PDA

View Full Version : Αριθμάκι! Αριθμάκι!

Zupercharger
22/07/2006, 12:44
Επιτέλους το πήρα και το δικό μου :beer: :beer: . Από την πέμπτη που το πήρα μόλις χτες μπόρεσα να το χαρώ. Ερώτηση. Πήρα τα μανιτάρια της Valter moto από το Σαββίδη αλλά δε μπορώ να βρω που στο δι@λο μπαίνουν :bigcry: . Νομίζω είχα πετύχει κάνα δυο που τα είχανε. Όποιος ξέρει ας πει καμιά ιδέα.

Ξέχασα! Είναι το 750.

kalant
22/07/2006, 13:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zupercharger
Επιτέλους το πήρα και το δικό μου :beer: :beer: . Από την πέμπτη που το πήρα μόλις χτες μπόρεσα να το χαρώ. Ερώτηση. Πήρα τα μανιτάρια της Valter moto από το Σαββίδη αλλά δε μπορώ να βρω που στο δι@λο μπαίνουν :bigcry: . Νομίζω είχα πετύχει κάνα δυο που τα είχανε. Όποιος ξέρει ας πει καμιά ιδέα.

Ξέχασα! Είναι το 750.

Το Αριθμάκι! Αριθμάκι! που κολλαει? :confused:

:sun:

BAD BOY
22/07/2006, 13:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
Το Αριθμάκι! Αριθμάκι! που κολλαει? :confused:

:sun: ΕΔΩ
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=9230
ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ ΦΙΛΕ
ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΕΙΣ:beer:
ΥΓ.ΓΙΑ ΠΑΡΤΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΛΕΜΕ
ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΦΥΓΕΙ:evil:

Zupercharger
23/07/2006, 09:52
Κοίταζα τα manual και έχω μια απορία. Γιατί το ελληνικό manual γράφει "Μοτοσυκλέτα μοντέλο street" και όχι Ζ750; Αυτό δίνει η TEOMOTO για όλες τις street μοτοσυκλέτες της; :confused: :confused: Τεσπα. Δεν βρίσκω πουθενά στο manual να λέει για στρώσιμο. Στο ελληνικό λέει στη σελίδα 78 "αναφερθείτε στο αγγλικό owner's manual" και στο αγγλικό δεν βρίσκω πουθενά για στρώσιμο.
Είδα σε άλλο thread τα χιλιόμετρα που λένε διάφοροι στο forum αλλά δεν πρέπει να αναφέρεται στο manual επίσημα;; :(
(Και δεν περνάνε τα @#!%$@? τα χιλιόμετρα :mad: :mad: )
Επίσης είναι αλήθεια ότι η πολιτική της ΤΕΟΜΟΤΟ πλέον είναι να στέλνει την εγγύηση μετά από κάποιο διάστημα στον dealer και να την παίρνω εγώ από αυτόν;; Ή μου λένε Π@Π@ΡΙΕΣ;;

kalant
23/07/2006, 10:12
Κοίταζα τα manual και έχω μια απορία. Γιατί το ελληνικό manual γράφει "Μοτοσυκλέτα μοντέλο street" και όχι Ζ750; Αυτό δίνει η TEOMOTO για όλες τις street μοτοσυκλέτες της; :confused: :confused: Τεσπα. Δεν βρίσκω πουθενά στο manual να λέει για στρώσιμο. Στο ελληνικό λέει στη σελίδα 78 "αναφερθείτε στο αγγλικό owner's manual" και στο αγγλικό δεν βρίσκω πουθενά για στρώσιμο.
Είδα σε άλλο thread τα χιλιόμετρα που λένε διάφοροι στο forum αλλά δεν πρέπει να αναφέρεται στο manual επίσημα;; :(
Επίσης είναι αλήθεια ότι η πολιτική της ΤΕΟΜΟΤΟ πλέον είναι να στέλνει την εγγύηση μετά από κάποιο διάστημα στον dealer και να την παίρνω εγώ από αυτόν;; Ή μου λένε Π@Π@ΡΙΕΣ;;

φιλε απο που την πηρες την μηχανη και τι δωρα σου εδωσαν?

Ρωταω επειδη θα παρω την ιδια...

br492
23/07/2006, 10:51

Στα πρώτα 800 χλμ μέχρι 4000 στροφές,τα επόμενα 800 μέχρι τις 6000 και μετά .......σπάστο (ή άνοιγέ το σιγά σιγά)

Το μηχάνημα είναι σκυλί δεν καταλαβαίνει τίποτα

Α και καλοτάξιδος ,πάντα όρθιος και αγρατσούνιστος

Zupercharger
23/07/2006, 10:55
Thanks man! Το βρήκα κιόλας. Είναι σελίδα 49 του Αγγλικού Manual.

gtheof
23/07/2006, 12:12
Ta manitaria bidwnoun stis bides toy kinhthra poy briskontai akribws pisw apo to psygeio kai pros ta panw (exw shmeiwsei sth fwto pou akoloy8ei peripou pou). Prosekse giati apo thn aristerh pleyra, isws na prepei na lygiseis ligo to lamaki ths kornas, prokeimenoy na xwresei to manitari (sto diko mou pou exw valei DHM, xreiazotan).

gtheof
23/07/2006, 12:14
kai h fwto...

56180

adam_tsouk
23/07/2006, 23:09
καλοριζικο...

παντα ορθιος με πολλα κ ασφαλη χιλιομετρα....

:beer: :beer:

:wave2:

marios8
24/07/2006, 00:01

Ξέχασα! Είναι το 750.

Καλες βολτες και παντα ορθιος. :wave2: