Σύνδεση

View Full Version : Innova 125 ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Σελίδες : 1 [2]

sapila racing
25/09/2006, 15:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper_23
ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ INNOVA?

Οχι δεν το εχω οδηγήσει.
Απο παπιά μόνο C50 του 80 και KazeR.

Πάντως το μηχανάκι σου δεν ειναι 126 κιλά (ποιός στο είπε αυτό πάλι???) ούτε 100 δεν ειναι, για την ακρίβεια η Honda λέει 99,5.

Προδιαγραφές Innoa εδώ
http://www.bikez.com/motorcycles/honda_anf_125_innova_2006.php

Και για να μην σε κοροιδεψει κανένας να ξέρεις οτι για να πιάσεις 150 χιλιόμετρα πρέπει να έχεις πάνω από 25 ίππους.

byron
25/09/2006, 16:04
ΕΧΕΙΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ INNOVA?

Τι διαφορετικό έχει το εν λόγω από καποιο άλλο παπί. Πάνω κάτω ίδια είναι. Έχω οδηγήσει παπιά (made by Hippys. οι κοντράκηδες με παπιά τον ξέρουν σίγουρα) και τρόμαξα. Αλλά δεν ήταν παπιά πλέον.
Αυτό που σου λέει ο sapila racing, είναι ότι ισχύει για όλους του κινητήρες. Ανάλογα με το αν είναι ένα κινητήρας υπερ-υποτετράγωνος, αλλάζει και τρόπος απόδοσης της δύναμης και ροπής.

Για τα χλμ. έχω τις αντιρρήσεις μου. Πάνω κάτω είναι όπως τα λέει ο sapila racing. Με το Sportcity που έχω με ονομαστική 21 και πραγματικούς 15 hp ,η τελική μου πραγματικά δεν πρέπει να είναι πάνω από 120 χλμ.

:wave2:

sniper_23
25/09/2006, 16:11
ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ... ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΑΝΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΠΑΠΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ 18 HP... ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΑΠΙ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΕΛΙΚΗ... ΙΣΩΣ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΛΙΚΗ, ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΤΩΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑ ΔΙΚΑΒΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΑΥΤΟΙ... ΑΥΤΟ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ... ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ? ΧΕΣΕ ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ... ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΜΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΕΡ ΘΑ ΤΩ ΜΑΥΡΙΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ... ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΟΔΗΓΗΣΕΙΣ... ΟΧΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΔΕΙΚΤΗΣ... ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ... ΕΠΙΣΗΣ, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΜΟΝΟ Η ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ, ΣΩΣΤΑ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΣΜΑΝ, ΤΟ ΓΡΑΝΑΖΩΜΑ ΚΤΛ...

sniper_23
25/09/2006, 16:13
ΤΑ 126 ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ... ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ 150 ΧΛΜ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 18 ΙΠΠΟΥΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...
ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 22 ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ 157...

byron
25/09/2006, 16:17
ΤΑ 126 ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ... ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ 150 ΧΛΜ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΕΙΠΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ 18 ΙΠΠΟΥΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...
ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ 22 ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΕ 157...

Ότι πείς. Απλά για να έχεις μια ιδέα 157 χλμ είναι περίπου η τελική ενός νορμάλ ΧΤ 600 με αρκετούς ίππους περισσότερους από σένα.

Τα λέμε :wave2:

sniper_23
25/09/2006, 16:19
ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ... ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΞΕΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ, ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΕΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ "ΠΟΥΛΗΣΩ ΜΑΓΚΙΑ" ΠΩΣ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΤΛ.

topmar
25/09/2006, 17:54
Καλησπέρα.

Παρατηρώ εδώ και 2 σελίδες να γράφονται κάτι νούμερα για τελικές και νομίζω οτι είμαι σε forum με παπιά dragster!!:rotflmao:

Λοιπόν, ακόμα δεν έχω στρώσει το παπί μου Modenas Kristar 125 αλλά τα 120χλμ που εύκολα λένε ότι πιάνουν τα HONDA, δεν πρόκειτε να τα πιάσει - έτσι όπως το βλέπω να ανοίγει τώρα με 970χλμ - παρά μόνο εάν........το ρίξω στο γρεμό!!:lol:

paris-3
25/09/2006, 19:01
Pε παιδιά..επειδή είμαι λίγο άσχετος όσον αφορά στα πειράγματα κτλ..θα ήθελα να ρωτήσω για τα "χιλιοστά" που αυξάνουν κτλ..Δηλ. τι ακριβώς γίνεται, πόσο κοστίζει και αν αξίζει τα λεφτά του.Ανεβάζει ιπποδύναμη?Και τέλος κάτι τέτοιο είναι νόμιμο?Η απλά δν το πέρνουν χαμπάρι οι αστυνομικοί?Οποιος τα ξέρει καλά ας εξηγήσει και σε μας που ψαχνόμαστε:D :wave2:

kostisthegreek
25/09/2006, 19:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από topmar
Καλησπέρα.

Παρατηρώ εδώ και 2 σελίδες να γράφονται κάτι νούμερα για τελικές και νομίζω οτι είμαι σε forum με παπιά dragster!!:rotflmao:

Λοιπόν, ακόμα δεν έχω στρώσει το παπί μου Modenas Kristar 125 αλλά τα 120χλμ που εύκολα λένε ότι πιάνουν τα HONDA, δεν πρόκειτε να τα πιάσει - έτσι όπως το βλέπω να ανοίγει τώρα με 970χλμ - παρά μόνο εάν........το ρίξω στο γρεμό!!:lol:

Πούλησέ το όσο είναι νωρίς και πάρε HONDA!!!

Οσο για τα χιλιόμετρα, τελείως "μαμά" το δικό μου innova έβγαζε 120+

Οσο για τα υπόλοιπα παπιά, ούτε στην εκκίνηση ούτε στην πορεία στεκόταν δίπλα μου.

sniper_23
26/09/2006, 13:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
Πούλησέ το όσο είναι νωρίς και πάρε HONDA!!!

Οσο για τα χιλιόμετρα, τελείως "μαμά" το δικό μου innova έβγαζε 120+

Οσο για τα υπόλοιπα παπιά, ούτε στην εκκίνηση ούτε στην πορεία στεκόταν δίπλα μου.

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑΝΟΥΝ!

sniper_23
26/09/2006, 13:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από topmar
Καλησπέρα.

ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΕ 970 ΧΛΜ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ... ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΤΟ INNOVA ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΑ, ΣΤΑ 1100 ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 110, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ...

sniper_23
26/09/2006, 13:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από paris-3
Pε παιδιά..επειδή είμαι λίγο άσχετος όσον αφορά στα πειράγματα κτλ..θα ήθελα να ρωτήσω για τα "χιλιοστά" που αυξάνουν κτλ..Δηλ. τι ακριβώς γίνεται, πόσο κοστίζει και αν αξίζει τα λεφτά του.Ανεβάζει ιπποδύναμη?Και τέλος κάτι τέτοιο είναι νόμιμο?Η απλά δν το πέρνουν χαμπάρι οι αστυνομικοί?Οποιος τα ξέρει καλά ας εξηγήσει και σε μας που ψαχνόμαστε:D :wave2:

ΛΟΙΠΟΝ , ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ. (ΣΕ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ) ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΟΥ, ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ, ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ (TO INNOVA ΠΑΕΙ ΩΣ 59 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ) ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΩΡΑ... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ (ΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΑΝΤΑ). ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ 2 ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΙ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΜΠΕΙ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΣΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΘΟΡΥΒΟ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΝΤΙΟ ΕΓΓΥΗΣΗ!"...

Nostra
26/09/2006, 13:27
ΛΟΙΠΟΝ , ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ , ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΝΙΟΥ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΛΙΝΔΡΟΥ. (ΣΕ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ) ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΙΣΤΟΝΙ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΥΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΙΟΥ, ΑΡΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΙ, ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ (TO INNOVA ΠΑΕΙ ΩΣ 59 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΑΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ) ΑΞΙΖΕΙ ΟΜΩΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑΣ ΤΩΡΑ... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ (ΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΑΝΤΑ). ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ (ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΙ ΕΚΚΕΝΤΡΟΦΟΡΟΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΦΙΜΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ. ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΤΑ 2 ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΚΑΙ Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΜΠΥΡΑΤΕΡ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΤΜΙΣΗ, ΘΑ ΤΟΥ ΜΠΕΙ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΕΣΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΑΤΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΣΙΓΑΣΤΗΡΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΘΟΡΥΒΟ. ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΝΤΙΟ ΕΓΓΥΗΣΗ!"...

γιατί γράφεις κεφαλαία?

ή μάλλον,

γιατί γράφεις? για τί (πράγμα) γράφεις?

byron
26/09/2006, 14:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra

ή μάλλον,

γιατί γράφεις?

:confused: τι εννοείς ???

topmar
26/09/2006, 14:23
ΚΑΤ'ΑΡΧΗΝ ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΕ 970 ΧΛΜ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ... Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΗ... ΜΗ ΦΡΙΚΑΡΕΙΣ. ΕΜΕΝΑ ΤΟ INNOVA ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΣΤΡΩΣΑ, ΣΤΑ 1100 ΧΛΜ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ 110, ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ...

Σε αυτό βασίζομαι...ότι δεν έχει στρώσει ακόμα.:rolleyes:

Γιατί εάν μείνει στα 100χλμ/ώρα...βράστα Χαράλαμπε!:cry:

sf_vaios
10/10/2006, 03:04
re filarako...
bale to myalo sou na doulepsei ligo
eixa innova kai to beltiosa kai den epathe tipota 60000xl ekana spasmenos.
kai esy mou les tetoia logia?

sniper_23
10/10/2006, 17:14
den epathe tipota 60000xl ekana spasmenos.

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!

vassilis88
10/10/2006, 18:54
ρε παιδια λετε για 150χλμ τελικες κλπ.εστω οτι τα πιανει αμα το πειραξεις.επειδη εμαθα να οδηγω στο μηχανακι μου,cbr125,κ οδηγησα μετα παπια(φτιαγμενα επι το πλειστον),σ ολα ειχα φρικαρει γιατι πλακωνομουνα στα φρενα κ δε σταματουσε το γ*μιδι!κ να πεις οτι πηγαινανε...οκ ειχανε λιγο καλυτερο τραβηγμα απ το δικο μου..αλλα εδω με το cbr που πιανω κοντερισια 130,εκτος του οτι ουτε κ αυτο εχει φρενα,κοντευει να σε παρει ο αερας!φανταζομαι με το παπι τι θα γινεται!μαλλον δεν εντυπωσιαζομαι ομως ευκολα πια........απο τοτε που οδηγησα -πραγματικη- μηχανη(λεγε με Ζ750!):D

sniper_23
10/10/2006, 22:56
κοντευει να σε παρει ο αερας!φανταζομαι με το παπι τι θα γινεται!

δεν μπορεις να φανταστεις ποσο δυσκολο ειναι να συγκρατησεις παπακι με τετοιες ταχυτητες. απο τα 100χλμ/ωρα και μετα ειναι παλουκι

el_mojito
22/10/2006, 05:09
Μητσοσκυλε τι εγινε τελικα με το innova σου?Το σουταρες τελικα?

nassosxlvbros
22/10/2006, 08:25
den epathe tipota 60000xl ekana spasmenos.

ΣΩΣΤΟΣ!!!!!

καλημερες! ειμαι στο μαστορα την προηγουμενη βδομαδα και βλεπω ενα λυμενο παπι...τι ηταν ΙΝΝΟΒΑ....ρωταω τι επαθε μου λεει κολλησε....ερχεται ο συμπαθης πακιστανος που το ειχε (κουριερ) και κανονιζουν τα της επισκευης....γυρω στα 300-350? θα πηγαινε το μαλλι και του δειχνει και το βιβλιαρακι της εγγυησης ....κοιταω, ασφραγιστο!ουτε ενα σερβις σε μηχανακι που λιωνει ολη μερα και εχει 32000κμ...."ετσι κανουν "λεει ο μαστορας "στο φερνουν για εγγυηση μετα απο τοσα κμ με μηδενικη συντηρηση...εχει γλυτωσει 8 σερβις ο τυπος με 25-30? το καθενα, και τωρα με τη ζημια ερχεται μια η αλλη...αν δε κανεις σερβις καπου αλλου θα τα πληρωσεις"....τεσπα περαν της περιπτωσης του ελλατωματικου βασικο ρολο ειναι η χρηση που κανεις σε οτιδηποτε...αν αγορασες ενα παπι και το σκιζεις ολη μερα,λογικο ειναι να βαρεσει,ειδικα αν εχει και ελλειπη συντηρηση...παιδες στην τελικη παπι ειναι...μη ζητατε εξωπραγματικα απο ενα μηχανακι που σχεδιαστηκε να κανει δουλιτσες,και οχι να κανει το γομαρι η το ντραγκστερ....:wave2: :beer:

topmar
22/10/2006, 12:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
ρε παιδια λετε για 150χλμ τελικες κλπ.εστω οτι τα πιανει αμα το πειραξεις.επειδη εμαθα να οδηγω στο μηχανακι μου,cbr125,κ οδηγησα μετα παπια(φτιαγμενα επι το πλειστον),σ ολα ειχα φρικαρει γιατι πλακωνομουνα στα φρενα κ δε σταματουσε το γ*μιδι!κ να πεις οτι πηγαινανε...οκ ειχανε λιγο καλυτερο τραβηγμα απ το δικο μου..αλλα εδω με το cbr που πιανω κοντερισια 130,εκτος του οτι ουτε κ αυτο εχει φρενα,κοντευει να σε παρει ο αερας!φανταζομαι με το παπι τι θα γινεται!μαλλον δεν εντυπωσιαζομαι ομως ευκολα πια........απο τοτε που οδηγησα -πραγματικη- μηχανη(λεγε με Ζ750!):D

Eγώ προσωπικά δεν μιλάω για τελική 150 στο παπί μου, αλλά μέχρι 120-125 τα θεωρώ καλά και θα τα ήθελα!!

filip
24/10/2006, 00:28
ρε παιδες καμια λυση για το πισω τριξιμο του ταμπουρου εκτος απο μαλακα τακακια γιατι και με τετοια παλι σφυριζει τριαξονικα

johann69
20/05/2008, 07:00
Σασ χαιρετω ολουσ στο φορουμ.παρακατω στην φωτογραφια σασ παραθετω την λυση για το σφυριγμα που μου εκανε η Ηοντα Χανια.Εδω και ενα χρονο δεν εχει σφυριξει καθολου.Εγινε αθορυβο.
Αυτο που ζηταω απο εσασ να μου προτεινεται τη λαστιχα να του βαλω.εχει ακομα τα dunlop τα εργοστασιακα του,δεν με ενδιαφερουν κοντρεσ και κτλ απλωσ να πατανε καλα στο δρομο και να φρεναρουν οσο των δυνατων καλυτερα.

σκεφτηκα να του βαλω και δισκοφρενο πισω ,αξιζει??? ξερει κανεισ κανενα εκει στα μερη σασ να το πουλαει φθηνα το κιτ?? εδω ζητανε 400.

Ευχαριστω..

δοκιμαστε την λυση με το σφυριγμα και πειτε με αν σασ αρεσει και κατα ποσο σασ φενεται ασφαλησ

http://rapidshare.com/files/116029103/Image035.jpg

Locksmith
20/05/2008, 08:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από yiagt
Εγώ το innova το έχω 5 περίπου μήνες κ έχω γράψει γύρω στα 3.600 km. μέχει βγάλει ασπροπρόσωπο κ δεν έχει παρουσιάσει ουσιαστικά προβλήματα. αν σε κάποιους ενοχλούν κάποιοι τριγμοί στο φανάρι (οι οποίοι εξαφανίστηκαν μετά απο σιλικόνη που έβαλα απλά κ εύκολα) ή οι ρεπριζ που έχει δικάβαλο στις χαμηλές στροφές εντάξει..ας ψάξουν για καμια mercedes και θα λυθουν τα προβλήματά τους.
Ο κινητήρας του είναι αξιόπιστος κ γενικά σαν σύνολο μου εμπνέει απόλυτη σιγουριά.μέσα στην πόλη δεν υπάρχει παπί πιο γρήγορο κ πιο ευέλικτο.
δεν έχω μετανιώσει ούτε στο ελάχιστο για την αγορά του
+1

slacker
20/05/2008, 10:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από johann69
Αυτο που ζηταω απο εσασ να μου προτεινεται τη λαστιχα να του βαλω.εχει ακομα τα dunlop τα εργοστασιακα του,δεν με ενδιαφερουν κοντρεσ και κτλ απλωσ να πατανε καλα στο δρομο και να φρεναρουν οσο των δυνατων καλυτερα.

Για λάστιχα:
-1- (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=33833&highlight=city+demon)
-2- (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=54245&highlight=city+demon)

Xrider
21/05/2008, 11:49
Τοσο χαλια ειναι το Ινοβα????:hypnotize
Εχω το Grand απο το 1993 μεχρι και σημερα.
Προβλημα δεν μου εχει βγαλει ποτε..
Το σερβις του ηταν αλλαγη λαδιων και καμια φορα οταν ακουγα σκασιματα απο την εξατμιση -μοτοσπορτ σωληνας-ρυθμισμα στις βαλβιδες.
Καρμπυρατερ δεν νομιζω να εχει καθαριστει ποτε.
Η μπαταρια ειναι ακομα η ιδια και καπου καπου παιρνει και με την μιζα.
Τελικη στο κοντερ ειχα δει 115 -δικαβαλος- και πηγαινε ακομα αλλα για να μην σπασω ντιζα δεν το συνεχησα -στην παραλιακη λιγο πριν φτασουμε λιμανακια-
Το μονο προβλημα που ειχε απο παντα ηταν το μπροστα ταμπουρο που "τρωει τα αμυγδαλα" και μετα δεν εχει πια μπροστα φρενο ακομα και με νεα ταμπουρα,θελει αλλαγη ολο το συστημα.
Λογω του οτι το κυκλοφορει ο αδερφος μου πλεον και σπανια ελεγα να του περασω κανενα κινητηρα απο Ινοβα γιατι το παπι εχει πεσει πολυ απο αποδοση...τωρα για να δω 80 στο κοντερ χρειαζομαι πιστα αεροδρομιου.
Δεν αξιζει δηλδη ο κινητηρας απο το Ινοβα?

