View Full Version : απο transalp σε τι???
Γεια και χαρά σε όλους !!!
Ξεκινώντας να αναφέρω ότι είμαι 32χρονον και εδώ και 6 χρόνια κάτοχος μια transalp 600 . Αρκετά ταξιδάκια και αρκετές χωμάτινες διαδρομές και γενικά θα αυτοχαρακτηριζόμουν ένας ήρεμος – προσεχτικός οδηγός που εκμεταλλεύεται αρκετά της δυνατότητες on-off που δίνει η transalp και πάντα δικάβαλος στις εκδρομές μου με την κοπέλα μου. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανεβώ λίγα κυβικά για να μπορέσω να κάνω καμιά ποιο μακρινή διαδρομή και εκτός Ελλάδος !!! Και να το μεγα δηλημα τι αγοράζουμε τώρα??? Λέω να ζοριστώ και να διαθέσω έως 14000,00 ευρώ για κάτι καλό !!! τώρα τι θα είναι αυτό ???? Λέω για Mega on-off αλλά όχι με σιγουριά !!!
Μπέρδεμα η κατάσταση , μπορεί να βοηθήσει κανείς?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
κατ αρχην πρεπει να εισαι αποφασισμενος και να εχεις γνωση του τι θα πει ζοριζομαι οικονομικα
γιατι εγω δε προκειται να το ξανακανω
απο κει κει περα με αυτα τα λεφτα εχεις πολλες επιλογες
αν θες ΚΑΙ χωμα τοτε μονο για ον-οφφ σε κοβω
KTM 990.... λιγο απολυτο βεβαια σε χαρακτηρα
Caponord 1000, περισσοτερο ον
VStrom 1000
GS 1200 ισως λιγο πιο ακριβο
καλυτερα ταξιδια κανεις με super touring μοτοσυκλετες και οχι με mega on off....
εσενα ποια σου αρεσει? ε αυτη κανε ενα test ride και παρ'τη
:wave2:
1000αρι street????
fazer 1000
cb 1300
ε?
αν δε σε χαλαει το μεταχειρισμενο με 12500€ βρισκεις FJR 1300 και με λιγα χλμ
για πολυ ταξιδι λεμε......
Trickster
27/07/2006, 17:22
Εγω που είμαι νέος ακόμα και τρελαμένος μάλλον θα έπαιρνα το ktm 990, σε δύο χρονάκια που θα είμαι στην ηλικία σου και θα έχω ωριμάσει μάλλον θα πάρω το gs1200.. :rotflmao:
Πέρας της πλάκας το rt της bmw δεν είναι καλύτερη επιλογή;
el_hymador
27/07/2006, 17:36
CBF 1000!!! αν εισαι κατασταλαγμενος και δεν γουσταρεις γκαζια και χωσιματα , αν ταξιδευεις δικαβαλος , αν θες κατι ευκολοδηγητο παντου και παντα ,ειναι πολυ καλη επιλογη σκεψου το....
υ.γ. και μην νομιζεις οτι δεν παει στο χωμα...με λιγη προσοχη παει οπου πανε και τα μεγαλα on-off α! ειναι και πολυ φθηνο νομιζω 10000+κατι ψιλα για την ''ακριβη εκδοση με abs και cbs (γεφυρωμενα φρενα) , οποτε δεν θα ζοριστεις οικονομικα.:wave2:
57234
Καταρχήν σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με τη περίπτωση μου !!!
Κι εγώ προς 990 προσανατολίζομαι ή και κανένα GS απλά ακούω από δώ και από κεί
Ότι το 990 είναι σχεδόν «καθαρό» με μικρό προβλήματα και κουραστικό για τον συνεπιβάτη το GS τσιμπάει λάδια, προβληματάκια με τα φρένα αστοχίες υλικού και λέω… να σκάσω 14000,00 και να αποκτήσω στενή σχέση με τα συνεργεία « Πράγμα άγνωστο με το transalpaki μου έως τώρα» Δεν πάει πολύ???
:rotflmao: :rotflmao:
Innersense
27/07/2006, 18:43
άσχετο εντελώς και off topic.
συχνά πιάνω τον εαυτό μου να σκέφτεται τι θα αγόραζε μετά το V-Strom
Ε λοιπόν παιδιά αυτό που ονειρεύομαι είναι κάτι σε CBF με τον κινητήρα του VFR!
Το “πρόβλημα” μου με το VFR είναι ότι είναι σχετικά sportif για τα δικά μου δεδομένα (καθαρά προσωπική γνώμη εννοείται), ενώ από την άλλη η Honda φροντίζει να παραμένει σταθερή στις αξίες και παράδοση αυτού του ξεχωριστού της παιδιού και έτσι δεν χρησιμοποιεί τον κινητήρα πουθενά αλλού...
Είδομεν τις εξελίξεις στο μέλλον...
εγω απορώ γιατί καποιος να θελει ενα μηχανακι με τον κινητήρα του vfr....
1.ακριβος
2.ΑΚΡΙΒΟΣ ΛΕΜΕ
3. με καθολου καλη λειτουργία σε γραμμικοτητα
4. δυσκολος στη συντηρηση (αραιη μεν αλλα απαιτει πολλες γνωσεις και πολλα φραγκα)
και
5.αμφιβολου αποδοσης (ψόφιος θελω να πω αλλα δε θελω να σας πληγωσω!)
:smokin:
Innersense
27/07/2006, 21:29
Ψιλουποκειμενικά όσα έγραψες...
1) Ναι είναι ακριβός. Τι δηλαδή ένα πχ 1200GS είναι φτηνότερο και προσφέρει περισσότερα; Όσο για τα γιαπωνέζικα συναδερφάκια του, σαφώς και υπάρχουν κάποια τα οποία προσφέρουν περισσότερα (ίππους; ) σε φτηνότερη τιμή, αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα όμως.
2) Βλέπε (1)
3) Αναφέρεσαι σε βετεκ μοντέλο η προηγούμενο; Τα βετεκ απ’ ότι βλέπω ακόμα ψάχνονται χαμένα στην άβυσσο της τεχνολογικής εξέλιξης και του μάρκετινγκ. Ειλικρινά το προηγούμενο δεν με χάλαγε καθόλου και νομίζω ότι για τουριστική χρήση είναι εξαιρετικό.
4) Καλά μιλάς για ένα μηχανάκι που θέλει ρύθμισμα βαλβίδων κάθε 40000 km και μου λες για δύσκολη συντήρηση; Έλεος!!!! Οκ έχεις δίκιο τότε να πάρω καλύτερα Ducati ή ΚΤΜ που θέλουν κάθε τόσο τον χειρούργο τους (προσοχή δεν μιλάω για αξιοπιστία, μιλάω για συχνότητα και εξειδίκευση στο service).
5) Καθαρά υποκειμενικό. 110 άλογα με την καμπύλη που βγαίνουν στο VFR είναι εξαιρετικά κατά την προσωπική μου πάντα άποψη όπως διευκρίνισα εξάλλου πριν. Τώρα αν ο προβληματισμός σου σχετίζεται με το ότι σε αυτήν την τιμή αγοράζεις πολλά περισσότερα (*βλέπε 1) τότε πάω πάσο. Μην ξεχνάμε όμως ότι κάποιοι σκάνε παραπάνω από την τιμή του VFR για να πάρουνε λιγότερα άλογα.
Τέσπα, όπως είπαμε όλα είναι υποκειμενικά στις μηχανές. Από την λειτουργία του κινητήρα, από το φάσμα στροφών που χρησιμοποιεί ο αναβάτης, από τις καμπύλες ροπής και ίππων, από τον ήχο του, από τα πάντα... Αποτελεί εξάλλου ένα από τα συστατικά που κάνουν κάθε μηχανή τόσο ξεχωριστή...
Σεβαστές λοιπόν οι απόψεις σου απλά... μην απορείς
quintezz
27/07/2006, 22:17
VARADERO 2006 ΑΛΛΟ????:a2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Innersense
Ψιλουποκειμενικά όσα έγραψες...
1) Ναι είναι ακριβός. Τι δηλαδή ένα πχ 1200GS είναι φτηνότερο και προσφέρει περισσότερα; Όσο για τα γιαπωνέζικα συναδερφάκια του, σαφώς και υπάρχουν κάποια τα οποία προσφέρουν περισσότερα (ίππους; ) σε φτηνότερη τιμή, αυτό από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα όμως.
