View Full Version : Norton Commando...
Ταξιδευτής
17/07/2006, 20:01
Και εκει που αραζα στην παραλια στον Αλμυροποταμο Ευβοιας, η συναντηση με αυτην την κουκλα με εκανε να χασω τον υπνο μου....
Μετα η Ζ μου εμοιαζε σαν το ασχημοπαπο του παραμυθιου.... :blush: :alien:
55585
PANEMORFO ERGALEIO,PRAGMATIKO CAFE RACER!!GIA OSOUS GNWRIZOYN BEBEA APO TETOIOY EIDOYS MOTOSYKLETES K OXI MONO APO JAPAN,RICE FOTOANTIGRAFA!
πήγαινε δες το καινούριο το ducati gt 1000
σύγχρονη μοτο με ρετρό στυλάκι
Αρχικά δημιουργήθηκε από hdbiker
JAPAN,RICE FOTOANTIGRAFA!
ΟΚ οτι πεις...
(εισαι 20 χρονια πισω αν δε το πηρες χαμπαρι!)
Ταξιδευτής
18/07/2006, 10:41
Παιδια, το θεμα δεν ειναι να μαλωσουμε για τςι αντιγραφες των Ιαπωνων η οποιων αλλων..
Εβαλα την εικονα για να μοιραστω μαζι σας κατι πραγματικα πανεμορφο...
Τι να σας πω... Το Ζ μου το αγαπαω, αλλα ρε παιδια, οταν χαζευα αυτο το υπεροχο Norton με τα χρωμια του, τις ζαντες του, τις εξατμισεις του, μετα γυρισα κ κοιταξα το Ζ και ηταν σαν ενα πλαστικο παιχνιδακι...
Ολο μαυρα πλαστικα, design space, κακο μεν, αλλα το αλλο ηταν τοσο ομορφο συγκριτικα...
Ολο το weekend ηθελα να βαλω ενα παλιο καφε δερματινο, και να παρω τη Norton να κανω βολτες απογευματινες διπλα στο κυμα.... Αααααχχχχχχχχχ....... Αυτα ειναι!
ΥΓ1. Το κοντερ τερματιζει στα 150 -μιλια!
ΥΓ2. Μπροστα εχει δισκοφρενο! :)
Μου αρεσουν πολυ οι κλασικες μοτοσυκλετες αλλα δε θελω να ακουω αρλουμπες για "φωτοαντιγραφα"...
εδω και 10+++ χρονια, οι ευρωπαιοι αντιγραφουν τα "αντιγραφα" και οχι το αντιστροφο!
gixxerpap
18/07/2006, 10:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
Μου αρεσουν πολυ οι κλασικες μοτοσυκλετες αλλα δε θελω να ακουω αρλουμπες για "φωτοαντιγραφα"...
εδω και 10+++ χρονια, οι ευρωπαιοι αντιγραφουν τα "αντιγραφα" και οχι το αντιστροφο!
γιατι μου το συγχυζετε το παιδι, και δεν εχει πιει καφε ακομα????
:a55:
υπεροχη η norton.....
hidefnick
18/07/2006, 11:10
To καινούργειο μοντέλο πάντος είναι εξίσου όμορφο. (αλλά αμερικάνικο)
www.nortonmotorcycles.com
55646
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ΟΚ οτι πεις...
(εισαι 20 χρονια πισω αν δε το πηρες χαμπαρι!)
MALLON DEN KATALABES FILE PWS TO ENNOOYSA.GIA PIGENE DES LIGO TO CB 450 MOY STA CB SERIES K THA KATALAVEIS...OSO GIA TO AN EIMAI PISW MALLON DEN EXEIS KATALABEI POSA XRONIA STHN ANTIGRAFH HTAN I RICE!!!!MEXRI THN INDIAN CHIEF ANTEGRAPSAN PROSFATA I ATHEOFOBOI ME TO KAWASAKI DRIFTER.STHN TEXNOLOGIA PRWTH AYTO TO EXW KSANAGRAPSEI K ALLOY.ALLA ALLO ENA NORTON SAN TO KITRINO K ALLO MIA YAMAHA ESTRELIA SHMERINH AKOMH K TO DUCATI POY ANEFERE O FILOS PARAPANW TO OPOIO TO EXW DEI K APO KONTA K KAVALHSEI!ALLA KALA TOUS EKANE I HARLEY ME TON THORYBO K TO COPYRIGHT.MIPWS LEW K TWRA ARLOYMPES GIA NA MHN SYNEXISW ME ALLA PARADEIGMATA K KOYRAZW TON KOSMO.
OSO GIA TON KAFE STON KERNAW OPOTE THES ALLA THA MILAME MONO GIA KLASSIKES MHXANES!!!!:beer: :beer: