PDA

View Full Version : Ένα παλιό street-aki .. η γνώμη σας?

ktm-isa
03/07/2006, 10:01
Καλήσπέρα σας...
Λοιπόν μετά απο πολύ σκέψη ,μετά απο πολλές συζητήσεις,μετά απο πολύ γκρίνια,μετά απο πολλά ούφ..ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ακόμη πιο πολύ...

Ας τα πάρουμε ομως όλα απο την αρχή

Πέιτε πως κάποιος απο εσας εχει ενα motard ναι?Συγχρόνως ομως του αρέσουν και τα streetakia...
Όμως δεν θελει να δώσει το motard που λατρεύει,θέλει να πάρει λοιπόν και ενα streetaki.
Θέλει επίσης ενα streetaki για να μπορεί να το ανοίγει σε Εθνικές-Εγνατιες,να μάθει και την δική του ξεχωριστή οδήγηση,να μπορέσει να γίνει ενα και με εκείνο....

Αγοράζω ειτε ενα 400 ή παλιο 600 τετρακίλυνδρο σε καλή κατασταση μεταχειρισμένο , το ξεζουμίζω και σε κανένα χρόνο παω σε ενα καινουριο Gsxr1000. (φυσικά θα το παντρευτώ το παλιό,το ξέρω)

Η γνώμη ολων σας θα με βοηθήσει πολύ...

Σας ευχαριστώ..

Φιλικά με σεβασμό και εκτιμηση Κ.

EVI
03/07/2006, 10:04
gsxr1000.....το 750 δε σου κανει?πολυ το 1000ρι

παρα πολυ τι να το κανεις ?

παρα πολυ και το 750 το συγκεκριμενο....αλλα ΤΕΛΕΙΟ

δεν εχω καλη εντυπωση για τα 400ρια τα περισσοτερα ειναι παραεισαγωγης και δεν υπαρχουν ανταλακτικα

κοινος αν καταλαβα ψαχνεσε μονο για ss ....

χμμμ.........

dukeandthecity
03/07/2006, 10:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm-isa

Αγοράζω ειτε ενα 400 ή παλιο 600 τετρακίλυνδρο σε καλή κατασταση μεταχειρισμένο , το ξεζουμίζω και σε κανένα χρόνο παω σε ενα καινουριο Gsxr1000. (φυσικά θα το παντρευτώ το παλιό,το ξέρω)

Κατερίνα (ή μηπως vallentino?)

αν παρεις 400 ή 600 και το ξεζουμίσεις σε κανα χρόνο για να παρεις το 1000, γιατι δεν παιρνεις κατευθειαν το 1000 και το moto GP σε περιμενει.

Μονη σου μπερδευεσε και δεν ξερεις τι θέλεις. Δες τι λεφτα έχεις, τι χρήση θες να κάνεις, ποσο αποφασισμενη εισαι να επενδυσεις χρονο και χρημα στο ss και αποφασισε.

Καλες αγορες :wave2:

sporky
03/07/2006, 12:57
RVF400
:D
κ.

Alx 84
03/07/2006, 14:05
κατ'αρχάς καλώς ήρθες!!!

Ποιό το νόημα του να πάρεις ένα μεταχειρισμένο 400 ή 600 παλιό, από τη στιγμή που σκέφτεσαι να πάρεις του χρόνου καινούριο;

Πάρε ένα μεταχειρισμένο 600 μοντέλο 2002+ έτσι ώστε και να μη το παντρευτείς και να το χαρείς περισσότερο λόγω γκαζιού κ τεχνολογίας και να μη σε αφήσει πουθενά. άλλωστε όταν πας για το 1000, πουλάς το 600 και δε θα έχεις πετάξει χρήματα όπως με το 400άρι ή το παλιό 600άρι.

road spirit
03/07/2006, 15:16
θα συμφωνησω με Alx84. Αν και τα παλια ss400 είναι ενα πολυ καλο σχολειο, πλεον ειναι ...παλιά, πολυ παλιά θα έλεγα. Μονο αν βρεις καποιο σε πολυ καλή κατασταση (αναλογικα για την ηλικια του) και σε τιμή< 2000. δυσκολο... οπότε 600αρι 2-3 ετων ειναι οκ.

dbandit
03/07/2006, 20:08
ΖΧ6R 2001

Δεν ειν΄ κακο? Ετσι?

:winka:

Καλως σε βρηκαμε!:beer:

dbandit
03/07/2006, 20:13
την ξεχασα..

53941

nimbus
03/07/2006, 20:34
Καλήσπέρα σας...
Λοιπόν μετά απο πολύ σκέψη ,μετά απο πολλές συζητήσεις,μετά απο πολύ γκρίνια,μετά απο πολλά ούφ..ΕΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ακόμη πιο πολύ...

Ας τα πάρουμε ομως όλα απο την αρχή

Πέιτε πως κάποιος απο εσας εχει ενα motard ναι?Συγχρόνως ομως του αρέσουν και τα streetakia...
Όμως δεν θελει να δώσει το motard που λατρεύει,θέλει να πάρει λοιπόν και ενα streetaki.
Θέλει επίσης ενα streetaki για να μπορεί να το ανοίγει σε Εθνικές-Εγνατιες,να μάθει και την δική του ξεχωριστή οδήγηση,να μπορέσει να γίνει ενα και με εκείνο....

Η γνώμη ολων σας θα με βοηθήσει πολύ...

Σας ευχαριστώ..

Φιλικά με σεβασμό και εκτιμηση Κ.

κατ'αρχάς, καλώς ήρθες κουκλίτσα και από εδώ:wave2:
Λίγο πριν πάρω το monster620, έψαχνα να βρώ xzr400 τα οποία μηχανάκια πραγματικά λατρεύω:wacko: Τα μεταχειρισμένα, ήταν σε άθλια κατάσταση:sick: Τα καινούργια κόστιζαν ένα χρόνο πριν 8.200 Το έφερνα από εδώ, λίγο από εκεί, τζίφος:hypnotize Προτίμησα την ιταλική ηρωίδα μου και πραγματικά δεν το μετάνιωσα για ευνόητους λόγους:winka: Το τετρακίλυνδρο ωστόσο, έχει άλλη αίγλη:winka: Θα σου έλεγα να δεις το r6 ή να αλλάξουμε κατηγορία, ρίξε μια ματιά στο τρικύλινδρο καινούργιο daytona 675:) Θεωρώ ότι είναι ένα μηχανάκι το οπόιο καλύπτει όλες τις πτυχές...πόσο μάλλον εκείνες του ταξιδιού:wave2:σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα...

Κυρίως, θα σου πώ το εξής...
πάρε γνώμες, όσες μπορείς, μα η τελική απόφαση, να προέλθει από τα βάθη της καρδιάς σου και του ενστικτού σου, γιατί κυρίως θα είναι δική σου η μηχανή και εσύ θα την καβαλάς...μην επιτρέψεις σε κανέναν να σου επιβάλει την γνώμη του:wave2:

καλά να είσαι:wave2: :sun:

ktm-isa
03/07/2006, 20:35
Την καλησπέρα μου και πάλι και καλώς σας βρήκα..:beer:
Θα απαντήσω με την σειρά..

Φιλη EVI απλά έχω δοκιμάσει το Gsxr1000,R1,VFR800 με λίγα λόγια πρίν σκεφτώ κάν να μπώ στο τρυπάκι και να σκεφτώ πως θέλω να πάρω και ενα street-aki δοκίμασα..
Δεν βρήκα κάποιο Gsxr 750 να δοκιμάσω πρός το παρόν και έτσι δεν μπορώ να εχω γνωμη για το συγκεκριμένο δυστυχώς.
Θα ακούσω την γνώμη σου και με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσω να βρώ καποιο 750,ίσως να εχεις και δίκιο..
Όσο για τα 400αρακια ο ένας λέει είναι θηρία και θα είναι το καλύτερο σχολείο,και ο άλλος λέει μα γιατί να αρχίσεις με ενα 400 αρακι αφού τόσα χρόνια ήσουν σε χώμα και το χώμα είναι το καλύτερο σχολείο..(βγάλε άκρη)

ktm-isa
03/07/2006, 20:38
dukeandthecity να σαι καλά...
Δεν ξερω αν μπερδεύομαι μόνη μου πάντως είμαι τις άποψεις πως πρίν αγοράσεις μια μοτοσικλέτα πρέπει να ψαχτείς καλά,και ειδικά αν ειναι μια Νέα Κατηγορία, που δεν έχεις εμπειρία...
Σε ευχαριστώ και πάλι πολύ:wave2:

nimbus
03/07/2006, 20:38
σε καμία περίπτωση μην πας κατευθείαν στα χίλια κυβικά. Θεωρώ οτι διαθέτουν τρελούς ίππους για τα ελληνικά δεδομένα.
6.500 με 7.500 είναι αρκετά καλά για αρχή:)

ktm-isa
03/07/2006, 20:48
sporky ?:rolleyes:

RVF400 ?(53 ίππους στον τροχο πάει το συγκεκριμένο?)
Αυτό πρέπει να είναι αδερφάκι με VFR?:blush: (αν δεν κανω λάθος,μπορεί να πέφτω και έξω)
Μια ερωτησούλα μόνο...
Είχα ακούσει πως πχ μια RVF είναι μια καλοστημένη μοτοσικλέτα,καλομελετημένη τεχνικά και οδηγικά !!Γιατί το έχουν ξεχάσει?

ktm-isa
03/07/2006, 20:54
nimbus μου καλώς σε βρήκα και εδω κουκλάκι μου :beer:
Η αλήθεια είναι πως εχω εναν ερωτα εδω και χρονια με το Gsxr ...
Οκ σε καποιους/ες μπορει να ακουγεται χαζο και ισως παιδικο,ομως θυμαμαι την πρωτη φορα που το οδηγησα..Το ερωτευτηκα..(είναι μια μοτοσικλετα που ειναι αγρια το παραδεχομαι κ για αυτο ειπα πως πρεπει να αρχισω με κατι αλλο.Σκεφτηκα και για το R6 αλλά σκέφτηκα και τα 10.500 Ευρω.Αν κάνω μια τετοια κινηση θα το κρατησω 2-3 χρόνια.Και δεν είναι καθολου ασχημο μηχανάκι.)
Ημουν στο τσακ να παω και να παρω το 1000 ακι αλλα σκεφτηκα πως πρωτα πρεπει να παρω και τη αποψη απο πολλα συναδελφακια που ξερουν πιο πολλα απο εμενα.
Αυτο κάνω κουκλάκι μ΄!Παίρνω γνωμες,γνωσεις,ιδέες απο παλιούς και νέους .. στο τέλος θα ποστάρω ομως την τελική μου απάντηση!:)
Σας ευχαριστω όλους/ες..

dbandit
03/07/2006, 20:56
sporky ?:rolleyes:

RVF400 ?(53 ίππους στον τροχο πάει το συγκεκριμένο?)
Αυτό πρέπει να είναι αδερφάκι με VFR?:blush: (αν δεν κανω λάθος,μπορεί να πέφτω και έξω)
Μια ερωτησούλα μόνο...
Είχα ακούσει πως πχ μια RVF είναι μια καλοστημένη μοτοσικλέτα,καλομελετημένη τεχνικά και οδηγικά !!Γιατί το έχουν ξεχάσει?

Σωστα. Ο μικρος αδερφος. Δεν το ξεχασανε. Αλλαξαν οι αναγκες τις αγορας, μαζι με καποιες αλλαγες στην Ιαπωνεζικη νομοθεσια. Παλαιοτερα εριχναν ολη την ταχνογνωσια στα 400αρια, για αυτο το λογο ειδαμε αυτα τα καταπληκτικα 4-κυλινδρα απο πολλες εταιριες. Με την αλλαγη, εριξαν το βαρος στα 600 και τα 400 εμειναν πισω...:wave2:

ktm-isa
03/07/2006, 20:58
dbandit :beer: καλως σας βρήκα ..
Να σου πω κάτι?
Πάντα ταπεινα..
Επειδή δεν έχει καιρό που έχω μπεί στο τρυπάκι των τεχνικών θεμάτων,εχει 1 χρόνο που άρχισα να ψαχνομαι και ακόμη μαθαίνω(έχω μέλλον) εχω ακούσει πως τα kawasaki βγάζουν προβλήματα,δεν ξερω γιατι το λένε αλλά θα χαρω να ακούσω την άποψη σου περι τους θέματος..
Τα υπέρ και τα κατά για το ΖΧ6R 2001
Σ ε ευχαριστω.!

nimbus
03/07/2006, 20:59
nimbus μου καλώς σε βρήκα και εδω κουκλάκι μου :beer:
Η αλήθεια είναι πως εχω εναν ερωτα εδω και χρονια με το Gsxr ...
Οκ σε καποιους/ες μπορει να ακουγεται χαζο και ισως παιδικο,ομως θυμαμαι την πρωτη φορα που το οδηγησα..Το ερωτευτηκα..(είναι μια μοτοσικλετα που ειναι αγρια το παραδεχομαι κ για αυτο ειπα πως πρεπει να αρχισω με κατι αλλο.Σκεφτηκα και για το R6 αλλά σκέφτηκα και τα 10.500 Ευρω.Αν κάνω μια τετοια κινηση θα το κρατησω 2-3 χρόνια.Και δεν είναι καθολου ασχημο μηχανάκι.)
Ημουν στο τσακ να παω και να παρω το 1000 ακι αλλα σκεφτηκα πως πρωτα πρεπει να παρω και τη αποψη απο πολλα συναδελφακια που ξερουν πιο πολλα απο εμενα.
Αυτο κάνω κουκλάκι μ΄!Παίρνω γνωμες,γνωσεις,ιδέες απο παλιούς και νέους .. στο τέλος θα ποστάρω ομως την τελική μου απάντηση!:)
Σας ευχαριστω όλους/ες..

κουκλίτσα μου, όπως νομίζεις, κάνε, ένα να ξέρεις:p ότι μόλις το πάρεις, θα κάνουμε πολλές βόλτες:beer: :wacko: :wave2: :beer:

dbandit
03/07/2006, 21:22
dbandit :beer: καλως σας βρήκα ..
Να σου πω κάτι?
Πάντα ταπεινα..
Επειδή δεν έχει καιρό που έχω μπεί στο τρυπάκι των τεχνικών θεμάτων,εχει 1 χρόνο που άρχισα να ψαχνομαι και ακόμη μαθαίνω(έχω μέλλον) εχω ακούσει πως τα kawasaki βγάζουν προβλήματα,δεν ξερω γιατι το λένε αλλά θα χαρω να ακούσω την άποψη σου περι τους θέματος..
Τα υπέρ και τα κατά για το ΖΧ6R 2001
Σ ε ευχαριστω.!

Ολοι εχουμε μελλον:D και πολυ. Σχετικα με την Ελληνικη αγορα η κατασταση ειναι λιγο
μπερδεμενη και αυτο γιατι αγοραζουμε (οι περισσοτεροι ) συμφωνα με αυτο που λενε οι αλλοι...Επισης εχει καλιεργηθει η αποψη οτι τα Ιαπωνεζικα δε σπανε σε αντιθεση με τα Ευρωπαικα... Η αληθεια οπως παντα ειναι στη μεση...:sick:
Εχω δει Ευρωπαικα του 70 να κυκλοφορουν ακομη και Γιαπωνεζικα 5ετιας να σπανε...Ειναι θεμα συντηρισης και αναβατη πιστευω. Σχετικα με την Κawa δεν εχω να πω πολλα. Καλη εταιρια οπως οι αλλες. Ολες οι εταιριες εχουν βγαλει καποια σκαρτα μοντελα και καποια κορυφαια. Συνηθως στα SS φροντιζουν να μην κανουν λαθη.:wave2:

Runner Ducati
03/07/2006, 21:32
και γιατι ktm-isa να παρεις ενα 600ρακι μονο για ενα χρονο και αφου το ξεζουμησεις, μετα να το δωσεις για να παρεις ενα streetaki 1000ρακι? ... πεταμενα λεφτα αυτες οι διαδικασιες...

παρε ενα streetaki 1000ρακι κατευθειαν για να εχεις και λιγο ενδιαφερον, και μετα απο εναν χρονο δωστο και παρε.....

ενα VLCCακι με 40.000 ιππους ΠΡΟΠΕΛΑ (πως λεμε τροχο) να εχει και περισσοτερο ενδιαφερον...

:lol:

:p

σε πειραζω ντε... ισως γιατι απλα εμενα μου φανηκαν λιγο υπερβολικα... ισως γιατι εγω ειμαι...

ΚΟΤΑ και κουλαδι και ζηλευω... :lol:

53946

zolotas
03/07/2006, 21:55
:a08: ευγε .......η καλυτερη επιλογη .......VFR 800 ,δεν το συζηταω ,εισαι γεννημενη για τετοιο οχημα και ασε τους παρεισακτους και μπερδεμενους να μιλανε για τις ψησταριες τους .

6800 rpm εκτοξευση στο συμπαν και ασε τους αλλους να σε βγαζουν φωτογραφιες απο πισω :a9: ........:eek:

53947

dbandit
03/07/2006, 22:08
Τιν τουτο?:eyepop:

zolotas
03/07/2006, 22:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
Τιν τουτο?:eyepop:

αμ που να ξερεις βρε ............ειναι το μηχανημα του μελλοντος ,το οποιο κυκλοφορει και χαμπαρι δεν πηρατε ........δεν πειραζει ,προλαβαινεται ολοι οι απιστοι .......αλλη μια για πρωινο !!

53950

Runner Ducati
03/07/2006, 23:54
και γω που νομιζα οτι μονο στο Μονστερακι μου βρισκουν νωρις και ευκολα τα μαρσπιε κατω (και οι εξατμισεις), αλλα σε αυτο εδω απο πανω, βρισκουν κατω οταν ειναι και... σχεδον ορθιο...

:rolleyes:

53970

Xrider
04/07/2006, 00:20
Την καλησπέρα μου και πάλι και καλώς σας βρήκα..:beer:
Θα απαντήσω με την σειρά..

Φιλη EVI απλά έχω δοκιμάσει το Gsxr1000,R1,VFR800 με λίγα λόγια πρίν σκεφτώ κάν να μπώ στο τρυπάκι και να σκεφτώ πως θέλω να πάρω και ενα street-aki δοκίμασα..
Δεν βρήκα κάποιο Gsxr 750 να δοκιμάσω πρός το παρόν και έτσι δεν μπορώ να εχω γνωμη για το συγκεκριμένο δυστυχώς.
Θα ακούσω την γνώμη σου και με την πρώτη ευκαιρία θα προσπαθήσω να βρώ καποιο 750,ίσως να εχεις και δίκιο..
Όσο για τα 400αρακια ο ένας λέει είναι θηρία και θα είναι το καλύτερο σχολείο,και ο άλλος λέει μα γιατί να αρχίσεις με ενα 400 αρακι αφού τόσα χρόνια ήσουν σε χώμα και το χώμα είναι το καλύτερο σχολείο..(βγάλε άκρη)

EGO GENIKA EIMAI ANTI8ETOS (GIA POLLOYS LOGOYS) GYNAIKES NA ODHGOYN MHXANH.
ALLA 8A SE ROTHSO MERIKA PRAGMATA KAI META ESY SKEPSOY KAI KANE TO KOYMANTO SOY.
1)YPARXEI PERIPRTOSH NA PAS GRHGORA ME TO GSXR 1000?
2)YPARXEI PERIPTOSH NA RISKAREIS TA TRYFERA SOY GONATAKIA?
3)YPARXEI PERIPROSH NA BORESEIS NA "KRATHSEIS" R1,GSXR 1000?
(SE YDROROH NA BEI H BROSTINH SOY RODA KAI NA 8ELEIS NA TRABH3EIS PISO THN MHXANH 8A ZHTAS BOH8EIA!STANDART!)
4)EXEIS SKEFTEI POTE OTI ENA MHXANAKI 200 KILON OTAN PESEI PANO SOY KAI ME MIA A TAXYTHTATA POS 8A SOY KANEI TO KORMAKI?
5)YPARXEI PERIPTOSH NA EISAI O 8YLHKOS ROSSI KAI 8ELLEIS TOSA ALOGA GIA NA KANEIS TON XAVALE SOY STIS STROFES?
6)EXEIS SKEFTEI META APO MIA STRAVH POIOS 8A SE PANTREYTEI?
KAI TELEYTAIO...
7)EXEIS SKEFTEI POS 8A ANTIDRASEIS ME THN MOTO PERNONTAS APO MIA VITRINA GUCCI?
ME OLA AYTA (XORIS NA EIMAI MISOGYNHS)APLA 8ELLO NA SOY PO OTI OI MOTO EXOYN KINDYNOYS KAI KALO EINAI ENA NTELIKATO PLASMA SAN THN GYNAIKA NA APOFEYGEI TETOIES KATASTASEIS.;)
BOLEPSOY ME KATI MIKRO,NAPERIORHSEIS TO RISKO...KAI GISA TIS ALLES KOPELESTO IDIO PISTEYO (KYRIOS THN KOPELIA ME TO Z)
THN PISO 8ESH OI MOTO THN EXOYN GIA NA SAS KANOYME BOLTES!!:wave2:

dbandit
04/07/2006, 05:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
ALLA 8A SE ROTHSO MERIKA PRAGMATA KAI META ESY SKEPSOY KAI KANE TO KOYMANTO SOY.
(SE YDROROH NA BEI H BROSTINH SOY RODA KAI NA 8ELEIS NA TRABH3EIS PISO THN MHXANH 8A ZHTAS BOH8EIA!STANDART!)
4)EXEIS SKEFTEI POTE OTI ENA MHXANAKI 200 KILON OTAN PESEI PANO SOY KAI ME MIA A TAXYTHTATA POS 8A SOY KANEI TO KORMAKI?
5)YPARXEI PERIPTOSH NA EISAI O 8YLHKOS ROSSI KAI 8ELLEIS TOSA ALOGA GIA NA KANEIS TON XAVALE SOY STIS STROFES?
KAI TELEYTAIO...
ME OLA AYTA (XORIS NA EIMAI MISOGYNHS)APLA 8ELLO NA SOY PO OTI OI MOTO EXOYN KINDYNOYS KAI KALO EINAI ENA NTELIKATO PLASMA SAN THN GYNAIKA NA APOFEYGEI TETOIES KATASTASEIS.;)
BOLEPSOY ME KATI MIKRO,NAPERIORHSEIS TO RISKO...KAI GISA TIS ALLES KOPELESTO IDIO PISTEYO (KYRIOS THN KOPELIA ME TO Z)

πσ Αρχηγε ? Τα σκευτεσαι ολα αυτα πριν τα γραψεις ή ετσι για να κλεψεις τισ εντυπωσεις? ΟΕΟ? Λες και ολοι οι αλλοι αρσενικοι που καβαλαμε τα 1000 κ τα 750 ξερουμε να τα οδηγουμε! Ασε ρε μαστορα και αστην κοπελα να παρει αυτο που γουσταρει λες και εχει την αναγκη να ακουσει απο σενα το σωστο κ το λαθος σε τετοιο βαθμο. Μην χαλαμε την φαση της μοτο επειδη ειναι
''γυναικα''. :wave2: :beer:

Xrider
04/07/2006, 08:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από dbandit
πσ Αρχηγε ? Τα σκευτεσαι ολα αυτα πριν τα γραψεις ή ετσι για να κλεψεις τισ εντυπωσεις? ΟΕΟ? Λες και ολοι οι αλλοι αρσενικοι που καβαλαμε τα 1000 κ τα 750 ξερουμε να τα οδηγουμε! Ασε ρε μαστορα και αστην κοπελα να παρει αυτο που γουσταρει λες και εχει την αναγκη να ακουσει απο σενα το σωστο κ το λαθος σε τετοιο βαθμο. Μην χαλαμε την φαση της μοτο επειδη ειναι
''γυναικα''. :wave2: :beer:

KAI POIOS EIPE OTI OLOI OSOI KABALANE 1000cc XEROYN KAI NA TA ODHGOYN?GIAYTO LEO,OSO LIGOTERA CC KALYTERA.
STHN EY8EIA OLOI PANE.....

P.S DEN EIMAI OYTE ARXHGOS,OYTE MASTORAS.EIMAI Dr. KAI DN KANO PLAKA:mad:

:beer:

b_bong12
07/07/2006, 11:19
(φυσικά θα το παντρευτώ το παλιό,το ξέρω)

Το μονο σιγουρο.:D

Ουτως ή αλλως μετα απο κανα 6μηνο με το 600αρι πιστευω θα αναθεωρησεις τις αποψεις σου για το 1000.(ειναι νωρις για 1000αρια κτμ-ιτσα)
:smokin:

tsiros_temp
11/07/2006, 14:05
Κάποιο κορίτσι τον πάτησε τον xrider και βγάζει χολή τώρα.
:a9:

ktm-isa, μη σε τρομάζει, τον έχουμε δεμένο. Δεν έχουμε λόγους να πιστεύουμε ότι είναι επικίνδυνος ακόμα και λυτός, αλλά better safe than sorry, που λένε και οι ιταλομαθείς...

Σα δε ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα! περνιέσαι και για άντρας ρε; η ktm-isa σε έχει ξεφτιλίσει χωρίς να σου έχει μιλήσει καν...:a04:

tsiros_temp
11/07/2006, 14:10
NTELIKATO PLASMA SAN THN GYNAIKA

H γυναίκα είναι φτιαγμένη να γεννήσει, διαδικασία που εσύ δεν πρόκειται να περάσεις ούτε στα πιό τρελά όνειρά σου.

Οι γυναίκες είναι ντελικάτες, αλλά είναι και πολύ πιο άντρες από κάτι τύπους σαν και σένα. Και, ρωτόντας τον οδοντίατρό μου σήμερα, έμαθα ότι, γενικά οι γυναίκες αντιδρούν λιγότερο από τους άντρες σε ενέσεις και πόνο κτλ. "άσε, θα έρθω αύριο" λένε κάποιοι, μου είπε.

Άντε στο διάολο, μισογύνη.

gcrook
11/07/2006, 14:15
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Και γαμω.

KeLeYTiS
11/07/2006, 14:20
Kαποιος να φερει τα ποπ-κορν και τους κεφτεδες μαγκες :lol: :bigcry: :lol:

Sabre
11/07/2006, 14:23
ΦΥΣΤΙΚΙΑΑΑΑΑ - ΣΑΜΑΑΑΑΛΙΙΙΙ - ΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΚ

Άρχισε?:look:

sapila racing
11/07/2006, 15:03
Μάλλον ξέφυγε το πράγμα....

Πάντως νομίζω οτι κανείς αντρας/γυναικα δεν χρειάζεται GSXR1000 στην Ελλάδα.
Ομως η μηχανή δεν συμβαδίζει με την λογική!

Xrider
11/07/2006, 17:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
H γυναίκα είναι φτιαγμένη να γεννήσει, διαδικασία που εσύ δεν πρόκειται να περάσεις ούτε στα πιό τρελά όνειρά σου.

Οι γυναίκες είναι ντελικάτες, αλλά είναι και πολύ πιο άντρες από κάτι τύπους σαν και σένα. Και, ρωτόντας τον οδοντίατρό μου σήμερα, έμαθα ότι, γενικά οι γυναίκες αντιδρούν λιγότερο από τους άντρες σε ενέσεις και πόνο κτλ. "άσε, θα έρθω αύριο" λένε κάποιοι, μου είπε.

Άντε στο διάολο, μισογύνη.

KAPOIOS ALLOS BEBAIA OXI ESY...
RE VLAKA AN ESY EISAI XESTHS DEN SHMAINEI OTI EINAI OLOI XESTES SAN KAI ESENA!!
KAI BEBAIA DEN 8A GENHSO RE VLAKA ALLA AFOY EISAI TOSO AEROLOGOS TO IDIO EINAI NA FAS MIA MAPA ESY KAI TO IDIO MIA GYNAIKA?(TORA GIA ESENA PAIZETAI).
KAPOIOS SOY EIPE SE ALLO POST VRES GYNAIKA...
ALLA MALON THELEIS NA GINEIS MANA....TO POIO TRELO SOY ONEIRO MIA MERA 8A PRAGMATOPOIH8EI!!!
EXASES THN BALA ENTELOS!

Xrider
11/07/2006, 17:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Μάλλον ξέφυγε το πράγμα....

Πάντως νομίζω οτι κανείς αντρας/γυναικα δεν χρειάζεται GSXR1000 στην Ελλάδα.
Ομως η μηχανή δεν συμβαδίζει με την λογική!

AN EXEIS NA KANEIS MEGALES APOSTASEIS KAI XREIAZESAI GAZI...KANEI.
ALIOS GIA MESA STHN POLH SYMFONO KAI EGO OTI DEN KANEI.

tsiros_temp
11/07/2006, 19:07
Ψιτ, μισογύνη; Έχεις ποτέ μείνει σε νοσοκομείο; Εγώ όταν είχα μείνει όσους άκουγα να βογκάνε ήταν άντρες. Τουλάχιστο στην εμφάνιση.

Τώρα, σχετικά με μένα, γιατί έχω την αμυδρά υποψία ότι αμφιβάλλεις για το θάρρος μου ή κάτι τέτοιο.

Το βλέπεις αυτό εδώ; 3 ακρωτηριασμοί, οι 2 επανασυγκολήσεις.

Τα δάχτυλά μου μαγκώθηκαν στην αλυσίδα (από δική μου μαλακία). Για να τα βγάλω από κει, χρειαζόταν να γυρίσει η ρόδα ανάποδα, γιατί από την άλλη μεριά ήταν το guard της αλυσίδας. Γι'αυτό το λόγο, έβαλα πρώτη συμπλεκτάροντας με το αριστερό μου χέρι και βγάζοντας σε νεκρά με το αριστερό πόδι. Μετά, με το αριστερό χέρι έπιασα τη ρόδα και τη γύρισα ανάποδα, μέχρι να ελευθερωθούν τα δάχτυλά μου. μπορείς να προσπαθήσεις να φανταστείς τι έβλεπα και τι ένοιωθα.

Όταν βγήκε το χέρι μου από την αλυσίδα, και έπεσε το κομμάτι μου στο δάπεδο, το μάζεψα. το άλλο, κρεμόταν από ένα κομμάτι δέρμα. Κοίταγα το μεδούλι μου.

Ένας άνθρωπος έχει πολύ κουράγιο μέσα του.

Έχασα τη μπάλα γιατί την έβαλες στον κώλο σου, μισογύνη άνανδρε.

ktm-isa πάρε το μοτόρι που σου αρέσει και άσε τους άλλους να κουρεύονται!!!

54822

Xrider
11/07/2006, 20:50
100% COMPLEX
TO PROVLHMA SOY POIO EINAI TORA?
ME THN FOTO POY EBALES DEN EKANES TIPOTA ALLO APO TO NA EPIBEBEOSEIS AYTA POY ELEGA....
KAI VLAKA STAMATAO GIA EYNOHTOYS LOGOYS....

P.S
RE VLAKA 8A HMOYN ANANDROS AN ESPROXNA KORITSAKIA NA SAKATEYTOYN ME MHXANAKIA!!:yuck:
KAI THN BALA THN EXASES ENTELOS GIATI EINAI STON DIKO SOY KOLO VLAKA!
KARAGIOZI POY KRYBESAI PISO APO TA COMPLEX....

tsiros_temp
11/07/2006, 21:05
κόμπλεξ; που λέω σε κάποιον να κάνει τη μαγκιά του; σπρώχνω 'κοριτσάκια' να σακατευτούν;

...εξ'άλλου, αν είχα κόμπλεξ, θα κατάφερνα να αποκτήσω κοπέλα; θα το έδειχνα; θα το εξιστορούσα;

Xrider
11/07/2006, 21:18
TO POST EXEI XEFYGEI GIA ALLH MIA FORA...EXASES PRIN MERES POY EIXAME SYZHTHSH KAI XEFYGAME APO TO 8EMA OPOS TORA ALLA KAMIA SXESI TETOIES PIPES!KANAME TON XAVALE MAS.O MODERATORE ESVHSE TA ASXETA POST....KAI H ENDIAFEROMENI KOPELIA EIXE APANTHSH....
PAROLA AYTA DEN DIKAIOLOGHSE ME TIPOTA GIA THN EY8EIA EPI8ESH STO VIRTUAL ATOMO MOY,APO THN STIGMH POY OYTE ME XEREIS,OYTE KAN ME EXEIS DEI....
KAI TELOS RE TSIRO
DEN EINAI DYNATON NA EIMASTE OLOI SYMFONOI KAI KATALAVENE TI DIAVAZEIS!!
AN H KOPELIA HTAN SIGOYRH GIAYTO POY 8ELEI DEN 8A EVAZE POST EDO!!!AN TO SKEFTOTAN MONO APO TA 8ETIKA 8A TO EIXE PAREI KAI DEN 8A KANAME KOYVENTA TORA.APOPSI ITHELE!

P.S
TORA BOREIS NA PEIS OTI PIPA 8ES!

gcrook
11/07/2006, 21:21
:yuck:

idi
11/07/2006, 23:43
:lol: :lol: :lol: :lol:

tsiros_temp
12/07/2006, 06:19
Φυσικά δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι σύμφωνοι: δε βάζουν όλοι το μυαλό τους να δουλεύει.

Όταν προέτρεψα την κοπέλα να "πάρει το μοτόρι που γουστάρει..." το είπα για να αγνοήσει τις μαλακίες περί τρυφερότητας γονάτων που πέταγες.

Βεβαίως, κάτι τέτοιο ήταν απολύτως περιττό, μα είχε πλάκα να το πω.

DimST
12/07/2006, 08:51
...δεν θα σταθώ στου διαξιφισμούς...
θα σου πώ μόνο πως τα χίλια όπως και όλα τα γιαπωνέζικα στην πλειψηφία τους είναι φιλικά και μπορεί να το οδηγήσει (αρχικά) ο οποισδήποτε.

θα σε τρομάξουν όταν πάς να τα πιέσεις, μαζεύουν άπειρα χιλιόμετρα σε πολύ μικρό χρόνο οπότε απαιτούν και άμεσες αντιδράσεις, δεν συγχωρούν λειωμένα ελαστικά και γενικά άπειρα χέρια...

Για μένα δεν υπάρχει λόγος να πάρεις (αμέσως) χίλια... τα σύγχρονα 600 και πολύ γκάζι έχουν και είναι το απίστευτο σχολείο είναι και υπο συνθήκες κάνουν πλάκες στα 1000 (που δεν μπορούν να ανοίξουν)...

Ένα 600RR σαν μεταχειρισμένο βρίσκεται στα +-7000Ε (03-04). Είναι φιλικότατο, με όσο γκάζι θα χρειαστείς ποτέ, είναι ίσως πιο άδειο χαμηλομεσαίες απο ένα R6 ή ένα GSXR αλλά έχει άψογο στήσιμο είναι υπεραξιόπιστο και είναι πάρα πολύ εμπορικό.

Αργότερα αν σε ενδιαφέρει με μία ολόκληρη εξάτμιση που βρίσκονται στο εξωτερικό μεταχειρισμένες κάτω απο 500Ε θα πάρεις παντού με τεράστια διαφορά στις μεσαίες.

ΣΚέψου το...

:beer: :wave2:

tsiros_temp
12/07/2006, 08:57
Γω θα πρότεινα ένα cb500. Είναι σκυλί αθάνατο, φιλικό και συγχωρεί κάποια μικρά λάθη που άλλες, πιό άγριες, δε συγχωρούν. Μερικοί την έχουν χαρακτηρίσει 'σχολείο'. Σύμφωνοι, η σχεδίασή της είναι ξενέρωτη για όσους αρέσκονται σε πιό μοντέρνα σχέδια, όμως άλλοι προτιμούν το ήπιο, κλασσικό στυλ.

Είναι πολύχρηστική, με μαλακά χειριστήρια, άνετη σχετικά γεωμετρία.

Είναι εύκολη στην πόλη με την υγρόψυξή της να μη σε ανυσηχήσει όταν σπάνια τύχει να μην χωράς ανάμεσα στα αμάξια. Σπάνια, γιατί είναι πολύ στενή.

Είναι άνετη στο ταξίδι και με την προσθήκη ζελατίνας γίνεται αρκετά καλύτερη. Δεν καίει πολύ με 100-120, ταχύτητα καλή για νέο οδηγό. Προσπεράσεις γίνονται, όχι τόσο εύκολα όσο με τα υστερικά τετρακύλινδρα, μα ποτέ δε θα φοβηθείς.

Είναι μηχανάκι που δε θα σε αφήσει πίσω στην πίστα και θα χαρείς να το 'ζουλήξεις' 'πειράξεις' καθ'ότι η θρυλική αξιοπιστία του κινητήρα δίνει εμπιστοσύνη. Δεν θα ιδρώσεις από την επιτάχυνση, όμως, αυτό είναι το αντίτιμο της αξιοπιστίας. Δεν παίρνει πολύ φαρδύ λάστιχο οπότε μπορεί να πει κανείς ότι γλυτώνεις μερικά χρήματα και εκεί. Μη σκας για το όχι τόσο φαρδύ λάστιχο, μαρσπιέ θα ξύνεις στον πρώτο μήνα, που λέει ο λόγος!

maintenance
12/07/2006, 09:46
Τώρα να πώ και εγώ, ότι ένα FAZER600 &acute;02 μοντ. είναι ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ για αυτό που συζητάτε; και που έχω και εγώ.......

unisex μοτοσακό!!!

:beer: :beer: :wave2: :beer: :beer:

jtoros
12/07/2006, 10:12
Ας παραθέσω κι εγώ τη γνώμη μου. Καλώς ή κακώς τα 150+ άλογα που έχουν τα 1000άρια είναι, πιστεύω, too much. Ένα ενδιάμεσο μηχανάκι-σχολείο θα βοηθήσει πολύ.

Και γενικά είμαι της άποψης να μην παίρνω μηχανάκι πιο "μεγάλο" από αυτό που χρειάζομαι/μπορώ να κουμαντάρω. Επίσης σκέψου πως ένα 1000άρι έχει ακριβότερη συντήρηση από ένα 600άρι. Καίει περισσότερη βενζίνη, χρειάζεται ακριβότερα λάστιχα σε συντομότερα χρονικά διαστήματα, θα παίνρει περισσότερο λάδι στα service κτλ...

Προσωπική μου πρόταση, ΑΝ το θέλεις για να μάθεις, ένα μεταχειρισμένο 600άρι είναι πολύ καλή επιλογή.

Αυτά! Ελπίζω να βοήθησα :) :wave2:

wild_cat/anima
12/07/2006, 10:38
KAI TELEYTAIO...
οι απόψεις αυτες είναι τουλάχιστον γελοιες.
οι ερωτησεις που θέτεις δεν έχουν καμια απολύτως βάση ......ή ακομα κι αν εχουν ίσχυουν ανεξαρτητως και για ανδρες και για γυναικες.
ειδικότερα το "ποιος θα σε παντρευτει ?":rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
όσπο για το πίσω σελάκι θα σου θυμίσω οτι η μηχανή είναι για 1 άτομο......αλλιως μιλ'αμε για χαλαρη βολτούλα !

Xrider
12/07/2006, 11:03
ok!
Den exei vasi oti paizetai na borei na krathsei ena 1000 me 175CV se 166kg
Den exei vasi oti NA EISAI O 8YLHKOS ROSSI KAI 8ELLEIS TOSA ALOGA GIA NA KANEIS TON XAVALE SOY STIS STROFES.
Den exei vasi oti ENA MHXANAKI 200 KILON OTAN PESEI PANO SOY KAI ME MIA A TAXYTHTATA POS 8A SE KANEI.
kai telos
ME OLA AYTA (XORIS NA EIMAI MISOGYNHS)APLA 8ELLO NA SOY PO OTI... BOLEPSOY ME KATI MIKRO,NA PERIORHSEIS TO RISKO...

ok.Den exoun vasi!!
O trobas kanei olokliri istoria gia afta pou eipa..oti eimai misoginis k alles pipes kai sto TELOS TIS LEEI GIA CB500:rotflmao: :bigcry: :rotflmao: oute kan gia R6 i Z750!!
Milaei gia to CB pou ma8ainoun se sxoles odigon!!
:rotflmao: :rotflmao:
Ti sxesi exei ena CB500 me ena GSXR1000:confused:
KAMMIA!
Me deytero atomo stin sela kano MONO XALARES BOLTES.

P.S
gia to <EXEIS SKEFTEI POS 8A ANTIDRASEIS ME THN MOTO PERNONTAS APO MIA VITRINA GUCCI>den akousa kanena sxolio giati oloi ektos po merikous katalavan oti oi upoloipoi logoi eixan dosi xioumor.

tsiros_temp
12/07/2006, 12:03
Όπως λέει και η υπογραφή συφορουμίτη, το ένα μουλάρι πάνω από τη σέλα είναι πιό επικίνδυνο από 200 άλογα κάτω από αυτή.

Όταν πας με ___-όσια το τελευταίο που έχει σημασία είναι η σωματική διάπλαση. Έχει, φυσικά, σημασία, αλλά όχι τόση ώστε να είναι απαγορευτικό για γυναίκα. Του πούστη, εδώ παιδάκια προπονούνται σε motocross πίστες, που απαιτεί ΠΟΛΥ περισσότερη δύναμη και αντοχή από ότι απαιτεί μια ss. Ο έλεγχος της (ss) μοτοσυκλέτας γίνεται με ελαφριές κινήσεις (γκάζι φρένο κτλ) γιατί αν τολμήσεις να βεβιάσεις τη μοτοσυκλέτα εφαρμόζοντας δυνάμεις... θα μπεις σε τροχιά. Πόσο δύναμη θέλει, τέλος πάντων, ο συμπλέκτης? Τα φρένα? Το γκάζι; Έχεις παρατηρήσει τη σωματική διάπλαση του rossi? Ακόμα και όταν φοράει τα δέρματα, είναι πιό λεπτός από μένα, που με χαρακτηρίζουν "ο φλούδας". Θέλει, βέβαια, κάποια δύναμη, αλλά μόνο αν είσαι ατροφικός θα δυσκολευτείς. Αποκλείεται γυναίκα, και μάλιστα μία που θέλει να μάθει, να μην τα καταφέρει. Ίσως να δυσκολευτεί, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο, ακόμα και για μπρατσαράδες, γιατί είναι σημαντικότερο να μάθεις να ελέγχεις έστω τη λίγη δύναμη που έχεις (και η οποία αρκεί) από το να είσαι μπρατσωμένος.

Αν η κοπέλα έχει σύνεση, αυτοσυγκράτηση και διάθεση για μάθηση, τί την εμποδίζει, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο άνθρωπο, να γίνει ασφαλής και γρήγορη; Τίποτα.

Τι διαφορά έχει το φύλο, αν σε κοπανήσουν 200 κιλά σίδερο; Απ'όσο γνωρίζω, καμία. Ούτε κατά τη διάρκεια του κοπανήματος, ούτε στη μετέπειτα ζωή. Εκτός αν θες να εξηγήσεις περισσότερο τη θεωρία σου περι "τρυφερών γονάτων".

Ακριβώς, μιλάω για το CB που "ma8ainoun se sxoles odigon!!" και εξήγησα ξεκάθαρα για ποιό λόγο.

Δεν έχει σχέση με 1000άρι και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που το πρότεινα αντί για το Κ6: Πρώτα θα μάθεις να ξεζουμίζεις το 500άρι και μετά το μεγαλύτερο. Ακόμα, η κοπέλα το σκέφτεται αν είναι καλό να πάρει πρώτα μια μικρότερη μηχανή και μετά μία του λίτρου. Της έδωσα μια δικαιολογημένη επιλογή για το πρώτο.

Αν βλέπεις κάποιο λάθος σε κάποιο από τα επιχειρήματα, θα ήθελα να το ακούσω.

alexk
12/07/2006, 12:11
Θα πρότεινα να πάρεις το εργαλείο που θέλεις. Άν το γουστάρεις και το αγαπάς, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να το μάθεις, να το σεβαστείς.

xrider> Όσο για το άν μπορούν οι γυναίκες να οδηγήσουν 1000αρια. Έχω μια γνωστή, την λένε Μαρία και έχει CBR 1000RR ψιλοβελτιωμένο... Άν θεωρεί κάποιος ότι είναι γρήγορος, η Μαρία επιτόπου πάει για μέτρηση. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι γυναίκες υπερτερούν σε βάρος. 55 κιλάκια η γυναίκα, 85 κιλά ο alexk (π.χ.). Ξέρεις πως μας περνάνε με 30 κιλά κάτω? Ασ'το...

Xrider
12/07/2006, 12:25
Tsiro den xero an pote exeis odhghsei 1000cc giauto 8a sou po ego pou exo kai den eimai adynatos.To moto ton 1000cc exei ena varos kai mia geometria gia na borei na krati8i se megales tax.
Mesa stin poli kai se mikres tax. oi kinisis tou einai pio diskoles giati nio8is to varos tou.Se megales tax. nio8is ton sverko sou apo tis epitax. kai tous karpous na travane meta apo kapia km.
O Rossi kai alloi odigoi kanoun proponisi me vari,treximo kai alla gia na exoun tin dinami pou den simeni ogko etsi oste na boroun gia 1+1/2 ora na trexoun sto orio.Exeis katsi na odigisis SS 1000 i 750 gia pano apo 1 ora + oxi volta na deis pos eisai meta?Des otan telionoun to gp oi alloi pou einai me isotonika kai xoma apo tin kourasi pou DEN einai kai asxetoi,einai proponimenoi giauto.
Oso anafora
Τι διαφορά έχει το φύλο, αν σε κοπανήσουν 200 κιλά σίδερο; Απ'όσο γνωρίζω, καμία. Ούτε κατά τη διάρκεια του κοπανήματος, ούτε στη μετέπειτα ζωή. Εκτός αν θες να εξηγήσεις περισσότερο τη θεωρία σου περι "τρυφερών γονάτων"..
Den milao gia to an antexoun megalytero pono (pou afto isxy)alla to myiko systhma tis gynaikas einai diaforetiko apo tou andra.Giauto ton logo + testosteroni pou exoun mono antres den boroun na anaptixoun tous idious myes kai ara ligoteri antistasi se xtypimata.Etsi loipon ennoo ta tryfera gonata;)
Kai telos i kopelia eipe oti exei odigisi to 1000gsxr kai giauto kanoume tin oli sizitisi giati profanos to 500+600 den tis kanei!!Milame gia 1000cc!!!

DimST
12/07/2006, 12:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Θα πρότεινα να πάρεις το εργαλείο που θέλεις. Άν το γουστάρεις και το αγαπάς, δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να το μάθεις, να το σεβαστείς.

xrider> Όσο για το άν μπορούν οι γυναίκες να οδηγήσουν 1000αρια. Έχω μια γνωστή, την λένε Μαρία και έχει CBR 1000RR ψιλοβελτιωμένο... Άν θεωρεί κάποιος ότι είναι γρήγορος, η Μαρία επιτόπου πάει για μέτρηση. Και ας μην ξεχνάμε ότι οι γυναίκες υπερτερούν σε βάρος. 55 κιλάκια η γυναίκα, 85 κιλά ο alexk (π.χ.). Ξέρεις πως μας περνάνε με 30 κιλά κάτω? Ασ'το...

...ψιλοβελτιωμένο... αυτά είναι φήμες, στόκ HRC είναι το μηχανάκι... :D ;)
τώρα έχει ZX10 06...

Και μια παρατήρηση... τα χιλιαράκια δεν θέλουν πιο συχνή ούτε έχουν πιο ακριβή συντήρηση απο τα άλλα μηχανάκια, ίσα ίσα υπο συνθήκες είναι πιο φθηνά απο τα μέσα on-off μηχανάκια... λάστιχα και τακάκια είναι τα λεφτά.

wild_cat/anima
12/07/2006, 12:59

P.S
gia to <EXEIS SKEFTEI POS 8A ANTIDRASEIS ME THN MOTO PERNONTAS APO MIA VITRINA GUCCI>den akousa kanena sxolio giati oloi ektos po merikous katalavan oti oi upoloipoi logoi eixan dosi xioumor.
moto guzzi????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

tsiros_temp
12/07/2006, 14:38
όλα τα μοντέρνα ss του λίτρου είναι και σε βάρος ελαφρύτερα και ζυγισμένα πιό χαμηλά από το 500άρι που πρότεινα επομένως: και είναι και τα αισθάνεσαι βαρύτερα. Ότι είσαι σκυφτός συνέχεια αυτό είναι άλλο θέμα και ναι, είναι κουραστικό, γιατί δεν έχει φτιαχτεί η ss ούτε για ταξίδια ούτε για κίνηση στην πόλη. Δεν είναι λόγος όμως αυτός για να μη μπορεί η κοπέλα να το οδηγήσει.

Η αντοχή και η (μέτρια) μυική δύναμη που απαιτείται για να οδηγηθεί μια μοτοσυκλέτα GP αποκτάται από οποιοδήποτε υγιή άνθρωπο με τυπική γυμναστική. Ακόμα πιό εύκολο είναι να αποκτήσει κάποιος την ικανότητα να οδηγάει μια ss "δρόμου". Ούτε αυτός είναι λόγος, λοιπόν, να μη μπορεί μια κοπέλα να οδηγήσει αγωνιστική μηχανή.

Και τέλος πάντων είναι λάθος να φέρνουμε για παράδειγμα τους οδηγούς gp διότι οι συνθήκες δεν έχουν καμία σχέση με οτιδήποτε πρόκειται να συναντήσουμε. Εγώ το έφερα ως παράδειγμα (μετά φόβου θεού κ πίστεως) λέγοντας ότι: εφ'όσον ένας κάτισχνος και αδύναμος rossi μπορεί να οδηγήσει το πυραυλάκι του στο όριο, και μετά έχει ανάσα και χοροπηδάει μεσ'την καλή χαρά μετά την νίκη του... ε! τότε νομίζω είναι ασφαλές να θεωρήσουμε ότι ένας άνθρωπος μπορεί με λίγη συνήθεια και σιγά-σιγά να αποκτήσει την ικανότητα (=μυική δύναμη κ' αντοχή) να οδηγάει ενα rr ένα k6 ένα 10r ένα r1 ένα 999... Δεν είναι απαγορευτικό δηλαδή ούτε για μιά γυναίκα να το κάνει. Ίσως να είναι πιό δύσκολο, αλλά αφού θέλει, μάλλον θα τα καταφέρει.

Η θεωρία σου περί τρυφερότητας και μυικής ανάπτυξης μπορει να στέκει, αλλά όταν τελικά πέσεις δεν έχει ουσιαστική σημασία. Θα πονέσεις. (Άσε που οι γυναίκες παίζει και να έχουν πιό γερές λεκάνες.)

Τώρα, όσον αφορά αυτό...
Kai telos i kopelia eipe oti exei odigisi to 1000gsxr kai giauto kanoume tin oli sizitisi giati profanos to 500+600 den tis kanei!!Milame gia 1000cc!!! σύμφωνοι, αλλά η ίδια η κοπέλα αναζητά 600άρι (και μικρότερο) μεταχειρισμένο προκειμένου να το μάθει καλά. Γι'αυτό το λόγο και για όλους τους άλλους που παράθεσα προηγουμένως, πρότεινα το cb500.

Sabre
12/07/2006, 14:48
Παιζάκια....δέν θέλω να σας πικράνω.........

Η κοπελιά που άνοιξε το thread.....

...καπνός

...πάει

...μη σου πώ χτύπησε ZZR1400! :lol: :lol:

...μην χτυπιέστε άδικα....

...πσσσσσττ...κοπελιά....στείλε φωτό να σου πάρουμε τα μέτρα (για την μηχανή)

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Άντε και με bussa...:lol:

:wave2: Φιλικά :wave2:

Runner Ducati
12/07/2006, 15:23
Παλιοευθειακηδες...

μονο κανα τρενου του ΟΣΕ δεν της προτεινατε...

για την ταμπακ... εεε στροφη ηθελα να πω τιποτα ετσι?...

μετα τα Μονστερακια το χαος...

S2R 800 (εχει και S2R 1000)

:beer: :beer: :beer:

54887

Daffizx
12/07/2006, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimST
...ψιλοβελτιωμένο... αυτά είναι φήμες, στόκ HRC είναι το μηχανάκι... :D ;)
τώρα έχει ZX10 06...

Και μια παρατήρηση... τα χιλιαράκια δεν θέλουν πιο συχνή ούτε έχουν πιο ακριβή συντήρηση απο τα άλλα μηχανάκια, ίσα ίσα υπο συνθήκες είναι πιο φθηνά απο τα μέσα on-off μηχανάκια... λάστιχα και τακάκια είναι τα λεφτά.

ΤΟ ΣΤΡΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΙΛΕ DIMST ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΔΩΣΕ

idi
12/07/2006, 16:16
καλα... μας πεισατε....

οι εργονομίες στα ss μηχανάκια δεν ειναι βολικες για ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ γυναικες .+_

για το αν καποιες τα καταφερνουν καλα δεν εχω καμια αντίρρηση .... εξάλλου η «εξαίρεση αποδεικνύει το κάνονα» και τελος

και tsiro μη μπερδεύεις τους θεους του GP ρε με τα κουλάδια που νομιζεις οτι "το εχουν"... αυτοι οι τυποι ειναι σε αλλο κοσμο... τοσο μακρινο που πχ ο τελευταιος αναβατης με ενα 250 ριχνει ΧΑΛΑΡΑ γυρο στη "γρήγορη φιλη" με τπ HRC Cbr1000 ή αντοιστοιχο τερας (βασικα σε οποιοδήποτε απο εμας .. μη το παρεις φαλοκρατικα.)

tsiros_temp
12/07/2006, 16:52
ΓΙΑ Τ'ΟΝΟΜΑ ΙΝΤΙ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΡΑΦΩ!!!

ktm-isa
12/07/2006, 22:22
Ευχαριστώ για την βοηθεια σας και τις γνώμες σας..
Όλες σεβαστές..

Φιλικά Κ.

X_NR750
26/07/2006, 12:56
Κοπελια εγω θα σου προτεινω vfr800

Ειναι πανεμορφο χωρις να ειναι υπερβολικο,κουκλι δεν χορταινεις να το χαζευεις

μιλαμε για ποιοτητα απο κατασκευη,δουλεμα κινητηρα,φρενα ,αναρτησεις τι να λεμε φωναζει ποιοτητα

μεταμορφωνεται αναλογα με τα γουστα σου θες σπορ μεσα και πολυ καλα,θες ταξιδι βασιλιας

εξωτικη μηχανη ερωτευσιμο και με χαρακτηρα, αν ακουσεις ουρλιαχτο V4 δεν το ξεχνας με τιποτα, ασε που ειναι και κλασικο εδω τα παλια μοντελα και ειναι πανεμορφα και χρηστικα οπως τοτε

Αθραυστο καποιος μου ειπε οτι ειχε κανει 140.000km χωρις η μηχανη να κανει κιχ (ανετα μεταχειρισμενο)

Στο τελος τελος οταν το οδηγησεις και δεν εισαι κανγκουρας θα σε δεσει,αν δεν σκοπευεις να το αγορασεις μην το οδηγησεις καλυτερα

idi
26/07/2006, 13:19
οτι να 'ναι...

panther78
17/08/2006, 19:42
Παιδια διαβασα όλα τα ποστ.....

ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

γενικά και εγώ είμαι της άποψης οτι μια μοτο ίσως να μη ταιριαζει με τη ντελικάτη υπόσταση μιας γυναίκας αλλα και τα μωρακια που βλέπω με τα ΧΤ στο δρόμο και με κάτι ζόρικα εργαλία τα καμαρώνω ως αμαζόνες!!!!!!

Και τώρα μια απορία....

Αμα την πέσεις σε καμια από αυτές τις αμαζόνες, παίζει να έχουν και ριαπαπα?????

Χαχαχαχα καβαλάτε κουκλαρες μου όσο υπαρχουν ταινίες Η Γυναικα και το Αλογο εγω θα κανω και κερκίδα!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕ!!!!

Και τωρα οι λοιποι φεμινιστες κράξτε με όσο θελετε. Δε θα πώ κουβέντα παραπερα!!!!! Αχαχαχαχαχαχαχουχα.

Trans
24/08/2006, 17:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από panther78
Παιδια διαβασα όλα τα ποστ.....

ΓΑΜΩ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

γενικά και εγώ είμαι της άποψης οτι μια μοτο ίσως να μη ταιριαζει με τη ντελικάτη υπόσταση μιας γυναίκας αλλα και τα μωρακια που βλέπω με τα ΧΤ στο δρόμο και με κάτι ζόρικα εργαλία τα καμαρώνω ως αμαζόνες!!!!!!

Και τώρα μια απορία....

Αμα την πέσεις σε καμια από αυτές τις αμαζόνες, παίζει να έχουν και ριαπαπα?????

Χαχαχαχα καβαλάτε κουκλαρες μου όσο υπαρχουν ταινίες Η Γυναικα και το Αλογο εγω θα κανω και κερκίδα!!!!!!!! ΟΛΕΕΕΕΕ!!!!

Και τωρα οι λοιποι φεμινιστες κράξτε με όσο θελετε. Δε θα πώ κουβέντα παραπερα!!!!! Αχαχαχαχαχαχαχουχα.

Ε Ι Δ Ω Λ Ο !!!!!!:lol: :lol: