View Full Version : ι κορνα βγηκε off
και ομως η κορνα τα επαιξε,καηκε.ξερετε αν με καλυπτει η εγγυηση?:confused:
η κορνα ? ΝΤΟΙΝΓΚ κουφο!
δε βλεπω το λογο γιατι να μη σε καλυπτει
Έπαθα και εγώ το ίδιο και πήγα και την άλλαξα..
Στο συνεργείο δεν μου πήρε λεφτά και μου είπε ότι δεν αξίζει τον κόπο όλο το χαρτομάνι της εγγύησης για μια κόρνα.
Υ.Γ. Η κόρνα έχει μια μικρή βιδούλα στην πίσω πλευρά της.. Μπορεί λοιπόν να έχει απορυθμιστεί απλά, οπότε δοκίμασε καθώς την πατάς να γυρίσεις λίγο την βίδα αριστερά - δεξιά..
Idi? Μόνο στους άλλους συμβαίνουν; :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
sniper ---> η κορνα μου ειναι μια χαρα και stealth :smokin: (γιατι ειναι γκουμουτσα και πανασχημη εκει που ηταν με χαλαγε πολυ)
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=10661&highlight=%EA%E1%F4%F9
Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Έπαθα και εγώ το ίδιο και πήγα και την άλλαξα..
Στο συνεργείο δεν μου πήρε λεφτά και μου είπε ότι δεν αξίζει τον κόπο όλο το χαρτομάνι της εγγύησης για μια κόρνα.
Υ.Γ. Η κόρνα έχει μια μικρή βιδούλα στην πίσω πλευρά της.. Μπορεί λοιπόν να έχει απορυθμιστεί απλά, οπότε δοκίμασε καθώς την πατάς να γυρίσεις λίγο την βίδα αριστερά - δεξιά..
Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ.Εχω βαρεθεί να παίζω συνεχώς με αυτο το γ@μ..νο το βιδάκι για να έχω κόρνα :mad: :mad:
Τελικα,99% ειπε ο μηχανικος οτι θα αλλαχτει μεσα στην εγγυηση.την Δευτερα θα δειξει.αυριο θα ασχολειθω και εγω με το βιδακι.ο μηχανικος που περασα σημερα δεν μπορουσε,γιατι ηταν ωρα κοινης υσηχιας.thanks σε ολους για τι βοηθεια.θα σας ενημερωσω για νεοτερα.:wave2:
Τελικα η κορνα αλλαχτηκε στην εγγυηση.:wave2:
bonepeeler
01/08/2006, 23:34
Εγώ την άλλαξα μόνος.