Σύνδεση

View Full Version : Βάλτε φώτο των chiken strips σας

Σελίδες : 1 [2]

tsiros_temp
19/07/2006, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
3. ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι τυχαίο :D

START MPIXTI

όπως ότι είναι mods άνθρωποι που λένε περισσότερα απ'ότι οι γνώσεις τους επιτρέπουν(π.χ. για τον κοκ);

END MPIXTI

sniper
19/07/2006, 16:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
START MPIXTI

όπως ότι είναι mods άνθρωποι που λένε περισσότερα απ'ότι οι γνώσεις τους επιτρέπουν(π.χ. για τον κοκ);

END MPIXTI

Όπως είναι mod κάποιοι που έχουν ιώβιο υπομονή.

tsiros_temp
19/07/2006, 16:13
Μπα;

Φοβάσαι, μου φαίνεται, και απαντάς με απειλή με τη μορφή προειδοποίησης.

τουλάχιστο εγώ έχω πάρει χαμπάρι ότι είστε μόνο mods και τίποτα παραπέρα.

Έκανα το λάθος παλιότερα να νομίζω ότι mod είναι κάτι σα δάσκαλος που θα μπορεί να μου 5 μάθει πράματα και γω θα τον εμπιστευτώ για κάτι που θα τον ρωτήσω.

Και να σου πω και κάτι άλλο; Γιατί ο άσχετος mod να είναι πάνω από τον "απλό χρήστη" με γνώσεις; Έχει δικαίωμα ο ένας να τον εμπαίζει και ο άλλος απλά να νοιώθει ευχαριστημένος που ο πρώτος τον "υπομένει"; Τα κριτήρια να γίνει mod κάποιος, ποιά είναι τέλος πάντων; Η ικανότητα να την μπαίνει σε κάποιον με σαχλά σχόλια "άντρα μου" ;

Ου να χαθείτε ρε

vaskunito
19/07/2006, 16:14
deleted by sniper

sniper
19/07/2006, 16:16
Μπα;

Φοβάσαι, μου φαίνεται, και απαντάς με απειλή με τη μορφή προειδοποίησης.

τουλάχιστο εγώ έχω πάρει χαμπάρι ότι είστε μόνο mods και τίποτα παραπέρα.

Έκανα το λάθος παλιότερα να νομίζω ότι mod είναι κάτι σα δάσκαλος που θα μπορεί να μου 5 μάθει πράματα και γω θα τον εμπιστευτώ για κάτι που θα τον ρωτήσω.

Και να σου πω και κάτι άλλο; Γιατί ο άσχετος mod να είναι πάνω από τον "απλό χρήστη" με γνώσεις; Έχει δικαίωμα ο ένας να τον εμπαίζει και ο άλλος απλά να νοιώθει ευχαριστημένος που ο πρώτος τον "υπομένει";

Αυτή είναι η θέση σου; Να υπομένεις;

τα έχεις κάνει αχταρμά τα θέματα στο μυαλό σου.....

1. Οι μοντς δεν ειναι αλάθητοι
2. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ
3. τα υπόλοιπα περί δημοκρατίας, δικαιωμάτων κλπ απαντήθηκαν σε προηγουμενες συζητήσεις.....

tsiros_temp
19/07/2006, 16:21
Μια ερώτηση... αν γράφει το όνομα κάποιου με bold στη λίστα κάτω-κάτω, αυτό τί σημαίνει;

Ούτε γω είμαι αλάθητος μα πριν επιτεθώ όπως μου επετέθει άλλος φροντίζω να είμαι όσο σίγουρος είναι δυνατό να είμαι.

sniper
19/07/2006, 16:22
Μια ερώτηση... αν γράφει το όνομα κάποιου με bold στη λίστα κάτω-κάτω, αυτό τί σημαίνει;

Ούτε γω είμαι αλάθητος μα πριν επιτεθώ όπως μου επετέθει άλλος φροντίζω να είμαι όσο σίγουρος είναι δυνατό να είμαι.

με bold είναι mod

H.A.Balafoutre
24/07/2006, 16:48
Πίσω δεξιά.

56402

H.A.Balafoutre
24/07/2006, 16:48
Πίσω αριστερά.

56403

H.A.Balafoutre
24/07/2006, 16:50
Από μπροστά ξέχασα....:mad: γμτ.

melodystyle2003
24/10/2006, 21:03
Γυρίζοντας σήμερα σπίτι στην εθνική ψιλοσβάρνα..
Η γριά μια χαρά πάει :sun:

photo1 (http://www.moto.gr/forums/attachment.php?s=&postid=559475) --- Photo 2 (http://www.moto.gr/forums/attachment.php?s=&postid=559474)