2) Βλέπε (1)
3) Αναφέρεσαι σε βετεκ μοντέλο η προηγούμενο; Τα βετεκ απ’ ότι βλέπω ακόμα ψάχνονται χαμένα στην άβυσσο της τεχνολογικής εξέλιξης και του μάρκετινγκ. Ειλικρινά το προηγούμενο δεν με χάλαγε καθόλου και νομίζω ότι για τουριστική χρήση είναι εξαιρετικό.
4) Καλά μιλάς για ένα μηχανάκι που θέλει ρύθμισμα βαλβίδων κάθε 40000 km και μου λες για δύσκολη συντήρηση; Έλεος!!!! Οκ έχεις δίκιο τότε να πάρω καλύτερα Ducati ή ΚΤΜ που θέλουν κάθε τόσο τον χειρούργο τους (προσοχή δεν μιλάω για αξιοπιστία, μιλάω για συχνότητα και εξειδίκευση στο service).
5) Καθαρά υποκειμενικό. 110 άλογα με την καμπύλη που βγαίνουν στο VFR είναι εξαιρετικά κατά την προσωπική μου πάντα άποψη όπως διευκρίνισα εξάλλου πριν. Τώρα αν ο προβληματισμός σου σχετίζεται με το ότι σε αυτήν την τιμή αγοράζεις πολλά περισσότερα (*βλέπε 1) τότε πάω πάσο. Μην ξεχνάμε όμως ότι κάποιοι σκάνε παραπάνω από την τιμή του VFR για να πάρουνε λιγότερα άλογα.
Τέσπα, όπως είπαμε όλα είναι υποκειμενικά στις μηχανές. Από την λειτουργία του κινητήρα, από το φάσμα στροφών που χρησιμοποιεί ο αναβάτης, από τις καμπύλες ροπής και ίππων, από τον ήχο του, από τα πάντα... Αποτελεί εξάλλου ένα από τα συστατικά που κάνουν κάθε μηχανή τόσο ξεχωριστή...
Σεβαστές λοιπόν οι απόψεις σου απλά... μην απορείς
δεν ειπα για τα vfr ειπα για τα μοτερ τους αρα τσαμπα επιχειματολογεις υπερ της μοτοσυκλετας
ΝΑΙ ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ οταν εχεις ενα εντελως συμβατικό μηχανακι γυρω απο το μοτερ και το κοστολογεις μια περιουσια.. αρα το μοτερ είναι ακριβο! Τι άλλο? ποσο κανει ενα μονομπρατσο με τσαμπαολε αμορτισερ?
και η καμπυλη ιπποδύναμης και ροπης ειναι ΑΘΛΙΑ
ουτε καν πλησιάζει την αντίστοιχη πχ ενος Ζ750 σε γραμμικοτητα και αποδοση.. που κανει ενα μμυριο δρχ φτηνοτερο... τι να λεμε... tech freaks εισαστε ... ή δε ξερετε να διαβαζετε μια καμπυλη ροπης και ιπποδυναμης... (μονο στην οικονομια ειναι καλος αυτος ο κινητηρας)
ο ηχος ειναι κατι που δεν το ακουει κανενας σε αυτο το μηχανακι αθορυβο ειναι
:lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
...
όλα στον hornet.. :o κια βρες κάπου να κρυφτείς. :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
όλα στον hornet.. :o κια βρες κάπου να κρυφτείς. :lol: :bawl: :bigcry: :lol: Με κουκούλα ή χωρίς? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από Xlitos
όλα στον hornet.. :o κια βρες κάπου να κρυφτείς. :lol:
μολις παντρεύτηκε και ειναι σε ταξίδι (υποθέτω) μουχαχααχαχαχαχ
παλι καλα που δεν σκαει μυτη και ο πολυμηχανος να μας τα πρήξει με τις αγωνιστικές επιτυχίες του RCV για να εκθειάσει τα V της χονδρα (που εξακολουθώ να πιστευω οτι ειναι τσαμπα "φημη", τζαμπα λεφτα και τσαμπα "μύθος")
:smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
CBF 1000!!! αν εισαι κατασταλαγμενος και δεν γουσταρεις γκαζια και χωσιματα , αν ταξιδευεις δικαβαλος , αν θες κατι ευκολοδηγητο παντου και παντα ,ειναι πολυ καλη επιλογη σκεψου το....
υ.γ. και μην νομιζεις οτι δεν παει στο χωμα...με λιγη προσοχη παει οπου πανε και τα μεγαλα on-off α! ειναι και πολυ φθηνο νομιζω 10000+κατι ψιλα για την ''ακριβη εκδοση με abs και cbs (γεφυρωμενα φρενα) , οποτε δεν θα ζοριστεις οικονομικα.:wave2:
+1
Η CBF 1000 είναι μια πολύ καλή περίπτωση και δεν ανεβαίνω και στον θεό από άποψη ευρώ αλλά έλα που δεν αρέσει στην συνεπιβάτη και σύντροφο μου!!!
Νομίζω ότι θα περιμένω μήπως βγάλει η bmw 850gs????
:confused: :confused: :rotflmao:
TDM900 στα 9200ευρώ με ABS?
Πολύ όμορφο (υποκειμενικό)
Σχετικά δυνατό
Αρκετά άνετο και σε ταξίδια και στην πόλη
και πατάς χώμα (απλά για να περάσεις με ηρεμία φαντάζομαι..)
Πιο πολλά για αυτό το κουκλί θα σου πω σε καμμιά βδομάδα
Γιωρίκα κόψε τα ληγμένα , λέμε και φέρε τη ΖΟΥΖΟΥΝΕΛΑ σου το Σαββάτο να παίξει με τις άλλες πάπιες στο Ξυλόκαστρο :D
MIKE_16V
28/07/2006, 14:06
Πριν αποφασισεις παντως, εχε στο νου σου και το κοστος συντηρησης:winka:
Αλλο για ενα ιαπωνικο...αλλο για ενα ευρωπαικο....και αλλο για ενα ιταλικο(αυτα παιζουν σε δικη τους κατηγορια):D
ktm640lc4
28/07/2006, 15:12
ΚΤΜ 990. Στεγνα.
Η αν εχεις το χρημα GS1200.
the_passenger
28/07/2006, 15:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από elnor
Καταρχήν σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε με τη περίπτωση μου !!!
Κι εγώ προς 990 προσανατολίζομαι ή και κανένα GS απλά ακούω από δώ και από κεί
Ότι το 990 είναι σχεδόν «καθαρό» με μικρό προβλήματα και κουραστικό για τον συνεπιβάτη το GS τσιμπάει λάδια, προβληματάκια με τα φρένα αστοχίες υλικού και λέω… να σκάσω 14000,00 και να αποκτήσω στενή σχέση με τα συνεργεία « Πράγμα άγνωστο με το transalpaki μου έως τώρα» Δεν πάει πολύ???
:rotflmao: :rotflmao:
Φίλε μου,
είχα κι εγώ αυτό το δίλημμα και τα οδήγησα τα παραπάνω.. και το Varadero στο οποίο και κετέληξα.....
δες το σχετικό πόστ που είχα ανεβάσει, υποκειμενικά πάντα.....
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=15564&highlight=1200
latris mixanis
28/07/2006, 17:57
Noμίζω ότι το cbf 1000 είναι μια καλή επιλογή!Εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=22918&highlight=cbf1000) θα βρεις με ρικές πληροφορίες από το μοντέλο σε συζήτηση που έχουμε κάνει στο φόρουμ!
Αν σκέφτεσαι να κρατήσεις χρόνια τη μηχανή και να την ευχαριστηθείς θα πρότεινα το BMW 1200GS.Νομίζω ότι είναι το απόλυτο μηχάνημα,ειδικά για ταξίδια στην Ελλάδα που όπως και να το κάνουμε θες να πατήσεις το χωματάκι σου για να πας στη καλή ερημιή παραλία.Καλή επιλογή.:beer: :beer:
mixanobio$
02/08/2006, 15:51
VARADERO 2006
dirtbird
02/08/2006, 17:37
Eγώ (το ξέρω δεν με ρώτησε κανείς) θα συμφωνήσω με τον idi σε όσα λέει για το VFR. Πολυπλοκότητα χωρίς αντίκρισμα στην απόδοση παρά μόνο στον τρόπο λειτουργίας (και αυτό μάλλον προ V-TEC) και με αυξημένο κόστος σέρβις (έστω και αραιά). Kαι δεν γουστάρω να χρειάζεται ειδικό εργαλείο για να ρυθμίσω αλυσσίδα. Παρόλα αυτά είναι μία μηχανή εξαιρετικά ομοιογενής και όσοι την παίρνουν είναι συνηδητοποιημένοι όσον αφορά τα γκάζια της.
Τώρα το CBF 1000 πιστεύω ότι απευθύνεται σε ΒΑΒ (born again bikers) και courriers (σε Αγγλία-Γερμανία, όχι για την Αθήνα).
Αν επρόκειτο για on-off, αφού ξεκαθάριζα με τον εαυτό μου ότι δεν απαιτώ αξιοπιστία Honda, θα έπαιρνα το 990 (αλλά με τη σέλλα του 950 γιατί με την καινούργια είναι κλάφτα Χαράλαμπε) και ας μην χάλαγε ποτέ.
Αν δεν μπορούσα να το κάνω αυτό (το προσωπικό ξεκαθάρισμα) ίσως να παιρνα Varcadero στο οποίο θα άλλαζα κατευθείαν αναρτήσεις (δλδ +1000?).
:wave2: :wave2:
nikonian
03/08/2006, 08:10
Η CBF 1000 είναι μια πολύ καλή περίπτωση και δεν ανεβαίνω και στον θεό από άποψη ευρώ αλλά έλα που δεν αρέσει στην συνεπιβάτη και σύντροφο μου!!!
:confused: :confused: :rotflmao:
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!
Ήταν λάθος να ζητήσεις τη γνώμη της, αλλά το καταλαβαίνω, γιατί ήθελες να απενοχοποιηθείς για την αγορά σου.
Έκανα κι εγώ το λάθος να πάρω το Hornet , επειδή άρεσε στην κυρά. Το μηχανάκι άριστο, αλλά δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου, το ότι διάλλεξε εκείνη ακόμα και το μηχανάκι μου.
Να πάρεις ένα που να το σιχαίνεται. Άκουσέ με. Δείξε ποιός είναι ο ΑΝΤΡΑΣ στο σπίτι.
Έλα ένα βράδυ να σε ποτίσουμε καλά (15 μπύρες) και πρωί πρωί να πάς να κάνεις ό,τι γουστάρεις ΕΣΥ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!
Ήταν λάθος να ζητήσεις τη γνώμη της, αλλά το καταλαβαίνω, γιατί ήθελες να απενοχοποιηθείς για την αγορά σου.
Έκανα κι εγώ το λάθος να πάρω το Hornet , επειδή άρεσε στην κυρά. Το μηχανάκι άριστο, αλλά δεν θα το συγχωρήσω ποτέ στον εαυτό μου, το ότι διάλλεξε εκείνη ακόμα και το μηχανάκι μου.
Να πάρεις ένα που να το σιχαίνεται. Άκουσέ με. Δείξε ποιός είναι ο ΑΝΤΡΑΣ στο σπίτι.
Έλα ένα βράδυ να σε ποτίσουμε καλά (15 μπύρες) και πρωί πρωί να πάς να κάνεις ό,τι γουστάρεις ΕΣΥ.
:D
Λάθος το Ηornet??? Μάλλον η κυρά σου ξέρει τι κάνει......
:lol: :lol: :lol:
Χωρίς πλάκα τώρα συμφωνώ απόλυτα - Πάρτε ότι αρέσει σε ΕΣΑΣ - όχι στην γυναίκα/γείτονα/φίλο/φίλη
Και αν είναι να ανεβαίνει καμιά φορά η γυναίκα πάνω, τουλάχιστον πάρε κάτι που δεν θα την αναγκάζει να κάθεται διπλωμένη στην ουρά πίσω σου ένα μέτρο πιο ψηλά.
btw μπράβο στην κυρά για την επιλογή!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Γεια και χαρά σε όλους !!!
Ξεκινώντας να αναφέρω ότι είμαι 32χρονον και εδώ και 6 χρόνια κάτοχος μια transalp 600 . Αρκετά ταξιδάκια και αρκετές χωμάτινες διαδρομές και γενικά θα αυτοχαρακτηριζόμουν ένας ήρεμος – προσεχτικός οδηγός που εκμεταλλεύεται αρκετά της δυνατότητες on-off που δίνει η transalp και πάντα δικάβαλος στις εκδρομές μου με την κοπέλα μου. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανεβώ λίγα κυβικά για να μπορέσω να κάνω καμιά ποιο μακρινή διαδρομή και εκτός Ελλάδος !!! Και να το μεγα δηλημα τι αγοράζουμε τώρα??? Λέω να ζοριστώ και να διαθέσω έως 14000,00 ευρώ για κάτι καλό !!! τώρα τι θα είναι αυτό ???? Λέω για Mega on-off αλλά όχι με σιγουριά !!!
Μπέρδεμα η κατάσταση , μπορεί να βοηθήσει κανείς?
Efoson den exeis provlima xrimaton kai mporeis na diatheseis eos 14xil gia na pareis kenourgia motosykleta.......
NA AGORASEIS AUTO POU SOU ARESEI PERISOTERO ola ta ypoloipa einai filologies
oti kai na epilekseis apo mega on-off (mia kai theleis na pigeneis kai se xoma) tha sou kanei thn douleia sou kai me to parapano
tora oso afora thn diki mou apopsi.... tha eperna Adventure 990S giati (teleios antikimenika) einai to kalyero ap'ola ta ypoloipa kouvadakia pou proanaferthikan
ironbum2
03/08/2006, 09:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
Efoson den exeis provlima xrimaton kai mporeis na diatheseis eos 14xil gia na pareis kenourgia motosykleta.......
NA AGORASEIS AUTO POU SOU ARESEI PERISOTERO ola ta ypoloipa einai filologies
oti kai na epilekseis apo mega on-off (mia kai theleis na pigeneis kai se xoma) tha sou kanei thn douleia sou kai me to parapano
tora oso afora thn diki mou apopsi.... tha eperna Adventure 990S giati (teleios antikimenika) einai to kalyero ap'ola ta ypoloipa kouvadakia pou proanaferthikan
+10000:wave2:
950 λεμε...δοκιμασμενη κινηση!!!!
Ακου τη καρδια σου οπου σε παει...κλεισε τα ματια και πηγαινε σε μια αντιπροσωπεια της αρεσκειας σου(Hellinstore κατα προτιμηση) καβαλα το μηχανακι που σ’αρεσει και φυγε!
Ασε που το καινουργιο 990 ειναι σε καποια σημεια αρκετα εξημερωμενο...!
Λοιπόν να αναφέρω ότι την transalp μου την αγόρασα ένα ωραίο πρωί με μόνο κριτήριο μια φωτογραφία από το Moto φορτωμένη με μπαγκαζιερες και τα σχετικά…
Έπαθα πλάκα, πήγα στην Honda και την πήρα . Η αλήθεια είναι ότι έχω μείνει πλήρως ικανοποιημένος και με το παραπάνω απλά αυτή την φορά έλεγα να το ψάξω λίγο παραπάνω , και μιας και μένω στην Λήμνο πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχω την ευκαιρία να δω από κοντά καθημερινά αυτές της μηχανές και να συζητήσω με ανθρώπους που τις έχουν , γι αυτό και ζήτησα την γνώμη σας και σας ευχαριστώ !
Από ότι κατάλαβα βέβαια θα ακολουθήσω και πάλι το ένστικτο μου με μια προσθετή βοήθεια το test drive ! και αν όλα πάνε καλά το GS1200 θα γίνει δικό μου την άνοιξη.
Και κάτι ακόμα , δεν γίνετε να μην ακούσω και την κοπέλα μου, μιας και έως σήμερα με ακολουθεί παντού και πάντα χωρίς γκρίνια και παραπονά και το διασκεδάζει όσο και εγώ . Οπότε η γνώμη της μετράει περίπου όσο και η δικιά μου.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :wacko: