PDA

View Full Version : Φανταστικο site για ΟΛΕΣ τις BMW

billy_BMW
29/07/2006, 10:07
Λοιπόν στο παρακάτω επίσημο site της BMW μπορείς να δώσεις τα τελευταία 7 ψηφία του αριθμού πλαισίου σου(Είναι ο ίδιος αριθμός που αναγράφεται στο βιβλίο εγγύησης ως αριθμός πλαισίου)

Και να σου βγάλει τον ακριβές μήνα παραγωγής της μοτοσυκλέτας καθώς και όλο το part catalog.

Ισχύει και για όλα τα αμάξια.

Οπότε όταν είναι να πάρουμε ένα μεταχειρισμένο τσεκάρουμε κατευθείαν το πότε βγήκε απο την παραγωγή και αν είναι εισαγωγής ή όχι.

Ακόμα και την ακριβή ημερομηνία παραγωγής του δικού μας.

:a55:

http://www.realoem.com/bmw/select.do

GATHAN
12/09/2006, 11:50
τι τόθελες το ρημάδι και μας το έδειξες
????:cry: :cry:

harrysvr
22/01/2007, 18:06
επειδή δε βρίσκω το βιβλίο, που πρέπει να κοιτάξω για να δώ(650gs) τον αρ. πλαισίου;

yianvoul
22/01/2007, 18:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από harrysvr
επειδή δε βρίσκω το βιβλίο, που πρέπει να κοιτάξω για να δώ(650gs) τον αρ. πλαισίου;

Στην αδεια κυκλοφριας σου το γραφει.

επισης.....
http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/fiche.asp

αυτο εχει και τιμες ανταλλακτικων....!!!!

DimChios
22/01/2007, 18:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW
Λοιπόν στο παρακάτω επίσημο site της BMW μπορείς να δώσεις τα τελευταία 7 ψηφία του αριθμού πλαισίου σου(Είναι ο ίδιος αριθμός που αναγράφεται στο βιβλίο εγγύησης ως αριθμός πλαισίου)

Και να σου βγάλει τον ακριβές μήνα παραγωγής της μοτοσυκλέτας καθώς και όλο το part catalog.

Οπότε όταν είναι να πάρουμε ένα μεταχειρισμένο τσεκάρουμε κατευθείαν το πότε βγήκε απο την παραγωγή και αν είναι εισαγωγής ή όχι.

:beer: :beer: :beer: :beer:

:wave2:

harrysvr
22/01/2007, 18:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από yianvoul
Στην αδεια κυκλοφριας σου το γραφει.

επισης.....
http://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/fiche.asp

αυτο εχει και τιμες ανταλλακτικων....!!!!
Thanks man :beer: μα που το έχω το μυαλό...:a31:

siraxanz
22/01/2007, 22:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από billy_BMW

Δουλεύει και γιά τουτου BMW:rotflmao:

Giannis_L
06/07/2007, 12:55
Καλό !!!

Tigas
25/03/2008, 19:37
Αρχικά δημιουργήθηκε από siraxanz
Δουλεύει και γιά τουτου BMW:rotflmao:

όχι για νέα μοντέλα πάντως.
εγώ έχωr R 1200 GS και δεν το βγάζει το πλαίσιο, στο ttp://www.maxbmwmotorcycles.com/fiche/fiche.asp το διαβάζει μέν αλλά όταν έρθει ή ώρα να διαλέξεις πλαστικά πουείναι βαμμένα :rolleyes: , πάντως είναι πολύ καλό :beer:

ssokinn
08/12/2008, 16:19
Συγνώμη για την, αφελή ισως. ερωτηση αλλα σε ποιο ακριβώς σημείο αναγραφεται ο αριθμος πλαισίου?
κατω απο τη σέλα?
δεν έχω την αδεια οδήγησης απλά ενδιαδέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένη.

DimChios
08/12/2008, 16:36
Αρχικά δημιουργήθηκε από ssokinn
Συγνώμη για την, αφελή ισως. ερωτηση αλλα σε ποιο ακριβώς σημείο αναγραφεται ο αριθμος πλαισίου?
κατω απο τη σέλα?
δεν έχω την αδεια οδήγησης απλά ενδιαδέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένη.

Για το 1200 GS ειναι ακριβως κ'ατω από το τιμόνι και μπροστά απο το τεπόζιτο!

DimChios
08/12/2008, 16:45
εδω δηλαδη!

149778

ssokinn
11/12/2008, 15:48
ευχαριστώ πολυ για την απαντηση σου,

αλλα αναφερόμουν στο F650GS, αν κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει μια απαντηση, αύριο το πρωί πάω να δώ ξανα την μπέμπα.

ευχαριστώ

DimChios
11/12/2008, 16:21

αλλα αναφερόμουν στο F650GS, αν κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει μια απαντηση, αύριο το πρωί πάνω να δώ ξανα την μπέμπα.

ευχαριστώ

Μισο...

ΜΙΚΕ GGGGGGGGGG!!!!!!

:look:

filipp0s
11/12/2008, 18:04

αλλα αναφερόμουν στο F650GS, αν κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει μια απαντηση, αύριο το πρωί πάνω να δώ ξανα την μπέμπα.

ευχαριστώ

νομίζω πως είναι κατω από τη σελα...:wave2:

ssokinn
11/12/2008, 20:17
ετσι ειχα και γω υπ'οψη μου...και τον εβαλα και σηκώσαμε τη σέλα...και εβρεχε κι ολας... και δεν το βρήκα και σπαστικα πολυ ασχημα...:smokin:
αν κάποιος το έχει ξαναδεί το θέμα σε κάποιο thread με εικόνα, εγώ δεν βρήκα κάτι, ας κανει ένα copy paste.

επίσης πληροφοριακά...η μεταβίβαση γίνεται με μια δήλωση στο ΚΕΠ σωστά?
αν όλα πανε καλά αύριο θα ποστάρω φωτο:D

α επίσης ο τύπος δεν είχε πάρει απο την αντιπροσωπεία τα manual της μηχανής....αν τα ζητήσω τα φέρνουν?

MikeG
12/12/2008, 08:26

αλλα αναφερόμουν στο F650GS, αν κάποιος θα μπορούσε να μου δώσει μια απαντηση, αύριο το πρωί πάω να δώ ξανα την μπέμπα.

ευχαριστώ

Λοιπόν, ο αριθμός πλαισίου είναι στο λαιμό της μηχανής, όπως καθόμαστε επάνω από τη δεξιά πλευρά. Στρίψε το τιμόνι σου αριστερά & δες το λαιμό.
Εκεί έχει ένα μαύρο "χαρτάκι". Αν έχει φύγει είναι στο ίδιο σημείο χτυπημένα τα νούμερα.

ssokinn
14/12/2008, 10:06
καλημέρα,
mike ευχαριστώ για την απάντηση.
την πήρα και την μπέμπα και όλα καλα:D