View Full Version : Ποιός είναι ο καλύτερος Πωλητής?
άντρας, ή γυναίκα?:confused: και γιατί?:wave2:
adam_tsouk
17/07/2006, 19:08
γυναικα γιατι εχει β#ζια!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(ειναι clopyright αλλα δεν μπορω να πω λεπτομεριες)
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
kostisthegreek
17/07/2006, 21:33
Ναι αλλά να είναι μεγάλα και με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ!
Επιτέλους ένα θρεντ για προβληματισμένους και ορθά σκεπτόμενους απαντητές!:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nimbus
άντρας, ή γυναίκα?:confused: και γιατί?:wave2:
πολυ γενικα το εθεσες και απανταω με γενικοτητα...........οι καλυτεροι πωλητες ειναι οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι ,τα συμπερασματα δικα σου
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
πολυ γενικα το εθεσες και απανταω με γενικοτητα...........οι καλυτεροι πωλητες ειναι οι πολιτικοι και οι δημοσιογραφοι ,τα συμπερασματα δικα σου
νομίζω οτι θέτω ακριβώς την απορία μου:D
το ότι δεν έγραψα ολόκληρο πρόλογο, δεν έπεται οτι δεν συγκεκριμενοποιώ:nono: :winka: :wave2:
μήπως πρέπει εσύ να μου αναλύσεις την απάντησή σου?:D :wacko:
sub_zero
18/07/2006, 09:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
γυναικα γιατι εχει β#ζια!
(ειναι clopyright αλλα δεν μπορω να πω λεπτομεριες)
Αυτό που πάντα μου αρεσει εδω μέσα είναι οι αντικειμενικές και τεκμιριωμένες απαντήσεις...
Cpt. Haddock
18/07/2006, 09:31
Ο καλύτερος πωλητής είναι αυτός που φέρνει καλά νούμερα στην εταιρία...
:smokin:
vaskunito
18/07/2006, 13:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ναι 36Β, 44DD :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γενικώς ο καλύτερος πωλητής είναι ο άντρας!
Γενική απάντηση σε γενική ερώτηση..
:beer:
vaskunito
18/07/2006, 14:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Ειδικώς, θα τεκμηριώσω αν η ερώτηση συμπεριλάβει τον τομέα και το αντικείμενο πώλησης...
Μπααααα....
Βυζιά και ξερό ψωμί :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Μπααααα....
Βυζιά και ξερό ψωμί :rolleyes:
Χεχε, κατάλαβα!
Αλλάζω απάντηση λοιπόν, παρ' όλα αυτά επιμένω. :D
Οι καλύτεροι πωλητές είναι οι έξυπνοι άντρες...
latris mixanis
18/07/2006, 14:42
Καλός πωλητής είναι αυτός που έχει γνώσεις πάνω στο ανικείμενο που πουλάει, που μπορεί να κάνει διερεύνηση για τις ανάγκες κ τι ακριβώς θέλει ο πελάτης του και τέλος καλός πωλητής είναι αυτός που θα πουλήσει κάτι άλλο από αυτό που ονειρεύοταν ο αγοραστής ή αυτός που θα του πουλήσει και κάτι επιπλέον.:winka:
:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Καλός πωλητής είναι αυτός που έχει γνώσεις πάνω στο ανικείμενο που πουλάει, που μπορεί να κάνει διερεύνηση για τις ανάγκες κ τι ακριβώς θέλει ο πελάτης του και τέλος καλός πωλητής είναι αυτός που θα πουλήσει κάτι άλλο από αυτό που ονειρεύοταν ο αγοραστής ή αυτός που θα του πουλήσει και κάτι επιπλέον.:winka:
Πολύ σωστά το έχεις θέσει, όμως απ' ότι κατάλαβα, από τα λιγοστά στοιχεία της ερώτησης, το θέμα δεν είναι πως πουλάει ο σωστός πωλητής (που έτσι θα έπρεπε να είναι) αλλά αν θα είναι άντρας ή γυναίκα...
Αν και δε πολυκατάλαβα το που αποσκοπεί η απορία αυτή της nimbus... προβλέπω πως δε θα βγει κάποιο νόημα από αυτό το thread. Τουλάχιστον να μάθουμε κάτι καινούργιο!! :(
Cheers:beer: :wave2:
Πολύ σωστά το έχεις θέσει, όμως απ' ότι κατάλαβα, από τα λιγοστά στοιχεία της ερώτησης, το θέμα δεν είναι πως πουλάει ο σωστός πωλητής (που έτσι θα έπρεπε να είναι) αλλά αν θα είναι άντρας ή γυναίκα...
Αν και δε πολυκατάλαβα το που αποσκοπεί η απορία αυτή της nimbus... προβλέπω πως δε θα βγει κάποιο νόημα από αυτό το thread. Τουλάχιστον να μάθουμε κάτι καινούργιο!! :(
μαθαίνεις.... τωρα τι δεν ξέρω αλλά πάντα κάτι βγαίνει.... :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
μαθαίνεις.... τωρα τι δεν ξέρω αλλά πάντα κάτι βγαίνει.... :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Ναι έχεις δίκιο. Μερικές φορές όμως επιβεβαιώνονται και πράγματα που...... άστο καλύτερα! :sick:
Για να δούμε, πού θα βγεί....?:look:
Ναι έχεις δίκιο. Μερικές φορές όμως επιβεβαιώνονται και πράγματα που...... άστο καλύτερα! :sick:
Για να δούμε, πού θα βγεί....?:look: Έυη σου πούλησε κανας αντρας τιποτα...και εχεις μετανιώσει για "αυτα" που αγόρασες??
γιατι και εγω πουλαω άγαπες και έρωτες..αλλα μονο μια αγορασε.:uplate: :wave2:
vaskunito
18/07/2006, 15:26
Ωχ αμάν. Πως είναι δυνατόν να κάνεις unsubscribe από ένα thread;
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
Έυη σου πούλησε κανας αντρας τιποτα...και εχεις μετανιώσει για "αυτα" που αγόρασες??
γιατι και εγω πουλαω άγαπες και έρωτες..αλλα μονο μια αγορασε.:uplate: :wave2:
Σπύρο, αν διάβασες παραπάνω, είπα πως οι άντρες είναι οι καλύτεροι πωλητές. Αλλά δυστυχώς επειδή η ερώτηση είναι εντελώς μα εντελώς γενική και αόριστη, ο καθένας τη λαμβάνει όπως ξέρει και θέλει!
Αναφέρθηκα στα άψυχα προϊόντα...:)
latris mixanis
18/07/2006, 15:42
Αν έχεις όλα όσα έγραψα πουλάς ανεξαρτητα με το τι είσαι(άνδρας-γυναίκα)!
Δε βαριέσαι. Στο συγκεκριμένο θέμα, όλες οι απαντήσεις υποθετικές είναι!!
:D :beer:
road spirit
18/07/2006, 16:17
καλύτερος πωλητής είναι ο παρακάτω (100% πραγματικό συμβάν, στο Ηράκλειο) :
Πελατης: καλησπέρα, έχετε κανένα μεταχειρισμένο ΧΤ
Πωλητης: ναι, αλλα τι να το κανεις?
Πελάτης: ε? ...(...)
Πωλ: δεν ειναι για σενα το ΧΤ. Εσυ θες αλλο μηχανακι
Πελ: ναι, η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το ΧΤ, αλλα τι αλλο να παιρνα? το ΧΤ ειναι βολικο
Πωλ: εγω νομιζω οτι για σενα αυτό ειναι οτι πρέπει (δείχνει προς μια μερια του μαγαζιου)
Πελ: ποιο?
Πωλ: αυτό μωρέ ...
Πελ :Vmax?
...
...
εχει συνέχεια ο διαλογος. Τελικά το αγόρασε,...το Vmax. οτι να 'ναι..
σωστά υποψιάστηκες καλή μου:wave2:
το θέμα με ποιούς τρόπους πουλάει ο καλός πωλητής. Αν στο "καλός πωλητής" συνεπάγεται άντρας ή γυναίκα, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο, εντούτοις αρκετά σημαντικό στοιχείο για πολλούς. Κάποιοι θεωρούν οτι καλύτερος πωλητής είναι η γυναίκα για ευνόητους λόγους...Άλλοι θεωρούν τους άντρες. Προσωπικά θεωρώ ότι ο καλός πωλητής, δεν έχει να κάνει με το φύλλο, αλλά με τον τρόπο που πουλάει. Γιατί ο πωλητής, όπως πολύ καλά προείπε η λάτρης, πρέπει να είναι γνώστης του αντικειμένου ούτως ώστε να μεταφέρει την αντίστοιχη ενημέρωση στον υποτιθέμενο πελάτη. Η πώληση, ξεκινάει από τον εαυτό μας. Έχει να κάνει με την συμπεριφορά, με τις λέξεις που χρησιμοποιεί κάποιος στο να καταφέρει να πουλήσει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Αν έχεις όλα όσα έγραψα πουλάς ανεξαρτητα με το τι είσαι(άνδρας-γυναίκα)!
:winka: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
εξυπακούεται οτι ο καλύτερος πωλητής έχει να κάνει με τα νούμερα που φέρνει:D Το θέμα είναι με ποιόν τρόπο τα φέρνει τα νούμερα:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vaskunito
Ναι 36Β, 44DD :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αυτά είναι τα δικά σου νούμερα?:lol: :lol: :lol:
Γενική απάντηση σε γενική ερώτηση..
με βάση ποιών δεδομένων θεωρείς ότι ο καλύτερος πωλητής είναι ο άντρας?
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
καλέ μου Νίκο, η μάθηση του καθένα είναι υποκειμενική:D
αφου ρωτηΞες γενικα και ηθελες μονολεκτικη απαντηΞη, γενικα σΕ απαντησε βρε Θοδώρα...
στατιστικα, ενας πωλητης σε μαγαζι με γυναικειες κολωνιες θα ειναι χειροτερος απο μια γυναικα, ή μια γυναικα πωλητρια σε μαγαζι με ειδη ψαρικης θα ειναι χειροτερη απο ενα ανδρα.
γενικα απαντησε στη γενικη ερωτηΞη σου. στις ειδικες, διαχωριζονται και αποσαφηνιζονται οι απαντησεις!
:winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
αφου ρωτηΞες γενικα και ηθελες μονολεκτικη απαντηΞη, γενικα σΕ απαντησε βρε Θοδώρα...
στατιστικα, ενας πωλητης σε μαγαζι με γυναικειες κολωνιες θα ειναι χειροτερος απο μια γυναικα, ή μια γυναικα πωλητρια σε μαγαζι με ειδη ψαρικης θα ειναι χειροτερη απο ενα ανδρα.
γενικα απαντησε στη γενικη ερωτηΞη σου. στις ειδικες, διαχωριζονται και αποσαφηνιζονται οι απαντησεις!
εγώ δεν ζήτησα μονολεκτική απάντηση:winka:
http://www.disabled.gr/lib/?p=8783
πράγματα που λίγο πολύ, όλοι γνωρίζουν.
Μιλώντας και βλέποντας τα πράγματα εντελώς αντικειμενικά, γνωρίζουμε πως τη σήμερον ημέρα (όπως έχω αναφέρει και σε ένα άλλο ποστ), όλοι και όλα έχουν να κάνουν με τη γυναίκα! Με το να βλέπεις τόσα περιοδικά, τόσες εκπομπές, τόσα εμπορικά καταστήματα, σίγουρα κάποιος άντρας τα έχει κάνει όλα πραγματικότητα και έχει πλουτίσει:winka:. Και εδώ σε ελάχιστες περιπτώσεις μια γυναίκα κρύβεται πίσω από την επιτυχία του...
Σε γενικά πάντως πλαίσια ένας απλός πωλητής, γνώμεων, απόψεων αλλά και αντικειμένων μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Αρκεί να έχει αυτό το χάρισμα που λέγεται "πειθώ" και φυσικά τη μεγάλη προϋπόθεση για να πουλήσει έχει και ένα άλλο μεγάλο χάρισμα, το "δούλεμα" ή αλλιώς "ψέμα", ή "παραμύθι" ή οτιδήποτε, ώστε να προωθήσει κάτι και να είναι τόσο καλός πια!
Από την άλλη, με αφορμή το παραπάνω ερώτημα, μπορούμε να βγάλουμε ένα άλλο, καλύτερο κατά τη γνώμη μου, στοιχείο/ερώτημα. Ένα άλλο ερώτημα στο τραπέζι:
Ποιός είναι ο καλύτερος αγοραστής;
:winka: :beer:
hidefnick
19/07/2006, 00:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από 7-cubed
καλύτερος πωλητής είναι ο παρακάτω (100% πραγματικό συμβάν, στο Ηράκλειο) :
Πελατης: καλησπέρα, έχετε κανένα μεταχειρισμένο ΧΤ
Πωλητης: ναι, αλλα τι να το κανεις?
Πελάτης: ε? ...(...)
Πωλ: δεν ειναι για σενα το ΧΤ. Εσυ θες αλλο μηχανακι
Πελ: ναι, η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το ΧΤ, αλλα τι αλλο να παιρνα? το ΧΤ ειναι βολικο
Πωλ: εγω νομιζω οτι για σενα αυτό ειναι οτι πρέπει (δείχνει προς μια μερια του μαγαζιου)
Πελ: ποιο?
Πωλ: αυτό μωρέ ...
Πελ :Vmax?
...
...
εχει συνέχεια ο διαλογος. Τελικά το αγόρασε,...το Vmax. οτι να 'ναι..
Ne alla bizia ixe o politis?
road spirit
19/07/2006, 11:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr
Ne alla bizia ixe o politis?
οχι, άντρας ειναι.
Μιλώντας και βλέποντας τα πράγματα εντελώς αντικειμενικά, γνωρίζουμε πως τη σήμερον ημέρα (όπως έχω αναφέρει και σε ένα άλλο ποστ), όλοι και όλα έχουν να κάνουν με τη γυναίκα! Με το να βλέπεις τόσα περιοδικά, τόσες εκπομπές, τόσα εμπορικά καταστήματα, σίγουρα κάποιος άντρας τα έχει κάνει όλα πραγματικότητα και έχει πλουτίσει:winka:. Και εδώ σε ελάχιστες περιπτώσεις μια γυναίκα κρύβεται πίσω από την επιτυχία του...
Σε γενικά πάντως πλαίσια ένας απλός πωλητής, γνώμεων, απόψεων αλλά και αντικειμένων μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε. Αρκεί να έχει αυτό το χάρισμα που λέγεται "πειθώ" και φυσικά τη μεγάλη προϋπόθεση για να πουλήσει έχει και ένα άλλο μεγάλο χάρισμα, το "δούλεμα" ή αλλιώς "ψέμα", ή "παραμύθι" ή οτιδήποτε, ώστε να προωθήσει κάτι και να είναι τόσο καλός πια!
Από την άλλη, με αφορμή το παραπάνω ερώτημα, μπορούμε να βγάλουμε ένα άλλο, καλύτερο κατά τη γνώμη μου, στοιχείο/ερώτημα. Ένα άλλο ερώτημα στο τραπέζι:
Ποιός είναι ο καλύτερος αγοραστής;
:winka: :beer:
σωστά τα λες κοριτσάρα
επομένως, ας παραμείνουμε στο ποιός είναι ο καλύτερος αγοραστής...προφανώς αυτός που ξέρει τις ανάγκες του, αυτός που γνωρίζει λίγο-πολύ το τι υπάρχει στην αγορά και που κυμαίνονται οι τιμές και προπάντων, στο αν ο πωλητής θα τον πείσει:winka: :beer:
ξέχασα κάτι?:confused:
Βρε Θοδώρα νομίζω πως αν θέλεις ολοκληρωμένη απάντηση δώσε περισσότερα στοιχεία όπως ……
Τηλεφωνικές πωλήσεις ?
Πόρτα πόρτα ?
Σε συνοικιακό κατάστημα ?
Σε πολυκατάστημα ?
Το προϊόν απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες, παιδιά…….?
Είναι επώνυμο προϊόν ?
Το κάθε ένα είναι τελείως διαφορετικό και δεν εξαρτάται ΜΟΝΟ από το αν ο πωλητής είναι άνδρας ή γυναίκα
Μια βασική όμως αρχή είναι
Ότι κάθε μα κάθε προϊόν έχει τον αγοραστή του
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
[B]
και φυσικά τη μεγάλη προϋπόθεση για να πουλήσει έχει και ένα άλλο μεγάλο χάρισμα, το "δούλεμα" ή αλλιώς "ψέμα", ή "παραμύθι" ή οτιδήποτε, ώστε να προωθήσει κάτι και να είναι τόσο καλός πια!
Αυτά δεν είναι χαρίσματα είναι ξεπερασμένα τεχνάσματα
Τώρα μπορεί να κάνω και λάθος
:sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nefeli
Βρε Θοδώρα νομίζω πως αν θέλεις ολοκληρωμένη απάντηση δώσε περισσότερα στοιχεία όπως ……
Τηλεφωνικές πωλήσεις ?
Πόρτα πόρτα ?
Σε συνοικιακό κατάστημα ?
Σε πολυκατάστημα ?
Το προϊόν απευθύνεται σε άντρες, γυναίκες, παιδιά…….?
Είναι επώνυμο προϊόν ?
Το κάθε ένα είναι τελείως διαφορετικό και δεν εξαρτάται ΜΟΝΟ από το αν ο πωλητής είναι άνδρας ή γυναίκα
Μια βασική όμως αρχή είναι
Ότι κάθε μα κάθε προϊόν έχει τον αγοραστή του
σωστά Ρουλίτσα:beer: :wave2:
Leipsippos
20/07/2006, 08:25
Δεν ξερω... Ισως μας βοηθησει ενας φιλος που πουλαει Φολκσβαγκεν στην Λυκοβρυση και την Πευκη, περιεργως εχει ΜΟΝΟ γυναικες στις πωλησεις οι οποιες ειναι εκπαιδευονται στο να ξεχνανε τα 2-3 επανω κουμπια του πυκαμισου ανοιχτα, κολλητο παντελονακι ή κοντη φουστιτσα και βεβαια μια που εκανε το ατοπημα να παει με τακουνι κατω των 6 ποντω απολυθηκε με συνοπτικεσ διαδικασιες. Ειναι χρονια στην πιατσα το μαγαζι αρα η συνταγη δουλευει. Μηπως να εβαζε κατι αντιστοιχο και στο σερβις (you know, σορτσακι/ορειβατικο/μπλουζακι) να ειχε κινηση και εκει;:winka: :winka: :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
Δεν ξερω... Ισως μας βοηθησει ενας φιλος που πουλαει Φολκσβαγκεν στην Λυκοβρυση και την Πευκη, περιεργως εχει ΜΟΝΟ γυναικες στις πωλησεις οι οποιες ειναι εκπαιδευονται στο να ξεχνανε τα 2-3 επανω κουμπια του πυκαμισου ανοιχτα, κολλητο παντελονακι ή κοντη φουστιτσα και βεβαια μια που εκανε το ατοπημα να παει με τακουνι κατω των 6 ποντω απολυθηκε με συνοπτικεσ διαδικασιες. Ειναι χρονια στην πιατσα το μαγαζι αρα η συνταγη δουλευει. Μηπως να εβαζε κατι αντιστοιχο και στο σερβις (you know, σορτσακι/ορειβατικο/μπλουζακι) να ειχε κινηση και εκει;:winka: :winka: :D :D
τι να πώ:confused: ισχύει και αυτός που λες, δυστηχώς:wave2:
latris mixanis
20/07/2006, 11:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
Αυτό τώρα δεν είναι ακριβώς πωλήσεις ... :rolleyes: αλλά είναι και αυτός ένας τρόπος.
adam_tsouk
20/07/2006, 14:18
το παιδευεται... το παιδευεται....
στο τελος ολοι στα βυζια θα καταληξετε!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: