View Full Version : Δέλεαρ(31/7) ή Διακοπές;
thewhiteowl
31/07/2006, 09:34
Απόψε έχει Δέλεαρ ή θα είστε όλοι σε Νάξους, Πάρους, Μύκονους και θα το παίζεται greek tourist/greek kamaki;
Ειδικά τώρα μετά την νέα καμπάνια του Υπουργείου Τουρισμού. (βλ. Φοίβος/Μαζωνάκης - Summer In Greece). :eyepop: :sun:
Αρχικά δημιουργήθηκε από thewhiteowl
...
Ας πουμε Διακοπες στο Δελεαρ ... :smokin:
thewhiteowl
31/07/2006, 09:50
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Ας πουμε Διακοπες στο Δελεαρ ... :smokin:
Οπότε σήμερα στο Δέλεαρ ερχόμαστε με σαγιονάρα, μαγιό, ψάθινο καπέλο, το αντιλιακό μας και το single του Μαζώ ανά χείρας. :sun: :a25:
costas81
31/07/2006, 10:01
θα ρθει και κανας αλλος η θα ειμαστε οι τρεις μας????
Οπότε σήμερα στο Δέλεαρ ερχόμαστε με σαγιονάρα, μαγιό, ψάθινο καπέλο, το αντιλιακό μας και το single του Μαζώ ανά χείρας. :sun: :a25:
Εγώ θα προτιμήσω τις μπότες, το μπουφανάκι μου κλπ!!:winka: :winka:
Τα λέμε στο Δέλεαρ!:wave2:
Πηγαίντε εσείς και αν ξεμπλέξουμε θα ρθουμε και εμείς... αλλά έχω όρεξη να ρθω και να σας πάρω να πάμε παραλία....
μήπως να πάμε καμια Ν.Μάκρη σήμερα? κάναν Μαραθώνα?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Πηγαίντε εσείς και αν ξεμπλέξουμε θα ρθουμε και εμείς... αλλά έχω όρεξη να ρθω και να σας πάρω να πάμε παραλία....
καλή ιδεά ρε παλικάρι, αλλά δε νομίζω να προλαβαίνουμε...
ωραια ιδεα! αλλα αν κανονισεις για Ν. Μακρη..κανονισε και ποιος θα μαζεψει τους α-μηχανους εεεε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer: :beer: :beer:
ναι γιατι δε παμε πουθενα αλλου?
:wave2: (οχι νεα μακρη εχω ακομα το ψυχολογικο μεσα μου )
latris mixanis
31/07/2006, 11:39
Πόρτο Ράφτη επίσης μπορούμε :winka:
thewhiteowl
31/07/2006, 11:50
Όπως σωστά είπε η α-μήχανη, έχουμε να σκεφτούμε και αυτούς που δεν έχουν μηχανή.
Επιπλέον, μετά την κούραση της Δευτέρας που να τρέχεις στην Νέα Μάκρη και στο Πόρτο Ράφτη-Πόρτο Κόφτη;
kalgeorge
31/07/2006, 11:59
exei kai ena kalo stin tripoli :lol:
ti? kala to voulwnw :mad:
Δέν είναι και τόσο τραγικά μακριά το Πόρτο.... Ο δρόμος θέλει προσοχή μετά την Α.Ο.....
adam_tsouk
31/07/2006, 12:05
και καμμια μπυρα....
ειδικα αμα κανονισουμε να λειπουν οι φωτογραφοι, οργια μπορουμε να κανουμε! :lol: :lol:
Λογο αφιξεως απο διακοπες του φιλτατου kostaNL δεν εχω παρα να ερθω... (γμτ, πολυ δελεαρ τελευταια):rolleyes:
επισης καποια Α-μηχανη θα μου φερει δωρακι :D :D
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
επισης καποια Α-μηχανη θα μου φερει δωρακι :D :D
:winka: επειδη εγω δεν ειμαι Ανταμ..γκουχγκουχ...το χω μαζι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:beer: :beer: :beer: :beer: :wave2:
mixanobio$
31/07/2006, 13:17
Καλοκαιρι ειναι! Ξεκολατε απο το ΔΕΛΕΑΡ!!! παμε καμια ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!!
ΟΥΦ ΔΕΛΕΑΡ!!!! χιχι
θα τα πουμε εκει λοιπον !!! :) :sun:
Ταξιδευτής
31/07/2006, 13:43
Ναι ρε σεις! Μα τι αγαπη πια αυτη με το Λελεαρ;;;; Παααααα! Ποσοστα σας κοβουνε θα θελα να ξερα;;;; :rolleyes: :rolleyes: :confused:
Καλοκαιρι, εξω τωρα το θερμομετρο γραφει ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ ΒΑΘΜΟΥΣ και θελετε κεντρο;!;;:eek: :eek: Παραλια λεμε, ρααααααααα!!!!
kalgeorge
31/07/2006, 13:52
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos_zr
Ναι ρε σεις! Μα τι αγαπη πια αυτη με το Λελεαρ;;;; Παααααα! Ποσοστα σας κοβουνε θα θελα να ξερα;;;; :rolleyes: :rolleyes: :confused:
Καλοκαιρι, εξω τωρα το θερμομετρο γραφει ΣΑΡΑΝΤΑ ΕΞΙ ΒΑΘΜΟΥΣ και θελετε κεντρο;!;;:eek: :eek: Παραλια λεμε, ρααααααααα!!!!
+1
λοιπον??? :confused: τι λετε??
παμε καμια βολτα πορτο ραφτη να αλλαξουμε παραστασεις? :smilea: :beer:
kalgeorge
31/07/2006, 13:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από a-mixani
λοιπον??? :confused: τι λετε??
παμε καμια βολτα πορτο ραφτη να αλλαξουμε παραστασεις? :smilea: :beer:
egw lew kapou pou na exei dentrakia, drosia kai xwro gia tis mixanes.
xmm..... i fwkiwnos kali mou akougetai :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
thewhiteowl
31/07/2006, 13:59
Δεν λέω καλή η παραλία και οτι πρέπει για το καλοκαιράκι, αλλά...
1)Για τους αμήχανους/αμήχανες είναι δύσκολη η πρόσβαση στην παραλία ή τέλος πάντων πιο δύσκολη απ' ότι στο κέντρο.(Εγώ πάντως τον καθηκόν μου το κάνω, αναλαμβάνω να φέρω την zudap50 που είναι αμήχανη)
2)Εγώ μένω Ταύρο και η παραλία είναι δίπλα μου. Ο άλλος όμως που μένει Κηφισσιά, Ίλιον, Μεταμόρφωση, τον σκέφτεσε; Που να τρέχει στην παραλία; Και να φάει και στην μάπα τον κάθε μαλάκα (pardon my french) με το SLK/RX-8/S2000 του, που θέλει να κάνει το κομμάτι του στην Ποσειδώνως.
3)Άντε να κανονίσεις με 60 άτομα από εδώ μέσα σε ποιά καφετέρια της παραλίας θα πας, και που θα κάτσεις και... και... και... . Ενώ έχοντας καθιερώσει ότι Δευτέρα <-> Δέλεαρ, δεν χρειάζεται να το ψάξεις και πολύ.
4)Αν καίγεσαι για παραλία, γι' αυτό υπάρχουν τα Σαββατοκύριακα και οι εκδρομές. ;)
I rest my case, your honour.
alximistis
31/07/2006, 14:04
Μ' αυτά και μ' αυτά η ώρα πήγε τρεις δεν έχει κανονιστεί κάτι άλλο οπότε μάλλον Δέλεαρ...
αλήθεια όμως...
που είναι το Δέλεαρ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
kalgeorge
31/07/2006, 14:05
Δεν λέω καλή η παραλία και οτι πρέπει για το καλοκαιράκι, αλλά...
1)Για τους αμήχανους/αμήχανες είναι δύσκολη η πρόσβαση στην παραλία ή τέλος πάντων πιο δύσκολη απ' ότι στο κέντρο.(Εγώ πάντως τον καθηκόν μου το κάνω, αναλαμβάνω να φέρω την zudap50 που είναι αμήχανη)
2)Εγώ μένω Ταύρο και η παραλία είναι δίπλα μου. Ο άλλος όμως που μένει Κηφισσιά, Ίλιον, Μεταμόρφωση, τον σκέφτεσε; Που να τρέχει στην παραλία; Και να φάει και στην μάπα τον κάθε μαλάκα (pardon my french) με το SLK/RX-8/S2000 του, που θέλει να κάνει το κομμάτι του στην Ποσειδώνως.
3)Άντε να κανονίσεις με 60 άτομα από εδώ μέσα σε ποιά καφετέρια της παραλίας θα πας, και που θα κάτσεις και... και... και... . Ενώ έχοντας καθιερώσει ότι Δευτέρα <-> Δέλεαρ, δεν χρειάζεται να το ψάξεις και πολύ.
4)Αν καίγεσαι για παραλία, γι' αυτό υπάρχουν τα Σαββατοκύριακα και οι εκδρομές. ;)
I rest my case, your honour.
den einai akrivws etsi, alla anyway:wave2:
:lol: :lol: :lol: οταν λεμε παραλια δεν λεμε για γλυφαδα :lol:
θα ηταν ωραιο να μαζευομασταν ολοι να την κανουμε για πορτο ραφτη η μαραθωνα :) να δει και κατι αλλο το ματι μας!
και οσοι ειναι α-μηχανοι και εχουν εξοπλησμο για βολτα...μπορουν ομορφα και ωραια να ζητησουν απο καποιον να τους φερει :smilea: :winka:
μια προταση κανουμε ετσι? :) αν δε γουσταρετε οκ παμε δελεαρ..ετσι και αλλιως για την παρεα ερχομαστε και οχι για το μερος :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
egw lew kapou pou na exei dentrakia, drosia kai xwro gia tis mixanes.
xmm..... i fwkiwnos kali mou akougetai :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αν θες κατι τετοιο πηγαινε δελεαρ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχει δεντρα κλπ :lol: :lol: :lol: :lol:
kalgeorge
31/07/2006, 14:13
αν θες κατι τετοιο πηγαινε δελεαρ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχει δεντρα κλπ :lol: :lol: :lol: :lol:
twra etsi pou to theteis den exeis adiko :rotflmao:
apla.....gia na allaxoume parastaseis to lew :lol: :rotflmao:
kai otan leme paralia den ennooume porto rafti. kana mikrolimano, kana istioploiko kai poly mas einai :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Λοιπον μπορουμε να κανονισουμε κατι για την επομενη Δευτερα.
Μετα την Σαρωνιδα βρηκαμε με τον Tropea, ενα Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο beach bar, με φοβερη μουσικουλα.
Αν ειμαστε λιγοι καθομαστε στο ξυλινο μπαρ.
Οι μεγαλες παρεες ειχαν αραξει αμμουδια, και ειχαν κανει τις ξαπλωστρες καρεκλες.
Ειχαν παρει εκει και τις δαδες και τις ειχαν βαλει τριγυρω,μιλαμε γαμω τα σκηνικα.
Εχει και καρπουζακι:winka: το μαγαζι.
Αν σας ακουγεται καλο, το συζηταμε σημερα στο Δελεαρ.
twra etsi pou to theteis den exeis adiko :rotflmao:
apla.....gia na allaxoume parastaseis to lew :lol: :rotflmao:
kai otan leme paralia den ennooume porto rafti. kana mikrolimano, kana istioploiko kai poly mas einai :rotflmao: :rotflmao: :lol:
τι παραστασεις να αλλαξεις εσυ ρε τρελοκομειο που δεν πατας δελεαρ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε παμε δελεαρ λοιπον...και κανονιζουμε βολτουλα αλλη μερα :beer: :beer: :beer: :beer:
kalgeorge
31/07/2006, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Μετα την Σαρωνιδα βρηκαμε με τον Tropea, ενα Γ-Α-Μ-Α-Τ-Ο beach bar, με φοβερη μουσικουλα.
Οι μεγαλες παρεες ειχαν αραξει αμμουδια, και ειχαν κανει τις ξαπλωστρες καρεκλες.
Ειχαν παρει εκει και τις δαδες και τις ειχαν βαλει τριγυρω,μιλαμε γαμω τα σκηνικα.
mipws ennoeis tin paralia Ag. Nikola;
duo-treia xiliometra meta apo sarwnida??
ontws foveri paralia kai kanoun fovera beach party
kalgeorge
31/07/2006, 14:21
τι παραστασεις να αλλαξεις εσυ ρε τρελοκομειο που δεν πατας δελεαρ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αντε παμε δελεαρ λοιπον...και κανονιζουμε βολτουλα αλλη μερα :beer: :beer: :beer: :beer:
egw ftaiw pou frontizw gia esas, na ananewtheite ligaki :rotflmao: :rotflmao:
oriste vgikame kai katigoroumenoi :lol: :lol: :wave2:
egw ftaiw pou frontizw gia esas, na ananewtheite ligaki :rotflmao: :rotflmao:
oriste vgikame kai katigoroumenoi :lol: :lol: :wave2:
:a22: :a22: :a22: :a22: :a22: :beer: :wave2:
παιδιά , πολύ καλή η ιδέα σας, αλλά αν είναι το κανονίζουμε από τώρα για την επόμενη δευτέρα. υπάρχουν άτομα που δε θα μπούν μέσα κ θα περιμένουν στο δέλεαρ...
Ταξιδευτής
31/07/2006, 14:33
Η επομενη Δευτερα θα με βρει μακρυα.... Πολυυυυ μακρυααααααα....... :D
Vezouvios
31/07/2006, 14:43
Δεν κανετε ενα δελεαρ εδω στην
ας πουμε χαλκιδικη???
Η θεσσαλονικη??
,,,,,,,,,
Αντε να μπορω και εγω!!!
Καλα καλα μην βαρατε!!:rotflmao: :rotflmao:
......................
με φοβερη μουσικουλα.
......................
Αυτο τωρα εμενα γιατι με φοβιζει? :rolleyes:
:lol: :rotflmao: :lol:
Αυτο τωρα εμενα γιατι με φοβιζει? :rolleyes:
:lol: :rotflmao: :lol:
Φτου μαλακια εκανα...
Σκυλαδικα εννοουσα:rotflmao:
κρίμα που θα παμε πάλι δελεαρ... :(
λίγο δροσά ρε μαμώτο :sick:
αποφασήστε και ακολουθώ.
γκρούκι,καρπουζάκι εννοεις ποτό ή φρούτο;
:confused:
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
γκρούκι,καρπουζάκι εννοεις ποτό ή φρούτο;
:confused:
:a13:
I wonder....
Εχει και μια γκαρσονα να την πιεις σε ψηλο ποτηρι...κριμα που ο sniper ειναι γλυκο αγορι και δεν γουσταρει τετοιες φασεις:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ειδικα αμα κανονισουμε να λειπουν οι φωτογραφοι
Ααααα, εσύ είσουνα πουλάκι μου που με έφαγες και μου την βουτήξανε-έχασα την φωτογραφική μου μηχανούλα εεε?
ΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙι κουκουμάφκα ρε!!!!:mad:
Ρε δεν είπαμε αυτό είναι μόνο για γλυκά αγόρια? :lol: :bigcry: :wave2:
Αυτο τωρα εμενα γιατι με φοβιζει?
Εχω και βίντεο ντοκουμέντο το οποίο θα ανέβει σήμερα με πολύ άλλο υλικό μαζεμένο και απο άλλες βόλτες που χρωστάω...:beer: :beer: :beer: :eyepop: :lol:
Ααα σήμερα κατα τις 10, θα εμφανιστώ... να μην ιδρώσουμε κιόλα με τόση ζέστη και ήλιο...:cool:
adam_tsouk
31/07/2006, 17:39
θα ηταν ωραιο να μαζευομασταν ολοι να την κανουμε για πορτο ραφτη να δει και κατι αλλο το ματι μας!
αυτο να δω (για μενα)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τελικα ακυρο το δελεαριον κ σημερα.....
αλλα οχι για το πορτο ραφτη! :lol: :lol: :lol:
:wave2:
George-3-
31/07/2006, 21:30
Eγω ξεκιναω τωρα για μια δουλεια και μπορει να περασω απο Λελεαρ αν μου την βαρεσει...:wave2:
Για όσους δεν με είδαν... ήμουν! ρωτήστε αυτούς που με είδαν κατά τις 12... αντί 10... λόγω ατυχήματος με το παπί, με μια κοπέλα που πέρασε ένα στοπ και την είδα στα 5 μέτρα έτσι όπως ήταν ο δρόμος...:sad:
Για όσους δεν με είδαν... ήμουν! ρωτήστε αυτούς που με είδαν κατά τις 12... αντί 10... λόγω ατυχήματος με το παπί, με μια κοπέλα που πέρασε ένα στοπ και την είδα στα 5 μέτρα έτσι όπως ήταν ο δρόμος...:sad:
Για ξαναπεστο αυτο ρε Λαμπρο:confused: :sick: :confused:
Λεωνίδας
01/08/2006, 09:27
Για ξαναπεστο αυτο ρε Λαμπρο:confused: :sick: :confused: και'γω δεν το κατάλαβα :confused: :confused: :confused:
thewhiteowl
01/08/2006, 09:36
Ναι αλλά δεν μας είπες... 1 ώρα περίμενες την τροχαία, το κονέ το έκανες; :winka:
Η κοπέλα με το που έγινε το ατύχημα μιας και έγινε κοντά στο σπίτι της... ήρθε η μάνα της , η θεία της, κάτι φίλοι της και όλο της το σόι, οπότε το κονέ ξεχάστε το... :p με δούλευε και η Φωτεινούλα χτες το βράδυ και είχα τα νεύρα μου...και δεν μπορούσα και να μιλήσω...:D :lol:
makis206
01/08/2006, 10:01
Η κοπέλα με το που έγινε το ατύχημα μιας και έγινε κοντά στο σπίτι της... ήρθε η μάνα της , η θεία της, κάτι φίλοι της και όλο της το σόι, οπότε το κονέ ξεχάστε το... :p με δούλευε και η Φωτεινούλα χτες το βράδυ και είχα τα νεύρα μου...και δεν μπορούσα και να μιλήσω...:D :lol:
Αν κρίνω από τα γέλια, πρέπει να είναι όλα καλά λοιπόν όσο αναφορά το ατύχημα.
Άντε ρε Λάμπρο και κοψοχολιάσαμε !:alien:
:beer: :beer: :beer:
Νταξ, μες την πεύκη σε διασταύρωση διπλού δρόμου , χωρίς φώτα στον δρόμο εγώ έχοντας προτεραιότητα στον ανηφορικό δρόμο, αυτή έχοντας στοπ, έχει σταματήσει και έχει παραχωρήσει προτεραιότητα στο αμάξι που ήταν στον δικό μου δρόμο απο την αντίθετη κατεύθυνση , ξεκίνησε,(χωρίς να κοιτάξει ιδιαίτερα απο την άλλη που ερχόμουν απο ότι φαίνεται) δεν φαινόντουσταν τα φώτα όντας ανηφόρα, ούτε τα δικά μου ούτε τα δικά της για να προβλέψω, και απο τα 5 μέτρα που δεν είχα εμπόδιο στα 3 μέτρα βλέπω ξαφνηκά αμάξι μπροστά μόλις να έχει ξεκινήσει.
Ευτυχώς πάτησε γκάζι και δεν καρφώθηκα (δεν πήγαινα πάνω απο 40-50χλμ/ώρα αλλά θα ταν ζόρικο...) έγω άρπαξα το μπροστινό δισκόφρενο του Crypton (ευτυχώς!) μπλόκαρε και με έριξε δεξιά σέρνοντας...
Αν δεν φόραγα μπουφάν δέρμα και κράνος θα χα πάθει χειρότερα... ευτυχώς μόνο το μπούτι μου στούμπιξα, και το χέρι μου στραμπούλιξα...
Το παπί , κάτι καθρέπτες, μανέτες και πλαστικό φαναριού φαίνεται να στραβωσε (ελπιζω όχι να έσπασε...)
Αυτά !!!
ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ και ΦΟΡΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ!!!