PDA

View Full Version : R 850 Gs

demotapa
26/07/2006, 11:34
Ερχόμενος απο freewind και δεν μή θέλοντας να πάω σε εξωπραγματικά κυβικά για μένα , ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμμένο μοντέλο . Πόσο περίπου μπορώ να το βρώ, τί να προσέξω ? Νομίζω ότι τα χλμ δεν με ενδιαφέρουν, από ότι έχω διαβάσει στο φόρουμ σας τα bmw δεν μασάνε !!!! Είναι ευκολοδήγητο ? Η έρευνα αγοράς που είχα κάνει για το freewind έγινε με βάση (δεν ξέρω άν έκανα καλά ) Το ύψος μου 1,78 και κιλά 72-74 . Το 850 πως το βλέπεται ? Εμπειρία οδηγική έχω γύρω στα 3 χρόνια . Θα ήθελα την έμπειρη γνώμη σας !!

gian_nykt
31/07/2006, 11:21
Να σου πώ, το 850 βγήκε καθαρά απο σπόντα μιάς και έχει μηδαμινές διαφορές σε απόδοση και φυσικά μείων σε ροπή σε σχέση με το 1100. Είναι όμοια μηχανάκια οπότε θα σου πρώτινα να πάρεις το 1100 μιάς και πάνω κάτω στα ίδια λεφτά θα παίξει και πιο φυσιολογικός κυβισμός είναι για μπόξερ. Πρόσεξε κιβώτιο και δίσκο συμπλέκτη αν είναι ταλαιπωρημένα (έχω ακούσει για κιβώτιο που πετούσε νεκρά μόνο του και ήθελε 400+ επισκευή).
Εκτός βέβαια αν βρείς 850 που να είναι πολύ καλό σαν τιμή και κατάσταση, αν και πιστεύω οτι ειναι σχετικά σπάνια τα 850 μπόξερ στην Ελλάδα.
Πάντως ότι και να πάρεις.....με το καλό..!