PDA

View Full Version : Φθηνότερο Fmx 650;

anf125
20/07/2006, 17:41
Κάτι τέτοιο πήρε το μάτι μου στο site του Auto Τριτη... Ευσταθεί; Δηλαδή έπεσε η τιμή από τα 6.240; Ο Σαρακάκης δεν το χει αλλάξει πάντος στην επίσημη σελίδα...

AFTER
20/07/2006, 19:08
Κανονικα πρεπει να πεσει 1000?

Οχι 1000 ? λιγοτερα!

ΣΤΑ 1000?

:rotflmao:

alex14
20/07/2006, 21:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Κανονικα πρεπει να πεσει 1000?

Οχι 1000 ? λιγοτερα!

ΣΤΑ 1000?

Συγνωμη αλλα δεν διευκρινιζεις. Να δωσεις 1000 ή να σου δωσουν 1000 για να το αγορασεις ?

idi
20/07/2006, 22:32
ηταν τρελες οι πωλησεις και ειπε να κατεβασει τη τιμη αφου τα εβγαλε τα λεφτα του ο σαρακακης :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
20/07/2006, 22:50
Τόσα θρεντ έχουν ανοιχτεί με το FMX και γεμίζουν πάντα με ποστς του AFTER και του idi !!

Όπου νά'ναι θα έρθει και ο Adam !

Ρε Καβασακαίοι μήπως το γουστάρετε τρελά και ντρέπεστε να το πείτε ;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σε λίγο κονταίνω τρεις πόντους...:look: :lol:

adam_tsouk
20/07/2006, 22:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Τόσα θρεντ έχουν ανοιχτεί με το FMX και γεμίζουν πάντα με ποστς του AFTER και του idi !!

Ρε Καβασακαίοι μήπως το γουστάρετε τρελά και ντρέπεστε να το πείτε ;

σε λίγο κονταίνω τρεις πόντους...:look: :lol:
με φωναξε κανεις;

:look:

makis206
20/07/2006, 22:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
με φωναξε κανεις;

Τά'μαθες ρε ;

Έχουν έκπτωση στο FMX λέει !

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

adam_tsouk
20/07/2006, 22:58
Τά'μαθες ρε ;

Έχουν έκπτωση στο FMX λέει !

εφυγαααααααααααααααααααααααα

(να ζησει και η φαμιλια πουλωντας αντλακτικα αξιοπιστιας, κλεφτες θα γινουμε; ):winka:

makis206
20/07/2006, 22:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
εφυγαααααααααααααααααααααααα

γλύτωσα τον ένα πόντο...:a13:

:lol: :lol: :beer: :beer:

idi
20/07/2006, 23:06

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αφου ειναι FUN moto και εγω οπου εχει ΓΕΛΙΟ ειμαι μεσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

makis206
20/07/2006, 23:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
αφου ειναι FUN moto και εγω οπου εχει ΓΕΛΙΟ ειμαι μεσα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Τώρα που πέφτει η τιμή σοβαρεύει το πράγμα !

:beer:

dodos_1
21/07/2006, 08:39
εγω ειδα σε μαγαζι που πουλαει χονδα το ΦΜΞ 6240€.

MIKE_16V
21/07/2006, 09:09
Παρτε fun moto λεμε..τσαμπα πραγμα...μπροστινα... κοντερ απο crm.....ολοι μαζι θα καταφερουμε να αδειασουμε τις αποθηκες τις honda:evil:

dodos_1
21/07/2006, 09:46
οχι οτι υποστηριζω τη χονδα αλλα ποια εταιρεια δεν κανει ξεστοκαρισμα δημιουργοντας "νεα" μοντελα;

anf125
21/07/2006, 16:05
Το μοντέλο του 15θήμερου
Φθηνότερο Honda FMX

Τα Supermotard έχουν εμφανίσει τεράστια άνοδο τα τελευταία χρόνια, τόσο στις πωλήσεις, όσο και στην τεχνολογία κατασκευής κι αυτό γιατί οι συγκεκριμένες μοτοσικλέτες έχουν όμορφη εμφάνιση, είναι διασκεδαστικές στην οδήγηση και συνδυάζουν το ταξίδι με την εύκολη αλλά και γρήγορη μετακίνηση στην πόλη. Μέχρι σήμερα το αρνητικό τους ήταν η τιμή αγοράς τους, χαρακτηριστικό το οποίο όπως φαίνεται δεν ασπάζεται το FMX 650 της Honda!

(Αναδημοσίευση απο το ΜοτοΤρίτη)

Η αλήθεια είναι ότι δε διευκρινίζει αν έχει πέσει η τιμή του ή αν το θεωρεί φθηνότερο από τον ανταγωνισμό. Πάντως -1.000 θα ήταν πιο λογική τιμή. Εδώ το Transalp του κάναν 1000 ευρώ έκπτωση που ήταν και νεότερο και καλύτερο μοντέλο.

AFTER
21/07/2006, 16:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125

(Αναδημοσίευση απο το ΜοτοΤρίτη)

H κωλοφυλλαδα!

anf125
21/07/2006, 21:50
H κωλοφυλλαδα!

Λες να τα παίρνει από το Σαρακάκη;

gcrook
22/07/2006, 22:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
οχι οτι υποστηριζω τη χονδα αλλα ποια εταιρεια δεν κανει ξεστοκαρισμα δημιουργοντας "νεα" μοντελα;

Ολες!
Αλλα η πολιτικη τιμων ειναι το ζητημα εδω κολλητε.
Γιατι αμα μου πετας ενα μηχανακι "ξεστοκαρισμα" οπως ειπες, με κατι πλαστικακια και σκατουλακια, σε τιμη ψιλοκαινουργιου ,τοτε κοροιδευεις τον κοσμο.
Και αμα δεν προσφερει και τιποτα σπουδαιο στην κατηγορια του με την υψηλη τιμη, τοτε μιλαμε για απατη.
Για ονομα του Θεου to FMX σε αυτα τα λεφτα ειναι απατη ειδικα απο την στιγμη που το νεο ΧΤ ειναι σαφως καλυτερη προταση στην κατηγορια.
Η το Aprilia Strada αν και εκει μαλλον ξεφευγουμε καπως τιμολογιακα.
Και αλλα μοντελα σαφως.

Δες εδω τιμη το GS500!
http://www.suzuki.gr/moto/news.php?id=13
Και σαφως, με 4.000 ειναι η καλυτερη επιλογη για daily commuter.

Προσοχη μην το συγκρινεις με street, αν και μη σου πω οτι το παιρνεις και για street και για on-off και για οτι ναναι.

AFTER
23/07/2006, 01:27
Λες να τα παίρνει από το Σαρακάκη;

Δεν εννοω αυτο.
Εννοω οτι το περιοδικο ειναι η κλασικη εκδοση που δεν εχει τιποτα να προσφερει σε ενα ειδικο κοινο, και εχει βγει απλως για να καλυψει καποιο ποσοστο(το οποιο δεν ειναι ειδικο), που μαλλον δεν καλυπτουν οι υπολοιπες εκδοσεις του χωρου.
Οτι διαφορα εχει δηλαδη το auto τριτη με το DRIVE(Που το θεωρω κορυφη για τα τετρατροχα)

anf125
23/07/2006, 21:22
Πράγματι "φτωχό" σε σχέση με άλλα, όπως το 0300. Κι εγώ μόνο μια φορά το έχω πάρει και από το internet κοιτάω μπας και βάλει κανένα ενδιαφέρον άρθρο.

Electra
24/07/2006, 14:00
Δεν εννοω αυτο.
Εννοω οτι το περιοδικο ειναι η κλασικη εκδοση που δεν εχει τιποτα να προσφερει σε ενα ειδικο κοινο, και εχει βγει απλως για να καλυψει καποιο ποσοστο(το οποιο δεν ειναι ειδικο), που μαλλον δεν καλυπτουν οι υπολοιπες εκδοσεις του χωρου.
Οτι διαφορα εχει δηλαδη το auto τριτη με το DRIVE(Που το θεωρω κορυφη για τα τετρατροχα)

Ερώτησεις:

α) Τί σημαίνει "ειδικό κοινό"

β) Ποιό ποσοστό θέλει να καλύψει:

Ρωτάω με το σκεπτικό ότι αν ενδιαφέρεται κάποιος να δει αγγελίες για μεταχειρισμένα και καινούργια, θα το αγοράσει!
Αν θέλει να διαβάσει ταξιδιωτικά και μεγάλα συγκριτικά, θα πάρει τον υπόλοιπο μοτοσικλετιστικό τύπο.
Γενικώς υπάρχουν πολλές "φυλλάδες" για όλα τα κοινά με ειδικό ενδιαφέρον.

Όταν κάτι δε κινείται στο χώρο και δεν έχει κόσμο να το διαβάζει φαντάζομαι σταματάει. Από τη στιγμή που μένει, κάποιος υπάρχει που εξακολουθεί να τα αγοράζει.

Εγω διαβάζω όλες τις μοτοεκδόσεις και ειδικά και γενικά.

Όσο για το FMX, όπως έχουν πει και παραπάνω. Όταν κάτι δε πουλάει μπαίνει στις προσφορές!
Και ο Σαρακάκης κάνει εκπτώσεις φαίνεται :D

AFTER
24/07/2006, 14:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από Electra
Ερώτησεις:

α) Τί σημαίνει "ειδικό κοινό"

β) Ποιό ποσοστό θέλει να καλύψει:

Ρωτάω με το σκεπτικό ότι αν ενδιαφέρεται κάποιος να δει αγγελίες για μεταχειρισμένα και καινούργια, θα το αγοράσει!
Αν θέλει να διαβάσει ταξιδιωτικά και μεγάλα συγκριτικά, θα πάρει τον υπόλοιπο μοτοσικλετιστικό τύπο.
Γενικώς υπάρχουν πολλές "φυλλάδες" για όλα τα κοινά με ειδικό ενδιαφέρον.

Όταν κάτι δε κινείται στο χώρο και δεν έχει κόσμο να το διαβάζει φαντάζομαι σταματάει. Από τη στιγμή που μένει, κάποιος υπάρχει που εξακολουθεί να τα αγοράζει.

Εγω διαβάζω όλες τις μοτοεκδόσεις και ειδικά και γενικά.

Όσο για το FMX, όπως έχουν πει και παραπάνω. Όταν κάτι δε πουλάει μπαίνει στις προσφορές!
Και ο Σαρακάκης κάνει εκπτώσεις φαίνεται :D

Ειδικο κοινο, ειμαστε εμεις(τουλαχιστον εγω), που αγαπαμε την μοτοσυκλετα, ζουμε με την μοτοσυκλετα, ζουμε για την μοτοσυκλετα.
Το μοτοτριτη ΔΕΝ καλυπτει αυτο το κοινο.

Το μοτοτριτη, καλυπτει ενα κοινο, το οποιο θελει να αγορασει ενα μηχανακι για να κανει την δουλεια του, με τις αγγελιες βλεπει πανω κατω τι μπορει να παρει, και τελος ειναι και φτηνο, αν και αυτο ειναι σχετικο γιατι το εκατομυρια φορες καλυτερο ''2 τροχοι'' ειναι κατα 60 λεπτα φθηνοτερο.

Οτι καλυπτει δηλαδη και το autoτριτη για τα αυτοκινητα.

Δεν μου προκαλει κανενα μα κανενα ενδιαφερον, και τα περισσοτερα που γραφουν μεσα, ειναι ή βλακειες απο ασχετους ή αντιγραφες.

Electra
24/07/2006, 15:01
Ειδικο κοινο, ειμαστε εμεις(τουλαχιστον εγω), που αγαπαμε την μοτοσυκλετα, ζουμε με την μοτοσυκλετα, ζουμε για την μοτοσυκλετα.
Το μοτοτριτη ΔΕΝ καλυπτει αυτο το κοινο.

Το μοτοτριτη, καλυπτει ενα κοινο, το οποιο θελει να αγορασει ενα μηχανακι για να κανει την δουλεια του, με τις αγγελιες βλεπει πανω κατω τι μπορει να παρει, και τελος ειναι και φτηνο, αν και αυτο ειναι σχετικο γιατι το εκατομυρια φορες καλυτερο ''2 τροχοι'' ειναι κατα 60 λεπτα φθηνοτερο.

Οτι καλυπτει δηλαδη και το autoτριτη για τα αυτοκινητα.

Δεν μου προκαλει κανενα μα κανενα ενδιαφερον, και τα περισσοτερα που γραφουν μεσα, ειναι ή βλακειες απο ασχετους ή αντιγραφες.

Απλά φαντάζομαι πως δε μπορεί να συγκρίνει κάποιος ανόμοια πράγματα και πράγματα που απευθύνονται, το καθένα, σε ένα διαφορετικό ειδικό κοινό.

Σωστά είπες πως κάποιος που αναζητά σε αγγελίες ενα μηχανάκι (ή αυτοκίνητο - auto Τρίτη-) να κάνει τη δουλειά του εκεί θα το αναζητήσει ως επί το πλείστον.

Τώρα για το αν γράφουν άσχετοι και γράφουν βλακείες, ίσως εσύ ξέρεις καλύτερα, ειδικά αν γνωρίζεις κόσμο από εκεί μέσα!

ΥΓ. Οι 2Τροχοί είναι "παιδί" του 0300 και κατά την άποψή μου έχει χαλάσει εντελώς η συνταγή του. Όσο για τη τιμή, κατά 0,60 φθηνότερο από άλλα, βλέπε πολιτική Σαρακάκη με FMX :winka:

Δεκτή η άποψή σου πάντως! Thanx για την απάντηση!

AFTER
24/07/2006, 16:17
Τώρα για το αν γράφουν άσχετοι και γράφουν βλακείες, ίσως εσύ ξέρεις καλύτερα, ειδικά αν γνωρίζεις κόσμο από εκεί μέσα!

Δεν γνωριζω κοσμο, διαβαζω ομως αυτα που γραφουν.
Καλυτερα να μην τα κρινω. :rolleyes:

Τα περισσοτερα περιοδικα ειναι ετσι, να μην πιασω στο στομα μου τα κομπιουτεριστικα περιοδικα, που γνωριζω κοσμο, για το επιπεδο των τεστ και τις γνωσεις των testers :lol:

Οi 2 τροχοι, ειναι πλεον παιδι του 0-300, αν και εχει μεγαλη ιστορια!
Τουλαχιστον ανοιγεις το περιοδικο και βλεπεις κατι φωτο, ποιημα!
Με διαφορα οι καλυτερες φωτο Ελληνικου περιοδικου μοτοσυκλετας

Electra
24/07/2006, 21:40
Τουλαχιστον ανοιγεις το περιοδικο και βλεπεις κατι φωτο, ποιημα!
Με διαφορα οι καλυτερες φωτο Ελληνικου περιοδικου μοτοσυκλετας

Οι φωτό του Σάββα Κουρίδη είναι πολύ καλές!

AFTER
24/07/2006, 23:01
Οι φωτό του Σάββα Κουρίδη είναι πολύ καλές!

Σαββας rulez! :beer:

916
25/07/2006, 23:33
Είχα το FMX του ξαδερφού μου για 2 εβδομάδες επειδή είχα το δικό μου στο συνεργείο.Δεν είναι ΚΤΜ αλλά είναι ένα τίμιο μηχανάκι.Αν θέλεις κόντρες κλπ δεν το πέρνεις.Αν θέλεις ένα όμορφο μηχανάκι να κάνεις τις βόλτες σου είναι ιδανικό.Με τα χρήματα που δίνεις δε βρίσκεις κάτι άλλο σε καινούριο.Δεν απευθύνεται σε "ινδιάνους".Αλλά σε ανθρώπους που θέλουν ενα μηχανάκι για μετακίνηση.

anf125
06/10/2006, 22:25
Επιτέλους η... πολυαναμενόμενη έκπτωση είναι γεγονός!

Το αειθαλές FMX :rolleyes: πλέον δικό σας με μόλις... € 5.550!!!

http://www.honda.gr/honda/motorcycles/model_home2.cfm?moto_id=13&model_id=82

Λες;;;;;;;;;

FestoNero
07/10/2006, 01:50
Λες;;;;;;;;;
ΟΧΙΙΙΙΙ!!!!!!!
:lol: :rotflmao: :lol:
Για κλαμματα ειναι αυτο το σκουτερ!!
Οι εξατμισεις, ο ηχος, οι επιδοσεις, τα υλικα, οοοολα μουρλια!!!!
:lol: :rotflmao:

kalant
07/10/2006, 09:19
Επιτέλους η... πολυαναμενόμενη έκπτωση είναι γεγονός!

Το αειθαλές FMX :rolleyes: πλέον δικό σας με μόλις... € 5.550!!!

http://www.honda.gr/honda/motorcycles/model_home2.cfm?moto_id=13&model_id=82

Λες;;;;;;;;;

αισχος ειναι, γιατι δεν παιρνεις με αυτα τα λεφτα ενα μοταρντ μεταχειρισμενο τουμπανο για να γουσταρεις κιολας...

εκτος και αν θες απλα να πηγαινεις στη δουλεια σου...

Electra
07/10/2006, 15:55
Με 5 χιλιαρικάκια υπάρχει έτοιμο στημένο motard CRE 250!!! ('04)
-Όνειρα θερινής πίστας...- :D

Το FMX είναι μια χαρά Μοτοσικλέτα!!!! Μέσα στη πόλη είναι πολύ βολικό (δεν είναι σκούτερ), το καλοκαίρι χαλαρά για τα μπάνια, η μετακίνηση super στην εθνική και κάνει και κάνα ταξιδάκι (άμα λάχει να 'ούμε... και λάχει αρκετά):winka:

Είναι ό,τι λέει: Fun Moto! Μη κάνετε έτσι!!!:evil:

(το κίτρινο/μαύρο είναι χάλια, όπως επίσης και το γκρι/μαύρο... :D )

Μήπως να πήγαινα στον Σαρακάκη για κάνα μεροκάματο???:p

:smokin:

anf125
07/10/2006, 23:12

(το κίτρινο/μαύρο είναι χάλια, όπως επίσης και το γκρι/μαύρο... :D )

:smokin:

Υπάρχει πλέον και σε... μαύρο/μαύρο... bad to the bone :evil:

L.omerta
08/10/2006, 00:52
πολύ απλά με τα ίδια λεφτά μπορείσ να πάρεις το husqvarna 610SM 2004 μοντέλο πού έχουν μείνει 3 ακόμα στην αντιπροσωπία με 2 χρόνια εγγύηση με δωρεάν service που είναι απίστευτο μηχανάκι....Πάντως τα λεφτά του FMX είναι απόιστευτα πολλα για αυτά που προσφέρει...:yuck:

:wacko: