View Full Version : ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ??
kostakisK
10/07/2006, 00:06
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πως δουλεύει η τρόμπα βενζίνης ? Το ρωτάω αυτο γιατι δεν υπάρχει σωληνάκι επιστροφής του παραπανήσιου καυσίμου απο τα καρμπυρατέρ στο τεπόζιτο (πράγμα που υπάρχει στα αυτοκίνητα ). Πως καταλαβαίνει η αντλία πότε πρέπει να σταματήσει? Υπάρχει μήπως κάποιος αισθητήρας στα καρμπυρατέρ που δίνει εντολή στην αντλία να δουλέψει ή να σταματήσει?
TWINGEORGE
10/07/2006, 09:47
καλημερα. ακριβως την ιδια απορια εχω και εγω.
γιατι εχω βαλει αντλια απο αυτοκινητο και σκεφτομαι τη περιπτωση που δινει παραπανο καυσιμο που παει αυτο?
ας περιμενουμε καποιον που να γνωριζει να μας πει
kostakisK
13/07/2006, 16:49
Φίλε TWINGEORGE δεν απαντάει κανένας γνώστης επι του θέματος. Μήπως όλοι πλατσουρίζουν στις παραλίες ? Τες-πα , περιμένω. Τι κάνει η όμορφη Μυτιλίνη ? Χτύπα ένα ουζάκι για μένα στον Καρυώνα και ανεβαίνοντας δώσε χαιρετισμούς σε όλους στην Παγανή !! Κώστας.
TWINGEORGE
13/07/2006, 21:12
καλα ειναι φιλε μου η μυτιληνη. οσο παει μερα με τη μερα τωρα το καλοκαιρι γινετε χαμος ερχονται φευγουνε και παει λεγοντας.
βλεπω εχεις επισκευτη το νησι. μη μου πεις ως φανταρος?
τεσπα. για το αλλο θεμα που ειπες μαλλον τα παιδακια πλατσουριζουνε στης παραλιες και εμεις περιμενουμε απαντησεις :lol:
δεν πειραζει θα αναμενουμε οσο χρειαστει, δεν χαλασε και ο κοσμος...
οσο για το ουζο :beer:
geraneia
22/07/2006, 17:32
Φιλε μου απο οτι ειδα στο σχεδιο το ηλεκτρολογικο η αντλια βενζινης περνει εντολη απο εναν ρελε που ειναι πανω απο των ανορθωτη και ο οποιος παιρνει εντολη μονο οταν δουλευει ο πολλαπλασιαστης.Ετσι η τροφοδοσια ειναι διακοπτομενη και η συχνοτητα λειτουργιας ειναι αναλογη με την τους παλμους που παιρνει απο των πολλαπλασιαστη δηλ.και την ταχυτητα που κινησε.:beer: