PDA

View Full Version : Άρνηση… καταδίωξης

Alki_Viades
20/07/2006, 15:52
"Στη Μ. Βρετανία, αστυνομικοί της τροχαίας έφτασαν έγκαιρα στο τόπο που κλήθηκαν από 18χρονο, του οποίου εκλάπη το scooter! Όσο άμεσο και αν φαίνεται αυτό, το πρωτότυπο ήταν πως αρνήθηκαν να καταδιώξουν τον κλέφτη, παρόλο που προλάβαιναν, γιατί δε φορούσε κράνος!

Ο 18χρονος Μάξ Φόστερ έβλεπε τους κλέφτες να απομακρύνονται και το scooter του να κάνει φτερά χωρίς να μπορεί, ή μάλλον να θέλει, κανείς να τους καταδιώξει παρόλο που οι άντρες της αστυνομίας προλάβαιναν να το κάνουν.

Όπως του εξήγησαν, δε μπορούσαν να τους κυνηγήσουν γιατί οι δράστες δε φορούσαν κράνος και αν υπήρχε πτώση και τραυματισμός τους θα δέχονταν μηνύσεις. Πέρα από αυτό, το αστυνομικό τμήμα αποφάσισε να κάνει έρευνες για την εύρεση του scooter και να εντοπίσει τους κλέφτες..."

http://www.mototriti.gr/news/preview_news.asp?category_id=82&NEWS_DATA_ID=51461

Φανταζεσαι να βλεπεις το τσογλανι να φευγει με τη μηχανη σου, οι μπατσοι να ερθουν στα αψε-σβησε και να μην κανουν τιποτα???

:bigcry: :a018: :a018: :a018:

gcrook
20/07/2006, 16:04
Καλα εκει το politically correct το εχουν αναγει σε τροπο ζωης.
Ειπαμε συνεση και σεβασμος σε ολους, αλλα οχι και εις βαρος του αδικημενου.

zolotas
20/07/2006, 16:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alki_Viades
[B
Φανταζεσαι να βλεπεις το τσογλανι να φευγη με τη μηχανη σου, οι μπατσοι να ερθουν στα αψε-σβησε και να μην κανουν τιποτα???

:bigcry: :a018: :a018: :a018: [/B]

μ@λακες αγγλοι ......τι περιμενεις?? αν ηταν ελληναρες θα εφευγαν με χιλια και με μπαντες :a08:

SPORAKIAS
20/07/2006, 16:38
αμα ηταν να κανουν και οι policemanoi σωστα τι δουλεια τους οι κλεφτες τι θα γινοντουσαν εεε???

κλεφτες???!!

Trans
20/07/2006, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
αν ηταν ελληναρες θα εφευγαν με χιλια και με μπαντες :a08:

kai me souzes, kai me edo me o,ti mporouse o ka8enas toys:D:D

An htan ellhnares pantos 8a toys eixe piasei sto kynhgi o 18xronos (Mpen Johnson) pitsirikos kai 8a toys xtypage mexri tora....

Syn oti h astynomia 8a erxotan meta apo kana tetarto:)

GeorgeFZR
20/07/2006, 17:44
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Auta Mono Sto Nhsi ginonte:a31:

56002

Alki_Viades
20/07/2006, 18:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Auta Mono Sto Nhsi ginonte:a31:

εεεετσι, ασε που εκει ετσι και την ελεγες χοντρα στους τροχαιους θα σε πηγαινανε και μεσα για εξυβριση :wave2:

H.A.Balafoutre
20/07/2006, 18:50
Τελικα είναι πιο εύκολο να πνιγείς σε μια κουταλιά νερό από το να κάνει η αστυνομία την δουλειά της.:rotflmao: :bigcry: :bawl:

odt
21/07/2006, 08:28
Οπότε τώρα ξέρετε. Άμα θέλετε να κλέψετε μηχανή στη Μ.Βρετανία, πάντα ξεκράνωτοι και με σαγιονάρες για ακόμη πιο σίγουρα αποτελέσματα :a01:

EVI
21/07/2006, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από odt
Οπότε τώρα ξέρετε. Άμα θέλετε να κλέψετε μηχανή στη Μ.Βρετανία, πάντα ξεκράνωτοι και με σαγιονάρες για ακόμη πιο σίγουρα αποτελέσματα :a01:

αχαχαχχαχαχαχ :lol: :lol: :lol: :lol:

στην ελλαδα η αστυνομια θα ερχωταν την αλλλη μερα και θα σου ζηταγε πρωτα αδεια και διπλωμα και μετα θα σκευτοταν αν θα κανει το κοπο να παει μεχρι την σκηνη του αρχηγου - γυφτου να βρει ανταλλακτικα απο το μηχανακι σου ασε.............

dimzab
21/07/2006, 12:42
Δηλάδή άμα κυκλοφορείς χωρίς κράνος στην Αγγλία, δε σε σταματάει κανείς για να μη χτυπήσεις ???!!!! :lol:

villy
21/07/2006, 12:48
Άρα πας στην Αγγλία, μπανίζεις ένα γαμάτο μηχανάκι, το κλέβεις, πάντα μή φορώντας κράνος, και σε αφήνουν να περάσεις και τα σύνορα (!!!) γιατί αν πας να πέσεις πάνω στις μπάρες θα σκοτωθείς. Οπότε στις σηκώνουν και τσουπ, λαγός!!!!:eyepop: :lol: :lol: :lol:

Ούτε σε ληστεία χρειάζεται κράνος!!! μην ξοδεύεστε άδικα κύριοι κλέφτες!!!

:bawl: :bawl: :bawl: :lol: :lol: :lol: :bigcry: :bigcry: :bigcry:

alximistis
21/07/2006, 12:55
Πειράζει που έχω... αμφιβολίες για το γεγονός;;;
Δεν λέω ότι δεν έγινε ούτε ότι δεν γράφτηκε σωστά αλλά... μου κάνει πολύ εντύπωση!!!
Επειδή ζούσα στο νησί και δεν ήμουνα και από τα καλύτερα παιδιά έτυχε να δω Άγγλους μπάτσους εν δράσει και... χέστηκα πάνω μου!
Τη μία φορά σε μαγαζί μέσα,κλαμπάκι στο Λίβερπουλ. Άλλη μία σε καταδίωξη στο Λονδίνο και γενικά έχω κάποιες εμπειρίες που με κάνουν δύσπιστο σε αυτό που διάβασα.
Τεσπα... τι να πω...

villy
21/07/2006, 12:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Πειράζει που έχω... αμφιβολίες για το γεγονός;;;
Δεν λέω ότι δεν έγινε ούτε ότι δεν γράφτηκε σωστά αλλά... μου κάνει πολύ εντύπωση!!!
Επειδή ζούσα στο νησί και δεν ήμουνα και από τα καλύτερα παιδιά έτυχε να δω Άγγλους μπάτσους εν δράσει και... χέστηκα πάνω μου!
Τη μία φορά σε μαγαζί μέσα,κλαμπάκι στο Λίβερπουλ. Άλλη μία σε καταδίωξη στο Λονδίνο και γενικά έχω κάποιες εμπειρίες που με κάνουν δύσπιστο σε αυτό που διάβασα.
Τεσπα... τι να πω...

Μια δοκιμή θα σε-μας πείσει!!!

:wave2: :wave2: :wave2: :lol: :lol: :lol:

kalesin
21/07/2006, 15:30
Οσο κ αν φαινεται η ακουγεται περιεργο, πιστευω οτι εχει μια παρα πολυ μεγαλη δοση αληθειας.
Εδω στο νησι [Κυπρος] η αστυνομια δεν καταδιωκει ποτε μοτοσυκλετιστη, απο τον φοβο μην γινει καποιο ατυχημα. Πριν 2-3 χρονια νομιζω κυνηγουσαν καποιον [με κλεμενη μηχανη νομιζω αλλα δεν παιρνω κ ορκο] κ ο τυπος επεσε κ σκοτωθηκε. ΑΠο τοτε κ μετα τον σαλο που δημιουργηθηκε, δεν υπαρχει καταδιωξη.
Στην θεωρια κ για τα ματια του κοσμου, κανουν πως ξεκινανε την καταδιωξη, αλλα μολις απομακρυνθουν λιγο απο τη "σκηνη του εγκληματος" σβηνουν το φαρο κ στριβουν

Τωρα αν αυτο ειναι σωστο η οχι ειναι πολυ μεγαλη κουβεντα

Respect
23/07/2006, 15:52
Εγώ πάλι,θα συμφωνήσω με τον EVI z750 και θα συμπληρώσω πως εκτός των άλλων μάλλον θα τρώγαμε και κλήση για παράνομη στάθμευση...έχω δει..έχω ακούσει..:a024:

EVI
24/07/2006, 08:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Εγώ πάλι,θα συμφωνήσω με τον EVI z750

την... σε παρακαλω......(την παθαινω την κριση ταυτοτητας εντος ολιγου :lol: :beer: :smokin: :wave2: )