Σύνδεση

View Full Version : Αυθημερόν Νότια Εύβοια 23/07 10:00!!! μικρές & μεσαίες μηχανές , χαλαρά...

Σελίδες : 1 [2]

McGyver
23/07/2006, 22:50
Αναχώρηση για το καραβάκι της επιστροφής :( ...

56313

McGyver
23/07/2006, 22:51
...με τον ήλιο να δύει στην πλώρη του...

56314

McGyver
23/07/2006, 22:51
...και την παρέα να απαθανατίζεται στην πρύμνη...

56315

McGyver
23/07/2006, 22:52
Αυτά και από εμένα...

Σας ευχαριστώ και πάλι όλους...

:wave2:

adam_tsouk
23/07/2006, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από McGyver
Cpt. Haddock

ειναι κλειστα ή ανοιχτα τα μάτια;

παλι κοιμαται;

παλι κοιμαται;

παλι κοιμαται;

:lol: :lol: :lol:

Μπραβο ρε σεις παιδες....

αμα δεν ειναι μια "σοβαρη" :rolleyes: δουλεια που ειχα για σημερα πραγματικα θα ερχομουν, ημουν αρκετα κοντα στη ραφηνα....

την επομενη ομωςθα ξαπλαρουμε ολες τις τελειωμενες κορμαρες!

:lol: :lol:

:beer: :beer:

McGyver
23/07/2006, 22:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ειναι κλειστα ή ανοιχτα τα μάτια;

:ZZZ:

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
23/07/2006, 23:01
Που είναι οι φωτό με τις τουρίστριες ρε ; Ούτε μία δεν πειράξατε τόσοι μαντραχαλάδες ;:evil:

Μπράβο σας ρε παίδες, όμορφες εικόνες από μια ωραία παρέα που μας ταξίδεψε μαζί της !

Πάντα γεροί να είσαστε και η επόμενη βόλτα να μας κάνει να συνταξιδέψουμε όλοι μαζί !

:beer: :beer: :wave2: :beer: :beer:

adam_tsouk
23/07/2006, 23:01
:ZZZ:

:rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:

οχι μετα εγω φταιω...

και με λεει και κακο ανθρωπο (ποιον, εμενα που ειμαι ψυχουλα) :lol: :lol:

Ταξιδευτής
23/07/2006, 23:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Που είναι οι φωτό με τις τουρίστριες ρε ; Ούτε μία δεν πειράξατε τόσοι μαντραχαλάδες ;:evil:

Μακη κρυβε λογια.... :lol: Η παρεα κρατησε ΨΗΛΑ την τιμημενη σημαια του ΜΟΤΟ...

Νικοοοοοοο.... Για πε αγορι μου!!! Που ειναι το στινγκακι ΟΕΟ;; :rotflmao:

Ταξιδευτής
23/07/2006, 23:17
Σειρα μου τωρα....

Η επιστροφη μολις πριν απο μερικες ωρες... Προσπαθω να βαλω τα συναισθηματα μου σε μια ταξη. Δεν μπορω -για αυτο και να με συγχωρεσετε αν το μηνυμα μου αυτο δεν βγαλει νοημα...

Δεν μου αρεσε η εκδρομη! Την ΛΑΤΡΕΨΑ. Αληθινα γεμισε τις μπαταριες του νου και της ψυχης μου και το μονο που προσδοκω τωρα ειναι η επομενη φορα που θα βγουμε στο δρομο...

Πολλα παλευουν να εκφραστουν στο μυαλο μου αυτη τη στιγμη αλλα τελικα κυριαρχει μια αισθηση: Ευγνομωσυνη!

Λαμπρο, Νικολα, Σωτηρη, Ακη, Ηλια, Αλεξ, Mc, σημερα πραγματικα μου κανατε ενα πολυ πολυ μεγαλο δωρο... Η παρεα σας, το γελιο, του δρομου η χαρα και οι ατελειωτες διαδρομες.... Καποιες στιγμες λενε οτι τις κραταμε για παντα στην καρδια μας οσα χρονια και να περασουν. Σημερα αληθινα ηταν μια τετοια μερα...

Αυτο που δεν δειχνουν οι φωτογραφιες του φιλου Νικολα, ειναι οι διαδρομες συγκλονιστικης ομορφιας, οι μηχανες η μια πισω απο την αλλη να πηγαινουν στο στροφιλικι του βουνου, η πολυ καλη κουβεντα, τα απροοπτα μα και ο ατελειωτος χαβαλες....

Το μεγαλυτερο μερος της ημερας ημασταν επανω στις μηχανες... Πολλες διαδρομες, χαθηκαμε λιγο απο δω και απο κει, βρηκαμε ομορφα μερη τελικα, αλλα πιο πολυ απο ολα Διασκεδασαμε!

Τι να πρωτοπω; Για τον Καπταιν που τον πηρε κυριολεκτικα ο ανεμος :D , τον Λαμπρο που καπου μπερδεψε το Ποταμι με τον Αλμυροποταμο :D , για εμενα που συνεχεια εμενα πισω κ ετρεχα να φτασω :D , τον Ταχυδρομο που κολλησε το τρακτερ ....συγνωμη ΚΤΜ στην παραλια και το αφησε εκει (βαζοντας ομως κουκουλιτσα για τον ηλιο πρωτα!) :D .....

Το κλου ομως ηταν μετα στην επιστροφη. Εκτος που στο πλοιο ειχαμε παρεα μας τον Βασιλη Παπακωνσταντινου, ο Νικος εχασε το μυαλο του με μια αιθερια υπαρξη στο πλοιο, και μετα ειχε μελαγχολησει που την εχασε στην εξοδο.
Ε, για να νοιωσει καλυτερα ειπα κ εγω να του δωσω το Ζ να χαρει λιγο και ΤΙ πηγε και εκανε ο παλιοαλητης Κυριες και Κυριοι;;; :D
ΒΡΗΚΕ την αιθερια υπαρξη και απο το Μαραθωνα μεχρι την Μεσογειων πηγαινε διπλα στο αμαξι της με το Ζ ΜΟΥ :cry: και εκανε καμακι!!!

Και δωστου η μικρα γελακια, και δωστου χαχαχα και χιχιχι και να χαζευει τον Νικο με το Ζ. Εμενα που πηγαινα απο κοντα με το Strada δεν μου εδινε καμια σημασιαααααα.... :cry: :look:

Μα τον ατιμο! Μια φορα πηρε το Ζ και εκανε Θεμα. Εγω τοσο καιρο που το εχω το ρημαδι τιποτα δεν γινεται! :cry: Μηπως κανω κατι στραβα ρε γμτ; :look:

Αποτελεσμα ολων αυτων; Τωρα ο Νικος πλεον ΟΤΙ και αν του πειτε το μονο που λεει ειναι "ΩΡΑΙΟ το Ζ!" :lol: :rotflmao:

Οπως και να εχει, αυτο ηταν το τελειο τελειωμα σε μια υπεροχη ημερα.... Παιδια απο τα βαθη της καρδιας μου σας ευχαριστω ολους και σας αφιερωνω το αγαπημενο τραγουδι του φιλου μου Νικολα Πορτοκαλογλου... :wave2:

Φωτα, της πολης μας τα φωτα,
Σαν τα βαρελωτα που ριχναμε μικροι.
Φιλιες, οι παιδικες φιλιες
Χαμενες παραλιες, χαμενη διαδρομη...

Μην ψαχνεις πια αλλου
Αφου το ξερεις ηδη
Εδω ειναι το ταξιδι....

h_m_akis
23/07/2006, 23:18
δεν ειδα ομως ουτε μια φωτογραφια απο το αποκορυφομα της εκδρομης............την ΜΑΣΑΑΑ :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

κυριοι φωτογραφοι ειστε απαραδεκτοι!!!:rotflmao: :rotflmao:

Tropeas
23/07/2006, 23:23
:nono: νομίζεις.... υπομονή θέλει...:D

skous
23/07/2006, 23:26
kolofardoi ;))

re paidia apo pou gyrisate telika?

gamoten, psinomoun trela na er8w alla i mixani einia akoma mesa sto sinergeio gia na valw kit. Ean ebgaine paraskevi 8a erxomoun sigoura, to concept itan opws mou aresei, xalari voltoula. ase pou 8a ekana kai to miso strwsimo tis mixanis. Epifylasomai gia kapoia alli fora!

h_m_akis
23/07/2006, 23:26
οκ, εχουμε εχουμε!!!

αν και θα σας δικαιολογουσα λογω της πινας που επεσε:rolleyes:

h_m_akis
23/07/2006, 23:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από skous
kolofardoi ;))

re paidia apo pou gyrisate telika?

gamoten, psinomoun trela na er8w alla i mixani einia akoma mesa sto sinergeio gia na valw kit. Ean ebgaine paraskevi 8a erxomoun sigoura, to concept itan opws mou aresei, xalari voltoula. ase pou 8a ekana kai to miso strwsimo tis mixanis. Epifylasomai gia kapoia alli fora!

βαπορακι απο Στειρα και επιστροφη Αγ.Μαρινα απο Λ.Μαραθωνος και ο καθενας σπιτακι του......

......αφου πρωτα εγω και ο tropeas ξεκαπνισαμε λιγακι τα μηχανακια μας;) :smokin:

h_m_akis
23/07/2006, 23:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
Το κλου ομως ηταν μετα στην επιστροφη. Εκτος που στο πλοιο ειχαμε παρεα μας τον Βασιλη Παπακωνσταντινου, ο Νικος εχασε το μυαλο του με μια αιθερια υπαρξη στο πλοιο, και μετα ειχε μελαγχολησει που την εχασε στην εξοδο.
Ε, για να νοιωσει καλυτερα ειπα κ εγω να του δωσω το Ζ να χαρει λιγο και ΤΙ πηγε και εκανε ο παλιοαλητης Κυριες και Κυριοι;;; :D
ΒΡΗΚΕ την αιθερια υπαρξη και απο το Μαραθωνα μεχρι την Μεσογειων πηγαινε διπλα στο αμαξι της με το Ζ ΜΟΥ :cry: και εκανε καμακι!!!

Και δωστου η μικρα γελακια, και δωστου χαχαχα και χιχιχι και να χαζευει τον Νικο με το Ζ. Εμενα που πηγαινα απο κοντα με το Strada δεν μου εδινε καμια σημασιαααααα.... :cry: :look:

Μα τον ατιμο! Μια φορα πηρε το Ζ και εκανε Θεμα. Εγω τοσο καιρο που το εχω το ρημαδι τιποτα δεν γινεται! :cry: Μηπως κανω κατι στραβα ρε γμτ; :look:

Αποτελεσμα ολων αυτων; Τωρα ο Νικος πλεον ΟΤΙ και αν του πειτε το μονο που λεει ειναι "ΩΡΑΙΟ το Ζ!" :lol: :rotflmao:

εμ τι το θελες κι εσυ το strada? καλα να παθεις!:p ειπαμε δεν ειπαμε? ολοι μαζοι και τα kawa χωρια:cool: :beer: :rotflmao:

ωστε τετοιες αλητιες κανατε ε? τελικα δεν μας ειπες.....το ριξε το γκομενακι?:confused: (με το Ζ δεν θα χρειαστηκε να παρει και πολυ φορα ε?:lol: )

Ταξιδευτής
23/07/2006, 23:48
Ακη.... Εγω δεν ξερω τιποτα... Να σας πει ο Νικος καλυτερα! :a13:

:D

Ταξιδευτής
23/07/2006, 23:55
Οριστε λοιπον μερικα ακομα σπανια ντοκουμεντα απο τη βολτα μας.... :D

Λαμπρος: "Κοιταξτε τι γλυκο αγορι που ειμαι!!! :D " :lol:

(ενω οι αλλοι αναρωτιουνται γιατι εχει ΤΕΤΟΙΟ χαμογελο ο Λαμπρος!"

.
.
.
.
.
.
.
.
Η απαντηση στην παρακατω φωτο! :eyepop:

56320

Ταξιδευτής
23/07/2006, 23:56
"Ναι, ελα Πακετανιο, ειναι εδω κατι αλητες μηχανοβιοι και με (παρ)ενοχλουν!!!" :D :lol:

56321

Ταξιδευτής
23/07/2006, 23:58
Η εκδρομη ελεγε για μπανακι, μια πετσετα θαλασσης και καμια παντοφλιτσα.... :rotflmao:

Καπετανιος: Εχω και BMW σωβρακο! :alien: :D

Νικος Booze: Εχεις μεινει ευχαριστημενος; Ποσα χιλιομετρα εχεις; :D :D :rotflmao:

56322

Ταξιδευτής
24/07/2006, 00:01
Τα παιδακια (μας) παιζουν, ενω η σημαια του πειρατικου κυματιζει περηφανη.... :beer:

56323

Ταξιδευτής
24/07/2006, 00:02
Να και ενα πολυ ωραιο Ζ......
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
με εναν πολυ ωραιο κ@λο....

:rotflmao: :lol: :eyepop: :eyepop: :eyepop: :eyepop:

56324

Ταξιδευτής
24/07/2006, 00:03
Σε πληρη παραταξη #1... :beer: :wave2:

56325

Ταξιδευτής
24/07/2006, 00:04
Σε πληρη παραταξη #2 :winka: :beer:

56326

Ταξιδευτής
24/07/2006, 00:06
Το απεραντο γαλαζιο..... Ααααχχχχ.... Τι να λεμε....

Fly like an eagle
to the sea,
Fly like an eagle
let my spirit carry me... :a07: :a07: :a07: :a23: :a23: :a23:

56327

Ταξιδευτής
24/07/2006, 00:08
Μια υπεροχη μερα φτανει στο τελος της με εξισου υπεροχες εικονες....

56328

Ταξιδευτής
24/07/2006, 00:08
....Μια μερα εδω θα με βρειτε να αραζω....

56329

taxydromos
24/07/2006, 00:26
αφου ολοι δειξανε την φωτεινη πλευρα του φεγγαριου...

taxydromos
24/07/2006, 00:27
εγω θα αναφερω τα παρελειπομενα της εκδρομης...

taxydromos
24/07/2006, 00:41
λοιπον στον τοπο συναντησης ολοι οι συμετεχοντες και οι μοτοσυκλετες τους περασαν απο επιθεωρηση για να κριθουν ικανοι για το ταξιδι..
το εργο αυτο ανελαβαν ο Tropeas και ο Cpt. Haddock ασφαλως...

http://i72.imagethrust.com/images/RnF/view-image/n.evoia.html][img=http://i72.imagethrust.com/t/205199/cimg0032b.jpg

Nikoskazer2000
24/07/2006, 00:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr

[/i]

Πάει τέλειωσε! :mad:
Τρέχω αύριο κιόλας στου Κεχαγιά να πάρω και 'γω ενα Ζ για να ζζζβουρίζω και 'γω γύρω-γύρω απο αιθέριες υπάρξεις :evil: :smokin: :a8: :a48:

Nikoskazer2000
24/07/2006, 01:16
Ωχ... Τώρα την είδα την στραβή που έπαθες με το χταπόδι! :eyepop: Παρολίγο να την πάθω και 'γω με το Kaze-R με δίχτυ όμως και 1,5 μέτρο ομπρέλα θαλάσσης (den έχει ομπρέλες στο Μπάλο :cry: ) στην εθνική.

Τελικά εντάξει με τα χαρτιά ρε Λάμπρο! :confused: Είναι απίστευτη η γραφειοκρατία που επικρατεί :a018: ...

Βρεθήκαμε με το Μανωλιό και μου είπε πως ετοιμάζεσαι για Χανιά κατα το τέλος του μήνα :sun: .

Κερνώ απο τώρα

Nikoskazer2000
24/07/2006, 01:21
Ωχ... Τώρα την είδα την στραβή που έπαθες με το χταπόδι! :eyepop: Παρολίγο να την πάθω και 'γω με το Kaze-R με δίχτυ όμως και 1,5 μέτρο ομπρέλα θαλάσσης (den έχει ομπρέλες στο Μπάλο :cry: ) στην εθνική.

Τελικά εντάξει με τα χαρτιά ρε Λάμπρο! :confused: Είναι απίστευτη η γραφειοκρατία που επικρατεί :a018: ...

Βρεθήκαμε με το Μανωλιό και μου είπε πως ετοιμάζεσαι για Χανιά κατα το τέλος του μήνα :sun: .

Κερνώ απο τώρα

56339

Nikoskazer2000
24/07/2006, 01:40
Mc θα φύγει και το μαύρισμα, θα φύγουν και οι μέρες man!!!
:beer: :sun: :beer: :sun: :beer: :sun: :beer:

Σου εύχομαι να περνάς καλά και χαλαρά εχεί ΠΑΝΩ που είσαι :beer: :beer: :beer: !!!

ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΛΕΜΕ!!!

Alx 84
24/07/2006, 08:21
Τελευταίος κ καταιδρωμένος να γράψω τις εντυπώσεις (χθές γύρισα είδα GP και μετά :ZZZ: :ZZZ: )

να συμφωνίσω με τον φίλο niko_zr για τα συναισθήματα, την αίσθηση και την καλή παρέα.

Αν εξαιρέσουμε τον δυνατό αέρα που μας χάλασε ένα κομμάτι στο βουνό περάσαμε ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖούπερ!!!!!

Να το επαναλάβουμε παίδες.

Περάσαμε ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!:beer: :beer:

Ρε Αλητάκο Booze τι πάς κ κάνεις με τις ξένες μοτοσυκλέτες;:dizzy: :look: :look:

Τουλάχιστον πήρες το τηλέφωνό της;:winka: :lol: :lol:

Στο Επίτιμο μέλος μας τον Θωμά να ευχηθώ καλό κουράγιο κ ελπίζω να πέρασε καλά μαζί μας (όχι που δε θα πέρναγε...):winka:

taxydromos
24/07/2006, 09:11
εγω συμετειχα για πρωτη φορα σε εκδρομη του moto.gr και περασα ουαουυυ!!!!!!!!!!:sun: :sun: :sun:
οι εκονες αυτες θα μεινουν για παντα στον μοτοεγκεφαλο μου, μια γλυκια αισθηση..κατι σαν πρεζα..θελω ξανα και ξανα!!!!
μπραβο στον Tropea για την ιδεα του και πολλα μπραβο στα παιδια για την επιδειξη του ομαδικου πνευματος!!!!
μπραβο και μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

Alx 84
24/07/2006, 09:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos950
εγω συμετειχα για πρωτη φορα σε εκδρομη του moto.gr και περασα ουαουυυ!!!!!!!!!!:sun: :sun: :sun:
οι εκονες αυτες θα μεινουν για παντα στον μοτοεγκεφαλο μου, μια γλυκια αισθηση..κατι σαν πρεζα..θελω ξανα και ξανα!!!!
μπραβο στον Tropea για την ιδεα του και πολλα μπραβο στα παιδια για την επιδειξη του ομαδικου πνευματος!!!!
μπραβο και μπραβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a53: :a53: :a53: :a53: :a53: :a53:

Δεν ήξερα ότι ήταν η πρώτη σου εκδρομή!!! Χαίρομαι που πέρασες όμορφα!

Άντε, να σε βλέπουμε πιο συχνά!!!:wave2:

booZe
24/07/2006, 09:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
Να το επαναλάβουμε παίδες.

Περάσαμε ΜΟΝΑΔΙΚΑ!!!!:beer: :beer:

Ρε Αλητάκο Booze τι πάς κ κάνεις με τις ξένες μοτοσυκλέτες;:dizzy: :look: :look:

Τουλάχιστον πήρες το τηλέφωνό της;:winka: :lol: :lol:

Ρε παιδιά, δε έκανα τίποτα με την ξένη μοτό, και δε θα μπορούσα άλλωστε αφού είμαι χαμηλών τόνων. :blush: Η κοπέλα απλά θα γέλαγε γιατί κατά το test-ride στο Καφασάκι, πήγαινα στην αρχή με το Z σαν να είχε diesel μηχανή, με 1.500 rpm αλλαγή στις 2.500. Γιατί δεν μπορούσα να περάσω ένα Ibiza 1.2lt -λόγω της κίνησης φυσικά! Γιατί δεν μπορούσα ν'ανοίξω τη Z πάνω από τις 8-8.500 rpm νομίζοντας ότι μακραίνουν τα χέρια μου.. Δεν πάνε καθόλου τελικά αυτά τα Καφασάκια!! :eyepop:

Έτσι, φυσικά δεν τίθεται θέμα για τηλέφωνο, ούτε fax, ούτε άλλη συσκευή επικοινωνίας. :lol:

Στο Επίτιμο μέλος μας τον Θωμά να ευχηθώ καλό κουράγιο κ ελπίζω να πέρασε καλά μαζί μας (όχι που δε θα πέρναγε...):winka:
Ως απλο μέλος του δοξασμένου RCT, ήταν μεγάλη μου τιμή η γνωριμία με τον Επίτιμο! Καλό υπόλοιπο θητείας!

Ταξιδευτής
24/07/2006, 09:53
Ο Νικολας παντως σταθηκε στο υψος του! Να δειτε πως του πηγαινε το Ζ... :beer:
Και το πηγε μια χαρα! Αν δεν σταματαγαμε, ακομα θα πηγαινε! :lol:

Οσο για το μωρο, ε ενταξει τι να λεμε! Ενα ευγενικο κοπλιμεντο της καναμε κ αυτης σιγα.... Δεν εχουμε αναγκη εμεις ραααα! :lol: :lol:

Αν και πιο μετα εγω που επιχειρησα να κανω το ιδιο με δυο αλλες κοπελιες σε ενα αλλο αμαξι, τρομαξανε και φυγανε! :( (Λες να εφταιγε που ειχα την καθρεφτη ζελατινα κλειστη κ φοραγα μαυρα; :D Τωρα που το σκεφτομαι σαν το χαροντα θα πρεπει να ημουνα!!
:lol: )

taxydromos
24/07/2006, 10:00
ενα αστειο γεγονος συνεβη στον Cpt. Haddock..
πανω στο βουνο και ενω ειχαμε ψιλοχαθει, εφυγε απο την ομαδα μπροστα σαν πλοηγος, για εξερευνηση..
δεν υπολογισε ομως καλα τα μποφωρ που επνεαν στην περιοχη..
με το δυσαρεστο αποτελεσμα μια δυνατη ριπη ανεμου να τον ξαπλωσει κατω!
ευτυχως χαρη στη ετοιμοτητα του Captain δεν υπηρξαν απωλειες και συνεχισαμε κανονικα...
(καλα Tropea.. μαγια τουκανες;!:hypnotize :hypnotize :hypnotize )
το τι εγινε μετα εδω!!! (http://www.youtube.com/watch?v=BpS5k2EsgIA)

(φωτο οταν τα καταφερω να ανεβασω)

Cpt. Haddock
24/07/2006, 10:24
.................

άμα είναι να τα λέμε όλα...

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao:

Αλληλεγγύη μηχανόβιων κυρίες και κύριοι...

"Γμτ τη σήκωσε τη μηχανή πριν προλάβω να βγάλω φωτογραφία" :wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Alx 84
24/07/2006, 10:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από booZe
Ρε παιδιά, δε έκανα τίποτα με την ξένη μοτό, και δε θα μπορούσα άλλωστε αφού είμαι χαμηλών τόνων. :blush: Η κοπέλα απλά θα γέλαγε γιατί κατά το test-ride στο Καφασάκι, πήγαινα στην αρχή με το Z σαν να είχε diesel μηχανή, με 1.500 rpm αλλαγή στις 2.500. Γιατί δεν μπορούσα να περάσω ένα Ibiza 1.2lt -λόγω της κίνησης φυσικά! Γιατί δεν μπορούσα ν'ανοίξω τη Z πάνω από τις 8-8.500 rpm νομίζοντας ότι μακραίνουν τα χέρια μου.. Δεν πάνε καθόλου τελικά αυτά τα Καφασάκια!! :eyepop:

Έτσι, φυσικά δεν τίθεται θέμα για τηλέφωνο, ούτε fax, ούτε άλλη συσκευή επικοινωνίας. :lol:

Ως απλο μέλος του δοξασμένου RCT, ήταν μεγάλη μου τιμή η γνωριμία με τον Επίτιμο! Καλό υπόλοιπο θητείας!

ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΩΩΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΚΑΙ ΕΣΥ RTCτης είσαι;;;:a017: :a37: :a37: :a37: :a37:

όσο για τις κοπελίτσες, δε με πείθεις... κάτι μας κρύβεις...:rolleyes:

taxydromos
24/07/2006, 10:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
άμα είναι να τα λέμε όλα...

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

:rotflmao: :rotflmao:

Αλληλεγγύη μηχανόβιων κυρίες και κύριοι...

"Γμτ τη σήκωσε τη μηχανή πριν προλάβω να βγάλω φωτογραφία" :wacko:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

εεε..το ειπα για να δειξω την ενταση του ανεμου!!!
εμεις με τα ον-οφ πηγαιναμε 3 μετρα εμπρος και 2 μετρα στα πλαγια!!!!
(φωτο υπαρχει εξ αποστασεως)

Alx 84
24/07/2006, 10:48
πανω στο βουνο και ενω ειχαμε ψιλοχαθει, εφυγε απο την ομαδα μπροστα σαν πλοηγος, για εξερευνηση..
δεν υπολογισε ομως καλα τα μποφωρ που επνεαν στην περιοχη..
με το δυσαρεστο αποτελεσμα μια δυνατη ριπη ανεμου να τον ξαπλωσει κατω!
ευτυχως χαρη στη ετοιμοτητα του Captain δεν υπηρξαν απωλειες και συνεχισαμε κανονικα...
(καλα Tropea.. μαγια τουκανες;!:hypnotize :hypnotize :hypnotize )
το τι εγινε μετα εδω!!! (http://www.youtube.com/watch?v=BpS5k2EsgIA)

(φωτο οταν τα καταφερω να ανεβασω)

κούνα το captain κούνα το!!!:winka: :lol: :lol: :lol:

gcrook
24/07/2006, 10:54
κούνα το captain κούνα το!!!:winka: :lol: :lol: :lol:

:look: :look: :look:

Βουνο και παλι βουνο.

:rotflmao:

Tropeas
24/07/2006, 11:00
ΜΑ να χει πέσει κάτω και να προσπαθεί μόνο με την μίζα? μόλις κατάλαβα ότι δεν του δινε γκάζι, του λέω "δώσε καπετάνιο!!!" και πήρε...:p ;)
έχω πήξει στην δουλειά σας τα χω όμως μαζεμένα και θα τα γράψω όλα μαζί... και θα βάλω και φωτό απο κινητό...:winka:

Cpt. Haddock
24/07/2006, 11:02
πάντως αν είναι να τα λέμε όλα...

τότε...

ας τα λέμε ΟΛΑ... :evil: :evil: :evil: :evil:

:smokin:

Alx 84
24/07/2006, 11:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
και θα βάλω και φωτό απο κινητό...:winka:

Και από την ταβέρνα και από την ταβέρνα!!!:winka: :winka: :winka: :winka: :winka:

latris mixanis
24/07/2006, 11:13
Μπράβο παιδιά,

πάντα τέτοια και την επόμενη φορά ελπίζω να χτυπήσει το κινητό και να καταφέφω να έρθω...:D

taxydromos
24/07/2006, 11:18
..μετα την εμπειρια του ανεμορδαμενου βουνου θελω να ρωτησω το εξης: σε περιπτωση δυνατου πλαγιου ανεμου ενω οδηγουμε την μοτοσυκλετα, τι κανουμε;

1)αυξανουμε ταχυτητα
2)ελατωνουμε ταχυτητα σκυβοντας ταυτοχρονα
3)παταμε λιγο το πισω φρενο
4)τιποτα, συνεχιζουμε κανονικα

πιστευω οτι ενδοιαφερει αρκετους..
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Alx 84
24/07/2006, 11:32
..μετα την εμπειρια του ανεμορδαμενου βουνου θελω να ρωτησω το εξης: σε περιπτωση δυνατου πλαγιου ανεμου ενω οδηγουμε την μοτοσυκλετα, τι κανουμε;

1)αυξανουμε ταχυτητα
2)ελατωνουμε ταχυτητα σκυβοντας ταυτοχρονα
3)παταμε λιγο το πισω φρενο
4)τιποτα, συνεχιζουμε κανονικα

πιστευω οτι ενδοιαφερει αρκετους..
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Έχει συζητηθεί πάλι το θέμα. όταν φυσάει η μοτοσυκλέτα πρέπει να έχει ταχύτητα κ στροφές. Σαφώς σκύβεις ή πλαγιάζεις λίγο κόντρα στη φορά του ανέμου ΑΛΛΑ... όταν είσαι σε βουνό κ βλέπεις δίπλα σου τη γκρεμίλα το διακινδυνεύεις να ανοίξεις το γκάζι;;

Εγώ πάντως αν κ λάθος έκοβα σε κάποια σημεία...

fazerakis
24/07/2006, 11:52
Έχει συζητηθεί πάλι το θέμα. όταν φυσάει η μοτοσυκλέτα πρέπει να έχει ταχύτητα κ στροφές. Σαφώς σκύβεις ή πλαγιάζεις λίγο κόντρα στη φορά του ανέμου ΑΛΛΑ... όταν είσαι σε βουνό κ βλέπεις δίπλα σου τη γκρεμίλα το διακινδυνεύεις να ανοίξεις το γκάζι;;

Εγώ πάντως αν κ λάθος έκοβα σε κάποια σημεία...

