View Full Version : D. D. D. - Με τις υγείες μας!
κόσμος πίνεται..
και το νιμου χτενιζεται ....
VAL-MPARIERINO
18/07/2006, 12:10
Μου αρεσει οταν μιλας αλληγορικα :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VAL-MPARIERINO
Μου αρεσει οταν μιλας αλληγορικα :rotflmao:
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλά έτσι για την ιστορία
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος προσωπικής επίθεσης προς εμένα ή μπορεί να κάνω και λάθος?
Αλλά για να μην τρελαθώ κιόλας σας παρακαλώ από τις δύο αρχικές απαντήσεις σε αυτή την συζήτηση τι είπα λάθος ή που διαφωνείτε ???????????????? και άρχισε όλο αυτό ???
Μπα και μπορείτε να αναφερθείτε σε κάτι που είπα και δεν σας άρεσε ίσως έχετε και δίκαιο
Ρε μπα και κάνω λάθος που νοιώθω ότι είμαι στο τοίχο και με πυροβολούν με γελάκια
Peace brothers (and sisters) ... :a08:
Ή βαλτε το γ@μηδι στις "Διαμαχες" να μπορουμε να εκφραστουμε ελευθερα και χωρις λογοκρισιες ... :evil:
:lol: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Καλά έτσι για την ιστορία
Πιστεύω ότι δεν υπάρχει λόγος προσωπικής επίθεσης προς εμένα ή μπορεί να κάνω και λάθος?
Αλλά για να μην τρελαθώ κιόλας σας παρακαλώ από τις δύο αρχικές απαντήσεις σε αυτή την συζήτηση τι είπα λάθος ή που διαφωνείτε ???????????????? και άρχισε όλο αυτό ???
Μπα και μπορείτε να αναφερθείτε σε κάτι που είπα και δεν σας άρεσε ίσως έχετε και δίκαιο
Ρε μπα και κάνω λάθος που νοιώθω ότι είμαι στο τοίχο και με πυροβολούν με γελάκια
Να κάνω μία παρέμβαση βεβαίως βεβαίως για να διευκρινήσω...
Ομιλούντες για τις μπύρες που πίνονται στο δέλεαρ, καταλήξαμε να φιλοσοφούμε μεθ'υψηλών νοημάτων για τη βοήθεια που ως υψηλά καθίμενοι οφείλουμε να προσφέρουμε εις τους έχοντες ανάγκη;
Δηλαδή για τους πρακτικούς... από το αν οι δύο μπύρες περνάνε το αλκοτέστ φτάσαμε να έχουμε πρόβλημα αλκοολικών που θέλουν βοήθεια;
Για τον πλούσιο συναισθηματικό μας κόσμο υπάρχει το μονοπάτι των στίχων... διαφορετικά λίγη αυτοσυγκράτηση στις θεωρίες μας για να είμαστε εντός θέματος...
gixxerpap
18/07/2006, 12:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
γιατι θα πεσεις μεσα να ψάξεις για μαργαριταρια? :confused:
φιλοτιμη η προσπαθεια για να το παιξεις εξυπνος......
τωρα θελεις να μου εξηγησεις πραγματικα, η να το ριξουμε στη μαλακια????
....οχι τιποτα αλλο, αλλα ενοψει διακοπων, εχω ορεξουλες, και δεν περναει και η ωρα.....:beer:
gixxerpap
18/07/2006, 13:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
.....:beer:
ωχ, συγνωμη, μου ξεφυγε.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Να κάνω μία παρέμβαση βεβαίως βεβαίως για να διευκρινήσω...
Ομιλούντες για τις μπύρες που πίνονται στο δέλεαρ, καταλήξαμε να φιλοσοφούμε μεθ'υψηλών νοημάτων για τη βοήθεια που ως υψηλά καθίμενοι οφείλουμε να προσφέρουμε εις τους έχοντες ανάγκη;
Δηλαδή για τους πρακτικούς... από το αν οι δύο μπύρες περνάνε το αλκοτέστ φτάσαμε να έχουμε πρόβλημα αλκοολικών που θέλουν βοήθεια;
Για τον πλούσιο συναισθηματικό μας κόσμο υπάρχει το μονοπάτι των στίχων... διαφορετικά λίγη αυτοσυγκράτηση στις θεωρίες μας για να είμαστε εντός θέματος...
Από την διευκρίνηση σου καταλαβαίνω ότι δεν αναφέρεσαι σε εμένα αλλά είναι για σε όλες τις απαντήσεις τουρλουμπούκι
Δεν είπα πόσες μπύρες περνούν το αλκοτέστ
Δεν είπα ότι υπάρχει πρόβλημα αλκοολισμού το αντίθετο μάλιστα ότι, που την βλέπετε την τόση οινοποσία και το κάνετε τόσο θέμα
Είπα πως αν κάποιος κάποια κάποτε βρέθηκε σε τέτοια κατάσταση μπορούμε να τον δούμε κάπως αλλιώς
Τώρα από την θεωρία στην πράξη χρειάζεται πολύ ανοικτό μυαλό, διάλογος, σαφώς κάποια νοήματα (και σιγά αυτά που είπα μην είναι υψηλά νοήματα) γιατί δεν είμαστε αναλφάβητοι, ούτε του δημοτικού, ούτε νοητική στέρηση έχουμε.
Το αν βλέπω τα πράγματα με πλούσιο συναισθηματικό κόσμο μπορεί να είναι κακό και καλό, αποδεκτό ή κατακριτέο για χίλιους λόγους και πέτα τις απαντήσεις μου που είναι με τέτοιες αναφορές στο μονοπάτι των στίχων.
Και μα το θεό δεν κατάλαβα που έφυγα από το θέμα μπορείς να με βοηθήσεις???
:sun:
latris mixanis
18/07/2006, 13:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Εγώ κάνω ότι θέλω εγώ. Ουτε κανένας μου λέει τι να κάνω ουτε τι να πω.
Και αν νομίζεις ότι κάνω την κότα τι να σου πω... μπορεί και να είμαι....
Μαλάκας δεν είμαι....
Σαφώς και κανένας δεν μπορεί να πει στον άλλο τι να κάνει, τι να πει, ο καθένας μας ενεργεί αυτόνομα.
Τώρα Νικολάκη μου θα πρέπει να σου πω ότι όλοι είμαστε λίγο Μαλάκες :D και είναι αποδεδειγμένο(όλοι το έχουμε έστω και μια φορά στον ευατό μας)
Φιλικά
latris mixanis
18/07/2006, 13:03
ωχ, συγνωμη, μου ξεφυγε..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Σαφώς και κανένας δεν μπορεί να πει στον άλλο τι να κάνει, τι να πει, ο καθένας μας ενεργεί αυτόνομα.
Τώρα Νικολάκη μου θα πρέπει να σου πω ότι όλοι είμαστε λίγο Μαλάκες :D και είναι αποδεδειγμένο(όλοι το έχουμε έστω και μια φορά στον ευατό μας)
Φιλικά
τωρα δλδ εσυ κατάλαβες τι είπα πιο πριν; :confused:
latris mixanis
18/07/2006, 13:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
τωρα δλδ εσυ κατάλαβες τι είπα πιο πριν; :confused:
Γιατί ρε Νίκο να μη κατάλαβα???
Για τα πρακτικά και μόνο το πράγμα έχει ξεφύγει απ τον αρχικό του σκοπό. Το θέμα μας δεν είναι να κάνουμε προσωπικές επιθέσεις νομίζω:D ούτε να κατακρίνουμε τις επιλογές κάποιων.
Στην τελική όλοι έχουμε πιει αρκετά και έχουμε οδηγήσει ακόμη και αυτοί που κατακρίνουν τους υπόλοιπους, που ίσως κάνουν και χειρότερα!!
dukeandthecity
18/07/2006, 13:23
ταφοπλακες οχι
αλλα κανα κ@λαρακι δεν θα με χαλαγε.
και στο κατω κατω εχει γινει και αλλη φορα μανουρα για τις φωτο απο το Δ και αν θελετε (για οσους πηγαινουν) να εκπροσωπει το επισημο φερεφωνο του moto ας παιρνανε απο τους mod και μετα στο site.
sie hail
στο δελεαρ πανε καμποσα ατομα και δεν πινουν ολοι και δεν γινεται τις ακολασιας οπως εσεις θελετε να περασει...οποτε ας μην αμπελοφιλοσοφουμε...ναι καποιοι πινουν μπυρα (Ουααου!!!) και φυσικα δεν γινεται συναντηση βαρελοφρωνων οποτε συνελθετε μην το κανουμε θεμα...αλλα τεσπα αφου σας χαλαει τοσο πολυ το δελεαρ ας κατσουμε σπιτια μας τοτε και να βλεπουμε τηλεοραση για να μην βαραινουν οι συνειδησεις μερικων
Υμαρτον ,
χάσαμε κάθε νόημα...
καμία σχέση...
:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
στο δελεαρ πανε καμποσα ατομα και δεν πινουν ολοι και δεν γινεται τις ακολασιας οπως εσεις θελετε να περασει...οποτε ας μην αμπελοφιλοσοφουμε...ναι καποιοι πινουν μπυρα (Ουααου!!!) και φυσικα δεν γινεται συναντηση βαρελοφρωνων οποτε συνελθετε μην το κανουμε θεμα...αλλα τεσπα αφου σας χαλαει τοσο πολυ το δελεαρ ας κατσουμε σπιτια μας τοτε και να βλεπουμε τηλεοραση για να μην βαραινουν οι συνειδησεις μερικων
poias akolasias re grant?
dyo mpyres einai arketes leme gia na fas thn mouri sou afenos kai afeteroy synantisi motosykletiston apo diafora moto forums oi opoioi pane kai fevgoun me motosykletes
toylaxiston oso afora emena meta tis arxikes mpyroposies to gyrisa sto tsai gia thn asfalia mou kai sevomenos ton eayto mou kai toys gyro mou
Τελικα για αλλη μια φορα, ενα ωραιο τοπικ κατανταει να λεει ο καθενας οτι του αρεσει να το παιζει εξυπνος, να βγαινουν αποθημενα απο αλλους και λοιπα...Αφηστε το καθενα να κανει οτι θελει και στην τελικη αν σε χαλαει πειτε το του εκεινη την ωρα.Σας χαλαει το Δελεαρ μν πατε, σας χαλαει η παρεα μην πατε, σας χαλανε οι φωτογραφιες μην τις βλεπετε....
:wave2:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: ο καθενας κανει οτι νομιζει..αν καποιος χαλιετε τοσο πολυ με την κατασταση δεν υπαρχει λογος να πηγαινει στο δελεαρ...μπορει να δει τους μοτοφιλους του και αλλου :) ποιο το νοημα να πηγαινουμε καπου..οπου μας χαλανε καποια πραγματα..και μετα να το κραζουμε?
απο κει και περα ολοι κανουμε τις επιλογες μας..καποιος ειπε για νομιμο οριο κλπ...εγω με 2 μπυρες μπορει να ειμαι νομιμη..αλλα επισης ειμαι και γκολ :lol: οποτε ειτε οδηγω το αμαξι μου..ειτε ειμαι συνεπηβατης σε μηχανη...καφεδακι .+-
αν για καποιο λογο τυχει να πιω..η θα δωσω τα κλειδια μου σε αλλον...η θα περιμενω να ξενερωσω για να κανω βημα.
εμενα μου βγαινει πιο πολυ ενα αγχος για τους ανθρωπους που αγαπω και πινουν και καβαλανε τη μηχανη τους....παρα "κραξιμο" και τι εντυπωση δινει στους γυρω κλπ.
και στο κατω κατω, αν πιστευετε πως καποιος το παρακανει..τον πιανετε με ομορφο τροπο και του λετε την αποψη σας....
ολοι ξερουμε τα ορια μας...και ολοι εχουμε αρκετο μυαλο για να κανουμε τις επιλογες μας...οποιες και να ειναι αυτες.
:wave2: :wave2: :wave2: :wave2:
gixxerpap
19/07/2006, 01:21
Κοιτα να δεις παπ.
στα παπαρια μου αν καταλαβες η οχι.
:bawl: :bigcry: :bawl: πειτε του κατι...:bawl: :bigcry: :bawl: μου μιλαει ασχημα:bigcry:
τελικα αυτο το φορουμ εχει γεμισει μεθυστακες και βαρυμαγκες....
φτιαξε λιγο το υφακι σου και το ξανασυζηταμε...
δεν υπαρχει πιο ευκολο πραγμα απο το να συνεχισουμε τη συζητηση ( αν αυτο λεγεται συζητηση) στο στυλακι που διαλεξες,
αλλα δε νομιζω οτι θα βγαλει και πουθενα....
μ'αρεσει που μας στενοχωρουσε η εικονα που σχηματισανε καποιοι, με τα ''τρομερα'' που ειδανε στο δελεαρ!!! ειμαι σιγουρος, οτι τωρα που θα διαβαζουνε αυτο το thread, θα αποκατασταθει η ''εικονα'' μας!!!
gixxerpap
19/07/2006, 10:43
@DUKASII: σε παροτρυνα, γιατι οντως δε καταλαβα που αναφεροσουν, και μετα απο τοσα ποστ, ακομα δε μπηκες στον κοπο να μου εξηγησεις σε ποιον φιλο μου αναφεροσουν.
ολα τ'αλλα περισσευουν....
.......................
ακομα δε μπηκες στον κοπο να μου εξηγησεις σε ποιον φιλο μου αναφεροσουν.
......................
Θα σΕ πω εγω κατ' ιδιαν ... :evil:
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Τελικα για αλλη μια φορα, ενα ωραιο τοπικ κατανταει να λεει ο καθενας οτι του αρεσει να το παιζει εξυπνος, να βγαινουν αποθημενα απο αλλους και λοιπα...Αφηστε το καθενα να κανει οτι θελει και στην τελικη αν σε χαλαει πειτε το του εκεινη την ωρα.Σας χαλαει το Δελεαρ μν πατε, σας χαλαει η παρεα μην πατε, σας χαλανε οι φωτογραφιες μην τις βλεπετε....
+10000
latris mixanis
19/07/2006, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Σωστός !!
Οι φωτογραφίες δεν μς έχουν δείξει ποτέ μεθυσμένους ή δεν ξέρω εγώ τι...
Τα γέλια, οι πλάκες και οι χαζομάρες που κάνουμε δεν είνια λόγω του ποτού αλλά επειδή περνάμε καλά σαν παρέα(και αυτό είναι που μετράει)
Μου φαίνεται ότι έχουμε χάσει την μπάλα
Και κινδυνεύουμε να χαρακτηρισθούμε περιορισμένης νοημοσύνης όταν ντυνόμαστε αστακοί για να πάμε βόλτα μέχρι το κέντρο τις Αθήνας, να συναντηθούμε με τους φίλους μας μοτοσικλετιστές να πιούμε καμιά δύο μπύρες (δεν λέω για παραπάνω δύο φτάνουνε)
Και όταν σκάσει κάτω, ευτυχώς χωρίς επιπτώσεις στην υγεία σου, αντί να σου πούνε «ρε μαλάκα είσαι υπερβολικός και πρόσεχε λίγο τον εαυτό σου γιατί σε αγαπάμε και σε θέλουμε κοντά μας» λέμε «γκαντεμιά αδελφέ μου, άντε να σε κεράσω μια ακόμα μπύρα και μετα πάμε και μια βόλτα με τις μηχανές μας να πάρουμε και τον αέρα μας»
Όποιος συμφωνεί με αυτό οκ, αλλά και εγώ από την άλλη έχω το δικαίωμα να το συζητάω και να κατακρίνω δημόσια γιατί ξέρω ότι είναι 1000% λάθος.
Αυτά θέλω να ω για ακόμα μια φόρα, χωρίς υπερβολές, υπαινιγμούς και ποιητικές διαθέσεις
Υ.Γ. είχαμε δεν είχαμε το γ@μήσ@με και αυτό το post
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
...........
Πως να μην συμφωνήσεις με αυτό;
:smokin:
................
εάν βρεθω με τη παρέα μου πολυ θα το χαρώ μετα τη 2-3 μπυρα να με αποτρέψει καποιος να πιω μια ακόμα
................
Ποιος ειπε οτι δεν γινεται αυτο και σε αλλες παρεες, ου μην και στο Δελεαρ? :smilea:
gixxerpap
19/07/2006, 13:52
+1
και να πω οτι εγώ εάν βρεθω με τη παρέα μου πολυ θα το χαρώ μετα τη 2-3 μπυρα να με αποτρέψει καποιος να πιω μια ακόμα οπου πανω στο ωραιο κεφι και τη καλή διάθεση θα εχω ορεξη να πιω μην λαμβάνοντας υπόψιν τη μετεπειτα κατασταση μου πανω στο μηχανακι..και θα το εκτιμήσω αργοτερα οταν θα είμαι ξαπλωμένος στο κρεβατι μου ετοιμος για νανι..
και οχι σε καποιο δρόμο μη μπορωντας να καταλαβω γιατι επεσα και τι πηγε στραβα..και γιατι δεν αντεδρασα σωστα...
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ!
:a013:
....κοιτα που εκανε τον κυκλο του......και ξαναισιωσε το ποστ!!!!!
ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΣΩΣΤΑ!
:a013:
....κοιτα που εκανε τον κυκλο του......και ξαναισιωσε το ποστ!!!!!
παιδιά τους κύκλους κάντε τους δεξιόστροφα... μη χάσουμε την μπάλα πάλι....
Επειδη καπου μερικα πραγματα παρερμηνευτηκαν. ασφαλως και δεν κατακρινουμε αυτους που πινουν μπυρα η οτιδηποτε αλλο.
Αυτο ελειπε να ειμαστε με το φασκομηλο στο χερι.
Μαλλον το ολο ποστ εβγαλε απωθημενα, εξ'αιτιας της αποψης του οτι "Σημερα θα παμε Δελεαρ που ειναι παντα γαματα (πλεον ΔΕΝ ειναι καθολου γαματα γιατι χαθηκε η επικοινωνιας και ο αυθορμητος χαβαλες, μαζι με τις μοτοκουβεντες που παντα ηταν ωραιες εκει, εξ'αιτιας αυτης της "καραμελας" του παντα γαματου Δελεαρ) ,και αν δεν ειναι θα πιουμε και 5-6 μπουκαλια για να μας φανει γαματα."
Και σιγα-σιγα απο συνευρεση ατομων με κοινο παθος, και με στενες φιλικες σχεσεις ενιοτε, εγινε κατι σαν κοινωνικη εκδηλωση και εχασε ολο του το χαρακτηρα η φαση.
Δεν λεω οτι πρεπει να παραμεινει μεσα σε στενα πλαισια, πως θα μπορουσα αλλωστε..
Cpt. Haddock
19/07/2006, 14:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
"Σημερα θα παμε Δελεαρ που ειναι παντα γαματα (πλεον ΔΕΝ ειναι καθολου γαματα γιατι χαθηκε η επικοινωνιας και ο αυθορμητος χαβαλες, μαζι με τις μοτοκουβεντες που παντα ηταν ωραιες εκει, εξ'αιτιας αυτης της "καραμελας" του παντα γαματου Δελεαρ) ,και αν δεν ειναι θα πιουμε και 5-6 μπουκαλια για να μας φανει γαματα."
για μισό ρε μάστορα... σα να λες οτι "φτιαχνόμαστε" για να περνάμε καλά...
:sick:
που τα είδες τα 5-6 μπουκάλια?
:uplate:
Επειδη καπου μερικα πραγματα παρερμηνευτηκαν.
..................................
Δεν λεω οτι πρεπει να παραμεινει μεσα σε στενα πλαισια, πως θα μπορουσα αλλωστε..
Αστο Γιωργο ...
Το 'κανες χειροτερο ... :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αστο Γιωργο ...
Το 'κανες χειροτερο ... :sick:
:blush:
Εγω να βοηθησω ηθελα.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εχει δικιο: τα ειδε και τα 5-6 στο ΙΔΙΟ τραπεζι βρε συ! :winka:
:lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ!
ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ!
Μου εχει φυγει το κακο απο την σκληροτητα παναθεμα με:rotflmao:
Cpt. Haddock
19/07/2006, 14:46
Μου εχει φυγει το κακο απο την σκληροτητα παναθεμα με:rotflmao:
:a9: :a9: :a9:
για μισο ρε παιδες....
εγω ουτε παλιος ειμαι,ουτε ξερω τι γινοτανε παλια.....
αλλα για να καταλαβω....στις ποσες μπυρες πρεπει να σταματαει κανεις????στις 2????στις 3??????
και ας υποθεσουμε οτι εκει πρεπει να σταματαμε για να μη μας πιασει το αλκοτεστ......πριν απο αρκετα χρονια δηλαδη ηταν ασφαλες να πιουμε 6-7 και τωρα δεν ειναι????????????????γιατι οπως ολοι γνωριζουμε παλιοτερα τα ορια ηταν πιο πανω.....
οσο για τις φοτο φιλοι μου γιατι δεν τις ελεγχουνε οι μοντς????
ειναι το μοτο ενα φορουμ η τελικα ιεραποστολοι των 2 τροχων????
γιατι αν ειναι ετσι προτεινω ολοι μαζι να παμε την ερχομενη δευτερα στην εκκλησια του αγιου σουλπικιου(μεγαλη η χαρη του)και αντι να τα λεμε....να πλακωθουμε στις μετανοιες(μια για καθε μπυρα)και μετα θα ειναι πολυ πιο ευκολο να δουμε ποσο ξυνει η μηχανη του καθενος και τι τελικες και αλογατα βγαζει εεεεε????????????φανταστικοι μου ηθικολογοι???????????
ειδατε ποτε καποιον να φευγει απο το δ τουρνα και εχει γινει τετοιο θεμα?????????
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλικα παντα.....:wave2:
Υ.Γ. μην πινετε οταν οδηγειτε!!!!!!!πιειτε και μετα οδηγηστε!!!!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
και ας υποθεσουμε οτι εκει πρεπει να σταματαμε για να μη μας πιασει το αλκοτεστ......
οσο για τις φοτο φιλοι μου γιατι δεν τις ελεγχουνε οι μοντς????
Το θέμα δεν (ξανα)-αναμοχλεύτηκε για λόγους ωραιοφάνειας ή φαίνεσθαι πιστεύω...
Πέρα από το πώς μας βλέπει ο οποιοσδήποτε όξωαποδώ όταν έχεις γνωρίσει κάποιους ανθρώπους (έστω και αλήτες-τσαντάκηδες-μηχανόβιους :yuck: ) ανησυχείς (τρόπον τινά) για την ασφάλειά τους (και όχι δεν το παίζω μαμά του λόχου)...
Απλά ισχύει ότι ισχύει γενικότερα στη ζωή μας, όταν πιεις παραπάνω από όσο αντέχεις ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και όχι όσο νομίζεις εσύ (όχι εσύ προσωπικά...κατάλαβες τεσπά) τότε όταν καβαλήσεις μηχανή (το καλάμι επιτρέπεται) γίνεσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου καταρχήν και μετά για όσους συναντήσεις στο δρόμο (πεζούς, οδηγούς, αναβάτες, φανάρια, γαιδούρια, τσιχλόφουσκες κλπ.)
Αρα για σένα (όχι για σένα...κατάλαβες...) έχεις δικαίωμα να κάνεις ότι γουστάρεις (αν φυσικά δε σε νοιάζουν οι επιπτώσεις στην οικογένειά σου ή/και στους φίλους σου). Οι υπόλοιποι όμως που κυκλοφορούν δε σου φταίνε σε τίποτα...
Μη γινόμαστε λοιπόν υποψήφιοι αυτόχειρες, τραυματίες ή δολοφόνοι... και αυτό δεν ισχύει μόνο κάθε Δε(λεαρ)υτέρα βράδυ...
Τώρα για την περί πολλού εικόνα του μοτο.γκρρρ η προσωπική μου θέση αναφέρθηκε στην αρχή του thread...
μας διαβάζει πολύς κόσμος και τα συμπεράσματα που μπορεί να εξάγει κάποιος πιτσιρικάς ή ο γονέας κάποιου που καβαλάει μηχανή είναι αφενός για τον πρώτο ότι μπύρα και μηχανή συνδυάζονται απόλυτα και ο σωστός μηχανόβιος πίνει για να ξεχνά τα τσάγια και αφετέρου ο γονέας να αποκτήσει μια ενδόμυχη φοβία για το που οδεύει το σπλάχνο του και άρα να συνεχίζουμε να χαρακτηριζόμαστε ως αλήτες-μηχανόβιοι-τσαντά-ρόδα-και-κοπάνα...
τα φαινόμενα οπωσδήποτε βέβαια απατούν αλλά δεν είναι όλοι ικανοί να ξεχωρίσουν τη βούρτσα από την φούτσα...
Δεν περιόρισε κανένας κανέναν....
Δεν απόκλεισε κανένας κανέναν....
Δεν αφόρισε κανένας κανέναν....
Οι επιλογές είναι ελεύθερες αλλά να μη ξεχνάμε τα λόγια ανδρός επιφανούς ούτως ειπείν
"Η ελευθερία σου ξεκινάει εκεί που σταματάει η ελευθερία του άλλου"
Το παραπάνω το προτιμώ από το
"Ανδρός επιφανούς πάσα γη potentially τάφος"
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Το θέμα δεν (ξανα)-αναμοχλεύτηκε για λόγους ωραιοφάνειας ή φαίνεσθαι πιστεύω...
Πέρα από το πώς μας βλέπει ο οποιοσδήποτε όξωαποδώ όταν έχεις γνωρίσει κάποιους ανθρώπους (έστω και αλήτες-τσαντάκηδες-μηχανόβιους :yuck: ) ανησυχείς (τρόπον τινά) για την ασφάλειά τους (και όχι δεν το παίζω μαμά του λόχου)...
Απλά ισχύει ότι ισχύει γενικότερα στη ζωή μας, όταν πιεις παραπάνω από όσο αντέχεις ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και όχι όσο νομίζεις εσύ (όχι εσύ προσωπικά...κατάλαβες τεσπά) τότε όταν καβαλήσεις μηχανή (το καλάμι επιτρέπεται) γίνεσαι επικίνδυνος για τον εαυτό σου καταρχήν και μετά για όσους συναντήσεις στο δρόμο (πεζούς, οδηγούς, αναβάτες, φανάρια, γαιδούρια, τσιχλόφουσκες κλπ.)
Αρα για σένα (όχι για σένα...κατάλαβες...) έχεις δικαίωμα να κάνεις ότι γουστάρεις (αν φυσικά δε σε νοιάζουν οι επιπτώσεις στην οικογένειά σου ή/και στους φίλους σου). Οι υπόλοιποι όμως που κυκλοφορούν δε σου φταίνε σε τίποτα...
Μη γινόμαστε λοιπόν υποψήφιοι αυτόχειρες, τραυματίες ή δολοφόνοι... και αυτό δεν ισχύει μόνο κάθε Δε(λεαρ)υτέρα βράδυ...
Τώρα για την περί πολλού εικόνα του μοτο.γκρρρ η προσωπική μου θέση αναφέρθηκε στην αρχή του thread...
μας διαβάζει πολύς κόσμος και τα συμπεράσματα που μπορεί να εξάγει κάποιος πιτσιρικάς ή ο γονέας κάποιου που καβαλάει μηχανή είναι αφενός για τον πρώτο ότι μπύρα και μηχανή συνδυάζονται απόλυτα και ο σωστός μηχανόβιος πίνει για να ξεχνά τα τσάγια και αφετέρου ο γονέας να αποκτήσει μια ενδόμυχη φοβία για το που οδεύει το σπλάχνο του και άρα να συνεχίζουμε να χαρακτηριζόμαστε ως αλήτες-μηχανόβιοι-τσαντά-ρόδα-και-κοπάνα...
τα φαινόμενα οπωσδήποτε βέβαια απατούν αλλά δεν είναι όλοι ικανοί να ξεχωρίσουν τη βούρτσα από την φούτσα...
Δεν περιόρισε κανένας κανέναν....
Δεν απόκλεισε κανένας κανέναν....
Δεν αφόρισε κανένας κανέναν....
Οι επιλογές είναι ελεύθερες αλλά να μη ξεχνάμε τα λόγια ανδρός επιφανούς ούτως ειπείν
"Η ελευθερία σου ξεκινάει εκεί που σταματάει η ελευθερία του άλλου"
Το παραπάνω το προτιμώ από το
"Ανδρός επιφανούς πάσα γη potentially τάφος"
φιλε NOSTRA κατ αρχην να πω οτι σεβομαι απολυτα αυτα που λες και συμφωνω οτι αλκοολ και οδηγηση δε πανε μαζι!!!!!
αλλα απο αυτα που διαβασα καταλαβα πως το θεμα δεν ειναι το τι γινεται πραγματικα αλλα τι βλεπει ο κοσμος!!!!!
και επειδη ειμαι της γνωμης οτι παυει καποιος να ειναι πιτσιρικος απο τη στιγμη που αρχιζει να οδηγει...δε μπορω να δεχτω οτι εγω θα πρεπει να του διδαξω ηθος και οδηγικη παιδεια!!!! :wave2:
και επειδη ειμαι της γνωμης οτι παυει καποιος να ειναι πιτσιρικος απο τη στιγμη που αρχιζει να οδηγει
με αυτό θα διαφωνήσουν πολλοί, μεταξύ αυτών και εγώ...
υπάρχουν πολλοί αναβάτες "πιτσιρίκοι" στο μυαλό...
δε μπορω να δεχτω οτι εγω θα πρεπει να του διδαξω ηθος και οδηγικη παιδεια!!!! :wave2:
γιατί όχι?
Δε είπα ούτε να γίνεις παπάς ούτε οσιομάρτυρας αλλά έστω και έναν να κατευθύνεις σε μια καλύτερη οδική συμπεριφορά ή/και σε μια νοοτροπία αυτοσεβασμού και σεβασμού των κινδύνων του δρόμου είναι μεγάλο κέρδος βραχυπρόθεσμα για τον άλλο και μεσομακροπρόθεσμα για την δική σου ασφάλεια όταν τον συναντήσεις σε μια διασταύρωση στις 3 το πρωί του Σαββάτου στην Βουλιαγμένης....
ε? ιδεολογία και ρομαντισμός μεν, πρωτοβουλία και αυτοσυντήρηση δε...
Πολλοί κούκοι μπορεί και να φέρνουν την άνοιξη....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
γιατί όχι?
Δε είπα ούτε να γίνεις παπάς ούτε οσιομάρτυρας αλλά έστω και έναν να κατευθύνεις σε μια καλύτερη οδική συμπεριφορά ή/και σε μια νοοτροπία αυτοσεβασμού και σεβασμού των κινδύνων του δρόμου είναι μεγάλο κέρδος βραχυπρόθεσμα για τον άλλο και μεσομακροπρόθεσμα για την δική σου ασφάλεια όταν τον συναντήσεις σε μια διασταύρωση στις 3 το πρωί του Σαββάτου στην Βουλιαγμένης....
ε? ιδεολογία και ρομαντισμός μεν, πρωτοβουλία και αυτοσυντήρηση δε...
Πολλοί κούκοι μπορεί και να φέρνουν την άνοιξη....
εγω παλι απο τη φυση μου δε θα κατσω να εξηγησω οτι φιλε μου αφτο που εκανες ειναι μ@λ@κι@ για να συνετισω καποιον!
θα αρχισουμε τα μπινελικια και τις φαπες και οπου βγει....και αφτο οχι επειδη ειμαι εγω ο τσιτας της υποθεσης αλλα επειδη το ζωο που θα του πω ρε φιλε βγαλε φλας....θα με σκοτωσεις θα με βρισει και απο πανω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ε οποτε κατεβαινεις,ξεχνας ρομαντισμους και αλλα τινα,του δινεις μια με το κρανος και φευγεις...!
αλλα αυτο που λεμε δεν εχει να κανει με το θεμα του δελεαρ νομιζω....
adam_tsouk
20/07/2006, 14:16
δηλαδη αν μην φερω το αψεντι.... :rolleyes: :(
καλα, παρτε τα κουτια και ελατε σπιτι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
δηλαδη αν μην φερω το αψεντι.... :rolleyes: :(
καλα, παρτε τα κουτια και ελατε σπιτι
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
φερε εσυ το αψεντι να φερω εγω να πιουμε και καμια κολονια και το www.moto.gr να γινει www.otinanai.ole!!!!!