Ellessar_GR
21/05/2008, 12:04
Ότι πληρώνει πέρνει κανείς, anyway... εγώ με το (μάπα κατά όλους piaggio fly 100) έχω κάνει 15000km σε ένα χρόνο και τώρα θα το πουλήσω λόγω αγοράς νέου (fazer 600). Το Fly δεν μου παρουσίασε κανένα πρόβλημα, και πιστέψτε με το έχω ξεπατώσει!!!
Τελικά είναι να σου βγεί το κομάτι, έτσι θα είναι και με το inova

Cpt. Haddock
21/05/2008, 12:06
Ασχετο (σχεδόν) : Ξέρει κανένας σας που φτιάχνουν εξάτμιση για Innova (λαιμό, όχι τελικό...)

:confused:

kostask2008
21/05/2008, 12:42
Φίλε έχω το SUZUKI address 125από πέρσι το καλοκαίρι. Καμία σχέση με αυτά που περιγράφεις εσύ. Δεν τρίζει, άψογα πλαστικά, λάδια κάθε 4.000 km και πολύ καλό φρένο παρόλο το ταμπούρο πίσω. Αυτά τα προβλήματα που περιγράφεις πάντως είχαν ακουστεί και για το προηγούμενο και γι αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου κατά την αγορά μου. το μόνο κακό είναι τα αδύνατα αμορτισέρ πίσω (μόνο όταν ανεβουν δύο άτομα). Τέλος η τελική του είναι 110 με 115 km/h στα οποία ΔΕΝ τρίζει τίποτα και γενικά -για παπί- σου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας.
πάρε το παπί σκύλι. Αφού το λέει και το όνομά σου...

xampos
21/05/2008, 12:56
crypton

απλα δεν υπαρχει αντιπαλος :smokin:

Ellessar_GR
21/05/2008, 18:02
Για το Crypton συμφωνώ με το φίλο από πάνω. Πόσο κοστίζει όμως?

xampos
21/05/2008, 20:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ellessar_GR
Για το Crypton συμφωνώ με το φίλο από πάνω. Πόσο κοστίζει όμως?

το X κοστιζει 2100 και το r 1890 ευρω που ειναι και αποδειγμενο σκυλι :D

ivecuras
29/05/2008, 20:57
Καλησπερα παιδια εγω μετα απο 5 παπακια απο ενα RGV 250 ,ενα ZXR 400 ,ενα AFRICA 750 , ενα γαμο κι"ενα παιδι, εχω παρει για την αθηνα ενα gilera ranner 125 (2006) και εχω βρει την υγεια μου.Εχει εναν καλο κινητηρα επισης το εχουν στηση πολυ καλα με (14αρι τροχο μπροστα) και λογικο στο service (εκτος PIAGIO ) .

Ellessar_GR
30/05/2008, 08:48
Γενικά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ΟΧΙ inova, καλήτερα crypton ή gilera ή fly.
Αν και τώρα θα το έχει αγοράσει το inova ούτοσι άλλος....

:sick:

SUN
14/08/2008, 22:49
Ο αδερφος μου εχει innova και το εχει σκυλομετανιοση πριν ειχε c50 με μοτερ astrea και ητανε σκυλιιιι ξερετε αν στα καινουρια innova με το ψεκασμο εχουν διορθοθι τα προβληματα που εχουν αναφερθη προηγουμενος και ολοι ξερουμε οση ειχαμε την ατυχια να αγορασουμε innova

Aitherobamwn
15/08/2008, 01:14
Ηξερα έναν τύπο ο οποίος δεν είχε βάλει λάδια στο Innova και κυκλοφορούσε χωρίς λάδια για τρείς μήνες μετά του κολλισε και έβριζε τη Honda οτι δε βγάζει καλά μηχανάκια.

Μήπως είστε σαν και αυτόν που τα ξεκωλιάζετε τους κάνετε τα χίλια μύρια και μετά περιμένετε να πηγαίνουν σαν να το καβαλήσατε πρώτη φορά δηλαδή βάλτε λίγο μυαλό στο κεφάλι σας,διότι οι πιο πολλοί νεαροί τα έχετε στις φτέρνες σας τα μυαλά σας και τα πατάτε

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
15/08/2008, 15:02
Τα λαδια τσεκαροντε καθε 800χλμ απο εμενα τα πλαστικα πλεον δεν τα αλλαζω αλλη φορα και τα 2200 ευρω που εδωσα τα κλαιω ακομα!!

Για μενα ενα απο τα χειροτερα παπια που εχουνε βγει!!2200ευρω!!! Οχι απο το praktiker με 800 ευρω μαρκα οτι να ναι μιλαμε για honda''

ΠΡΟς ΕΞΥΠΝΑΚΙΔΕΣ!!!!!!!!!!!

Aitherobamwn
15/08/2008, 15:43
Είπες τσεκάρονται μπορεί εσύ να θεωρείς οτι στα 7 000 χιλιόμετρα είναι καλά να τα αλλάζεις.Σε κάθε μάρκα μα σε κάθε μάρκα και σε κάθε μοντέλο όλων των εταιρειών πάντα βρίσκω κάποιον να βγάζει το εκάστοτε μοντέλο το χειρότερο όλων.

Στην αρχή το πίστευα μετά κατάλαβα τι κουλάδια υπάρχουνε και δεν πιστεύω κανέναν εάν δεν δω και δεν δοκιμάσω ο ίδιος.Εσύ μπορεί να λές οτι λές και να το ισχυρίζεσαι,ας το ισχυρίζεσαι για σένα χρειάζεται να το κάνεις πρωτοσέλιδο.Πίστεψε με εάν είχε τέτοια προβλήματα δε θα ερχόταν πρώτο σε πωλήσεις,εξάλλου HONDA είναι , όπως όλες οι ιαπωνικές εταιρείες τίποτα δεν αφήνει στην τύχη του.

Οπότε κουλαμάδα έχεις και κάνει και αρπάζεσαι απο τα λάδια,εγώ δεν αναφέρθηκα σε σενα,αλλά παρ'όλα αυτά αρπάχτηκες απάυτό κάτι που ενισχύει την ενδεχόμενη κουλαμάδα

Δεν απευθύνομαι ουτε επιτίθεμαι σε σένα αλλά πρίν πούμε κάτι εκτός οικογενείας εκτός σπιτιού που αφορά πολύν κόσμο καλό ειναι να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό μας και να μη μας φταίνε πάντα οι άλλοι

ΤΖΕΝΕΡΑΛΙ ΣΠΙΚΙΝΓΚ

g_angel01
15/08/2008, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aitherobamwn
Είπες τσεκάρονται μπορεί εσύ να θεωρείς οτι στα 7 000 χιλιόμετρα είναι καλά να τα αλλάζεις.
μηπως δεν διαβασες προσεκτικα?σ ειπε οτι τα τσεκαρε καθε 800

Στην αρχή το πίστευα μετά κατάλαβα τι κουλάδια υπάρχουνε και δεν πιστεύω κανέναν εάν δεν δω και δεν δοκιμάσω ο ίδιος.Εσύ μπορεί να λές οτι λές και να το ισχυρίζεσαι,ας το ισχυρίζεσαι για σένα χρειάζεται να το κάνεις πρωτοσέλιδο.
μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι βρισκεσαι σε φορουμ...

Πίστεψε με εάν είχε τέτοια προβλήματα δε θα ερχόταν πρώτο σε πωλήσεις,εξάλλου HONDA είναι , όπως όλες οι ιαπωνικές εταιρείες τίποτα δεν αφήνει στην τύχη του.
εχει χασει εδω &καιρο την πρωτια στις πωλησεις στα παπια η χοντα,εκτος αν μιλας για για συνολικες πωλησεις που δεν γνωριζω πως εχει η κατασταση

Οπότε κουλαμάδα έχεις και κάνει και αρπάζεσαι απο τα λάδια,εγώ δεν αναφέρθηκα σε σενα,αλλά παρ'όλα αυτά αρπάχτηκες απάυτό κάτι που ενισχύει την ενδεχόμενη κουλαμάδα
ωραιο συμπερασμα αυτο...
θελεις να σ πω εγω τι ενδεχομενο συμπερασμα εβγαλα απο το υφος σ??
αστο καλυτερα...

Δεν απευθύνομαι ουτε επιτίθεμαι σε σένα αλλά πρίν πούμε κάτι εκτός οικογενείας εκτός σπιτιού που αφορά πολύν κόσμο καλό ειναι να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό μας και να μη μας φταίνε πάντα οι άλλοι
no comment...

ΤΖΕΝΕΡΑΛΙ ΣΠΙΚΙΝΓΚ [/QUOTE] :smokin: :smokin: :smokin:

SUN
15/08/2008, 20:33
(Aitherobamwn) Afto poy katalava einai oti den exeis odigisi alo papi ektos apo innova kai eisai kaylomenos me ayto. den mpori to 80% na eimaste moyrli poy leme oti ta innova exoyn provlimata kai oti den aksizoyn ta 2100 poy kanoyn ama to sigrinoyme me ta kinezika sta idia lefta nai einai kalitero me 2100 omos poy kostizi asto kalitera

ktmakis
15/08/2008, 23:30
Οποιος έχει καβαλήσει και άλλα παπιά Honda εκτός του Innova ξέρεςι οτι εχει πέσει απίστευτα η ποιότητα κατασκευής. Και όχι μόνο στα Honda.
Προσωπικά καλύτερο παπί ever θεωρώ το 6βολτο.

Aitherobamwn
16/08/2008, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από SUN
(Aitherobamwn) Afto poy katalava einai oti den exeis odigisi alo papi ektos apo innova kai eisai kaylomenos me ayto. den mpori to 80% na eimaste moyrli poy leme oti ta innova exoyn provlimata kai oti den aksizoyn ta 2100 poy kanoyn ama to sigrinoyme me ta kinezika sta idia lefta nai einai kalitero me 2100 omos poy kostizi asto kalitera

Δεν έχω Innova ουτε και θα έπαιρνα ποτέ,αν ήθελα παπί Crypton θα έπαιρνα :wave2: :wave2:

SUN
16/08/2008, 10:59
Δεν έχω Innova ουτε και θα έπαιρνα ποτέ,αν ήθελα παπί Crypton θα έπαιρνα :wave2: :wave2: Edo tha simfoniso mazi soy kai go apo ereyna poy exo kani apo papia to crypton exei tis kaliteres kritikes:a08:

ktmakis
16/08/2008, 11:28
Eχω το Crypton του 2004. Καλό μηχανάκι αξιόπιστο χωρίς τη παραμικρή βλάβη, αλλά τα πλαστικά του και μερικά μέταλλα μπορούσαν να ήταν καλύτερα. Για τα λεφτά του είναι ΟΚ. Με ορυκτέλαιο Torco κάθε 4.000 χλμ δουλεύει σα ραπτομηχανή.

ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ
16/08/2008, 12:48
Η δημιουργια αυτου του φορουμ ειναι για ανθρωπους που εχουνε-με τρελα, αγαπη, αρρωστια, παθος με τα δικυκλα.
Δεν ειμαι και δεν ειναι καλυτερος οδηγος κανεις απο εμας, ολοι θελουμε να οδηγαμε, να μαθαινουμε και να συζηταμε μεταξυ μας εμπειριες, καλες η κακες.
Σεβομαι καθε γνωμη και θα την ακουσω σε οποιοδηποτε θεμα πανω σε κακη κατασκευη οποιαδηποτε μηχανης την εχω δεν την εχω.
Μενω σε αυτο το φορουμ ενεργα και αλλες φορες σιωπηλα γιατι μ' αρεσει αυτη η ωραια ανταλαγη εμπειριων σε αντιπαραθεση για μηχανες δεν θα μπω ποτε με καποιον απο εμας μονο με οδηγους κουτιων αποκλειστικα στον δρομο που δεν με υπολογιζουν!!!!αααα και για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!!ΧΑ ΧΑ:beer: :beer:

8rilos07
23/08/2008, 15:43
egw paidia
pira to innova prin 2.5 mines kai exo kani 3000 km kai to mono p tou exw alaksi einai ena 13 granazi mprousta kai mia sebring(logo oti eimai 17 xronon) kai to mono provlima p m parousiase einai i maska mprousta i opia trizi para poly. meta to alagma tou granaziou to mixanaki skizi stin eftia m vgazei 130km kai se katifora termatizi (milame gia kanoniki katifora katifora)vtaksi einai loigo argo sto fortoma tis taxititas alla kata ta alla einai ena poly kalo papi
(mia pliroforia to konter tou xani 20km meta ta 100km einai metrimena me mia gsr600)

Gi_4ce
23/08/2008, 16:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Μωρέ Κινέζικο και πάλι κινέζικο....τουλάχιστον αυτά τα πληρώνεις φθηνότερα και δεν κρύβουν την καταγωγή τους....:D

+599

Για τη δουλειά θελω εναν κινέζο...

