PDA

View Full Version : Βιογραφικο

evvou
06/07/2006, 11:59
edit: τις φωτο τις διαγραφω γιατι δεν μου αρεσει η τροπη που εχει παρει το ολο θεμα...δεν ειχα κακες προθεσεις...

:wave2:

edit# 2: τις ξαναβαζω γιατι εχουμε πολλους με αποριες :lol: τις φωτο θα τις βρειτε παρακατω στο thread:winka: :wave2: :wave2: :wave2:

evvou
06/07/2006, 11:59

makis206
06/07/2006, 12:01
Γεια σου ρε Χ αλανιάρη !!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

edit: Αόριστος ο συγγραφεύς του βιογραφικού:winka:

Nik0s
06/07/2006, 12:01
Για γέλια είναι..... ?

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

evvou
06/07/2006, 12:04

villy
06/07/2006, 12:11
Αποκλείεται να τελείωσε το λύκειο, να πήγε σε σχολή ΙΕΚ και να γράφει τέτοιο βιογραφικό!

Αποκλείεται να μην του είπε κανεις ότι ότι πρέπει να είναι γραμμένο σε ΗΥ!

Για απάτη μου φαίνεται!

(εκτός αν με απάτη απέκτησε τα παραπάνω προσόντα!)

:mad: :mad: :mad:

makis206
06/07/2006, 12:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Για γέλια είναι..... ?

Γιατί ρε Νικόλα το λες αυτό ;

Επειδή που και που χάνω και καμμιά ορθοπεταλιά και δεν την λαμβάνω με την πρώτη τη σοβαρότητα του πράγματος...

:beer: :beer:

Nik0s
06/07/2006, 12:12
Προφανώς και δεν θέλω να σε αποπάρω..

Αλλά αυτό είναι ηλίου φαεινότερο οτι προέρχεται από άνθρωπο με διαταραγμένη προσωπικότητα.. Στο στρατό έκανα 8 μήνες θητεία στο Ψυχολογικό τμήμα της Αεροπορίας, απ'οπου περνούσαν και διάφορα επαγγέλματα του Δημοσίου όπως οδηγοί λεωφορείων κτλ... για αξιολόγηση όταν εμφάνιζαν "περίεργα" συμπτώματα. Μέσα στην αξιολόγηση ζητούσαμε κι ένα μικρό κείμενο, όπως το παραπάνω....

Κι άντε μετά να τους πεις, οτι δεν μπορούν να εργαστούν ποτέ ξανά στο Δημόσιο (ή και οπουδήποτε αλλού) επειδή παρουσιάζουν νευρολογικά ή ψυχολογικά συμπτώματα σχιζοφρένειας, μανιο-κατάθλιψης κτλ κτλ....

evvou
06/07/2006, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
Αποκλείεται να τελείωσε το λύκειο, να πήγε σε σχολή ΙΕΚ και να γράφει τέτοιο βιογραφικό!

Αποκλείεται να μην του είπε κανεις ότι ότι πρέπει να είναι γραμμένο σε ΗΥ!

Για απάτη μου φαίνεται!

(εκτός αν με απάτη απέκτησε τα παραπάνω προσόντα!)

:mad: :mad: :mad:

ε και μενα για απατη μου φαινεται...αλλιως δε θα γελαγα με κατι τετοιο..αλλα τεσπα τωρα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Nik0s
06/07/2006, 12:15
Δεν είναι απάτη παιδιά και δυστυχώς κυκλοφορούν πάρα μα πάρα πολλοί άνθρωποι ανάμεσα μας με παρόμοια προβλήματα.

Και έτσι για τη διατύπωση, έχω τελειώσει ψυχολογία σε πρώτο πτυχίο, ασχέτως αν δεν την ασκω.... Ο γραφικός χαρακτήρας και η σύνταξη φανερώνει μεγάλο πρόβλημα. :rolleyes:

makis206
06/07/2006, 12:16
Προφανώς και δεν θέλω να σε αποπάρω..
Αλλά αυτό είναι ηλίου φαεινότερο οτι προέρχεται από άνθρωπο με διαταραγμένη προσωπικότητα.. Στο στρατό έκανα 8 μήνες θητεία στο Ψυχολογικό τμήμα της Αεροπορίας, απ'οπου περνούσαν και διάφορα επαγγέλματα του Δημοσίου όπως οδηγοί λεωφορείων κτλ... για αξιολόγηση όταν εμφάνιζαν "περίεργα" συμπτώματα. Μέσα στην αξιολόγηση ζητούσαμε κι ένα μικρό κείμενο, όπως το παραπάνω....
Κι άντε μετά να τους πεις, οτι δεν μπορούν να εργαστούν ποτέ ξανά στο Δημόσιο (ή και οπουδήποτε αλλού) επειδή παρουσιάζουν νευρολογικά ή ψυχολογικά συμπτώματα σχιζοφρένειας, μανιο-κατάθλιψης κτλ κτλ....

Ε πες το ρε απ'την αρχή να το καταλάβουμε κι εμείς !

Παρεπιπτόντως ρε παίδες κι επί της ευκαιρίας δηλαδή, αυτή η φάτσα --->:rolleyes: μόνο σε εμένα στραβοκάθεται στο μάτι ;;:look:

:lol: :beer: :lol:

evvou
06/07/2006, 12:18
Δεν είναι απάτη παιδιά και δυστυχώς κυκλοφορούν πάρα μα πάρα πολλοί άνθρωποι ανάμεσα μας με παρόμοια προβλήματα.

Και έτσι για τη διατύπωση, έχω τελειώσει ψυχολογία σε πρώτο πτυχίο, ασχέτως αν δεν την ασκω.... Ο γραφικός χαρακτήρας και η σύνταξη φανερώνει μεγάλο πρόβλημα. :rolleyes:

επειδη και εγω ψυχολογια εχω σπουδασει..πριν σπουδασω γραφιστικη...ειλικρινα πιστευω πως ειναι τοσο ΚΡΑ ο γραφικος χαρακτηρας που καποιος το εχει κανει επιτηδες..ΔΕΝ πιστευω πως ειναι πραγματικο ρε Νικο μου..

αν ομως ειναι να το παρετε στα σοβαρα και να ενοχληθειτε..τοτε θα ζητησω απο τον Bart να διαγραψει το thread οπως ειναι γιατι θα συμφωνησω με το πρωτο που ειπες...υπαρχουν πολλοι τετοιοι ανθρωποι και δεν ειμαι απο τους ανθρωπους που θα τους κοροιδεψει...

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

villy
06/07/2006, 12:25

Εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι μπορεί να έχει ψυχολογικά προβλήματα, δεν μπορώ εγώ να το κρίνω, αλλά πες μου είναι δυνατόν να έχεις τελειώσει το λύκειο, να έχεις πάει σε ΙΕΚ και:

Να μην έχεις ιδέα από ορθογραφία;

Να μην έχεις ιδέα για το πως γράφεται ένα βιογραφικό;

Να μην δίνεις το βιογραφικό σου να στο γραψουν σε ΗΥ;

Να μην γράφεις έστω το βιογραφικό σου σε μία κόλλα με γραμμές;

Κουράστηκα, δεν γράφω άλλο!

Εκτός κι αν τα πτυχία τα πήρε στη ζούλα, όπως είπα πιο πριν.

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

makis206
06/07/2006, 12:32
Εγώ απ'την άλλη πάλι είδα ένα αστείο βιογραφικό !

Ούτε τον Χ ξέρω αλλά ούτε και ψυχολογία για να μπω στη διαδικασία να βρω αν είναι αληθινό η ψεύτικο.

Και δεν με ενδιαφέρει και καθόλου δηλαδή...

Εμένα μου αρέσει το γέλιο. Το είδα και γέλασα.

Χαζοχαρούμενος ; Μπορεί.

Με μυαλό που δουλεύει με χρονοκαθυστέριση ; Μπορεί.

Αυτό που μου βγήκε όμως είναι το γέλιο και όχι η κοροϊδία για έναν άνθρωπο. Δεν το κάνω για κανέναν αυτό, πόσο μάλλον αν δεν τον γνωρίζω κιόλας.

Άντε ρε παίδες, πολύ το έβαλα το ρημάδι το μυαλό να δουλέψει μεσημεριάτικο, πάμε μια γύρα μπύρες να το αφήσουμε να ριλαξάρει !

:lol: :beer: :beer: :beer:

edit: Και πάλι αόριστος ο συγγραφεύς:winka:

Nik0s
06/07/2006, 12:34
Εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι μπορεί να έχει ψυχολογικά προβλήματα, δεν μπορώ εγώ να το κρίνω, αλλά πες μου είναι δυνατόν να έχεις τελειώσει το λύκειο, να έχεις πάει σε ΙΕΚ και:

Να μην έχεις ιδέα από ορθογραφία;

Να μην έχεις ιδέα για το πως γράφεται ένα βιογραφικό;

Να μην δίνεις το βιογραφικό σου να στο γραψουν σε ΗΥ;

Να μην γράφεις έστω το βιογραφικό σου σε μία κόλλα με γραμμές;

Κουράστηκα, δεν γράφω άλλο!

Εκτός κι αν τα πτυχία τα πήρε στη ζούλα, όπως είπα πιο πριν.

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Ναι, ναι , και ναι.

Ποιος σε ελέγχει για να περάσεις από ένα σχολείο ?

Πόσους ανθρώπους ξέρεις που έχουν περάσει απο σοβαρή ψυχολογική αξιολόγηση έστω και μία φορά στη ζωή τους ?

Μπορείς ανετότατα, να περάσεις και από σχολείο, και από ΙΕΚ, και στρατό να πας και να σου δώσουν και όπλο....

Όπως και να έχει, δεν είπα να το βγάλουμε ή οτι είναι μεμπτό οτι κάποιοι γέλασαν - μη με παρεξηγείτε. Απλά καμιά φορά, δεν σου περνάει από το μυαλό οτι κάτι τέτοιο έχει στο υπόβαθρο μια πιο σοβαρή ιστορία....

Λαμπρό παράδειγμα, το βιβλίο "Ο άνθρωπος που μπέρδευε την γυναίκα του για καπέλο".... από τους μεγαλύτερους και εγκυρότερους ψυχιάτρους της Αμερικής... Για γέλια μεν οι ιστορίες, αλλά για κλάματα ταυτόχρονα.

Εύη, δεν πρόκειται περί "απάτης", άλλωστε δεν περιέχει στοιχεία χιούμορ ούτε δείχνει οτι "προσπαθεί" να το κάνει να φαίνεται περίεργο...

Εμένα μου φαίνεται 100 % αληθινό - σου λέω, έχω δει πάρα μα πάρα πολλά τέτοια σημειώματα....

:wave2: :wave2: :wave2:

Nik0s
06/07/2006, 12:36
Και σε καμία περίπτωση (επειδή τώρα είδα το edit) δεν θεώρησα οτι έχεις κακή πρόθεση !

:a10: :wave2: :wave2:

evvou
06/07/2006, 12:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αυτό που μου βγήκε όμως είναι το γέλιο και όχι η κοροϊδία για έναν άνθρωπο. Δεν το κάνω για κανέναν αυτό, πόσο μάλλον αν δεν τον γνωρίζω κιόλας.

+1...αλλα απο την στιγμη που δεν το παιρνουν και αλλοι ετσι..οφειλω να τους σεβαστω..και παυει να ειναι αστειο και για μενα.

δεν θελω να προσβαλω και να ενοχλησω κανεναν...:beer: :beer: :wave2:

evvou
06/07/2006, 12:38
Και σε καμία περίπτωση (επειδή τώρα είδα το edit) δεν θεώρησα οτι έχεις κακή πρόθεση !

:a10: :wave2: :wave2:

:beer: :a10: :wave2:

makis206
06/07/2006, 12:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
+1...αλλα απο την στιγμη που δεν το παιρνουν και αλλοι ετσι..οφειλω να τους σεβαστω..και παυει να ειναι αστειο και για μενα.

+ πέντε τρισεκατομύρια από μένα σε αυτό !

:beer: :wave2: :beer:

620
06/07/2006, 12:39
Paidia ontos uparxoun polla atoma me tetoia problhmata anamesa mas.
Zontano paradeigma egw :lol: :wave2:

booZe
06/07/2006, 12:39

Ε, καλά ντε, μην το κάνεις θέμα, δεν προσβλήθηκα κιόλας. Απλά μου φάνηκε περίεργο που σκάναρες και έστειλες στο forum το βιογραφικό μου.. Τέλος πάντων, αφού το αφαίρεσες, όλα καλά. Τελικά δε μου απάντησες, θα με προσλάβουν στην εταιρία σου;

villy
06/07/2006, 12:41
edit: τις φωτο τις διαγραφω γιατι δεν μου αρεσει η τροπη που εχει παρει το ολο θεμα...δεν ειχα κακες προθεσεις...αν και απ οτι φαινεται ετσι το πηρατε...

α-mixani μου, εγώ πάντως δεν έχω κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα με τις εικόνες.

Απλά τις απόψεις μας παραθέτουμε.

Θα ήθελα να τις ξαναβάλεις, αν θέλουν και οι υπόλοιποι ώστε να τις δουν και αυτοί που μπαίνουν το απόγευμα και να κρίνουν από μόνοι τους!

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

evvou
06/07/2006, 12:44
Πόσους ανθρώπους ξέρεις που έχουν περάσει απο σοβαρή ψυχολογική αξιολόγηση έστω και μία φορά στη ζωή τους ?

Μπορείς ανετότατα, να περάσεις και από σχολείο, και από ΙΕΚ, και στρατό να πας και να σου δώσουν και όπλο....

Εύη, δεν πρόκειται περί "απάτης", άλλωστε δεν περιέχει στοιχεία χιούμορ ούτε δείχνει οτι "προσπαθεί" να το κάνει να φαίνεται περίεργο...

Εμένα μου φαίνεται 100 % αληθινό - σου λέω, έχω δει πάρα μα πάρα πολλά τέτοια σημειώματα....

:wave2: :wave2: :wave2:

η αληθεια ειναι πως υπαρχουν ΠΑΡΑ πολλοι ανθρωποι με αρκετα σοβαρα προβληματα αναμεσα μας...και συνηθως δεν γνωριζουν το προβλημα τους...και οι περισσοτεροι απο μας μπορει απλα να νομιζουμε πως ειναι μμμ "καπως"...και να γελαμε με αυτους...

Νικολακη απολυτα σεβαστη η αποψη σου φιλε μου!

:beer: :beer: :beer: :wave2:

evvou
06/07/2006, 12:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
Ε, καλά ντε, μην το κάνεις θέμα, δεν προσβλήθηκα κιόλας. Απλά μου φάνηκε περίεργο που σκάναρες και έστειλες στο forum το βιογραφικό μου.. Τέλος πάντων, αφού το αφαίρεσες, όλα καλά. Τελικά δε μου απάντησες, θα με προσλάβουν στην εταιρία σου;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer: :wave2:

evvou
06/07/2006, 12:49
α-mixani μου, εγώ πάντως δεν έχω κανένα ΑΠΟΛΥΤΩΣ πρόβλημα με τις εικόνες.

Απλά τις απόψεις μας παραθέτουμε.

Θα ήθελα να τις ξαναβάλεις, αν θέλουν και οι υπόλοιποι ώστε να τις δουν και αυτοί που μπαίνουν το απόγευμα και να κρίνουν από μόνοι τους!

να τις παραθεσουμε τις αποψεις μας δεν εχω προβλημα...αλλα οχι στα ανεκδοτα ρε γμτ :( η τροπη που εχει παρει το θεμα ειναι πολυ σοβαρη για να μεινει εδω το thread

:beer: :beer: :beer: :wave2:

airamhag
06/07/2006, 12:53
γιατι πραμα μιλατε ρε παιδια ?

:confused:

Nik0s
06/07/2006, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
γιατι πραμα μιλατε ρε παιδια ?

Είδες βρε αμήχανη ??

Άλλος ένας.....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

EVI
06/07/2006, 12:55
ουτε εγω το προλαβα

evvou
06/07/2006, 12:59
:rolleyes: :rolleyes: αχ αχ αχ τι θα σας κανω γμτ? :lol: :lol: :lol: :lol:

οκ τις ξανα-ανεβαζω για να βγαλουμε μια ακρη...

οπως να ναι το κανανε το thread :lol: :lol: :lol: :beer:

sniper
06/07/2006, 13:03
ή φτιάχτε το ποστ να διαβάζεται......

ή ας αλλάξει κατηγορία

ή ας πάει στο καλό....

:smokin:

evvou
06/07/2006, 13:03
1

54342

evvou
06/07/2006, 13:04
2

54343

evvou
06/07/2006, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ή φτιάχτε το ποστ να διαβάζεται......

ή ας αλλάξει κατηγορία

ή ας πάει στο καλό....

:smokin:

Νικο τις φωτο τις εβαλα...αλλα δεν μπορω για καποιο λογο να τις ξαναβαλω στα πρωτα μηνυματα...

:beer: :beer: :wave2:

makis206
06/07/2006, 13:08
Να γελάσω τώρα ;;

:look: :look: :look:

EVI
06/07/2006, 13:09
μαλιστα.................

σαν μικρο παιδι ειναι που θελει να κανει κατι και πρωσπαθει να πεισει τους αλλους οτι θα το κανει με το καλυτερο τροπο

μια μου κανει οτι θελει να τον συμπαθισουν μια οτι ειναι υπεροπτης

παιζουν τα συναισθηματα του ανα προταση

σαν να μιλα σοβαρα ενα παιδι σε καποιον που θελει την ευνοια του

τι να πω κατι τετοιο

EVI
06/07/2006, 13:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Να γελάσω τώρα ;;

:look: :look: :look:

1

2

3

ΤΩΡΑ!:rotflmao:

makis206
06/07/2006, 13:11
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

γαμώτο στο 5 το πρόλαβα...

:lol: :beer: :beer: :lol:

airamhag
06/07/2006, 13:18
μαλιστα...

ειναι κ αυτο μια αποψη....

μακις σταματα να γελας κ κανε κατι για την Δευτερα !

evvou
06/07/2006, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
μακις σταματα να γελας κ κανε κατι για την Δευτερα !

μην κανουμε ΟΛΑ τα threads σε αυτο το forum ιδια ρε α-γαπες..

:wave2: :wave2: :beer: :beer: :beer:

bzrmiltos
06/07/2006, 18:27
ειναι τοσο λεπτη η διαχωριστικη γραμμη του αστειου και του σοβαρου στα εργασιακα θεματα ,,,

θα τον επερνα στη δουλεια μου
αν φυσικα ειχα πρωτο λογω σε εταιρεια

η γνωμη μου ειναι οτι τυποι σαν αυτον
ειναι χαρισματικοι .0 Ευριπιδης εχει διαθεση
να προσφερει το κατι παρα πανω

ζηταει να εργαστει δεν ειναι απο τους τυπους που κανουν λουφα κατα τα λεγομενα του,,

θα του εδινα μια ευκαιρια και θα ηταν παντα υπο ελεγχο για να μη τα κανει σκ@τ@.

μπορει να ειναι ψωνιο αλλα και γνωστης
οπως λεει ο ιδιος ταλεντο ισως για την συγκεκριμενη θεση να ειναι γατος,,

ειναι ιδιαιτερα κοινωνικος σπαει το παγο
δημιουργει αισθηση γνωριμιας απο το
παρελθον και πρεπει να εχει πειρα στις πωλησεις

θα του εστελνα μαλιστα επιστολη χειρογραφη οτι αν επιθυμει την θεση
και εχει αμμεση αναγκη να προσφερει
στην εταιρεια μας να ερθει για λοιπες διευκρινησης συνεργασιας

θα το εγραφα και με το ιδιο στυλ για
να εχουμε καλυτερη προσεγγιση αλλα με πιο πολλα χρωματα και μαρκαδορους γιατι ειμαι χαρουμενος

παντα ελεγχομενος και με κηνητρο
ο Ευριπιδης αξιζει μια ευκαιρια οπως
πολλοι αλλοι που εχουν ανα προσφερουν αλλα η κοινωνια ερχετε σε αντιθεση με τις ιδιαιτεροτητες τους

εργαζομε χρονια σε εταιρειες --εχω βαρεθει να βλεπω λαμογια να κανουν
τα στελεχη λουγκρες να προωθουνται
μεταξυ τους τεμπεληδες να κοιταν το ρολοι και αστραγαλους με γραβατες και τσουρουτικα κουστουμακια να εχουν το μικροβιο του ηγετη---

ο Ευριπιδης μας κανει ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΚ

α-μηχανη εσυ καλα το εγραψες και ειναι !!

:look: το ειδαμε ολοι αλλα ψαχνει για δουλεια!!:rotflmao: :beer: :beer:

kakofonixx
06/07/2006, 20:09
Χμμμ... καλο το βιογραφικο του Ευριπιδη, αλλα εγω εχω ενα καλυτερο...:a01::a01:

bzrmiltos
06/07/2006, 21:40
Χμμμ... καλο το βιογραφικο του Ευριπιδη, αλλα εγω εχω ενα καλυτερο...

ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ :a25: :a25: :a25: :a25: :beer: :beer: :beer: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

villy
07/07/2006, 06:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από kakofonixx
Χμμμ... καλο το βιογραφικο του Ευριπιδη, αλλα εγω εχω ενα καλυτερο...:a01::a01:

Εγώ, εγώ την προσλαμβάνω:a30: :a32: :a03:,
της προσφέρω και σπίτι, και δουλειά... και πολλές ευκαιρίες να δείξει τι αξίζει!!!:a48: :a48: :a48:

nickmonstro
07/07/2006, 09:53
Υπαρχει περιπτωση ο Ευριπιδης να εστειλε αυτο το βιογραφικο για να κανει πλακα?????

bzrmiltos
07/07/2006, 12:16
αν υπαρχει ,,,
μπορει να ειναι φανταστικο προσωπο:eek: :eek: :eek: :eek: