PDA

View Full Version : Mazda Rx8 Vs Fzr 600r (95 μοντ.)

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6

miraze
18/07/2006, 20:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
.......... με ενα super pilot ειναι ικανο να δωσει ορισμο του "ιλλιγου" σε αυτη τη διαδρομη.

Πάλι για εμένα μιλάς..... Μή....... Ντρέπομαι.....

:blush: :blush: :blush:

Dionisisk5
18/07/2006, 20:47
Σε ποια διαδρομη θα το βαλεις?
Εαν ειναι κλειστη τοπερισοτερο κομματι την εβαψες...
Τις προαλες μετα απο χιλιοπαρακαλια ενος φιλου με ZX-636 τα βαλαμε Κατεχακη για δυο συγκεκριμενες στροφες -ευθειες και εγω με το μαμα Focus moy. Eee to roufikse stis strofes apo pano. στην τελικη ευθεια εξαφανιζοταν μονο, που βγαζει παπαγου, λογω επιταχυνσης. Φαντασου τι θα σου κανει το RX8...;)
Πανε τα ραματα προβλεπω. Αλλα τα Κμ που βαζετε ειναι πολλα ρε γαμωτο.Και καλα ο αλλος σε λαμαρινα ειναι εσυ? Μια μαλακεια να γινει στις ροδες του θα σε παρει... Καλο γυρισμο ευχομαι παντως;):beer:

alex14
18/07/2006, 20:59
Τωρα δεσαμε. :D

kalant
18/07/2006, 21:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14

:rotflmao:

Druuna
18/07/2006, 21:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δεν ξέρω τι είμαστε "όλοι", παντως για να μετρήσουμ πόσο την έχουμε χρησιμοποιούμε χάρακα (και μεγάλο :D )και όχι κόντρες...

:smokin:

Αχα!!κοιτα τι μαθαινει κανεις σε μοτο φορουμ

:winka: :blush: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Runner Ducati
18/07/2006, 22:04
Ρε παιδια... μπικικινια θα παιξουν? ενα ΝΑΙ ερχομαι και γω λεμε... μην με βγαζεται απεξω οταν παιζει μετρητο...

και οσο πιο πολυ στροφιλικι τοσο καλυτερα, στις ανοιχτες δεν τραβαει το αργαλειο... καμια Β.Εβοια ας πουμε ειναι οτι πρεπει...
ειδικα τωρα που ξερουμε οτι ειναι RX8... χοχοχο ρε το ψοφιμι που θελει και κοντρα σε στροφιλικι...

οσο γυρναει το RX8 στα χερια δοκιμασταραδων, με συμετοχες σε αγωνες, σε σουπερτεστ ταπα ετοιμο να μπαταρει στα κερμπ, γυρναγαμε με το παλιο "ποδηλατο" με το φραπε στο χερι και με 48 αλογα τροχο ολα και ολα...

πιο αργα (1:14 το πιπινακι) και απο το τεστ 5-6 χρονια πριν, παλιο μοντελο του Aprilia RS-125ρακι στοκ και με μαμα εξατμισουλα, αυτο στις βιτρινες...

ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟΟΟΟΟ λεμεεεε...

:lol: :lol: :lol:

--------------------------------------------------

TAXYTEPOΣ ΓYPOΣ

Mitsubishi EVO VIII 1:11.65
Nissan 350Z 1:12.70
Honda TYPE-R 1:13.85
Mazda RX-8 1:14.70 :a5:

ΜΕΓΑΡΑ 2.100 μ.
Να ’μαστε λοιπόν στον πραγματικό κόσμο... Στην πίστα της διπλανής πόρτας, όπου, εάν μπεις με τους τέσσερις «Γιαπωνέζους» της παρέας, θα βγεις μέσα σε μια ώρα με 16 λάστιχα κατεστραμμένα, αν βέβαια στο μεταξύ δεν έχεις μείνει από βενζίνη. Το EVO δεν παίζεται εδώ σε ταχύτητα, όπως δεν παίζεται και στον ανοιχτό δρόμο. Το Nissan θα μπορούσε να απειλήσει το χρόνο του σε πιο ανοιχτή πίστα (βλ. Σέρρες), αλλά και πάλι ένας μέσος οδηγός θα είναι παντού και πάντα πιο γρήγορος με το Mitsubishi. Η τετρακίνηση παίζει, εν μέρει, ρόλο (σου φεύγουν τα σφραγίσματα στις εξόδους!), αν και για την ταχύτητα του «μίτσου» ευθύνεται προπάντων η αγωνιστική του ανάρτηση και μετά ο 2λιτρος turbo των 265 ίππων με τη «ροπάκλα» στα χαμηλά. Είτε άτσαλα είτε εντελώς αγωνιστικά, το Mitsubishi κάνει χρόνους, και μάλιστα χωρίς να σε φοβίζει στις εισόδους των γρήγορων αριστερών στροφών. Στο 350Ζ είναι δύσκολο να κρατηθείς και να βγάλεις έναν ολόκληρο γύρο με καθαρή οδήγηση. Λίγο να παρασυρθείς στις εισόδους γυρίζει, οπότε είσαι διαρκώς με τα ανάποδα. Έτσι, ο χρόνος πέφτει στο... 1:15 (το μετρήσαμε!), στα όρια δηλαδή του εμφανώς πιο αδύναμου RX8, που κι αυτό με τη σειρά του ρέπει εκνευριστικά προς τα παντιλίκια. Φρενάρεις, φλικάρεις και γυρίζει σαν προσθιοκίνητο, αλλά η μαλακή ανάρτηση το θέτει εκτός τόπου (και καλού χρόνου) στα Μέγαρα. Όσο για το Type-R; Ό,τι πιο αγωνιστικό μέσα στα Μέγαρα. Κινητήρας με ήχο... F1, κιβώτιο ποίημα, στήσιμο με άποψη, οπότε αυτό θα παίρναμε για ένα δεύτερο σετ μερικών γύρων. Αν είχε κι ένα μπλοκέ διαφορικό... εκεί να βλέπατε χρόνους!

http://library.techlink.gr/4t/article.asp?mag=1&issue=348&article=10394
-------------------------------------------------

:beer: :beer: :beer:

gcrook
18/07/2006, 22:24
Κοιτα τι χανω παλι ρε πουστη μου γαμω το μεροκαματο:sad:

Εντωμεταξυ το μοτο εχει γεμισει αστειατορες του στυλ sliper,Pac10,Rafla, και δεν συμμαζευεται.:sad:

Υ.Γ Τελικα η κοντρα εγινε η ξεμειναμε απο καυσιμο; ( :smokin: )

xastoukopsaro
18/07/2006, 22:52
Να ρωτησω κατι........????????????/
. εσυ που θα κανεις την κοντρα..... πες οτι ειναι δυο αυτοκινητα..... και ενα φορτηγο..... το φορτηγο στην δεξια με 80χιλιομετρα και ενα αυτοκινητο στην μεσαια με 100 χιλιομετρα. και ενας με 120 στην μεσαια που βλεπει αυτον με τον με τα 100 χιλιομετρα και αποφασιζει να κοιταξει τον καθρευτη του και να βγει στην αριστερη να προσπερασει. αναβει φλασακι κοιταει καθρεφτες και βγαινει. Πριν βγει πισω του δεν υπηρχε τιποτα.
οταν βγει για να κανει την απαραιτητη διαδρομη προπερασης (ασ πουμε 5 το αυτοκινητο +5 πριν τον πλησιασει +5 οταν τον εχει προσπερασει να μπει μπροστα του=15) με 20 χιλιομετρα παρα πανω που εχει δηλαδη με 5.5 μετρα το δευτερολεπτο χρειαζεται περιπου 2.7 δευτερολεπτα.

Αν εσυ πηγαινεις με 80-100 χιλιομετρα παραπανω δηλαδη με 22-27.7 μετρα το δευτερολεπτο σημαινει οτι σε αυτα τα 2.7 δευτερολεπτα θα τον εχεις πλησιασει 60 με 74 μετρα....
κοινως οταν αυτος εβγαινε εσυ ησουν περιπου 74 μετρα μακρυα......

