PDA

View Full Version : Sos λαθρεπιβάτης...

Jo.Da.
26/07/2006, 12:00
είμαι σίγουρος πως αν κάποιος σας ρώταγε : ''ποιους έχετε πάει βόλτα με τη μηχανή σας?'' η απάντηση 100% δε θα ήταν :''έχω πάει βόλτα ακόμα και έναν ποντικό!!!''.
χτες φεύγοντας από πανεπιστήμιο βάζω το κλειδί στο διακόπτη και βλέπω κάτι να κουνιέται στο κενό που υπάρχει ανάμεσα στο φαιρινγκ και τα μπροστινά πιρούνια...λέω θα είναι τα κορδόνια του bagster που τα κουνάει ο αέρας...κοιτώντας καλύτερα βλέπω την ποντικο-ουρά!λέω στο φιλαράκι που ήταν δίπλα τι είδα και μου απαντά πως μάλλον με έχει πειράξει η πολύ δουλειά και η ζέστη και βλέπω ό,τι να'ναι!!!έτσι πείστηκα κι εγώ (δεν ήθελα να πιστέψω αυτό που είδα) και ξεκινάμε για το σπίτι του φίλου...αφού έχω διανύσει 10 κμ κι έχω αφήσει το φίλο μου σπίτι του με πιάνει κόκκινο σε κάτι φανάρια.κοιτάω στο σημείο που είχα δει και πριν τον ποντικό και βλέπω πάλι την ουρά, σκύβω ολόκληρος πάνω από το τιμόνι και βλέπω κανονικά όλο το τρωκτικό....πατάω κόρνα μήπως τρομάξει και πηδήξει, αυτό αντέδρασε αλλά δεν είδα αν πήδηξε ή όχι...
πήγα σπίτι έψαξα καλά όλα τα πλαστικά (όπου μπορούσα να δω), δεν βρήκα τπτ!το βράδυ έβαλα (μέσα στα πλαστικά) κι ένα ειδικό φάρμακο που το τρώνε και τους δημιουργεί την επιθυμία να πιουν νερό...σήμερα δεν το ξαναείδα κι ελπίζω να έχει φύγει γιατί φοβάμαι μη μασήσει κανένα καλώδιο και μετά τρέχω...
αν κάποιος έχει παρόμοια εμπειρία η συμβουλή του θα μου ήταν απαραίτητη...sorry αν σας κούρασα.
ps : στο συνεργείο και στο μαγαζί που πήγα να πάρω το φάρμακο μου είπαν πως πρώτη φορά ακούνε τέτοια ιστορία!!!γ@μώ τη γκαντεμιά μου...

Gandalf dr685sm
26/07/2006, 12:12
το έχω ξανακούσει αλλά με ποντικό σε αυτοκίνητο που στο τέλος του είχε φάει και τα σωληνάκια απο τα φρένα και παραλίγο να σκοτωθεί ο άνθρωπος...

Gandalf

Jo.Da.
26/07/2006, 12:19
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
το έχω ξανακούσει αλλά με ποντικό σε αυτοκίνητο που στο τέλος του είχε φάει και τα σωληνάκια απο τα φρένα και παραλίγο να σκοτωθεί ο άνθρωπος...

Gandalf
το πρώτο που μου είπε το παληκάρι που αγόρασα το φάρμακο ήταν να προσέχω τα φρένα μου...

tsiros_temp
26/07/2006, 12:48
rat bike

kachius
26/07/2006, 12:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από tsiros_temp
rat bike

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ο ακριβής ορισμός :rotflmao:

Συγνώμη κιόλας για τα γέλια...

Κάπου τριγύρω πήρε το μάτι μου "προχτές"
ένα άλλο ποστ με μηχανόβιο ποντικό...δυστυχώς με ζημιές

εδώ είναι (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=26007&highlight=%2A%F0%EF%ED%F4%E9%EA%2A)

Kizoku
26/07/2006, 13:15
:eyepop: :eyepop: :eyepop:

Διάβασα και το άλλο thread και επίσης :eyepop: :eyepop:

Ότι να 'ναι!!!

Λεωνίδας
26/07/2006, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
(...) το τρώνε και τους δημιουργεί την επιθυμία να πιουν νερό...
sorry αλλά δεν κρατιέμαι
ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ?

fantacid
26/07/2006, 15:36
ένα ειδικό φάρμακο που το τρώνε και τους δημιουργεί την επιθυμία να πιουν νερό...

συμπικνομενες σαρδελλες σε σκονη δλδ!!!

Jo.Da.
26/07/2006, 18:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
sorry αλλά δεν κρατιέμαι
ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ?
η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ότι δεν προλαβαίνει να πιει νερό γιατί ψοφάει στο δρόμο...τώρα αν από όλο το post αυτή ήταν η απορία σου, τι να πω...:a018:

George-3-
26/07/2006, 19:07
Eγω παλι ξερω για γατα σε βεντιλατερ αυτοκινητου. Το βεντιλατερ επαιρνε κινηση απο το στροφαλο και μετα αλλαξαν καπο, και αρκετα πλαστικακια για να φυγουν εντερα και εντοσθια....:yuck:

Kizoku
27/07/2006, 08:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
sorry αλλά δεν κρατιέμαι
ΠΟΣΟ ΝΕΡΟ?

Μεγάλη χαμούρα ο ποντικός!!!!

Λεωνίδας
27/07/2006, 09:43
η απάντηση στην ερώτησή σου είναι ότι δεν προλαβαίνει να πιει νερό γιατί ψοφάει στο δρόμο...τώρα αν από όλο το post αυτή ήταν η απορία σου, τι να πω...:a018: Sorry καταλαβαίνω το πρόβλημά σου αλλά δεν παύει να έχει μία δόση γελοιότητας (το πρόβλημα ε) :wacko:
:wave2:

Jo.Da.
27/07/2006, 10:01
ok man το καταλαβαίνω!απλά τώρα τελευταία μου τυχαίνουν πολλές μ@λ@κίες...

Kizoku
27/07/2006, 10:07
ok man το καταλαβαίνω!απλά τώρα τελευταία μου τυχαίνουν πολλές μ@λ@κίες...

Εντάξει αλλά στο μέλλον θα το θυμάσαι και θα γελάς σίγουρα τόσο κουφό που είναι!!

Nostra
27/07/2006, 10:09
any MOD delete this post....

Kizoku
27/07/2006, 10:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
[άσχετο spam ]

kizoku τα ΠΜ σου τα βλέπεις?

[end of spam]

Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι να τα τσεκάρω. Sorry!

[no more spam from me either]

VanDiemen
27/07/2006, 11:40
Πηγαίνουν σε μοτοσυκλέτες που μοιάζουν με ποντικοπαγίδες και αναρωτιούνται που πήγε το δόλωμα.. :)

Jo.Da.
27/07/2006, 11:42
το fazeraki μου ποντικοπαγίδα???:confused:
no mister κάποιο λάθος θα έγινε...:nono:
:D

VanDiemen
27/07/2006, 13:14
Τη δουλειά του πάντως την κάνει!! :lol:

Jo.Da.
27/07/2006, 15:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
Τη δουλειά του πάντως την κάνει!! :lol:
την κάνει και πολύ καλά κιόλας!!!
πάντως μάλλον τη γλίτωσα (γιατί χθες και σήμερα ποντικός δεν εθεάθη), μην το γρουσουζεύω όμως...
ελπίζω το τρωκτικό να έφαγε πολύ ''συμπιεσμένη σκόνη σαρδέλας'' και να πήγε να πιει ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ...γιατί αν είναι ακόμα μέσα μάλλον τη μαμησα...!!!