View Full Version : Zed is dead...
Πριν 20' "πάτησα" :eyepop: ένα Ζ 750, που καβαλούσε ένας κουλός, στη στροφή του Αγίου Ανδρέα (Πάτρα, για όσους ξέρουν) στο ρεύμα προς κέντρο. :evil: Το "παληκάρι" ήταν ψαρομάλλης, γύρω στα 40+, είχε σκουλαρίκι στο αυτί, και γκόμενα μελαμψής απόχρωσης στη θέση του συνεπιβάτη. Αμφότεροι ξεκράνωτοι.
Και για να μην με πάρετε με τις ντομάτες για το "κουλός", θα σας πω πως είχα ενδείξεις. Καταρχήν μπήκε στη στροφή κλειστά (1) και η αλήθεια είναι πως δεν ήθελε να περάσει το εργαλείο του ένα ταπεινό Transalp γιατί μόλις ίσιαξε ο δρόμος (50m max, μέχρι την επόμενη στροφή) το άνοιξε και με πέρασε (2,λογικό). Λίγο παρακάτω όμως αποφάσισε, κι ενώ κάναμε διήθηση (illegally! :blush: ) εγώ δεξιά και αυτός αριστερά της σειράς των τουτού, να μπει δεξιά της σειράς χωρίς να κοιτάξει (3). Κι αν δεν τον ψυλιαζόμουν, θα "φιλιόμασταν". Φυσικά και ΔΕΝ είχε καθρέπτες (4), παρά μόνο μια μπαντάνα στο αριστερό γκριπ. Δεν έχεις που δεν έχεις καθρέφτες ρε φίλε, ρίξε καμιά ματιά...
Τελικά κάποιες φορές οι γνώσεις και οι ικανότητες του οδηγού υπερκερνούν τις δυνατότητες της μηχανής... Όχι ότι είμαι εν γένει οδηγάρα, απλά σε σχέση με αυτόν σε εκείνη τη στροφή ήμουν. Και μη μου αρχίσετε τα περί πλυντηρίων κτλ γιατί ΞΕΡΩ πως το Z είναι απείρως γρηγορότερο-στριφτερότερο-κ@υλογονέστερο από το Transalpάκι μου. :)
Βασικα αφου ειδες κοπελα πισω, δεν θα επρεπε να τον τσιτωσεις.
Κριμα δεν θα ηταν να ετρωγαν καμια τουμπα ακρανωτοι
Ειδικα μεσα στην κινηση, πιο πολυ παιζει ο παραγωντας ''no chicken'' παρα οι δυνατοτητες του οδηγου.
adam_tsouk
13/07/2006, 21:15
εσυ ησουν;
:uplate:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kαι εγω περασα εναν κουλο προ ολιγου στην θηβων !!! Οδηγαγε παπακι και ειχε το αριστερο του χερι στο γυψο !!!:a44:
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Kαι εγω περασα εναν κουλο προ ολιγου στην θηβων !!! Οδηγαγε παπακι και ειχε το αριστερο του χερι στο γυψο !!!:a44:
:smokin:
Με τα πόδια; Εύγε νέε μου!!! ;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
:smokin: :lol:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-BADBOY'STOY
:lol:
Διαβασες για τσαγια και μπηκες εσυ? :a029:
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΓΙΑ ΤΑ Ζ;;;;;
ΜΗΝ ΣΕ ΠΕΤΥΧΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙΜΕΝΕ ΜΟΥ, ΘΑ ΠΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΣΤΙΚΟ ΚΥΜΑ!!!
Παρεπιμπτόντως, η μπαντάνα στο αριστερό γκριπ παιζει το ρόλο της ουράς στον χαρταετό. Ευθυγραμμίζει μια μηχανή που, πως να το κάνουμε, δεν μπορεί να μην πετάξει κώλο!!
:lol: :lol: :lol:
Gandalf dr685sm
14/07/2006, 10:58
εγώ πάλι , πρέπει να είμαι πολύ ηλίθιος, γιατι δεν έχω καταλάβει ακόμα το νόημα αυτού του post....
Μπήκε για να δείξει τι ακριβώς;
- οτι τα Ζ δεν πάνε μια;.... (εξαρτάται απο το τι οδηγό έχει και με τι τα συγκρίνεις)
- Οτι ο συγγραφέας είναι "πιλότος" και κάτι Ζ , τα μασάει και τα φτύνει;
- Οτι κυκλοφορούν μαλάκες στον δρόμο; ...(πάντα μια υπενθύμιση ειναι χρήσιμη)
Τι ακριβώς αποσκοπεί να δείξει ο "ποιητής" εδώ;
Gandalf
devil's animal
14/07/2006, 12:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
εγώ πάλι , πρέπει να είμαι πολύ ηλίθιος, γιατι δεν έχω καταλάβει ακόμα το νόημα αυτού του post....
Μπήκε για να δείξει τι ακριβώς;
- οτι τα Ζ δεν πάνε μια;.... (εξαρτάται απο το τι οδηγό έχει και με τι τα συγκρίνεις)
- Οτι ο συγγραφέας είναι "πιλότος" και κάτι Ζ , τα μασάει και τα φτύνει;
- Οτι κυκλοφορούν μαλάκες στον δρόμο; ...(πάντα μια υπενθύμιση ειναι χρήσιμη)
Τι ακριβώς αποσκοπεί να δείξει ο "ποιητής" εδώ;
Gandalf
μαλλον το τριτο (οχι το μακρυτερο ρε!!!:rotflmao: )
και λιγη δοση απο το δευτερο (για την συγκεκριμενη στροφη, και τον συγκεκριμενο οδηγο Ζ{αν ειχε haya δεν ξερουμε τι θα ειχε γινει}....
:wave2:
Και εγω περσι ειχα πατησει μια Λαμπορκινη
55328
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Και εγω περσι ειχα πατησει μια Λαμπορκινη
:lol: φιλαρακι το πουλας μηπως?? αυτα ειναι εργαλεια :bigcry:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
:lol: φιλαρακι το πουλας μηπως?? αυτα ειναι εργαλεια :bigcry:
Ερχεσαι δευτερος, εχω στειλει ηδη πμ.
Δεν μπορεσα να κρατηθω, ειναι το GT μοντελο, που εχει και αναπτηρα αυτοκινητου
Ρε παιδιά... Είτε εγώ δεν έκανα σαφή την πρόθεσή μου, ή σας παρεξήγησα εγώ.
Το thread δημιουργήθηκε κυρίως για λόγους "αναμπουμπούλας". Είπα πως ΞΕΡΩ ότι το Ζ είναι πιο ικανό μηχανάκι κι απλά στόχευα σε αλληλοσερβίρισμα μπηχτών.
Προφανώς απέτυχε.
Αυτά.
:wave2:
PS: Το Hayabusa δεν θα το περνούσα από εξωτερική... Θα το περνούσα ΑΠΟ ΠΑΝΩ!
:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao:
:eyepop: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Διαβασες για τσαγια και μπηκες εσυ? :a029: ΝΑ ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΡΩ.....
ΠΟΣΟΥΣ ΚΥΒΟΥΣ ΖΑΧΑΡΗ ΘΕΣ :confused:
extreme13
21/07/2006, 17:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Πριν 20' "πάτησα" :eyepop: ένα Ζ 750, που καβαλούσε ένας κουλός, στη στροφή του Αγίου Ανδρέα (Πάτρα, για όσους ξέρουν) στο ρεύμα προς κέντρο. :evil: Το "παληκάρι" ήταν ψαρομάλλης, γύρω στα 40+, είχε σκουλαρίκι στο αυτί, και γκόμενα μελαμψής απόχρωσης στη θέση του συνεπιβάτη. Αμφότεροι ξεκράνωτοι.
Και για να μην με πάρετε με τις ντομάτες για το "κουλός", θα σας πω πως είχα ενδείξεις. Καταρχήν μπήκε στη στροφή κλειστά (1) και η αλήθεια είναι πως δεν ήθελε να περάσει το εργαλείο του ένα ταπεινό Transalp γιατί μόλις ίσιαξε ο δρόμος (50m max, μέχρι την επόμενη στροφή) το άνοιξε και με πέρασε (2,λογικό). Λίγο παρακάτω όμως αποφάσισε, κι ενώ κάναμε διήθηση (illegally! :blush: ) εγώ δεξιά και αυτός αριστερά της σειράς των τουτού, να μπει δεξιά της σειράς χωρίς να κοιτάξει (3). Κι αν δεν τον ψυλιαζόμουν, θα "φιλιόμασταν". Φυσικά και ΔΕΝ είχε καθρέπτες (4), παρά μόνο μια μπαντάνα στο αριστερό γκριπ. Δεν έχεις που δεν έχεις καθρέφτες ρε φίλε, ρίξε καμιά ματιά...
Τελικά κάποιες φορές οι γνώσεις και οι ικανότητες του οδηγού υπερκερνούν τις δυνατότητες της μηχανής... Όχι ότι είμαι εν γένει οδηγάρα, απλά σε σχέση με αυτόν σε εκείνη τη στροφή ήμουν. Και μη μου αρχίσετε τα περί πλυντηρίων κτλ γιατί ΞΕΡΩ πως το Z είναι απείρως γρηγορότερο-στριφτερότερο-κ@υλογονέστερο από το Transalpάκι μου. :)
Σε άλλο forum έπρεπε να το πεις αυτό. :D :D :D :D
κι εμένα μου αρέσει αυτή η στροφή. Σπάνια με πατάει κάποιος σε αυτή. Η μεγαλύτερη μου απόλαυση είναι ένα fazer600 που ξεκίνησε σούζες και πάντες από το φανάρι πριν τις γραμμές, και στη στροφή... τα λέμε.
Αυτή η στροφή είναι η αμαρτία μου, το ομολογώ. :nono:
Και ένα μικρό μυστικό, πολυ καλύτερα την παίρνεις εξωτερικά, γιατί μέσα έχει λακούβες και ''κυμματάκια''
Εχω δει μέχρι 65 στο apex. Θα μου πεις κοιτάς το κοντέρ στο apex? Οχι, το κοιτάω λίγα μέτρα μετά, όπου το δύσκολο κομμάτι έχει τελειώσει, τη στιγμή που αρχίζω την επιτάχυνση.
Και τώρα κράξτε με ελεύθερα...
Υ.Γ. Μου τη σπάει που με το αμάξι έμπαινα με 80 χαλαρά, και είχε πολλλλλά περιθώρια. Κατι φίλοι έμπαιναν 90+. Βέβαια τότε δεν θυμάμαι αν κοίταγα στο άπεξ, μάλλον στην είσοδο, οπότε και πήγαινα φρεναριστός μέχρι το άπεξ, πράγμα που με την μηχανή δεν παίζει, από μένα τουλάχιστο.
56128
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
κι εμένα μου αρέσει αυτή η στροφή. Σπάνια με πατάει κάποιος σε αυτή. Η μεγαλύτερη μου απόλαυση είναι ένα fazer600 που ξεκίνησε σούζες και πάντες από το φανάρι πριν τις γραμμές, και στη στροφή... τα λέμε.
Αυτή η στροφή είναι η αμαρτία μου, το ομολογώ. :nono:
Και ένα μικρό μυστικό, πολυ καλύτερα την παίρνεις εξωτερικά, γιατί μέσα έχει λακούβες και ''κυμματάκια''
Εχω δει μέχρι 65 στο apex. Θα μου πεις κοιτάς το κοντέρ στο apex? Οχι, το κοιτάω λίγα μέτρα μετά, όπου το δύσκολο κομμάτι έχει τελειώσει, τη στιγμή που αρχίζω την επιτάχυνση.
Και τώρα κράξτε με ελεύθερα...
Υ.Γ. Μου τη σπάει που με το αμάξι έμπαινα με 80 χαλαρά, και είχε πολλλλλά περιθώρια. Κατι φίλοι έμπαιναν 90+. Βέβαια τότε δεν θυμάμαι αν κοίταγα στο άπεξ, μάλλον στην είσοδο, οπότε και πήγαινα φρεναριστός μέχρι το άπεξ, πράγμα που με την μηχανή δεν παίζει, από μένα τουλάχιστο.
Να σημειώσεις επ'ακριβώς σε ποιό σημείο περνάς τα Fazer μην τύχει και περάσω από εκεί και με ξεφτιλίσεις :lol: :lol: :lol: με το όχημα της φωτό αριστερά:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Να αλλάζω τέλος πάντων δρόμο ρε αδελφέ, γιατί το τσάϊ μου φέρνει και δυσκοιλιότητα.............................
Ο προηγούμενος είχε τουλάχιστον TRANSALP εσύ που πα ρε Καραμήτρο;;;;;;;;;;;;;;;:wave2: :wave2: :wave2:
:confused: ρε σεις μηχανακια εχετε η F-16 ......τι αεροφωτογραφιες ειναι αυτες ??? :lol: :lol:
Στην είσοδο του χωριού μου που λέτε , έχει ένα εσάκι που ξεκινά δεξιά και καταλήγει αριστερά και επειδή το ξέρω πολύ καλά, προχθές σπινιάροντας το γάϊδαρο προσπέρασα ένα CBR 1000 RR :lol: :lol: :lol:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΑΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ΑΝ ΛΕΩ ΜΑΜΑΚΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAI αλλα τον πειραξες τον γαιδαρο .....ετσι δεν μετραει .Τι εκανες στο ζωντανο ρε τρισαθλιε???
Νέφτι στον κ.......... you know ?????
Καλλίτερο και από Ακράποβιτς..........:lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Στην είσοδο του χωριού μου που λέτε , έχει ένα εσάκι που ξεκινά δεξιά και καταλήγει αριστερά και επειδή το ξέρω πολύ καλά, προχθές σπινιάροντας το γάϊδαρο προσπέρασα ένα CBR 1000 RR :lol: :lol: :lol:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑΙ ΑΜΕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ΑΝ ΛΕΩ ΜΑΜΑΚΙΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Είπαμε να κράξετε αλλά για το επικίνδυνο του πράγματος όχι για το αν λέω ψέματα ή αλήθεια. Και επειδή ήταν και η τρίτη σου απάντηση και το ξέσκισες το θέμα, και μιας και είμαστε στις διαμάχες, θέλω να πω ότι σε βρίσκω λίγο μαλάκα. :wave2:
Αφήνω στην κρίση των αναγνωστών και συμφορουμιτών να ανακαλύψουν ποιός είναι τι...............
Και εντέλλει πως θα μπορούσα εγώ να σου δώσω συμβουλές για την επικινδυνότητα του όλου πράγματος, όταν όλοι γνωρίζουν ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΙΝΙΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: (πολύ περισσότερο αν είναι δίποδος και χωρίς ίχνος χιουμορ)
Και εντέλλει πως θα μπορούσα εγώ να σου δώσω συμβουλές για την επικινδυνότητα του όλου πράγματος, όταν όλοι γνωρίζουν ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΠΙΝΙΑΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΪΔΑΡΟ :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: (πολύ περισσότερο αν είναι δίποδος και χωρίς ίχνος χιουμορ)
Τώρα το γυρίζουμε το στυλάκι και το παίζουμε ανώτεροι, γνωστό τρυκ, σκέψου όμως αν εσύ ξέρεις τη διαφορά μεταξύ χιούμορ και ειρωνίας. :wave2:
Εγω δεν αλλάζω κανένα στυλάκι, εσύ ξαναδιάβασε το ποστ όταν δεν θα έχεις περίοδο (βλέπε : νεύρα) και θα δεις ότι κάπου μάλλον το έχεις χάσει το θέμα .................:wave2: :wave2: :wave2:
Εγω δεν αλλάζω κανένα στυλάκι, εσύ ξαναδιάβασε το ποστ όταν δεν θα έχεις περίοδο (βλέπε : νεύρα) και θα δεις ότι κάπου μάλλον το έχεις χάσει το θέμα .................:wave2: :wave2: :wave2:
χέσε μας ρε μεγάλε που θα κάτσω να ξαναδιαβάσω τις μαλακίες σου, με σενα θα ασχολούμαστε τώρα όχουου!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
tsiros_temp
23/07/2006, 19:44
Εγώ σε αυτή τη στροφή πάω αργάααα.
:sick:
Ένα σωρό κουλά έχουν δει τα μάτια μου κει πέρα, δε ρισκάρω τίποτα. Και είμαι και με το αμάξι. :look: