View Full Version : Για κατόχους KLE 500 και για 400 more power
haldaios
14/07/2006, 12:30
Για κατόχους KLE 500 και για 400 αν θέλουν να αυξήσουν αισθητά την ιπποδύναμη τους μπορούν να κάνουν 2 απλά πράγματα, να αλλάξουν την εισαγωγή του φίλτρου αέρα με αυτό από το KLE του 94΄ έπαιρνε περίπου την διπλάσια ποσότητα αέρα και αλλαγή τα ζιγκλέρ με νούμερα αντίστοιχα αυτά από το 94’. Μαζί με τοποθέτηση πάει περίπου στα 40euro αλλά φαίνεται η διαφορά!:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από haldaios
αν θέλουν να αυξήσουν αισθητά την ιπποδύναμη τους
Diladi poso aisthita? Mporeis na to kaneis kai monos sou i prepei na pas se synergeio? Kana arnitiko exei i metatropi?
Gia pe, gia pe :confused:
:beer:
haldaios
16/07/2006, 00:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
Diladi poso aisthita? Mporeis na to kaneis kai monos sou i prepei na pas se synergeio? Kana arnitiko exei i metatropi?
Gia pe, gia pe :confused:
:beer:
Φίλε μου το KLE κάποτε ήταν 50 άλογα και το πήγανε στα 47 και τώρα νομίζω ότι το ανανεωμένο KLE είναι πιο αδύναμο λόγω καταλύτη, δηλαδή κερδίζεις 3 άλογα περίπου τώρα, αλλά μην ξεχνάμε στις μηχανές τα 3 άλογα φαίνονται! Επίσης υπάρχει και φίλτρο αέρα Κ&Ν με 50euro εγώ το πήρα από εδώ http://www.motoparts.gr/Details.asp?ProductID=981 και αξίζει τα λεφτά του! Αρνητικά δεν έχω δει γιατί το μηχανάκι ανεβάζει στροφές αρκετά πιο γρήγορα και με κανονική χρήση η αυτονομία του έχει βελτιωθεί αισθητά. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις μόνος σου είναι η εισαγωγή φίλτρου αέρα το οποίο το πουλάνε στην αντιπροσωπία και το φίλτρο αέρα, για το ζιγκλέρ μην το κάνεις γιατί θέλει μετά ρύθμισμα το καρμπιρατέρ! Αν θες και άλλες πληροφορίες πες μου να σου δώσω το τηλ. του μηχανικού μου. :wave2:
haldaios
16/07/2006, 02:02
Το φίλτρο από την Κ&Ν που κάνει και για το KLE 500 & 400
55460
Αρχικά δημιουργήθηκε από haldaios
Το φίλτρο από την Κ&Ν που κάνει και για το KLE 500 & 400
To filtro K&N δεν θα επρεπε να ειναι απο σφουγγαρι για να βγαινει και να πλενεται?:confused: :confused: :confused: