Σύνδεση

View Full Version : aprillia SXV 5.5

Σελίδες : 1 [2]

takarossi
28/01/2008, 21:44
Y.G.: otan lew "...fainetai ki ap th fwto.." ennow ayth st'aristera...

Spazz
28/01/2008, 22:14
πρεπει να τα πω ακομη πολλες φορες?μου φαινεται πρεπει να αναλωθω λεγοντας σας τα ιδια και τα ιδια...

δεν αμφισβητησα πως τα sxv ειναι πολυ καλα μηχανακια.... αμφισβητησα αυτο που ειπε ο φιλος πως ειναι καλυτερα στα ΠΑΝΤΑ....

ξερω απο πρωτο χερι οτι ειναι παρα πολυ καλα.και οσον αφορα το μοτερ (απο πλευρας αποδοσης, ελαστικοτητας, ροπης, διαρκειας) αφηνω την αξιοπιστια απ εξω... μιας και δεν ξερω αν στα νεοτερα μοντελα δεν τιθεται τετοιο θεμα.

το οτι δεν μου αρεσει τοσο εμφανισιακα ειναι καθαρα θεμα γουστου και δεν μπορεις να το αμφισβητησεις.οπως δεν μου αρεσουν τα vor ας πουμε... ετσι και δεν με τρελαινει το aprilia...

τωρα καταλαβαινομαστε? :beer:

takarossi
28/01/2008, 22:42
Magkia sou pou de s'aresei. Egw de sou eipa oti soni kai kala einai wraio.. Proswpika to vriskw polu omorfo alla ayto de shmainei oti einai TO pio omorfo. Twra sto 8ema tou oti einai kalytero sta PANTA den nomizw na stekei ws apopsh oute mporei na ekfrasei sta sovara kapoios logikos an8rwpos tetoia gnwmh efoson den exei odhgeisei kai oxi mono, ola ta antistixa sm pou to antagwnizontai. Ayto pou lew egw einai pws ap osa exw diavasei, exw dei kai exw akousei apo gnwsto mou pou douleuei sto 0-300, einai para polu kalo. OXI pws einai to kalytero..den mporw na to kserw ayto, alla ap oso kserw einai dynato se pollous tomeis kai syndiazei thn ka8hmerinothta me thn pista (me thn antistoixh synthrhsh dystixws). Kai an katseis na skefteis ayta pou eipes (gia to sxv tou filou sou) 8a katalaveis oti DEN htan tyxaio pou to pa8e sthn trith evdomada MH exontas strwsei akoma to moter. Logika apo thn kayla tou pou phre sxv, asynais8hta 8a anoikse to gkazi ligo parapanw... de 8elei kai polu.

SPC
29/01/2008, 00:27
re paides ego thn apopsi mou leo gia tin mixani giati exo odigisei sxedon ola ta sm kai pistevo oti exo olkliromeni apopsh den to leo etsi gia na to po!

Spazz
29/01/2008, 02:09
ειναι δεν ειναι στρωμενο δεν δικαιολογειται να καρφωσει βαλβιδα...

τελος παντων... η ουσια ειναι πως ειναι πολυ καλο μηχανακι.τελος!

το τι θα παρει ο καθενας ειναι δικο του θεμα και προκυπτει απο την δικια του κριση πραγματων...

τωρα μπορει να παει ο καθενας να απολαυσει το μηχανακι του... :beer:

675
29/01/2008, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz

τωρα μπορει να παει ο καθενας να απολαυσει το μηχανακι του... :beer:

:lol:

εγω παω να οδηγησω το yamaha ttr-250 μου με διασταυρωση motard και ktm exc 525 competition:rotflmao: :rotflmao:

powerSM
07/03/2009, 12:07
Παιδια διαβασα ολες τις πιο πισω σελιδες και ψιλοαπογοητευτηκα αλλα δεν νομιζω να με αποτρεψει γιατι πιστευω οτι με την καταλληλη συντηρηση κανενα μηχανακι δεν βγαζει προβλημα :rotflmao: . Εκτος κι αν εισαι τοσο γκαντεμης που υπαρχει προβλημα εξ αρχης απο το εργοστασιο. Υπαρχει καποιος κατοχος sxv 5.5 να μου πει τι χρηση του κανει και τι προβληματα του εχει βγαλει στο διαστημα που το χει;; Επισης ψαχνω ψαχνω αλλα ακρη δεν βγαζω για αυτη την εξατμιση -> http://www.youtube.com/watch?v=GVtifLGaWs8 . Να φανταστω οτι δεν την βρισκεις ευκολα;

powerSM
09/03/2009, 11:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerSM
Παιδια διαβασα ολες τις πιο πισω σελιδες και ψιλοαπογοητευτηκα αλλα δεν νομιζω να με αποτρεψει γιατι πιστευω οτι με την καταλληλη συντηρηση κανενα μηχανακι δεν βγαζει προβλημα :rotflmao: . Εκτος κι αν εισαι τοσο γκαντεμης που υπαρχει προβλημα εξ αρχης απο το εργοστασιο. Υπαρχει καποιος κατοχος sxv 5.5 να μου πει τι χρηση του κανει και τι προβληματα του εχει βγαλει στο διαστημα που το χει;; Επισης ψαχνω ψαχνω αλλα ακρη δεν βγαζω για αυτη την εξατμιση -> http://www.youtube.com/watch?v=GVtifLGaWs8 . Να φανταστω οτι δεν την βρισκεις ευκολα;

Κανεις ρε παιδες;;;;:beer:

byron
09/03/2009, 17:16
Κανεις ρε παιδες;;;;:beer:

Oi arrow είναι διαθέσιμες απ΄τα μαγαζιά της aprilia. Τιμή και διαθεσιμότητα δεν ξέρω να σου πω. Οι εξατμίσεις μπαίνουν κατά παραγγελία αν δεν κάνω λάθος μόνο στο VDB. Οι καλύτερες εξατμίσεις για το SXV πάντως είναι της silmoto. Απ΄ότι λένε δίνουν 6-7 αλογα και το σχήμα τους είναι παρόμοιο με των arrow.

http://www.apriliaforum.com/forums/showthread.php?t=109953

powerSM
09/03/2009, 17:42
Και για το μηχανημα τιποτα;;;:rotflmao:

byron
09/03/2009, 18:31
Και για το μηχανημα τιποτα;;;:rotflmao:

Σαν τι θέλεις να μάθεις για το μηχάνημα δλδ?

powerSM
10/03/2009, 06:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Σαν τι θέλεις να μάθεις για το μηχάνημα δλδ?

Για την αξιοπιστια και την χρηση τους...

SeNNinhA
10/03/2009, 07:05
Τα συγκεκριμένα Aprilia άσχετα εαν βγάζουν πινακίδα, είναι αγωνιστικά μηχανάκια ουσιαστικά. Οπότε πρέπει να τα συμπεριφέρεσαι και να τα συντηρείς αναλόγως. Έτσι μια χαρά αξιόπιστα είναι. Εαν εσύ τα πάρεις και τα κάνεις Touring για να γυρίζεις την Ελλάδα τότε θα τσινίσουν. Εαν πάλι θέλεις να τα συντηρείς όπως ενα XT τότε πάλι θα τσινίσουν.

Εαν ξέρεις γιατί το αγοράζεις τότε πάρτο μιας και είναι ότι πιο όμορφο κυκλοφορεί.

Ότι καλύτερο βέβαια στην κατηγορία τους πρέπει να είναι όπως λένε τα καινούργια Husaberg ;) ;) ;)

Εγώ πάλι για το χώμα θα έπαιρνα το νέο Husqvarna TE310. Ιδανικός κυβισμός για ενα ερασιτέχνη σαν κι εμένα.