Θα βγαλει τα λεφτα του, θα τον πετάξω και σκασίλα μου...

Starscream
08/12/2009, 21:24
opa re paidia mh treleneste.papi agorazete oxi polemhkh mhxanh.prosgio8hte re.oso to
peripoihse oti mhxanaki kai na einai 8a se bgalei asproprosopo.telos mages.

tzeronymo
08/12/2009, 22:51
mα τι λετε βρε 7.000χλμ ολα τελεια

McTalas
09/12/2009, 01:26
εχουν περσει και κανα δυο χρονια!!! λετε να του κανει ακομα νουμερα???
:D :D :D

Kaloston
09/12/2009, 02:06
Οσοι ειναι κατοχοι innova 125 i ας μου λυσουν μια απορια.
Ποση τελικη βγαζει ενα innova 125i? (χωρις εξατμισεις και μετατροπες)

maron
09/12/2009, 04:19
oute kan astrea..........
GLX !!!! kai den trizoun ta plastika

tzeronymo
09/12/2009, 17:48
Λοιπον 11 σελιδες για να πειτε οτι το ιnnova ειναι Φολα, μηπως νομιζετε οτι καβαλατε κανα 750 cc η 1000 ρε τι λετε, το ρητο ( δεν σπαει δεν χαλαει ) μπας και το ξερετε. μηπως να βρεθουμε να δειτε απο κοντα το inovva moy και να μου πειτε που τριζουν τα πλαστικα και ολες οι αλλες π@π@ριες που λετε ΕΛΕΟΣ οσο για τελικη 100 χλμ παει μιλαμε για το inovva i

h_900
12/12/2009, 23:41
2600χλμεχω 04 μοντελο τεντωτηρα καδενα αλλαξα στα 13000 κοστος 23 ευρω τριξιμο εχω στη μασκα μπροστα αλλα με παει μια χαρα αλλαζω λαδακια καθε 2-3000χιλ καστρολακι του βαζω με παει παντου τη δουλεια μου τη κανω κ το εχω αποσβεσει απο τα χιλιομετρα που θα εκανα μ τη μηχανη ,,, σιγουρα καποια κομματια θα βγηκαν ελατωματικα ,,,,παντως γενικα ειμαι ευχαριστημενος!!!!!!!

αιγαιοπλόος
14/12/2009, 14:32
Εγώ το έχω από το 2004 ως δεύτερο μηχανάκι για τις καθημερινές δουλειές.
Εχει 20.000 χλμ. και τα στραβά του είναι τα εξής:

1. Τρίζανε τα πλαστικά στο φανάρι. Τα έφτιαξα με πατέντα (σφήνωσα λαστιχάκια ανάμεσα στο φανάρι και στα πλαστικά).

2. Τρίζει το πίσω φρένο, λόγω κοντής κόντρας που είχαν τα πρώτα μοντέλα. Στα επόμενα η Honda έλυσε το πρόβλημα. Στο δικό μου παραμένει.

3. Αλλαξα μίζα στα 10.000 χλμ., αφού ξεκόλλησε ο ένας εκ των δύο μαγνητών. Δεν έβαλα γνήσια αλλά ιμιτασιόν, η οποία εδώ και 2 χρόνια δουλεύει καλά.

Επίσης, οι έχοντες καρμπυρατεράτο Innova θα γνωρίζουν ότι παίρνει λίγο δύσκολα το πρωί (ιδίως το χειμώνα). Τα Injection δεν έχουν τέτοιο θέμα.

Αυτά από εμένα.

RIFF RAFF
25/01/2010, 23:53
Εγώ έχω το 'ι εδώ και 14 μηνες.Δεν τριζει τιποτα δεν ακουω τιποτα.Ενα προβλημα με μυζα ή μπαταρια θα το παω να το δουνε!!!!
Εχω 5000 χιλιομετρα και δυσκολα παει πανω απο 100 χιλιομετρα την
ωρα!!!!!
Γενικα ειμαι ευχαριστημενος!!!!
Βεβαια με τρωει να το δωσω για να παρω το cbf 125,αλλα ακομα κρατιεμαι!!!!

Χαρουβιάν
01/02/2010, 18:03
Γειά σας από ένα καινούριο μέλος στο team!:wave2:

Διάβαζα σαν επισκέπτης αυτό το θεματάκι, γιατί έχω κι εγώ ένα innova ANF 125 μοντέλο του 07.

Θέλω να συμφωνήσω στο οτι έχει πρόβλημα τριξίματος (ιδιαίτερα ενοχλητικο θα έλεγα) καθώς επίσης οτι καίει αρκετά λάδια. Εγώ τα αλλάζω κάθε 900 με 1000.

Κατά τα άλλα όμως για τη χρήση που του κάνω (31100 χλμ σε 2μιση χρόνια) και τα ταξίδια που το πηγαίνω, μια χαρά βαστάει. Εξάλλου δεν ειναι και καμια μεγάλη μηχανη για να χω μεγάλες απαιτήσεις.

Ο Χάρουβάς μου μια χαρά παίρνει μπροστά και το χειμώνα (με μιζα) εκτός κι αν έχει χιονιά, που θα χρειαστεί βοήθεια με τσοκ.

Οσον αφορά τα πλαγιάσματα, αν εχει κατάλληλο οδοστωμα, κατάλληλα ελαστικα και σωστές ρυθμισεις πίεσης τους, για παπι καλά στρίβει.

