PDA

View Full Version : eduro-πιτσιρικακι !!!

airamhag
22/07/2006, 09:28
Χτες που λετε , γνωρισα ενα φιλο του ανιψιου μου , (12 χρ.τα μικρα) κ δεν θυμαμαι πως ακριβως ηρθε η κουβεντα ..

ο μικρος εχει μηχανακι μικρο ( 80αρι ειπε...τι ειναι δεν ξερω..) μοτο κρος , φοραει παντα κρανος επιγονατιδες κ στους αγκωνες....( " κρανος δεν θα φοραω ? κ επιγονατιδες κ επι αγκωνιδες! )

ηξερε πως πρεπει να προσεχει γιατι πολυ ευκολα μπορει να φαει τα μουτρα του..ειχε κ το φοβο μεσα του ..κ ηθελε να παρει μερος σε αγωνες αλλα η μαμα του δεν τον αφηνει..

Μου εκανε εντυπωση , κ ολα τα παραπανω , αν κ δεν σας τα λεω καλα ( εχω κ ενα αλτσχαιμερ να συντηρησω) , το εβλεπε πολυ ωριμα το θεμα , χωρις να πουλαει μουρη πως εκανε ΤΟ κατορθωμα που καβαλει μηχανη ..αλλωστε οπως μου ειπε πιο παλια ειχε μια μηχανη ( σαν μινιατουρα κανονικης)

φανηκε να του εχουν περασει το σωστο μυνημα..εχεις μηχανη σαν χομπυ ( στην ηλικια που ειναι ) .

Ο πατερας του λοιπον εχει κ αυτος μηχανη , αλλα την παιρνει σπανια γιατι " εαν παθει κατι , εχει οικογενεια πισω να αφησει , κ δεν λεει να μπαινει σε νοσοκομεια"

Στο αυτοκινητο φοραει παντα ζωνη κ κραζει την αδερφη του που δεν φοραει ( "εχετε δει τα crash τεστ ? -μου λεει-η Ελενα δεν φοραει ποτε ζωνη σε μια συγκρουση θα βρεθει εξω απο το παρμπριζ! ")

αυτα..εχετε να πειτε κατι ?

μηπως αυτο εννοουμε οταν λεμε ..παιδεια ?

tsiros_temp
22/07/2006, 09:57
Και κει που έχω χάσει κάθε ελπίδα για τον κόσμο, μαθαίνω κάτι τέτοια.

Ελπίζω να αντέξει το παιδάκι από το πλυντήριο εγκεφάλων που λέγεται "κοινωνία"

κυνο-νία θα το έλεγα, αν δε "σεβόμουνα" τα σκυλιά

airamhag
22/07/2006, 10:26
Ισως παιζει ρολο οτι ο πατερας του ασχολειται με αυτοκινητα..

ολοι οφειλουμε να δειχνουμε το σωστο στα νεα παιδια κ να το κανουμε βεβαια ..γιατι παραδειγματιζονται κ μιμουνται εμας..

Χωμάτινος
22/07/2006, 20:58
Σωστοί οι γονείς !

Το θέμα δεν είναι να κρατάς το παιδί στην γυάλα, αλλά να το "εξοπλίζεις" και άσε το να ροβολάει..

marios8
23/07/2006, 00:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

Ακριβως :wave2: :wave2:

tsiros_temp
23/07/2006, 09:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από χωμάτινος
Το θέμα δεν είναι να κρατάς το παιδί στην γυάλα, αλλά να το "εξοπλίζεις" και άσε το να ροβολάει..

Χωμάτινε, βλέπεις τηλεόραση;

Alx 84
24/07/2006, 14:08

Χμμ... μάλλον ναι...:beer:

fantacid
24/07/2006, 14:37
Aν μαθει κρος στα 12 που ειναι σαν σφουγγαρι κ μαθεινει κατι πολυ πιο ευκολα απο εναν ωριμο 35αρι που μαθαινει τωρα να οδηγαει οταν γινει 35 θα ειναι ενας πολυ σωστος οδηγος!

nice!!!
γιατι να μην ειχα κ γω αυτον τονπατερα στα 12 μου να κροσσιζα!!!!

δεν πειραζει στην αλλη ζωη ....ισως!

tsiros_temp
24/07/2006, 15:04
Δε με νοιάζει τι λες... το άβατάρ σου με πείθει ότι έχεις δικιο:a03:

latris mixanis
25/07/2006, 21:15
Μπράβο στους γονείς!!! Μακάρι να ήταν κ άλλοι σαν κ αυτούς

nassosxlvbros
25/07/2006, 21:53
Χτες που λετε , γνωρισα ενα φιλο του ανιψιου μου , (12 χρ.τα μικρα) κ δεν θυμαμαι πως ακριβως ηρθε η κουβεντα ..

ο μικρος εχει μηχανακι μικρο ( 80αρι ειπε...τι ειναι δεν ξερω..) μοτο κρος , φοραει παντα κρανος επιγονατιδες κ στους αγκωνες....( " κρανος δεν θα φοραω ? κ επιγονατιδες κ επι αγκωνιδες! )

ηξερε πως πρεπει να προσεχει γιατι πολυ ευκολα μπορει να φαει τα μουτρα του..ειχε κ το φοβο μεσα του ..κ ηθελε να παρει μερος σε αγωνες αλλα η μαμα του δεν τον αφηνει..

Μου εκανε εντυπωση , κ ολα τα παραπανω , αν κ δεν σας τα λεω καλα ( εχω κ ενα αλτσχαιμερ να συντηρησω) , το εβλεπε πολυ ωριμα το θεμα , χωρις να πουλαει μουρη πως εκανε ΤΟ κατορθωμα που καβαλει μηχανη ..αλλωστε οπως μου ειπε πιο παλια ειχε μια μηχανη ( σαν μινιατουρα κανονικης)

φανηκε να του εχουν περασει το σωστο μυνημα..εχεις μηχανη σαν χομπυ ( στην ηλικια που ειναι ) .

Ο πατερας του λοιπον εχει κ αυτος μηχανη , αλλα την παιρνει σπανια γιατι " εαν παθει κατι , εχει οικογενεια πισω να αφησει , κ δεν λεει να μπαινει σε νοσοκομεια"

Στο αυτοκινητο φοραει παντα ζωνη κ κραζει την αδερφη του που δεν φοραει ( "εχετε δει τα crash τεστ ? -μου λεει-η Ελενα δεν φοραει ποτε ζωνη σε μια συγκρουση θα βρεθει εξω απο το παρμπριζ! ")

αυτα..εχετε να πειτε κατι ?

Κατι τετοιο...και σε οσους λεω οτι με τα παιδια μου δεν εχουμε κανει ΠΟΤΕ βολτα/ταξιδι αν δεν εχουν φορεσει τη ζωνη και το καθισματακι τους ,με κοιτανε σαν εξωγηινο :eek: εδω και με τα ποδηλατα φορανε κρανος και επιαγκω/γονατιδες....και ειναι λυπηρο ανθρωποι που εχουν παθει χοντρη ζημια απο τροχαιο να εξακολουθουν να μη φορανε ζωνη η κρανος...εχει μαλλιασει η γλωσσα μου να τα λεω αλλα δε βλεπω βελτιωση....

αιραμ,μου θυμισες πριν απο 2 χρονια ενα περιστατικο σε ενα παρκιν,που ενας πατερας με τα πιτσιρικια του Κυριακατικα ειχαν απλωσει κορινες και ο μικρος εξυνε γονατα στην αυτοσχεδια πιστα,με ενα μηχανακι οχι μεγαλυτερο απο ενα μπομπο....απιστευτος ο μικρος! πηγαινε δε πηγαινε τριτη δημοτικου....:wave2: