View Full Version : ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΤΩΡΑ.....
quintezz
27/07/2006, 20:56
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΓΟΥΛΑ, ΤΙ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΑΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΜΑΤΑΚΙΑ!! ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ? ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΑ, ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ, ΚΑΝΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΙΛΑΦΙΣΑ ΟΛΑ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΕΣΕ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΧΝΟΣ ΧΤΥΠΗΜΑΤΟΣ. ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΟΥ$*&#* ΜΟΥ ΑΥΤΟ? ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΑΝ ΜΕ ΣΙΔΗΡΟΠΡΟΙΟΝΟ....
:confused: :bigcry:
57266
quintezz
27/07/2006, 21:01
ΑΛΛΗ ΟΨΗ
57267
quintezz
27/07/2006, 21:03
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΤΣΙ????
(μετα απο βροχη ειναι!):winka:
ε αν δεν επεσες προφανως καποιο χερι την εκανε την δουλεια, αλλιως δεν εξηγειται...
makis206
27/07/2006, 22:05
Μου φαίνεται σαν να δεχότανε περίεργες δυνάμεις από τις βίδες στερέωσής του -από στραβό σκελετό του κάγκελου ίσως; - και εκτονώθηκε στο σπάσιμο..:dizzy:
Δεν το βγάζω και πολύ καλά από τη φωτό αλλά αν είναι κομμένο από ανθρώπινο χέρι θα φαίνεται καθαρά.
:hypnotize :hypnotize
quintezz
27/07/2006, 22:12
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ .ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ. ΠΟΣΟ ΠΙΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΡΕ ΠΟΥ$*%^ ΜΟΥ!
makis206
27/07/2006, 22:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από quintezz
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ .ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΩ. ΠΟΣΟ ΠΙΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΡΕ ΠΟΥ$*%^ ΜΟΥ!
Λογικά το κάγκελο δεν δέχεται ιδιαίτερες πιέσεις σε κανένα σημείο του.
Μπορεί να ήταν στραβό είτε από την κατασκευή του, είτε από κάποιο χτύπημα/στράβωμα και να δεχόταν πολλές πιέσεις στο συγκεκριμένο σημείο που να ξεκινούσε από τα σημεία στερέωσης του κάγκελου στη μηχανή.
Αν όντως έσπασε έτσι, σίγουρα θα συνέβαλαν και οι κραδασμοί του δικύλινδρου μοτέρ.
Κρίμα πάντως να ξαναπληρώνεις για κάτι τέτοιο..
:beer: :beer:
quintezz
27/07/2006, 22:49
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΗΛΕΚΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΟΥΛΑ! ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ... ΓΙΑΤΙΙ!
makis206
27/07/2006, 22:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από quintezz
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΗΛΕΚΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΟΥΛΑ! ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ. ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΝΩΜΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ... ΓΙΑΤΙΙ!
Αν καταφέρεις την κόλληση, το βάψιμο είναι εύκολη υπόθεση.
Μακάρι να γίνει όπως πρώτα ! :winka:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λογικά το κάγκελο δεν δέχεται ιδιαίτερες πιέσεις σε κανένα σημείο του.
Μπορεί να ήταν στραβό είτε από την κατασκευή του, είτε από κάποιο χτύπημα/στράβωμα και να δεχόταν πολλές πιέσεις στο συγκεκριμένο σημείο που να ξεκινούσε από τα σημεία στερέωσης του κάγκελου στη μηχανή.
Αν όντως έσπασε έτσι, σίγουρα θα συνέβαλαν και οι κραδασμοί του δικύλινδρου μοτέρ.
Κρίμα πάντως να ξαναπληρώνεις για κάτι τέτοιο..
ΕΤΣΙ ΕΣΠΑΣΕ .
Το εχω παθει και εγω σε AFRICA .
Το αποτελεσμα μετα απο συγκοληση ειναι καλουτσικο ειναι κριμα
να παρεις αλλα.
:beer:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:a53: :a53: :a53:
xtapodias
28/07/2006, 08:02
Απλά "σκάσανε" τα κάγκελα. Κι εγώ το είχα πάθει. Είχα βάλει givi και τα είχα κανα τρίμηνο, αγρατζούνιστα. Πήγα το μηχανάκι στον αντιπρόσωπο ο οποίος από μόνος του ήξερε οτι τα συγκεκριμένα σκάνε, λόγω κραδασμών σε κάποιες στροφές, και μου είπε οτι θα μου τα αλλάξει χωρις χρέωση σε δύο μέρες. Σε δύο μέρες πήγα και μου τα άλλαξε με καινούργιο σχέδιο της givi που δεν σκάει πια. Εννοείται δεν πλήρωσα δεκάρα, και προς τιμήν του ούτε που δέχτηκε ένα εικοσαρικάκι που του έδωσα για το βάλε βγάλε. Πάντως αν είναι να κάνεις ηλεκτροκόληση, να βγάλεις τα κάγκελα από τη μηχανή. Ενας φίλος μου που του κόπηκαν μαχαίρι σε μία μερια (έσενα έχει δύο σκασίματα) πήγε να του κάνουν ηλεκτροκόληση, και ο μάστορας απο βαρεμάρα την έκανε επιτόπου. Αποτέλεσμα : εδωσε΄ένα κάρο χρήματα για να φτιάξει τα ηλεκτρικά που του μαμήθηκαν. Ασε που αυτή η λύση είναι ημίμετρο.
:wave2: :wave2: :wave2:
Vezouvios
28/07/2006, 08:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από xtapodias
Απλά "σκάσανε" τα κάγκελα. Κι εγώ το είχα πάθει. Είχα βάλει givi και τα είχα κανα τρίμηνο, αγρατζούνιστα. Πήγα το μηχανάκι στον αντιπρόσωπο ο οποίος από μόνος του ήξερε οτι τα συγκεκριμένα σκάνε, λόγω κραδασμών σε κάποιες στροφές, και μου είπε οτι θα μου τα αλλάξει χωρις χρέωση σε δύο μέρες. Σε δύο μέρες πήγα και μου τα άλλαξε με καινούργιο σχέδιο της givi που δεν σκάει πια. Εννοείται δεν πλήρωσα δεκάρα, και προς τιμήν του ούτε που δέχτηκε ένα εικοσαρικάκι που του έδωσα για το βάλε βγάλε. Πάντως αν είναι να κάνεις ηλεκτροκόληση, να βγάλεις τα κάγκελα από τη μηχανή. Ενας φίλος μου που του κόπηκαν μαχαίρι σε μία μερια (έσενα έχει δύο σκασίματα) πήγε να του κάνουν ηλεκτροκόληση, και ο μάστορας απο βαρεμάρα την έκανε επιτόπου. Αποτέλεσμα : εδωσε΄ένα κάρο χρήματα για να φτιάξει τα ηλεκτρικά που του μαμήθηκαν. Ασε που αυτή η λύση είναι ημίμετρο.
:wave2: :wave2: :wave2:
+1000
αυτο ηθελα να πω και εγω!!!!