View Full Version : Gmat κανείς?
dukeandthecity
20/07/2006, 10:13
Συγνωμη για το άσχετο αλλα εχω φαει μια καλή πιπ@ και θελω βοήθεια.
θα δωσω εξετάσεις για το GMAT (230 euro) και δεν μπορώ να βρώ ενα βιβλίο να διαβάσω.
Αν κανεις έχει βιβλίο ή cdrom (ακομα καλύτερα) του kaplan ή barrons ή petersson τα σκαω χοντρά και προσφέρω και εξτρα υπηρεσίες.:bawl:
@mod. σε δυο μερες σφαχτο.
:wave2:
Λεωνίδας
20/07/2006, 10:29
Κατά 90% θα σου βρω υλικό...
Πόσο βιάζεσαι;
schumacher_
20/07/2006, 10:36
Ναι, πες μας πόσο βιάζεσαι? Εμένα ένας φίλος από τη δουλειά το έδωσε πριν 2 βδομάδες αν δεν κάνω λάθος, οπότε σίγουρα θα έχει κάτι να προτείνει...
Το κακό είναι ότι θα μπορώ να ξέρω το βράδυ, οπότε αν βιάζεσαι... :wave2: :wave2:
dukeandthecity
20/07/2006, 10:40
δεν καρα-βιάζομαι αλλα οι εξετασεις ειναι 25 αυγούστου. εχω φαει ενα μικρο αγχος.
thanks...
Leipsippos
20/07/2006, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
Συγνωμη για το άσχετο αλλα εχω φαει μια καλή πιπ@ και θελω βοήθεια.
θα δωσω εξετάσεις για το GMAT (230 euro) και δεν μπορώ να βρώ ενα βιβλίο να διαβάσω.
Αν κανεις έχει βιβλίο ή cdrom (ακομα καλύτερα) του kaplan ή barrons ή petersson τα σκαω χοντρά και προσφέρω και εξτρα υπηρεσίες.:bawl:
@mod. σε δυο μερες σφαχτο.
:wave2:
30 Days to the GMAT CAT, Mark Alan Stewart, της Arco,ειναι το θεωρητικο μερος.
Το αλλο ειναι ενα χοντρο βιβλιο με χιλιαδες ερωτησεις που τα στοιχεια του θα στα δωσω αυριο.
Ελπιζω να κατεβασες το τεστακι που δινει το site GMAT council ή εστω να πηρες το CD. Αν εισα στην Αθηνα κατεβα κεντρο, απεναντι απο την Ελληνοαμερικανικη ενωση, εχει δυο βιβιοπωλεια, μην πεις τιτλους κτλ απλα πες θελω τα δυο βιβλια για το GMAT, ειναι το τερας με τις ερωτησεις και το μικρο που σου λεω εδω.
Καλη επιτυχια.
dukeandthecity
20/07/2006, 13:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Leipsippos
30 Days to the GMAT CAT, Mark Alan Stewart, της Arco,ειναι το θεωρητικο μερος.
Το αλλο ειναι ενα χοντρο βιβλιο με χιλιαδες ερωτησεις που τα στοιχεια του θα στα δωσω αυριο.
Ελπιζω να κατεβασες το τεστακι που δινει το site GMAT council ή εστω να πηρες το CD. Αν εισα στην Αθηνα κατεβα κεντρο, απεναντι απο την Ελληνοαμερικανικη ενωση, εχει δυο βιβιοπωλεια, μην πεις τιτλους κτλ απλα πες θελω τα δυο βιβλια για το GMAT, ειναι το τερας με τις ερωτησεις και το μικρο που σου λεω εδω.
Καλη επιτυχια.
καταρχας ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Το βιβλιο που μου προτείνεις το έχει παρει το ματι μου στο amazon αλλα δεν ηξερα τι παιζει με την πάρτι του.
Δυστυχώς ειμαι απο το χωριο και η Ελληνοαμερικανικη ενωση δεν ξερω τι ειναι. Μηπως θυμασε τις επωνυμίες των βιβλιοπωλείων να τους βρω στο τηλεφ. ?
μεγα θενκσ.
Η ελληνοαμερικάνικη ένωση ειναι Μασσαλιας 22. Τα βιβλιοπωλεία ειναι επι της μασσαλίας ?