View Full Version : Κοκκινη στο Ζιζου
Καλα έκανε και το πήρε η Ιταλία και μπράβο της.
Ξέρει κανείς όμως τον διαλογο Ματερατσι -Ζινταν πριν την αποβολή? 'Η κάποιος κατάλαβε απ το στόμα του Ματερατσι(φαινοταν στο ριπλευ) τι του έλεγε?
Παντως οτι και να του είπε, απαραδεκτος ο Ζιζου, σαν πρωτάρης! Τετοιο όνομα σε τέτοιο παιχνίδι που ήθελε να είναι και το τελευταιο του!
καλά του κανε...
λεω εγω...
Dodok edessa
10/07/2006, 13:14
ελα μωρε !!!
τι ψαχνεις τωρα .....δυστυχώς ολοι οι μεγάλοι παικτες απο μυαλο :a31:
70.000 θεατες και ολοκληρος ο πλανητης πηγε να τον αποθεώσει και αυτος εδειξε ποσο μαλακας ειναι ...οτι και να του ελεγε δεν επρεπε να καταστρεψει αυτην την συγκεκριμένη βραδυα:mad:
ενα πανυγηρι ηταν παει και περασε :beer:
α!!!!
Μπραβο στους Ιταλους που εκτος απο τέλειες μοτο ,φανταστικα αυτοκινητα ,έιναι και πρωταθλητες στο ποδοσφαιρο !!:beer:
54624
γεροπιτσιρικος
10/07/2006, 13:17
Αν προσέξεις το video, 30 δευτερόλεπτα πριν, του χαμογέλαγε ο ζιζού, και με το που τον προσπερνάει, κάτι του λεει ο λαμακας ο Ματεράτσι και τότε τον κοπανάει.
Όσο και να είμαι κατά της βίας στι γήπεδα, μάλλον τα ήθελε ο κώλος του, και τυχερός ήταν που δεν την έφαγε στην μούρη.
Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
Αν προσέξεις το video, 30 δευτερόλεπτα πριν, του χαμογέλαγε ο ζιζού, και με το που τον προσπερνάει, κάτι του λεει ο λαμακας ο Ματεράτσι και τότε τον κοπανάει.
Όσο και να είμαι κατά της βίας στι γήπεδα, μάλλον τα ήθελε ο κώλος του, και τυχερός ήταν που δεν την έφαγε στην μούρη.
Δεν αμφιβάλει κανείς ότι ο άλλος του είπε κάτι πολύ βαρύ. Αλλά εντάξει δεν είναι και κανένας πρωτάρης ο Ζιντάν και να μην έχει ξανακούσει αντίστοιχα από άλλο ποδοσφαιριστή. Ηλίθια αντίδραση και αδικαιολόγητη.
Όχι ότι θα αμαυρώσει σε τίποτα την καριέρα του αλλά είναι κρίμα να την κλείσει έτσι.
(Ήταν πάντως και λίγο γελοίο σαν κτύπημα! Κεφαλιά σαν τον τράγο!)
dukeandthecity
10/07/2006, 13:28
o ανθρωπας εχει κατακτησει οτι κουταλοτραπεζοασημικό κυκλοφορει στην πιατσα. Εδωσε ενα μαθημα στον κόσμο.
Δεν με νοιαζει η συνεπεια με μενα ΟΧΙ μ@λακιες.
ασε που περναει στο πανθεον δίπλα στον diego και οχι διπλα στον λάκη τον πελε.
Κοίτα να δεις που τώρα που πήρε το κύπελλο η Ιταλία θα πάρουν τα πάνω τους όλοι αυτοί με τα Ιταλικά χρέπια.....
:a015: :a015: :a015:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Κοίτα να δεις που τώρα που πήρε το κύπελλο η Ιταλία θα πάρουν τα πάνω όλοι αυτοί με τα Ιταλικά χρέπια.....
:a015: :a015: :a015: ΠΑΛΙ καλα που δε το πήρε ΚΑΜΙΑ ΑΥΣΤΡΙΑ ΝΑ ΛΕΣ..
xtapodias
10/07/2006, 13:42
καλά του έκανε του ξυλοκόπου ο Ζιζού. Απ' οτι λέει ο ξένος τύπος ο Ματεράτσι τον αποκάλεσε "τρομοκράτη", παραπέμποντας στην Αλγερινή καταγωγή του. Η ενέργεια του Ζιζού ήταν κατακριτέα στο βαθμό του ότι δεν έδωσε τόπο στην οργή, για την ενέργεια του ξυλοκόπου, ως ώφειλε σαν μεγάλος παίχτης. Τι γιορτή τη χάλασε το αγγούρι όμως που δεν σεβάστηκε τον Ζινταν. Οπως ειπώθηκε παραπάνω απλά ο Ζιντάν δεν ανέχεται τις μαλακίες, και ειδικά από κάτι Ματεράτσιδες.
για τους ελληνες δημοσιογραφους πρεπει να θεωρειτε μεγαλος
ΑΛΗΤΑΡΑΣ , ο Ζινταν παντως.
ετσι ελεγαν παντως για τον ΚΑΡΕΜΠΕ οταν κυνηγαγε γυρω γυρω
απο τον διαιτητη ΟΚΑ & ΚΑΦΕ
Υ.Γ που και να τους επερνε και κανας μπουνος απο αυτους που
εφευγαν ;)
ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ???
dukeandthecity
10/07/2006, 14:20
μην συγκρινεις τις βουρτσες με τις π@@@ες
ο σαβουρογ@μης ουτε κιτρινη δεν πηρε απο τον διατητη στο ελλαντα.
xastoukopsaro
10/07/2006, 14:45
συμφωνα με το βρετανικο "The Guardian" τον ειπε τρομοκρατη......
εμενα να με λεγαν τρομοκρατη πντως στα @@ μου......
πολυ προσωπικα το πηρε ο ζιζου
alximistis
10/07/2006, 14:46
Τι καλά έκανε ρε;;;
ΜΠΑΧΑΛΟ τα έκανε και ίσως να έβαλε και την ταφόπλακα στην ομάδα του. Μαζί και στις επιθυμίες μας ότι η Ιταλία θα πάρει τον πούλο...
Από την άλλη πλευρά πρέπει αυτό το τσόλι να του είπε κάτι πάρα πολύ χοντρό!
Για όποιον θυμάται ο Ζιζού το έχει ξανακάνει αυτό άλλη μία φορά και μόνο. Πάλι είχε κουτουλήσει κάποιον που του είχε βρίσει την καταγωγή του.
Να δούμε και την τρίτη πλευρά;
Ότιο cornuto ο Ιταλιάνος το έκανε επίτηδες; Για να τον εκνευρίσει; Διότι η... μεγάλη Ιταλία η όχι τόσο γερασμένη η πιο ξεκούραστη η πιο γρήγορη κλπ είχε μπει για ένα ημίχρονο και μία παράταση στα καρέ της και έπαιζε το σύστημα... σταυρός. (Όλοι κάναν τον σταυρό τους μην μπει γκολ). Μοναδικές εξαιρέσεις ο Καναβάρο και ο Γκατούζο.
Τεσπα... όποιος λέει καλά έκανε ο Ζιντάν έχει λάθος!
Όποιος λέει ότι η Ιατλία έπαιξε μπάλα και διακίως το πήρε... έ... έχει μαύρα μεσάνυχτα...
xastoukopsaro
10/07/2006, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τι καλά έκανε ρε;;;
Όποιος λέει ότι η Ιατλία έπαιξε μπάλα και διακίως το πήρε... έ... έχει μαύρα μεσάνυχτα...
επρεπε να το παρει η βραζιλια (αγαλματακι ακουνητα μερα η νυχτα??? ροναλντινιο... ροναλντο ...αντριανο....φτου και βγαινω...). εχεις δικιο.... η γερμανια..(στην εδρα της και να περιμενει τα πεναλτνυ??? τσου τοσυ τσου)....η καλυτερα η αργεντινη..... προσπαθησε αλλα δεν εφτανε....πετυχε την γερμανια πθ ειχε το συστημα της....... η μαλλον η πορτογαλια... ναι ναι η πορτογαλια... (καλα αυτος ο ντεκο δεν ηταν το σουπερ φαινομενο, ο παουλεττα??? αν δεν ηταν και ο κριστιανο ροναλντο τι θα γινοταν???)
.... η η αγγλια καλυτερα......
α ναι ξεχασα.....
η γαλλια.... ναι ναι..... η γαλλια...... που με πεναλντυ στον ημιτελικο και στον τελικο ηθελε να παρει ενα παγκοσμιο.... (μονο με την βραζιλια ζομπι επαιξε ομορφη μπαλα..) ειχε να βαλει γκολ σε παγκομσιο απο το 98... αλλα τι σημασια εχει.....!?!?!?!?!?!?!
καλυτερα μαυρα μεσανυχτα.... παρα μαυρη μαυριλα μερα μεσημερι
alximistis
10/07/2006, 15:06
"επρεπε να το παρει η βραζιλια... (καλυτερα μαυρα μεσανυχτα.... παρα μαυρη μαυριλα μερα μεσημερι"
Απλή ερώτηση ρε! Απλά πράγματα:
Έφτασε στον τελικό η Ιταλία;
Έπαιξε μπάλα;
Γιατί να το πάρει;
Τι κάθεσαι και λες ιστορίες για τη Βραζιλία την Πορτογαλλία κλπ;
ΑΝ είναι έτσι να θυμηθούμε και τον τρόπο που απέκτησε η Ιταλία την Αυστραλία! Θες;
Εγώ θέτω απλά ερωτήματα. Απλοικά έως χαζά!
Η Ιταλία είναι πιο φρέσκια ομάδα από τη Γαλλία; Είναι!
Θεωρητικά ήταν πιο ξεκούραστη; Ναι!
Έχει μεγάλους τεχνίτες; Ναι!
Έπρεπε να περιμένουμε κάτι καλύτερο; Ναι!
Τότε... γιατί να το πάρει;;;;;;;;;;
Μια ολόκληρη ομάδα πήγε ρε φιλαράκι στα πέναλτι! Από το β' ημίχρονο το πήγαινε για εκεί!
Εσένα δηλαδή σου άρεσε η Ιταλία εχτές! Θεωρείς ότι έπαιξε ποδόσφαιρο!
ΟΚ! Περί... γνώσης... κολοκυθόπιτα!!!
Άσε... θα μείνω στο μαύρο μου μεσημέρι... αφήνω τη γνώση σε σας...
xastoukopsaro
10/07/2006, 15:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
"επρεπε να το παρει η βραζιλια... (καλυτερα μαυρα μεσανυχτα.... παρα μαυρη μαυριλα μερα μεσημερι"
Απλή ερώτηση ρε! Απλά πράγματα:
Έφτασε στον τελικό η Ιταλία;
Έπαιξε μπάλα;
Γιατί να το πάρει;
Τι κάθεσαι και λες ιστορίες για τη Βραζιλία την Πορτογαλλία κλπ;
ΑΝ είναι έτσι να θυμηθούμε και τον τρόπο που απέκτησε η Ιταλία την Αυστραλία! Θες;
Εγώ θέτω απλά ερωτήματα. Απλοικά έως χαζά!
Η Ιταλία είναι πιο φρέσκια ομάδα από τη Γαλλία; Είναι!
Θεωρητικά ήταν πιο ξεκούραστη; Ναι!
Έχει μεγάλους τεχνίτες; Ναι!
Έπρεπε να περιμένουμε κάτι καλύτερο; Ναι!
Τότε... γιατί να το πάρει;;;;;;;;;;
Μια ολόκληρη ομάδα πήγε ρε φιλαράκι στα πέναλτι! Από το β' ημίχρονο το πήγαινε για εκεί!
Εσένα δηλαδή σου άρεσε η Ιταλία εχτές! Θεωρείς ότι έπαιξε ποδόσφαιρο!
ΟΚ! Περί... γνώσης... κολοκυθόπιτα!!!
Άσε... θα μείνω στο μαύρο μου μεσημέρι... αφήνω τη γνώση σε σας...
και σου λεω .... αφου δεν το αξιζε η ιταλια.... πες μου σε πια θα το εδινες? τοτε να μην το δωσουμε σε κανεναν να παει στα κομματια....
χτες για μενα αξιζε που το πηρε για την συνολικη της αποδωση... οι σουμες οιναι στο τελος...
και κοιτα τα ποστ πιο πανω να δεις γιατι ο ζινταν εδωσε κεφαλια....(τουλαχιστον μεχρι τωρεα ετσι λενε)
ελειξε... αυτα ειχα να πω αυτα ειπα...
αν εινα να το δωσουμε στην γκανα το παγκοσμιο που καλα τα πηγε , οσο πηγε....
xastoukopsaro
10/07/2006, 15:13
και στα πεναλντυ δεν το πηγεναι με τιποτα...
τα φωβουνται τα πεναλντυ οι ιταλοι...
τουλαχιστον η γνωση μου κολοκυθοπιτα εστι λεει... δες το 94 δες το 98 δες το 2000 στο ευρω
αντε γεια τωρα κουραστικα
dukeandthecity
10/07/2006, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από xastoukopsaro
για στειλε μας το link γιατι κοντεβω να φαω την οθονη.
Αν σε όλη σου τη ζωή αντιμετώπιζες τον εναντίον σε εσένα ρατσισμό, δεν νομίζω ότι θα έλεγες αυτά που λες :nono: :nono: :nono:
Πάντως σίγουρα έγινε παράδειγμα προς αποφυγή................
ΚΡΙΜΑ !!!!!:sick: :sick:
alximistis
10/07/2006, 15:18
Προς xastoukopsaro:
Μάθε να απαντάς σε αυτά που σου λένε και να μιλάς με επιχειρήματα σε αυτά των άλλων και μετά μιλάμε...
άντε γεια τώρα μιας και κουράστηκες...
Μόνο στα πέναλτι θα κέρδιζαν οι κουλοί οι Ιταλοί, μια ζωή τα ίδια, απλά παίζουν όσο πιο βρώμικα αλλά χωρίς να φαίνεται μπορούν και ότι βγει......
Για δείτε λίγο καλύτερα το γκολ τους, ελατήρια στα πόδια είχε ο Ιταλός και πήδηξε ψηλότερα από τον σχεδόν δίμετρο Γάλλο (Vieira αν δεν κάνω λάθος)? Δείτε που είναι το χεράκι του (στον ώμο του Γάλλου..........
Για την κουτουλιά τι να πω...... Αν είσαι έξω από τον χορό πολλά μπορείς να πεις, το μόνο που ξέρω είναι ότι κρίμα που δεν τους έχωσε την κεφαλιά (με την μπάλα) νωρίτερα στα δίχτυα, ήταν τυχερός ο μπουφόν και πήγε πάνω του η μπάλα.........
xastoukopsaro
10/07/2006, 15:33
Η αγγλική εφημερίδα "Guardian" έδωσε πάντως την δική της εκδοχή ισχυριζόμενη ότι ο Ιταλός αμυντικός χαρακτήρισε τον Ζιντάν λόγω της αλγερινής καταγωγής του "τρομοκράτη". Ο "Ζιζού" στο άκουσμα αυτής της φράσης εξεμάνη και όρμησε σαν ταύρος...
edw (http://www.sport24.gr/html/ent/899/ent.128899.asp)
απο καποιον σαν τον ζινου που κατα την γνωμη μου ειναι ο καλυτετος κεντρικος που εχει περασει απο την ιστορια του ποδοσφαιρου περιμενα κατι αλλο.....
στο γηπεδο μεσα κουγοντα τα εξ αμαξης και ενας επαγγελματιας στο κυκνιο ασμα του πιστευω επρεπε να ειναι ΚΥΡΙΟΣ
ασε που θα χτυπυσε αυτος το πεναλντυ στην θεση του τρεζεγκε και ισως η ιστορια γραφοταν διαφορετικα...
dukeandthecity
10/07/2006, 15:38
μην πιστευεις οτι διαβαζεις.
διαβαζω απο το πρωι την guardian και πουθενα δεν λεει κατι τετοιο.
που σε ρε idi με τους ΑΡΔ?
xastoukopsaro
10/07/2006, 15:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
μην πιστευεις οτι διαβαζεις.
διαβαζω απο το πρωι την guardian και πουθενα δεν λεει κατι τετοιο.
που σε ρε idi με τους ΑΡΔ?
στο ιντερνετ και εγω δεν βρηκα κατι αλλα εκτως απο το λινκ που εδωσα το λενε και στα ιταλικα μεσα ενημερωσης.... παλι ομως απο το γκουαρντιαν.... εν αναμονη νεοτερων.....
ktm640lc4
10/07/2006, 15:43
Συμφωνω. Ο ζιζου δεν επρεπε να κανει αυτη την μαλακια. ΟΤΙ και να του ειπε.
Σε ολα τα γηπεδα του κοσμου λεγονται τετοιες μαλακιες αν ηταν ετσι ολοι επρεπε να ειναι σακατεμενοι ρε παιδια.
Κριμα γιατι ηταν το τελευταιο του παιχνιδι και ενω ημουνα με την ιταλια (που δεν επαιξε ποδοσφαιρο τουλαχιστον στο δευτερο) στεναχωρηθηκα για τον ζιζου. Για αυτο που εκανε.
Τωρα καποιος ειπε δεν τον σεβαστηκε. Δηλαδη αν επαιζε η Ελλαδα και ημουνα εγω μεσα (ή καποιος απο σας) και επαιζα μπαλα (λεμε τωρα) θα σεβομουνα τον ζινταν??????????/ Χεσμενο θα τον ειχα. Αν μπορουσα να σηκωθω κιολας μετα την κουτουλια θα του εσπαγα το κεφαλι.
Εδω παιζουν για το παγκοσμιο κυπελλο τον σεβασμο θα κοιταξουν ρε παιδια? Δεν νομιζω. Ναι ειναι Ο κορυφαιος παιχτης αλλα εδω δεν κανουν πλακα. Παιζουν για την μεγαλυτερη διακριση που υπαρχει σε εθνικο επιπεδο στο ποδοσφαιρο.
Τι να λεμε τωρα?
Ασε που οπως ειπε ο φιλος πιο πανω το πεναλτι του τρεζεγκε θα το χτυπουσε αυτος οποτε ισως τα πραγματα ηταν αλλιως...
Μονο την παρτυ του σκεφτηκε εκεινη την ωρα, θολωσε και το εχασε..... γενικα εχασε.:mad:
catmaster
10/07/2006, 16:49
Μην ξεχνατε οτι καθε ανθρωπος εχει το κουμπι του...Ο ΖΖ το εχει ξανακανει αυτο παλι με ιταλους...
Και επισης σκεφτητε ποιον ειχε προπονητη ο ΖΖ οταν επαιζε στο ιταλικο πρωταθλημα..τα ξερουν τα κουμπια του...
Vezouvios
10/07/2006, 17:00
και στα πεναλντυ δεν το πηγεναι με τιποτα...
τα φωβουνται τα πεναλντυ οι ιταλοι...
τουλαχιστον η γνωση μου κολοκυθοπιτα εστι λεει... δες το 94 δες το 98 δες το 2000 στο ευρω
αντε γεια τωρα κουραστικα
alximistis Προς xastoukopsaro:
Μάθε να απαντάς σε αυτά που σου λένε και να μιλάς με επιχειρήματα σε αυτά των άλλων και μετά μιλάμε...
άντε γεια τώρα μιας και κουράστηκες.
ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!
Ποιος απο τους 2 σας ειναι ο ζινταν και ποιος ο ματερατσι????????
Ρε σεις χαλαρωστε,,παει περασε...
:rotflmao:
kalgeorge
10/07/2006, 22:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καλά του κανε...
λεω εγω...
+1000:wave2:
ktm640lc4
11/07/2006, 09:12
Ειναι παικταρας ο πουστης αλλα αυτο που εκανε ειναι για μενα για τον ''μητσο'' για τον ''τακη'' τον ''γιωργο'' οχι για τον zidane γαμωτο....... και οχι στον τελικο διαολε.
Λεω τωρα......
George-3-
11/07/2006, 09:58
Φανταζομαι θα ειναι σαν να σου λεει καποιος ξενος κατι σε γιουσουφακι των τουρκων ή για τους γνωριζονταις την τυχη των μεταναστων μας στην Αμερικη να τον λεει αρουραιο...καπως ετσι. Εγω δεν ξερω αν εκανε καλα αλλα καποια πραγματα δεν συγχωρουνται.. ισως περιμενα μεχρι το τελος του αγωνα αλλα θα την ετρωγε την σφαλιαρα του και ας μην γουσταρω το ξυλο καθολου.:mad:
kalgeorge
11/07/2006, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktm640lc4
Ειναι παικταρας ο πουστης αλλα αυτο που εκανε ειναι για μενα για τον ''μητσο'' για τον ''τακη'' τον ''γιωργο'' οχι για τον zidane γαμωτο....... και οχι στον τελικο διαολε.
Λεω τωρα......
xanalew.....kala ekane
kapoia pragmata prepei na ginontai eite eisai se teliko eite teleutaio paixnidi klp klp
ta neura katarxin kaneis den ta elgxei eukola se tetoia simeia, alla ektos autou, edeixe oti den einai kai kanenas malakas.Den anexetai polla polla kai eidika an alitheuoun auta pou lene oti tou eipe.
Etsi koutoulia kai katw, gia na matheis me poion ta vazeis
ktm640lc4
11/07/2006, 10:13
Εμ τα εκανε στον ματερατσι, αν τα εκανε σε κανα αλλο αλογο οπως αυτος, τωρα θα ειχε σπασμενα μουτρα.
Και για μενα οχι, δεν επρεπε να το κανει.
Τεσπα, δεν βαριεσαι. μαλακιες.
kalgeorge
11/07/2006, 10:37
Εμ τα εκανε στον ματερατσι, αν τα εκανε σε κανα αλλο αλογο οπως αυτος, τωρα θα ειχε σπασμενα μουτρα.
Και για μενα οχι, δεν επρεπε να το κανει.
Τεσπα, δεν βαριεσαι. μαλακιες.
as eixe spasmena moutra, den exei simasia
Simasia exei an exeis ta ar@@ na antidraseis kai oxi na kolwseis epeidi o allos tha se deirei :)
Anyway, malakies opws eipes:wave2:
ktm640lc4
11/07/2006, 10:48
παντως αν ηθελε να κανει μανουρα επρεπε να παει αποδητηρια και να γινει της κορεας εκει μεσα. Πραγμα πολυ συχνο στο ποδοσφαιρο. Και ας μην τα λενε. Βεβαια απεδειξε οτι οντως δεν μασαει τιποτα.
Αλλα οπως ειπαμε, μαλακιες. :wave2: :
Παμε γι'αλλα.
xastoukopsaro
11/07/2006, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
as eixe spasmena moutra, den exei simasia
Simasia exei an exeis ta ar@@ na antidraseis kai oxi na kolwseis epeidi o allos tha se deirei :)
Anyway, malakies opws eipes:wave2:
ο ενας αντεδρασε ενστικτοδως ο αλλος με "πονηρια-πουστια "..
ο ενας ειναι πρωταθλητης κοσμου , ο αλλος ειναι με σκημενο το κεφαλι....
ο ενας το επαιξε αντρας ο αλλος επαγγελματιας και "κυριος"
Ο ματερατσι ειναι απο τους χειροτερους παικτες σαν συμπεριφορα...βαραει πολυ, και αν θυμαστε στον αγωνα που πηρε κοκκινη πριν δυο λεπτα δειχνει που κανει νοημα στοιν αλλο σαν να λεει "τα λεμε μετα"".....
βαζοντας τα πραγματα σε μια ζυγαρια ο καθενας διαλεγει σε πια πλευρα θελει να ειναι...
εγω παντως θα του εσπαγα μετα τα μουτρα....
Αλλα επαναλαμβανω δεν ειμαι ανθρωπος που θα αντιδρουσα ετσι στον αγωνα... μετα θα τον εκανα τοπι....
ktm640lc4
11/07/2006, 13:43
ολι ξερουμε τι κωλοπαιδαρας ειναι ο ματερατσι. Τον οποιο και εχω χεσμενο.
Εγω για τον ζινταν λεω που τον εχω μαζι με τον πελε τον μαραντονα και λεγε λελε......... οτι εκανε λαθος. Θες να τον αρχισεις στις μαπες? Μολις τελειωσει ο αγωνας μπειτε μεσα και φαγωθητε. Δειξτου ποιος εχει τα αρχ...ια. Οχι μεσα στον αγωνιστικο χωρο. Εκει δειχνεις αλλιως ποιος ειναι ο πιο γαμαουα....
Τεσπα ολο τα ιδια λεω.
Οπως ειπα και πριν και ο φιλος στο καπακι, δεεεεεεν βαριεεεεσαι.
Αν ηταν καθε φορα που καποιος βριζει καποιον την ωρα του αγωνα να αντιδρα με αυτον τον τροπο οι αγωνεσ θα τελειωναν με 2 παικτες απο την καθε ομαδα.
Η συμπεριφορα του Ζινταν ηταν απαραδεκτη και ηλιθια για οποιονδηποτε ποδοσφαιριστη. Το οτι τον εβρισε ο αλλος δεν σημαινει τιποτα!!! Αλλωστε το ιστορικο του Ζινταν λεει πως αντιδρα ετσι ακομα και αν ο αλλοσ δεν εχει κανει τιποτα και απλα ειναι νευριασμενος.
Ειναι ο Ζινταν αλλα δεν σημαινει πως ειναι και θεος να μην τον κρινουμε για τις μαμακιες του....
Και στο κατω κατω για εμενα μαγκια του Ματερατσι οσο κολοπαιδαρας κι αν ειναι (δεν νομιζω ολοι οσοι τον συγκρινουν στα καναλια με τον Ζινταν να ξερουν κανενα προσωπικα για να εχουν αποψη) απεδειξε πως εχει περισσοτερο μυαλο απο τον Ζινταν... ;)
θολωσε και το εχασε..... γενικα εχασε.:mad:
Παιδιά συγνώμη για τη σφήνα...
Μέχρι το πιό πάνω ποστ διάβασα και έμεινα στη γραμμή αυτή:
"γενικά έχασε"...
Παραβλέπετε κάτι (το κάνετε γενικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα)
Ας το δούμε συγκεκριμένα για τον Zidane.
Ο τύπος δεν έχασε απολύτως τίποτα!!!
Ειδικά εφόσον ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι
(και δεν τον νοιάζει για μεταγραφές κτλ)
Ρε παιδιά είναι απλό:
Είναι γύρω στα 35? -είναι
Έχει και γαμώ τα φράγκα? -έχει
Και...μόλις βγήκε στην "σύνταξη"!!!!
Με άλλα λόγια....στον π@@τσο του λουλούδια!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από kachius
Παιδιά συγνώμη για τη σφήνα...
Μέχρι το πιό πάνω ποστ διάβασα και έμεινα στη γραμμή αυτή:
"γενικά έχασε"...
Παραβλέπετε κάτι (το κάνετε γενικά στα ποδοσφαιρικά δρώμενα)
Ας το δούμε συγκεκριμένα για τον Zidane.
Ο τύπος δεν έχασε απολύτως τίποτα!!!
Ειδικά εφόσον ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι
(και δεν τον νοιάζει για μεταγραφές κτλ)
Ρε παιδιά είναι απλό:
Είναι γύρω στα 35? -είναι
Έχει και γαμώ τα φράγκα? -έχει
Και...μόλις βγήκε στην "σύνταξη"!!!!
Με άλλα λόγια....στον π@@τσο του λουλούδια!!!!!!!
:beer: Σύμφωνώ 100%. Στα @#χίδι@ του γράφουν τον κόσμο και ο ΜΑΤΕΡΑΚΗΣ και ο ΖΙΝΤΑΝ. Είναι άνθρωποι με υπερτροφικό εγώ, υπερβολικό χρήμα και το παίζουν θεοί. Ρέ ξυπνήστε!! Δώστε αξία σε ανθρώπους σαν τον Θανάση Λέφα που πέθαναν στην ψάθα και αφήστε του μπαλαδόρους τραμπούκους.
stavrogin
11/07/2006, 18:23
Καλα του εκανε.Ο τυπος ηταν για κοπανημα.
Επειδη κανεις δεν μπορει να ξερει αν ''του την φυλαγε'' ο Materazzi απο το παρελθον, δεν εχει κανεις το δικαιωμα να κρινει.
Η αληθεια ειναι οτι ο Zidane ειναι αντιπαθεστατος, και αυτο φαινεται σε καθε του κινηση.
Ακομα και το χαμογελο του(μια στις χιλιες που χαμογελαει), ειναι ειρωνικο
ολι ξερουμε τι κωλοπαιδαρας ειναι ο ματερατσι......
+1000
AKOMA KAI O COSMI PROHN PROPONHTHS TOY (KAI TOY BRYZA) DHLOSE OTI EINAI PAIXTHS POY DEN 8A H8ELE NA EXEI POTE XANA!!!
GIAMENA KATI POIO XONTRO TOY EIPE...BOREI KAI NA TON EIPE VOUS COMPRA KAI TA PHRE..
kalgeorge
12/07/2006, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από simeon
Αν ηταν καθε φορα που καποιος βριζει καποιον την ωρα του αγωνα να αντιδρα με αυτον τον τροπο οι αγωνεσ θα τελειωναν με 2 παικτες απο την καθε ομαδα.
Η συμπεριφορα του Ζινταν ηταν απαραδεκτη και ηλιθια για οποιονδηποτε ποδοσφαιριστη. Το οτι τον εβρισε ο αλλος δεν σημαινει τιποτα!!! Αλλωστε το ιστορικο του Ζινταν λεει πως αντιδρα ετσι ακομα και αν ο αλλοσ δεν εχει κανει τιποτα και απλα ειναι νευριασμενος.
Ειναι ο Ζινταν αλλα δεν σημαινει πως ειναι και θεος να μην τον κρινουμε για τις μαμακιες του....
Και στο κατω κατω για εμενα μαγκια του Ματερατσι οσο κολοπαιδαρας κι αν ειναι (δεν νομιζω ολοι οσοι τον συγκρινουν στα καναλια με τον Ζινταν να ξερουν κανενα προσωπικα για να εχουν αποψη) απεδειξε πως εχει περισσοτερο μυαλο απο τον Ζινταν... ;)
pote min krineis kapoion xwris na xereis pws pragmatika tha antidrouses stin thesi tou.
Einai teleutaia lepta , tentwmena neura, telikos moundial klp klp,
opote mi lete logia
Οταν εισαι παικταρας, σε οποιοδηποτε αθλημα, και εχεις και την εμπειρια του Ζιζου, δεν υποβιβαζεις τον εαυτο σου και την αξια σου στο επιπεδο του καθε ενα που σε βριζει. οτι και αν σου λεει.
Τον κανεις χαζο στην επομενη φαση, του βαζεις ενα γκολακι και μετα του ριχνεις και ενα μπινελικακι... και αν δεν σου φτανει, τον πλακωνεις στα αποδυτηρια...
Δεν ειδα ποτε τον Jordan να δερνει κανενα εν ψυχρω (εξαιρουνται οι μαζικες συραξεις, οπου εκει το κανεις για τον συμπαικτη σου). Τον εβριζαν, τον βαραγαν και αυτος τους εκανε χαζους, με την γλωσσα εξω, και μετα τους κοροιδευε και απο πανω...
Τεσπα, κατ’εμε το επεισοδιο δεν λεει κατι για την καριερα του Ζιζου. Παραμενει τεραστιος αθλητης.
dukeandthecity
12/07/2006, 12:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
Δεν ειδα ποτε τον Jordan να δερνει κανενα εν ψυχρω (εξαιρουνται οι μαζικες συραξεις, οπου εκει το κανεις για τον συμπαικτη σου).
Περιεργο που το λες αυτο για τον jordan. θυμισου οτι εγκατελειψε την ενεργο δραση του 2 φορες και οι διαφημιστες τον εφεραν πισω σχεδον κουβαλητό.
Ηξερε πολυ καλα τι έκανε ο ΖΖ και έτσι αποφασισε ο ιδιος. Ολα τα αλλα ειναι απλως ικασίες δικες μας για να περναει η ώρα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Περιεργο που το λες αυτο για τον jordan. θυμισου οτι εγκατελειψε την ενεργο δραση του 2 φορες και οι διαφημιστες τον εφεραν πισω σχεδον κουβαλητό.
Αυτη ειναι αλλη κουβεντα.
Οσο επαιζε παντως, τετοιες αντιδρασεις δεν ειχε.
dukeandthecity
12/07/2006, 12:24
σαν χαρακτήρες μπορει να μην ηταν οι ιδιοι. αλλα ο χαρακτηρας ειναι και αυτος παραγοντας γιατο ποσο "εμπορικος" ειναι καποιος.
σκεψου ποσο εμπορικος ειναι ο μαραντονα και ποσο ο πελέ - τζορνταν.
ΡΟΝΑΛΝΤΙΝΙΟ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ!!!
ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΣ,ΤΟΝ ΚΛΩΤΣΑΣ,ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΕΜΦΕΡΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ!
54879
Οταν εισαι ο Ζινταν με οτι αυτο συνεπαγεται (καταξιωμενος, πρωτυπο τοσων παιδιων σε τελικο μουντιαλ τελευταιο σου ματς ολοι ετοιμοι να σε αποθεωσουν κτλ) πρεπει να εισαι πολυ στοκος στο μυαλο για να βαρεσεις οποιονδηποτε κωλοπαιδαρα μπροστα σ ολο τον πλανητη ενω ξερεις τι θα ακολουθησει
Γνωμη μου
Μπορει να βλεπω φαντασματα αλλα πιστευω οτι το σκηνικο εγινε για λογους marketing,ολο και καπια αυτοβιογραφια η ακομη και την ταινια που λενε οτι του ετοιμαζουν θα δουμε σε λιγα χρονια με αναφορες για αυτο το γεγονος...
Και υπαρχουν πολλοι περιεργοι που θα τα σκασουν για να μαθουν...
Ο διαιτητης εκανε αυτο ου επρεπε. Κανενας δεν (θα πρεπει να) ειναι πανω απο τους νομους - κανονες οπως και να λεγεται , Προσωπκα με απογοητευσε. Δεν το περιμενα απο αυτον:(