View Full Version : ΙΜΑΝΤΕΣ
Θελω να φορτωσω αλλα δεν θελω να βαλω στη μηχανη
μπαγκαζιερα,
σαμαρια ή bagster...
σκεφτηκα τη λυση των ιμάντων...
αν εχει κανεις και ξερει ας πει μαρκες, τιμες και μαγαζια...
και το σημαντικοτερο αν κανουν δουλεια ή υπαρχει κινδυνος να
ψαχνω στο δρομο τα μπαγκαζια μου...
:D
hidefnick
03/07/2006, 21:05
pantos ego kateliksa sta samaria, ke malista monimos topothetimena. (pernane kato apo tin sela)
me tous imantes ti akribos tha desis? giati akougete ligo epikindino to olo concept
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
pantos ego kateliksa sta samaria, ke malista monimos topothetimena. (pernane kato apo tin sela)
me tous imantes ti akribos tha desis? giati akougete ligo epikindino to olo concept
τα σαμαρια ποσο εχουν?
βασικα θελω κατι προχειρο και φθηνο σχετικα, τουλαχιστον μπαγκαζιερα και bagster ειναι απλησιαστα και επειδη δεν προκειται να τα χρησιμοποιησω πολυ, ειναι κριμα να τα σκασω για κατι τετοιο...
προκειται να δεσω ενα μικρο σακ βουαγιαζ...
hidefnick
03/07/2006, 21:14
ta colori pezoun apo 35 os 135 eura
sto monastiraki ta akribotera ixan 45 (ke itan analogis piotitas fisika)
nomizo oti me 100 eura ise pliros kalimenos ke ASFALIS
powerphot
03/07/2006, 21:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
Θελω να φορτωσω αλλα δεν θελω να βαλω στη μηχανη
μπαγκαζιερα,
σαμαρια ή bagster...
σκεφτηκα τη λυση των ιμάντων...
αν εχει κανεις και ξερει ας πει μαρκες, τιμες και μαγαζια...
και το σημαντικοτερο αν κανουν δουλεια ή υπαρχει κινδυνος να
ψαχνω στο δρομο τα μπαγκαζια μου...
:D
Κατα την γνώμη μου αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ιμάντες δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο ντε και καλά να είναι μάρκα η επώνυμο προιόν.
Ένας καλός ιμάντας φαίνεται αν είναι γερός η όχι. Πάντα βέβαια με την προυπόθεση ότι τους θες για φόρτωμα και δέσιμο κι όχι για ...ρυμούλκα.
Υπάρχουν πολλά μαγαζια που πουλάνε με το μέτρο σε διάφορες ποιότητες και διάφορες τιμές. Κάνε μια βόλτα στο Μοναστηράκι.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Κατα την γνώμη μου αν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ιμάντες δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο ντε και καλά να είναι μάρκα η επώνυμο προιόν.
Ένας καλός ιμάντας φαίνεται αν είναι γερός η όχι. Πάντα βέβαια με την προυπόθεση ότι τους θες για φόρτωμα και δέσιμο κι όχι για ...ρυμούλκα.
Υπάρχουν πολλά μαγαζια που πουλάνε με το μέτρο σε διάφορες ποιότητες και διάφορες τιμές. Κάνε μια βόλτα στο Μοναστηράκι.:wave2:
εννοειται για φορτωμα, το εγραψα εξαλλου...
αν γνωριζεις, που κυμαινονται οι τιμες?
στη σχαρα του v-strom δενονται καλα?
θα πας σε ενα alex pac ή practiker ....εχουν , δεν θα παρεις με καστανια , αλλα τους απλους
εχουν 3-5 ευρα οι δυο και εισαι οκ
Αλλιώς, 12 ευρώ ο δίμετρος στην Touratech.
powerphot
03/07/2006, 23:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
εννοειται για φορτωμα, το εγραψα εξαλλου...
αν γνωριζεις, που κυμαινονται οι τιμες?
στη σχαρα του v-strom δενονται καλα?
Παντού δένονται καλά, φαντασία να έχεις και δένεις ότι θες....αλλά μη το παρακάνεις ε?:lol: :lol:
Αυτό που έγραψε ο Σωτήρης(sotpag) είναι μια πολύ καλή λύση:)
αντε ρε τοσο φθηνοι ειναι?
ωραια...
θα παω practiker αυριο να δω...
thanks guys
:beer:
gixxerpap
04/07/2006, 20:35
θα βρεις αυτο που θες και σε πολλα βενζιναδικα:D