PDA

View Full Version : η ευχή της ξανθιάς

lady-rider
06/07/2006, 10:49
Μια ξανθιά, μια καστανή και μια κοκκινομάλλα έχουν βγει σ' ένα ερημικό νησί, μετά από ναυάγιο. Ζούσαν εκεί για χρόνια, ώσπου μια μέρα βρήκαν ένα μαγικό λυχνάρι...Το έτριψαν και το τζίνι πετάχτηκε έξω:
- "Μόνο τρεις επιθυμίες σας μπορώ να πραγματοποιήσω, άρα η κάθε μια από σας έχει από μία.", τους είπε το τζίνι.
- "Εχω μείνει εδώ χρόνια και έχω πεθυμήσει την οικογένειά μου, τον άντρα μου, την κανονική ζωή μου. Θέλω να πάω σπίτι μου.", λέει η καστανή.
Αμέσως έφυγε αυτή και η κοκκινομάλλα λέει την επιθυμία της:
- "Θέλω να φύγω απ' αυτόν τον βρωμότοπο. Κι εγώ θέλω να πάω σπίτι μου."
Φεύγει κι αυτή και η ξανθιά ξεσπάει σε λυγμούς. Κορόμηλο το δάκρυ, όχι αστεία. Το τζίνι την πλησιάζει και τη ρωτάει τι της συμβαίνει.
- "Θα 'θελα να είναι εδώ οι φιλενάδες μου", απαντά η ξανθιά.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lady-rider
06/07/2006, 10:56
Μια ξανθιά πάει με τον αρραβωνιαστικό της να δουν ένα σπίτι που θέλουν να αγοράσουν. Καθώς μελετούν το σπίτι ο αραβωνιαστικός λέει στον μεσίτη :... - Ωραίο το σπίτι και σε καλή τιμή. Αλλά παρατηρώ ότι βρίσκεται κοντά σε σιδηρόδρομο. Δεν θα έχει πολύ θόρυβο;
- Θα έχει, αλλά ύστερα από μια βδομάδα θα τον συνηθίσετε και δεν θα έχετε πρόβλημα, του απαντάει ο μεσίτης.
Και η ξανθιά :
- Αχ, να το πάρουμε αγάπη μου και δεν πειράζει, την πρώτη βδομάδα, μένουμε σε ξενοδοχείο !

:lol: :bigcry: :lol:

lady-rider
06/07/2006, 10:58
Είναι που λέτε μια ξανθιά, μια μελαχρινή και μια κοκκινομάλλα, οι οποίες έχουν ναυαγήσει σε ένα ερημονήσι. Η απέναντι ακτή απέχει 100 μίλια...πολύ μεγάλη απόσταση. Αλλά, μια και δεν έχουν καθόλου φαγητό και νερό πρέπει να προσπαθήσουν να τη διασχίσουν αλλιώς θα πεθάνουν. Κανονίζουν, λοιπόν να φύγει μια από αυτές και να πάει να φέρει βοήθεια. Ξεκινάει λοιπόν η κοκκινομάλλα, η οποία κάνει δέκα μίλια, νιώθει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει και γυρίζει πίσω. Μετά αποφασίζουν να δοκιμάσει η μελαχρινή, η οποία ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Πράγματι, έκανε 15 μίλια, αλλά κουράστηκε και αυτή και γύρισε πίσω. Έτσι, απέμεινε η ξανθιά. Βλέποντας ότι είναι η μόνη ελπίδα που είχαν, η ξανθιά ξεκίνησε με όλες της τις δυνάμεις, έκανε 95 μίλια, και ξεθεωμένη είπε:
- Αποκλείεται να τα καταφέρω, και γύρισε πίσω.

