View Full Version : ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ
http://stocks.pathfinder.gr/index.php?page=news&article=202890
Stergios69
26/07/2006, 09:13
Το κορυφαίο είναι ότι πριν καμιά 10 αριά μέρες που έληξε η ασφάλεια Εγνατία από το κουτί το ασφάλισα στο Φοίνικα... Μιλάμε για κ@λοφαρδία...
Γενικά όπου ζητάνε πολύ λίγα λεφτά κάτι βρωμάει.
H.A.Balafoutre
26/07/2006, 09:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Γενικά όπου ζητάνε πολύ λίγα λεφτά κάτι βρωμάει.
Έλα μωρέ, το χαρτί για την τροχαία να μετράει και σιγά μην πληρώνω τρελλά λεφτά για ασφάλεια. Τστστστσ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Έλα μωρέ, το χαρτί για την τροχαία να μετράει και σιγά μην πληρώνω τρελλά λεφτά για ασφάλεια. Τστστστσ.
Αν σου τύχει η στραβή όμως και μετά δεν βγάζεις άκρη με τίποτα???
Εκεί φαίνεται η διαφορά! :winka:
Μιλάω εκ πείρας!
με αυτα που λετε τριβουν τα χερια τους οι κλεφτες (ασφαλιστικες εταιρειες)
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ειναι να υπαρχουν και ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ ασφαλειες απο τις "καλες" ωστε να μη φτασουμε να πληρωνουμε ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ αυτες...
υπαρχουν ΦΤΗΝΕΣ ασφαλιστικες που λειτουργουν 10+χρονια!!!! γιατι να μη τις στηριξεις???
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
με αυτα που λετε τριβουν τα χερια τους οι κλεφτες (ασφαλιστικες εταιρειες)
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ειναι να υπαρχουν και ΦΤΗΝΟΤΕΡΕΣ ασφαλειες απο τις "καλες" ωστε να μη φτασουμε να πληρωνουμε ΟΣΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ αυτες...
υπαρχουν ΦΤΗΝΕΣ ασφαλιστικες που λειτουργουν 10+χρονια!!!! γιατι να μη τις στηριξεις???
Συμφωνώ μαζί σου 100%. Και εγώ άλωστε δεν γουστάρω καμία σχέση με ασφαλιστικές-τράπεζες.
Αλλά ρε γαμώτο είναι κάποιες περιπτώσεις που κάνουν μπαμ ότι είναι για τον φούτσο!
Παιδια απλα ενημερωτικα επειδή δουλεύω στην Εγνατια(μηχανογραφηση) οπότε όπως καταλαβένεται ειμαι πρώτος απο ολους που καιγομαι να μαθω τι τρέχει.όποιες ασφαλιστικες έχουν κλεισει και οσες θα κλείσουν είναι αυτές που δεν ανταποκρίνονταν στις υποχρεώσεις τους ως προς τους πελάτες.Εμεις ως προς τους πελάτες αργούμε αλλα πληρώνουμε.Το όλο θέμα ΄γίνετε διότι χρωστάμε φόρους.Γιαυτο και για ένα χρόνο θα είμαστε σε προγραμμα εξυγίανσης.Με σχεδον 500.000 συμβόλαια σε αυτοκίνητο δεν συμφέρει πρώτα απόλα το κράτος να κλείσουμε( θα χρεωκοπήσει το επικουρικο).Η μαλακία της υπόθεσης είναι οτι με τον τρόπο που το παρουσιάζουν τα ΜΜΕ θα χάσουμε πάρα πολους πελάτες.Τεσπα οποιος απο εδω μέσα είναι ασφαλισμένος Στην Εγνατία και θέλει να μάθει κάτι παραπάνω ας στείλει π.μ.Οσον αφορα την καραμέλα της φθηνής ασφάλειας. Όποιος δεν έχει στο οχημα του κλοπή η πυρκαγιά δεν έχει λόγο να φοβάται, ας πάει στην χειρότερη ασφαλιστική της αγοράς.Αυτος που πρέπει να φοβάται είναι ο άτυχος που θα τρακάρει με τον προηγούμενο και θα πρέπει να πληρωθει.
Αν τρακάρεις με κάποιον,και η ασφαλιστική σου εταιρεία δεν πληρώνει τον παθώντα,αυτός στρέφεται με αγωγή εναντίον σου για να πάρει τα λεφτά του,και μετά τρέχα να τα πάρεις απο την ασφαλιστική σου...Και καλά κρασά!Ο αδερφός μου έχει Εγνατία,και περιμένει να λήξει σε λίγους μήνες για να πάει σε άλλη.Το θέμα είναι,το κράτος να προστατεύε τους καταναλωτές απο τους απατεώνες.Η "Γαλαξίας" δεν ήταν πέρσι χορηγός στην ΑΕΚ και προσέφερε φθηνές ασφάλειες στους οπαδούς;
Αρχικά δημιουργήθηκε από 916
Η "Γαλαξίας" δεν ήταν πέρσι χορηγός στην ΑΕΚ και προσέφερε φθηνές ασφάλειες στους οπαδούς;
ναι ηταν
Αρχικά δημιουργήθηκε από 916
Αν τρακάρεις με κάποιον,και η ασφαλιστική σου εταιρεία δεν πληρώνει τον παθώντα,αυτός στρέφεται με αγωγή εναντίον σου για να πάρει τα λεφτά του,και μετά τρέχα να τα πάρεις απο την ασφαλιστική σου...Και καλά κρασά!Ο αδερφός μου έχει Εγνατία,και περιμένει να λήξει σε λίγους μήνες για να πάει σε άλλη.Το θέμα είναι,το κράτος να προστατεύε τους καταναλωτές απο τους απατεώνες.Η "Γαλαξίας" δεν ήταν πέρσι χορηγός στην ΑΕΚ και προσέφερε φθηνές ασφάλειες στους οπαδούς;
Δεν τα ξέρεις καλά. Εάν εσύ έχεις κάνει δήλωση ότι φταις, και η ασφαλιστική σου δεν τον πληρώνει τότε η μήνυση γίνεται σε εσένα αλλά και στην ασφαλιστική. Στο δικαστήριο από τη στιγμή που θα δηλώσεις ότι αποδέχεσαι την ευθύνη και ότι η ασφαλιστική δεν τον πληρώνει τότε, απαλάσεσαι. Παιδια πληρώνουμε το μήνα σε ζημίες περίπου 1,6 εκατομμύρια euro. Όταν δεν πληρώνουμε το πρόβλημα είναι αλλού π.χ. ψεύτικες δηλώσεις για να φτιάξουμε του κολλητού το αμάξι που το τράκαρε μόνος του. Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το ότι υπάρχει ελλείψει ελέγχου από το κράτος συμφωνώ. Και κάτι ακόμα και δεν απευθύνομαι μόνο σε σένα. Τη λέξη απατεώνας μην την χρησιμοποιείτε τόσο εύκολα. Από τις ασφαλιστικές που έκλεισαν τα τελευταία 2 χρόνια δεν νομίζω ότι ήταν καμία από αυτές που ήταν μόνο 2 χρόνια στην αγορά. το ότι το μαγαζί έπεσε έξω και ότι χρωστάς δεν σε καθιστά άμεσα στους απατεώνες. ξέρετε πόσοι από τους παπόβιους μέσα σε ένα χρόνο έχουν κάνει 2 και 3 τρακαρίσματα. για βάλτε τα κάτω. Έχουν ένα όχημα που κάνει 1000 euro, πληρώνουν το χρόνο 150 euro(χονδρικά τα λέω) και έχουν κάνει 3000 euro ζημίες που πρέπει να τα πληρώσει η ασφαλιστική. Ά και την επόμενη χρονιά που θα του ανέβει το bonus θα κλαίγεται για τα 15 euro παραπάνω που θα πληρώσει.Κέρδος ασφαλιστικής σε αυτή τη περίπτωση. 3000 - 150= 2850.όχι δεν βγάζει αλλά πληρώνει κιόλας.Σε καμοία περίπτωση δεν υποστιρίζω οτι όλες οι ασφαλιστικές είναι τίμιες.
Φίιιιιιιιιιουουου, κι έληξε η ασφάλειά μου στην Αργοναυτική πριν λίγες μέρες κι όλο έλεγα να πάω για ανανέωση, αλλά το αμελούσα!:uplate:
lygonis τα ξέρω πολύ καλά διότι πριν 4 χρόνια τραβιόμουν στα δικαστήρια για να πάρω την αποζημείωσή μου,επειδή με είχε τρακάρει ένας ταρίφας.Ο δικηγόρος μου του έκανε αγωγή και αυτός έκανε αγωγή στην ασφαλιστική του.Τελικά τα πήρα τα λεφτά μου πριν φτάσει στο δικαστήριο η υπόθεση...Εμένα δε μ'ενδιαφέρει αν ο παπόβιος πληρώνει 150? και κάνει ζημίες 3000?.Εγώ θέλω να με καλύπτει η ασφαλιστική που πληρώνω.Ανοίγουν,κάνουν την αρπαχτή και μετά κλείνουν.Και δε χρειάζεται να είναι 1-2 χρόνια.Κάποια στιγμή αρχίζουν τα πρόβλήματα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από lygonis
Με σχεδον 500.000 συμβόλαια σε αυτοκίνητο δεν συμφέρει πρώτα απόλα το κράτος να κλείσουμε( θα χρεωκοπήσει το επικουρικο).Η μαλακία της υπόθεσης είναι οτι με τον τρόπο που το παρουσιάζουν τα ΜΜΕ θα χάσουμε πάρα πολους πελάτες.
Εάν δεν είχε 500000 συμβόλαια θα την είχαν κλείσει φέτος. Του χρόνου με το ντόρο που έγινε δεν θα έχει ούτε τα μισά. Ουσιαστικά το κράτος την καταδίκασε σε αργό θάνατο.
H.A.Balafoutre
26/07/2006, 17:36
Και λοιπόν αφού δεν βγαίνουν με φθηνά ασφάλιστρα αυτές οι ασφαλιστικές και το ξέρουν από πρίν, διότι οι μεγάλες εταιρείες δεν είναι βλάκες, τότε τι προσπαθούν να πετύχουν?
Και οι καταναλωτές βρε παιδί μου, μα τόσο πρόβατα?
Ο μερακλής, ο Έλληνας που ξέρει και φιλάγεται και είναι κιμπάρης άντρας, αλλά όταν δεν βλέπουν (δεν το ξέρουν) οι άλλοι πληρώνει φθηνά ασφάλιστρα γιατί θέλει να μην τον γράφει η τροχαία με το Α3 και δεν του περισσεύουν λεφτά από τις δόσεις?
Και μετά φταίνε οι ασφαλιστικές? Οι φθηνές? Ο λαός λέει, " η φθήνια τρώει τον παρά." Αφού ξέρεις κύριε με το Mercedes πως ότι πληρώσεις παίρνεις, πώς είναι δυνατόν να απαιτείς τις πλάκας ιστορία σε ασφάλεια για το αμάξι? Τι περιμένεις δηλαδή. Να τους έχεις στο χέρι αφού πλερώνεις?
Εκεί που μας παίρνει πούλ-μουρ και εκεί που δεν βλέπουν οι άλλοι ή δεν ξέρουν στο τζάμπα και φτωχομπινεδιλίκια. Και μετά, αν κάτι πάει στραβά, φταίει το κράτος? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.....
Τις προάλες μιλούσα με ένα παλικάρι και πιάσαμε κουβέντα για τις ασφάλειες. Πληρώνει 90ευρώ το χρόνο για το Varadero κι εγώ 190 για το Fazer. Και γελούσε που πληρώνω ακριβά ασφάλιστρα. Και του λέω, στο παπάκι το 50άρι που είχα, πλήρωνα 50ευρά κι εσύ με το χίλια και τα 3.500.000δρχ εργαλείο νιώθεις εντάξει? Το σκέφτηκε λίγο και μου είπε το φυσιλογικό, "....έ ο άλλος να έχει καλή ασφάλεια.....". Κατά τα άλλα η μόστρα......μόστρα.
Αυτές είναι βλακώδης λογικές.
Δεν είναι δυνατόν ο κόσμος σήμερα να μην είναι υποψιασμένος.
Δεν είναι δυνατόν να μην είναι πληροφοριμένος.
Και φυσικά όταν μιλάμε για ενήλικα παραγωγικά άτομα να μην ξέρουν τη σχέση τιμή-ποιότητα και να επιλέγουν συνειδητά. Τα λεφτά δεν βγαίνουν εύκολα για να τα πετάμε.