View Full Version : Είμαστε τυχεροί....
Γυρίζοντας πριν από λίγο από την Πατρών-Κορίνθου-Αθηνών, για μια ακόμα φορά χαμογελούσα μέσα από το κράνος μου...
Ατελείωρο ποτάμι σερνάμενων ή ακινητοποιημένων αυτοκινήτων....από αποστράπτουσες λιμουζίνες, μέχρι θηριώδη τζίπ και "δήθεν" μουράτα κάμπριο....Τούς λυπήθηκε η ψυχή μου...Μέχρι και κάτι ταπεινά σκούτερ περνούσαν δίπλα τους με τα τριπλά χιλιόμετρα και το διασκέδαζαν....
Μπορεί να μας καίει ο ήλιος, να μας ταλαιπωρεί η βροχή, να σπάμε τα μισά μας κόκκαλα σε κάθε μικροατύχημα, αλλά ρε παιδιά κάτι τέτοιες ώρες .... Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ.... :a08: :a08: :a08:
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Γυρίζοντας πριν από λίγο από την Πατρών-Κορίνθου-Αθηνών, για μια ακόμα φορά χαμογελούσα μέσα από το κράνος μου...
Ατελείωρο ποτάμι σερνάμενων ή ακινητοποιημένων αυτοκινήτων....από αποστράπτουσες λιμουζίνες, μέχρι θηριώδη τζίπ και "δήθεν" μουράτα κάμπριο....Τούς λυπήθηκε η ψυχή μου...Μέχρι και κάτι ταπεινά σκούτερ περνούσαν δίπλα τους με τα τριπλά χιλιόμετρα και το διασκέδαζαν....
Μπορεί να μας καίει ο ήλιος, να μας ταλαιπωρεί η βροχή, να σπάμε τα μισά μας κόκκαλα σε κάθε μικροατύχημα, αλλά ρε παιδιά κάτι τέτοιες ώρες .... Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ.... :a08: :a08: :a08:
Ετσι ετσι ....οσα λεφτα και να σκασει ο ελληναρας για να παρει το νταβατζιδικο τζιπ η λιμουζινα παντα θα πηζει στην κινηση
adam_tsouk
16/07/2006, 21:10
ναι... κ μολις βαρεθει τη λωριδα του και αποφασισει ξαφνικα να αλλαξει θα μετραμε παλι κοκκαλα....:rolleyes: :mad:
powerphot
16/07/2006, 21:11
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΙΑ.... :a08: :a08: :a08:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Είσαι πολύ ...κακός...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
gixxerpap
16/07/2006, 21:58
κάτι τέτοιες στιγμές είναι πραγματικη απολαυση....
wild_cat/anima
16/07/2006, 22:02
με τόσο που θα φτασει η βενζινη ....
αναγκαστικα θα μειωθουν οι μετακινησεις !!;)
bzrmiltos
16/07/2006, 22:09
και θα καιμε βιοντιζελ απο καμενα λαδια για να μαστουρονουν οσοι περιμενουν στην ουρα:p :p
Μολις γυρισα σπιτι και σκεφτομουνα στον δρομο να ανοιξω ενα τετοιο thread :rotflmao:
Θαναση, και που να εβλεπες τι γινοτανε απο πανω(Απο βορρα δηλαδη)
Ολα τα αμαξια μια ουρα, απο το σχηματαρι.
Σε μερικα σημεια σταματαγε τελειως η κυκλοφορια :eyepop:
Πρεπει να εκανα παγκοσμιο ρεκορ σλαλομ
Του χρονου παω Αλπεις!!!!