View Full Version : mp3
επειδη δεν εχω προσβαση απο δουλεια για download σε mp3
μηπως ρε παιδια εχει κανεις σε mp3 το διασκευασμανο απο τους Nouvelle Vague "In a manner of speaking" ???
θα σκασω λεμε, μονο sample βρισκω
:D
MIKE_16V
18/07/2006, 11:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
μηπως ρε παιδια εχει κανεις σε mp3 το διασκευασμανο απο τους Nouvelle Vague "In a manner of speaking" ???
Αμα κερασεις καφε.....κατι μπορει να γινει:smokin:
bonepeeler
18/07/2006, 11:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Εγώ έχω μόνο το original από Tuxedo Moon.
Απίστευτο κομμάτι.
και το original ειναι γαματο εχει πιο ροκ ακουσμα....
mike pleaseeeeeeeeeeeeeeee
MIKE_16V
18/07/2006, 12:06
Εφυγε......:winka:
εφτασε..... :D
ευχαριστω πολυυυυυυυυυ
:wave2:
παίζει και όλο το cdακι mp-τριωμένο αμα λάχει...
Παιδιά μια διευκρίνηση γιατί έχω μπερδευτεί. Έχω κάποιο In a manner of speaking το οποίο τραγουδά μια κοπέλα με απαλή φωνή, και η μουσική είναι "καλοκαιριάτικη", με απαλά κρουστά κτλ. Για αυτό μιλάμε;
Είναι τέλειο το τραγούδι, και αν υπάρχει διαφορετική εκτέλεση, θα ήθελα να την ακούσω!
Thnx in advance!
:) :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
Παιδιά μια διευκρίνηση γιατί έχω μπερδευτεί. Έχω κάποιο In a manner of sepaking το οποίο τραγουδά μια κοπέλα με απαλή φωνή, και η μουσική είναι "καλοκαιριάτικη", με απαλά κρουστά κτλ. Για αυτό μιλάμε.
Είναι τέλειο το τραγούδι, και αν υπάρχει διαφορετική εκτέλεση, θα ήθελα να την ακούσω!
Thnx in advance!
:) :wave2:
αυτο ειναι που ζητησα και μου εστειλε ο φιλτατος mike και τον ευχαριστω και παλι
αυτο ειναι διασκευασμενο απο τους "Nouvelle Vague"
το original ειναι των "Tuxedomoon" και εχει πιο ροκ ακουσμα, οπως προανεφερα
I see... thnx a lot!
Τελικά είχα από την αρχή την "τέλεια" διασκευή! Το ροκάκι δεν το έχω ακούσει, αλλά θα το ψάξω αμέσως... Ευχαριστώ και πάλι! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jtoros
I see... thnx a lot!
Τελικά είχα από την αρχή την "τέλεια" διασκευή! Το ροκάκι δεν το έχω ακούσει, αλλά θα το ψάξω αμέσως... Ευχαριστώ και πάλι! :wave2:
α και που 'σαι
αν βρεις και το original μη με ξεχασεις... :D
bonepeeler
18/07/2006, 22:05
Με συγχωρείτε που θα το πω αλλά η διασκευή από Nouvelle Vague είναι μεγάλη βλακεία.:mad:
Όσοι έχουν ακούσει το αυθεντικό ξέρουν πως η διασκευή δεν πλησιάζει στο ελάχιστο τη μαγεία του αυθεντικού κομματιού.:mad:
Με συγχωρείτε.
Όποιος θέλει το αυθεντικό, αλλά και άλλες διασκευές...
άργησα αλλά τοείδα το ποστ....:D
Θελω και γω:bigcry: :bawl:
Ενδιαφέρουσα διασκευή έχουν κάνει και στο too drunk to fuck των dead kenedys...και γενικά σε όσους αρέσει αυτή η bosa nova (νέο κύμα) διάθεση οι nouvelle vague είαι πολύ καλοί...α και για να μην ξεχνιώμαστε...οι διασκευές ποτέ δεν είναι καλύτερες από την αρχική εκτέλεση...είναι απλά διαφορετικές....