:rotflmao:

costas81
06/07/2006, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από lady-rider
Μια ξανθιά, μια καστανή και μια κοκκινομάλλα έχουν βγει σ' ένα ερημικό νησί, μετά από ναυάγιο. Ζούσαν εκεί για χρόνια, ώσπου μια μέρα βρήκαν ένα μαγικό λυχνάρι...Το έτριψαν και το τζίνι πετάχτηκε έξω:
- "Μόνο τρεις επιθυμίες σας μπορώ να πραγματοποιήσω, άρα η κάθε μια από σας έχει από μία.", τους είπε το τζίνι.
- "Εχω μείνει εδώ χρόνια και έχω πεθυμήσει την οικογένειά μου, τον άντρα μου, την κανονική ζωή μου. Θέλω να πάω σπίτι μου.", λέει η καστανή.
Αμέσως έφυγε αυτή και η κοκκινομάλλα λέει την επιθυμία της:
- "Θέλω να φύγω απ' αυτόν τον βρωμότοπο. Κι εγώ θέλω να πάω σπίτι μου."
Φεύγει κι αυτή και η ξανθιά ξεσπάει σε λυγμούς. Κορόμηλο το δάκρυ, όχι αστεία. Το τζίνι την πλησιάζει και τη ρωτάει τι της συμβαίνει.
- "Θα 'θελα να είναι εδώ οι φιλενάδες μου", απαντά η ξανθιά.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μηπως ειναι η ιδια που εκανε γυρω γυρω την πλατεια??????

ευη????

:lol: :lol: :lol:

costas81
06/07/2006, 11:04
Είναι που λέτε μια ξανθιά, μια μελαχρινή και μια κοκκινομάλλα, οι οποίες έχουν ναυαγήσει σε ένα ερημονήσι. Η απέναντι ακτή απέχει 100 μίλια...πολύ μεγάλη απόσταση. Αλλά, μια και δεν έχουν καθόλου φαγητό και νερό πρέπει να προσπαθήσουν να τη διασχίσουν αλλιώς θα πεθάνουν. Κανονίζουν, λοιπόν να φύγει μια από αυτές και να πάει να φέρει βοήθεια. Ξεκινάει λοιπόν η κοκκινομάλλα, η οποία κάνει δέκα μίλια, νιώθει ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει και γυρίζει πίσω. Μετά αποφασίζουν να δοκιμάσει η μελαχρινή, η οποία ήταν σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Πράγματι, έκανε 15 μίλια, αλλά κουράστηκε και αυτή και γύρισε πίσω. Έτσι, απέμεινε η ξανθιά. Βλέποντας ότι είναι η μόνη ελπίδα που είχαν, η ξανθιά ξεκίνησε με όλες της τις δυνάμεις, έκανε 95 μίλια, και ξεθεωμένη είπε:
- Αποκλείεται να τα καταφέρω, και γύρισε πίσω.

:rotflmao:

μετα απο αυτο ναι ειμαι σιγουρος η ιδια ηταν!!!!

villy
06/07/2006, 11:09
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:a30: :a30: :a30: :a30: :a30:

makis206
06/07/2006, 11:10
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lady-rider
06/07/2006, 12:21
Ήταν δυο ξανθιές και περπατούσαν στον δρόμο, όταν ξαφνικά χτυπάει το κινητό της μιας. Ψαχνει, ψάχνει αλλά δεν το βρίσκει...Τότε της λέει η άλλη:
- βρε χαζή, μήπως το άφησες στο σπίτι σου;;;!!!

:lol:

lady-rider
06/07/2006, 12:22
Εξηγεί το πρόβλημά της η ξανθιά στην τεχνική υποστήριξη:- Προσπαθώ να γράψω το password μου, και δεν γίνεται! Το πληκτρολόγιο γράφει... μόνο αστεράκια!!!
- Α, μην ανησυχείτε δεσποινίς, αυτό γίνεται για την δική σας προστασία. Έτσι ώστε στην περίπτωση που κάποιος βρίσκεται από πίσω σας, όταν γράφετε το password σας, να μην το δει.
- Ναι, λέει η ξανθιά, αλλά το πληκτρολόγιο γράφει αστεράκια ακόμα και αν δεν είναι κανένας πίσω μου...

lady-rider
06/07/2006, 12:28
Μια ξανθιά παίρνει τηλέφωνο τον άνδρα της στο γραφείο του κλαίγοντας. -Γιατί κλαις αγάπη μου; -Να...Προσπαθώ να φτιάξω ένα παζλ, αλλά δεν τα καταφέρνω...Ολα τα κομμάτια, μου φαίνονται ίδια...
Τι παζλ;
Να...Είναι ένας κόκορας πάνω σε ένα κουτί, αλλά δεν μπορώ να το φτιάξω.
Ελα ηρέμησε...Οταν γυρίσω θα το φτιάξουμε μαζί. Εντάξει;
Γυρνάει λοιπόν ο σύζυγος στο σπίτι του και βλέπει την γυναίκα του να σπαράζει στο κλάμα, στο πάτωμα. Την πλησιάζει και της λέει:
Ελα...σήκω και μην κλαις. Είσαι τόσο όμορφη... Ακου τι θα κάνουμε... Θα βάλουμε τα corn flakes πάλι μέσα στο κουτί τους, και δεν θα το πούμε πουθενά. !!!

lady-rider
06/07/2006, 12:29
Mια ξανθιά περνώντας από ένα κατάστημα με είδη κατασκήνωσης προσέχει ένα θερμός. Μη ξέροντας τι είναι, μπαίνει να ρωτήσει τον υπάλληλο,και τον ρωτάει τι είναι...

Εκείνος της απαντάει ότι είναι ένα θερμός.
Εκείνη ρωτάει τι κάνει.
O υπάλληλος της λέει ότι κρατάει τα ζεστά ζεστά και τα κρύα κρύα.
Με τα πολλά η ξανθιά το αγοράζει.
Μετά από ένα μήνα μια άλλη ξανθιά συναντάει την ξανθιά της ιστορίας μας στην παραλία. Και την ρωτάει και εκείνη με τη σειρά της τι είναι το κουτί δίπλα της.
Η εν λόγω ξανθιά της απαντάει ότι είναι ένα θερμός, δηλαδή κρατάει τα ζεστά ζεστά και τα κρύα κρύα.
- Ααα, κάνει η άλλη ξανθιά, και τι έχεις βάλει μέσα;
Kαι αυτή απαντάει:
- Ένα παγωτό κι ένα καπουτσίνο.

lady-rider
06/07/2006, 12:31
Πάει μια ξανθιά ένα πρωί σε ένα μαγαζί με είδη για ψάρια. - Καλημέρα (λέει η ξανθιά) - Καλημέρα (απαντά ο μαγαζάτορας) - Θα ήθελα μια πετονιά λέει η ξανθιά...
- Πετονιά; Τι να την κάνετε εάν επιτρέπεται; ρωτά απορημένος ο μαγαζάτορας.
- Λοιπόν λέει η ξανθιά έχω κλειστεί έξω από το αυτοκίνητο και την θέλω για να φτιάξω με αυτήν μια θηλιά και επειδή έχω αφήσει το παράθυρο του αυτοκινήτου μου λίγο ανοιχτό θα ρίξω την θηλιά μέσα για να πιάσω την ασφάλεια και να ανοίξω το αμάξι......
Τρελαμένος ο μαγαζάτορας με όλα αυτά που άκουσε της λέει εάν μπορεί να έρθει μαζί της..
- Ναι απαντάει η ξανθιά.
Πράγματι πάνε στο σημείο που είχε το αμάξι της φτιάχνει την θηλιά και προσπαθούσε να πιάσει την ασφάλεια του αυτοκινήτου..
Ξαφνικά ακούγεται μια άλλη ξανθιά από μέσα να λέει:
- Λίγο πιο δεξιά λίγο πιο δεξιά

idi
06/07/2006, 12:35
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΑΧΑΧΑ
Χ
ΑΧ
ΑΧ
ΑΧ
Α

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

lady-rider
06/07/2006, 12:35
Ήταν τρεις πωλητές. Λέει ο πρώτος: - Εγώ σήμερα πούλησα μια έγχρωμη τηλεόραση σε έναν τυφλό! - Εγώ πούλησα ένα ραδιόφωνο σε έναν κουφό, λέει ο δεύτερος....Eγώ πάλι πούλησα ένα ρολόι κούκο σε μια ξανθιά, λέει ο τρίτος.
- Ε και τι μ` αυτό λένε οι άλλοι δύο;
- Ναι όμως της πούλησα και εκατό κιλά σπόρο για τον κούκο!

EVI
06/07/2006, 12:38
:lol: :lol: :lol: :lol:

villy
06/07/2006, 12:50
Ξανά...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:a30: :a30: :a30: :a30: :a30:

costas81
06/07/2006, 13:54
Ήταν δυο ξανθιές και περπατούσαν στον δρόμο, όταν ξαφνικά χτυπάει το κινητό της μιας. Ψαχνει, ψάχνει αλλά δεν το βρίσκει...Τότε της λέει η άλλη:
- βρε χαζή, μήπως το άφησες στο σπίτι σου;;;!!!

:lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

villy
06/07/2006, 14:01
Μια ξανθιά, μια μελαχροινή και μια κοκκινομάλλα δουλεύουν
σε ένα γραφείο όπου η διευθύντρια είναι γυναίκα. Κάθε μέρα
η διευθύντρια φεύγει νωρίς οπότε κάποια μέρα λέει η μελαχροινή:
- "Ρε κορίτσια, δε φεύγουμε κι εμείς νωρίς αύριο; Έτσι κι αλλιώς δε θα το καταλάβει."
Πράγματι την άλλη μέρα φεύγουν αμέσως αφού έφυγε η διευθύντρια.
Η μελαχροινή πάει στο σπίτι της και καταπιάνεται με τον κήπο της ενώ η κοκκινομάλλα πηγαίνει σε ένα μπαρ. Η ξανθιά πάει και αυτή στο σπίτι της όπου όμως βρίσκει τον άντρα της να κάνει έρωτα με τη διευθύντρια. Σιγά σιγά και χωρίς να την καταλάβουν η ξανθιά φεύγει από το σπίτι και γυρίζει πίσω την κανονική ώρα.
Την άλλη μέρα λέει η μελαχροινή:
- "Ωραία ήταν χθες! Να το ξανακάνουμε καμιά φορά."
- "Όχι, εμένα παρά λίγο να με πιάσουν.

villy
06/07/2006, 14:02
Σταματάει ο αστυνομικός μια ξανθιά για έλεγχο στο δρόμο και της λέει:
- "Γιατί δε φοράς τη ζώνη σου;"
Και απαντά η ξανθιά:
- "Hallo! ... Φοράω μαγιό!"

villy
06/07/2006, 14:03
Ένα βράδυ όπως όλα τα αλλά μια ξανθιά περνάει μια ξέφρενη νύχτα με ένα νεαρό. Μετά από 12 φορές και 8 ώρες τρελού σεξ ο τύπος σηκώνεται διψασμένος και πάει στην κουζίνα.
Ανοίγει το ψυγείο, ψάχνει για νερό αλλά τίποτα. Βρίσκει ένα μπουκάλι γάλα και αρχίζει να πίνει. Όμως ξαφνικά αρχίζει να τον τσούζει το πέος του. Το πιάνει και το βουτάει μέσα στο γάλα οπότε η ξανθιά που στο μεταξύ είχε σηκωθεί τον ρωτάει:
- "Αα, έτσι ξαναγεμίζει ε;"

villy
06/07/2006, 14:04
Ήταν μιαα ξανθιά που χρειαζόταν επειγόντως χρήματα. Σκεφτόταν, τι να κάνει, ώσπου ξαφνικά της ήρθε η ιδέα να απαγάγει ένα παιδάκι και να ζητήσει λίτρα.
Πήγε στο πάρκο, βούτηξε ένα αγοράκι, το πήγε σπίτι της και μετά κάθισε να σκεφτεί τι θα έκανε στη συνέχεια. Σκεφτόταν, σκεφτόταν, ώσπου τελικά, πήρε ένα χαρτί και ένα στιλό και έγραψε:
"Έχω απαγάγει το γιο σας. Κάτω από το μεγάλο δέντρο της πλατείας". Η Ξανθιά Τιμωρός".
Μετά δίπλωσε το χαρτί το έδωσε στο παιδάκι, του είπε να το πάει στη μαμά του. Άνοιξε την πόρτα και το άφησε να φύγει! Το βράδυ, η ξανθιά πήγε στην πλατεία, πλησίασε το μεγάλο δέντρο και βρήκε μια τσάντα που είχε 3.000.000 δρχ και ένα χαρτί. Το χαρτί έγραφε:
- "Ντροπή σου να το κάνεις αυτό σε μια άλλη ξανθιά".

lady-rider
06/07/2006, 14:20
Ήταν ένας τυφλός και μπήκε κατά λάθος σε ένα bar για γυναίκες. Κάθεται και νομίζοντας ότι μιλάει στο barman λέει:
"Φίλε, να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για ξανθιές;"
Τον ακούει μια γυναίκα που καθόταν πιο δίπλα και του λέει:
"Φίλε, πριν πεις το ανέκδοτο πρέπει να σου πω 5 πράγματα:
1) η barwoman είναι ξανθιά,
2) η σερβιτόρα είναι ξανθιά,
3) η κοπέλα που κάθεται αριστερά σου είναι 1.90, ξανθιά και έχει μαύρη ζώνη στο καράτε,
4) η κοπέλα που κάθεται δεξιά σου είναι ξανθιά και μόλις προχθές αποφυλακίστηκε για φόνο και...
5) ...κι εγώ είμαι ξανθιά...
Λοιπόν, θέλεις να πεις ακόμη το ανέκδοτό σου;"
Και τότε της απαντάει ο τυφλός:
"Ε, άστο...άμα είναι να το εξηγώ 5 φορές..."

costas81
06/07/2006, 14:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Μια ξανθιά, μια μελαχροινή και μια κοκκινομάλλα δουλεύουν
σε ένα γραφείο όπου η διευθύντρια είναι γυναίκα. Κάθε μέρα
η διευθύντρια φεύγει νωρίς οπότε κάποια μέρα λέει η μελαχροινή:
- "Ρε κορίτσια, δε φεύγουμε κι εμείς νωρίς αύριο; Έτσι κι αλλιώς δε θα το καταλάβει."
Πράγματι την άλλη μέρα φεύγουν αμέσως αφού έφυγε η διευθύντρια.
Η μελαχροινή πάει στο σπίτι της και καταπιάνεται με τον κήπο της ενώ η κοκκινομάλλα πηγαίνει σε ένα μπαρ. Η ξανθιά πάει και αυτή στο σπίτι της όπου όμως βρίσκει τον άντρα της να κάνει έρωτα με τη διευθύντρια. Σιγά σιγά και χωρίς να την καταλάβουν η ξανθιά φεύγει από το σπίτι και γυρίζει πίσω την κανονική ώρα.
Την άλλη μέρα λέει η μελαχροινή:
- "Ωραία ήταν χθες! Να το ξανακάνουμε καμιά φορά."
- "Όχι, εμένα παρά λίγο να με πιάσουν.

ειδες τι μπορεις να παθεις οταν το σκας απο την δουλεια??????

lady-rider
06/07/2006, 14:21
Μια ξανθιά παράγγειλε πίτσα και το γκαρσόνι ρώτησε αν θα την έκοβε σε 6 η 12 κομμάτια.

"Έξι παρακαλώ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φάω 12 κομμάτια.''

:hypnotize

costas81
06/07/2006, 14:25
Μια ξανθιά παράγγειλε πίτσα και το γκαρσόνι ρώτησε αν θα την έκοβε σε 6 η 12 κομμάτια.

"Έξι παρακαλώ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να φάω 12 κομμάτια.''

:hypnotize

εχεις πει τα καλυτερα δεν παιζεσε λεμε!!!!!

lady-rider
06/07/2006, 14:26
Πως μπορείς να απασχολήσεις μια ξανθιά για ώρες;

Της δίνεις ένα χαρτί που γράφει "γύρισε το από την άλλη" και στις δύο πλευρές του.

lady-rider
06/07/2006, 14:27
Η ξανθιά ηρωίδα μας βρίσκεται στο σούπερ-μάρκετ και ψωνίζει. Εκείνη τη στιγμή χτυπάει το κινητό της και απαντάει:
- "Εμπρός, ε, Λάκη εσύ είσαι; Πως ήξερες ότι ήμουν εδώ;"

lady-rider
06/07/2006, 14:29
Μία ξανθιά γράφει στις τελικές εξετάσεις του πανεπιστημίου όπου οι απαντήσεις είναι τύπου Ναι/Οχι. Δεν έχει διαβάσει τίποτα οπότε βγάζει ένα νόμισμα και παίζει κάθε ερώτηση κορώνα - γράμματα για να δει τι θα απαντήσει. Μέσα σε δέκα λεπτά έχει τελειώσει ενώ οι άλλοι ακόμα προσπαθούν. Παρόλα αυτά μένει μέσα στην αίθουσα. Κατά τα τελευταία λεπτά της ώρας, ακόμα ρίχνει το νόμισμα, βρίζοντας και ιδρώνοντας. Την πλησιάζει ο επιτηρητής:
- "Συμβαίνει κάτι, δεσποινίς;"
- "Α, τίποτα! Τελείωσα το τεστ μέσα σε δέκα λεπτά, απλά τσεκάρω ξανά τις απαντήσεις μου"

lady-rider
06/07/2006, 14:30
Δυο ξανθιές συζητούν:
- "Πόσο χρονών είσαι;"
- "28."
- "Λες ψέματα. Πέρυσι που σε ρώτησα μου είπες πως ήσουν 27!!!"

costas81
06/07/2006, 14:32
Μία ξανθιά γράφει στις τελικές εξετάσεις του πανεπιστημίου όπου οι απαντήσεις είναι τύπου Ναι/Οχι. Δεν έχει διαβάσει τίποτα οπότε βγάζει ένα νόμισμα και παίζει κάθε ερώτηση κορώνα - γράμματα για να δει τι θα απαντήσει. Μέσα σε δέκα λεπτά έχει τελειώσει ενώ οι άλλοι ακόμα προσπαθούν. Παρόλα αυτά μένει μέσα στην αίθουσα. Κατά τα τελευταία λεπτά της ώρας, ακόμα ρίχνει το νόμισμα, βρίζοντας και ιδρώνοντας. Την πλησιάζει ο επιτηρητής:
- "Συμβαίνει κάτι, δεσποινίς;"
- "Α, τίποτα! Τελείωσα το τεστ μέσα σε δέκα λεπτά, απλά τσεκάρω ξανά τις απαντήσεις μου"

lady-rider
06/07/2006, 14:34
Ήταν τρεις ξανθιές που ήθελαν να γίνουν αστυνομικίνες. Πάνε λοιπόν στην επιτροπή και λέει στην πρώτη ο ειδικός εκεί για την εγγραφή:
- "Αυτή είναι η φωτογραφία ενός υπόπτου! Πως θα τον αναγνωρίσεις αν τον συναντήσεις στον δρόμο;"
- "Χμ, γιατί έχει ένα μάτι!"
- "Ξέρεις δεν έχει ένα μάτι, απλά η φωτογραφία έχει τραβηχτεί προφίλ."
Απορίπτεται αυτή η ξανθιά, και έτσι πάει στην επόμενη και την ρωτάει ακριβώς το ίδιο πράγμα. Απαντάει η ξανθιά:
- "Χμ, γιατί έχει μόνο ένα αυτί!"
- "Α, θα με τρελάνεις κι εσύ; Δεν έχει ένα αυτί, η φωτογραφία είναι τραβηγμένη προφίλ!"
Απορίπτεται κι αυτή η ξανθιά και έτσι πάει στην τελευταία και της λέει:
- "Λοιπόν αυτός είναι ένας ύποπτος," λέει και της δείχνει την φωτογραφία, "πως θα τον αναγνωρίσεις αν τον συναντήσεις στον δρόμο; Και πρόσεξε να μη μου δώσεις καμιά ηλίθια απάντηση!"
- "Αυτό είναι πανεύκολο!" λέει αυτή. "Ο ύποπτος σίγουρα φοράει φακούς επαφής!"
Σαστισμένος ο αστυνομικός δεν ξέρει αν φοράει φακούς και πηγαίνει στα αρχεία για να δει. Και, πράγματι, ο ύποπτος φοράει φακούς επαφής!
- "Μα καλά, πως το κατάλαβες;" ρωτάει την ξανθιά.
- "Κοίτα, με ένα αυτί και ένα μάτι δεν μπορεί να φοράει γυαλιά!!"

dbandit
06/07/2006, 14:35
Δεν παιζονται....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Alx 84
06/07/2006, 15:37
χααχαχαχαχαχαχαχαα!!!!!!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

άπαιχτα!!!

άντε Εύη σήμερα είχες την τιμητική σου!!!:D :rotflmao: :rotflmao:

evvou
06/07/2006, 15:50
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

maniak.
06/07/2006, 15:51
:a028: :a028: :a46: :a46: :a46: :a028: :a028:
:rotflmao: να υποθεσω οτι η lady-rider ειναι μελαχρινη;;;
:a18: :a23: :a23: :a25: :a23: :a18:

sotpag
06/07/2006, 16:20
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μια ξανθιά μπατσίνα σταματάει για έλεγχο μια ξανθιά οδηγό

και της ζητά τα χαρτιά της

Αυτή δεν έχει τίποτα μαζί της και της δίνει ένα καθρέπτη

Το κοιτάζει η ξανθιά και της λέει : " συνάδελφος είστε, μπορείτε να φύγετε"

lady-rider
06/07/2006, 18:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από maniak.
να υποθεσω οτι η lady-rider ειναι μελαχρινη;;;

:nono: :nono: :nono:
κοκκινομάλλα με ΞΑΝΘΕΣ ανταύγειες
(ολόκληρη φωτο στο αβαταρ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: )

:wave2:

maniak.
07/07/2006, 16:06
:lol: :lol: πολυ καλο , και ειχα την απορια , ειναι δεν ειναι;:lol: :lol: :wave2:

makis206
07/07/2006, 16:09
ολόκληρη φωτο στο αβαταρ... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:eyepop: :eyepop:

Φέρτε μου ένα τζόϊστικ να πάω να της την πέσω !

:beer:

Nikoskazer2000
09/07/2006, 03:26
Δεν πειράζει ρε Μάκη, να σου δώσω εγω το cd με το παιχνίδι ολόκληρο για Playstation! :lol: :rotflmao: :lol:

maniak.
10/07/2006, 15:41
:a09: είναι ηλεκτρονικό το μανούλι, ετσι ;:a8: :a8: :a8:

:a32: :a028: :a028: :a32:

:cool: :cool:

lady-rider
10/07/2006, 15:51
:a09: είναι ηλεκτρονικό το μανούλι, ετσι ;:a8: :a8: :a8:

:a32: :a028: :a028: :a32:

μπα...:D η αληθεια ειναι οτι μου μοιαζει :lol:
ειδικα το μαλλι κ το μαγιω ειναι ολοιδια:rotflmao:

maniak.
10/07/2006, 16:01
:winka: χμ για τα άλλα κουβέντα δεν λέμε ;:a13:

lady-rider
10/07/2006, 16:06
ποια άλλα? :confused:
εγω ειμαι πιο ψηλη και πιο real :lol:
αν και τωρα που ξαναβλεπω τη φωτο... τελικα μαλλον μπερδευτηκα κ εβαλα τη δικια μου αντι για το καρτουν ;)

SaraMaritis
10/07/2006, 16:13
:lol: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :lol:

:a46: :a20:

maniak.
10/07/2006, 16:19
:p καλα το καταλαβα , τα ματακια ειναι μικρα και δεν βλεπω το χρωμα τι ειναι;:lol: :lol: :lol:

lady-rider
10/07/2006, 17:23
:p καλα το καταλαβα , τα ματακια ειναι μικρα και δεν βλεπω το χρωμα τι ειναι;

μικρο ειν' το ματι σου... :eyepop:

μπλε...:D

:a27:

Vezouvios
10/07/2006, 17:29
μικρο ειν' το ματι σου... :eyepop

μπλε...:D

:a27:

Το σχολιο της ημερας:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

AFTER
10/07/2006, 18:14
Λοιπον θα πω και εγω ενα....

Ηταν μια ξανθια σαυρα, πανω σε ενα δεντρο.....:rolleyes:

villy
11/07/2006, 06:48
λάθος

villy
11/07/2006, 06:48
Δύο κρουπιέρηδες κάθονται βαριεστημένα στη μπαρμπουτιέρα του καζίνο.
Ξαφνικά εισβάλλει μια ιδιαίτερα ελκυστική ξανθιά και ποντάρει 20.000
δολάρια σε μια ζαριά λέγοντας: «Ελπίζω να μη σας πειράζει, αλλά
αισθάνομαι πολύ τυχερή όταν παίζω γυμνή».

Με αυτά, ξεκουμπώνει το φερμουάρ, βγάζει φόρεμα και εσώρουχα, ρίχνει το
ζάρι και
φωνάζει: «Έλα μωρό μου, η μαμά χρειάζεται καινούργια ρούχα!».

Κοιτάει με αγωνία και μόλις το ζάρι σταματά, αρχίζει να χοροπηδάει πάνω
κάτω ουρλιάζοντας: «ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ ΚΕΡΔΙΣΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!»

Αγκαλιάζει έναν-έναν τους κρουπιέρηδες, παίρνει τα κέρδη και τα ρούχα
της και εξαφανίζεται. Οι τύποι κοιτάζονταν αποσβολωμένοι. Τελικά ο ένας
ρωτάει:

-Είδες τι ζαριά έφερε;
-Δεν ξέρω, νόμιζα ότι έβλεπες εσύ!

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Δεν είναι χαζές όλες οι ξανθιές. Όλοι οι άνδρες, όμως,
είναι ίδιοι!:lol: :lol: :lol:

lady-rider
11/07/2006, 12:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Ένας τυφλός μπαίνει κατά λάθος σ' ένα μπαρ για γυναίκες...

:mad: πριν απο 2 σελιδες το εβαλαααααα:a19:

villy
11/07/2006, 12:22
:mad: πριν απο 2 σελιδες το εβαλαααααα:a19:

Κεκτιμένη ταχύτηταααα...:a018: :wave2: :wave2: :wave2:

lady-rider
11/07/2006, 13:33
υπαρχει κι αλλος λογος που το ξαναβαλες...
ηταν πολυ επιτυχημενο γι¨αυτο :lol: :lol: :lol:

villy
11/07/2006, 13:42
υπαρχει κι αλλος λογος που το ξαναβαλες...
ηταν πολυ επιτυχημενο γι¨αυτο :lol: :lol: :lol:

Όλα μου άρεσαν γι'αυτό συνέχισα στο ίδιο thread και δεν έκανα καινούριο!!!

:wave2: :wave2: :wave2: