View Full Version : Zoria me adeia kykloforias
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΠΡΟ 20ΗΜΕΡΟ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ Ζ 750,ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ,Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑ,ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΔΕΚΑ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑ ΚΑΒΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΧΑΡΤΙ ΑΝΤΙ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΟ ΓΚΑΡΑΖ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΩ ,ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ?ΑΝΗΣΥΧΩ ΔΙΚΑΙΟΣ Η ΑΔΙΚΟΣ?:bawl: :bawl: :bawl:
Υ.Γ. ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ:smokin: :smokin:
Εγω ξερω οτι η αδεια κυκλοφοριας βγαινει αμεσως, ειδικα απο καταστηματα που εχουν ''γνωστους'' μεσα στα υπουργεια
Δηλαδη η αδεια θα βγει πιο γρηγορα για αυτους, απ'οτι για σενα που απλως θα θελεις να κανεις μεταβιβαση σε καποιον ιδιωτη!
Τωρα παλι δεν ξερω...
:confused:
Εμένα είχε κάνει χαλαρά 1 μήνα η άδεια και δν ήταν θέμα αντιπροσωπείας...Μήπως είσαι και εσύ από Θεσσαλονίκη γιατί θυμάμαι και άλλον από Θεσ/νίκη που είχε πει ότι εδώ αργούν πολύ τα χαρτιά...τώρα γιατί...ποιος ξέρει..:rolleyes:
ki emena apo salonica, toso konta ston mina...
Αρχικά δημιουργήθηκε από BARONOS
Υ.Γ. ΕΧΩ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ:smokin: :smokin:
εμενα παλι γιατι κολησε το ματι μου σε αυτο το σημειο? ετσι πρεπει να γινεται? γιατι ΔΕΝ με αρεσει αυτο...:sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
εμενα παλι γιατι κολησε το ματι μου σε αυτο το σημειο? ετσι πρεπει να γινεται? γιατι ΔΕΝ με αρεσει αυτο...:sick:
ούτε εμένα μου αρέσει......
για πίεσε τους λίγο......
κάθε μέρα τηλέφωνο στον έμπορο κλπ.
adam_tsouk
28/06/2006, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ούτε εμένα μου αρέσει......
για πίεσε τους λίγο......
κάθε μέρα τηλέφωνο στον έμπορο
τηλέφωνο στον Σφακιανάκη κλπ.
Σφακιανακη τον γνωστο τροβαδουρο; :uplate:
καπου εχω ξανακουσει ενα παρομοιο περιστατικο (για Αθηνα)...
κηνυγησε το, και μιλα κ με τη ΤΕΟΜΟΤΟ...
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Σφακιανακη τον γνωστο τροβαδουρο; :uplate:
γράψε λάθος.....
ταξιδιάρικο....
Zbandit750
28/06/2006, 12:16
εγω μετα απο την δικια μου ιστορια με την πινακιδα ειμαι πολυ καχυποπτος
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=22942
adam_tsouk
28/06/2006, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
γράψε λάθος.....
ταξιδιάρικο....
:lol: :lol:
Από Αθήνα είμα,τώρα το γεγονός οτι εκανε ενα μήνα και στα αλλα παιδια είναι μια παρηγοριά και άλλη μια ότι παρόλο που έκανα μόλις τα πρώτα 90 χλμ το Ζ μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις (αλλά βράζω περισσοτερο στο ζουμί μου)όσο απο πίεση από αυριο σε αυριο πάμε,δυστηχως για μένα δεν προλαβαίνω την ΤΕΟΜΟΤΟ λόγο εργασίας,απο την άλλη πλευρα δυο φιλοί μου,που πήραν καινούρια μοτο σε 2 μέρες τα είχαν όλα εκτός απο πινακίδα,τι γινεται ρε γαμώτο αλλά και απο προσωπική εμπειρία άλλες 2 μηχανές που είχα την άδεια την είχα το πολύ σε 4μέρες
:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry:
:hypnotize :hypnotize :uplate: :uplate: