View Full Version : το on-off της kawasaki (Versys650)
πρωτες φωτο απο το νεο πολυαναμενομενο on-off Της kawasaki
http://www.kawasaki.co.uk/versys
και επισημα!
USD, ABS, ψαλιδι ΚΟΥΚΛΑ και μοτερ απο ER6 :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
beware..... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
οπως το βλεπω περισσοτερο ΟΝ μου κανει ... κατι σε Multistrada - Tdm.... εχει και street λαστιχα 17"
56573
MIKE_16V
25/07/2006, 11:31
Με προλαβες...ον μονο ειναι απο οτι φαινετε!!
Ωραιο ειναι παντως:D
Λεει ποτε με το καλο??
2007 μοντελο... θα ειναι στις εκθεσεις τελος του χρονου
ερχονται και φωτο απο Ζ1000-ΖΧ6 2007 μεσα στο καλοκαιρι...
MIKE_16V
25/07/2006, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
2007 μοντελο... θα ειναι στις εκθεσεις τελος του χρονου
ερχονται και φωτο απο Ζ1000-ΖΧ6 2007 μεσα στο καλοκαιρι...
Αυτες περιμενω:winka: :D
:beer:
Περισσοτερο παει να χτυπησει TDM και Multistrada(κατηγορια)
Απο πισω ειναι ιδιο με το er-6, αυτο ειναι και κακο και καλο.
Το σιγουρο ειναι οτι η Kawa για μια ακομα φορα τολμαει στον σχεδιασμο, και διαφερει απο τον ανταγωνισμο απο χιλιομετρα μακρια.
Και φυσικα +1000 για το κοκκινο :beer:
MIKE_16V
25/07/2006, 11:40
Καμια ΣΩΣΤΗ φωτο απο Ζ1000 07 υπαρχει??
Οχι Photoσουπια
υπαρχει και φήμη (δεν ειναι σιγουρο) οτι το Ζ750 θα εχει απο το 2007 USD και καλυτερα φρενα
αλλα αυτα ειναι μονο ΦΗΜΕΣ
MIKE_16V
25/07/2006, 11:50
υπαρχει και φήμη (δεν ειναι σιγουρο) οτι το Ζ750 θα εχει απο το 2007 USD και καλυτερα φρενα
αλλα αυτα ειναι μονο ΦΗΜΕΣ
Το ακουσα και εγω, μιας και χτες βραδυ ειχαμε μια κουβεντα με εναν "παλαιμαχο" kawasakia(πρεπει να δεις το Ζ1000 του αν δεν το εχεις δει) Αυτος που σου ειπε ο tribal οτι δινει την μονη ακραπα..
και μου ειπε και αυτος το ιδιο, επισης οτι το Ζ1000 θα ειναι με το μοτερ του zx10 05 και με μασκα παρομοια με το er, αλλα θα μοιαζει με το παλιο αρκετα??
Αυτος ειπε οτι του τα ειπαν μεσα απο την Kawa.....αλλα αμα δεν το δεις:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από MIKE_16V
επισης οτι το Ζ1000 θα ειναι με το μοτερ του zx10 05 και με μασκα παρομοια με το er, αλλα θα μοιαζει με το παλιο αρκετα??
Η περιγραφη του μοιαζει με εκεινη την φωτοσουπια
56591
ωραιο το ονοφακι .........πολυ ομορφο
:smokin:
Δεν θελω να το χαρακτηρισω ακoμα αλλα ειναι σαν ενα πραγμα που ειχε μπαμπα το BWM Scarver και μαμα το MT-03....:look:
MIKE_16V
25/07/2006, 12:00
Αυτο ειναι ασχημο και ας ελπισουμε να ειναι αλλη μια φωτοσουπια!!
Αυτο ειναι ασχημο και ας ελπισουμε να ειναι αλλη μια φωτοσουπια!!
Kατα κυριο λογο, δεν ειναι ασχημο, αλλα διαφερει ελαχιστα απο το προηγουμενο!
Προσοχή ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΗΛΩΣΗ:
Liquid-cooled, 4- stroke parallel twin tuned for low-mid rpm torque response
Μήπως είναι το πρώτο kawasaki που θα με βάλει να το σκεφτώ έστω και λίγο??? πάντως μου αρέσει, θα δούμε απο τιμή και απο ride όταν βγει...:rolleyes: :D :lol:
sapila racing
25/07/2006, 14:40
To μούτρο είναι χάλια :yuck:
Το υπόλοιπο μου αρέσει.
o βασιλιας της ΣΟΥΖΑΣ θα ειναι αυτο το μηχανακι..... :evil: :smokin:
Είναι εντελώς ΧΑΛΙΑ!!!!
Και αφου είναι άσχημο.... είναι και καφα-ου-σόκι..... :yuck:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Είναι εντελώς ΧΑΛΙΑ!!!!
ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝ!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
MIKE_16V
25/07/2006, 14:47
Είναι εντελώς ΧΑΛΙΑ!!!!
Δεν περιμεναμε κατι καλυτερο απο εσας:p
Γυριστε στον κιτρινο κοσμο σας:lol: :wave2:
stavrogin
25/07/2006, 14:48
Για μενα αποκλειεται το Ζ750 να φορεσει upsidedown και τετραπιστονα ,γιατι τοτε θα επρεπε να τσιμπισει +1000ευρο στην τιμη.
Εκτος βεβαια κι αν ηταν υπερτιμολογιμενα τα Ζ μεχρι τωρα,οποτε εχουν περιθορια.
Αλλα γιατι να αλλαξεις κατι που πουλαει οπως ειναι εστω κι αν υστερει σε αναρτηση και φρενα;
ρε παιδια η διαφορετικοτητα δε εινα παντα και ωραια
αυτο ειναι .... αν οχι χαλια,
αλλα ομορφο προσωπικα δε θα το ελεγα....
φυσικα δεν ειναι ομορφο....
δεν εχει φτερα στο τεποζιτο και εχει σχεδιασμο του 2006 χαχαχαχαχαχαχαχαχαα
χα
χαχ
αχ
αχ
:lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
ΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝ!!!!
Γουστέρνεις ένα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
φυσικα δεν ειναι ομορφο....
δεν εχει φτερα στο τεποζιτο και εχει σχεδιασμο του 2006 χαχαχαχαχαχαχαχαχαα
χα
χαχ
αχ
αχ
:lol: :lol: :lol: :lol:
Σωστα!!
Παρτε translap που ειναι συγχρονο!!!!
:rotflmao:
Γουστέρνεις ένα; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
BAN-IO?
τα περι ομορφιας ειναι σεβαστες αποψεις...
ενας στο mybike εγραψε σε ποστ με θεμα "η ομορφοτερη μοτοσυκλετα ever"
1. varadero
2. gs1200
3. mia-alli-malakia-tis-BMW-poy-de-thimamai
XAXAXXAXAXA
ακομα το σκεφτομαι και γελαω... μου εφυγε ο καφες απο τη μυτη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
edit
το βρηκα το Link... http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=4834&hl=%EF%EC%EF%F1%F6%EF%F4%E5%F1%E7
Vito Varadero o τυπος με ΓΟΥΣΤΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποιο πολυ ου φέρνει στο μούτρο ειδικα, pegaso strada:yuck: :yuck:
το μονο στο οποιο παραδεχομαι την kawasaki einai to ZZR....:a23:
kai οσο για το σχεδιασμό, δεν ηξερα ότι ενα μοτο πρεπει να ταιριάζει στον δικαστη Dred για είναι ωραίο κ να το γουστάρεις!:wave2: :wave2:
[i]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το βρηκα το Link... http://www.mybike.gr/index.php?showtopic=4834&hl=%EF%EC%EF%F1%F6%EF%F4%E5%F1%E7
Vito Varadero o τυπος με ΓΟΥΣΤΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :bawl: :lol: :bigcry: :rotflmao: :lol: :bigcry: :rotflmao:
τα περι ομορφιας ειναι σεβαστες αποψεις...
ενας στο mybike εγραψε σε ποστ με θεμα "η ομορφοτερη μοτοσυκλετα ever"
1. varadero
2. gs1200
3. mia-alli-malakia-tis-BMW-poy-de-thimamai
XAXAXXAXAXA
ακομα το σκεφτομαι και γελαω... μου εφυγε ο καφες απο τη μυτη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
edit
Vito Varadero o τυπος με ΓΟΥΣΤΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ρε συ Idi γιατί το "παρεξηγάς" το παλουκάρι?
αν πηγαίνει για καφέ μόνο κολωνάκι, δεν ξέρει και καμιά άλλη μηχανή...
του λένε και οι φίλοι "τι όμορφο που είναι" εεε και καταλαβαίνεις...
που να δει δηλαδή κάνα R1 ....χαχαχαχαχ:beer:
δεν κρινω αν ειναι καλες ή οχι οι μηχανες που εχει βαλει...
ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΕΣ ??? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!! ΗΕLLOOOOOOOOOOOOOOO
ακομα και ο Τσουκαλας ειναι πιο αντικοιμενικος .... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Ρε συ Idi γιατί το "παρεξηγάς" το παλουκάρι?
αν πηγαίνει για καφέ μόνο κολωνάκι, δεν ξέρει και καμιά άλλη μηχανή...
του λένε και οι φίλοι "τι όμορφο που είναι" εεε και καταλαβαίνεις...
που να δει δηλαδή κάνα R1 ....χαχαχαχαχ:beer:
Εγραψες :a013:
Multijohn
25/07/2006, 17:17
Μα εγώ νόμιζα οτι είχε ον-όφ η.......Kawasaki
H μήπως δεν ήταν δικό της???!!!Λέω εγώ τώρα!!!!!!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
56746
Ρε παιδιά...με το χέρι στην καρδιά....
Αρέσει σε κανέναν αυτό το χάλι ??? :a06: :a06: :a06:
Πώς το είπαμε ??? Versys ???
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ... :yuck: :yuck: :yuck:
Multijohn
25/07/2006, 21:13
Οπως είπα και σε άλλο φόρουμ,θα προσπαθήσω να δείξω επιείκια και συμπάθεια για την αγαπητή κατά τα άλλα πελάτ...εε εταιρία και να πώ οτι το μηχανάκι είναι ΣΚΕΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ!Η kawa κατά καιρούς έχει υπογράψει πολύ ωραία μηχανάκια(σειρά Ζ,ΖΖR,ER-6) αλλά το συγκεκριμένο είναι αίσχος δίχως καθόλου χαρακτήρα.Πολύ κακή προσπάθεια προσέγγισης της on-off κατηγορίας και τέλος πάντων ο θεός να το κάνει on-off.Είναι ανάμεσα σε TDM και Pegaso Strada αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο,δεν έχει καθόλου χαρακτήρα.Δεν προξενεί καμμία απολύτως συγκίνηση.Ελπίζω τουλάχιστον απο άποψη οδήγησης και στησίματο να είναι καλύτερο.
εμενα μαρεσει ΠΟΛΥ
τοσο που περιμενω πως και πως το test ride και τη τιμη!!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
ον-οφφ ΔΕΝ ειναι---> ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΡΕΣΕΙ!!!
ειναι μεγαλο μοταρντ και πανεμορφο:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
εκει που ειχα απογοητευτει με το ντιζαιν του ΖΧ10 ηρθε αυτη η κουκλα που ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΟΠΟΤΕ κυκλοφορει στη γη αυτη τη στιγμη (μερικα τμηματα ΙΣΩΣ μοιαζουν αλλα τετοιο μηχανακι πρωτη φορα βλεπω...αντιγραφη του εαυτου του ειναι και ΜΟΝΟ)
για μενα φτιαχτηκε (αχ να ηταν και 1000ρι....αααχχχχχ)
ΕΓΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ...
ΑΣ ΜΗΝ ......:a018:
Αρχικά δημιουργήθηκε από estranged
Μα εγώ νόμιζα οτι είχε ον-όφ η.......Kawasaki
H μήπως δεν ήταν δικό της???!!!Λέω εγώ τώρα!!!!!!:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
αντε παλι....
Helloooooo και η suzuki ειχε καθαρα(MX) kawasaki με τα σηματα της και τι να λεει???
φτωχος συγγενης της suzuki δεν εγινε ποτε η KAWΑSAKI
για το αντιστροφο δεν παιρνω ορκο...:wave2:
Δηλαδή αυτό υποτίθεται είναι ο διάδοχος του KLE 500;
Μάλλον κάτι ανάμεσα σε ER6 και Μτ-03 μοιάζει και μένα... φαίνεται ήταν πιασάρικη η ιδεά για roadster/street/motard.
makis206
25/07/2006, 22:13
Μ'αρέσει !:cool: :cool:
H.A.Balafoutre
25/07/2006, 22:16
Είναι απαράδεκτο.:a04: :a04: :a04:
Δεν μπορω να καταλαβω που βλεπεται την ομοιοτητα με το MT-03...
Λετε οτι θελετε, οταν θα το δειτε απο κοντα να δω τι θα λετε μετα.
Αντε να ξεβρωμισει ο τοπος απο τα translap...
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΚ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΩ:beer:
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Αμα στοχευετε να κλεψετε πωλησεις απο το Τρανσαλπ, με αυτο το απιστευτο εκτρωμα, που ειναι ολοφανερο οτι δεν εχει καμια ταυτοτητα, και ειναι ενα απλο καταναλωτικο προιον, για να ερεθιζει τοσο το ματι οσο να προσελκυσει τον καθε ασχετο, το χασατε το παιχνιδι μαγκες.
Ενταξει ωραια η Καβασακι εβγαλε ωραια γυμνα στην αγορα και σαρωσε, αλλα αυτο το πραγμα, ειναι το πρωτο μηχανακι που το θεωρω τοσο ασχημο που και απο κοντα παλι ετσι θα μου φανει.
Και οσοι με ξερουν γνωριζουν οτι και το πιο ασχημο μηχανακι που εχω δει σε φωτο δεν το εχω χαρακτηρισει μεχρι να το δω.
Αλλο ενα καταναλωτικο προιον λοιπον το Versys για το κοινο που αγοραζει μηχανακια σε στυλ CBF.
Εμετικο.
Nikoskazer2000
26/07/2006, 01:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αμα στοχευετε να κλεψετε πωλησεις απο το Τρανσαλπ, με αυτο το απιστευτο εκτρωμα, που ειναι ολοφανερο οτι δεν εχει καμια ταυτοτητα, και ειναι ενα απλο καταναλωτικο προιον, για να ερεθιζει τοσο το ματι οσο να προσελκυσει τον καθε ασχετο, το χασατε το παιχνιδι μαγκες.
Ενταξει ωραια η Καβασακι εβγαλε ωραια γυμνα στην αγορα και σαρωσε, αλλα αυτο το πραγμα, ειναι το πρωτο μηχανακι που το θεωρω τοσο ασχημο που και απο κοντα παλι ετσι θα μου φανει.
Και οσοι με ξερουν γνωριζουν οτι και το πιο ασχημο μηχανακι που εχω δει σε φωτο δεν το εχω χαρακτηρισει μεχρι να το δω.
Εε εντάξει, μπορεί να μην μας έχει συνηθίσει η Kawasaki σε τέτοιους σχεδιασμούς αλλα πως είναι καλύτερο σε ολους τους τομείς σε σχέση με το KLE σίγουρα είναι. :beer:
Πάντως όπως το λένε όλοι, έτσι και 'γω για ΟΝ το κάνω παρά για OFF.
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αλλο ενα καταναλωτικο προιον λοιπον το Versys για το κοινο που αγοραζει μηχανακια σε στυλ CBF.
Εμετικο.
Ωχ, την κάνω με ελαφρά γιατί βλέπω να έρχεται ο Μάκης με άλλους 5-6. :a5:
makis206
26/07/2006, 06:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Ωχ, την κάνω με ελαφρά γιατί βλέπω να έρχεται ο Μάκης με άλλους 5-6. :a5:
Κάποιος με φώναξε !
ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΦΩΝΑΞΕ !!
:evil: :evil:
:lol: :lol: :lol:
Η περιγραφη του μοιαζει με εκεινη την φωτοσουπια
Αν βγεί έτσι, κρίμα στο λαιμό τους. Το Ζ έχει την πιο όμορφη κ πιο κακή μούρη από όλα τα γυμνά. Αν αλλάξει κ γίνει σα το ER6 θα είναι για φτύσιμο. έτσι απλά.
Για το On-off. Πολύ καλά τα περιφεριακά (ψαλίδι, μαργαρίτες δίσκοι, πιρούνια κλπ), αλλά απο ομορφιά...:sad: :sad:
Δε θα βγάλει κ τίποτα η kawa να μου αρέσει (εκτός του Ζ); που θα πάει...
ρε παιδες ειπαμε αλλα κι εσεις το παρακανετε
ενταξει δε γουσταρεται Honda δικαιωμα σας, αλλα οχι οτι ειναι ωραιο αυτο!!!
θα συμφωνησω με τον AFTER και θα πω πως αν το δουμε απο κοντα θα αλλαξουμε γνωμη
ισως προς το χειροτερο ισως προς το καλυτερο
αλλα οταν βγηκε το VSTROM το ειχα επιδοκιμασει
για να μη νομιζετε πως ειμαι καλομενος
anyway
οφφ παντως δεν ειναι....
Ρε πώς το κάνανε το Εr6 έτσι?:eyepop:
xtapodias
26/07/2006, 09:16
Πάντως κι εγώ πιστεύω οτι η έμπνευση των σχεδιαστών της kawa σταμάτησε στα "z". Αν και δεν είμαι καθόλου φαν της κάβα μπορώ να πώ οτι τα ζήτα μετράνε απίστευτα. Από 'κει και πέρα το χάος. Εμετικά μηχανάκια σαν κι αυτό που βλέπω εδώ αλλά και σαν το er6 που πήρε φίλος μου και με το που το είδα του είπα τα καλορίζικα κλπ προσπαθόντας να μην του δείξω την απέχθεια μου για αυτό που έβλεπα (προσοχή δεν μιλάω για θέματα επιδόσεων κλπ). Ελπίζω να μην μαμήσουν και τα νέα ζήτα που η φάτσα τους έχει γράψει ιστορία.
MIKE_16V
26/07/2006, 09:26
Περι ορεξεως......κολοκυθοπιτα:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
Πάντως κι εγώ πιστεύω οτι η έμπνευση των σχεδιαστών της kawa σταμάτησε στα "z". Αν και δεν είμαι καθόλου φαν της κάβα μπορώ να πώ οτι τα ζήτα μετράνε απίστευτα. Από 'κει και πέρα το χάος. Εμετικά μηχανάκια σαν κι αυτό που βλέπω εδώ αλλά και σαν το er6 που πήρε φίλος μου και με το που το είδα του είπα τα καλορίζικα κλπ προσπαθόντας να μην του δείξω την απέχθεια μου για αυτό που έβλεπα (προσοχή δεν μιλάω για θέματα επιδόσεων κλπ).
Γνωμη σου!
Να ξερεις οτι το ER-6 εχει παρει βραβειο σχεδιασμου, παγκοσμιας φημης
Και ναι, ειναι πανεμορφο και προτοτυπο
για οσους δεν αρεσουν τα νεα KAWASAKI...
υπαρχει παντα ενα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ Honda σε μαγαζι σε καθε γωνια...
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ!
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Περι ορεξεως......κολοκυθοπιτα:smokin:
+Οσα γουστάρετε.
xtapodias
26/07/2006, 09:54
Γνωμη σου!
Να ξερεις οτι το ER-6 εχει παρει βραβειο σχεδιασμου, παγκοσμιας φημης
Και ναι, ειναι πανεμορφο και προτοτυπο
Εννοείται οτι τι γνώμη μου λέω. Τι θα πώ, της θειάς μου? Κι εσύ τι γνώμη σου λές. Οσον αφορά τα βραβεία κι αυτοί τη γνώμη τους λένε. Μια ταινία που πέρνει όσκαρ τότε είναι και η καλύτερη?
Τέλος πάντων.
Βασικά πιστεύω οτι ο τελικός κατανάλωτής είναι αυτός που αποφασίζει, με βάση τα δικά του κριτίρια. Αν κάτι του αρέσει το παίρνει, αν όχι δεν το παίρνει. Εσένα δηλαδή αν έπερνε βραβείο σχεδίασης ένα χόνδα θα το αγόραζες? :lol: :lol: :lol: :lol:
Εννοείται ολά τα παραπάνω χωρίς ίχνος "υφακίου".
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
vassilis88
27/07/2006, 11:12
μλκια.μουλτι ρουλζζζ!!:D
57167
Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
μλκια.μουλτι ρουλζζζ!!:D
Να βαλουμε διπλα διπλα τα multi 620(και 695) και το versys, να δουμε πιο θα φαει σκονη?
:lol:
καλα ποιος rules... σε λιγο που θα αρχίσουν τα test ride Και τα συγκριτικά :wave2:
(εχει να φαει σκονη το Multi 620.....):evil:
Εσένα δηλαδή αν έπερνε βραβείο σχεδίασης ένα χόνδα θα το αγόραζες? :lol: :lol: :lol: :lol:
Δεν μου δινει και επιλογη βλεπεις.... :rotflmao:
vassilis88
27/07/2006, 11:30
στα @@ μου κ τα βραβεια σχεδιασης(κ τα οσκαρ).αν δεν μ αρεσει κατι δεν το παιρνω.α κ εκανα μια φορα το λαθος να παρω χ.... χον..... ουτε να το πω δεν θελω!:lol: ποτε ξανα..!:D
αμα δεν τη γουσταρεις τρελα τη μηχανη σου αργα η γρηγορα θα τη βαρεθεις,σαν να χεις μια γκομενα μονο για να τη γ@μ@ς,αργα η γρηγορα θα τη σουταρεις(καλα πως τα λεω παλι σημερα,στο γραφειο με πιανει εμπνευση)
Όμορφο το Versys αλλά θα συμφωνήσω ότι το Multi μου αρέ πολύ περισσότερο...
Και αυτά τα κανόνια του Ναβαρόνε πίσω... ΑΠΑΙΧΤΑ!!! :smokin:
Πάντως κι εγώ πιστεύω οτι η έμπνευση των σχεδιαστών της kawa σταμάτησε στα "z". Αν και δεν είμαι καθόλου φαν της κάβα μπορώ να πώ οτι τα ζήτα μετράνε απίστευτα. Από 'κει και πέρα το χάος. Εμετικά μηχανάκια σαν κι αυτό που βλέπω εδώ αλλά και σαν το er6 που πήρε φίλος μου και με το που το είδα του είπα τα καλορίζικα κλπ προσπαθόντας να μην του δείξω την απέχθεια μου για αυτό που έβλεπα (προσοχή δεν μιλάω για θέματα επιδόσεων κλπ). Ελπίζω να μην μαμήσουν και τα νέα ζήτα που η φάτσα τους έχει γράψει ιστορία.
+10000
Eεεεεε......,,,,,οχι και ομορφο αυτο το μηχανακι!!!!
Ριξαμε στο καζανι τρια τεσσερα - μηχανακια και
βγαλαμε το κελεπουρι!!!!!!
:evil: :evil: :evil: :evil:
Αν κάνει το λάθος και βγάλει τη μουργκάνα σε παραγωγή η Kawasaki, θα φάει τρελό πακέτο. Μου θυμίζει την Κλάρα του Αρναούτογλου :rotflmao: :rotflmao: :hypnotize
Παιδες ειναι απλα τα πραγματα...οπως και το ΚΛΕ οταν πρωτοβγηκε, εκανε φανατικους φιλους και φανατικους εχθρους...κατι μου λεει ομως οτι αυτο το μηχανακι θα πουλησει τρελα γιατι ειναι ξεχωριστο(εκτος απο kawasaki) απο οτι υπαρχει ηδη στις γκαμες των μεγαλων ιαπωνικων εταιρειων.
Ο χρονος θα τα δειξει ολα...
Η κουκλα η πανουκλα...
εμενα μου αρεσει γιατι μοιαζει ξεχωριστο...
Oσοι λενε κατα περι versys:
Παρτε translap, γινεται οι ασχημοτεροι και οι αργοτεροι, και μην μας τα πρηζετε
Φιλικα :rolleyes:
:a5:
το transalp που κολλάει με αυτό το versys?
strada-multi-tdm μεριά κοίτα after.
A! ξέχασα....είναι Χόνδα...
για να κοιταξει transalp-strada-multi-tdm απο το versys... πρεπει να κοιτα τους καθρεφτες :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
το transalp που κολλάει με αυτό το versys?
strada-multi-tdm μεριά κοίτα after.
A! ξέχασα....είναι Χόνδα...
Βασικα εχεις δικιο
Το translάp, δεν ειναι καν μοτοσυκλετα
Δεν διαφωνούμε σε αυτό.....
Εγώ ανέφερα 3 μοντέλα πιο "κοντά" στο στύλ του versys.
Πάλι μου θυμίζετε το ανέκδοτο με τον τύπο που έσπαγε τα αυτοκίνητα με της Αθηναϊκές πινακίδες....
:winka:
Vezouvios
28/07/2006, 13:07
Aντικειμενικα και μενα μου αρεσει πολυ!!!
Αλλα οχι πως ειπατε σαν on-off!
Σαν street με φουτουριστικη σχεδιαση ναι!!
Γιατί όμως από όοολα αυτά μόνο το ΤΑ να μπορεί να παει χώμα αξιοπρεπώς και με διαφορά? Μου αρέσει το Καβα αλλά το ήθελα ΚΑΙ με χωμάτινες ικανότητες...
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Γιατί όμως από όοολα αυτά μόνο το ΤΑ να μπορεί να παει χώμα αξιοπρεπώς και με διαφορά?
Ποιος το ειπε αυτο?
Το BMW F650GS ειναι σαφως ανωτερο στο χωμα, καθως και καθε μονοκυλινδρο με 19''-21'' τροχο!
Ποιος το ειπε αυτο?
Το BMW F650GS ειναι σαφως ανωτερο στο χωμα, καθως και καθε μονοκυλινδρο με 19''-21'' τροχο!
Σορυ, λαθος μου, μιλούσα για τα δυκίλινδρα. Καθότι τα μονοκύλινδρα χάνουν πολύ στο ΟΝ...
vassilis88
28/07/2006, 22:07
δεν εχει σημασια,ειναι χοντα,παει κ τελειωσε,τι σοι αντι-χοντακιδες ειμαστε?:p
George-3-
29/07/2006, 05:03
εμενα μαρεσει ΠΟΛΥ
τοσο που περιμενω πως και πως το test ride και τη τιμη!!!!:beer: :beer: :beer: :beer:
ον-οφφ ΔΕΝ ειναι---> ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΡΕΣΕΙ!!!
ειναι μεγαλο μοταρντ και πανεμορφο:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
εκει που ειχα απογοητευτει με το ντιζαιν του ΖΧ10 ηρθε αυτη η κουκλα που ΔΕ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΤΙΔΗΟΠΟΤΕ κυκλοφορει στη γη αυτη τη στιγμη (μερικα τμηματα ΙΣΩΣ μοιαζουν αλλα τετοιο μηχανακι πρωτη φορα βλεπω...αντιγραφη του εαυτου του ειναι και ΜΟΝΟ)
για μενα φτιαχτηκε (αχ να ηταν και 1000ρι....αααχχχχχ)
Μιλαμε μες το μυαλο μου εισαι...αντε εγω θα ελεγα ας να ητανε 850 αλλα και 1000 γαμω ειναι... αληθεια μου αρεσει ρε παιδια... ισως οχι οσο το er-6 αλλα μου αρεσει.
dirtbird
30/07/2006, 09:07
Τι μλκία είναι αυτή?
On δεν είναι αφού είναι ψηλό, off δεν είναι με τίποτα, ένα ψηλωμένο ER6 είναι που άτσι κι αλλιώς ήταν ήδη πολύ gay.
Kαι εν έτη 2007 δεν παίρνω μηχανάκι με παράκεντρα τοποθετημένο monoshock.
Aσταδιαλα, μου λέγαν ότι θα βγάλουν και ψευτοεντούρο με το μοτέρ του ER6 και πήγαν και βγάλαν τη φλωριά:smokin: :smokin: :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Τι μλκία είναι αυτή?
On δεν είναι αφού είναι ψηλό, off δεν είναι με τίποτα, ένα ψηλωμένο ER6 είναι που άτσι κι αλλιώς ήταν ήδη πολύ gay.
Kαι εν έτη 2007 δεν παίρνω μηχανάκι με παράκεντρα τοποθετημένο monoshock.
Aσταδιαλα, μου λέγαν ότι θα βγάλουν και ψευτοεντούρο με το μοτέρ του ER6 και πήγαν και βγάλαν τη φλωριά:smokin: :smokin: :smokin:
Eχεις δικιο εχεις δικιο!
Παρε trans-sexual-lap και εσυ, καθαροαιμο
Ωραίο είναι, αν και η μούρη του μου φέρνει κάτι σε Pegaso...
Άντε ρε μοτοβιομήχανοι, φτιάχτε κανένα καινούριο πρα πρα να έχουν να προσβλέπουν σε κάτι τα στρατευμένα νιάτα :winka: ...
:wave2:
dirtbird
30/07/2006, 10:47
Eχεις δικιο εχεις δικιο!
Παρε trans-sexual-lap και εσυ, καθαροαιμο
Δεν θα μου πεις τι θα πάρω, εντάξει? :smokin: :smokin: :lol: :lol: :wave2:
(μου πέφτει και ακριβό το Super Enduro γμτ και δεν έχει και μοχλικό) :confused:
Model Year 2007
Engine type Liquid-cooled, 4-stroke Parallel Twin
Displacement 649 cm³
Bore x stroke 83 x 60 mm
Compression ratio 10.6:1
Valve/Induction system DOHC, 8 valves
Maximum power 47 kW {64 PS} / 8,000 rpm
Maximum torque 61 N·m {6.2 kgf·m} / 6,800 rpm
Fuel supply/Carburettor Fuel injection: ø38 mm x 2 (Keihin)
Ignition Digital
Starting Electric
Transmission 6-speed, return
Frame type Diamond, high-tensile steel
Rake/Trail 25°/108 mm
Suspension, front 41 mm inverted telescopic fork with stepless (right-side) adjustable rebound damping and adjustable preload
Suspension, rear Offset laydown single-shock with 13-way adjustable rebound damping and 7-way adjustable preload
Wheel travel, front 150 mm
Wheel travel, rear 145 mm
Tyre, front 120/70ZR17M/C (58W)
Tyre, rear 160/60ZR17M/C (69W)
Brakes, front Dual semi-floating 300 mm petal discs
Brakes, rear Single 220 mm petal disc
Steering angle, left / right 35° / 35°
Dimensions (L x W x H) 2,125 mm x 840 mm x 1,315 mm
Wheelbase 1,415 mm
Seat height 840 mm
Fuel capacity 19 litres
Dry weight 181 kg
Complies to EU emission limit EURO 3
http://www.kawasaki.co.uk/versys/default.asp?Sub=6548BBC
KamenosAfrican
24/09/2006, 22:11
o kaimenos o melon katoxos tou versys:
"a, exei ligo xomataki mexri to spiti to kolitou apo ta erga tis DEH, ti sto kalo, on-off einai 8a peraso"
2 meres meta
MIXANIKOS :
"pou sto diavolo piges kai rima3es toys lemous kai tin exatmisi, e!, pou piges. Kai pes mou se parakalo pos kataferes kai tripises to psigio se 17 simia!!??!!??!!"
Αρχικά δημιουργήθηκε από KamenosAfrican
o kaimenos o melon katoxos tou versys:
"a, exei ligo xomataki mexri to spiti to kolitou apo ta erga tis DEH, ti sto kalo, on-off einai 8a peraso"
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝ-OFF ΛΕΜΕ!
....αμα ηταν ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΛΕΜΕ!!!!:beer:
lampros_fazer
24/09/2006, 23:34
Κακάσχημο φαίνεται από τις φωτό.. :yuck: :yuck:
Σαν να το'φτιαξαν σε ένα απόγευμα..Πήραν το ER6 το σήκωσαν λίγο και του'χωσαν ένα φανάρι του Pegaso.. :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
Κακάσχημο φαίνεται από τις φωτό.. :yuck: :yuck:
Σαν να το'φτιαξαν σε ένα απόγευμα..Πήραν το ER6 το σήκωσαν λίγο και του'χωσαν ένα φανάρι του Pegaso.. :rolleyes:
το φαναρι μοιαζει με αυτο του MT-01
σε προλαβα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
lampros_fazer
24/09/2006, 23:36
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝ-OFF ΛΕΜΕ!
Nαι,συμφωνώ, δεν είναι.. Αλλά μη ζητάς τα ρέστα εσύ έκανες το λάθος και έγραψες On-Off στον τίτλο..
lampros_fazer
24/09/2006, 23:39
το φαναρι μοιαζει με αυτο του MT-01
σε προλαβα? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι φέρνει λίγο στου ΜΤ..Αλλά στο ΜΤ του πάει.. :winka:
(δεν με πρόλαβες,το έγραψα πρώτος! :lol::lol: )
Τι πα να πεί δεν είναι ον-οφ; Είναι και παραείναι.
Και το δικό μου ον-οφ είναι, το kawa του μοιάζει και λίγο, αλλά έχω καλύτερα λάστιχα...:cool:
http://img218.imageshack.us/img218/7616/v1og3.jpg
http://img86.imageshack.us/img86/4738/v3sd4.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/9218/v2bv4.jpg
Kαλό, καλό, καλό
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamogio
http://img218.imageshack.us/img218/7616/v1og3.jpg
http://img86.imageshack.us/img86/4738/v3sd4.jpg
http://img213.imageshack.us/img213/9218/v2bv4.jpg
Kαλό, καλό, καλό
Και στα Πιγγιανά πως θα πηγαινεις ρε μαστορα μ' αυτο? :look: :confused:
:lol: :rotflmao: :lol:
Stergios69
09/10/2006, 17:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Και στα Πιγγιανά πως θα πηγαινεις ρε μαστορα μ' αυτο? :look: :confused:
:lol: :rotflmao: :lol:
Με σύνεση... :D
lampros_fazer
09/10/2006, 17:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamogio
Kαλό, καλό, καλό [/B]
Μπορεί,αλλά....άσχημο,άσχημο,ΠΟΛΥ άσχημο..:wacko:
Και στα Πιγγιανά πως θα πηγαινεις ρε μαστορα μ' αυτο?
Οπως πααίναμε με το ΑΧ, σιγα-σιγα.
Εξάλλου εκεί τα στρώνουν τα μηχανάκια, όχι στην πόλη:lol:
Με σύνεση...
σωστός.
Μπορεί,αλλά....άσχημο,άσχημο,ΠΟΛΥ άσχημο..
Αντε ρε που θα πεις άσχημο το μηχανάκι τούτο, φθονερέ.:p
http://www.moto-net.com/p_article.php?RefArticle=1272
νεες φωτο και τεστ
ολο και περισσοτερο το ερωτευομαι αυτο το μηχανακι .... αν με δειτε πανω του καμια μερα μη σας ερθει αποτομα! :a07: :a07: :a07: :a07: :a07: :a32:
64703
Το μηχανακι θα πουλησει τρελά!
Στειλτε τα translap στον βροντο!!