PDA

View Full Version : Φθινοπωρινό Bazaar

jarv
25/07/2006, 12:03
Ακολουθεί διαφήμιση…
αστειεύομαι όπως ξέρετε διαφημίσεις δεν συνηθίζω να βάζω στο forum, αλλά νομίζω πως αυτό ενδιαφέρει αρκετούς από εσάς που κοντεύουν να σας πετάξουν έξω από το σπίτι σας, για την κατάληψη χώρου που έχετε κάνει με πράγματα που δεν χρησιμοποιείτε πια, αλλά εξακολουθείτε να τα έχετε στην ντουλάπα σας γιατί λυπάστε να τα πετάξετε. Ευκαιρία λοιπόν να πάψει να γκρινιάζει η μαμά ή η σύζυγος… και γιατί όχι να βγάλετε και χρήματα.

Φθινοπωρινό Biker’s Bazaar
Πούλα και αγόρασε…
Ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείς τα μεταχειρισμένα σου γάντια, κράνη, μπουφάν, αξεσουάρ, ανταλλακτικά, λάδια, σπρέϋ, αυτοκόλλητα, λάστιχα, εξάτμιση… ακόμα και την παλιά σου μοτοσυκλέτα, αλλά και να αγοράσεις «ευκαιρίες».
Το πρώτο Φθινοπωρινό Bazaar από Ιδιώτες για Ιδιώτες θα πραγματοποιηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι τη δύση του ηλίου, στο Auto Festival.
Οι επισκέπτες θα απολάυσουν μια αμιγώς μοτοσυκλετιστική ημέρα με MotoGp, μουσική και πολλές εκπλήξεις.
Κόστος συμμετοχής για τους «εκθέτες» 10 € τα 4m2 (2X2). Για κράτηση χώρου τηλεφωνήστε στο 210-2851300 ή στείλτε mail στο jarv@0300.gr (τμήμα εκδηλώσεων)
Ιωάννα

anco
07/09/2006, 14:18
ωραια αν ειναι θα μαζεψω κατι παλια parts.

:)

div400
07/09/2006, 19:03
ξερει κανεις που ειναι αυτο το auto festival?

BAD BOY
07/09/2006, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
ξερει κανεις που ειναι αυτο το auto festival? Στην εθνικη οδο ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ απεναντι απο τα ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΤ.
:D

zoropatra
07/09/2006, 19:15
ναι το ακουσα και εγω και απο οτι μου ειπαν θα γινει στα μεγαρα.......
καλη φαση.........

zoropatra
07/09/2006, 19:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
ναι το ακουσα και εγω και απο οτι μου ειπαν θα γινει στα μεγαρα.......
καλη φαση.........

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΚΥΡΟ!!!!!

AtsatsosKakoszx
07/09/2006, 19:26
Ρε παιδιά θα έχει τίποτα; Θα αξίζε; Λέω να κατέβω από θεσ/νίκη. Αν κι εκείνο το σάβ/κο μάλλον θα είμαι βόλο.

zoropatra
07/09/2006, 19:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από AtsatsosKakoszx
Ρε παιδιά θα έχει τίποτα; Θα αξίζε; Λέω να κατέβω από θεσ/νίκη. Αν κι εκείνο το σάβ/κο μάλλον θα είμαι βόλο.

φιλε πιστευω σε δυο περιπτωσεις:

1) θα γινει χαμος και θα υπαρχει πιθανοτητα να βρεις πραγματα που σε αλλη περιπτωση θα τα εβρισκες πολυ δυσκολα.....και σε καλη τιμη....

2)επειδη ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο λογικα θα το ξερουν πολλοι λιγοτεροι απο οσους θα το ξερουν του χρονου π.χ που θα ακουσουν τις εντυπωσεις αυτων που θα πανε φετος......

εμενα ενα αλλο με προβληματιζει......

μηπως θα ηταν καλο να πανε απο εκει οσοι εχουν πεσει θυματα κλεψιας?
ιδιωτες θα ειναι....δεν ξερεις τι "δικο" σου πραγμα μπορει να βρεις........... και ποσα "καλα" παιδια θα ειναι εκει που θα θελουν να πουλησουν την πραματια τους!!!!!:winka:

Alx 84
08/09/2006, 10:01
θα πάω και εγώ λογικά να ρίξω μια ματιά!!

jarv
08/09/2006, 10:03
Έχεις δίκιο, κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει, πιστεύω πως θα έρθει κόσμος να πουλήσει και να αγοράσει, αλλά ακόμα και αν δεν έχει ενδιφέρον, λέμε τώρα, μην ξεχνάτε πως είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα πανηγύρι και να δούμε το MotoGP όλοι παρέα.

Nik0s
08/09/2006, 10:14
Πανουργιάααααααααα τις εξατμίσεις να πάμε να πουλήσουμε !!!!

:lol: :rotflmao: :lol:

Θανασ', με το VTR θα πάμε ? :lol: :lol: :lol:

Alx 84
08/09/2006, 10:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
Πανουργιάααααααααα τις εξατμίσεις να πάμε να πουλήσουμε !!!!

:lol: :rotflmao: :lol:

Θανασ', με το VTR θα πάμε ? :lol: :lol: :lol:

και άλλη μια μοτό για να γυρίσετε πίσω!!!:lol: :winka:

alximistis
08/09/2006, 10:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
Έχεις δίκιο, κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει, πιστεύω πως θα έρθει κόσμος να πουλήσει και να αγοράσει, αλλά ακόμα και αν δεν έχει ενδιφέρον, λέμε τώρα, μην ξεχνάτε πως είναι μία καλή ευκαιρία να κάνουμε ένα πανηγύρι και να δούμε το MotoGP όλοι παρέα.

Αφού για κει πάει δεν μαζευόμαστε όσοι μπορούμε και θέλουμε να πάμε παρείτσα να κάνουμε το χαβαλέ μας; Να δούμε και τον αγώνα μας; Τι λέτε;

Μικρή Λουλού
08/09/2006, 11:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoro
2)επειδη ειναι η πρωτη φορα που γινεται κατι τετοιο λογικα θα το ξερουν πολλοι λιγοτεροι απο οσους θα το ξερουν του χρονου π.χ που θα ακουσουν τις εντυπωσεις αυτων που θα πανε φετος......

]

δεν ειναι η πρωτη φορα..
ειναι η πρωτη φορα που το διοργανωνει το 0-300.:)

KaTaNaS
08/09/2006, 13:26
θα μου λειψει η σουζουκι μου! :(

:rotflmao: :rotflmao: :lol:

ποιος θα με γυρισει πίσω;

zoropatra
08/09/2006, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από ντερτι-moto
δεν ειναι η πρωτη φορα..
ειναι η πρωτη φορα που το διοργανωνει το 0-300.:)

:blush: :blush: :blush: :smilea:

alex-varadero
09/09/2006, 08:27
μεσα κι εγω!!!!!!!
παρακαλω πμ να κανονιστουμε!!!!!!!