αν υποθεσουμε οτι ο ηλιος ειναι αναποδα η απλα εχει μια μικρη στροφη αριστερη (πολυ μικρη) εκεινη την ωρα ο δρομος οποτε εσυ ησουν κρυμενος.
Εσυ δηλαδη θα τον θεωρησεις οτι ειναι αργος φονιας η οπως αλλιως τον χαρακτηρησες η οτι απλα εκανες μαμακια???

ευχομαι να μην σε πετυχω ποτε στον δρομο. μαλλον να μην σε πετυχει κανεις στον δρομο....
Μαλλον να μην πετυχεις κανεναν στον δρομο εσυ...

Πιστευω οτι αν σκασεις πουθενα ουτε το dna σου θα βρεθει....

και μετα ο τυπος με το αυτοκινητο θα βαλει αγγελια....
Πωλειται (παραδειγμα) μισομε ενσωματωμενη μιση γιαμαχα και μερικα κομματια απο αυτον που την οδηγουσε.....

Παρατηρηση... σε οτι ειπα ανεφερα καποιον που πηγαινει στα μεσα ορια ταχυτητητας (γιατι απλα δεν γουσταρει κληση) αν πηγαινε με 110 χιλιομτρα ... τοτε αστα να πανε γιατι θα τον διατρυπησεις......

Τι σου λεω τωρα και εσενα ε???

:yuck: :yuck: :yuck: :yuck: :yuck:

Dionisisk5
18/07/2006, 23:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14

:beer: :D

Runner Ducati
18/07/2006, 23:43
Ρε παγκοσμιοι ολοι μαζι... το RX8 ειναι για τον πουτσ* καβαλα... χεχεχε... εαν εχει καλη ασφαλτο η διαδρομη, με πολυ καλο αναβατη και γνωστη της διαδρομης, δεν προλαβαινει να δει ουτε σουμιοδοCBδακι 400αρι το σουργελο...

ειχα παει σε trackday ΙΧδων πριν αρκετο καιρο στα Μεγαρα, ειδα κανα-δυο ιδιωτες με δαυτα που καπνιζαν τα λαστιχα τους απο την πλευρικη επιταχυνση, ετοιμα για τουμπα κλεβοντας μετρα περνοντας απο τα κερμπς, και το χρονομετρο δεν εδειχνε κατω απο 1:17++ ...

( λιγο κατω απο 1:15 οι γρηγοροι συντακτες (τρεχουν και με καρα στο πρωταθλημα) γνωστες της πιστας και αυτη εντελως αδεια...)

ολο μαγκια και κωλο φινιστρινι (το στρογγυλο παραθυρο των καραβιων :lol: ) ειναι το πραμα, πουλμουρ...

:rotflmao: :rotflmao:

(παντως μιας και εισαστε και κουλαδια με βουλα επικυρωμενη απο το κρατος, καλο ειναι να μην κανετε κοντρες στον δημοσιο δρομο και χτυπηστε και καναν ανθρωπο που δεν φταιει σε τιποτα, εμπρος για την πιστα λοιπον)

:a54:

H.A.Balafoutre
18/07/2006, 23:43
Ένα έχω να πω.....

Καλά μωρή σαύρα,

....πόσο βενζίνη ήπιες.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl:

H.A.Balafoutre
18/07/2006, 23:49
Στα Σέρρας, ο καλύτερος χρόνος που έχει γίνει ποτέ από οτιδήποτε μηχανοκίνητο ποιός είναι?

Το Αεροπλάνο στις φωτό είναι Mig.

Το σχόλιο για τα Fazer το αντιπερέρχομαι διότι είναι πολύ άκυρο.

:wave2:

Runner Ducati
18/07/2006, 23:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Στα Σέρρας, ο καλύτερος χρόνος που έχει γίνει ποτέ από οτιδήποτε μηχανοκίνητο ποιός είναι?

αν και δεν ξερω, πολυ πιθανον τα μονοθεσια της F3, αυτα παντα γυρνανε πιο γρηγορα, οπως και στα Μεγαρα εχουν ταχυτερο γυρο 1sec απο το Mille με τον Μπουστα...
τα υπερμεγεθη Καρτ ομως που πανε με τρειλερ και νταλικα δεν μας ενδιαφερουν... εμεις θελουμε οχηματα που να κυκλοφορουν και στον δρομο ετσι και αλλιως...

ΑΛΛΑ...

Τα Σερρας εχουν τρελη προσφυση, απαλη χαραξη, και γιαυτο ειναι για τους gay και με την συμφωνη γνωμη και του πατερα μαλιστα... :rotflmao: :rotflmao:

εμεις θελουμε δυσκολες στροφες, με σαμαρακια, λουκια, και χαμηλη προσφυση για τα δεδομενα μιας πιστας, τουμπες, σπασμενους αγκωνες και κλειδες... γιαυτο ψηφιζουμε ΜΕΓΑΡΟ ruleeezzzzzzzzz... :a08:

:a44:

Runner Ducati
19/07/2006, 00:11
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dionisisk5
Σε ποια διαδρομη θα το βαλεις?
Εαν ειναι κλειστη τοπερισοτερο κομματι την εβαψες...
Τις προαλες μετα απο χιλιοπαρακαλια ενος φιλου με ZX-636 τα βαλαμε Κατεχακη για δυο συγκεκριμενες στροφες -ευθειες και εγω με το μαμα Focus moy.

Αυτος με το 636 πρεπει να ειχε και τα δυο χερια στον γυψο και ταυτοχρονα πατεριτσες και για τα δυο ποδια...

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... κλεφτοκοταδες...

:a2:

TROOPER
19/07/2006, 00:25
ΑΠΙΑΣΤΟΣ

ΡΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ!!!!!!!!!!!!!!

ΜΙΛΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΦΦΦΦΦΦΦΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ............

ΦΙΛΕ ΣΤΑ 5 ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟ 1 ΣΤΟ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε ΡΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

catmaster
19/07/2006, 00:28
Τελικα ο σκληρος που τον λενε φετα την εκανε τη κοντρα ρχ8 vs Fritazer η αγνοειται η τυχη του???

(μια μερα δεν μπηκα γμτ τη τρελα μου και εγινε της πουτ@ν@ς το μαγκαλι εδω μεσα..) :confused:

makis206
19/07/2006, 00:37
22 σελίδες κι εγώ δεν σπάμμαρα ακόμα !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΡΕ ΝΑ ΕΡΘΩ ΜΕ ΤΟ ΣΙ-ΜΠΙ-ΕΦ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ;;

:a029: :a029: :a029: :a029: :a029:

AFTER
19/07/2006, 00:48
ΘΕΛΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ NOW!!!! :a2:

makis206
19/07/2006, 00:51
Κι επειδή πέρα από τη μαλακία που με δέρνει ενώ τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, κι αφού η κόντρα όπως φαίνεται θα γίνει που θα γίνει και το μυαλό βρίσκεται πιο πάνω απ'το κράνος που εύχομαι τουλάχιστον να φοράς πάντα, πες μου φίλε μου FZR.

Πόσο μυαλό χρειάζεται να έχει μείνει ΜΕΣΑ στο κεφάλι σου για να σκεφτείς οτι το θρεντ που άνοιξες ίσως να το έχουν ήδη δει οι κύριοι με τα μπλέ και να σας περιμένουν 100 μέτρα μετά την εκκίνηση ;;:smokin:

Και να σου πω και κάτι άλλο ;

Το εύχομαι.

Αφού τη μαλακία έχετε σκοπό να την κάνετε πράξη κι αφού ένα φόρουμ δεν είναι ικανό να σου/σας βάλει λίγο μυαλό, ας σας το βάλουν οι αρμόδιοι με τον δικό τους τρόπο.

Το πληκτρολόγιο απ'ότι φαίνεται δεν είναι ικανό.

makis206
19/07/2006, 00:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
ΘΕΛΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ NOW!!!! :a2:

Έλα κι εσύ ρε Γιώργη να δηλώσουμε συμμετοχή !

Άχτι τά'χω τα Ζ !

:beer: :beer:

Runner Ducati
19/07/2006, 01:05
Εγω δεν εχω καταλαβει ακομα πως και θεωρειται κοντρα το ολο σκηνικο, μιας και καλα τωρα, αντιπαραθεση μιας μοτο εστω ψιλοστριφτερης με 90+ αλογα, με εναν ταφο σαν το RX8 και λοιπα σαλιγκαρια που δεν παιρνουν το κορμι τους ουτε σε ευθειες απο γκαζι, αλλα ουτε και σε στροφες (αντε σε καμια τελικη μονο)...

αυτη ειναι ΒΟΛΤΑ για χαβαλεδιασμα, δεν ειναι ΚΟΝΤΡΑ...

σε 50-60 χλμ διαδρομης στον τερματισμο θα εχει βγαλει και την φορμα και προλαβαινει και θα εχει παραγγειλει και τις μπυρες ενας καλος αναβατης απεναντι σε κατι τετοια καρα...
(εκτος και μιλαμε για "γυαλι σαπουνισμενο δρομο")

να πουμε για αντιπαραθεση σε μετρια και κατω απο ποιοτητα ασφαλτο, και με αντιπαλο κανα Μitsu EVO με 300+ αλογα το καταλαβαινω, ειδικα λογο της προσφυσης στους περισσοτερους δρομους μας...

να πουμε για καμια Ferrari 360 παει στον κορακα...

αλλα οχι και ΚΟΝΤΡΑ αυτη, με τα :a021: ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ...

και εχει γινει μεσανατολικο ζητημα...

ημαρτον που λεει και ο Γεωργιου...

παω να κανω καμια κανταδα...

:a49:

(κουλαδια ολου του κοσμου εννωθειτε)

makis206
19/07/2006, 01:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
παω να κανω καμια κανταδα...
:a49:

Ψίτ !

Πάω για ύπνο !

Μη σε βγάλει ο δρόμος έξω απ'το παραθύρι μου, πετάω νερό και κρεμμύδια !

:rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :rotflmao:

GeorgeFZR
19/07/2006, 01:20
Ti provata kai amnoerifia...
Auto to post einai ola ta lefta..mipos na to kanoume kai sticky???

I akoma kalitera na to metafrasoume kai na to postaroume se forums allwn xwrwn

Zitw to Spam leeeeeeeeeeeeeme:rotflmao: :smokin:

nikos force
19/07/2006, 01:48
οπως λεει και ο φιλος runner ducati αυτο δεν ειναι κοντρα. ειναι βολτα που τις εχουν δωσει το τιτλο κοντρα. για να συνεχισουμε επειδη τα εχω ψιλοπαρει με το κραψιμο που τρωωει το παληκαρακι ας εξετασουμε λιγο τα εξης...εθνικη βγαινω μονο με το αυτοκινητο ,συνεχως με περνανε κατι τυποι με μηχανακια τα οποια πανε το λιγοτερο με 170-180 ,αυτοι οι τυποι δε βαζουν καμια ζωη σε κινδυνο και και κανενας απο αυτους τους τυπους δε τυχαινει να ειναι ενας απο σας???????(ειμαι σιγουρος οτι αυτη η κοντρα δε θα ξεπερασει αυτες τις ταχυτητες). παμε παρακατω,οι μπυρες σε αυτο το φορουμ δινουν και περνουν σε τετοιο βαθμο που λες και ειμαστε σε παμπ στην αγγλια,αυτο το παρε δωσε το εχουν πολυ απο σας που δηθεν μιλανε για ασφαλεια και στη πραγματικη τους ζωη...ειναι ορθοτερο δηλαδη και νομιμοτερο να πινεις εστω και ενα δευτερο μπυρονι απο το να κανεις κοντρες, η εσεις που πινεται κανα δυο μπυριτσες παραπανω εχετε πιο απολυτο ελεγχο του τιμονιου και τους σωματος σας απο τους κοντρακηδες. συνεχεια... σχεδον ολοι σας εχετε κανει κοντρες με τα μηχανακια σας(ασχετα αν θα το αρνηθειτε) και οσοι δεν εχετε κανει (παλαιοτερα η και ακομα) παρτε καλυτερα ενα yaris station wagon γιατι μεχρι εκει ειστε. οι μισοι απο σας στο μεταξυ εχουν απλα εξελιχθει απο κοντρακηδες σε πιστοκοντρακηδες( η πιστα εκτος απο περιβαλλον ασφαλους οδηγησης ειναι εκ φυσικου της και περιβαλλον ασφαλους ανταγωνισμου-λεγε με κοντρα-) . και τελος οσοι προτεινεται η κοντρα να γινει σε πιστα μαλλον δεν εχετε μπει σε πιστα με αυτοκινητο διπλα...(θα χρειαστειτε πολλα παμπερς,απλα θυμηθειτε το τρομο που νιωθατε οταν πρωτομπηκατε οταν σας προσπερναγαν αλλοι και φοβασασταν μη πεσουν η πεσετε πανω τους,τωρα φανταστητε οτι αν κατι πεσει πανω σας αυτο θα ειναι αυτοκινητο και οχι μηχανακι,μετα προσπαθηστε να κανετε και κοντρα με συνεχεις προσπερασεις...καλα κρασα...εκει θα σκοτωθειτε σιγουρα) εν ολιγοις ολοι εσεις οι κοινωνικα ορθοι ειστε οι gay, οι υποκριτες, η απλα την εχετε παθει...ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ. θα φας μεγαλη πκρα εσυ με το fazer. η κουραση απο το αχγος και τη τσιτα θα σε φαει στα πρωτα 20χλμ και μετα το mazda θα σε καταπιει

Runner Ducati
19/07/2006, 02:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕ. θα φας μεγαλη πκρα εσυ με το fazer. η κουραση απο το αχγος και τη τσιτα θα σε φαει στα πρωτα 20χλμ και μετα το mazda θα σε καταπιει

λοιπον εδω εξαρταται απο την διαδρομη, γιαυτο λεμε μερικοι δεν ξερουν την τυφλα τους, ολα ειναι σχετικα...

εξαρταται την διαδρομη (να την ξερουν και οι δυο καλα εννοειται), εαν πας σε διαδρομη, ΜΕΡΑ και με καλο καιρο, χωρις ΥΓΡΑΣΙΕΣ κλπ, καλη προσφυση του δρομου... μεγαλη 50 χιλιομετρων πχ με μια λωριδα ανα κατευθυνση με ανηφορο-κατηφορες κλπ, χωρις να εχει παραδρομους και διασταυρωσεις, και ειδικα εαν η μοτοσυκλετα εχει σημαντικη διαφορα σε καλυτερο Kg/Hp προς αυτην και πολυ καλο κρατημα και φρενα, τοτε αυτος που σιγουρα θα εχει αγχος, κουραση και θα τα δει ολα ειναι ο ΙΧης, εχω κανει "δοκιμη" μερικες φορες (πηγαινοντας εκει να μεινω 2-3 Σ/Κ τον χρονο σε φιλικο σπιτι) την Β.Εβοια με συγγενικα προσωπα απο Χαλκιδα μεχρι πανω απο Αγ.Αννα στον βουνο ψηλα 500 μετρα, και εχω "κερδισει" και στο χρονομετρο μαλιστα ενα παναλαφρο 840 κιλα, τουμπανακι σε στησιμο και αλογα, Suzuki Swift GTi με 140 αλογα, με αναρτησαρες-γαματα φρενα-στησιμο-δεσιμο σασσι για ακαμψια κλπ, και δεν ημουν με ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, αλλα με ενα φτιαγμενο (μοτερ-αναρτησεις-φρενα) Gilera Runner 172cc το διχρονο σκουτερ...
ο λογος κυριως ειναι οτι το ΙΧη επαιζε κορωνα-γραμματα την ζωη του και των αλλων στις προσπερασεις απο αργα ΙΧ (ολα αργα πανε), φορτηγα, πουλμαν κλπ... μετα μερικα χλμ εγκατελειψε τον ρυθμο ΤΑΠΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ γιατι θα ειχε κηδεια το στορυ και ηταν και πολυ ψυχοφθορο για τον οδηγο του καρου... με το Gileraκι πηγαινα ταπα και προσπερναγα μια χαρα ... :lol: εφτασα επανω στο χωριο, παρακαρα, εβγαλα μποτες ρουχα, εφτιαξα φραπεδια και αραξα στην αυλη, και μετα εσκασε μυτη καπνιζοντας το τουμπανακι GTi... πρεπει να ειναι συνολικη διαδρομη 80-90χλμ...
:) σιγουρα πιο γρηγορο το καρο, αλλα το σβελτο και καλα στριφτερο Gileraki (εχει και αναβατη τρελιαρη ετσι?) σε συνδιασμο με την χασουρα και το τεραστιο ρισκο που επρεπε να παρει το καρο, το εριξαν πισω στην καταταξη... :lol:

με το Μονστερ εμενα ενα Σ/Κ στην Β.Εβοια πανω στο βουνο μερικες μερες φιλοξενουμενος, κατεβαιναμε κατω Εστιαια για καφε, συζητηση την συζητηση διαφωνια στην διαφωνια με φιλους και συγγενεις ΙΧηδες εκει, και παιχτηκε μια "κοντριτσα" σε διαδρομη απο χαμηλα εξω απο Ωρεους, μεχρι πανω στις Μιλιες στο βουνο, πρεπει να ειναι κατι λιγοτερο απο 20χλμ, στροφιλικι του κερατα με επιτοπιες γαμισετα στροφες (το φαι μου), με καλουτσικη ασφαλτο αλλα ταυτοχρονα και χωματα απο τα τρακτερ που προβληματιζαν, και ΚΥΡΙΩΣ οτι την διαδρομη δεν την ξερω, BMW λοιπον τουμπανο απο αναρτησεις-φρενα-λαστικα, απο M3 και Porsche το στησιμο του και τα ζαντολαστικα (255mm ελαστικα σεμισλικ σχεδον) και ΚΥΡΙΩΣ πολυ καλο γνωστη της διαδρομης, αλλα λιγα αλογα το καρο... 135-145hp? καπου εκει δεν ξερω, δεν λενε και την αληθεια οι ΙΧηδες αμα χανουν... σημασια ειχε οτι ηταν ανελεητο συνεχομενο στροφιλικι στροφων απο 50 μεχρι 80 χλμ/ωρα, και μερικες των 120 περιπου... και 3-4 ενδιαμεσα κομματια με μικροευθειουλες των 160 για το μηχανακι μου....

στην πρωτη στροφη εστριψε λιγο πιο γρηγορα το καρο λογο οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ γνωστης της διαδρομης και καλος ο οδηγος... μιλαμε για μιση καροτσα πισω ημουν, εστριψα πολυ καλα, αλλα το καρο ειχε 5 χλμ μεσα στην στροφη παραπανω απο εμενα... στην πρωτη ομως... μεχρι την δευτερη μιλησε το γκαζι, στην δευτερη εστριψα ισως και παλι 5-10 χλμ παρακατω απο το καρο μεσα στην στροφη, ΑΛΛΑ ειχα φτασει ΠΡΩΤΟΣ στην στροφη και μαλιστα ηταν το καρο 10 καροτσες πισω τωρα...
στις αλλες μεχρι επανω στο χωριο δεν ξερω την διαφορα γιατι δεν μπορω να υπολογισω τα ναυτικα μιλια στην στερια και να τα κανω μετατροπη σε καροτσες... :lol:

επισης παλι Β.Εβοια κατεβαινα μια φορα και ημουν σε κεφια, καλος καιρος ζεστος μεσημερι χωρις υγρασιες κλπ, "εμπλοκη" στον δρομο με ενα Subaru Impreza WRX (αυτο με τα 265 αλογα)... 4κινητο και δυνατο, με πολυ τεχνολογια, και εγω δεν ξερω καλα την διαδρομη, 3-4 φορες τον χρονο παω τα 3 τελευταια χρονια (ισως και ο οδηγος του, δεν ξερω), σημασια εχει οτι πηγαινε με αναποδα σχεδον το καρο και εγω ημουν κολλημενος συνεχεια στον πισω προφυλακτηρα του για καποιο διαστημα κυριως για λογους ασφαλειας, μιας και να το περναγα στην επιταχυνση θα με επιανε σε στροφη και δεν λεει να αγκαλιαστουμε, και για να "καθαριζει" τον δρομο, δεν ηταν ευκολο και με δεδομενο το οτι δεν ηθελα να ρισκαρω ακομα περισσοτερο γιατι θα πηγαινε σε επικινδυνη κατασταση μετα το πραμα, μου εφτανε που σε τετοια διαδρομη ειδικα "φτιαγμενη" για ενα τετοιο δυνατο 4κινητο καρο, με ηλετρονικα διαφορικα και συστηματα, abs κλπ, μπορουσα και ημουν πισω και κοντα του με 70 αλογα εχει ολα και ολα το Μονστερακι μου ομως ετσι και αλλιως, σε μια διαδρομη που δεν εχει την προσφυση της πιστας των Σερρων... λεμε τωρα για Ευρωπαικη διαδρομη... μολις ομως διανυσαμε λιγα χιλιομετρα ταπα και μερικες προσπερασεις, φοβηθηκε ο τυπος γιατι για να προσπεραση επαιρνε μεγαλο ρισκο, αλλιως θα καθηστερουσε πολυ, και καλυτερα βεβαια γιατι εαν επεφτε με το καρο του επανω σε αλλο καρο δεν θα εμενε κολυμπιθροξυλο... και εγκατελειψε την προσπαθεια σε διαρκεια, εγω συνεχησα και αντε γεια...

θα μπορουσε ομως να ηταν ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ το ΠΡΩΙ με μηδενικη κινηση και ΥΓΡΑΣΙΑ στο οδοστρωμα, μουδιασμενο ακομα το κορμι, χωρις την καταλληλη εκκριση αδρεναλινης το μυαλο... και να ειχαν αντιστραφει οι οροι, και ετσι να ειχε εξαφανιστει μπροστα μου το Wrx... (βλεπε FZR600R :rotflmao: )

ΑΡΑ ειναι σχετικα ολα λοιπον και επιρεαζονται απο πολλες συνθηκες, γιαυτο και δεν ειναι δικαιη μια κοντρα στον δρομο για μενα, ετσι και αλλιως δεν χρειαζεται κατι τετοιο για λογους ασφαλειας των αλλων ΚΥΡΙΩΣ χρηστων στον δρομο που δεν φταινε σε τιποτα...
αρα δεν το εγκρινω...

απλα λεμε για να περνα η ωρα...

:wave2::

H.A.Balafoutre
19/07/2006, 03:13

λοιπον εδω εξαρταται απο την διαδρομη, γιαυτο λεμε μρικοι δεν ξερουν την τυφλα τους, ολα ειναι σχετικα...

εξαρταται την διαδρομη (να την ξερουν και οι δυο καλα εννοειται), εαν πας σε διαδρομη, ΜΕΡΑ και με καλο καιρο, χωρις ΥΓΡΑΣΙΕΣ κλπ, καλη προσφυση του δρομου... μεγαλη 50 χιλιομετρων πχ με μια λωριδα ανα κατευθυνση με ανηφορο-κατηφορες κλπ, χωρις να εχει παραδρομους και διασταυρωσεις, και ειδικα εαν η μοτοσυκλετα εχει σημαντικη διαφορα σε καλυτερο Kg/Hp προς αυτην και πολυ καλο κρατημα και φρενα, τοτε αυτος που σιγουρα θα εχει αγχος, κουραση και θα τα δει ολα ειναι ο ΙΧης, εχω κανει "δοκιμη" μερικες φορες (πηγαινοντας εκει να μεινω 2-3 Σ/Κ τον χρονο σε φιλικο σπιτι) την Β.Εβοια με συγγενικα προσωπα απο Χαλκιδα μεχρι πανω απο Αγ.Αννα στον βουνο ψηλα 500 μετρα, και εχω "κερδισει" και στο χρονομετρο μαλιστα ενα παναλαφρο 840 κιλα, τουμπανακι σε στησιμο και αλογα, Suzuki Swift GTi με 140 αλογα, με αναρτησαρες-γαματα φρενα-στησιμο-δεσιμο σασσι για ακαμψια κλπ, και δεν ημουν με ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ, αλλα με ενα φτιαγμενο (μοτερ-αναρτησεις-φρενα) Gilera Runner 172cc το διχρονο σκουτερ...
ο λογος κυριως ειναι οτι το ΙΧη επαιζε κορωνα-γραμματα την ζωη του και των αλλων στις προσπερασεις απο αργα ΙΧ (ολα αργα πανε), φορτηγα, πουλμαν κλπ... μετα μερικα χλμ εγκατελειψε τον ρυθμο ΤΑΠΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ γιατι θα ειχε κηδεια το στορυ και ηταν και πολυ ψυχοφθορο για τον οδηγο του καρου... με το Gileraκι πηγαινα ταπα και προσπερναγα μια χαρα ... :lol: εφτασα επανω στο χωριο, παρακαρα, εβγαλα μποτες ρουχα, εφτιαξα φραπεδια και αραξα στην αυλη, και μετα εσκασε μυτη καπνιζοντας το τουμπανακι GTi... πρεπει να ειναι συνολικη διαδρομη 80-90χλμ...
:) σιγουρα πιο γρηγορο το καρο, αλλα το σβελτο και καλα στριφτερο Gileraki (εχει και αναβατη τρελιαρη ετσι?) σε συνδιασμο με την χασουρα και το τεραστιο ρισκο που επρεπε να παρει το καρο, το εριξαν πισω στην καταταξη... :lol:

με το Μονστερ εμενα ενα Σ/Κ στην Β.Εβοια πανω στο βουνο μερικες μερες φιλοξενουμενος, κατεβαιναμε κατω Εστιαια για καφε, συζητηση την συζητηση διαφωνια στην διαφωνια με φιλους και συγγενεις ΙΧηδες εκει, και παιχτηκε μια "κοντριτσα" σε διαδρομη απο χαμηλα εξω απο Ωρεους, μεχρι πανω στις Μιλιες στο βουνο, πρεπει να ειναι κατι λιγοτερο απο 20χλμ, στροφιλικι του κερατα με επιτοπιες γαμισετα στροφες (το φαι μου), με καλουτσικη ασφαλτο αλλα ταυτοχρονα και χωματα απο τα τρακτερ που προβληματιζαν, και ΚΥΡΙΩΣ οτι την διαδρομη δεν την ξερω, BMW λοιπον τουμπανο απο αναρτησεις-φρενα-λαστικα, απο M3 και Porsche το στησιμο του και τα ζαντολαστικα (255mm ελαστικα σεμισλικ σχεδον) και ΚΥΡΙΩΣ πολυ καλο γνωστη της διαδρομης, αλλα λιγα αλογα το καρο... 135-145hp? καπου εκει δεν ξερω, δεν λενε και την αληθεια οι ΙΧηδες αμα χανουν... σημασια ειχε οτι ηταν ανελεητο συνεχομενο στροφιλικι στροφων απο 50 μεχρι 80 χλμ/ωρα, και μερικες των 120 περιπου... και 3-4 ενδιαμεσα κομματια με μικροευθειουλες των 160 για το μηχανακι μου....

στην πρωτη στροφη εστριψε λιγο πιο γρηγορα το καρο λογο οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ γνωστης της διαδρομης και καλος ο οδηγος... μιλαμε για μιση καροτσα πισω ημουν, εστριψα πολυ καλα, αλλα το καρο ειχε 5 χλμ μεσα στην στροφη παραπανω απο εμενα... στην πρωτη ομως... μεχρι την δευτερη μιλησε το γκαζι, στην δευτερη εστριψα ισως και παλι 5-10 χλμ παρακατω απο το καρο μεσα στην στροφη, ΑΛΛΑ ειχα φτασει ΠΡΩΤΟΣ στην στροφη και μαλιστα ηταν το καρο 10 καροτσες πισω τωρα...
στις αλλες μεχρι επανω στο χωριο δεν ξερω την διαφορα γιατι δεν μπορω να υπολογισω τα ναυτικα μιλια στην στερια και να τα κανω μετατροπη σε καροτσες... :lol:

επισης παλι Β.Εβοια κατεβαινα μια φορα και ημουν σε κεφια, καλος καιρος ζεστος μεσημερι χωρις υγρασιες κλπ, "εμπλοκη" στον δρομο με ενα Subaru Impreza WRX (αυτο με τα 265 αλογα)... 4κινητο και δυνατο, με πολυ τεχνολογια, και εγω δεν ξερω καλα την διαδρομη, 3-4 φορες τον χρονο παω τα 3 τελευταια χρονια (ισως και ο οδηγος του, δεν ξερω), σημασια εχει οτι πηγαινε με αναποδα σχεδον το καρο και εγω ημουν κολλημενος συνεχεια στον πισω προφυλακτηρα του για καποιο διαστημα κυριως για λογους ασφαλειας, μιας και να το περναγα στην επιταχυνση θα με επιανε σε στροφη και δεν λεει να αγκαλιαστουμε, και για να "καθαριζει" τον δρομο, δεν ηταν ευκολο και με δεδομενο το οτι δεν ηθελα να ρισκαρω ακομα περισσοτερο γιατι θα πηγαινε σε επικινδυνη κατασταση μετα το πραμα, μου εφτανε που σε τετοια διαδρομη ειδικα "φτιαγμενη" για ενα τετοιο δυνατο 4κινητο καρο, με ηλετρονικα διαφορικα και συστηματα, abs κλπ, μπορουσα και ημουν πισω και κοντα του με 70 αλογα εχει ολα και ολα το Μονστερακι μου ομως ετσι και αλλιως, σε μια διαδρομη που δεν εχει την προσφυση της πιστας των Σερρων... λεμε τωρα για Ευρωπαικη διαδρομη... μολις ομως διανυσαμε λιγα χιλιομετρα ταπα και μερικες προσπερασεις, φοβηθηκε ο τυπος γιατι για να προσπεραση επαιρνε μεγαλο ρισκο, αλλιως θα καθηστερουσε πολυ, και καλυτερα βεβαια γιατι εαν επεφτε με το καρο του επανω σε αλλο καρο δεν θα εμενε κολυμπιθροξυλο... και εγκατελειψε την προσπαθεια σε διαρκεια, εγω συνεχησα και αντε γεια...

θα μπορουσε ομως να ηταν ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ το ΠΡΩΙ με μηδενικη κινηση και ΥΓΡΑΣΙΑ στο οδοστρωμα, μουδιασμενο ακομα το κορμι, χωρις την καταλληλη εκκριση αδρεναλινης το μυαλο... και να ειχαν αντιστραφει οι οροι, και ετσι να ειχε εξαφανιστει μπροστα μου το Wrx... (βλεπε FZR600R :rotflmao: )

ΑΡΑ ειναι σχετικα ολα λοιπον και επιρεαζονται απο πολλες συνθηκες, γιαυτο και δεν ειναι δικαιη μια κοντρα στον δρομο για μενα, ετσι και αλλιως δεν χρειαζεται κατι τετοιο για λογους ασφαλειας των αλλων ΚΥΡΙΩΣ χρηστων στον δρομο που δεν φταινε σε τιποτα...
αρα δεν το εγκρινω...

απλα λεμε για να περνα η ωρα...

:wave2::

Τι να πω.....:a23: :a23: :a23: όταν είχε πρωτοβγεί και το monster το γούσταρα κι όλας, αλλά ας όψωτε ο Γιάπωνας.....σωστόόόός.:wave2:

Dionisisk5
19/07/2006, 03:48
Αυτος με το 636 πρεπει να ειχε και τα δυο χερια στον γυψο και ταυτοχρονα πατεριτσες και για τα δυο ποδια...

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ... κλεφτοκοταδες...

:a2:

Grrr εγω που νομιζα οτι ειμαι πιλοτος:( μου χαλασες την μοστρα τωρα:mad:
Περα απο την πλακα και με κατι αλλους που το συζηταγα μου το ειπαν αυτο.Εγω τον θεωρω παντος πολυ καλο οδηγο και γρηγορο.:confused: Αναρωτιεμαι ποσο μπαινουν αλλοι στρεεταδες στην μεγαλη κατηφορικη τις Κατεχακη...:confused:

Οσο οτι τα RX8 οτι ειναι ταφος κανεις πολυ μεγαλο λαθος. Πολυ καλο κρατημα, απιστευτο γκαζι για 1300cc ατμοσφαιρικα. Μην αναφερθω και σε μερικα τουρμπατα που εχουν αρχισει και βγαινουν και απλα η Μ3 δεν στεκεται διπλα τους...
Τωρα οτι το σκηνικο δεν ειναι κοντρα θα συμφωνησω. Δεν γινεται να συγκρινεις ανομοια πραγματα. Τεσπα. Αντε να ακουσουμε το αποτελεσμα γιατι ειμαι περιεργος.
:cool:

FZR600R
19/07/2006, 06:45
αυτη ειναι ΒΟΛΤΑ για χαβαλεδιασμα, δεν ειναι ΚΟΝΤΡΑ

Xaxaxa - αυτο ειναι ληστεια...(οι υπολοιποι πισω-γλεντηδες νηστεια και λαο-λαο). Μ'αρεσε το σχολιο, merci.

makis206
19/07/2006, 06:48
(οι υπολοιποι πισω γλεντηδες νηστεια και λαο-λαο)

Και καμμιά ξυλογαϊδούρα για να σπάει ο πάγος !

FZR600R
19/07/2006, 06:51
εσυ με το fazer

Δεν ειναι Fazer ασχετοι και ανοητοι ... σας ακουν οι πιλοτοι με αμαξια και γελαει και το μπουρι τους...ειστε αστειοι παντως, συνεχιστε να εκτιθεστε, εγω θα κερδισω στο τελος.Εγω χαχαχαα - τωρα συνεχιστε τον συλλογικο σας αυνανολογο.

Υ.Γ. Απο αυτα που ακουω, ~19/20 ειναι εντελως ασχετοι...

nktR
19/07/2006, 07:15
Δεν κανω καμια δηλωση nktR παρα μονο εκ του αποτελεσματος.

FZR με ενα super pilot ειναι ικανο

super pilot Race ? Γαμώ το λάστιχο.....

Τέλος φάντομ. Σε δρόμο χωρίς κίνηση τον ήπιες, σε δρόμο με κίνηση του κάνεις και τον τροχονόμο.....

55810

nktR
19/07/2006, 07:19
τι ώρα έχει τσοντούλα...ρε παιδιά....μη χάσουμε τον John Holmes:rotflmao:

FZR600R
19/07/2006, 07:21
Τελικη FZR 600R 240 χαω.

Κρατημα=αψογο
Ροπη=παλαβη
Πλαισιο=Deltabox

Σε ενα ισιαδι που εχω υποψη θα πιασω 230+

nktR
19/07/2006, 07:22
άσε θα ρωτήσω τα παιδιά στο φορτηγάκι καλύτερα...

55811

nktR
19/07/2006, 07:24
Είναι καλό παιδί τον ξέρω τον RX

ρε συ δωσ΄του κίνητρο γιατί δεν ψήνεται

nktR
19/07/2006, 07:25
βρήκα κίνητρο τρελό. Μαλάκας θα είναι αν δεν πάει..

55812

FZR600R
19/07/2006, 07:30
Δεν πειραζει. Υπαρχουν και τα DVD για να νιωσετε το 1% της γκαβλας. Οπως και με τα γκομενακια (οσοι δεν ειναι gay εδω)... μοναχος σου εκτονωσου κτλ.

Επισης μην βλεπετε Μοτο GP ειναι πληρως ακαταλληλο (και ας ειναι σε πιστα). Λουλουδες. ΧΑ.

makis206
19/07/2006, 07:37
Δεν πειραζει. Υπαρχουν και τα DVD για να νιωσετε το 1% της γκαβλας. Οπως και με τα γκομενακια (οσοι δεν ειναι gay εδω)... μοναχος σου εκτονωσου κτλ.
Επισης μην βλεπετε Μοτο GP ειναι πληρως ακαταλληλο (και ας ειναι σε πιστα). Λουλουδες. ΧΑ.

Ρε φίλε FZR.

Μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά που έχει η ταχύτητα στις πίστες αντί των δημόσιων δρόμων ;

Στο Θεό σου δηλαδή !

Τόσο παράλογα μιλάμε εμείς οι γκέϊ λουλούδες ;

Τι διάολο, κινέζικα τα λέμε ;

Μόνο στα καμασούτρα συνεννοούμαστε μεταξύ μας ;

nktR
19/07/2006, 07:40

έλα το ζεστό.....

55813

MOZART
19/07/2006, 08:22
Τελικη FZR 600R 240 χαω.

Κρατημα=αψογο
Ροπη=παλαβη
Πλαισιο=Deltabox

γιατι το rx8 den τα εχει τα 240.
πες μου μονο που θα κανετε κοντρα για να μην σας περασω απο πανω και τους δυο.:wave2:

div400
19/07/2006, 08:54
Την μερια του πρακτικου μου νου, ναι!

Υπαρχει και αλλη εξισωση

συν το γοητρο της ΥΑMAHA φυσικα (ανεκτιμητο)

ελπιζεις στην θεση του rossi τωρα που θα παει στη F1?????

θα σου στειλουν τα κεντρικα καμια ευχαρηστιρια επιστολη που σηκωσες και κρατησες το λαβαρο ψηλα?????

:a12: :a31: :a019: :a41:

αστο ρε φιλε μπας και εισαι και αυριο μαζι μας....
και ναι μπορει να μας εκνευριζουν τα ποστ σου αλλα πιστεψε μας προτιμουμε να σε ζουμε παρα να σε θυμομαστε......:wave2:

crs-k
19/07/2006, 08:58
Ασε ρε div400, εχουν μπει κι αλλοι γαμηκουλες στο παιχνιδι ... :sick:

MOZART
19/07/2006, 09:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ασε ρε div400, εχουν μπει κι αλλοι γαμηκουλες στο παιχνιδι ... :sick:
ετσι ετσι

nktR
19/07/2006, 09:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από MOZART
γιατι το rx8 den τα εχει τα 240.
πες μου μονο που θα κανετε κοντρα για να μην σας περασω απο πανω και τους δυο.:wave2:

παρακαλώ, εκφράσεις του στυλ "να σας περάσω από πάνω" δεν εκφράζουν το χώρο του μοτό. Και τι είναι ρε φίλε τοίχος, να τον περάσεις ένα χεράκι από πάνω (Μπογιατζής)χε..χε ....:rotflmao:
ή αυτό που γουστάρω πολύ....να σου κάνω χωρίστρα (κομμωτής). χε....χε.... Τέλος φάντομ σας παρακαλώ να είστε πιό κόσμιοι. Μη μιλάτε έτσι, μιλάτε πιο ΑΣΧΗΜΑ !!!!!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ:beer:

55818

zephyr1
19/07/2006, 09:10
Μπραβο ρε FZR600R.

Σε γουσταρω γιατι μπαινεις μια φορα το εξαμηνο,μπορεις να μαζεψεις ολα τα βλεματα πανω σου,να γεμισεις 20 σελιδες μεσς σε μια μερα το thread σου και ολοι να τρεχουν πανικοβλητοι να απαντησουν,ενω αλλα threads που ειναι σημαντικα και μπορουν να βοηθησουν κοσμο μενουν στα αζητητα.

Παντως περα απο την πλακα,κοντρα 50-60χλμ μονο κοντρα δεν ειναι.

Και επηδει οποιος λεει τοσα λογια και π@π@ριες,μαλλον κουλομαρια μου θυμιζει.

Προσεχε μ΄αυτα που λες μην σταμπαριστουν ολα τα fzr 600r που κυκλοφορουν(και δεν ειναι και πολλα ).
Και αναρωτιουντα αυτοι που τα χουν, γιατι το τσαι που κερναμε εχει τοσο πικρη γευση.

Τραβηξου.:smokin:

div400
19/07/2006, 09:11
...τι να πεις

οταν θεωρεις την μηχανη (ή οποιο οχημα) προεκταση (ή ακομα χειρότερα υποκαταστατο) του πεους σου, ε παντα ψαχνεις ευκαιριες να δειξεις οτι την εχεις μεγαλυτερη......

Kizoku
19/07/2006, 09:16
Δεν το είχα δει το topic απο χθες που άνοιξε από τον συμπαθή "με τον τρόπο του" FZR600 και άρχισα να το διαβάζω τώρα το πρωί.

1 ώρα και 15 λεπτά μου πήρε!!!!!!!!!!

Άλλα είχε πολύ γέλιο μου έφτιαξε την κατά τα άλλα σκατά διάθεση.

Keep up the good work!

nktR
19/07/2006, 09:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
...τι να πεις

οταν θεωρεις την μηχανη (ή οποιο οχημα) προεκταση (ή ακομα χειρότερα υποκαταστατο) του πεους σου, ε παντα ψαχνεις ευκαιριες να δειξεις οτι την εχεις μεγαλυτερη......

ΕΛΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ !!!! ΣΩΣΤΟΣ....

Οπως : Νάχαμε λίγη τύχη να τον είχαμε ένα πύχη....:p

byron
19/07/2006, 09:39
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Έλεοοοος....όχι άλλο.

Απ΄τα γέλια, έχυσα ένα φραπέ πάνω μου.

Να΄στε καλά ρε παιδιά.!!

Pls κάντε το sticky, να΄χουμε να γελάμε τον χειμώνα με τις μαλ@κίες του FZsomething !!!!

kxIII
19/07/2006, 09:40
Μεγάλο κρίμα :(

Ρε φίλε FZR600R την ζωή σου δεν την υπολογίζεις καθόλου?

Τους δικούς σου, τους φίλους?
Εκτός από εσένα θα πονέσουν και άλλοι.
Άλλο η τρελα της στιγμής και άλλο το πείσμα...

Αναθεώρησε για το καλό σου.
Είναι κρίμα να είσαι στατιστικό στοιχείο σε κάποια μελέτη.

Φιλικά

adam_tsouk
19/07/2006, 09:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από kxIII
Μεγάλο κρίμα :(

Ρε φίλε FZR600R την ζωή σου δεν την υπολογίζεις καθόλου?

Τους δικούς σου, τους φίλους?

το moto.gr που θα μεινει ορφανο..... :rolleyes:

byron
19/07/2006, 09:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
το moto.gr που θα μεινει ορφανο..... :rolleyes:

μην λέτε ρε μ@λ@κίες. Δεν θα πάθει τίποτα . Είναι Highlander ο FZ.
Μετά την κόντρα θα του πάρει το κεφάλι του RX8:eek:

adam_tsouk
19/07/2006, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
μην λέτε ρε μ@λ@κίες. Δεν θα πάθει τίποτα . Είναι Highlander ο FZ.
Μετά την κόντρα θα του πάρει το κεφάλι του RX8:eek:

ναι ας μην ειχε το 95 μοντελο με τις ασημενιες βιδες και θα σου ελεγα εγω.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

div400
19/07/2006, 09:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ΕΛΑ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ !!!! ΣΩΣΤΟΣ....

Οπως : Νάχαμε λίγη τύχη να τον είχαμε ένα πύχη....:p

ωχ και εσυ ατυχος ε?

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

χχαχαχα και αργοι και μικροτσουτσουνοι.....

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

byron
19/07/2006, 09:51
ναι ας μην ειχε το 95 μοντελο με τις ασημενιες βιδες και θα σου ελεγα εγω.....

..έλα ρε Adam? το Silver Genesis έχει ο φίλος?

:eyepop: :eyepop:

Πάσο ....

Kizoku
19/07/2006, 09:51
Πάντως πρέπει να παραδεχτούμε ότι το άτομο δεν χαμπαριάζει μια.
Έχει φάει 10 τόνους κράξιμο αλλά εκει ακάθεκτος, ποστάρει χωρίς κανένα ενδοιασμό.

Εύγε!!!!

byron
19/07/2006, 09:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Εύγε!!!!

....στον δημιουργό του thread. Μαμάει μιλάμε !!!

Κάτσε να πάρουμε μεταγραφή τον Makis206 από τα πρόβατα2 και θα γίνει της πουτ@ν@ς εδώ μέσα !!!!!!!

nktR
19/07/2006, 10:00
ωχ και εσυ ατυχος ε?

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

χχαχαχα και αργοι και μικροτσουτσουνοι.....

:rotflmao: :bigcry: :rotflmao:

ρε φούστη μου είσαι ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ μπροστά....!!!!!
τώρα που το λές έχεις δίκιο....με αυτά που ακούει από τον FZRROSSI κρύφτηκε η μαλαπέρδα κάτω από τη σέλα.... :rotflmao:

nktR
19/07/2006, 10:04
KINO NON STOP !!!!

ΕΓΩ ΨΗΦΙΖΩ ΔΑΓΚΩΤΟ FZR 600 R ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΜΕ 1000 ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Η΄ΑΝΕΒΩ ΓΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΠΜ

ΔΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ. ΠΑΜΕ ΧΕΡΙΑ ΡΕ !!!!

nktR
19/07/2006, 10:18
και κάτι για να χαλαρώσουμε...

ΟΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ ΤΟΥ RX8.....Ποιός δεν τις πόθησε ...?

55822

div400
19/07/2006, 10:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
ρε φούστη μου είσαι ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ μπροστά....!!!!!

ναι ναι εχω παει στον τερματισμο να δω ποιος θα φτασει πρωτος.... ή γενικα ποιος θα φτασει τεσπα.....

οσο για το φουστη.....

γνωριζομαστε απο καπου? :look: :rolleyes:

:rotflmao: :lol: :bigcry: :lol: :rotflmao:

κρυβε λογια εκτιθεμεθαααααα......

sub_zero
19/07/2006, 10:35
not necessarily....although

meetings with bloody frogs all day

however it's pure and simple arithmetics:

amount of "gas+tyres+police fines+beer+bet" > amount of "2 sluts for 1 hour"
:wave2: :wave2:

Τώρα που το εξήγησες επιστημονικά... το κατάλαβα.... :beer: :beer: :beer:

Υ.Γ. Αυτό είναι τεκμιρίωση ρε κοπρίτες!!!!!

sub_zero
19/07/2006, 10:37
Ρε μπας και ειστε ολοι Gay εδω?

Προσπαθούμε... προσπαθούμε....

makis206
Κάτσε να πάρουμε μεταγραφή τον Makis206 από τα πρόβατα2 και θα γίνει της πουτ@ν@ς εδώ μέσα !!!!!!!

Ώρα είναι να με πείτε και σπάμμερ !

:beer:

nktR
ναι ναι εχω παει στον τερματισμο να δω ποιος θα φτασει πρωτος.... ή γενικα ποιος θα φτασει τεσπα.....

οσο για το φουστη.....

γνωριζομαστε απο καπου? :look: :rolleyes:

:rotflmao: :lol: :bigcry: :lol: :rotflmao:

κρυβε λογια εκτιθεμεθαααααα......

να είσαι καλά .... !!!:) και θα είμαι κόσμιος :rotflmao:

adam_tsouk
19/07/2006, 10:52
..έλα ρε Adam? το Silver Genesis έχει ο φίλος?

:eyepop: :eyepop:

Πάσο ....

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

γιαυτο κορδωνεται, τι νομιζες;

byron
19/07/2006, 11:23
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

γιαυτο κορδωνεται, τι νομιζες;

εεεεντάξ τότε ρε φίλε. Δεν κατάλαβα.

Αν είναι έτσ, με τις παλάμες να το πάει το εργαλείο, τον έχει ευκολα τον RX8....

55829

latris mixanis
19/07/2006, 11:26
Τελικά η κόντρα έγινε ή περιμένουμε να γίνει?? Ξέρουμε τελικά αν έφαγε τη σκόνη του RX8 ή έβγαλε ασπροπρόσωπη τη YAMAHA?? :confused:

gcrook
19/07/2006, 11:50
Τελικη FZR 600R 240 χαω.

Κρατημα=αψογο
Ροπη=παλαβη
Πλαισιο=Deltabox

Που στα ειπανε αυτα ρε μαστορα στο ΚΤΕΟ;

Kizoku
19/07/2006, 12:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Τελικά η κόντρα έγινε ή περιμένουμε να γίνει?? Ξέρουμε τελικά αν έφαγε τη σκόνη του RX8 ή έβγαλε ασπροπρόσωπη τη YAMAHA?? :confused:

Ναι ρε 'σεις τι έγινε???

Να ξέρουμε να αγοράσουμε Yamaha αύριο μεθαύριο!!!

gojakla
19/07/2006, 12:21
Σας είπα ότι είμαι ασφαλίτης τα απογεύματα?
Και το επίθετό μου... ΜΑΤΣΑΣ!

:rotflmao: :rotflmao: :bawl: :rotflmao: :rotflmao: :bawl:

THEOD
19/07/2006, 12:21
25 σελίδες, 370 μηνύματα, χιλιάδες αναγνώσεις, επειδή κάποια στιγμή μπήκε κάποιος και πέταξε την μαμακία του...και εδώ που τα λέμε μπορεί και να μας κάνει πλάκα...:sick:

MOZART
19/07/2006, 12:23
εγω παντως αναλαμβανω δωρεαν την καλυψη του αγωνα.(κοντρας ηθελα να πω)

Εχω ηδη στησει την καμερα στην ουρα του 636 . και επεισης θα εχω και φωτογραφηκη μηχανη σε ειδικη θηκη πισω στην καμπουρα.
Τα dvd τα δινω δωρεαν:rotflmao:

crs-k
19/07/2006, 12:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
25 σελίδες, 370 μηνύματα, χιλιάδες αναγνώσεις, επειδή κάποια στιγμή μπήκε κάποιος και πέταξε την μαμακία του...και εδώ που τα λέμε μπορεί και να μας κάνει πλάκα...:sick:

Που και να 'ξερες ... :rolleyes:

Ελα που ειναι κι αυτη η "ομερτα" στην μεση ... :sick:

sniper
19/07/2006, 12:27

Ασφαλείς πληροφορίες μας λένε ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο, Κάτοικος θεσ/νίκης, υπερφίαλος και το μόνο που κάνει είναι να στρίβει σε καφετέρειες ανάμεσα στα τραπέζια.....

Όταν τα στοιχήματα (και τα λεφτά) πέφτουν στο τραπέζι, αλλάζουν τα πράγματα..... :D

Οι υπόλοιποι που βιαστήκατε να τον υπερασπιστείτε..... με τις υγείες σας

Stergios69
19/07/2006, 12:29
Δε μΕ λέτε...
To dvd ghostrider on FZR πότε βγαίνει;:D :D :D

crs-k
19/07/2006, 12:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Ασφαλείς πληροφορίες μας λένε ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο, Κάτοικος θεσ/νίκης, υπερφίαλος και το μόνο που κάνει είναι να στρίβει σε καφετέρειες ανάμεσα στα τραπέζια.....

Όταν τα στοιχήματα (και τα λεφτά) πέφτουν στο τραπέζι, αλλάζουν τα πράγματα..... :D

"Ομερτα" ειπαμε ρεεεε! :mad:

Με τρωει το χερι μου γαμωτ ... :evil:

:lol: :rotflmao: :lol:

gcrook
19/07/2006, 12:31
Αφου εσπασε η ομερτα λοιπον αν πεταξω και γω κανα-δυο κειμενακια:a13: :a13: :rotflmao:

crs-k
19/07/2006, 12:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αφου εσπασε η ομερτα λοιπον αν πεταξω και γω κανα-δυο κειμενακια:a13: :a13: :rotflmao:

ΔΕΝ εσπασε τιπτις ακομα! :mad:

Αν σπασει θα το καταλαβεις απ' την βρωμα ... :yuck:

Παλιοgayκουλα! :a37:

:lol: :rotflmao: :lol:

nktR
19/07/2006, 12:34
Τι μαμάτη κόντρα είναι αυτή. Λεπτό δεν έχω σταματήσει από χθές....
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ....
Σταματάω για ένα διάλειμμα για κατούρημα.....

πω ρε τάβλα τη στιγμή που το θες.....βάλσαμο λέμε...

55851

MIKE_16V
19/07/2006, 12:36
Γιατι δεν μετονομαζεται την συζητηση" Προβατα 3":look:

THEOD
19/07/2006, 12:38
Έλα ρε λαλάκες...κόφτε το....μου έχετε γεμίσει τα μέιλ με τις ειδοποιήσεις απαντήσεων σε αυτό το μήνυμα...:yuck:

byron
19/07/2006, 12:39
το μόνο που κάνει είναι να στρίβει σε καφετέρειες ανάμεσα στα τραπέζια.....

100% Λαθος...σπανια παω σε καφετερια.

:confused: :confused: :smokin:

Cpt. Haddock
19/07/2006, 12:39

:smokin: :smokin: :smokin:

Είσαι μεγάλος κανάγιας τελικά... :evil:

ΥΓ. Κι εγώ τις ίδιες πληροφορίες έχω.. :wacko: :D

Cpt. Haddock
19/07/2006, 12:40
Έλα ρε λαλάκες...κόφτε το....μου έχετε γεμίσει τα μέιλ με τις ειδοποιήσεις απαντήσεων σε αυτό το μήνυμα...:yuck:

Απενεργοποίησέ το

:wave2: :wave2: :wave2:

miraze
19/07/2006, 12:42
Ει....Ψιτ......Fzsomething.......

Η δική σου η σόμπα ήταν αυτή που προσπέρασα χτές

στο περιφερειακό της Σαλονίκης σα σταματημένη:confused: :confused: :confused:

Έτσι για να ανάψουν λίγο τα αίματα και για να μπεί το καημένο το παιδί πάλι στο παιχνίδι

Μας λείπεις βρε!!! Γράψε κάτι.... Please!!! :wave2: :wave2: :wave2:

nktR
19/07/2006, 12:51

και εγώ έχω τιγκάρει:rotflmao:

55853

the_passenger
19/07/2006, 13:02
Ενδεχεται κοντρα για περιπου 50-60 χλμ πρωιας.

Ποιος πιστευετε θα νικησει?

Ο νεκροθάφτης

kalant
19/07/2006, 13:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
Ο νεκροθάφτης

byron
19/07/2006, 13:07
ΔΕΝ εσπασε τιπτις ακομα! :mad:

Αν σπασει θα το καταλαβεις απ' την βρωμα ... :yuck:

"Ομερτα" ειπαμε ρεεεε! Με τρωει το χερι μου γαμωτ ... :evil:

:ΥΓ. Κι εγώ τις ίδιες πληροφορίες έχω.. :wacko: :D

The truth is out there, και εμείς μένουμε στο σκοτάδι?

Γιατί? :bigcry: :bigcry:

bartlal
19/07/2006, 13:12
Κοιτα τι χανω παλι ρε πουστη μου γαμω το μεροκαματο:sad:

Εντωμεταξυ το μοτο εχει γεμισει αστειατορες του στυλ sliper,Pac10,Rafla, και δεν συμμαζευεται.:sad:

θα ελεγα τιποτα αλλα εχε χαρη που εχω... ομερτιστει! :mad:

:lol: :lol: :lol:

Cpt. Haddock
19/07/2006, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
θα ελεγα τιποτα αλλα εχε χαρη που εχω... ομερτιστει! :mad:

έχεις χάσει επεισόδια...

:evil: :wave2: :evil: :evil:

latris mixanis
19/07/2006, 13:22
έχεις χάσει επεισόδια...

:evil: :wave2: :evil: :evil:

Mαζί με τον μπάρδλαλ και μεις! :mad:

Cpt. Haddock
19/07/2006, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Mαζί με τον μπάρδλαλ και μεις! :mad:

Σας παραπέμπω σε προηγούμενο σχετικό ποστ...

:evil:

gojakla
19/07/2006, 13:30
Καπετάνιο βάλε το link...
:wacko:

Cpt. Haddock
19/07/2006, 13:35
Αυτό; (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=446042#post446042)

:evil: :evil: :evil: :evil:

makis206
19/07/2006, 13:39
Τώρα σόρρυ κιόλας για το σπαμ:lol: αλλά αυτό το "ομερτά" τι σημαίνει ρε παιδιά ;

Το είχα ξαναδεί στην "Οδό Μαλχόλαντ" αλλά δεν είχα βγάλει άκρη απ'όλο το έργο, το ομερτά θα συγκρατούσα;

συγκράτησα βέβαια τις λεπτομέρειες της μελαχροινής... :a13:

crs-k
19/07/2006, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τώρα σόρρυ κιόλας για το σπαμ:lol: αλλά αυτό το "ομερτά" τι σημαίνει ρε παιδιά ;
..........................

Ειναι ο "ορκος σιωπης" της Μαφιας καλομ' ... :D

zephyr1
19/07/2006, 13:41
ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.

makis206
19/07/2006, 13:43
Ειναι ο "ορκος σιωπης" της Μαφιας καλομ' ... :D

Ά ομερτά λοιπόν !

Θα το ξέρουμε μόνο εγώ, εσύ και οι δυο τρεις που το ανάφεραν !

Εγώ τάφος λέμε !

Ομερτάφος !:lol: