Σύνδεση

View Full Version : Κινδυνος!!!!!!

filippos_hornet
19/05/2004, 13:26
Εμφανιστηκαν οι εποχιακοι μοτοσυκλετιστες του καλοκαιριου. Ολο και περισσοτεροι ξυπνανε απο την χειμερια ναρκη και απειλουν τους παντες.
Εμφανιζονται συνηθως με VARADERO, GEL στο μαλλι, αντιεκθαμβωτικα-αθραυστα οπτικα ηλιου και φυσικα χωρις κρανος.

Τυχερος μαλιστα ο Julios αφου περυσι οδηγουσαν AFRICA τις οποιες αντικατεστησαν οπως οπως.

Σημερα ενας εποχιακος Varaderistas παρεσυρε στο περασμα του ενα παπι που ετυχε να βρισκεται μπροστα του. Σιγα μην περιμενει το παπι αφου μπορει να πεσει πανω του.
:smokin:

periklisk
19/05/2004, 13:28
Δυστυχώς δεν οδηγούν μόνο Varadero οι μ******ς!!!!

Είναι επικίνδυνο είδος έτσι και αλλιώς!!!!!

filippos_hornet
19/05/2004, 13:35
εχω αρχισει να αναρωτιεμαι τι ειναι πιο επικινδυνο τα ταξι, τα αυτοκινητα, τα φορτηγα, ή τα υπολοιπα μηχανακια;

sniper
19/05/2004, 13:43
Οι courrier, μεταφορείς φαγητού κλπ κλπ

Julius
19/05/2004, 13:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos_hornet
Τυχερος μαλιστα ο Julios αφου περυσι οδηγουσαν AFRICA τις οποιες αντικατεστησαν οπως οπως.

NAI NAI NAI NAI NAI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: :wave2: :wave2:

wolfman13
19/05/2004, 13:47
asta pane ego tous fovame pio poli autous thimame enan pou mou eklise to dromo me ena varedero stin ethiniki kai pigena me 140xilm kai me ekopse tin ora pou ekana prosperasei ntalika !!paraligo na me faei i marmaga!ta akouse vevaia htan kai 3ekranotos stin ethiniki o vlaxo kai pigene kamarotos me trela!!!o malakasssssssssssssss

afrotwin
19/05/2004, 13:49
ne re pedi mou exi paragini to kako tis proales itan enas me ena hornet ke nomize oti exi kanena sovaro mixanaki ke oti eprepe na pigeni grigora soni ke kala ke ekane sfines mesa stin sfina ke ton klisane ton papara ke egine trakos paraligo na skoto8oume tris mixanovgoi
ana xa8oune pia

kapeos
19/05/2004, 14:08
... υπάρχουν "οδηγικα τσογλάνια" με 2 ρόδες. Παλιομαλακιστίρια.:nono:

κρίμα γιατί όλοι οσοι κινούνται στο δρόμο, βλέποντας αυτά τα παπάρια, μας παίρνει όλους η μπάλα.:mad:

Οπως βλέπετε παντού υπ΄΄αρχουν εξαιρέσεις.:yuck:

ruyjin
19/05/2004, 14:59
ναι ναι!!! ..τις προάλλες είδα κι εγώ έναν όπως τον περιγράφει ακριβώς ο,
filippos_hornet: "VARADERO, GEL στο μαλλι, αντιεκθαμβωτικα-αθραυστα οπτικα ηλιου και φυσικα χωρις κρανος"

Τι είναι τούτοι ρε:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

..αααα και το υφάκι, το πολύ γαμάω και δε μασάω!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

petridist
19/05/2004, 15:12
δεν έχουν μόνο HONDA οι εποχιακοί αλλα κυρίως BMW 1150!!!

Τουλάχιστον εδώ στην Πάτρα οι 1150 είναι πιο πολλές απο τα σκουτεράκια!

Και οι ενδυματολογική προτίμηση είναι η εξής:

μικρές ηλικίες μέχρι 25-27

Παπουτσάκι τρέντυ diesel or Nike, παντελονάκι diesel super duper, μπλουζάκι trendy, γυαλάκι ηλίου, τζελ στο μαλλί αλλά πιο συχνά καπελάκι jokey (σουπερ προστασία στο κεφάλι... απο τον ήλιο...)

35-45

Σχεδόν κοστουμάκι, παπουτσάκι σκαρπίνι.....γυαλισμένο... γυαλάκι και βέβαια καπελάκι jokey γιατι είμαστε και στυλάτοι...

Τα συγκεκριμένα εργαλεία θα τα βρείτε όλο το χειμώνα να κάθονται γυαλισμένα μέσα σε κλειστό parking με μόνιμη μισθωμένη θέση... βέβαια δε θα τα δείτε σχεδόν ποτέ εκτός πόλης...

αγαπημένο μέρος οι πολυσύχναστες κυριλάτες καφετέριες με τη BMW μπροστά στη βιτρίνα του μαγαζιού πάντα καλογυαλισμένη..

ΒΡΕΕΕΕΕΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣΣΣΣΤΤΤ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!!!!!!!

παλιοφραγκόκοτες.. (εννοώ κότες με φράγκα!!!)
:mad:

periklisk
19/05/2004, 15:15
φραγκόκοτες (κότες με φράγκα)
και
φραγκόσυκιες (συκιές με φράγκα)

:lol: :lol: :lol: :beer: :beer: :beer:

milaber
19/05/2004, 17:43
Μπα ρε συ petridist. Οι περισσότεροι με τις μπέμπες είναι μεν trendy τύποι αλλά εδώ τους βλέπω καταχείμωνο όσο και καλοκαίρι!

Οι Varaderάδες οι μαλάκες (ήθελα-αυτοκίνητο-αλλά-μου βγήκε-σε-δυο-ροδες-κατι τύποι) είναι που ξεσαλώνουν τώρα...

Αλλά και πολλά καγκουροβαλμμένα με παπιά και κωλοφτιαγμένα σκουτεράκια των 50cc...

wolfman13
19/05/2004, 19:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Μπα ρε συ petridist. Οι περισσότεροι με τις μπέμπες είναι μεν trendy τύποι αλλά εδώ τους βλέπω καταχείμωνο όσο και καλοκαίρι!

Οι Varaderάδες οι μαλάκες (ήθελα-αυτοκίνητο-αλλά-μου βγήκε-σε-δυο-ροδες-κατι τύποι) είναι που ξεσαλώνουν τώρα...

Αλλά και πολλά καγκουροβαλμμένα με παπιά και κωλοφτιαγμένα σκουτεράκια των 50cc...
re milaber o petridist den aneferthike stous varederades giati thelei na ginei enas apo autous!:D

darkCount
20/05/2004, 09:29
Re oti kai na lete eseis....egw eida to kalytero prox8es!!!!

Tetoios typos ths perigrafhs parapanw...alla me kranos! Alla TI kranos??????????????????

IPPASIAS!!!! Ayta pou forane me ta aloga re?!?!? ELEOS!!!

Exw dei kranos podhlatou se tetoious typous....alla ippasias?!?!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

kapeos
20/05/2004, 09:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από darkCount
Re oti kai na lete eseis....egw eida to kalytero prox8es!!!!

Tetoios typos ths perigrafhs parapanw...alla me kranos! Alla TI kranos??????????????????

IPPASIAS!!!! Ayta pou forane me ta aloga re?!?!? ELEOS!!!

Exw dei kranos podhlatou se tetoious typous....alla ippasias?!?!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!:lol: :lol:

1935

filippos_hornet
20/05/2004, 10:51
απιστευτη!!!!
:lol:

petridist
20/05/2004, 12:05
ρε γίνονται αυτα ρεεεεεΕ????

όσο για σένα σκατο-λύκε.. μη νομίζεις οτι δε σ'ακουσα....

ναι ρε θα ήθελα varadero, αλλά με τον εξοπλισμό που έχω ήδη!!!!!!!!!!!!!!!!!! και όχι με jokey καπελάκι.. άσε που δεν είμαι trendy και ποτε δε θέλω να γίνω!!!! κλασσικό τζιν, μποτάκι μπλουζάκι...

α και κάτι άλλο ΟΥΣΤ!!!! :beer:

nimbus
20/05/2004, 13:47
εχω αρχισει να αναρωτιεμαι τι ειναι πιο επικινδυνο τα ταξι, τα αυτοκινητα, τα φορτηγα, ή τα υπολοιπα μηχανακια;

ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

sniper
20/05/2004, 14:08
απιστευτη!!!!

Μου θύμησε τον τρόπο που φοράγαμε το κράνος στο στρατό στις βολές :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

idi
20/05/2004, 14:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από snipper
Μου θύμησε τον τρόπο που φοράγαμε το κράνος στο στρατό στις βολές :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:

εμενα του χιπ χοπ ραπερς με τα καπελακια αναποδα.... ΥΟ ΜΑΝ.

χαχαχχαχαχα:lol:

periklisk
20/05/2004, 14:28
πάλι καλά που δεν έκανε κανα άλλο περίεργο!!!

χεχεχεχεχεΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

sef
21/05/2004, 17:51
Παιδάκια καλά θα κάνατε πριν γράψετε οποιαδήποτε μαλακία σας έρθει στο μυαλό να βάλετε τη γκλάβα σας να δουλέψει λίγο.
Όταν λοιπόν γενικεύτε για varadero και bmw καλά θα ήταν να φέρετε στο νου σας ποία μηχανάκια είδατε περισσοτερο στη τελευταία σας εκδρομή, για να μη πώ γενικότερα στις εθνικές και επαρχιακές οδούς.
Sorry μάγκες, αλλα εγώ δε θεωρω τον εαυτό μου επικίνδυνο κυκλοφορόντας κάθε μέρα με varadero, κράνος μπότες, μπουφάν,γάντια όταν βλέπω ένα τσούρμο ξεβράκωτους να κάνουν καγκουριές!

periklisk
21/05/2004, 18:02
ρε συ sef... διάβασε ξανά το αρχικό ποστ.... και τα υπόλοιπα..... Αν είπε κανένας ότι ΟΛΟΙ με τα εν λόγω μηχανάκια είναι έτσι, τότε έχει πει μαλακία..... οι περισσότεροι όμως έτσι είναι.... και δυστυχώς δεν ξέρουν ούτε τι καβαλάνε ούτε τι δυνατότητες έχει....

και οι ξεβράκωτοι κάγκουρες είναι μια άλλη ιστορία... μαλάκες και αυτοί......

sef
21/05/2004, 18:16
Αρχηγέ μου υπάρχουν κάγκουρες με παπία, με σκούτερ, με on-off, με cruiser, με supersport εσείς γιατί τα βάζετε μόνο με varadero και bmw?
Εμένα ξέρεις πόσο με καθυστερούν ακόμα και στο δρόμο για τη δουλειά μου (Κηφισσός, μη τρελενόμαστε) οι διάφοροι ξεβράκωτοι με τη τελική των 70 χ.λ.μ.

periklisk
21/05/2004, 18:29
Δυστυχώς ή ευτυχώς όλες οι κατηγορίες μοτοσυκλετών έχουν κάγκουρες και άσχετους..... και τα δύο είδη οδηγών(???) είναι επικίνδυνα για διαφορετικούς λόγους.... Η κατηγορία των μεγάλων on-off λόγω μεγέθους, κόστους αγοράς, πουλ μουρ κτλ συγκεντρώνει πολλούς άσχετους ψιλογιάπηδες 30+ 40- 40+ που φαίνονται από μακρυά.....
Δεν είναι όμως ταμπέλα "ΟΔΗΓΑΩ ON-OFF ΕΙΜΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ" για όποιον έχει τέτοιο μηχάνημα.....
Ξαναλέω πως μαλακοπίτουρες υπάρχουν σε όλες τις κατηγορίες και λόγω καιρού γίνονται περισσότεροι.....

transalper600
22/05/2004, 21:49
den exo n apo tipota allo para oti sinfono 100% me tous prolalisantes...ite aytoi exoun BMW i VARADERO. To themma einai ena.
Oi epoxiakoi einai kai pali edo!!!
Ta kranoi ksafnika eksafanistikan kai edosan ti thesi tous se mayra dermatina jokey kai mayra trendy gialia hlioy.
Oi kagkouries stous dromous apo ditroxoys ksanarxisan kai meis edo na tous vlepoume na mas prospernangematoi kamari me 120 stis poleis kai me ti ksanthia barbi piso na tis pernei ta malia o aeras.
Oi theseis mposta sta paraliaka kafe ksafnika kai aytes eksafanistikan
To sprai alisidas edose ti thesi toy se ayto gia to gyalisma !

Ena tapeinos transalpas pantos kairou pou to taleitaio dekamino exei klanei 14.000 klm

filippos_hornet
22/05/2004, 21:50
Σαν δημιουργος του αρχικου ποστ θελω να ξεκαθαρισω οτι δεν ειχα καμια προθεση να γενικευσω για κανενα μοντελο μηχανης.

Το ποστ το ξεκινησα γιατι τον τελευταιο καιρο παρατηρω οτι λογω καιρου κυκλοφορουν ολο και περισσοτερα μηχανακια με ολο και λιγοτερο εξοπλισμο. Οι ιδιοκτητες δεν δινουν απαραιτητη προσοχη ουτε για την προστασια τους ουτε για την συμπεριφορα τους στο δρομο.

Φυσικα οι ασχετοι οδηγουν ολα τα μηχανακια και δυσφημιζουν ολους τους μοτοσυκλετιστες και οχι τις μοτοσυκλετες. Ανεβαζουν ολα τα αρνητικα στατιστικα και μας κανουν στοχο για τον υπολοιπο κοσμο.

Ας ειμαστε ολοι καλα, να προσεχουμε και σιγουρα καποιους απο τους ασχετους θα επιρρεασουμε στη πορεια. :beer:

Θάνος
22/05/2004, 21:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από transalper600
exei klanei 14.000 klm

Καλά τους έκανες!

Πάντως η αλήθεια είναι ότι είτε θέλουμε να γενικεύσουμε είτε όχι, το έχω πει πολλές φορές ότι οι οδηγοί varadero δεν φοράνε σχεδόν ποτέ κράνος!

Αν και σήμερα που είχε ωραίο ήλιο δεν φορούσε σχεδόν κανείς κράνος.

Τι μυαλό κουβαλάνε οι ανόητοι;

matfren
22/05/2004, 23:03
Gia xara se olous
Neos sto forum kai meta apo osa diavasa den antexa kai sas para8etw kati pou akousa prin 2-3 meres.
Typos asxetos apo moto agorazei mia olokainourgia kai ti mostrarei stin parea tou. Kapios pio empeiros tou proteinei na anevei stin Athina gia service (ston antiproswpo) ka8ws stin poli mas - lypamai pou to grafw - den yparxei texnognwsia sto xwro. Ti apantaei loipon o typos? "Den paw Athina! FOVAMAI!!" An einai dynaton!!!!!!!!!!!!!!!!
Kai mi xeirotera....

PS. Eimai apo Tripoli kai einai toso makria h Athina!?