γρηγοροτερο να περναει....αυτος για να πηγαινει ετσι σημαινει οτι το κατεχει περισσοτερο το αθλημα.
το να το βλεπουμε εγωιστικα,εγω ειμαι μπροστα και δεν περναει κανεις γιατι αυτα ειναι τα λογικα κμ που θεωρω εγω οτι πρπει να περναμε αναμεσα απο τα αυτοκινητα,δεν βγαζουμε ακρη,και δεν ειναι σωστο.
εισαι αριστερη?
τελος!

+1000

Tο να το παίρνεις πατριωτικά είναι επικίνδυνο και αυτό το είδες.
Ασ'τον να περάσει ΄με την πρώτη ευκαιρία να μην του σπας τα π@π@ρι@ και ούτε αυτός τα δικά σου.

Ο εκνευρισμός στο δρόμο δημιουργεί ανόητα ατυχήματα.
:sick:

Tigas
28/06/2006, 13:08
εισαι αριστερη?
τελος!

Σωστός

alexk
28/06/2006, 14:39
.αυτος για να πηγαινει ετσι σημαινει οτι το κατεχει περισσοτερο το αθλημα.

Συνήθως κατέχει καλύτερα το άθλημα 0-ΚΑΤ.

Να φταρνιστεί ένας μπροστά του και ακούσια να αλλάξει στιγμιαία πορεία το όχημα, ο πιλότος θα την φάει.

Έχω βαρεθεί αυτή τη συζήτηση με τους γρήγορους μέσα στην κίνηση που περνάνε στον πόντο και εμείς τα κουλάδια τους καθυστερούμε. Άντε παιδιά, θα σας δώσουν κανά βραβείο άν φάτε τα μούτρα σας σε κανένα φτερό.:wave2:

cbanthropos
28/06/2006, 15:32
εγω απορω γιατι συνεχιζουν να κυκλφορουν στο δρομο ορισμενοι ενω βλεπουν οτι τους χαλαει στα νευρα τοσο πολυ... Μα κατεβαινεις και βαρας τον αλλο, απροειδοποιητα, τον ριχνεις κατω μαλλια κουβαρια, επειδη δεν ειχε σωστη αποσταση, και επειδη μονολογησε τα δικα του? Σε εβρισε? Σε προκαλεσε? Τιποτα. Απλα ειναι κακος οδηγος. Και επειδη δοκιμασαμε λιγο την οδηγηση του και πραγματι, ειναι επικινδυνη, να τον δειρουμε. Πολυ κι ολας, για να μαθει να οδηγαει στο επι τοπου σωστα...
:lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao:

alximistis
28/06/2006, 15:33
"αυτος για να πηγαινει ετσι σημαινει οτι το κατεχει περισσοτερο το αθλημα."

Όχι δα ρε φιλαράκι! Όλοι οι θεοπάλαβοι δηλαδή που τρέχουν είναι οδηγάρες και όλοι οι υπόλοιποι για τον...
μην τρελαθούμε! Στην τελική οι γρήγοροι και οι... οδηγάρες είναι αυτοί που τις περισσότερες φορές την πατάνε!!!
Και στην συγκεκριμένη περίπτωση απ' ότι κατάλαβα το παλληκάρι δεν είχε χώρο για να του κάνει να περάσει. Οπότε ας περίμενε κι αυτός να βρεθεί χώρος να φύγει.
Αλλά όχι έπρεπε εκεί να κολλήσει από πίσω για να δείξει ότι είναι γρήγορος και ότι... ξέρει...
η μαλακία θα μας φάει σε αυτόν τον τόπο...

sapila racing
28/06/2006, 15:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
[BΚαι στην συγκεκριμένη περίπτωση απ' ότι κατάλαβα το παλληκάρι δεν είχε χώρο για να του κάνει να περάσει. Οπότε ας περίμενε κι αυτός να βρεθεί χώρος να φύγει.
Αλλά όχι έπρεπε εκεί να κολλήσει από πίσω για να δείξει ότι είναι γρήγορος και ότι... ξέρει...
η μαλακία θα μας φάει σε αυτόν τον τόπο... [/B]

Δεν ήταν έτσι τα πράγματα.

'Απο πίσω μου ένα ΧΤ επι 10 λεπτά να μου κορνάρει και να με πιέζει να τρέξω ή να κάνω επικύνδυνο ελιγμό για να περάσει. '

επι 10 λεπτά δεν μπορούσε να κάνει λίγο χώρο???
Μάλλον ο συνφορουμίτης πήκε στη πρίζα να ΚΑΤΣΕΙ μπροστά απ το ΧΤ.
Εγώ όταν έρχεται πιο γρήγορος, πιο στενό μηχανακι, εν πάσει περιπτώσει κάποιος που θέλει να περάσει και δεν πρόκειται μετά να μου κάτσει αυτός μπροστά και να με καθυστερεί, κάνω χώρο.

Το ίδιο περιμένω κι απ τους άλλους!

Σήμερα πλάκωσα τον μπροστινό στις κόρνες και τις γκαζιές, ενώ συνήθως είμαι πιο υπομονετικός.
Δεν μπορεί όμως κύριε transalp να έχεις μαζέψει 7-8 μηχανάκια πίσω σου γιατί είσαι κουλός η χαζεύεις και να βγάζεις και να μιλάς και στο κινητό ενώ είσαι στο λούκι της αριστερής λωρίδας της Εθνικής!!!!!

Φιλε dimenneidis είσαι τυχερός που δεν έφαγες μια μύνηση για ξυλοδαρμό να πας και αυτόφωρο, να το έχεις και στο μητρώο σου (μπορεί και να την έφαγες...) να πληρώνεις τις διακοπές του ΧΤάκια και όλα τα aftermarket που θα ήθελε να βάλει στο μηχανάκι του.
Υπ όψιν οτι μπορεί να σου κάνει την μύνηση μέσα σε 3 μήνες από το συμβάν.

Γι αυτό ήρεμα, ας κάνουμε χώρο στούς γρήγορους, δεν θα πάθουμε τίποτα.

siokatas
28/06/2006, 16:05
:wave2:

σε τιμαει και μονο που το σκεφτηκες να ζητησης συγνωμη....λες αν χτυπουσες ο γρηγορος να σε ζητουσε???:mad:

nickmonstro
28/06/2006, 17:06
Ειμαι λιγο αντιθετος απο τις αποψεις σας παιδια(ισως να μην εχω δικιο)!Εφερα για λιγο τον εαυτο μου στη θεση του φιλου μας του dimmeneidis και διαπιστωσα οτι και εγω ετσι θα αντιδρουσα.Θα εχανα την υπομονη μου γιατι ο αλλος σε ''ωθει''(σε εισαγωγικα γιατι εχω και την απορια γιατι δεν τον αφησε να περασει?) να κανεις κατι επικινδυνο και απο πανω ειναι και προκλητικος.

vrider
28/06/2006, 17:55
Για το συγκεκριμενο θεμα εχω ξαναεκφρασει αποψη και αλλα μιας και μου δινεται η ευκαιρια το ξαναλεω:

Εινα επικυνδυνο να κινεισαι με 60 αναμεσα σε ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΑ οχηματα.Τελεια και παυλα. Αν ανοιξει μια πορτα την εχεις φορεσει κολαρο.

Μερικοι νομιζουν οτι ειναι θεμα επιδεξιοτητας να κανουν σφηνες αναμεσα στα σταματημενα αυτοκινητα, και ισως νομιζουν οτι οι υπολοιποι δεν ειναι ( ειμαστε ) τοσο ικανοι.

Παρακαλω κυριοι σκεφτητε οτι εμεις ΙΣΩΣ λεω ΙΣΩΣ να την ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΟΛΑΡΟ! ( και να μας εχει κοστισει δεκα μερες στο κρεβατι)

Γιαυτο και ειμαι απολυτος. Πηγαινω οσο γρηγορα νομιζω, ωστε αν δω μια πορτα να ανοιγει να μπορω να σταματησω.
Απλη λογικη και τιποτα παραπανω. Οποιος το καταλαβαινει εχει καλως για τους αλλους ας νομιζουν οτι ειναι πιο εμπειροι, πιο ευελικτοι πιο...πιο...πιο.

Χαρης

dimmeneidis
29/06/2006, 03:53
Den euxaristo oute osous lene pos eixa dikio oute autous pou lene to antitheto. Kai gia osous lene pos apla kane stin akri kai tetoia, den itan ekeini ti stigmi ekei na doune ti fasi. To ifaki tou filarakou itan aparadekto kai me prosevale polles fores. Loipon, tora pou to skeftomai isos kai na tou aksize. Kai ego ripsokindineusa na tis fao apo auton alla den mporousa na siggratitho. Den eimai kai apo tous tipades pou me to paramikro arxizo kai plakonomai me kosmo. Fovamai kai gia ti zooula mou ligaki. Milame gia poli prosvoli. Kai apo tin alli poios eisai re filarako pou tha me piezeis etsi oli tin ora. Mporouses kai na tin ekanes apo deksia. Apla ta ithele kai ligo o kolos sou pou itheles na to paikseis kai magas. Varethika autous pou kanoun to idio me auton na dikaiologoun ton eauto tous giati kata ti gnomi mou auto kanoun. Ama thelete na skototheite, ante....eleuthera. Kai parepiptontos na zitiso kai ena signomi pou eimai toso anikanos kai ilithios pou den mporo kan na odigiso. Ftou mou, den mou aksizei na odigao mixani, tha paro patini na metakinoumai.

jp79
29/06/2006, 08:33
Εαν στο πρώτο λεπτό τον είχες αφήσει να περάσει όλα θα ήταν μια χαρά. Ακόμα και να σταματούσες σε ένα κενό μπροστά απο ένα αυτοκίνητο. Τετοια κενά δημιουργούνται πάρα πολλα. Φλασακι αριστερά (ή δεξια) ποδαράκια κάτω και περιμένεις να περάσουν οι γρήγοροι. Το οτι οδηγάνε επικίνδυνα το ξέρουμε. Το θέμα είναι να μην τους προκαλούμε να οδηγούνε περισότερο επικίνδυνα με το να τους αναγκάζουμε να κάνουν περίεργους ελιγμούς για να μας περάσουν. Μπορώ άνετα να καταλάβω πως φορτώνουν τέτοια άτομα και τι μπορούν να κάνουν για να περάσουν κάποιον.

Έχω κολίσει πολλές φορές πίσω απο διάφορα μηχανάκια που πάνε με 20-30 όταν πάνε ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα τα οποία και αυτά πάνε με 20-30 όπου θα μπορούσαν κάλιστα να να κάνουν άκρη να περάσουμε. Εκεί αρχίζω και φορτώνω και ψάχνω ευκαιρία να περάσω. Μόλις περάσω όμως ανοίγω το γκάζι λίγο παραπάνω γιατί είμαι φορτωμένος και σιγοβρίζω.

Επιδή όμως ξέρω πως είναι αυτά τα συναισθήματα και τι μπορούν να προκαλέσουν, όταν κάποιος κολάει πίσω μου προσπαθώ να των αφήσω να περάσει. Πολλές φορές σταματάω στην άκρη κιόλας. Το να οδηγούν έτσι είναι επικινδυνο... οπότε αφήνω τον κίνδυνο να φύγει μακριά μου και όχι να τον έχω πίσω μου

Η μαλακιά αυξάνει εκθετικά με απρόβλεπτες συνέπειες όταν δύο συμετέχουν σε αυτήν

ΟΚΤΑΝΙΟ
29/06/2006, 11:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
[B...οποτε δε θα μιλησω καν για την απαραδεκτη συμπεριφορα σου :mad: :sad: [/B]

Διχως να εχω διαβασει ολα τα ποστ και τι αλλες απαντησεις εχουν δωθει, σχολιαζω αυτη.

Γιατι τριβολιτσα μου ηταν απαραδεκτη η συμπεριφορα του? Καλα του εκανε του παπαρα. Δηλαδη αν ηταν αυτοκινητο πισω του και οχι ο μαλακας με το διτροχο, τοτε ολα θα ηταν ενταξει?

Δεν ειναι το οχημα αλλα ο ανθρωπος που κανει τη διαφορα, και στη συγκεκριμενη περιπτωση ο ανθρωπος αυτος ειναι για τα μπαζα.

Μη νομιζεις οτι ολοι οι μοτοσυκλετιστες ειναι σαν εμενα-εσενα-αυτους που γνωριζεις. Υπαρχουν ατομα που καβαλανε μηχανη μονο και μονο για να φιγουρα και μπας και βγαλουν καμια γκομενα.... :lol:

ΟΚΤΑΝΙΟ
29/06/2006, 11:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
επι 10 λεπτά δεν μπορούσε να κάνει λίγο χώρο???
Μάλλον ο συνφορουμίτης πήκε στη πρίζα να ΚΑΤΣΕΙ μπροστά απ το ΧΤ.

Γι αυτό ήρεμα, ας κάνουμε χώρο στούς γρήγορους, δεν θα πάθουμε τίποτα.

επι 10 λεπτα, ο γρηγοριαδης δε μπορουσε να κανει μια προσπεραση? Να κορναρει ομως μπορουσε, ε?

Ποιος αποφασιζει για το ποιος ειναι γρηγορος και ποιος οχι?
Κανε ενα πολ και ρωτα ποιοι ειναι γρηγοροι. Μεχρι και οι κουλομαριες που ειναι πιο αργοι απο τη καθυστερηση, θα σου πουν οτι ειναι γρηγοροι.

hornetakias
29/06/2006, 11:38
εισαι αριστερη?
τελος!
Σωστα παντα πρεπει να ανοιγουμε δρομο αλλα οταν ο αλλος ειναι παπαρας και
καθεται στη ροδα σου αν εσενα σου πεταχτει τιποτα μπροστα, ο γρηγορος
απο πισω πως σταματαει για να μην σε παρει μαζι του....!!?Με αλεξιπτωτο μηπως?????

επι 10 λεπτά δεν μπορούσε να κάνει λίγο χώρο???Πήγαινα με 30-35 χλμ ανάμεσα απο τα αμάξια για να προλάβω να αντιδράσω σε κανένα περίεργο κλείσιμο.
Εγω οταν ειμαι αναμεσα σε αμαξια και με καθυστερει καποιος απλα αλλαζω μερια μηπως τον ξεπερασω γιατι δεν νομιζω να υπαρχει αλλος τροπος....

Γνωμη μου, καλα του εκανες ωστε την αλλη φορα να ξανασκεφτει αν θα βρισει και θα αγχωσει κανεναν αλλον και θα τον οδηγησει στο τρακαρισμα οπως παρολιγον με εσενα.....

Το οτι επεσε απο την μηχανη δεν ηταν και τοσο ωραιο :( αλλα δεν βαριεσαι οδηγουσε ΧΤ και το επαιζε και γρηγορος :D

sapila racing
29/06/2006, 11:58
Τελικά από αυτό το ποστ μπορούν να βγούν πολλά συμπεράσματα...

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, κανένας δεν αφήνει τον άλλο να περάσει.

Και όταν ζοριστεί τον πλακώνει και στο ξυλο.
Και ενώ λέει 'ΣΥΓΓΝΩΜΗ' μονο συγγνώμη δεν λέει τελικά......

Μπράβο!!!!

Gandalf dr685sm
29/06/2006, 12:02
λοιπόν βάση ΚΟΚ...

1) η Διύθηση απαγορεύεται , οπότε είσαστε και οι δύο παράνομοι , εξαρχής.
2) Το οτι είσαι μπροστά του , και κινείσαι με 50-60 χλμ την ώρα είναι νόμιμο και μπορεί να πάει να κουρεύεται ο τύπος, όσο και αν νομίζει οτι είναι ο νέος Rossi. Εκτός βέβαια και αν είσαι με 20-30 , πατάς απότομα φρένα, γενικά κινείσαι επικίνδυνα (το τονίζω... ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ..οχι αν κινείσαι ΑΡΓΑ)
3) Το οτι σου κορνάρει , σου κάνει δάχτυλα, σε βρίζει και όλα τα συναφή , σε τίποτα δεν σε δικαιολογεί να το παίξεις τραμπούκος και να τον κοπανήσεις... Ακόμα και σε δικαστήριο , το "εν θερμώ" δεν ισχύει εδώ, παρά μόνο αν σου έβρισε την μητέρα σου ή τα "Θεία" ...(οχι την θεία όμως!!χεχεχεχε...)
4) Ο δρόμος είναι για όλους , όπως και θα γίνουν και οδηγικά λάθη... Σε περίπτωση που μου έτυχε εμένα πριν μερικές μέρες, με αναβάτη εποχικό με Varca-dero , παρόλο που μου έσπασε τα νεύρα με την αργοπορία του, ..ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΗΣΑ... βρήκα κενό και την έκανα με γεμάτο γκάζι.
5) Κανείς δεν θα σου πεί αν μπορείς να καβαλήσεις μηχανή ή οχι... αυτό το γνωρίζεις μόνο εσύ. Αν νομίζεις οτι κινδυνεύεις και εσύ αλλά και οι υπόλοιποι αν πηγαίνεις με μηχανή.. άστην στην άκρη και πάρε άλλο όχημα. Αν νομίζεις οτι μπορείς να οδηγήσεις χωρίς να ρισκάρεις τον δικό σου εαυτό και χτυπήματα των άλλων, τότε συνέχισε.

- Δεν συμφωνώ με το κάνε στην άκρη να περάσω... συμφωνώ με το βρίσκω κενό και περνάω , μιας και υποτίθεται οτι το κατέχουμε το άθλημα "οδήγησης μηχανής".
- Δεν συμφωνώ με τον τραμπουκισμό στους δρόμους. Είναι κρίμα να πληρώσεις κερατιάτικα ή νοσήλεια , για 2-3 λεπτά μαλακίας και εκνευρισμού... ξυδάκι έχει παντού. Ούτως ή άλλως πάνω απο 5 λεπτά καθυστέρηση δεν θα έχεις με την μηχανή όσο μπλοκάρισμα και να έχεις.
- Δεν συμφωνώ με το πάω αργά γιατί έτσι γουστάρω. Αν νομίζεις οτι δεν μπορείς να πας , με την ροή της κυκλοφορίας, πάρκαρε το ή κάνε τελείως δεξιά και άσε τους άλλους να πάνε στις δουλειές τους.

Το τιμόνι (στρογγυλό ή μπάρα) δεν είναι για όλους ...ακόμα και αν μπορεί ο καθένας να δώσει εξετάσεις για οδήγηση.

Gandalf

jp79
29/06/2006, 12:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
λοιπόν βάση ΚΟΚ...

- Δεν συμφωνώ με το κάνε στην άκρη να περάσω... συμφωνώ με το βρίσκω κενό και περνάω , μιας και υποτίθεται οτι το κατέχουμε το άθλημα "οδήγησης μηχανής".

Gandalf

Θα διαφωνίσω με το "βρίσκω κενό και περνάω". Εκεί γίνονται οι περισότερες μαλακίες στον δρόμο. Ενας μου χτύπησε τον καθρεφτη αφού πήγε να εκμεταλευτεί αυτο το κενό. Οταν κάνεις άκρη να περάσει κάποιος δηλώνεις οτι τον έχεις δεί και οτι δεν θα κάνεις μαλακία οταν σε περάσει. Αυτο το αν είσαι γρήγορος βρές αλλον τρόπο να περάσεις σημαίνει οτι πρέπει να αλλάξεις λωρίδα να κάνεις μανουβρες στην κίνηση όλα αυτά αυξάνουν την πιθανότητα να γίνει μαλακιά.
Οσο καθυστερείς πίσω απο έναν αργό τοσο ποιο πολύ νευριάζεις οσο περισότερο νευριάζεις τοσο μεγαλύτερη η πιθανότητα να κάνεις μαλακια.

Gandalf dr685sm
29/06/2006, 12:21
δεν διαφωνω ...αλλα προυποθέτει το να σε δει ο αλλος πρωτα....αν δεν, γιατι να μπεις στην διαδικασια της τσαντιλας κτλ και να αυξησεις τις πιθανοτητες για τα χειροτερα λογω κακης στιγμης;

Gandalf

ktm640lc4
29/06/2006, 12:53
Εγω παντως κανω δεξια να περασει με την καμια.

Αμα ειναι πιο γρηγορος δεν υπαρχει λογος να τον κοψω.

Αυτα.

alximistis
29/06/2006, 13:27
Άιντε πάλι τα ίδια...
Ο άνθρωπος εμφανώς φοβόταν να τρέξει! Κακό είναι αυτό;;;;;;
Με ένα κάρο κουτιά ολόγυρα του δεν ήθελε να τρέξει! Και λοιπόν;
Εξάλλου υπάρχει εμφανής διαφορά στο εξής:
άλλο μπορώ και κάνω δεξιά ενώ κινούμαι και άλλο πράγμα μπαίνω ανάμεσα σε οχήματα και σταματώ για να περάσει ο ταχύς!
Πολλές φορές σε ανοιχτό δρόμο έχω κάνει δεξιά για να περάσει πιο γρήγορος και μου έχουν πει ευχαριστώ αρκετές φορές.
Αλλά ο δρόμος ήταν ανοιχτός είχα κενό. Ποιος σας είπε ότι θα χωθώ ανάμεσα στα κουτιά για να περάσει ο παπάρας που τρέχει;;;;

Και στην τελική όπως λέει και ο φίλος παραπάνω:

"Ποιος αποφασιζει για το ποιος ειναι γρηγορος και ποιος οχι"

Στους αθηναϊκούς δρόμους με κίνηση με συγκεκριμένο όριο ταχύτητας και τους ισχύοντες νόμους καλούς ή κακούς υπάρχει κάποιος που λέει ότι αυτός είναι γρήγορος και ο άλλος όχι;;;;;

ktm640lc4
29/06/2006, 13:44
Εγω παντως αυτο κανω. Μπαινω αναμεσα στα αμαξια και τον αφηνω να περασει. Σιγα τα οα.

oulas
29/06/2006, 14:11
μηχανη μονο και μονο για να φιγουρα και μπας και βγαλουν καμια γκομενα

Μπα... παει ο καιρος που ηθελαν μηχανη. Οι ποιο πολλες θελουν τουτου, και συγκεκριμενες μαρκες μαλιστα!:yuck:

stradas
29/06/2006, 14:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis

Και στην τελική όπως λέει και ο φίλος παραπάνω:

"Ποιος αποφασιζει για το ποιος ειναι γρηγορος και ποιος οχι"

Στους αθηναϊκούς δρόμους με κίνηση με συγκεκριμένο όριο ταχύτητας και τους ισχύοντες νόμους καλούς ή κακούς υπάρχει κάποιος που λέει ότι αυτός είναι γρήγορος και ο άλλος όχι;;;;;

Εχουμε χασει και την κοινη λογικη τωρα...

Εαν καποιος ερχεται απο πισω και εχει μειωσει την αποσταση που σας χωριζει, ε τι να κανουμε, κινειται πιο γρηγορα την συγκεκριμενη στιγμη...

Κανουμε στην ακρη, χωρις να σκοτωθουμε κιολας, περναει και συνεχιζουμε με την ταχυτητα που θεωρουμε ασφαλη εμεις.
Ο αλλος θεωρει οτι δεν κινδυνευει, εμεις του λεμε οχι, θα πας οπως θελω εγω...

Μετα οταν κανει την σφηνα μπροστα μας λεμε κοιτα τον παπαρα πως παει...

Το ιδιο γινεται και με τα αυτοκινητα, οπου εκει ειναι και τραγικο, γιατι με την μηχανη εχεις, συνηθως, δεκα διαφορετικους τροπους να περασεις.

Με τα αυτοκινητα παει ο ταριφας δεξια, ο φορτηγατζης την ειδε γρηγορος και επιασε μεσαια και η γιαγια στριβει δωδεκα χλμ παρακατω και επιασε την αριστερη... και εσυ εισαι απο πισω και συχτιριζεις την ωρα που πηρες αυτοκινητο...

Τεσπα, ειρηνη ημιν, ο δρομος εχει αρκετους κινδυνους, δεν χρειαζεται να προσθετουμε και αλλους.