View Full Version : ΣΕΡΒΙΣ 6000 km
Έφτασε η ώρα για το σερβις των 6000 km.Πόσο περίπου κοστίζει;
Αγόρα το DL 650 παραεισαγωγής.Μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα.Να κάνω το σερβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή να πάω στο κατάστημα που το πήρα;
Είναι εύκολο να μου πεί κάποιος τι εργασίες γίνονται στο σερβις των 6000 km;
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Έφτασε η ώρα για το σερβις των 6000 km.Πόσο περίπου κοστίζει;
Αγόρα το DL 650 παραεισαγωγής.Μέχρι τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα.Να κάνω το σερβις σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ή να πάω στο κατάστημα που το πήρα;
Είναι εύκολο να μου πεί κάποιος τι εργασίες γίνονται στο σερβις των 6000 km;
Δεν είναι σέρβις, αλλά αλλαγή λαδιών, φίλτρου λαδιού και κάποιες συμπληρώσεις σε υγρά ( αν χρειάζεται ).
Επίσης έλεγχος σε φρένα κλπ κλπ
Να πας εκεί που ξέρεις περισσότερα πράγματα για τη δουλειά που κάνουν. Προτείνω πάντως το συνεργείο.
Οι τιμές είναι λίγο-πολύ ίδιες. Να υπολογίζεις περίπου στα 130-140€
Μπορεί κάποιος να σκανάρει τη σελίδα που δείχνει τα σερβις και τις εργασίες που γίνονται;
Καλημέρα διάβασε εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=24600)
:wave2:
advblack
25/07/2006, 14:46
Εγω δεν εκανα κανενα σερβις στα 6000 χλμ. Απλα αλλαξα λαδια και φιλτρο στα 5000.
Εάν διαβάσετε το manual της μηχανής γράφει το schedule για τα service και το τι δουλειές πρέπει να γίνουν σε κάθε service.
Ξέχασα την photo..
56680
Tsakalaki
02/08/2006, 13:29
off topic
αφελής ερώτηση..... κλείνω στο τέλος του μήνα 1 χρόνο κατοχής του Strom και λογικά θα έχω φτάσει τα 24000 χλμ... μετά απο εκεί, τα σέρβις πάνε ανα 6000 χλμ;;; λογικά αυτό συμβαίνει αλλά ρωτώ και τους "παπούδες" που έχουν λιώσει τα στρομάκια τους για να μου πουν τι γίνεται....