Σύνδεση

View Full Version : ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ?????

npap
14/07/2006, 08:29
ρε παιδιά πες τε μου γιατι νομίζω οτι γέρασα κ παραξένεψα.

πηγα προχτές να παραλάβω το καινούριο μου μηχανάκι απο το Βύνιο κ το παίρνω μεσα στη μπίχλα.
Ντροπή, κοντα 10.000 πήρατε, ενα πανάκι για να το ξεσκονίσετε δεν εχετε???????:mad:

το καταπήνω κ παω κ το καθαρίζω μόνος.

Σήμερα όμως δεν την πάλεψα. μετά απο δύο μερες που την έχω παω να τσεκάρω τον αέρα στα λάστιχα. (εχω κάνει κοντα 300 χλμ).

διαπιστώνω οτι μπροστα ΄΄εχει πίεση 22 κ πίσω 30. Δε λέω λάθος που δεν το τσεκαρα νωριτερα αλλά....

παλι καλα που δεν είχαμε τπτ χειρότερα.....

μήπος τελικά να τσεκάρω κ τα λάδια???????:confused:

οχι είμαι παραξενος που τα έχω πάρει!!!!!!!

VANDA
14/07/2006, 08:34
Καλοτάξιδο! :winka:

(τσουλάει τουλάχιστον?)

Πάρ' τους ένα τηλεφωνάκι να τους τα πεις ένα χεράκι...

Λεωνίδας
14/07/2006, 08:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από npap
(...)μετά απο δύο μερες που την έχω παω να τσεκάρω τον αέρα στα λάστιχα. (εχω κάνει κοντα 300 χλμ).

διαπιστώνω οτι μπροστα ΄΄εχει πίεση 22 κ πίσω 30. Δε λέω λάθος που δεν το τσεκαρα νωριτερα αλλά....(...) Εγώ το κατάλαβα στις δύο βδομάδες :a018: :a018: και ήταν κάτω από 20 το πίσω :mad:
Βύνιος και 'γω
Ηθικό δίδαγμα: με το που αγοράσετε μηχανή και πάτε για το πρώτο γέμισμα τσεκάρετε τον αέρα :sick:

makis206
14/07/2006, 08:51
διαπιστώνω οτι μπροστα ΄΄εχει πίεση 22 κ πίσω 30. Δε λέω λάθος που δεν το τσεκαρα νωριτερα αλλά....

Τι στο καλό !

Συνεννοημένος με τον δικό μου στην Κρήτη ήταν ;;

22 μπροστά και 30 πίσω μέτρησα αντί για 36 και 42 !:lol: :lol:

Πέρα απ'την πλάκα, διαπίστωσα κι εγώ οτι ένα τσεκάρισμα δεν βλάπτει κι ας είναι καινούργιο το μηχανάκι. Κι ας μη συμφωνώ καθόλου που δεν το τσεκάρει πλήρως αυτός που το πουλάει.

Καλορίζικο (σόρρυ Χρήστο:lol: ) και καλοτάξιδο να είναι !!

:beer: :beer: :beer:

ktm640lc4
14/07/2006, 09:00
Kαι το δικο μου απο βυνιο το πηρα. Ηρθε με το φορτηγο κατευθειαν απο kawasaki. Μεσα στην μπιχλα ηταν και απο κει.

Σκατα. Μου την εδωσε, αλλα οκ δεν ειπα τιποτα. Αλλωστε δεν φταιει ο βυνιος.

Επειδη εχει τυχει να παω μια φορα μεσα σε μια αντιπροσωπεια να παρω το πρωτο μου μηχανακι, επαθα πλακα με το πως συμπεριφερονται στα οχηματα μεσα εκει. Και εμεις μετα κοιταμε να τα στρωσουμε.:mad:

Τεσπα.

div400
14/07/2006, 09:05
τι δεν φταιει ο βυνιος και ο καθε βυνιος?

