PDA

View Full Version : ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ, ΑΡΤΕmission.....Η διαμάχη για το που, ανάμεσα σε παρέες....

nktR
09/07/2006, 21:15
Ποιά διαδρομή προτιμάτε για βόλτα και θεωρείτε ασφαλέστερη για τον αναβάτη και γιατί...
καλές βόλτες:sun:

GST
09/07/2006, 23:21
η πιο ασφαλεστερη ειναι μεχρι το περιπτερο και αυτη παιζεται:dizzy:

:lol: :lol:

σαν Βολτα ...αγια αννα... μονο και μονο για το φυσικο πλουτο της διαδρομης ....αρκει να εχεις ορεξη να τον Δεις ....γιατι αν δεν εχεις ..ολες οι διαδρομες ειναι Μη ασφαλεις!

δεν λεω οτι στη βολτα δεν θα το πατησεις και λιγο αλλα τουλαχιστον εκει τα χλμ ειναι λιγα...

υ.γ.εχω και μια αδυναμια στους λουκουμαδες !:lol:

AFTER
09/07/2006, 23:28
Εγω μονο αυτο θα πω!
Οτι οποιος πιστευει οτι η Επιδαυρος ειναι καλη διαδρομη για να τρεξεις, μαλλον εχει καποιο προβλημα(ναι θελω να ξεκινησω διαμαχη).
Τουλαχιστον οι αλλες διαδρομες που λες, εχουν καλη ασφαλτο.

Κακη ασφαλτος=80% τουμπα, οτι χαραξη και αν εχει ο δρομος..

gcrook
10/07/2006, 06:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER

Τουλαχιστον οι αλλες διαδρομες που λες, εχουν καλη ασφαλτο.

Ναι ναι, και οπως τσεκαρετε την σουπερ ασφαλτο του Αι Γιαννη, μην ξεχασετε να χαιρετησετε και τις περδικες, καθως θα βουτατε στον γκρεμο.

Να την χεσω ρε Γιωργο την καλη ασφαλτο αν την στιγμη που θα στριβω σε κλειστη στροφη, ο αλλος θα εχει βγει στην λωριδα μου στην στενη διαδρομη του Αι Γιαννη.

...και παιζει να προλαβω και να τον δω....

Οσο για το Αρτεμισιο ναι εκει ειναι πολυ σουπερ λεμε...τοσο σουπερ που αν θα πεσεις θα εχεις πανω απο 150 στο κοντερ, και τουλαχιστον δεν θα ταλαιπωρησεις και τα νοσοκομεια με την περιπτωση σου.

nktR
10/07/2006, 07:21
Σαν ομορφότερη διαδρομή θεωρώ Αγία Άννα με διαφορά από τις άλλες δύο. Δεν την θεωρώ ασφαλής όπως και την Επίδαυρο γιατί ακριβώς όπως γράψατε παίζει λάθος αντίθετου ρεύματος (μία λωρίδα) σαφώς και δικό μας, ενώ στην περίπτωση Αρτεμισίου έχεις μια γρήγορη διιαδρομή με χάραξη, τρείς λωρίδες και μπαριέρα, οπότε λάθος από το άλλο ρεύμα δεν παίζει και έχεις να κάνεις μόνο με δική σου οδηγική συμπεριφορά.
Αγία Άννα όμως παίζουν και άλλα. Φυσική ομορφιά, πολύ τεχνική διαδρομή και σαφώς κατάληξη Αλεξίου μέσα στο δάσος με τα δέντρα να δημιουργούν φυσική τέντα και το ποτάμι να σε βοηθά να ξεφύγεις από την καθημερινότητα. Δύο φορές έχω πάει και έχω καθήσει εκεί 3 τη μία και 4 την άλλη ώρες....

*Ψηφίζω και εγώ Λουκουμάδες:beer:

SF
10/07/2006, 08:48
Tι σημαίνει "ασφαλής διαδρομή" ρε παιδιά?!?!!?

rsp
10/07/2006, 08:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Tι σημαίνει "ασφαλής διαδρομή" ρε παιδιά?!?!!?

Σωστος ο Κωστας(περιεργος)

Τι σημαινει ασφαλης διαδρομη?? Στη θεωρια και ο Μπραλος ειναι "safe" εχεις ορατοτητα, καλη ασφαλτο, πλατυ δρομο....Αλλα ολες αυτες οι διαδρομες παραμενουν δημισιοι δρομοι οποτε....:nono:

gcrook
10/07/2006, 09:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Σωστος ο Κωστας(περιεργος)

Τι σημαινει ασφαλης διαδρομη?? Στη θεωρια και ο Μπραλος ειναι "safe" εχεις ορατοτητα, καλη ασφαλτο, πλατυ δρομο....
:

Και καμποσα χιλιομετρα που σε στελνουν στα βραχια.
Το παεινα πει δημοσιος δρομος;
Και πιστα να την ονομαζαν και να την εκλειναν για τα αυτοκινητα, και παλι τα ιδια σκατα θα ηταν.

Το οτι εχω αποφασισει και εγω και αλλοι να παμε γρηγορα εκει, ειναι αποκλειστικα δικη μας μαλακια και ευθυνη στην τελικη, αλλα δεν θα κανουμε και debate να δουμε ποιος ειναι ο πιο μαλακας.

Ο Επιδαυρακιας...η ο Μπραλλιστας....

rsp
10/07/2006, 09:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Και πιστα να την ονομαζαν και να την εκλειναν για τα αυτοκινητα, και παλι τα ιδια σκατα θα ηταν.

Το οτι εχω αποφασισει και εγω και αλλοι να παμε γρηγορα εκει, ειναι αποκλειστικα δικη μας μαλακια και ευθυνη στην τελικη, αλλα δεν θα κανουμε και debate να δουμε ποιος ειναι ο πιο μαλακας.

Το ιδιο πραγμα λεμε, καμια διαδρομη δεν ειναι ασφαλης αν δεν ειναι μεσα σε πιστα με οτι σημαινει πιστα...Και ναι ολοι μας κατα καιρους απολαμβανουμε δρομους οπως ο Μπραλος, Επιδαυρος και λοιπα αλλα ξερουμε οτι ειναι ρισκο.

Δημοσιος δρομος σημαινει οτι δεν ειναι φτιαγμενος για να πηγαινουμε σαν παλαβοι στα ορια γιατι το λαθος πληρωνετε πιο ακριβα απο οτι σε μια πιστα μεσα..

gcrook
10/07/2006, 09:22
Το ιδιο πραγμα λεμε, καμια διαδρομη δεν ειναι ασφαλης αν δεν ειναι μεσα σε πιστα με οτι σημαινει πιστα...Και ναι ολοι μας κατα καιρους απολαμβανουμε δρομους οπως ο Μπραλος, Επιδαυρος και λοιπα αλλα ξερουμε οτι ειναι ρισκο.

Δημοσιος δρομος σημαινει οτι δεν ειναι φτιαγμενος για να πηγαινουμε σαν παλαβοι στα ορια γιατι το λαθος πληρωνετε πιο ακριβα απο οτι σε μια πιστα μεσα..

Το ξερω ρε μαν....μαλλον αστοχη η παραθεση:wave2:

SF
10/07/2006, 09:33
Η δική μου απορία παραμένει. Από τη στιγμή που γυρνάω το κλειδί κα πατάω τη μίζα, ξέρω ότι μπαίνω σε μια διαδικασία πολύ σύνθετη, και ότι το μέλλον μου εξαρτάται από 1002 πράγματα και ανθρώπους --όχι μόνο τον εαυτό μου. Αν θέλω απόλυτη ασφάλεια, πρέπει να κάτσω σπίτι μου. (Κι αυτό παίζεται, γιατί αν πέσει κανένα ταβάνι πάνω μου θα σκοτωθώ ακόμα κι εκεί!)

Δημόσιος δρόμος λοιπόν, 1002 πράγματα. Είναι αστείο να προσπαθεί κάποιος να κατηγοριοποιήσει και να κατατάξει διαδρομές και δρόμους. Θα πείτε βέβαια, άλλο πράγμα η Αττική Οδός και άλλο ο καρόδρομος της Άνω Κωλοπετινίτσας. Ναι, αλλά το που και πως εμφανίζεται ο κίνδυνος είναι ανεξάρτητο πράγμα.

Οπότε μένω στο "προσέχω για να τρέχω", και αν και προσωπικά αποφεύγω ή προτιμώ κάποιες διαδρομές, δε θα τις διαφημίσω ως "ασφαλείς" ή "επικίνδυνες" σε άλλους!!!!

TSIV
10/07/2006, 10:39
Ναι ναι, και οπως τσεκαρετε την σουπερ ασφαλτο του Αι Γιαννη, μην ξεχασετε να χαιρετησετε και τις περδικες, καθως θα βουτατε στον γκρεμο.

Να την χεσω ρε Γιωργο την καλη ασφαλτο αν την στιγμη που θα στριβω σε κλειστη στροφη, ο αλλος θα εχει βγει στην λωριδα μου στην στενη διαδρομη του Αι Γιαννη.

...και παιζει να προλαβω και να τον δω....

Οσο για το Αρτεμισιο ναι εκει ειναι πολυ σουπερ λεμε...τοσο σουπερ που αν θα πεσεις θα εχεις πανω απο 150 στο κοντερ, και τουλαχιστον δεν θα ταλαιπωρησεις και τα νοσοκομεια με την περιπτωση σου.

ωραιος
+1000000000000000000000000000000

TSIV
10/07/2006, 10:40

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

nktR
10/07/2006, 11:57
την ερώτηση τελικά την παίρνει ο καθένας όπως θέλει και όχι όπως είναι. Απλά ρώτησα ότι αφού είμαστε μοτοσυκλετιστές και έχουμε το κίνητρο της βόλτας με παρέα και μας αρέσει από το να καθόμαστε πίσω από τον pcουλα πολύ απλά όπως παίρνουμε τις προφυλάξεις ντύσιμο, κράνος κλπ, έτσι μπορούμε και να πάρουμε μία επιπλέον προφύλαξη παίρνοντας μία διαδρομή π.χ. χωρίς παραλίες με λουόμενους, παιδιά, πεζούς, τρακτέρ κλπ. Δε μίλησα για πίστα παγκοσμίου γυρολόγια, γόνατα, αγκώνες κλπ. μίλησα για τρείς διαδρομές που ασχολούνται όλοι οι μοτοσυκλετιστές και μέσα από αυτό ούτε προτείνω διαδρομές ούτε ειρωνεύομαι για την καταστροφή του άλλου. Αντίθετα πιστεύω ότι μέσα από αυτό μπορεί πάρα πολλοί να αναθεωρήσουν απόψεις (παγκοσμίου) και να γλυτώσουν πράγματα και καταστάσεις.
Αν θες να προτείνεις και εσύ κάτι πιστεύοντας και βοηθώντας συνforumτες σου κάνε το και πίστεψέ το ότι θα το εκτιμήσουν.
Ακόμα και οι μαλάκες έχουν το δικαίωμα να ακούσουν και ας το πετάξουν. Ας μην είμαστε υπερόπτες και ξερόλες γιατί έτσι δεν βοηθάμε.
χαιρετίσματα σε όλους

*Γιατί η πίστα είναι ασφαλής, έχοντας στο ίδιο ρεύμα διαφορετικούς οδηγούς και κακή χάραξη ασφάλτου ?
Και γιατί στην πίστα πέφτουν τόσοι ?....
καλημέρα και καλή εβδομάδα

AFTER
10/07/2006, 12:08

Εγω παντω ψηφιζω Ιτεα, ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!

nktR
10/07/2006, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Εγω παντω ψηφιζω Ιτεα, ΔΑΓΚΩΤΟ!!!!!

σωστός την ξέχασα και αυτή τη διαδρομή:beer:

sapila racing
10/07/2006, 12:17
Εγώ ψηφίζω Αγία Αννα.
Και πιο ωραία, τεχνική διαδρομή και λιγότερες πιθανότητες να ερθει άλλος ανάποδα.
Στη επίδαυρο βγαίνουν ανάποδα πολλοι περισσότεροι.

road spirit
10/07/2006, 13:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
Ποιά διαδρομή προτιμάτε για βόλτα και θεωρείτε ασφαλέστερη για τον αναβάτη και γιατί...

για βόλτα, αγια αννα για την ομορφια του τοπίου. Για ΒΟΛΤΑ ομως.
Ήρεμα και ωραία. Γιατί από ασφάλεια, τα ίδια σκ...ά είναι όλες (να με συγχωρείτε... :wave2: )

rsp
10/07/2006, 15:16

*Γιατί η πίστα είναι ασφαλής, έχοντας στο ίδιο ρεύμα διαφορετικούς οδηγούς και κακή χάραξη ασφάλτου ?
Και γιατί στην πίστα πέφτουν τόσοι ?....
καλημέρα και καλή εβδομάδα

Δεν υπηρχε θεμα ειρωνειας ουτε κακοπροαιρετη κριτικη απλα ειπα μια γνωμη. Και απο τα ερωτηματα σου διχνεις οτι δεν εχεις μπει σε πιστα ουτε εχεις πεσει σε δημοσιο δρομο με πολλα να δεις την διαφορα. Δεν ειναι το ιδιο να πεσεις και να καταληξεις στα χωματα-λαστιχα με το να πεσεις και νε σε πετυχει η νταλικα που ερχετε απο την αλλη...Δεν κανω επιθεση απλα σου λεω τη γνωμη μου απο τα λιγα που εχω μαθει. Ξερολας ειναι ο χαζος που ελπιζει..

:beer: :beer: :wave2:

nktR
10/07/2006, 15:44
Δεν υπηρχε θεμα ειρωνειας ουτε κακοπροαιρετη κριτικη απλα ειπα μια γνωμη. Και απο τα ερωτηματα σου διχνεις οτι δεν εχεις μπει σε πιστα ουτε εχεις πεσει σε δημοσιο δρομο με πολλα να δεις την διαφορα. Δεν ειναι το ιδιο να πεσεις και να καταληξεις στα χωματα-λαστιχα με το να πεσεις και νε σε πετυχει η νταλικα που ερχετε απο την αλλη...Δεν κανω επιθεση απλα σου λεω τη γνωμη μου απο τα λιγα που εχω μαθει. Ξερολας ειναι ο χαζος που ελπιζει..

:beer: :beer: :wave2:

συγνώμη rsp δεν αναφέρομαι σε εσένα "θεμα ειρωνειας" γιατί σε αυτά που έγραψες δεν υπήρχε ειρωνεία.
Επίσης δυστυχώς καλώς ή κακώς έχω κάποια εμπειρεία από συστηματική χρήση πίστας από 1997-1999 Πάχη και 7 Σέρρες.
Αλλά δεν αναφέρομαι σε αυτό. Θέλω να πω ότι είναι μόνο θέμα ανθρώπινου λάθους η πτώση και με ποιόν ή τι θα μπλέξεις.

Η ουσία είναι η βόλτα και τι προφυλάξεις παίρνουμε για εμάς επιλέγοντας διαδρομή.

Από πτώσεις 2 από λάθος μου, εντός πίστας 1 high Πάχη 1998 και στο δρόμο low 1999.

Πάντως ειλικρινά δεν αναφέρθηκα σε εσένα :beer:

καλά χλμ

rsp
10/07/2006, 18:02
συγνώμη rsp δεν αναφέρομαι σε εσένα "θεμα ειρωνειας" γιατί σε αυτά που έγραψες δεν υπήρχε ειρωνεία.
Επίσης δυστυχώς καλώς ή κακώς έχω κάποια εμπειρεία από συστηματική χρήση πίστας από 1997-1999 Πάχη και 7 Σέρρες.
Αλλά δεν αναφέρομαι σε αυτό. Θέλω να πω ότι είναι μόνο θέμα ανθρώπινου λάθους η πτώση και με ποιόν ή τι θα μπλέξεις.

Η ουσία είναι η βόλτα και τι προφυλάξεις παίρνουμε για εμάς επιλέγοντας διαδρομή.

Από πτώσεις 2 από λάθος μου, εντός πίστας 1 high Πάχη 1998 και στο δρόμο low 1999.

Πάντως ειλικρινά δεν αναφέρθηκα σε εσένα :beer:

καλά χλμ

ΟΚ γραψε λαθος....:beer: :beer:

Σιγουρα κανουμε τις επιλογες μας αλλα παντα η πιστα θα ειναι πιο ασφαλης!! Δεν ειπα οτι δεν πεφτεις μεσα στην πιστα αλλα οτι ειναι καλυτερο να πεφτεις στην πιστα παρα στο δρομο!Και απο οτι καταλαβα το ξερεις αυτο καλα!!

Τωρα ποιο γαιδουρι ειναι ειρωνας εδω μεσα??:lol:
Σιγουρα εννοεις τον απαραδεκτο ΣΦ...:lol: Παντα προβληματα δημιουργει!!:wave2:

el_hymador
10/07/2006, 20:01
Εγω ψηφιζω αναβαση Παρνηθας !! και κοντα ειναι και το καζινο φροντιζει ωστε ο δρομος να εχει μια αποδεκτη ποιοτητα ασφαλτου .... ε καλα ειναι μικρη διαδρομη , αλλα αν γουσταρετε την ανεβοκατεβενετε οσες φορες θελετε!

Απο τις αλλες Μπραλος!!
Μετα Αρτεμισιο....

Επιδαυρος , αλλα κυριως Αγ.Αννα ειναι απαραδεκτες κατα την αποψη μου!!!!

Tropeas
11/07/2006, 01:06
Απο τις παραπάνω και πάντα με εγκράτεια προτιμώ Αγ.Αννα ιδιαίτερα το κομμάτι ανηφόρας - κατηφόρας both ways...

Runner Ducati
11/07/2006, 02:30
Εαν πηγαινουμε κομματια, η ασφαλεια παει περιπατο παντου ετσι και αλλιως... ομως και χωρις να πηγαινουμε κομματια παλι στον δρομο (ειδικα με μοτο και ειδικα στους Ελληνικους δρομους) μπορει να τυχει το απροοπτο...

anyway, απο ολες τι γνωστες εδω γυρω διαδρομες, μου αρεσει, και μαλιστα αρκετα οι Αγ.Αννα και γενικως μετα την Χαλκιδα για Β.Εβοια...

για 2 λογους...

το τοπιο και η διαδρομη ειναι σε μερικα σημεια φανταστικη...

μαρεσει γιατι και χωρις να χρειαζεται να πηγαινω εκει ταπα, γονατα κλπ, απλα να πηγαινει καποιος λιγο σβελτα σε επιλεγμενα σημεια αυτη την διαδρομη την ευχαριστιεται, εχει πολυ κλειστο στροφιλικι ολιγων χιλιομετρων, οι εναλαγες κλισεων απο την μια πλευρα στην αλλη ειναι συνεχεις και γρηγορες και σου ανεβαζουν την αδρεναλινη χωρις πολλες απαιτησεις για διατηρηση πολλων χιλιομετρων μεσα στην στροφη κλπ για ευχαριστηση, και σε συνδιασμο με τις συνεχεις ανηφοροκατηφοριες, λιγα γκαζι, στο καπακι φρενο, κλιση δεξια-αριστερα κλπ... και με αυτο τοπιο ειναι απολαυση...

φτανει να μην εχει πολυ κινηση...

αυτη την υπουλη υγρασια...

καμια κοτρωνα, η χελωνα στην μεση του δρομου
(εχω πατησει μια πετρα ΝΑ ενω εξυνα, αεροπλανικο αλλα το σωσαμε)
---------------------------------------------

(Επιδαυρο ωραια ειναι αλλα οχι οπως την Β.Εβοια για μενα, γιατι ειναι "ανοιχτη" διαδρομη και για να την ευχαριστηθεις οδηγικα πρεπει να δωσεις αρκετο γκαζι, οποτε εχει και μπορει να εχει καποιος αρκετα χιλιομετρα μεσα στις στροφες και με αρκετες ευθειες για τα δεδομενα της περιοχης, μαζευονται αρκετα χιλιομετρα και μαλιστα σε τυφλες στροφες, με υγρασιες κλπ με μεγαλες κλισεις, και ερχονται και αρκετοι που μπαινουν στο αντιθετο, ειναι μπερδεμα, εαν πηγαινεις λιγο πιο αργα ειναι οκ σαν διαδρομη απο θεμα ασφαλειας, αλλα δεν την ευχαριστιεμαι οδηγικα οπως την Β.Εβοια σε "αργους' ρυθμους...)

:beer:

nktR
12/07/2006, 20:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
Εαν πηγαινουμε κομματια, η ασφαλεια παει περιπατο παντου ετσι και αλλιως... ομως και χωρις να πηγαινουμε κομματια παλι στον δρομο (ειδικα με μοτο και ειδικα στους Ελληνικους δρομους) μπορει να τυχει το απροοπτο...

anyway, απο ολες τι γνωστες εδω γυρω διαδρομες, μου αρεσει, και μαλιστα αρκετα οι Αγ.Αννα και γενικως μετα την Χαλκιδα για Β.Εβοια...

για 2 λογους...

το τοπιο και η διαδρομη ειναι σε μερικα σημεια φανταστικη...

μαρεσει γιατι και χωρις να χρειαζεται να πηγαινω εκει ταπα, γονατα κλπ, απλα να πηγαινει καποιος λιγο σβελτα σε επιλεγμενα σημεια αυτη την διαδρομη την ευχαριστιεται, εχει πολυ κλειστο στροφιλικι ολιγων χιλιομετρων, οι εναλαγες κλισεων απο την μια πλευρα στην αλλη ειναι συνεχεις και γρηγορες και σου ανεβαζουν την αδρεναλινη χωρις πολλες απαιτησεις για διατηρηση πολλων χιλιομετρων μεσα στην στροφη κλπ για ευχαριστηση, και σε συνδιασμο με τις συνεχεις ανηφοροκατηφοριες, λιγα γκαζι, στο καπακι φρενο, κλιση δεξια-αριστερα κλπ... και με αυτο τοπιο ειναι απολαυση...

φτανει να μην εχει πολυ κινηση...

αυτη την υπουλη υγρασια...

καμια κοτρωνα, η χελωνα στην μεση του δρομου
(εχω πατησει μια πετρα ΝΑ ενω εξυνα, αεροπλανικο αλλα το σωσαμε)
---------------------------------------------

(Επιδαυρο ωραια ειναι αλλα οχι οπως την Β.Εβοια για μενα, γιατι ειναι "ανοιχτη" διαδρομη και για να την ευχαριστηθεις οδηγικα πρεπει να δωσεις αρκετο γκαζι, οποτε εχει και μπορει να εχει καποιος αρκετα χιλιομετρα μεσα στις στροφες και με αρκετες ευθειες για τα δεδομενα της περιοχης, μαζευονται αρκετα χιλιομετρα και μαλιστα σε τυφλες στροφες, με υγρασιες κλπ με μεγαλες κλισεις, και ερχονται και αρκετοι που μπαινουν στο αντιθετο, ειναι μπερδεμα, εαν πηγαινεις λιγο πιο αργα ειναι οκ σαν διαδρομη απο θεμα ασφαλειας, αλλα δεν την ευχαριστιεμαι οδηγικα οπως την Β.Εβοια σε "αργους' ρυθμους...)

Σάββατο κάτι παίζει 8 το πρωί mcdonalds ή στις 10 καφέ στον Αλεξίου:wave2: :beer:
Σε παίρνει από χρόνο ?:wacko:

sniper
12/07/2006, 20:51
ΟΛΕΣ οι διαδρομές είναι καλές αν πας βόλτα...

Διαφορετικά πας γυρεύοντας.....

Και όλοι μας έχουμε πάει γυρεύοντας..... και άλλοι είναι τυχεροί και άλλοι όχι....

:smokin:

nktR
12/07/2006, 21:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
ΟΛΕΣ οι διαδρομές είναι καλές αν πας βόλτα...

Διαφορετικά πας γυρεύοντας.....

Και όλοι μας έχουμε πάει γυρεύοντας..... και άλλοι είναι τυχεροί και άλλοι όχι....

:smokin:

σωστά. Πρώτα η παρέα, η βόλτα με ασφάλεια και φιλία (σεβασμός) μεταξύ αναβατών και ο καφές μετά συζήτησης.:cool:

nimbus
12/07/2006, 21:19

*Ψηφίζω και εγώ Λουκουμάδες:beer:

τώρα που το λες, σαν να πείνασα:rotflmao:

sporky
12/07/2006, 21:25
το "Νησί" μακράν η καλύτερη διαδρομή, τεχνική και σε κοντινή απόσταση απο Αθήνα
Ιτέα καλή αλλά χλμ μακρυά
Επίδαυρο ναι αλλά για χαλαρά, που φοβάμαι οτι δεν παίζει..
Αρτεμίσιο επικίνδυνη, το ίδιο και ο Μπράλος
κ..

nktR
12/07/2006, 21:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
τώρα που το λες, σαν να πείνασα:rotflmao:

No 1 λουκουμάδες ο τύπος και που ? μέσα στο δάσος !!!?....

....το νού σας στην αρκούδα που κυκλοφορεί και παίρνει τσαμπουκά λουκουμάδες, μέλι καφέδες συναφή και τα κλειδιά της μηχανής από το τραπεζάκι καβαλάει και την κάνει για Αιδηψό για Ιαματικά Λουτρά...γιατί είχε πτώση και θλάση στα πλευρά της πριν 3 μήνες στην φουρκέτα της Λίμνης:rotflmao: :sun:

nktR
12/07/2006, 22:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
για βόλτα, αγια αννα για την ομορφια του τοπίου. Για ΒΟΛΤΑ ομως.
Ήρεμα και ωραία. Γιατί από ασφάλεια, τα ίδια σκ...ά είναι όλες (να με συγχωρείτε... :wave2: )

τελικά στους περισσότερους αρέσουν οι λουκουμάδες (Αγία Άννα)
Συμφωνώ
Απίστευτο τοπίο, βουνό, δάσος, ποτάμι και δροσιά.
Είμαστε τελικά πολύ τυχεροί με τέτοιο τρελό συνδυασμό χρωμάτων, καιρού τοπίου και ελεύθερης μοτοτρέλας στην Ελλάδα.
Φίλος που πήρα τη μηχανή του από Γερμανία, ήρθε και πήγαμε βόλτα με δύο μοτό και δεν ήθελε να φύγει.
Άσε τον Ελληνοαυστραλό που ήρθε, έγραψε τα πάντα στην κάμερα από βόλτες, κόκκινα, κοντέρ 280 για να τα δείξει στην ομογένεια και να κλαίνε (είναι πολύ κακός, γιατί του είπα να μη δείξει τίποτα επειδή το σύστημα είναι πάρα μα πάρα πολύ αυστηρό) 60 χλμ. στην πόλη 120 εθνική ΑΥΣΤΗΡΑ, με αφαιρέσεις διπλωμάτων 6μηνες και βάλε. Πίκρα :mad:

nktR
12/07/2006, 22:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από sporky
το "Νησί" μακράν η καλύτερη διαδρομή, τεχνική και σε κοντινή απόσταση απο Αθήνα
Ιτέα καλή αλλά χλμ μακρυά
Επίδαυρο ναι αλλά για χαλαρά, που φοβάμαι οτι δεν παίζει..
Αρτεμίσιο επικίνδυνη, το ίδιο και ο Μπράλος
κ..

και άλλος με αγαπημένο προορισμό το EVOIA ISLAND:beer:

nimbus
12/07/2006, 22:19
No 1 λουκουμάδες ο τύπος και που ? μέσα στο δάσος !!!?....

....το νού σας στην αρκούδα που κυκλοφορεί και παίρνει τσαμπουκά λουκουμάδες, μέλι καφέδες συναφή και τα κλειδιά της μηχανής από το τραπεζάκι καβαλάει και την κάνει για Αιδηψό για Ιαματικά Λουτρά...γιατί είχε πτώση και θλάση στα πλευρά της πριν 3 μήνες στην φουρκέτα της Λίμνης:rotflmao: :sun:

που και που τρώω μαζί με τους αρκούδους και τους σκίουρους στο δάσος:rotflmao: :rotflmao: με τους φίλους μου τα ζώα, οι λουκουμάδες έχουν άλλη γεύση:lol: :lol: :lol:

nktR
12/07/2006, 22:55
που και που τρώω μαζί με τους αρκούδους και τους σκίουρους στο δάσος:rotflmao: :rotflmao: με τους φίλους μου τα ζώα, οι λουκουμάδες έχουν άλλη γεύση:lol: :lol: :lol:

τελικά η καλή διάθεση και η καλή παρέα είναι ο χρυσός συνδυασμός της γεμάτης μέρας. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το πού αλλά η προσαρμογή της στιγμής. Έτσι ακόμα και οι φίλοι του δάσους έχουν κάτι σημαντικό να μας πούν, ότι κάτι εμείς τα παιδιά της πόλης κάνουμε κάτι λάθος. Προφανώς δεν ανήκουμε στην πόλη αλλά εκεί που ξεκουραζόμαστε ψυχικά και γυρνάμε γεμάτοι ενέργεια. Που θα πάει....θα τα καταφέρω...:sun: :wacko:

nimbus
12/07/2006, 23:56
τελικά η καλή διάθεση και η καλή παρέα είναι ο χρυσός συνδυασμός της γεμάτης μέρας. Δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο το πού αλλά η προσαρμογή της στιγμής. Έτσι ακόμα και οι φίλοι του δάσους έχουν κάτι σημαντικό να μας πούν, ότι κάτι εμείς τα παιδιά της πόλης κάνουμε κάτι λάθος. Προφανώς δεν ανήκουμε στην πόλη αλλά εκεί που ξεκουραζόμαστε ψυχικά και γυρνάμε γεμάτοι ενέργεια. Που θα πάει....θα τα καταφέρω...:sun: :wacko:

τι:confused:
κι εσύ ζώο του δάσους θέλεις να γίνεις?:rotflmao: :rotflmao:
μόνο και μόνο για να έχεις ενέργεια?:lol: :lol:
μάλλον πρέπει να τρώς πιό συχνά λουκουμάδες:lol: καταπολεμούν την υπογλυκαιμία:winka: :lol: :lol:

:wave2:

nktR
13/07/2006, 07:40
τι:confused:
κι εσύ ζώο του δάσους θέλεις να γίνεις?:rotflmao: :rotflmao:
μόνο και μόνο για να έχεις ενέργεια?:lol: :lol:
μάλλον πρέπει να τρώς πιό συχνά λουκουμάδες:lol: καταπολεμούν την υπογλυκαιμία:winka: :lol: :lol:

ευτυχώς που δεν τρελαίνομαι για γλυκές γεύσεις :lol: θα είχα γίνει διαβητικός...
καφέ το Σάββατο το πρωί με φίλους στον Αλεξίου και πολύ είναι

tsiros_temp
13/07/2006, 09:33
EKEI POU PATE STON ALEKSIOU EXEI TUXEI NA DEITE ENAN KARAFLA MESHLIKA ME ENA MAURO CB500 MES'TH MPIXLA ?!?! (FERNEI PROS RAT BIKE EXEI KAI MIA A8LIA TERASTIA ZELATINA)

nimbus
13/07/2006, 09:53
ευτυχώς που δεν τρελαίνομαι για γλυκές γεύσεις :lol: θα είχα γίνει διαβητικός...
καφέ το Σάββατο το πρωί με φίλους στον Αλεξίου και πολύ είναι

δηλαδή εγώ που είμαι σύμμαχος της ζαχαρίτσας, να ανησυχώ?:confused:

:wave2: :wave2:

nktR
13/07/2006, 10:03
δηλαδή εγώ που είμαι σύμμαχος της ζαχαρίτσας, να ανησυχώ?:confused:

:wave2: :wave2:

θα ανησυχείς όσο και εγώ που είμαι του αλμυρού ~~~:winka::sun: :wave2:

nimbus
13/07/2006, 10:11
θα ανησυχείς όσο και εγώ που είμαι του αλμυρού ~~~:winka::sun: :wave2:

και του αλμυρού είμαι και του γλυκού :uplate: :hypnotize :bigcry:
Αλλά εντάξει μωρέ :D μικρή είμαι, έχω περιθώρια:lol: :lol: :lol: μέχρι να γίνω πουρονεολαία:rotflmao:

nktR
13/07/2006, 12:11
και του αλμυρού είμαι και του γλυκού :uplate: :hypnotize :bigcry:
Αλλά εντάξει μωρέ :D μικρή είμαι, έχω περιθώρια:lol: :lol: :lol: μέχρι να γίνω πουρονεολαία:rotflmao:

να χαίρεσαι και να γεύεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου γλυκειάς και αλμυρής. Άλλωστε έχεις πολλά περιθώρια αφού είσαι μικρούλα :wave2:

τη τελευταία λέξη την ξεπέρασα χαλαρά ....:lol:

Ducati έχεις ή Αprilia ?

To πήρατε και το Μουντιάλ, μηχανοκίνητο αθλητισμό κα. Έλεος πια. Παντού ακούω Ιταλικό Εθνικό Ύμνο...:sun: :hypnotize

gian_nykt
13/07/2006, 13:09

Για βάλτε και σε κανέναν χάρτι που είναι οι διαδρομές αυτές (Αγ.Αννα προφανός Εύβοια- Αρτεμίσιο ? - Μπράλος ? - Επίδαυρο απο Ναύπλιο πρός Ισθμό θαρώ) να βλέπουμε κι εμείς οι έξ'από κεί!!

nimbus
13/07/2006, 15:46
να χαίρεσαι και να γεύεσαι την κάθε στιγμή της ζωής σου γλυκειάς και αλμυρής. Άλλωστε έχεις πολλά περιθώρια αφού είσαι μικρούλα :wave2:

τη τελευταία λέξη την ξεπέρασα χαλαρά ....:lol:

Ducati έχεις ή Αprilia ?

To πήρατε και το Μουντιάλ, μηχανοκίνητο αθλητισμό κα. Έλεος πια. Παντού ακούω Ιταλικό Εθνικό Ύμνο...:sun: :hypnotize

η παράδοξη αλήθεια είναι, πώς την ζωή την χαίρομαι, με τα όμορφα και τα άσχημά της. Κι από 'τι φαίνεται κι η ιδια η ζωή με χαίρεται:lol:
ducati έχω:winka: monster 620:D
τι κερδίζω?:D
αλλά ζαχαρώνω κι ένα γιαπωνέζικο:lol:
για να δούμε:wave2:

GTZ750
13/07/2006, 19:19
δεν πιστευω οτι χρειαζεται να πω και εγω ποιοα θεωρω καλητερη!!!!

αλλα θα πω την αγ. αννα για ενα και μονο λογο!!

αν πεσεις θα πεσει σιγουρα με πολυ λιγοτερα σε σχεση με τις αλλες διαδρομες!!!

:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:

nktR
13/07/2006, 21:26
η παράδοξη αλήθεια είναι, πώς την ζωή την χαίρομαι, με τα όμορφα και τα άσχημά της. Κι από 'τι φαίνεται κι η ιδια η ζωή με χαίρεται:lol:

ποιό japan μοντέλο σου έκανε κλίκ ?:smilea:

nimbus
13/07/2006, 21:31
ποιό japan μοντέλο σου έκανε κλίκ ?:smilea:

το περσινό r6:D το φετινό δεν τρελάθηκα:sick: πολύ τούμπανο είναι:dizzy:

μου αρέσει επίσης το 636 αλλά λένε να μην το κοιτάζω, γιατί θα κατεργηθεί:confused:

nktR
13/07/2006, 21:51

καλό το R6 αλλά σκληρό, ξερό σε ήχο και σε αίσθηση μοτέρ και σασμάν:sad:

nimbus
13/07/2006, 21:57
καλό το R6 αλλά σκληρό και ξερό σε ήχο και σε αίσθηση μοτέρ σασμάν:sad:

καλά:D μόλις το δοκιμάσω, θα σου πώ αν έχω τις ίδιες εντυπώσεις:winka:

nimbus
13/07/2006, 22:19
επί του θέματος:D
προτιμώ β.εύβοια:winka:
πέρα από τους λουκουμάδες, μου αρέσει και η διαδρομή:wacko:
Επίδαυρο μου αρέσει τις καθημερινές, που είναι πιό χαλαρά. Αν και τις πρωινές ώρες ο δρόμος γλιστράει ολίγων τις,:D
Αλλά αυτό που γουστάρω ακόμα και μόνη μου, είναι οι καθημερινές Σουνιάδες:beer: η κίνηση λιγοστή και η απόλαυση της οδήγησης, απίστευτη:wacko: Βέβαια κι εκεί γλιστράει:sick: , αλλά anyway...:wave2:

tsiros_temp
14/07/2006, 01:20

ME TO MPARDON RE FILE ALLA

TI PERIMENES?

TRYFERO GLUKO HXO SE 600ARI 17000 RPM? AYTO TO PRAMA DOULEVEI SA TOYRMPINA!

GLUKIA AIS8HSH MOTER POU APO 600 KIVIKA BGAZEI 110+ ALOGA?

PROSEXE TI ZHTAS!

nktR
14/07/2006, 07:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
ME TO MPARDON RE FILE ALLA

TI PERIMENES?

TRYFERO GLUKO HXO SE 600ARI 17000 RPM? AYTO TO PRAMA DOULEVEI SA TOYRMPINA!

GLUKIA AIS8HSH MOTER POU APO 600 KIVIKA BGAZEI 110+ ALOGA?

PROSEXE TI ZHTAS!

μιλάω για το προηγούμενο μοντέλο που το έχει ακόμα φίλος και έχει την ίδια άποψη.
Έχεις οδηγήσει Ηονδα ή Σουδούκι να δεις τι διαφορά έχουν όλα αυτά μεταξύ τους ?
Θα πείς πάντως δεν παίρνω Γιαμάδα ...:wave2:

nimbus
14/07/2006, 07:59
μιλάω για το προηγούμενο μοντέλο που το έχει ακόμα φίλος και έχει την ίδια άποψη.
Έχεις οδηγήσει Ηονδα ή Σουδούκι να δεις τι διαφορά έχουν όλα αυτά μεταξύ τους ?
Θα πείς πάντως δεν παίρνω Γιαμάδα ...:wave2:

γιατί τι έχει η γιαμάχα?

καλημέρα:wave2:

nktR
14/07/2006, 08:25
γιατί τι έχει η γιαμάχα?

τίποτα δεν έχει εκτός από αυτά που είπαμε πριν. Καλό είναι πρώτα να οδηγήσεις και τα τρία και μετά να αποφασίσεις (θέση οδήγησης, πόσο στενό ή φαρδύ είναι, αίσθηση κλπ.)
καλή αγορά ;)

nimbus
14/07/2006, 08:30

τίποτα δεν έχει εκτός από αυτά που είπαμε πριν. Καλό είναι πρώτα να οδηγήσεις και τα τρία και μετά να αποφασίσεις (θέση οδήγησης, πόσο στενό ή φαρδύ είναι, αίσθηση κλπ.)
καλή αγορά ;)

thanks
αλλά δεν πάω τώρα βρε να πάρω:sick:
σε κανα χρόνο:lol:

nktR
14/07/2006, 09:50
thanks

ε, τότε δες και αυτό 750 κ6 σε όγκο 600 κυβικών αλλά με ιπποδύναμη.....;)

55107

Runner Ducati
14/07/2006, 11:38
thanks

ναι, ειναι μικρη ακομα...

δεν εχει και διπλωμα για 600αρι ιαπωνικο...

:lol: :lol: :lol:

nktR
14/07/2006, 13:20

Έχεις δίκιο για το δίπλωμα. Πάρε να δεις πως είναι το ιαπωνέζικο δίπλωμα, στο βγάzω copia να το δείς...
Μου στοίχισε τρελά λεφτά δεν θέλω να θυμάμαι πόσο.
Άσε που δεν λαδώνονται οι Νησιώτες...:hypnotize

55151

gcrook
14/07/2006, 13:24
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οτι ναναι και σημερα....

gian_nykt
14/07/2006, 18:38

Τι τό έβαλες τώρα άυτό το κακό-αργό και κακάσχημο μηχανάκη?
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
:bawl: :cry:

nktR
14/07/2006, 20:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
Τι τό έβαλες τώρα άυτό το κακό-αργό και κακάσχημο μηχανάκη?
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?
:bawl: :cry:

και εγώ το ίδιο νιώθω αλλά μέχρι τον Ιανουάριο:bigcry:

μετά θα το τσιμπίσω.....:eek:

nktR
14/07/2006, 22:17
8.30 mcdonalds 1,5 χλμ. μετά τα διόδια στα Κιούρκα για βόλτα Αγία Άννα και καφέ Αλεξίου. See you :wave2:

GTZ750
15/07/2006, 09:35
8.30 mcdonalds 1,5 χλμ. μετά τα διόδια στα Κιούρκα για βόλτα Αγία Άννα και καφέ Αλεξίου. See you :wave2:

θα ανεβω αλλα θα ανεβω αργοτερα!!!

μπορει να σε πετυχουμε πανω αν ειναι!!

θα ειμαστε δυο gsxr 750 k6 μαυρα και ενα r1!!:wave2: :wave2: :wave2:

alfa156
15/07/2006, 12:54
OYST RE που εχεις γνωμη και για τα r6..με το βρωμοσουζουκι σου..αντεεε

alfa156
15/07/2006, 12:57
Έχεις δίκιο για το δίπλωμα. Πάρε να δεις πως είναι το ιαπωνέζικο δίπλωμα, στο βγάzω copia να το δείς...
Μου στοίχισε τρελά λεφτά δεν θέλω να θυμάμαι πόσο.
Άσε που δεν λαδώνονται οι Νησιώτες...:hypnotize
εισαι απιστετυτος!!!!

nktR
15/07/2006, 13:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750

φτου ρε γαμώτο φύγαμε 12.05. Την επόμενη φορά ποστάρετε να τα πούμε από κοντά:wave2:

Tropeas
15/07/2006, 13:10
Αύριο πιθανώς να είμαι Αμάρυνθο το πρωί για καφέ και μπάνιο σε παραλιακό καφε-μπαρ φίλου και Χαλκίδα μετά να δω και την αδερφή μου που χει κάτι αγώνες αν προλάβω...

θα είναι κανείς "γρήγορος" να πιούμε κάνα καφεδάκι ? με το καινουριο του κουκλι? ανθρωπους δεν θίγουμε ονόματα δεν λέμε....:D ;) :wave2:

nktR
15/07/2006, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
OYST RE που εχεις γνωμη και για τα r6..με το βρωμοσουζουκι σου..αντεεε

που είσαι ρε ομορφόπουλε της Βάρκιζας :eyepop:

το R6 καλά ? η 156?

θα το πάρουμε το R1 ?

A, παιδιά πωλείται R6 ασημί μοντέλο 2003 άριστη κατάσταση ατρακάριστο κος Γιώργος. email επικοινωνίας sv1eho@yahoo.gr.

Ρε παπαρόπουλε τι τιμή να βάλω ? 7700 ?

www.ta_poylao_ola.gr:rotflmao:

alfa156
15/07/2006, 15:07
που είσαι ρε ομορφόπουλε της Βάρκιζας :eyepop:

το R6 καλά ? η 156?

θα το πάρουμε το R1 ?

A, παιδιά πωλείται R6 ασημί μοντέλο 2003 άριστη κατάσταση ατρακάριστο κος Γιώργος. email επικοινωνίας sv1eho@yahoo.gr.

Ρε παπαρόπουλε τι τιμή να βάλω ? 7700 ?

www.ta_poylao_ola.gr:rotflmao:
φυσικα και το επομενο θα ειναι παλι γιαμαχα....χαιρομαι που το εχεις συνηδητοποιησει πλεον....:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
αντε με τα βρωμοσουζουκια σας...ιμιτασιον μηχανακια..!:lol:

nktR
15/07/2006, 15:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από alfa156
φυσικα και το επομενο θα ειναι παλι γιαμαχα....χαιρομαι που το εχεις συνηδητοποιησει πλεον....:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol:
αντε με τα βρωμοσουζουκια σας...ιμιτασιον μηχανακια..!:lol:

το χειρότερο είναι να είσαι ιμιτασιόν αρσενικό....:eyepop::rotflmao:

nimbus
17/07/2006, 13:25

δεν το φτάνω:D :look: :eyepop: :bigcry: :wave2:

nimbus
17/07/2006, 13:27
το χειρότερο είναι να είσαι ιμιτασιόν αρσενικό....:eyepop::rotflmao:

και πώς είναι τα ιμιτασιόν αρσενικά περικαλώ?:D
(πολύ θέλω να μάθω):look:

nimbus
17/07/2006, 13:29

εσύ λες πολλά:D :D κρύψε και τίποτα:eyepop: μαρτυριάρη:lol: :lol:

nktR
17/07/2006, 15:19
δεν το φτάνω:D :look: :eyepop: :bigcry: :wave2:

το δοκίμασες ?;)

GTZ750
17/07/2006, 15:26
φτου ρε γαμώτο φύγαμε 12.05. Την επόμενη φορά ποστάρετε να τα πούμε από κοντά:wave2:
και εγω τελικα ανεβηκα το απογευμα!!!:wave2: :wave2:

nktR
17/07/2006, 15:28
και πώς είναι τα ιμιτασιόν αρσενικά περικαλώ?:D
(πολύ θέλω να μάθω):look:

ORIGINAL PART : :)

IMITASION PART: :eyepop:

συνήθως ασχολείται με τα κοσμικά και του αρέσει η Μύκονος by only night and extreme dancing on the table and he likes trixotous....:rotflmao:

nimbus
17/07/2006, 17:18

συνήθως ασχολείται με τα κοσμικά και του αρέσει η Μύκονος by only night and extreme dancing on the table and he likes trixotous....:rotflmao:

αυτός που περιγράφεις, δεν είναι ιμιτασιόν:lol:
πούστης είναι:lol: :lol: εεεε γκουχ-γκουχ:eyepop: Γκέϋ ήθελα να πώ:winka:

:lol:

nktR
17/07/2006, 18:35
αυτός που περιγράφεις, δεν είναι ιμιτασιόν:lol:
πούστης είναι:lol: :lol: εεεε γκουχ-γκουχ:eyepop: Γκέϋ ήθελα να πώ:winka:

:lol:

Πρέπει να κρύωσες γιατί βήχεις. Πήγαινε και πάρε τσαγάκι Γκεϊλάνης....:wacko: ....πίνεται και κρύο:beer:

A, και Αγία Άννα περάσαμε πολύ καλά. Ωραία πρωϊνή Σαββάτου βόλτα με καφέ μπλα - μπλά κλπ. και επιστροφή στις 1.30;)

nimbus
17/07/2006, 18:53
Πρέπει να κρύωσες γιατί βήχεις. Πήγαινε και πάρε τσαγάκι Γκεϊλάνης....:wacko: ....πίνεται και κρύο:beer:

A, και Αγία Άννα περάσαμε πολύ καλά. Ωραία πρωϊνή Σαββάτου βόλτα με καφέ μπλα - μπλά κλπ. και επιστροφή στις 1.30;)

Στην Σκύρο, πέρασα ωραία ναι:winka:
Θάλασσα, υπέροχο φαγητό, περπάτημα στα καλντερίμια του νησιού, καλή παρέα, πολύ γέλιο, μόνο η μηχανή μου έλοιπε:D κατα τα άλλα ήταν υπέροχα:lol:

όσο για τον βήχα, είμαι οκ:wave2: thanks για το τσαγάκι, μα θα προτιμήσω smirnof ice:beer:

alfa156
17/07/2006, 23:40

και εσυ ρε νικο ποου τους ξερεις αυτους??:confused: εχεις δοκιμασει μηπως τιποτα???
λεω εγω τωρα...

nktR
18/07/2006, 07:43
άντρας Γιώργο μου λέγεται αυτός που δοκίμασε, του άρεσε δε του άρεσε....:rotflmao:

Έτσι σου λέει ο τύπος που "πέρασε απέναντι" και του άρεσε.
Από την πλευρά του έχει δίκιο. Το θέμα είναι από ποιά πλευρά τα βλέπεις τα πράγματα....του εργοδηγού ? η του επιβάτη ? (στο τρένο) ή δηλ. σου αρέσει να βλέπεις μαξιλάρια ή τους διακόπτες στον τοίχο (στην οικία) ?...... :lol:

nimbus
18/07/2006, 09:05
άντρας Γιώργο μου λέγεται αυτός που δοκίμασε, του άρεσε δε του άρεσε....:rotflmao:

μηπως τα έχεις μπερδέψει λίγο?:D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nktR
20/07/2006, 07:12
Στην Σκύρο, πέρασα ωραία ναι:winka:
Θάλασσα, υπέροχο φαγητό, περπάτημα στα καλντερίμια του νησιού, καλή παρέα, πολύ γέλιο, μόνο η μηχανή μου έλοιπε:D κατα τα άλλα ήταν υπέροχα:lol:

όσο για τον βήχα, είμαι οκ:wave2: thanks για το τσαγάκι, μα θα προτιμήσω smirnof ice:beer:

Τέλεια η Σκύρος και ότι πρέπει για ξεκούραση. Κσλές εξορμήαεις :wave2:

nimbus
20/07/2006, 09:57
Τέλεια η Σκύρος και ότι πρέπει για ξεκούραση. Κσλές εξορμήαεις :wave2:

αστα να πάνε:D
κι εμένα μου αρέσουν οι εξορμήσεις:wacko:
κι αν ήταν με την μηχανή μου θα'ταν ακόμα καλύτερα
:bigcry:

nktR
14/09/2006, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750

εεεεπππππ, ήσουν χθές μαζί με ένα Ducati ?
Ρίξτε κάνα πόστ για καφέ :wave2: :sun:

nikoskkk
15/09/2006, 13:08
Κάντε μια βόλτα από Αγια Άννα προς τα βόρια …(Πευκί)….. Έχει Νέα άσφαλτο και το βασικότερο δεν έχει την κίνηση που συναντάς έως τον Άγιο!

Δοκιμάστε τη ,,, όλα τα λεφτά

:eyepop: :eyepop:

nktR
15/09/2006, 13:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikoskkk
Κάντε μια βόλτα από Αγια Άννα προς τα βόρια …(Πευκί)….. Έχει Νέα άσφαλτο και το βασικότερο δεν έχει την κίνηση που συναντάς έως τον Άγιο!

Δοκιμάστε τη ,,, όλα τα λεφτά

:eyepop: :eyepop:

να είσαι καλά. Σε ευχαριστώ για την πληροφορία
:wave2: :beer:

nktR
24/09/2006, 20:22
Όπου και να πηγαίνετε βόλτα να περνάτε καλά και να προσέχετε:sun:

καλές βόλτες με πρόληψη και ασφάλεια

63017

Vagelis26b
27/11/2017, 23:36
τελικά στους περισσότερους αρέσουν οι λουκουμάδες (Αγία Άννα)
Συμφωνώ
Απίστευτο τοπίο, βουνό, δάσος, ποτάμι και δροσιά.
Είμαστε τελικά πολύ τυχεροί με τέτοιο τρελό συνδυασμό χρωμάτων, καιρού τοπίου και ελεύθερης μοτοτρέλας στην Ελλάδα.
Φίλος που πήρα τη μηχανή του από Γερμανία, ήρθε και πήγαμε βόλτα με δύο μοτό και δεν ήθελε να φύγει.
Άσε τον Ελληνοαυστραλό που ήρθε, έγραψε τα πάντα στην κάμερα από βόλτες, κόκκινα, κοντέρ 280 για να τα δείξει στην ομογένεια και να κλαίνε (είναι πολύ κακός, γιατί του είπα να μη δείξει τίποτα επειδή το σύστημα είναι πάρα μα πάρα πολύ αυστηρό) 60 χλμ. στην πόλη 120 εθνική ΑΥΣΤΗΡΑ, με αφαιρέσεις διπλωμάτων 6μηνες και βάλε. Πίκρα :mad:

εψαχνα διαφορα ποστ για να χω ιδεες για βολτα με την παρεα κ επεσα πανω σ αυτο..μπορει σε καποιους να φανει ηλιθια η ερωτηση,αλλα.....Κατα που πεφτει η Αγια Αννα ρε παιδια?????

BLiTzER
27/11/2017, 23:42
Βόρεια Εύβοια.

Vagelis26b
28/11/2017, 11:52
Βόρεια Εύβοια.

thank you sir!

costas81
29/11/2017, 11:15
εψαχνα διαφορα ποστ για να χω ιδεες για βολτα με την παρεα κ επεσα πανω σ αυτο..μπορει σε καποιους να φανει ηλιθια η ερωτηση,αλλα.....Κατα που πεφτει η Αγια Αννα ρε παιδια?????

https://www.google.gr/maps/place/%CE%91%CE%B3.+%CE%86%CE%BD%CE%BD%CE%B1+%CE%95%CF%8D%CE%B2%CE%BF%CE%B9%CE%B1%CF%82+340+10/@38.8595211,23.395307,16z/data=!3m1!4b1!4m5!3m4!1s0x14a12ab34c89b3fd:0xe4231e797f0ea0!8m2!3d38.8596081!4d23.3998533?hl=el