View Full Version : γιατι ρε γαμωτο??????????????
kawasaki ZX-12
07/07/2006, 05:58
δεν ξερω πως να ξεκινησω ......
καποτε συζηταγα με ενα φιλο το σκεπτικο του...
μου ελεγε δουλευω πολυ θελω να τα εχω ολα και μια ανετη ζωη αργοτερα,εκανε 2 δουλειες και εριχνε ανελεητο τρεξιμο,λεφτα αρκετα αλλα χρονος για να τα φας ανυπαρκτος....
εγω του ελεγα κοιταω το σημερα,σημερα ειμαστε και αυριο δεν ειμαστε δεν καθομαι να αγχωθω προσπαθω να χαρω την ζωη μου τρωω αυτα που εχω και δεν τρελενομαι δεν εχω απαιτησεις τρελες!!!
θελω να χαρω την ζωη μου και να κανω πραγματα....
και η ειδηση επεσε σαν βομβα
πριν 2 εβδομαδες μπηκε στο νοσοκομειο με υψηλο πυρετο
εχθες το βραδυ μαθαμε οτι πασχει απο λευχαιμια !!!!!!!!!
και ρωτω γιατι ρε πουτανα ζωη γιατι ενα παιδι 32 ετων που δεν καπνιζε δεν ετρωγε απεξω και γενικα προσεχε????
γιατι????
καθομαι απο χθες και σκεφτομαι και λεω ζησε οσο καλυτερα μπορεις γευσου τη ζωη γιατι ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει....
δεν μπορω να γραψω αλλο συγχωρεστε αλλα το μυαλο δεν λειτουργει συγνωμη για τον τροπο γραφης αλλα μες στο μυαλο μου ειναι ανακατεμενες οι σκεψεις και χανω την επαφη με το πληκτρολογιο...................
Ταξιδευτής
07/07/2006, 09:36
........ :( Δεν βρισκω λογια να πω γμτ.... :(
sapila racing
07/07/2006, 09:44
:( :confused: :mad:
:sad: :sad: :( :(
κρίμα...
είναι το πως θα σου τα φέρει η ζωή. είναι τα τυχερά που λενε...:sad:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
:sad: :sad: :( :(
κρίμα...
είναι το πως θα σου τα φέρει η ζωή. είναι τα τυχερά που λενε...:sad:
συγγνωμη αλλα δεν το θεωρω καθολου τυχερο να παω να ξεσχιζομαι στη δουλεια για τα $$ και για τους γυρω μου, γνωριζοντας οτι οι σημερινοι ρυθμοι ειναι τοσο αγχωδεις που χτυπανε κοκκινα συνεχως, και με τετοιους ρυθμους θα την "παθω" απο την γνωστη ασθενεια που χτυπαει τους 98 στους 100.
κοινως, ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, και μαθετε να "κατεβαζετε ταχυτητες" οοοοοοοοοοσο περισσοτερο μπορειτε, γιατι το μετα ειναι πολυ χειροτερο, και ας εχετε μαζεψει ολα τα $$ του κοσμου...
:(
Αρχικά δημιουργήθηκε από kawasaki 636
καθομαι απο χθες και σκεφτομαι και λεω ζησε οσο καλυτερα μπορεις γευσου τη ζωη γιατι ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει....
:sad: :sad: :sad: :sad:
Συνέχισε να σκέφτεσαι με τον ίδιο τρόπο που σκέφτεσαι μέχρι τώρα και να παρατηρείς το τί γίνεται στο κόσμο και δίπλα σου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο (και το έμαθες από πρώτο χέρι).
Όλοι έχουμε έρθει για ένα σκοπό εδώ πέρα!
Ας ψάξουμε λίγο μέσα μας και ας δούμε το τί πραγματικά μας κάνει ευτυχισμένους και πόσα "λίγα" πράγματα είναι ικανά να μας προφέρουν πολλά!
Ίσως οι στιγμές που θα περάσει από δω και πέρα ο φίλος σου να τον κάνουν να αλλάξει γνώμη, όχι σαν τιμωρία, σαν δώρο!
Όπως και να έχει, να'ναι καλά το παιδί και να παλέψει!
Και πάλι... Τίποτα δεν είναι τυχαίο!
leave for today cause tomorrow never 'll come....
καλό κουράγιο:sad:
Κριμα ρε γμτ! Κριμα...
Η ζωη ειναι μικρη για ναναι θλιβερη...
''Τρυπες''
Καλη δυναμη!
airamhag
07/07/2006, 18:44
τελικα ...ειναι οι μηχανες ? ειναι η τυχη ? ειναι ετσι η ζωη ?
τα συνδιαζει ολα...τρεμω να τα πω κιολας..
δεν μ αρεσει να βλεπω νεους ανθρωπους μακρια...
lady-rider
07/07/2006, 19:14
Μακαρι να πανε ολα καλα για το παλικαρι...:smilea:
Δυστυχως το αγχος ειναι μια απ τις κυριες αιτιες για ολες αυτες τις παλιο-αρρωστιες που εμφανιζονται αδικαιολογητα.
Γι΄αυτο χαλαρωνουμε,ζουμε καθε στιγμη και προσπαθουμε να ρουφηξουμε απ τη ζωη μας κ την πιο μικρη σταγονα απολαυσης.
Ειναι τοσο απλο!δε χρειαζονται πολλα,μονο καλη παρεα,κεφι κ ορεξη να ζησεις τη ζωη σου.
Τα λεφτα μπορει να κανουν τη ζωη πιο ευκολη,ομως δεν φερνουν ευτυχια,μονο αγχος να τα αποκτησεις κ να τα κρατησεις.
Εξαλλου η ευτυχια δεν αγοραζεται.Μπορει να εισαι τρισευτυχισμενος χωρις να ξοδεψεις μια.Ομως οταν εισαι δυστυχισμενος δε μπορεις να αγορασεις χαρα κ ικανοποιηση.
Τεσπα
(παλι με επιασε η πολυλογια μου:D :blush: )
Σωστη ομως σε αυτα που ειπες!!
Καλη δυναμη στο παιδι και ολα να πανε καλα!
kawasaki ZX-12
07/07/2006, 20:47
δεν εχω λογια θελω να πω τοσα πολλα αλλα δεν βγαινει τιποτα......
το μονο σιγουρο ειναι οτι απο κατι τετοια οσο και να σε τσακιζουν παιρνεις δυναμη!!!!
ειναι σαν ξυπνητηρι βαραει για να σε ξυπνησει να δεις τα πραγματα με αλλο ματι!!!!
τι να πω...............
το παλληκαρι εκανε 2 δουλειες για να εχει ενα καλυτερο αυριο που ισως ποτε δεν ερθει........:(
τι να πεις .....αν και ειναι πολλες φορες που ολοι μας εστω και για λιγο φιλοσοφησαμε την ζωη .......δλδ ''να πιασουμε το νοημα της ζωης''.......
αλλα οσο και να προσπαθουμε παντα θα υπαρχει η ρουτινα,το κυνηγι για χρημα ,το αφεντικο και το γυρω περιβαλλον που θα μας πιεζει .......
εχω σκεφτει πολλες φορες να τα βροντηξω και να παω σε ενα βουνο η νησι .......οπου θα υπαρχουν μονο φιλοι να συζητας ,η γυναικα με τα παιδια ,μπυρονια,ο κηπος και μια μοτο....μια αξιοπρεπης ζωη ρε αδερφε.
makis206
08/07/2006, 00:04
:sad: :sad: :sad: :sad:
ειναι αυτο που λεω και οσο περνα ο καιρος το πιστευω πιο πολυ
ειναι να σε θελει, τιποτε αλλο
:( :( :(
Runner Ducati
08/07/2006, 01:56
:mad:
πουτανα ζωη...
54463
kostisthegreek
08/07/2006, 21:32
Καλό θα ήταν να βλέπαμε και τη διαφορετική πλευρά της ζωής.
Κουράγιο...τίποτ΄άλλο.
Nikoskazer2000
09/07/2006, 01:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
το παλληκαρι εκανε 2 δουλειες για να εχει ενα καλυτερο αυριο που ισως ποτε δεν ερθει........:(
τι να πεις .....αν και ειναι πολλες φορες που ολοι μας εστω και για λιγο φιλοσοφησαμε την ζωη .......δλδ ''να πιασουμε το νοημα της ζωης''.......
αλλα οσο και να προσπαθουμε παντα θα υπαρχει η ρουτινα,το κυνηγι για χρημα ,το αφεντικο και το γυρω περιβαλλον που θα μας πιεζει .......
εχω σκεφτει πολλες φορες να τα βροντηξω και να παω σε ενα βουνο η νησι .......οπου θα υπαρχουν μονο φιλοι να συζητας ,η γυναικα με τα παιδια ,μπυρονια,ο κηπος και μια μοτο....μια αξιοπρεπης ζωη ρε αδερφε.
+1000
Καλά τα λες εσύ αλλα...υπάρχουν πολλές προυποθέσεις και χρειάζεσαι ενα ποοοολύ ΙΣΧΥΡΟ κίνητρο για να ξεκινήσεις μια νέα ζωή.
Ελπίζω ο δυστυχής φίλος μας να απέκτησε πλέον αυτό το ΙΣΧΥΡΟ κίνητρο για να ξεκινήσει πάλι απ' την αρχή...
Εύχομαι το καλύτερο για το παλικάρι και φίλο σου 636. Είναι πράγματι κρίμα :(
Χωρίς να θέλω να ακουστώ επιθετικός,συγχώρεσέ με, όλα τα άλλα για την ζωή ακούγονται αμπελοφιλοσοφίες. Καλώς ή κακώς ο κάθε ένας από εμάς βλέπει την ζωή ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτεραιότητες του.
Και πάλι, εύχομαι το καλύτερο...
Είναι αυτό που λέω εγώ "FUBAR"...
FUBAR. Τίποτε άλλο...
:( :( :(