οκ το παρελαβε βρομικο απο την αντιπροσωπια

ρε φιλε το πουλας σε καποιον ομως που σου δινει τα γιουργια κολαριστα, βαλε ενα υπαλληλο να του ριξει ενα πλυσιματακι τα χοντρα εστω ρε γμτ.:mad: :yuck:

και κοιτα αν ειναι σε κατασταση καλη (αερα, λαδια κτλ)

ανθρωπος θα το καβαλησει ρεε

costas81
14/07/2006, 09:10
οχι νικο δεν εισαι παραξενος απλα ξερεις οτι δεν κανει την σκονη να την παρεις απο πανω με ξεσκονοπανο γιατι κανει γραμμες στο χρωμα!Θελει πλυσιμο!!!

Οσο για τον αερα εχεις παλι δικιο αλλα αφου ολα ειναι καλα μην μασας!!!

Ρε τωρα πρεπει να πετας που εχεις το νεο σου μοτορι και να μην χαλιεσε με τετοια πραγματα!!!

:lol: :lol: :lol: :lol:

npap
14/07/2006, 09:23
Σκατα. Μου την εδωσε, αλλα οκ δεν ειπα τιποτα. Αλλωστε δεν φταιει ο βυνιος.

Ο Βύνιος κ ο καθε επίσημος αντιπρόσωπος έχουν την ευθύνη να παραδώσουν μια μηχανή έτοιμη για χρήση.

Τελικά όλους μας βλέπουν σαν πορτοφόλια.

Respect
14/07/2006, 09:25
Και τα χοντρά και τα ψιλά να πλύνει.- Τι θα πει δε φταίει αυτός και ο κάθε ένας σαν αυτόν. Λεφτά παίρνει και κάποιος ίδρωσε αρκετά ενδεχωμένως γιά να τα βγάλει. Φίλε npap είμαι μαζί σου και σε διαβεβαιώ ό,τι δε φταίει η ηλικία. Εγώ είμαι ικανός να σφαχτώ με τον οποιοδήποτε αν δω πως δε με υπολογίζει ειδικά όταν είναι να τα πάρει κιόλας :mad: :a017: . Τα λεφτά μας και αυτό που θέλουμε αλλιώς τα μπαλάκια μας και τίποτα..σιγά λες και δεν υπάρχει κόσμος να μας εξυπηρετήσει..

sniper
14/07/2006, 09:31
Καθήστε γιατί παίρνετε ένα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μηχανάκι και έχετε θολώσει....

Δηλαδή τους δίνεις τα ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ λεφτά σου, και σου δίνουν ένα ΒΡΩΜΙΚΟ μηχανάκι και δεν λέτε τίποτα; :confused:

Έχετε πάθει παράκρουση; Και αν κάτω από την μπίχλα ανακαλύψετε μια ωραία γρατζουνιά; Θα γυρίσετε πίσω και θα ακούσετε το όμορφό : "Δεν ξέρουμε, εμείς σας το παραδώσαμε καινούργιο".

Όσο για τον αέρα....

Και τα δύο δείχνουν πόσο τους ενδιαφέρει ο πελάτης τους.... :mad:

:smokin:

idi
14/07/2006, 09:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Καθήστε γιατί παίρνετε ένα ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μηχανάκι και έχετε θολώσει....

Δηλαδή τους δίνεις τα ΩΡΑΙΟΤΑΤΑ λεφτά σου, και σου δίνουν ένα ΒΡΩΜΙΚΟ μηχανάκι και δεν λέτε τίποτα; :confused:

Έχετε πάθει παράκρουση; Και αν κάτω από την μπίχλα ανακαλύψετε μια ωραία γρατζουνιά; Θα γυρίσετε πίσω και θα ακούσετε το όμορφό : "Δεν ξέρουμε, εμείς σας το παραδώσαμε καινούργιο".

Όσο για τον αέρα....

Και τα δύο δείχνουν πόσο τους ενδιαφέρει ο πελάτης τους.... :mad:

:smokin:

+1
στα αμαξια ειναι υποχρεωτικός ο τεχνικός έλεγχος πριν τη παράδοση (ο μηχανικος που τον κανει ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ οτι παρέδωσε το αμαξι ελεγμένο στον προισταμενο του!)

Alx 84
14/07/2006, 09:40

πηγα προχτές να παραλάβω το καινούριο μου μηχανάκι απο το Βύνιο κ το παίρνω μεσα στη μπίχλα.
Ντροπή, κοντα 10.000 πήρατε, ενα πανάκι για να το ξεσκονίσετε δεν εχετε???????:mad:

Σήμερα όμως δεν την πάλεψα. μετά απο δύο μερες που την έχω παω να τσεκάρω τον αέρα στα λάστιχα. (εχω κάνει κοντα 300 χλμ).

κ εμένα ήταν σκονισμένη (όχι χάλια, αλλά δε μπρώ να πώ ότι ήταν καθαρή) και όσο για τον αέρα, μία από τα ίδια!!!

λάδια τουλάχιστον είχε. τα τσέκαρα στο μαγαζί!!!!:winka:

byron
14/07/2006, 09:51
Έτσι από περιέργεια... πόσο τα πληρώσατε τα ¨δωράκια¨ ?

Δηλαδή πόσο πληρώσατε για πινακίδες κλπ. ?

Για το Aprilia Sportcity 200, μου ζήτησε 150?. Το πήρα απ΄αλλού χωρίς δώρα, και πλήρωσα 50? περίπου. Γιατί ?

jtoros
14/07/2006, 09:53
Είναι στον άνθρωπο, όπως και πολλά άλλα. Δυστυχώς κάποιοι προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν το ratio απόδοση/κόστος. Κι έτσι αποφεύγουν να κάνουν εκείνες τις μικρές ενέργειες που κερδίζουν τον πελάτη. Στο δικό μας μαγαζί, ο πατέρας μου εξηγεί πως θα συναρμολογηθεί ένα εξάρτημα, αν δεν το πιάσει ο πελάτης το συναρμολογεί αυτός και του το παραδίδει όσο πιο έτοιμο για τοποθέτηση, και στην τελική αν δεν το "έχει" και πάλι, στέλνει εμένα ή τον υπάλληλο να το τοποθετήσει. Και τα πάντα παραδίδονται πλυμένα και καθαρισμένα. Αυτά κερδίζουν τον πελάτη.

Τεστ: Την επόμενη φορά πείτε στον κ. Βύνιο ότι δεν παραλαμβάνετε την μηχανή αν δεν είναι καθαρή κι έτοιμη για... "κύλιση" :eyepop:
Και τότε θα δούμε αν, μπροστά στο ενδεχόμενο να χάσει τα φράγκα, βάλει κάποιον υπάλληλο να την ετοιμάσει. :winka:

Αυτά... :wave2:

ΥΓ: Όχι, δεν είσαι παράξενος. :)

Λεωνίδας
14/07/2006, 10:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

Για το Aprilia Sportcity 200, μου ζήτησε 150?. Το πήρα απ΄αλλού χωρίς δώρα, και πλήρωσα 50? περίπου. Γιατί ? Για την πινακίδα νομίζω 50? εγώ...

cityfly
14/07/2006, 10:09
καμία παραξενιά

καινούργια μηχανή σου δείνει

και ειδικά η μειωμένη πίεση είναι απαράδεκτη

costas81
14/07/2006, 10:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Για την πινακίδα νομίζω 50? εγώ...

εγω παλι τιποτα!!!!

byron
14/07/2006, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Για την πινακίδα νομίζω 50? εγώ...

Βρε τόσο την πλήρωσα... Απλά αναρωτιέμαι, αν τα δωρα είναι όντως δωρεάν, ή αν τα παίρνει τα λεφτά αλλιώς.

Για τα χαρτιά και πινακίδα του 200, μου ζήτησε 150? περίπου. (Βύνιος)

dukeandthecity
14/07/2006, 10:17
ρε σεις ποιος ελεγε οτι πηγε ενα k5 στην suzuki για να ελεξουν μια φίσα και του χρεωσαν 40 ευρα για το πλυσιμο?

και σεις λετε που το παραλαβατε σκονισμένο?

(δυστυχως εχουν το μαχαιρι, εχουν και το καρπουζι)

Λεωνίδας
14/07/2006, 10:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ρε σεις ποιος ελεγε οτι πηγε ενα k5 στην suzuki για να ελεξουν μια φίσα και του χρεωσαν 40 ευρα για το πλυσιμο?

και σεις λετε που το παραλαβατε σκονισμένο?

(δυστυχως εχουν το μαχαιρι, εχουν και το καρπουζι) αυτός (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=24721) ? :rolleyes:

m1ke
14/07/2006, 10:39
Εγώ όταν παρέλαβα το daytona από το μαγαζί που το αγόρασα έγιναν τα εξής:

1. Καθάρισμα δισκόφρενων με σπρέυ και πανάκι.
2. Έλεγχος πιέσεων στα λάστιχα.
3. Έλεγχος αλυσίδας.
4. Ρύθμιση στατικού sag.

Ο άνθρωπος ασχολήθηκε μία ώρα για να μου παραδόσει τη μηχανή.

Βέβαια η μηχανή ήθελε πλύσιμο, αλλά η ουσία δεν είναι το πλύσιμο είναι ο έλεγχος ότι η μηχανή είναι ασφαλής για να βγει στο δρόμο.

road spirit
14/07/2006, 10:58

όταν και εγω πήρα το CBR μου είχε αντίστοιχα χαμηλές πιέσεις, όπως επίσης και ένας φίλος με το δικό του. Τι να πώ? λές και είναι κανόνας ...

Για το Aprilia Sportcity 200, μου ζήτησε 150?. Το πήρα απ΄αλλού χωρίς δώρα, και πλήρωσα 50? περίπου. Γιατί ?

Κάτσε, για να καταλάβω, αυτό που διαφημίζουν στα περιοδικά, ότι δηλαδή με κάθε αγορά μοτο παίρνεις ενα σκασμό δώρα μαζί, σου λένε να πληρώσεις κάποιο ποσό? μην τα πάρω στο κρανίο! μας κοροϊδεύουν?

DUKASII
14/07/2006, 11:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
+1
στα αμαξια ειναι υποχρεωτικός ο τεχνικός έλεγχος πριν τη παράδοση (ο μηχανικος που τον κανει ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ οτι παρέδωσε το αμαξι ελεγμένο στον προισταμενο του!) το ίδιο και για τα μηχανάκι ισχύει..οπου πρεπει ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΤΑ πρωτα 15 χιλ νομίζω ωστε να "δει" αν κατι δεν παει καλα..

απο αερα στα λαστιχα..μεχρι στραβα βιδωμένα μπροστινα...λασκαρισμενα ψαλίδια..
πλακες μπροστινων...
χρυση φρένων..

αλυσιδες...γραναζια.....

(αυτα είναι διαφορα που έχουν αναφερθει ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ..)

byron
14/07/2006, 11:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
Κάτσε, για να καταλάβω, αυτό που διαφημίζουν στα περιοδικά, ότι δηλαδή με κάθε αγορά μοτο παίρνεις ενα σκασμό δώρα μαζί, σου λένε να πληρώσεις κάποιο ποσό? μην τα πάρω στο κρανίο! μας κοροϊδεύουν?

Όχι δεν σου ζητούν χρήματα για τα ¨δώρα¨.
Σου τα παίρνουν έμμεσα. Δλδ μου είπαν ότι για πινακίδα, άδειες, μεσολαβητές, γρηγορόσημο κλπ θέλανε 150?.
Αγόρασα το μηχανάκι απ΄αλλου, και πλήρωσα για τα προαναφερθέντα, 50?. Άρα τα 100? πηγαίνανε στο παντελόνι. (όχι το δικό μου...)

oulas
14/07/2006, 11:26
ΕΙΜΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟΣ?????

Oxi Φιλε μου, και εγω στην ιδια κολοκατασταση την πηρα απο τον μαλακο Βυνιο.

Επισης στο Φαναρι γραφονταν και η επωνυμια του μαγαζιου, με ενα κολομαρκαδορο, που μου βγηκε η παναγια να το βγάλω!

latris mixanis
14/07/2006, 11:54
Δεν θα έπρεπε να το είχες τσεκάρει όταν το πήρες, αυτό δεν κάνουμε συνήθως όταν παίρνουμε κάτι?? Ακόμη και για γρατζουνιές έπρεπε να κοιτάξεις. Θα έπρεπε να τα χώσεις στον καταστηματάρχη.

Καλοτάξιδο ...!!!

bugsbunny
14/07/2006, 11:57
Όχι δεν είσαι περίεργος, και καλοτάξιδη !!!

Εγώ πάντως όταν πήρα την δική μου από Καλφαρέντζο, μου έκανε παράδοση πάνω από 1 ώρα, η μηχανή γυάλιζε και γενικά ασχολήθηκε ο άνθρωπος. Βέβαια φεύγοντας, πέρασα από το πρώτο βενζινάδικο για γέμισμα αλλά ρε παιδιά δεν ξέρω πες το από συνήθεια έλεγξα και τον αέρα στα λάστιχα, τα οποία τα έφτιαξα όπως ήθελα εγώ.

Κατά την γνώμη μου λοιπόν, απαράδεκτο να παραλάβεις βρώμικη την μηχανή σου αλλά εξ ίσου απαράδεκτο να κοιτάξεις την πίεση στα ελαστικά μετά από Χ εβδομάδες…

:wave2:

ledz
14/07/2006, 12:10
Γενικα πολλα ακουγονται για το βυνιο...

Για να παραθεσω και γω την εμπειρια μου: Πηγα να παρω πρωτη μηχανη και μου πουλησε cbf250 με 5000 χμ 3000 ευρω "ατρακαριστο". Αργοτερα βεβαια εμαθα απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη οτι ειχε καρφωθει με 70 πισω απο μια μερτσεντε και αλλαξε ολο το μπροστινο. Το μηχανακι μπηκε σε καλιμπρα. Ειναι δυνατον να μην του το'χε πει του βυνιου; Δεν ειχα πονηρευτει ακομα και δεν ηξερα και τι να κοιταξω!

Με το που το εμαθα οτι ηταν τρακαρισμενο, το πηγα πισω και του ζητησα τα λεφτα μου πισω: "Αυτο δε γινεται! Αν θες παρε στην παιρνω πισω (αμεσως την πηρε γιατι τον εκανα ρεζιλι σε αλλους ατυχους ενδεχομενως πελατες) και παρε κατι αλλο απο μενα. Τελικα μου αφησε την καινουρια με 3600 χωρις συναγερμο και εξοδα μεταβιβασης/πινακιδας δικα του.

ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΥΝΙΟ :mad:

Καλοταξιδη η μηχανουλα...

manamanam
14/07/2006, 12:34
Τσέκαρε και τα λάδια, καλού κακού..

maron
14/07/2006, 12:44
NAI FYLE EISAI PARAXENOS.
ta lastyxa einai xefouskomena gia na pianoun kalhtera oi imantes kata thn metafora kai h skonh briskete sthn atmosfaira ara den ftaei o vinios kai o kathe vinios.
ESY ftais pou kathese kai anarwtiese anti na tou peis na to parei ayto kai na sou ferei ena kainourgio.
Na deis gia pote tha itan gialismeno,alla me ta myalla pou exoume ollo kai xeirotera tha ginonte ta pragmata giath o;oi xeroun oti oso skata kai na ginoun ta pragmata, oso akriva thn kavla sou tha thn plhrwseis.

kai etsi kanoume oi 99%
(thimata)me thn kalh ennoia.

Sabre
14/07/2006, 12:48
Την δικιά μου την πήρα καθαρή-καθαρή και γυαλισμένη!
150 Ευρά για πινακίδες που της πήρα την επομένη ημέρα...και ήταν απο τις τελευταίες παλιές - ενώ ήδη "έπαιζε" η πρώτη φουρνιά απο "ταψιά" στην αγορά.
Νο prob με τα λάστιχα (που τσέκαρα 10 μέτρα αργότερα στο βενζινάδικο).Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος.
Και σιγά μην είμαστε παράξενοι που ζητάμε τα αυτονόητα!!!

alex14
14/07/2006, 13:11
Τελικα ορισμενοι νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα παπαρια. Εαν τους βγει το ονομα ομως ........
Οσο για τα δωρα εχω την εντυπωση οτι ειναι β' διαλογης εαν και επωνυμα (εαν δεν ειναι μαιμου).

apolon10
14/07/2006, 15:42
E ναι και εγω παρελαβα περυσι το μηχανακι μου απο ενα εμπορο μεσα στην μπιχλα και σπαστηκα πολυ:mad:
Περιμενα να δω ενα μηχανακι καθαρο, ομορφο να το καμαρωσω και αυτο ειχε τοση ξενερωτικη βρωμα σαν να του ειχαν ριξει κουβαδες με λασποχωμα (ε καλα υπερβαλλω και λιγο):rolleyes:
Επισης ηταν ξεβιδωμενο (με κινδυνο να φυγει) το κατω καπακι απο το κουτι με τους διακοπτες.
Αυτα δειχνουν σιγουρα οτι οι περισσοτεροι δεν ειναι σωστοι επαγγελματιες, αλλα στην τελικη καποια στιγμη θα το πληρωσουν απο τον καταναλωτη.
Πριν χρονια ειχα παρει ενα Punto gt απο Fiat esresso(δεν ξερω καν αν υπαρχει σημερα) και ελεγχοντας το, το βλεπω χτυπημενο πισω στον προφυλακτηρα. Μου λεει ο μαγκας εκει παρτο και αν ξαναχτυπησεις στα φτιαχνω ολα μαζι:eyepop: Ουδεν σχολιο !
Ηθελε να μου πασαρει συστημα ηχου με ηχεια κομπλε (μαπα καρπουζι) που πηρε το ματι μου σε ενα αλλο πουντο που ειχε ο γιος του αφεντικου.
Δεν ειχε σηματα και αυτοκολλητα και με εστειλε στο συνεργειο να μου τα βαλουν οταν ο ιδιος θα χρειαζοταν ενα λεπτο (και πολυ λεω).
Δεν μπορουσε (ή μαλλον δεν ηξερε) να ρυθμισει το τηλεχειριστηριο του κεντρικου κλειδωματος (και παλι ενα λεπτο στα γραφεια της εταιρειας στην αλλη μερια της Βουλιαγμενης).
Και το αποκορυφωμα, οταν το πηρα τελικα στο δρομο σε καθε στροφη πηγαινε ευθεια με τρομακτικη υποστροφη. Η πιεση βεβαια ηταν μεγαλη (επειδη μενουν καιρο σε εκθεσεις),το λαστιχο παραφουσκωμενο και δεν μου ειπαν τιποτα, αφου θα το διαπιστωνα μονος στην πρωτη μαντρα ή κολώνα.
Δυστυχως πρεπει να ζουμε με αυτην την ασυνειδησια τους και να προστατευομαστε μονο με τις γνωσεις μας και την εμπειρια μας

Jo.Da.
14/07/2006, 17:55

φίλε καλοτάξιδο και καλά χιλόμετρα να έχετε οι δυο σας...
σε ότι αφορά το κομμάτι βύνιος (καλλιθέα?) έχω να σου πω πως μάλλον δεν είσαι παράξενος.σύμπτωση επαναλαμβανόμενη πάβει να είναι σύμπτωση...κι εγώ απο κει ψώνισα μηχανάκι και το μετάνιωσα...του είχα πληρώσει τα φράγκα για τη μηχανή όλα μπαμ και μαζί του έδωσα και τα χρήματα για τέλη ταξινόμησης, πινακίδα ,σηματάκι 06.μου είπαν πως σε τρείς εργάσιμες θα είχα όλα τα χαρτιά στην επαρχία όπου θα πήγαινα για διακοπές (πάσχα).περνάει μια βδομάδα πουθενά τα χαρτια,παίρνω τηλ μου λέει μια κοπέλα από το μαγαζί ότι δεν έχω πληρώσει τα χρήματα για πινακίδες κτλ...της λές αυτό δεν παίζει ξαναψάξε και παίρνω αυριο...την επόμενη ξαναπαίρνω, ξανα τα ίδια...τεσπά τελικά κατάλαβαν ότι έκαναν μλκ αφού βρήκαν το χαρτί...μου έστειλαν τα χαρτιά μετά περίπου 10 εργάσιμες (3 μου είχαν πει) και κυκλοφορούσα χώρις άδεια και ασφάλεια...ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΘΕΣ ΝΑ ΛΈΓΕΣΑΙ (και να είσαι) ΣΟΒΑΡΟ ΜΑΓΑΖΙ?ΑΝ ΝΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΛΑ ΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥς ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΟΥ....ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΦΡΑΓΚΑ (ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ) ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΕΙΣ???είνα δλδ πιο επαγγελματικό να του κρατάς τα χαρτιά...(και με δικό σου λάθος)?
:a015: :a016: :a015:

beholder
15/07/2006, 00:24
Εγω τη πηρα γυαλισμενη και αστραφτερη με σωστο αερα και λαδια απο το MotoClub 63

Απο Βυνιο εχω παρει το παπακι και τα 5 δωρα που δινει καταστραφηκαν (οπως ηταν φυσικο) απο 3 εβδομαδες εως 6 μηνες το αργοτερο
Το 6ο τον συναγερμο δεν τολμησα να τον βαλω μετα απο πληροφοριες απο 2-3 συνεργειαδες οτι οι συναγερμοι του βινιου επειδη ειναι για τη φουτσα αδειαζουν τη μπαταρια σε χρονο ρεκορ

Και οταν εψαχνα για τη μεγαλη δεν μου αφησε και τις καλυτερες εντυπωσεις ο Βυνιος
Ειχα και εγω την ιδια εντυπωση με καποιον φιλο που ειχε γραψει σε ενα αλλο thread οτι αν και ευγενικοι κλπ κλπ εφυγε με την εντυπωση οτι κοιτουσαν πως θα τελειωσουν την πωληση οσο πιο γρηγορα γινοταν για να πανε στον επομενο

lyk0s
16/07/2006, 20:32
Δεν νομιζω να εισαι παραξενος οταν ζητας να σου παρεχουν καλες υπηρεσιες...

Απο τον Makina στη Θεσσαλονικη που πηρα περσι την δικια μου ηταν σαν καινουργια...

Πεντακαθαρη να αστραφτει μες στον Αυγουστιατικο ηλιο!

Εξοδα πινακιδας 75 ευρω.

Πηρα και μανιταρια σαν δωρο-μου τα περασαν κιολας-τα οποια δεν ηταν μουφα και αποδειχτηκε γιατι σε συγκρουση που ειχα με αμαξι στραβωσε το πλαισιο αλλα το μανιταρι δεν επαθε τιποτα και ξηλωσε και ολη σχεδον την πορτα και το φτερο του αλλου!

Γενικα αν και ηθελα να την παρω απο Agiomotors-καπου δεν τα βρηκαμε-εμεινα πολυ ευχαριστημενος γιατι Τεταρτη πηγα 3 Αυγουστου και Παρασκευη 5 μου την ειχαν ετοιμη με τα χαρτια και ολα.

Μου εδειξαν και μερικα πραγματακια πανω στη μηχανη και πηγαν αυτοι για διακοπες(εκλειναν εκεινη την μερα) και εγω για βολτες-αρχιζε Δευτερα η αδεια μου!!

Α και καλοταξιδη!!