Σε καμία περιπτωση δεν μπορώ να πω οτι είναι αποτυχία.
Με έχει πάει ειλικρινά παντού. Εντος και εκτός Αθηνων.
Πέρα από το τρίξιμο τίποτα άλλο δε με έχει ενοχλήσει.

Ισως το οτι δεν πιάνει πάνω από 120-125χλμ/ωρα. χιχ!:rolleyes:
Για αυτό θέλω να πάω σε μεγαλύτερα κυβικά.:smilea:

ns1982
01/02/2010, 19:41
Αποτυχία δεν είναι απλά περίμενεις κάτι καλύτερο απο την Honda..

Το yamaha crypton 135 μπορεί να μην έχει και αυτό τα τρελά γκάζια αλλά όμως είναι αρκετά καλύτερο του innova

psileas
11/02/2010, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από h_900
2600χλμεχω 04 μοντελο τεντωτηρα καδενα αλλαξα στα 13000 κοστος 23 ευρω τριξιμο εχω στη μασκα μπροστα αλλα με παει μια χαρα αλλαζω λαδακια καθε 2-3000χιλ καστρολακι του βαζω με παει παντου τη δουλεια μου τη κανω κ το εχω αποσβεσει απο τα χιλιομετρα που θα εκανα μ τη μηχανη ,,, σιγουρα καποια κομματια θα βγηκαν ελατωματικα ,,,,παντως γενικα ειμαι ευχαριστημενος!!!!!!! :) ακριβως τα ιδια,εμενα χαλασε και το ματακι του χιλιομετρητη

manhunter
11/02/2010, 09:08
Δεν πρέπει να το αφήσεις το innova χωρίς λάδι.
Είναι απλά τα πράγματα.
Απαράδεκτο για Honda.
Με πάει και με φέρνει κάθε ημέρα, και γλυτώνω τα πολλά με την μηχανή.

Τα astrea πήγαιναν και με τηγανόλαδο.
To innova θέλει λάδια σαν δίχρονο.
Αποτυχία.

(...και έχει τραβήξει στα χέρια μου το κακόμοιρο....)

Erianis
12/09/2010, 13:10
Ρε παιδιά διαβάζω την παλιά κουβέντα για το innova πήγα αυτές τις μέρες και σε κανα 2 αντιπροσωπείες γιατί με τρώει και με πιάσαν τα γέλια με τις τιμές.ΛΕΩ ΓΩ τωρα...μήπως..μήπως τα 2100 πάνε μόνο κ μόνο γιατί φοράει το σήμα Honda?είχα και οδηγούσα ένα δανεικό astrea του ξαδέρφου.Πήρα και το modenas dynamik αρκετές φορές το οποίο το κυκλοφορέι ακόμα και μετα από 3 χρόνια χρήσης σαν δανεικό για να βολεύομαι κληρονόμησα κυριολεκτικά με 40 ευρώ (μεταβίβαση) από φίλο ένα Lifan evo 125.Καινούριο 1400ευρά.χιλιοδουλεμένο ήταν καταφρονεμένο ήταν μπήκα και εδώ μεσα να δω τι γίνεται με τα κινέζικα γιατί λέω μην είναι ρε μούφα και μας ψοφήσει σε 2μηνο.Και τι βρήκα?ΚΡΑΞΙΜΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΒΑΨΤΟ ΜΠΛΕ Κ ΠΕΤΑ ΤΟ.απογοητευτηκα δεν ήθελα να το φτιάξω και μ έπεισε ένας πιτσιρικάς που έιχε ίδιο γείτονας κ το έσκιζε.μου λέει ικανοποιητικά παει...είπα πάει θα το παίρνω παραμάσχαλα αντί να με κουβαλά,αλλά ας κανω τον κόπο..είχε ενα κάρο χιλιόμετρα 52000 και κλωτσούσε πια στον δρόμο αλλά λεφτά για άλλο γιοκ οποτε...αλλάξαμε μοτερ(120 ευρώ με 800κμ απάνω).Μου είπε οτι καει τις λάμπες απ το ταχύμετρο μερικές φορές και όντας μερακλής ξήλωσα ηλεκτρικά άλλαξα μπαταρίες πολ/τες καινούριο ταχύμετρο με εξτρα σουπερ χαζά λαμπάκια γυαλίστηκε ,περάστηκε αντισκωριακό,νικελ στην εξάτμιση(μόνος μου το βαλα όντας χημικός ήξερα την εφαρμογη κ το δοκίμασα) 2 ζαντολάστιχα λίγο φρόντισμα τα πλαστικά κ νατος ο LEE-fan.όλα μόνος και τα ηλεκτρικά ξηλωθήκαν ΠΑΝΤΕΛΩΣ. E λοιπόν έχω να σας πω.ο κινέζος καίει μέχρι κ τηγανητό ελαιόλαδο μετά από τηγανιά πατάτες δεν τον ενουχλουν και οι πατάτες αν λάχει,4χρονος δεν καίει παρα ατμούς βενζίνης,πιάνει με ενα γαιδούρι 110kg 1,95m απάνω τα 105Km/h,φρένα απ το αστρέα καλύτερα,απ το dynamik όχι, δεν σβήνει (σε μένα τουλ) ποτέ και γενικά δεν διαμαρτυρεται παρόλο που κάνει κάθε μέρα 20-30km με 2 απάνω.Σύνολο 200 κ κατι κιλά.τι άλλο μπορέι να θέλει κανείς από ένα παπί..και γενικά η απορία μου είναι..γιατί να δώσω 2100 στο innova όταν ακούω τέτοια???

naegling
17/12/2011, 20:33
γιατί το έχω απο το 2003 και δεν έχει βγάλει τίποτα μετά από 65.000 χλμ.! όλα τα παπιά το μόνο που θέλουν είναι λαδάκι και δεν παθαίνουν τίποτα, εξάλλου ο δείκτης γι αυτό το σκοπό είναι εκεί.

taisteal
17/12/2011, 20:51
το καβαλουσα για πολυ καιρο το ινοβα,μεχρι που μου εσπασε τα νευρα.το αγορασε καινουργιο φιλος και το κυκλοφορουσα εγω τους χειμωνες.χρεπι,αθλιο,λαδοκαφτης και τριζει απο παντου.η ντροπη της χοντα.μετα απο την 37η ζημια ο φιλος μου το σκοτωσε και πηρε το σουζουκι.δυο χρονια τωρα αψογο.αυτα

kostas_1100gs
17/12/2011, 21:39
Μέχρι πριν κάποιες μέρες, έψαχνα και εγώ για παπάκι (κρίση βλέπεις, πάει και η μηχανή). Καβάλισα ενα καλό κινέζικο (kymco) αλλά δεν ένιωθα σταθερότητα. Αυτό με ένιαζε, να ``πατάει`` κάτω. Οπότε έψαχνα ``ιαπωνέζικο`` (μαλεσο-καζακσταν που φτιάχνονται τώρα) μεταχείρω. Τα innova που κοιτούσα ζητούσαν 1500ε και ήταν λιωμένα. Δεν μ άρεσε και ο δρόμος του. Καβάλησα ένα address και μ άρεσε η συμπεριφορά και το πήρα. Είναι οικονομικό (βεβαια είχα την ρουφήχτρα πρώτα) και αθόρυβο. Ούτε χτυπά σε γούβες.
Περισσότερα όταν κάποιο κλμ. Αυτο που έχω δει είναι ότι όταν ζεστένεται, χτυπουν οι βαλβίδες του.

kostas_1100gs
17/12/2011, 21:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostask2008
Φίλε έχω το SUZUKI address 125από πέρσι το καλοκαίρι. Καμία σχέση με αυτά που περιγράφεις εσύ. Δεν τρίζει, άψογα πλαστικά, λάδια κάθε 4.000 km και πολύ καλό φρένο παρόλο το ταμπούρο πίσω. Αυτά τα προβλήματα που περιγράφεις πάντως είχαν ακουστεί και για το προηγούμενο και γι αυτό δεν το σκέφτηκα καθόλου κατά την αγορά μου. το μόνο κακό είναι τα αδύνατα αμορτισέρ πίσω (μόνο όταν ανεβουν δύο άτομα). Τέλος η τελική του είναι 110 με 115 km/h στα οποία ΔΕΝ τρίζει τίποτα και γενικά -για παπί- σου δίνει μια αίσθηση ασφάλειας.
πάρε το παπί σκύλι. Αφού το λέει και το όνομά σου...
Τι λάδι βάζεις? Βαλβίδες διάκενα ξέρεις?
Προσέχεις κάτι άλλο? Σου έχουν πει κάτι από αντιπροσωπία που πρέπει να προσέχεις?

AUFGEBRACHT
18/12/2011, 08:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από kostas_1100gs
Τι λάδι βάζεις? Βαλβίδες διάκενα ξέρεις?
Προσέχεις κάτι άλλο? Σου έχουν πει κάτι από αντιπροσωπία που πρέπει να προσέχεις?

Μην περιμένεις να σου απαντήσει, αν προσέξεις έχει να μπει από το 2008...Πληροφοριακά το συγκεκριμένο παπί σκυλί της Suzuki έβγαλε σοβαρό πρόβλημα στο σασμάν (χτύπαγε η 2η και δεν έμπαινε) και από την αντιπροσωπεία είπαν ότι είχε παρουσιαστεί σε αρκετά address σαν πρόβλημα. Λαδάκι δεν ήξερε τί έβαζε, ό,τι έβαζαν στην αντιπροσωπεία.

Πανοπτικός
18/12/2011, 11:23
Τωρα γυρναει με το υπερ-τουμπανο TDM και θεριζει κοσμο στα φαναρια :bigcry:

kostas_1100gs
18/12/2011, 16:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Μην περιμένεις να σου απαντήσει, αν προσέξεις έχει να μπει από το 2008...Πληροφοριακά το συγκεκριμένο παπί σκυλί της Suzuki έβγαλε σοβαρό πρόβλημα στο σασμάν (χτύπαγε η 2η και δεν έμπαινε) και από την αντιπροσωπεία είπαν ότι είχε παρουσιαστεί σε αρκετά address σαν πρόβλημα. Λαδάκι δεν ήξερε τί έβαζε, ό,τι έβαζαν στην αντιπροσωπεία.
ok ευχαριστώ. Μπα δεν βαράει η 2η και μπαίνουν βελούδινα οι ταχύτητες.
Αν κάποιος άλλος γνωρίζει, ας απαντήσει. Όπως και από το που μπορούμε να αγοράσουμε (σε καλές τιμές) αναλώσιμα για το address

vagXT
19/01/2012, 21:20
Δεν ξέρω γιατί κάποιος να πάρει ένα Innova που είναι και φαίνεται κάπως φτωχό ποιοτικά ενώ μπορεί να πάρει π.χ. ΄ενα Modenas Kriss 125 500€ φτηνότερο και αποδεδειγμένα αξιοπιστα και με φτηνά ανταλλακτικά.

Και αν θέλει κάτι πολύ ανεβασμένο ποιοτικά να πάει στο crypton.

Νομίζω το Innova κάπου δεν έχει την ταυτότητα που θα πρεπε να χε ένα Honda έστω παπί, να ξέρει ο άλλος γιατί το αγοράζει πέρα απο ότι είναι honda.

kostask2008
28/01/2012, 16:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT

κι όμως είμαι ακόμα εδώ...!!!
Είναι αλήθεια πως η 2α είναι κάπως δύσκολη στο κούμπωμα ειδικά όπαν τα λάδια είναι αδούλευτα αν και τώρα με τα χλμ που περνούν έχει στρώσει. Λαδάκι αντιπροσωπέιας. Βαλβίδες μέχρι στιγμής (13500 χλμ) έχουν ελεγχθεί 2 φορές αντιπροσωπεία και ήταν οκ. Το πρόβλημα που μου έχει παρουσιάσει το συγκεκριμένο παπί είναι ότι παρουσίασε βλάβη ο αισθητήρας ραλαντί και άρχισε να κάνει διακυμάνσεις στις στροφές του κινητήρα. Ηταν στον 2ο χρόνο εγγύησης και αλλάχτηκε δωρεάν αλλά προβληματίστηκα γιατί. Είναι και ακριβό εξάρτημα και ελπίζω να μην είμαι πάλι άτυχος. Δυνατό σημείο του παπιού είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση πάντως. Αυτά.