Σύνδεση

View Full Version : Ελαφρια περιπετεια

KamenosAfrican
30/06/2006, 09:40
Για βοτλα και καφε.....

E75 χωματινη εκδρομη (http://www.off-road.gr/article797.html)

crs-k
30/06/2006, 09:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από KamenosAfrican
Για βοτλα και καφε.....

Εχει μεγαλα υψομετρα και ζαλιζομαι ρε Χρηστε ... :dizzy:

:lol: :rotflmao: :lol:

KamenosAfrican
30/06/2006, 09:45
φλαταδουρα ειναι με ασφαλτινα θα παω

ΜΑΛΛΟΝ .....

θα ξερω αυριο

Nik0s
30/06/2006, 09:46
φλαταδουρα ειναι με ασφαλτινα θα παω

ΜΑΛΛΟΝ .....

θα ξερω αυριο

Έλα βρε Χρηστάρα να δούμε αν πάει στο χώμα αυτό το μηχανάκι που πήρες !!!!

tifoefs
30/06/2006, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Έλα βρε Χρηστάρα να δούμε αν πάει στο χώμα αυτό το μηχανάκι που πήρες !!!!

Ασε το εχει και το γυαλιζει !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Ο ολλανδος καλοπερναει λεμε !! Λογω ΕΟΚ εεε ;;

Αν ηταν κανας ανατολιτης θα του εβγαζε το ψυχο !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nik0s
30/06/2006, 10:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από tifoefs
Ασε το εχει και το γυαλιζει !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

Ο ολλανδος καλοπερναει λεμε !! Λογω ΕΟΚ εεε ;;

Αν ηταν κανας ανατολιτης θα του εβγαζε το ψυχο !

Άλλος Χρήστος είναι αυτός Tifooooooooooooooooo

bartlal
30/06/2006, 12:01
Άλλος Χρήστος είναι αυτός Tifooooooooooooooooo

βρε Νικολα, περιμενεις να συνενοηθεις με τον καμενο τον Ολλανδο? :(

:lol: :lol: :lol:

tifoefs
30/06/2006, 12:05
Καμμενος εισαι και φαινεσαι ρε !!

Βρεγμενος ειμαι !!

KamenosAfrican
30/06/2006, 21:51
pios se evre3e kai esvises

marios8
30/06/2006, 23:07
Για βοτλα και καφε.....

Kαλα ρε Χρηστο εσυ εισαι καμενος. Εμεις γιατι να καουμε? (Θα εχει 40 βαθμους c) :lol:
Αν πεσει η θερμοκρασια θα ειμαι εκει:wave2:

Nik0s
02/07/2006, 21:23
Όλα καλά στο off road tour, λεπτομέρειες αύριο...

Nik0s
03/07/2006, 09:43
Λοιπόοοοοοοοοον,

Καταρχήν να σας πω οτι νιώθω από χτες το βράδυ οτι με είχε βάλει μια διμοιρία ΜΑΤ κάτω και με σάπισε στο ξύλο.... :lol: Ένα πιάσιμο, κάτι πόνοι, πάει σκουριάσαμε :D

Η πρώτη μου συμμετοχή λοιπόν σε "αγώνα" πλοήγησης μου άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Το αγώνας σε εισαγωγικά καθότι δεν υπήρχε ούτε κατάταξη αλλά ούτε χρονομέτρηση, τα πράγματα ήταν αρκετά χαλαρά και η κίνηση γινόταν περισσότερο σε ρυθμούς βόλτας.

Η εκπροσώπηση του moto.gr ήταν πολύ δυνατή, με Katana, Leipsippo, Marios8 και Nikonian στην πρώτη γραμμή ! :winka: Α και δεν ξεχνάμε και τον KamenoAfricano Που βέβαια πια λέγεται KamenosGS1150 :lol:

Το ραντεβού ήταν στην πίστα Terra Dura ¨οπου και μοιράστηκαν τα roadbook, έγινε μια ενημέρωση και οι γνωριμίες με τους συμμετέχοντες. Αφού ήπιαμε τα καφεδάκια μας, χαζέψαμε τα μηχανάκια κτλ, ξεκινήσαμε σε 2 γκρουπάκια με ελαφριά και βαριά μηχανάκια χωριστά.

Ακολουθούν μερικές φωτό, όλες από στάσεις.....

53875

Nik0s
03/07/2006, 09:44
Υπήρχαν και κάτι σκληροπυρηνικά μηχανάκια με πινακίδες ΔΟΚ....

Αντώνηηηηηηηηη είσαι εδώ ?? :evil: :lol:

53876

Nik0s
03/07/2006, 09:45
Απ'όλα είχε ο μπαξές...

Ελαφριά enduro, βαριά ον-οφφ, χωμάτινα λάστιχα, ασφάλτινα λάστιχα... :rolleyes:

53877

Nik0s
03/07/2006, 09:47
Η πρώτη στάση έγινε μετά από 40-45 χιλιόμετρα, στη Μονή του Αγ.Συμεών.

Αφού κάτσαμε λίγο στη σκιά για νερό, τσιγάρο κτλ, συνεχίσαμε περνόντας σιγ'α σιγά μέσα από τη Μονή....

53878

Nik0s
03/07/2006, 09:48
Παραταγμένα τα σκαπτικά μηχανήματα .... :winka:

53880

Nik0s
03/07/2006, 09:50
Σε πρώτο πλάνο (αριστερά) ο KamenosAfricanos aka PRS aka Χρήστος μπροστά στο καινούργιο μηχανάκι και την παρθενική του βόλτα στο χώμα :beer: (του μηχανακίου εννοείται:winka: )

53881

Nik0s
03/07/2006, 09:51
Η αυστριακή εταιρία πήρε τα πρωτεία σε ποσοστά συμμετοχής ενώ υπήρχε στην παρέα μας κι ένα ολοκαίνουργιο 990 Adventure S

53882

Nik0s
03/07/2006, 09:52
Και μια γουρουνίτσα μαζί !

53883

Nik0s
03/07/2006, 09:55
Η πρώτη μου επαφή με πλοήγηση με roadbook ήταν μπορώ να πω αρκετά επιτυχής. Αφού έπιασα τα χαρτιά Α4 στο μπαράκι του τιμονιού με δεματικά, έκανα μια τρύπα στη ζελατίνα ώστε να μπορώ να πιάνω τις σελίδες με το γάντι...

Κάθε φορά που τελείωνε μια σελίδα, την έκοβα με μια απότομη κίνηση και αναγκαστικά την πετούσα κάπου στο δρόμο :sad:

Σίγουρα σήκωνε πολλές βελτιώσεις η χαρτογράφηση της διαδρομής αλλά εγώ απαιτήσεις από μια τέτοια διοργάνωση δεν είχα...

53884

Nik0s
03/07/2006, 09:57
Σε αυτό το σημείο ήταν και η δεύτερη και τελευταία στάση, λίγο πριν βγούμε στην άσφαλτο πλέον για Σχοινιά. Το ποταμάκι μας προσέφερε λίγη δροσιά και σκιά ενώ κάναμε το τσιγαράκι μας :smokin:

53885

Nik0s
03/07/2006, 09:57
:cool:

53887

Nik0s
03/07/2006, 09:59
Αυτά..... άντε και στο επόμενο :wave2:

Υ.Γ. Κάθε φορά που μπαίνω στο χώμα με το Άφρικα συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο οτι αντί να θέλω ένα μεγαλύτερο μηχανάκι, θέλω ένα μικρότερο και ελαφρύτερο :rolleyes: Τι θα γίνει με αυτή την ιστορία ? :evil: :lol:

Stergios69
03/07/2006, 10:09
Αυτά..... άντε και στο επόμενο
:wave2:

Υ.Γ. Κάθε φορά που μπαίνω στο χώμα με το Άφρικα συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο οτι αντί να θέλω ένα μεγαλύτερο μηχανάκι, θέλω ένα μικρότερο και ελαφρύτερο :rolleyes: Τι θα γίνει με αυτή την ιστορία ? :evil: :lol:

Μπράβο παιδιά, πολύ καλή φάση :beer: :beer: :beer:

Στο Υ.Γ. τώρα, το πρόβλημα είναι ότι χρειάζεται ένα μεγάλο μηχανάκι μέχρι να φτάσεις χώμα και μετά ένα μικρό για την εντουράδα...
Δες και την περίπτωση goldwing με trailer... :eyepop:

KaTaNaS
03/07/2006, 10:12

ρε σύ Νικο, δεν κάνουμε κανένα group buy για KTM exc 450;

:rotflmao: :wave2:

με τη σειρά μου να πώ , πώς ήταν πολύ όμορφα!

χαλαρουήτα, και τα μεγάλα και τα μικρά μπορώ να πώ πώς πήγαιναν αρκετά σβέλτα...

αρκετή προσοχή ήθελε τη στιγμή που κοιτούσες την επόμενη τουλίπα ενώ πήγαινες με καμμια 35αρια στο χώμα χωρίς να ξέρεις τα νεροφαγώματα...

με τους μεγαλους γλίτωσα την πολύ σκόνη αφού είχα προπορευθεί και του πλοηγού! :lol:

με τους μικρούς όμως πραγματικά ταξίδευα μέσα στο σύννεφο σκόνης και το μόνο που μπορούσα να διακρίνω είναι περιπου την εικόνα των μπροστά μου και να προσπαθώ να ακολουθήσω ακριβώς τις γραμμές τους!

η μύτη μας φίλτραρε αρκετό χώμα! :rotflmao:

crs-k
03/07/2006, 10:18
Παντα τετοια παιδακια!

:smokin: :beer: :wave2:

MIKE_16V
03/07/2006, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ρε σύ Νικο, δεν κάνουμε κανένα group buy για KTM exc 450;

:rotflmao: :wave2:

με τη σειρά μου να πώ , πώς ήταν πολύ όμορφα!

χαλαρουήτα, και τα μεγάλα και τα μικρά μπορώ να πώ πώς πήγαιναν αρκετά σβέλτα...

αρκετή προσοχή ήθελε τη στιγμή που κοιτούσες την επόμενη τουλίπα ενώ πήγαινες με καμμια 35αρια στο χώμα χωρίς να ξέρεις τα νεροφαγώματα...

με τους μεγαλους γλίτωσα την πολύ σκόνη αφού είχα προπορευθεί και του πλοηγού! :lol:

με τους μικρούς όμως πραγματικά ταξίδευα μέσα στο σύννεφο σκόνης και το μόνο που μπορούσα να διακρίνω είναι περιπου την εικόνα των μπροστά μου και να προσπαθώ να ακολουθήσω ακριβώς τις γραμμές τους!

η μύτη μας φίλτραρε αρκετό χώμα! :rotflmao:

Δεν με λες δεν το κανουμε exc 250 2t :lol: :lol: :lol:

Leipsippos
03/07/2006, 11:34
Η διαδρομη ηταν αρκετα καλη αν σκεφτει κανεις οτι επρεπε να μπορουν να την περασουν και μαστοδοντα. Το μαναστηρι καθως και τα ρυακια εδωσαν ωραιο χρωμα στο ολο θεμα, η σκονη μονο μας #$%% και το μονο που θα ηθελα ηταν τα "μερικα χλμ" αναμεσα στις τουλιπες γιατι μονο τα ολικα δεν βοηθουσαν πολυ ετσι και χανοσουν. Ευτυχως πηγαιναν μπουλουκι ολοι, οποτε δεν πρεπει να δημιουργηθηκαν προβληματα.

Αγωνιστικως τωρα σε μια στιγμη προς το τελος εμεινα απο οργανα οποτε και τα ολικα δεν βοηθουσαν καθολου, αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια, απο βενζινη παντως δεν εμεινα, μετα βιας να σκορπισα 1-1,5 λιτρα ολες αυτες τις 4 ωρες που εκανα την διαδρομη μεχρι να παω σπιτι μου και να το αδειασω ολο.

Χαρα στο κουραγιο σας με τα 950-990-1150-1200αρια καθως και στο παλληκαρι με το KLE που το τολμησε.

KamenosAfrican
03/07/2006, 14:33
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
[B]Η πρώτη στάση έγινε μετά από 40-45 χιλιόμετρα, στη Μονή του Αγ.Συμεών.

27,3 ηταν

Leipsippos
03/07/2006, 14:56
Με εκεινο το πραγμα, και με τα λαστιχα που ειχε, λογικο ειναι να του φανουν τοσα πολλα!!! :) :) :) :)

Nik0s
03/07/2006, 16:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
Με εκεινο το πραγμα, και με τα λαστιχα που ειχε, λογικο ειναι να του φανουν τοσα πολλα!!! :) :) :) :)

:lol: :lol: :lol:

Δίκιο είχε ο Χρήστος, μπερδεύτηκα :sick:

GhostDog
03/07/2006, 18:23
εκπροσώπηση του moto.gr ήταν πολύ δυνατή, με Katana, Leipsippo, Marios8 και Nikonian στην πρώτη γραμμή !

μόνο το Σταύρο (katanas) είδα αλλά μια άφρικα νομίζω ήταν όλη και όλη :beer:

φάση είχε :beer:

marios8
03/07/2006, 19:28
Oλα ηταν μια χαρα. Το KLE για αλλη μια φορα με εβγαλε ασπροπροσωπο (αν ειχα και χωματινα θα ηταν καλυτερα). Τα παιδια ολα ηταν προθημα και το κλιμα ευχαριστο. Οι αποστασεις των road book βγηκαν αχρηστες απο τα πρωτα 200 μετρα ας ειναι καλα ο ιχνηλατης απατσι Κατανας :lol: . Θα επρεπε να ειχε και τις ενδιαμεσες αποστασεις για τυχον λαθος αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας ετσι και αλλιως ολοι μαζι πηγαιναμε:wave2: :wave2:

Leipsippos
04/07/2006, 08:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Oλα ηταν μια χαρα. Το KLE για αλλη μια φορα με εβγαλε ασπροπροσωπο (αν ειχα και χωματινα θα ηταν καλυτερα). Τα παιδια ολα ηταν προθημα και το κλιμα ευχαριστο. Οι αποστασεις των road book βγηκαν αχρηστες απο τα πρωτα 200 μετρα ας ειναι καλα ο ιχνηλατης απατσι Κατανας :lol: . Θα επρεπε να ειχε και τις ενδιαμεσες αποστασεις για τυχον λαθος αλλα μην τα θελουμε και ολα δικα μας ετσι και αλλιως ολοι μαζι πηγαιναμε:wave2: :wave2:

Εσυ ησουν με το KLE kai ta Dunlop. Χαρα στο κουραγιο σου μεγαλε! :beer: :beer: Μια φορα το εκανα αυτο το πραγμα (χωματοβολτα με ροουντ μπουκ) με μηχανακι και το πουλησα οπως ηταν και πηρα ΚΤΜ :) :)

Τιπ.Αν συνεχισεις το σπορ (χωματοδρομους) απλα να σου πω οτι θελει προσοχη ο αισθητηρας του σταντ γιατι την ακουει με το παραμικρο. Και το φις του στο γκριπ του τιμονιου κουνιεται και σβηνει κινητηρα μολις αφησεις συμπλεκτη, απλα το πιεζεις λιγο και δουλευει. Καλες βολτες. :wave2:

marios8
04/07/2006, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
Εσυ ησουν με το KLE kai ta Dunlop. Χαρα στο κουραγιο σου μεγαλε! :beer: :beer: Μια φορα το εκανα αυτο το πραγμα (χωματοβολτα με ροουντ μπουκ) με μηχανακι και το πουλησα οπως ηταν και πηρα ΚΤΜ :) :)

Τιπ.Αν συνεχισεις το σπορ (χωματοδρομους) απλα να σου πω οτι θελει προσοχη ο αισθητηρας του σταντ γιατι την ακουει με το παραμικρο. Και το φις του στο γκριπ του τιμονιου κουνιεται και σβηνει κινητηρα μολις αφησεις συμπλεκτη, απλα το πιεζεις λιγο και δουλευει. Καλες βολτες. :wave2:

Το θεμα ειναι να χαιρεσαι αυτο που εχεις:sun: Ξερω κατι ΚΤΜ που πανε μονο καφετερια σπιτι:winka: Ευχαριστω για το τιπακι (σιγουρα θα μου ετρωγε πολυ ωρα για να το σκεφτω και άν θα πηγαινε το μυαλο μου εκει :beer: ):wave2:

54075

Χωμάτινος
05/07/2006, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Oλα ηταν μια χαρα. Το KLE για αλλη μια φορα με εβγαλε ασπροπροσωπο (αν ειχα και χωματινα θα ηταν καλυτερα). . .

Αμ τι το καθυστερείς σύντροφε... :)

KaTaNaS
06/07/2006, 07:24
Νικοοοοο

πές αλεύρι... (http://www.off-road.gr/article804.html)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

54299

Nik0s
06/07/2006, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
Νικοοοοο

πές αλεύρι... (http://www.off-road.gr/article804.html)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wave2:

:hypnotize :look: :uplate:

:a23: :a23: :a23: :a23:

marios8
07/07/2006, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Αμ τι το καθυστερείς σύντροφε... :)

Περιμενω το ΕΦΑΠΑΞ:p