Όταν πέρασα από πάνω από τα βουνά με τον αέρα που είχε σε κάποιες στροφές έστριβα χωρίς να πλαγιάσω τη μοτοσυκλέτα. :lol:

Αστείο...ΝΑΙ... τώρα που το γράφω

Όταν το ζούσα Τρομακτικό...ΠΟΛΥ:hypnotize :a53:

Alx 84
24/07/2006, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Όταν πέρασα από πάνω από τα βουνά με τον αέρα που είχε σε κάποιες στροφές έστριβα χωρίς να πλαγιάσω τη μοτοσυκλέτα. :lol:

Αστείο...ΝΑΙ... τώρα που το γράφω

Όταν το ζούσα Τρομακτικό...ΠΟΛΥ:hypnotize :a53:

Εμ... το πάθαμε κ εμείς. Ο κακομοίρης ο Θωμάς κάποια στιγμή βγαίνει σε ένα ανοιχτό κομμάτι και από τέρμα δεξιά πήγε να τον ρίξει στο χαντάκι αριστερά!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:

όχι πως εμείς πηγαίναμε πολύ καλύτερα, αλλά λέμε...:rolleyes:

Tropeas
24/07/2006, 14:03
Θέλει σκύψιμο και γκάζι λέμε... ;)
αλλά τι να λέω δεν έχετε Suzuki εργαλείο... :p :lol: :lol: :lol:

ruyjin
24/07/2006, 14:19

Κάποιος να κάνει το μαγιό κόκκινο παρακαλώ :lol: ...

νταξ?
προχειρο ειναι
αλλα γιατι?

56384

Tropeas
24/07/2006, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
νταξ?
προχειρο ειναι
αλλα γιατι?
Εκτός απο κόκκινο ήτανε και στρινγκ το μαγιό,
γιατί φαίνεται μια σωβράκα να!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :wave2: :beer:

latris mixanis
24/07/2006, 14:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
νταξ?
προχειρο ειναι
αλλα γιατι?
Δεν θυμάσαι το θρεντ με το κόκκινο εσώρουχο??

αυτό (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=15822&perpage=20&highlight=pagenumber=1)

Cpt. Haddock
24/07/2006, 14:50
(εκτός του οτι είναι παλιά η πλάκα..)

δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη

το συνεχίζουμε απο Δευτέρα

(αν όλα έχουν πάει καλά...)

Tropeas
24/07/2006, 14:54
πάσο...

taxydromos
24/07/2006, 18:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
(εκτός του οτι είναι παλιά η πλάκα..)

δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη

το συνεχίζουμε απο Δευτέρα

(αν όλα έχουν πάει καλά...)

εχει δικιο ο Captain..ας αφησουμε τα παλια και ας θαυμασουμε τα καινουργια!!!!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:

παρακαλω ατομα κατω των 14 ετων και αγαμες κορασιδες να μην ανοιξουν το παρακατω link!

http://i72.imagethrust.com/images/Ro8/view-image/n.evoia.html][img=http://i72.imagethrust.com/t/205228/cimg0049b.jpg

taxydromos
24/07/2006, 18:08
..παντως στη φωτο αυτη Tropeas και Captain εξεταζουν εξωνυχιστικα την νεοαφιχθεισα γυμνη του Alx84!!!:eek: :eek: :eek:

http://i72.imagethrust.com/images/RoJ/view-image/n.evoia.html][img=http://i72.imagethrust.com/t/205265/cimg0035b.jpg

taxydromos
24/07/2006, 18:17
ειναι αληθεια οτι η παραλια ειχε καυτη θεα!!:rolleyes: :rolleyes:
πως λοιπον να μην παει ο Captain για ενα δροσιστικο;;;

http://i72.imagethrust.com/images/Rp2/view-image/n.evoia.html][img=http://i72.imagethrust.com/t/205284/cimg0056b.jpg

http://i72.imagethrust.com/images/Rp9/view-image/n.evoia.html][img=http://i72.imagethrust.com/t/205291/cimg0051b.jpg

taxydromos
24/07/2006, 18:25
..αλλα και h_m_akis, Booze, nikos_zr ειχαν εντοπισει τα <καλα> της παραλιας...:a54: :a54: :a54: :a54:

http://i72.imagethrust.com/images/Rpq/view-image/n.evoia.html][img=http://i72.imagethrust.com/t/205308/cimg0057b.jpg

http://i72.imagethrust.com/images/RpH/view-image/....html][img=http://i72.imagethrust.com/t/205325/cimg0059b.jpg

αντε και του χρονου!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

gcrook
24/07/2006, 18:30
Ωρε μαγκα μου....
Τυχεροι ειστε που δεν πολυμπαινει ο afrotwin να δει τα τρελλα αγορια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

George-3-
24/07/2006, 18:35
εχει δικιο ο Captain..ας αφησουμε τα παλια και ας θαυμασουμε τα καινουργια!!!!!!:eyepop: :eyepop: :eyepop:

παρακαλω ατομα κατω των 14 ετων και αγαμες κορασιδες να μην ανοιξουν το παρακατω link!

http://i72.imagethrust.com/images/Ro8/view-image/n.evoia.html][img=http://i72.imagethrust.com/t/205228/cimg0049b.jpg

Τη γλυτωσε που ειμαι στο γραφειο... αν ημουν σπιτι ειχαν μπει ζαρτιερες και ειχε ξεγυριστει και βουρ φοντο απο καμπαρε.... δεν πειραζει ρε το βραδυ...

:lol: :lol: :lol: :lol:

χωρις παρεξηγηση παντα

divemaster
25/07/2006, 00:06
Παιδιά, αν είναι να κάνετε κάτι κάντε το σωστά.

gcrook
25/07/2006, 00:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από divemaster
Παιδιά, αν είναι να κάνετε κάτι κάντε το σωστά!

Συγνώμη Ηλία πιστεύω πως δεν θα παρεξηγηθείς και σκίσεις τις βεβαιώσεις μου.

Ρε συ ελεος να πουμε δεν το βλεπεις μονο εσυ το φορουμ.
Καθεστε και ξεφτιλιζετε τον ανθρωπο...:rolleyes:

AFTER
25/07/2006, 00:21

Ο κρικος ειναι για να κρεμας τα κλειδια?

:rotflmao: :bawl: :lol: :bigcry: :rotflmao:

divemaster
25/07/2006, 00:53
Καλά να επανορθώσω...

latris mixanis
25/07/2006, 01:44

Μήπως γινόμαστε λίγο υπερβολικοί πολλές φορές με την πλάκα μας??
1. Ο Ηλίας ζήτησε ευγενικά να μην το παρακάνουμε σήμερα για διάφορους λόγους
2. Είναι παλιό αστείο και όλα έχουν όρια.

Πάντα φιλικά

divemaster
25/07/2006, 01:59
ΟΚ τις έσβησα για να μη δημιουργείται πρόβλημα. Δεν υπήρχε κακή διάθεση πάντως. Τον Ηλία τον συμπαθώ γιατί είναι πολύ αξιόλογο άτομο και πιστεύω ότι με το χιούμορ που διαθέτει δεν θα παρεξηγιόταν.
Πιστεύω όμως πως ήταν μέσα στα όρια της ευπρέπειας.

Alx 84
25/07/2006, 08:17
..παντως στη φωτο αυτη Tropeas και Captain εξεταζουν εξωνυχιστικα την νεοαφιχθεισα γυμνη του Alx84!!!:eek: :eek: :eek:

http://i72.imagethrust.com/images/RoJ/view-image/n.evoia.html][img=http://i72.imagethrust.com/t/205265/cimg0035b.jpg

έεεεεετσι!!!!! όλοι κατά βάθος θέλουν ένα Honda. άσχετα αν δε το παραδέχεται κανείς...:lol: :lol: :lol:

adam_tsouk
25/07/2006, 08:33
έεεεεετσι!!!!! όλοι κατά βάθος θέλουν ένα Honda. άσχετα αν δε το παραδέχεται κανείς...:lol: :lol: :lol:
αλλα ελεγες χτες....

Alx 84
25/07/2006, 08:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
αλλα ελεγες χτες....

Ε, κοίτα, ένα μικρό προβληματάκι (ελπιζω) ειναι το οποίο να σημειώσουμε ότι δε βγήκε στην πορεία. Ήταν από την αρχή!!:winka: :sad: :sad:
Είπα κ εγώ μια κουβέντα παραπάνω πάνω στην περίεργη φάση που ήμουν κ το δέσαμε τώρα!!!!!

Τρανό παράδειγμα με το προηγούμενο που είπα είσαι ΕΣΥ!!!:winka: :beer: :lol: :lol:

bartlal
25/07/2006, 08:44
ΟΚ τις έσβησα για να μη δημιουργείται πρόβλημα. Δεν υπήρχε κακή διάθεση πάντως. Τον Ηλία τον συμπαθώ γιατί είναι πολύ αξιόλογο άτομο και πιστεύω ότι με το χιούμορ που διαθέτει δεν θα παρεξηγιόταν.
Πιστεύω όμως πως ήταν μέσα στα όρια της ευπρέπειας.

σε γενικες γραμμες, καλα το πας, με μονο μια αλλα σημαντικη εξαιρεση: εχει ζητησει ο ιδιος (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&postid=451684#post451684) να κοψουμε λιγακι. αρα, θα επρεπε να το σεβαστουμε λιιιιιιιιιιιιιγο παραπανω! :winka:

επιπλεον, το να εχει καποιος χιουμορ δεν νομιζω να σημαινει οτι αντεχει τα παντα καθε στιγμη! :winka:

:beer: :beer: :beer:

Tropeas
25/07/2006, 09:12
Καταρχάς δεν κατάλαβα τι έγινε αλλά χαλαρά,
Ο Καπετάνιος για να το ζήτησε είχε τον λόγο του και είναι σεβαστό,
όταν κάποιος που ξέρει απο χιούμορ σου το λέει έτσι απλά ,
απλά και εσύ το σέβεσαι.

Ρε συ Σωτήρη, κάτσε να μαυρίσω λίγο και τις βγάζεις μετά τις φωτό... :p
με βγάλανε δηλαδή και σε άλλη βερσιόν?παραποιημένο?:blush: :uplate: :eyepop:

Κάντε υπομονη να βρω λίγο χρόνο να βάλω και τις δικές μου αν και δεν είναι τίποτα τρελό απο την φωτό του κινητού...

αλλά τα σχόλια θα τσακίσουν τα κόκκαλα που κυκλοφοράνε ελεύθερα και σπέρνουν ψεύδη... :cool: :rolleyes: :D :lol: :wave2: