Σύνδεση

View Full Version : Ατάκες χαμηλής αυτοεκτίμησης

620
14/07/2006, 20:27
Ατάκες χαμηλής αυτοεκτίμησης

Μια κοπέλα με τηλεφωνεί τις προάλλες και μου λέει, «Έλα σπίτι μου απόψε, δε θα είναι κανείς». Πήγα. Δεν ήταν κανείς εκεί.

Πάντα γνώριζα ότι οι γονείς μου με μισούσαν. Για να παίζω στη μπανιέρα μου είχαν δώσει μια τοστιέρα κι ένα ράδιο..

Θυμάμαι την εποχή που με απήγαγαν κι έστειλαν ένα δάχτυλό μου στον πατέρα μου. Είπε ότι χρειαζόταν περισσότερες αποδείξεις.

Είμαι τόσο άσχημους …. Δούλευα σε pet shop κι όλος ο κόσμος ρωτούσε πόσο μεγάλος θα γινόμουν.

Πήγα στο γιατρό επειδή είχα καταπιεί πολλά υπνωτικά χάπια. Ο γιατρός με συμβούλεψε να πιω μερικά ποτά και να ξεκουραστώ.

Ο γέρος μου δε με σεβόταν. Τον ρώτησα, «Πως θα πετάξει ο χαρταετός μου;». Μου είπε να βρω έναν γκρεμό και να πηδήξω.

gcrook
14/07/2006, 20:35
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

jimmis77
14/07/2006, 20:40
:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao:

Nikoskazer2000
15/07/2006, 03:06
Και για να κάνω και λίγο :a27:

Εμένα ο αδελφός μου (που με υπερεκτιμάει ΒΕΒΑΙΑ) μου λέει:

"Μλκ το 'χεις γ@μσει το μηχανάκι σου. Σε καμιά φάση που θα ξεχάσεις το κλειδί σου πάνω στη μίζα, θα πάρει μπρός απο μόνο του και θα σηκωθεί να φύγει!"

Τι εννοεί ο ποιητής αδελφός μου :look: :rolleyes: ;

tsiros_temp
15/07/2006, 06:27
ΕΞΑΡΤΑΤΕ.

ΕΧΙΣ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΒΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΙ ΤΟ ΜΟΤΟΡΙ ΣΟΥ;

ΑΝ ΝΕ, ΤΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΦΙΓΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΟΣ...

makis206
15/07/2006, 11:30
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Alx 84
15/07/2006, 21:45
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Nikoskazer2000
16/07/2006, 01:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Και για να κάνω και λίγο :a27:

Εμένα ο αδελφός μου (που με υπερεκτιμάει ΒΕΒΑΙΑ) μου λέει:

"Μλκ το 'χεις γ@μσει το μηχανάκι σου. Σε καμιά φάση που θα ξεχάσεις το κλειδί σου πάνω στη μίζα, θα πάρει μπρός απο μόνο του και θα σηκωθεί να φύγει!"

Τι εννοεί ο ποιητής αδελφός μου :look: :rolleyes: ;

Οι μετατροπές που του 'χω κάνει είναι ελάχιστες και οχι ιδιαίτερης βαρύτητας αλλα οτι το γουστάρει λίγο-λίγο είναι γεγονός.

Αν και έχει Innova, οπότε μάλλον πως ζηλεύει :a01: :lol: κι' ας το "θάβει" με την πρώτη ευκαιρία.